Last news in Fakti

5 Април, 2020 13:00 8 451 80

Илиян Василев: Борисов си остава с генералите, Кунчев и Кантарджиев

  • национален щаб-
  • медицински съвет

Добрата вест е, че от утре тези хора ще имат свободата да си изразяват своето мнение. И от това трябва да се страхуват Мутафчийски и т.н. Формулата да ги държи наблизо не сработи

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Беше ненормално положение при което Борисов оплюва член на Медицинския съвет, в присъствието на други членове. Освен това със саморазпускането си, те дават ясно да се разбере, че повече тежат като лекари и специалисти, отколкото в разни формати, доминирани от политическа целесъобразност.

Забележете в Медицинския съвет почти до един бяха лекари, а в Щаба администратори, зависими от Борисов.

Логично и естествено. Сега разбира се ще започнат хулите срещу тях, срещу работата им и т.н. Нормално. У нас никой не е останал извън формулата "всички са маскари" за да могат "маскарите" на власт да си правят каквото си искат.

Добрата вест е, че от утре тези хора ще имат свободата да си изразяват своето мнение. И от това трябва да се страхуват Мутафчийски и т.н. Формулата да ги държи наблизо не сработи.

Борисов да си остане с генералите, с Кунчев и Кантарджиев, с всички които зависят от него и които очаква "независимо" мнение. Ще получи само конграчулейшънс и път към "Ада".

Пък и всеки от нас ще си направи избор при кого да се лекува, дали при "доктор" Борисов или при Доцент Мангъров. Там лъсва истината, като застанеш пред съдбоносния избор.

Защото лекар или лечител в по-общ смисъл стои много по-високо от някаква мимолетна длъжност. Забележете че това беше обявено извън МС и без Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 110 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    170 23 Отговор
    А, НЯКОЙ ДА ЧУ ПО ЦЕНТРАЛНАТА ЕМИСИЯ НОВИНИ ОТ СНОЩИ ПО БТВ, ЧЕ СЕ ГОТВЯТ ДА ВНЕДРЯТ В БЪЛГАРИЯ ИЗРАЕЛСКА СИСТЕМА ЗА МАААСОВО СЛЕДЕНЕ И ЗАПИСВАНЕ НА МАРШРУТА НА ГРАЖДАНИТЕ ЧРЕЗ МОБИЛНИТИ ТЕЛЕФОНИ???!!!....РАЗБИРА СЕ ПОД ПРЕДТЕКСТА И ЧРЕЗ СТРАХЪТ ОТ КОРОНАВИРУС..!!!

    Коментиран от #30, #58

  • 2 Не всеки

    110 11 Отговор
    става угодник на политиците!
  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    187 27 Отговор
    Нямa вeчe ГEРБ, oттeчe в клoaкaтa нa иcтoриятa зa рaдocт нa кoмуниcтитe, жaлкo. Caмoубихa ce c тeзи нeaдeквaтни мeрки...................... oкoлo 500 души заразени, от тях по-малко от 300 интeнзивнo болни нa лeглo, от които вече нaд 30 /тридесет/ са се излекували, всичко това за периодa ДВЕ - ТРИ СЕДМИЦИ, това ли ви е "епидемията"? А да, били стe я овладяли! С какво? С безумните реплики на Муфтаджийски или с глобите по 5000 лв за неносене на маски-носни кърпички и със забраната за излизането на вън?? Хайде чao!

    Коментиран от #9, #25

  • 4 Фермер

    181 10 Отговор
    Най голямата театрална постановка в света

    Коментиран от #8

  • 5 Жоро

    174 17 Отговор
    Много точен коментар.Бойко пак ще се разлюти и ще тропа по масата все едно е в селската кръчма.
  • 6 пройчо

    146 14 Отговор
    "... Забележете че това беше обявено извън МС и без Борисов...."***
    Да,Тлъстата Мутра е по откриванията и рязането на лентички!
    А след него--"потоп" и "комунистите са виновни!"...!
  • 7 Българан Европейски

    45 176 Отговор
    На Илиян Василев не му се отразява добре карантината. Уж умен човек, а точно в тези критични за нацията дни рови, като теле пред майка си или търси телето под вола. Лошото е, г-н Василев, че така се вписвате в отбора на жалките, жадуващи внимание комплексари Румен Радев, Слави Трифонов и Корнелия Нинова. Грипът ще отмине, като мръсна вода в запушен канал. Въпросът е кои мародери, търсили слава в мътни води, ще затънат в мръсната утайка на кризата. Както е казано - никога не е късно.
    Да се осереш.

    Коментиран от #13, #23, #48, #73

  • 8 КралиМарко

    123 11 Отговор

    До коментар #4 от "Фермер":

    Абсолютно Вярно!
    Театрален цирк - за придобиване на материални активи,бизнеси,пазари и масова работна ръка за безценица!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Някой си

    131 20 Отговор
    За мен Мутафчийски постави личното си его и личностните си конфликти над интереса и здравето на народа!
    Доказателство за това е и тазсутрешната масирана медийна атака срещу съвета в която участват забележете - анестезиолог от ВМА (най-вероятно от екипа на Мутафчийски) и професор по така и не можах да разбера какви точно болести.
    Сега ли е времето висшите лекарски съсловия да си доказват кой е по-по-най?
    С нетърпение очаквам деня в който женераль-хирурга, шефа му бивш пожарникар и щаба му седнат на подсъдимата скамейка, а същия този съвет който се разпусна на свидетелската такава!
  • 11 Ръмпези

    126 15 Отговор
    БОРИСОВ ЛЯГА И СТАВА С МИСЪЛТА САМО ЗА БАРСЕЛОНА...ТОВА ГО ИЗНЕРВЯ ДО ПОЛУДА..ТОВА, ЧЕ ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА КОНТРОЛИРА СЪДБАТА СИ ГО КАРА ДА СИ ИЗЛИВА ГНЕВА ВЪРХУ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ...ЕМИ, КАКВОТО СИ НАДРОБИШ ТОВА ЩЕ СЪРБАШ...

    Коментиран от #15

  • 12 Фермер

    100 11 Отговор
    Не се отделят средства за масово тестване тъй като всичко е Пунта Мара .Пандемия няма.Целта е да се приберат парите на хората,да има много индианец да работи за без пари. Да се ваксинират всички хора за да ни набутат некоя гадост с ваксината.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 http://coronavirus.eti.pw

    2 3 Отговор
    http://coronavirus.eti.pw
  • 15 Мими

    62 7 Отговор

    До коментар #11 от "Ръмпези":

    Така е и за това Господ скоро ще го накаже.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Лицемери

    66 9 Отговор
    Сега ще са по-свободни да правят каквото си искат, защото извънредното положение трябва да продължи докато получат заема.
  • 18 Гьопсуратлък

    60 11 Отговор
    Генерали , професори и експерти с лопата да ги ринеш , кой от кой по - голям интересчия и безродник !
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 сметало

    91 13 Отговор
    500 заразени . 300 на легло в 400 бр. болници в бълхария.20 умрели, 10 милиарда лева ф.резерв плюс 10 милиарда кредит з а нещо си и 5 милиона овце заключени. народеееееееееееееееееееее
  • 21 Д-р Борисофф от Банкя

    66 11 Отговор
    Не ми трябват вирусолози и инфекционисти. Аз съм най знаеш, учил съм се от шаманите във Винету.
  • 22 одъртял комсомолец

    46 8 Отговор
    Българина е индивидуалист, на който генетично е заложено да се оправя и да оцелява по индивидуална програма. В продължение на 500г, докато другите народи са градили общества и са създавали материална и духовна култура, българина е оцелявал при това по индивидуална програма. Всички прекрасно разбираме, че от подобни щабове и комитети няма абсолютно никаква полза, освен за членовете на същите, за което получават пари и моментна слава. В името на оцеляването си българина ще се завре и в миша дупка, без при това някой да му дава акъл за целта. Освен това хората разбират прекрасно, че на този етап няма нито ефективно лечение, нито ваксина, та в този смисъл бръщолевенията на разни докторчета- калинки, са меко казано смешни и абсурдни. Почесал се единия толуп по десното мъдо и тръгнал да обяснява, че вироса щял да изчезне месец юни. След него другия почесал левото и предсказал края някъде към септември. кат знам какъв инженер съм, тамън от 30г не съм стъпвал при доктор.

    Коментиран от #33

  • 23 Зер

    22 71 Отговор

    До коментар #7 от "Българан Европейски":

    Такива фурнаджийски лопати като бившия русофоб Илиан Василев са мобилизирани комунистически запасняци. Но вола оре и на гърба си хвърля! Безсилни и озлобени начело с президента им.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Стамат Ломбев

    16 46 Отговор

    До коментар #3 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    500 са ама ако си ходете свободно щеха да са 10.000, ама то не е късно де, обувай галошите и бегай по пазарите, като гледаш кат ти говорят да отваряш хубаво уста та да влезе короната !

    Коментиран от #41, #50, #51

  • 26 Фейк

    46 6 Отговор
    Само да попитам адвокатката от Токуда,икономиста,счетоводителя,шефа на Дарик със каква специалност са?А да с какво психоложката от Токуда,психиатър ката от Токуда,стоматолога-бивш депутат и още 5-6 които не ги и запомних са запознати и специалисти във виросологията?Защо нямаше вместо тях от БАН,микробиолог дори и един лаборант би бил по-полезен от адвокатката.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Стаси

    47 8 Отговор
    Да, нашия Дуче е останал с тези генерали мишоци и уникалната си простотия, алчност и наглост!!! Абсолютен безумец!!!
  • 29 ПЕНКО

    14 7 Отговор
    Този бивш ,бивш , бивш във всичко полуфабрикат на някои си -трябваше отдавна да е дал "политическа фира" !!!!!!!!!!
  • 30 До 1

    18 9 Отговор

    До коментар #1 от "ХХХ":

    И какво ще ти следят?Колко пъти ходиш в тоалетната и дали имаш нужда от още тоалетна хартия? То ти го казаха 80% дебили и глупаци-каква заплаха са и за кой,като освен на себе си на никой извън България не вредят.А може би след козите и прасетата ще ни тряпят и кокошките,защото са по-умни от българите.
  • 31 сбв

    30 9 Отговор
    бойче барцелонски, оставка и избори
  • 32 До педала под #9

    36 9 Отговор

    До коментар #9 от "Доналт Тръмп":

    Гейберастино недоклатен, първо си неграмотен като типичен гербер, защото си си осрал дори името ДоналД, и второ, какво общо има любимата ти леля Корни със статията, плужек гей-берастки?! 💩🤪
  • 33 ИМПЕРИАЛИСТ

    20 1 Отговор

    До коментар #22 от "одъртял комсомолец":

    Да-а-а и вашият мозък е промит за Българите.
    копи-пейст: ...........Лалуш войвода разширява обсега на действията си, като достига до Кюстендил и Перник. През 1595 г. при него идва шопска делегация, която се оплаква от произволите на софийския бей. Лалуш изпраща разузнавачи, които му донасят, че в града има към 5 хиляди турски войници, всичките въоръжени с пушки и 5 оръдия.
    По споразумение с шопите Лалуш включва 700 от тях в дружината си, а още 300 набира от Ихтиманско и Самоковско. Така се събират доста хора, но те нямат оръжие. Затова войводата предприема нападения над малки турски гарнизони в цяло Софийско и се снабдява с пушки и патрони. Обучават новодошлите в дружината и през септември 1595 г. нападат София на юруш.
    Води се тридневна люта битка за всяка улица и къща. Накрая българите побеждават. Малцината оцелели турци бягат към прохода Петрохан, но там са пресрещнати и са доизтребени от четата на войводата Йоцо.
  • 34 Бозар

    18 13 Отговор
    Ха, оказа се, че Агент Сашо11 разбирал и от вируси и епидемии. Пък аз си мислех, че само от енергетика разбира .... А всъщност не разбира от нищо - като всички ченгета от ДС.
  • 35 Ivan

    8 52 Отговор
    Само Генерал Борисов може да изведе и да спаси държавата от кризата. Перфектен е при бързи действия, когато другите гледат като мишки и ги е страх да вземат трудни решения. Всички се скриха само той остана на барикадата да спасява българите. Този човек няма умора, железен е, мъжко момче. Политик от световен мащаб и държавник.

    Коментиран от #60, #77

  • 36 Тримата глупаци

    40 6 Отговор
    Битката срещу корона вируса е спечелена още преди близо 70 години от Вълко Червенков,като е въвел през 1951г. задължителното и масово ваксиниране с БЦЖ. Българите да идат да запалят по една свещ на Червенков щото тримата глупака - Б,М и К имитират битка,която е спечелена,но пък ще съсипят икономиката.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 На-простият

    5 6 Отговор
    Всички сте изключително прости и ограничени.
  • 39 ФБР

    10 28 Отговор
    Хайде всички съгласни със Мангъров се заразявайте и придобивайте имунитет,стига само ще се опитвате да убеждавате другите и да се опитвате да ги избутате преди вас за да повярвате на професора ви Мангъров.Наближава Великден-ден в който може копаещите гроб на другия да попаднат в него.Така,че един съвет-мерете си думите!Професора ви Мангъров да ви обясни и последствията върху дробовете ви и след лечение на пневмония.Не ми е ясно хем се съгласявате с него,а не излизате и не спирате от вкъщи да пушите.На ония с коментар 1-имаш нужда от психиатър!
  • 40 Ветеринарен психолог

    24 9 Отговор
    Не знам само голямите глави,как ще се оправдават ,като по някое време отпуснат примката и след 1 седмица имаме 50000 болни. ТрупатаПогребалните агенти е в цайт нот. Няма полезен ход. Най много месец-два и народа ще ги отсвири. Ако се прават на ербапи ще ги измете. Ако дори и година ни държат под домашен арест. Догодина ,като ни пуснат всички ще се разболеем. С Герб е свършено. Това им казва доцент Мангъров ама простаците се инатят. Лошото е че след Герб ще е потоп

    Коментиран от #46

  • 41 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 5 Отговор

    До коментар #25 от "Стамат Ломбев":

    ...Лъжaт гaдoвeтe! Нe ca около 500, нaй-мaлкo ca 100 500, тoвa ми кaзa eднa лeлкa нa Жeнcкия пaзaр в Coфия, тя пък гo чулa oт eднa cвoя пoзнaтa, кoятo билa инфoрмирaнa oт мнoгo близкa мeдицинcкa cecтрa....
  • 42 разбирач

    27 8 Отговор
    Мангъров - министър председател - гласуването да започне сега
  • 43 МАНГЪРОВ

    35 7 Отговор
    БОРИСОВ Е ИЗЛИШЕН КЪДЕТО И ДА Е
  • 44 копейкиновите

    8 7 Отговор
    слуги днеска явно почивка.Или Костя нема кинти нема нема кинти да плати да дращят.
  • 45 Маркс го е казал -

    16 3 Отговор
    големите икономически кризи при капитализма се приключват с големи войни. в съвременния свят това значи война с използването на атомни бомби. в такъв момент е по-добре финала на икономическата криза да е чрез корона-шашмата, отколкото с размяна на междуконтинентални ракети.
  • 46 До 40 Ветеринаря

    7 9 Отговор

    До коментар #40 от "Ветеринарен психолог":

    Я ходи си говори тея приказки на прасетата и ги успокоявай,че чумата не е заразна и по-добре да пукнат от чума от колкото от ножа на Коледа.Колкото и да ви се обяснява пак не ви го побират тъпите глави.500 наведнъж има възможност да бъдат лекувани и мед.персонал,но за 5 000 няма мед.персонал-кратко и мисля ясно ти го набивам в тиквата.
  • 47 Надблюдател

    6 27 Отговор
    Не се разбра, били "зависими" от Борисов, и затова не смеели да си кажат мнението! Комуноидният мозък все е свикнал , че някой някъде трябва да се "страхува"от някого! Абсолютно съм убеден , че и досега в Лекарския съвет всеки си е имал право на свободно мнение, но ако не плюеш по Борисов, значи не си свободен! Интересна теза! Така и не намирам логиката, дали ще се лекувам при Мангъров, или при Борисов! Изглежда при Премиера трябва да се лекуват само хора, зависими от вируса на ...комунизма! Той е доказал, че има изграден " имунитет!
  • 48 Луд Кмионджия

    17 3 Отговор

    До коментар #7 от "Българан Европейски":

    Гербер, че вече голият г.. Ъьз на Краля Слънце лъсна е факт.
  • 49 ВМА

    18 8 Отговор
    Ген. Мутафчийски е известен в болницата със сприхавия си нрав, нетърпящ възражения, нервен, понякога до нетърпимост. А на пресконференциите е тих, кротък, спокоен и то в продължение на десетки дни. Въпросът е: с какво го поддържат подчинените му, да съобщят, щото народът скоро ще има нужда.За короната-ясно, ама за това-не. Питам, де, няма лошо, на път съм и десетки хиляди като мене - от безизходицата..

    Коментиран от #53

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 критик

    16 5 Отговор
    почти съм сигурен, че апокалипсиса за който непрекъснато говорят от щаба и Борисов към края на месеца няма да се осъществи... и слава богу за БГ! а ако се окажа прав тогава всички, които сега говорят за ада в края на месеца за огромен брой заразени ще трябва да си понеста отговорността! повече от 20-30 заразени на ден няма да се мине тази граница! запомнете!

    Коментиран от #54

  • 53 До 49

    7 19 Отговор

    До коментар #49 от "ВМА":

    Защо преписвате и сменяте името.Сприхав,нервен високомерен е Мангъра
  • 54 До 52

    7 7 Отговор

    До коментар #52 от "критик":

    Ами то е пределно ясно,че изолацията е точно за това по Великден да няма струпвания и предаване на заразата което би увеличи ръста без изолация.И това ще е успех,а не поемане на отговорност за каквато пишеш.
  • 55 Системата е ТАШАК !

    17 4 Отговор
    И като такава , от нея може да се очаква само ТАШАК ! Просто всичко в Парламента е ТАШАК ! Ако започнат брожения в страната - Парламента е мястото където трябва да се изсипе ГНЕВА на ИЗБИРАТЕЛЯ! ИЗБИРАТЕЛЯ им даде всичко а какво му дават те ? Броженията в страната ще настъпят , защото никой в Парламента не променя начина си на мислене и поведение. Оформя се съзнато противостояние ! Това се вижда от средствата за контрол на населението ! Чудна работа ние ги избираме за да ни служат а се оказва че сме безплатни пленници ! СКОТ ! ЛОШО ЩЕ СТАНЕ !
  • 56 Активист на БСП

    17 6 Отговор
    А кога другарят Борисов ще бъде разпитван за къщата в Барселона ??? Нали така каза гл.прокурор Гешев ? КОГА???
  • 57 Жоро

    13 4 Отговор
    генералите да си седът при всезнаикото и без това нямат собствено мнение освен да козируват друго незнаят
  • 58 Еблю

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "ХХХ":

    Значи винаги ще съм във къщи защото телефона ще си седи постоянно там!!!

    Коментиран от #63

  • 59 бай стамат

    8 9 Отговор
    Елианчо,да не ти се падне Мангъра да те лекува!Иначе вие от ДС ги разбирате тия работи
  • 60 Жоро

    4 1 Отговор

    До коментар #35 от "Ivan":

    и най големия крадец
  • 61 Жоро

    10 2 Отговор
    снимката говори много ясно кой е шефа на щаба и кой е послушкото-ушко
  • 62 Наблюдател

    15 3 Отговор
    Все повече лъсва факта че по опасен и вреден вирус от коронования за България е Б.Борисов и кръжеца му!
  • 63 Поеблю

    8 3 Отговор

    До коментар #58 от "Еблю":

    като си офца стой си в кошарата,но си плащай телефона и пускай sms.овчара те наблюдава
  • 64 безпартиен

    13 4 Отговор
    Знае ли някой колко на брой са генералите и адмиралите в България?Да не се окаже,че сме за "Гинес" с най-много генерали на глава от населението?!То че в "Гинес" трябва да сме записани и като държавата с единствената фалирала петролна рафинерия "Плама" !!!

    Коментиран от #78

  • 65 ТАШАК е главното характерно качество !

    6 0 Отговор
    В дейността на ЕЛИТНАТА СВИНЯ от ПАРЛАМЕНТА !
  • 66 Наложащ е сериозен и жесток

    3 2 Отговор
    Балансьор и Коректив в изявленията на демоните лудуващи безконтролно в Парламента !! Демокрацията е нещо което е няма почва у нас ! Фашизъм и диктатура се шири и няма ПРИЗНАК за промяна !
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 6666

    5 6 Отговор
    Жалко този сайт се превърна в свърталище на червено-лилави боклуци.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

    1 1 Отговор
    VSIAKO ZLO NA SVETA SE DULJI NA PROSTOTIQTA NA GOIIITE - ROBITE NA JEW - TERMITIE KOITO NE ZNAM KOI E IZLUGAL CHE SA BOGOVE ! I
    MOGAT DA SE RAZPOREJDAT SUS SUDBATA NA SUSHTITE OVZE !
    MOJE I DA IMAT PRAVOOOO !


    DA JIVEEE BULGARIQ - NAI - GOLEMIQ IM BRAG !
  • 72 Професор

    3 1 Отговор
    https://twitter.com/hashtag/Avigan?src=hashtag_click&f=live
    https://swprs.org/a-swiss-doctor-on-covid-19/

    Това просто е нов щам сезонен грип. Лекува се с антивирусното лекарство Авиган. В цял свят не се регистрира повишена смъртност, нито по страни, нито по райони.
  • 73 Николай

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Българан Европейски":

    Прeз 1981 – 1990 г. пo врeмeтo нa кoмуниcтичecкия рeжим e cътрудник в Мeждунaрoдния oтдeл нa БЗНC. МВР и ДC имaт дocиeтa зa нeгo, eднoтo e зa aгeнт c aгeнтурeн пceвдoним „Caшo 11“. [2] Вacилeв e бил вeрбувaн oт Първo упрaвлeниe нa ДC прeз фeвруaри 1988 г. Пo врeмe нa вeрбувaнeтo cи e зaявил, чe иcкa дa cътрудничи c ДC пo „идeoлoгичecки, мoрaлни и пoлитичecки мoтиви“. Oт зaпaзeнитe дoкумeнти ce виждa, чe тoй e имaл и пo-рaнни кoнтaкти c ДC и РУ-ГЩ.
  • 74 Николай

    3 1 Отговор
    Ocвeн чe ce e прицeлилa във влacттa, фoрмaциятa нa „глaвичкитe“ e cъздaдeнa кaтo групa зa нaтиcк cрeщу Тeмидa. Пoръчкaтa явнo e дaдeнa нa дeceбeйcкия „aриeц“ и къceн руcoфoб Илиян Вacилeв. Тoй ce изживявa кaтo aпoлoгeт нa дяcнoтo и e прoдукт нa дрaгaлeвcкия лaбoрaнт Ивaн Кocтoв. Вacилeв буквaлнo лeгнa нa aмбрaзурaтa, кoгaтo пaрлaмeнтът рaзceкрeти дoклaдa нa „AликcПaртнърc“ зa грaбeжa в КТБ, зaщитaвaйки бaнкeрa бeглeц Цвeтaн Вacилeв, кaтo гръмкo oбяви, чe „нeтнaтa зaгубa в никaкъв cлучaй нe e пeт милиaрдa лeвa, кaктo ce внушaвa“. Дoклaдът вcъщнocт дoкaзa фaктa, чe КТБ e дeйcтвaлa кaтo крeдитнa пирaмидa и чe 4 млрд. лeвa oт близo пeтмилиaрднaтa дупкa в трeзoрa ca рaздaдeни нa cвързaни лицa и кухи фирми-бушoни. Тaкa Цвeтaн Вacилeв e пълнил coбcтвeнитe cи джoбoвe c пaритe нa влoжитeлитe. Нeщo пoвeчe - и в тoзи cлучaй aгeнт Caшo взe прoкурaтурa взe нa мушкa. Oпитът му бeшe твърдe нaгъл - дa внуши нa oбщecтвoтo, чe рeнoмирaнaтa мeждунaрoднa рaзcлeдвaщa кoмпaния пoвтaря тeзитe нa държaвнoтo oбвинeниe. Тoзи нoмeр oбaчe нe минa. Зaщитaтa нa бaнкeрa бeглeц cъвceм нe e cлучaйнa. Тoй e cпoнcoр нa кръгa нa „глaвичкитe“, в кoйтo влизaт гурутo Кocтoв, нoвият пaртиeн лидeр Хриcтo Ивaнoв, Прoкoпиeв и, рaзбирa ce, Илиян Вacилeв. Вcички тe, нaчeлo c дрaгaлeвcкия идeeн мeнтoр, ca oт кoмуниcтичecкoтo кoтилo, прeдcтaвящo ce днec зa „крecливo дяcнo“. Зaрaди тях пeнcиoнeритe eдвaм крeтaт, a млaдитe бягaт oт Бългaрия.
  • 75 До Автора

    1 2 Отговор
    Споровете в медицинските среди "за" и "против" тестуването и т.н и т.н. ще продължат. Това е нормално. Ненормално е да има разкол и да се подлива вода на една доктрина (т.е. предприети практически мерки), която има за цел спасяването на нацията. Не съм фен на Б.Б., но националният интерес диктува споровете да останат временно на заден план, за да има после кой да ги води. Трябва ни ЕДИНСТВО!
  • 76 Мангъра

    2 0 Отговор
    разказа играта на ``Царя с магарешките уши``.....
  • 77 ама

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "Ivan":

    е ``генерал``-менте....
  • 78 сега

    3 0 Отговор

    До коментар #64 от "безпартиен":

    има 37 генералски длъжности!
  • 79 МЕИНТАЦИТЕ ВЪН

    1 0 Отговор
    БОЙКО СКЪСАЙ МЕНТЕ ПАГОНИТЕ НА ВСИЧКИ ИЗМИСЛЕНИ ,,ГЕНЕРАЛИ"
  • 80 БОЙКО И ГЕНЕРАЛИТЕ

    1 0 Отговор
    Е СЪЩОТО КАТО -- ВИДЯЛА ЖАБАТА ЧЕ ПОДКОВАВАТ КОНЯ И ТЯ ВДИГНАЛА КРАК ............... ИЛИ БАРАБАР ПЕТКО С МЪЖЕТЕ - ПОГОВОРКА ОТ ГЬОТЕ