Last news in Fakti

28 Юли, 2012 17:11 2 651 20

Станишев: ГЕРБ са разбойници, облечени във власт

  • бсп-
  • бузлуджа-
  • герб-
  • избори-
  • събор
Станишев: ГЕРБ са разбойници, облечени във власт - 1
Снимка: БСП
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ГЕРБ са разбойници, облечени във власт. Така лидерът на БСП Сергей Станишев определи управляващите от историческия връх в Стара планина, Бузлуджа, където се провежда традиционният събор на червените. „Всички разбираме, че имаме срещу себе си арогантна, безхаберна власт. Власт, която ще направи всичко възможно, без да има доверието на българите, пак да ги командва. Чака ни трудна година", категоричен е Сергей Станишев.

Тази година събитието е под мотото „Решимост за промяна" и събра над 40 000 социалисти от всички краища на България. Съборът не мина без скандал, защото автобуси с привърженици на БСП били спирани от органите на МВР. Станишев не скри възмущението си от «нелепите опити на управляващите да попречат на други десетки хиляди социалисти от северна България да присъстват на събора на левицата».

"Учудвам се, че на БСП все някой трябва да й е виновен за нещо, дори и в деня, в който са се събрали да почетат годишнината от създаването си", заяви пред Агенция „Фокус” премиерът Бойко Борисов. „Учудвам се, защото тази партия всячески се стреми да припише на политическите си опоненти неща, които са й до болка присъщи. Хубаво е в деня, в който са се събрали да почетат годишнината си, да си припомнят, че тази партия има в историята си атентати като „Св. Неделя” и „Арабаконак”. Тази партия пращаше хора в лагери и произнасяше и провеждаше заседания на Народния съд след изпълнението на присъдите. В по-ново време тази партия обещаваше щедро „сполука за България”, в резултат на което докара Лукановата и Виденовата зима.”, каза премиерът Бойко Борисов.

„Сигурно разбрахте, как управляващите се опитаха по нелеп начин да попречат на хората да стигнат до Бузлуджа, след като затвориха пътя. Това показва какви хора ни управляват, жалка работа", възмути се той. „ Тези, които днес са на власт, трябва да знаят, че и всички пътища да затворят, пак ще стигнем на Бузлуджа на тази дата. Никой не може да ни спре!", категоричен е лидерът на БСП.

Станишев се обърна към симпатизантите си, че ГЕРБ трябва да бъдат свалени от властта и призова за оставка на кабинета.

Сергей Станишев честити на социалистите 121-я рожден ден на партията и припомни, че БСП се събира на историческата поляна, за да свери часовника си с това, което се случва в България и да почерпи сили, вяра, мъдрост и енергия за бъдещето.

Социалистът припомни, че преди 3 години на същата поляна настроението е било тотално различно: „Бяхме тежко бити на изборите. Много българи повярваха в ГЕРБ и Борисов и мнозина сред нас се питаха- ами какво, ако тези действително дадат справедливост, повишат доходите, ще бъдем ли ние нужни".

 „Искаме държава, която работи за общия интерес и се грижи за общото благо на българите. Второ, искаме държава, която е демократична и отстоява правата на хората. Трето, искаме солидарно общество и държава, в която мненията на хората се чуват. Четвърто, искаме държава с активна икономическа политика, която работи за създаване на работни места, и поддържа големите инфраструктурни проекти, като АЕЦ „Белене", но и която подкрепя дребния и средния бизнес. Пето, искаме държава, която е социално ангажирана, която помага на младите хора да намерят добро образование и добра работа, но и която помага на социално слабите. Шесто - искаме държава не на простащината и само на мускулите, а държава, в която мислещите, образованите, духовните хора имат път", изброи лидерът  цитиран от пресцентъра на БСП.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скарлет Монтани

    3 0 Отговор
    серГ.Й Доган и Царчоето.... вие какви бяхте???
    ангелчета ли бяхте???
    Измекяри !!!
  • 2 ВИП АМГ

    1 1 Отговор
    nagal si Stanishev nagal si do bezobrazie.za tezi ot BSP samo pokazen rastrel che inache shte prodaljat da skapvat jivota na decata ni kakto skapaha nashiat.
  • 3 Кумчо Вълчо

    4 0 Отговор
    Станишев: ГЕРБ са разбойници, облечени във власт.
    ---
    Много е прав,само че има една подробност,крадеца вика дръжте крадеца.Разбира се че ГЕРБ са разбойници,но и предишните крадяха като за световно.В България има една приемственост в политиката,и тя е,че който дойде на власт краде като за последно.Сега е ред на г-жа/др./ Кунева-Пръмова да "оправи" държавата.Следващия 'айдук е тя.
  • 4 Помнещ

    1 1 Отговор
    Какъв безочлив човек трябва да си за да говориш така. Станишката трябва да се скрие до края на живота си и да благодари, че не живее в страна, където законите работят.

    Коментиран от #5, #17

  • 5 ГЕЙбер

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Помнещ":

    А тиквата ще постъпи ли така,както съветваш станишката?
  • 6 Кирилизатора

    2 1 Отговор
    След тиквата поне ще остане нещо ,а след Станишев кво остана!?!?!?!?

    Коментиран от #10

  • 7 тапака

    1 1 Отговор
    УВАЖАЕМИ ГЕРБЕРИ ,ПОГЛЕДНЕТЕ ПО ДАЛЕЧЕ ОТ НОСОВЕТЕ СИ И ВИЖТЕ , ЧЕ СЛЕД ТИКВАТА ГЕНЕРАЛ НЯМА ДА ОСТАНЕ НИЩО ТАКА ЧЕ СТАВАТЕ ГУРБЕТЧИИ,УПРАВЛЕНИЕТО НА БАТ БОЙКО УНИЩОЖИ И МАЛКОТО ОСТАНАЛО В ТАЗИ СТРАНА НЕГОВОТА НЕКАДЪРНОСТ ДОКАРА ДЪРЖАВАТА ДО ПЪЛЕН КОЛАПС
  • 8 Димитър Димитров

    2 1 Отговор
    е тоя червеният сюргюн немога да го трая като се искаже като се покаже и на всичкото отгоре на Султана ибрикчия. И на колко хора платил да отидат да го снимат никога докато съм жив за м...л и червен нема да гласувам.По добре бате Бойко че ще остане както останаха от Живково време.
  • 9 Влайчо

    1 0 Отговор
    Докато организираната престъпност създадена от комунистите с помощ от ДС ПРОДЪЛЖАВА ДА ВЛАСТВА В СТРАНАТА НИ, не може да промени нищо!!! Това са празни приказки, под които прозира само и единствено жажда за власт и лесни печалби. А законът за субсидиране на разни партии и партийки е изключително порочен! Това е хвърляне на огромни средства за евтини спектакли като този на Бузлуджа. Така, че единствено по лошо от комунизма е само неговото наследство.
  • 10 български Голтак с подкрепата на ББ

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кирилизатора":

    Прав си.След станишката не остана нищо,а след тиквата остава глад,мизерия и полицейщина.
  • 11 Vincent_Monah

    2 1 Отговор
    Крадецът вика дръжте крадеца. Явно другарите ни мислят за хора с къса памет, втора употреба и скотоумни. Защо плюят своето отроче Бойко, нима защото им завзема територията, разчиства каналите и бойко строи БОЙКОВИЗМА. Не просто разбраха, че са сгафили, в опитите си да изглежда като Берлускони, но с чара на бай Тошо, бат Бойко мачка и гази наред, печели популярност и гради алиби /имидж/ на борец за спраевдливост. Уви, методите и начина на действие са като по учебник на ДС /оплюваш предходните и правиш каквото си искаш/, изграждайки една държава от латино тип. ДА ЖИВЕЕ БОЙКОВИЗМА И ВЕЧНА ДРУЖБА СЪС СТРАНИТЕ ОТ ЛАТИНСКА АМЕРИКА!!!!!!
  • 12 IQ146

    3 1 Отговор
    Може ли МРЪСНАТА, КОМУНОИДНА ПАПЛАЧ, да обясни на лумпенизирания си електорат КАКВА СУМА ПАРИ са 4 пъти по 4 МИЛИАРДА на година, които тр.коалиция открадна само от излишъците 2005-2009...А 100 МИЛИАРДА ЛЕВА, КОИТО ОТКРАДНАХА С ПРОСЛОВУТИТЕ ЗАМЕНКИ? И да обясни на ЛУМПЕНИТЕ, КАКВА СОЦИАЛНА, ДАЖЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПОЛИТИКА можеше да се осъществи с такива пари! И после да обяснят МРЪСНИТЕ КОМУНОИДИ ЗАЩО НЕ Я ОСЪЩЕСТВИХА ТАЯ ПОЛИТИКА, А ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ!!!
  • 13 Триете

    1 2 Отговор
    Умирайте мръсни гербаджий
  • 14 хохи

    2 0 Отговор
    егати смешниците -от едно котило а как се плюят-ама ги подозирам че са заедно а цирка е за останалите във държавата които само това ги интересува някой някого да плюе-ало публиката вие сте смешниците а те си крадат докато вие слушате лакардии -хихихихи хахахаха
  • 15 Исмет Хайван

    2 0 Отговор
    А БСП са ангели ! Спомените за тяхното управление така ме топлят, че трудно намирам думи, с които да заместя ритниците дето ми идват по рефлекс- да ви (*?:%;№"!@#$%^ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 16 WRC

    0 0 Отговор
    Еми като бяхте на власт защо не се погрижихте за общия интерес и общото благо на българите
  • 17 кик

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Помнещ":

    4ета тук 4е управлението на боко било пагубно 4е тва онова....бил глупав а не приемате плана 4е това действие е целенасо4ено а боко не е тъп нито глупав тъпаците сме ние защото се оставяме да ни унищожават икономи4ески което довежда и физи4ески
  • 18 име

    0 0 Отговор
    за разлика от вас неграмотници, които не можете да пишете на родния си език, а се оказва и че не можете да мислите, има хора, които все още помнят как е било при бай Тошо и това няма нищо, ама нищо общо с Боко Тиквата, имаше работа, имаше сигурност, децата не бяха зомбирани и подивели, нямаше цигъни-мародери и т.н. А сега явно ви харесва да живеем като аборигени.Но както е казано - всеки народ заслужава управниците си , глупаци избират по-големи глупаци, за да ги тъпчат и унижават , а те да са доволни , че живеят в стойка "Г".
  • 19 TSS

    0 0 Отговор
    Станишев, Костов, Дуган, Кунева, Михайлова, Офчаров и още и още от така наречените "политици"... за бесилото сте не за властта ... и всеки следващ трябва да знае, че ако се издъни ще го чака същото !!!!
    Спрете да наглеете !!! Власта беше ваша 20 години а резултатите са не нулеви а отрицателни, пагубни. Имайте малко срам. Хората не са сляпи. Всичко което се случва на партиите ви е резултат от некадърното ви управление през тези години.

    Коментиран от #20

  • 20 Грешка прошка хахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "TSS":

    Пропусна стругарката Цецка-шеф на парламента и бивша секретарка от БКП.Пропусна и тиквата-личен слуга на Тошо тиквата и негов бодигард.Пропусна и още много от редиците на сегашните управници-бивши комуняги и настоящи "най-големи" демократи.