11 Юни, 2020 19:00 101 418 181

Съжалявам, че когато имах възможност не ви застрелях всичките – 2020 г.

  • васил божков-
  • власт-
  • прокуратура

Корумпираните крадци във властта ще се скрият в миша дупка, защото са адски страхливци

Съжалявам, че когато имах възможност не ви застрелях всичките – 2020 г. - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Държавата се тресе. От скандали във властта. В мрежата ври и кипи: Васил Божков иска да оглави нов политически проект. Обещава да разкара сегашната власт и да наложи справедливи правила. Аргументи и контрааргументи валят от всички страни.

Русия, 1938 г. Пред съда е изправен обвиняемият Хенрих Григориевич Ягода, народен комисар (министър) на вътрешните работи на СССР. Главен обвинител е Андрей Януариевич Вишински.

Вишински в залата: Кажете, предателю и изменник Ягода, наистина ли през цялата ви гнусна и предателска дейност не изпитахте поне веднъж съжаление или мъничко покаяние? И дори сега, когато отговаряте пред пролетарския съд не изпитвате ли поне малко съжаление за извършените от вас престъпления?

Ягода: Да, съжалявам. Наистина съжалявам… - отвръща тихо Ягода.

Вишински: Внимание, другари съдии! Престъпникът Ягода казва, че съжалява?! Кажете по-високо, престъпнико, за какво съжалявате?

Ягода високо: Много съжалявам…, че не ви избих всичките, когато имах възможност!

Поучителна история. Особено в сегашната българска ситуация, когато хора, управляващи и правещи бизнес в една и съща среда, поддържана години наред от тях, са се оказали в схватка за оцеляване. Историята показва също, че всяка ситуация, изглеждаща сигурна и вечна, може да се преобърне за часове и дни. Тогава силни властници се превръщат в плячка на своите, после своите стават плячка за следващите… Ягода е разстрелян от своите подчинени. Обвинителят Вишински е отровен със сутрешното кафе в съветската дипломатическа мисия в ООН в Ню Йорк. У нас днес тази работа върши прокуратурата и няма разстрели, защото сме в ЕС и ще направи лошо впечатление. Не че там много се интересуват, но моделът е „лайното да е в целофан“…

Васил Божков фокусира общественото внимание от седмици. Разкритията направени от него за срещи с финансовия министър Владислав Горанов, за рекета на властта срещу него, за давани милиони под формата на „такса“ спокойствие и пр. предизвикаха разнопосочни емоции. Властниците се опитват да неглижират изявите му във Фейсбук с клишето „не коментираме обвиняем“. Опозицията в лицето на БСП предлага да се извърши проверка от парламетарна комисия. Съответно ГЕРБ пришива на мига „червените“ и президента към Божков.

Никой обаче не задава въпроса: Обвиняем от кого? От прокуратурта, която служи на обществения интерес или от прокуратурата на Пеевски? От прокуртурата с унизително ниско обществено доверие? От главен прокурор, избран от ВСС, попълнен на квотен принцип от политическите сили в парламента? От правосъдна система в най-корумпираната държава в ЕС, която е под мониторинг години наред? Каква е легитимността на тези институции? Каква е легитимността на държава, чието управление се е сраснало с мафиотския кръг #Кой? В която всеки ден избухват скандали, за една десета от които във всяка цивилизована страна правителства се сгромолясват? В която властта създава държавна петролна компания без икономическа обосновка и с една единствена идея: да се откраднат стотици милиони? В която един депутат от ДПС владее контрола върху прокуратура, Специализиран съд и обвинение, медии, унищожава банки, притиска и използва други като свои, присвоява фирми и предприятия с помощта на цели институции, купува гласове, депутати и министри както се купува стока? В която криещият се в бункери и ограден с пазванти на държавна заплата почетеннякойси си пие уискито и между занимавката с две кифли купува втория ТЕЦ в страната на цената на 20-годишен Опел?! Държава, в която институции защитават съмнителен строеж на морето в противовес на всяка логика и обществения интерес? В която да си необразован примитив, лъжец и корумпиран е условие за кариера във властта?

Това ли наричате легитимност? Това е вашата легитимност, във вашата държава. В нормалния свят това е престъпност и мафия. Не ви харесва истината, защото хората я осъзнаха и се отвращават.

Власт срещу народ.

Власт – срещу истината.

Власт на всяка цена.

Божков може да е всякакъв, но това трябва да го кажат наистина легитимни институции. В момента той клати управлението и върши работата на т.нар. опозиция. Паникьосани, членове на кабинета правят гаф след гаф. Страхът води след себе си агресивност, за да се удържи властта.

Протести разтърсват десетки държави в света. Хиляди граждани са на улицата и се сражават с полицията, както някога френските комунари на барикадите в Париж. Защото управлението в техните страни допуска грешки и се отклонява от обществения договор. И не се оплакват, че са ги ударили с палки, че ги обгазяват и стрелят с гумени куршуми. Бият се. За правата си, за свободата си, за бъдещето си.

Българите са пред телевизора. Пият ракия и бира и се почесват: Дали Череп ще свали правителството до петък, мааму деъбъ, или шъ чакаме още… Пресмятат му и милионите, цъкат и се чудят как е живота в Абу Даби. Хихикат какво ще стане ако Божков и Пеевски се засекат в Дубай. По-любопитните се чудят колко от акциите на фирми на Домусчиев е придобил Пеевски и дали ще командва след някой ден в бТВ, както в Нова тв и останалите медии?… Ей такива питанки занимават болшинството българи. На тях разчита властта за своето величие и векуване. И ненавижда онези, които се възмущават от мафиотизирането на управленския модел. Те може да са малцинство, но са процента, който твори икономиката и все пак осигурява някакво движение напред. И тъкмо този процент българи не са съгласни страната им да е последна по всички показатели, формиращи стандарта на живот. Не искат нацията да се топи, милиони да се спасяват другаде, а родителите им да тънат в мизерия и да чакат Великденски и Коледни подаяния.

Божков може да е крив, грешен, с лоша биография и лош характер, но предизвика дискусия. Такава, каквато в българското общество не е имало отдавна. Разкритията му позволиха на много хора да прогледнат каква гнусотия представлява задкулисието.

Освен това бандит може да се противопостави успешно на друг бандит, когато държавата е в плен на мафията. Това не ви ли мина през ума?  

Нещата винаги са били в ръцете на гражданите. Те позволиха да ни управляват хора, които сега псуват. Излезте, протестирайте, излейте своя гняв, щом не ви харесва. Не чакайте Божков да я свърши. Поставете своите условия. А ако ви нападнат подчинените на авера на мафиота Мето Илиенски – Младен Маринов, попитайте ги кого защитават. Ако не ви чуят – сбийте се. Водете със себе си порасналите си деца, приятелите и съседите.  

Корумпираните крадци във властта ще се скрият в миша дупка, защото са адски страхливци. Тогава можете спокойно да отсъждате кой да управлява страната и вашите пари.

Важното е да водим този разговор. Да не чакаме Божков или някой друг като освободител на Орлов мост с хляб и сол. Поне веднъж да опровергаем Станислав Стратиев, че сме най-освобождаваният народ в историята. Дано да можем. Иначе ни чака лошо. Чакат ни Пеевски и Доган с техните харпии във властта. До живот.

 


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 831 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    492 61 Отговор
    Боко първи да отнася плувката
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    71 303 Отговор
    Ей ,че познах! Хаджигенов липсва и ония от в.Сега.До като се стъмни може да ги повторят.Много се смея.
  • 4 Бългaрин

    364 52 Отговор
    " Тогава силни властници се превръщат в плячка на своите, после своите стават плячка за следващите…"
    --
    Това е най-важното изречение в статията. От Щатско подменят фаворитите си в България, защото са засрамени от корупцията в щатско-турската колония .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Само Божков

    367 136 Отговор
    Само божков. Божков премиер. Всички досегашни управници в пандиза и конфискуване на цялото им имущуство до девето коляно

    Коментиран от #67, #96, #132, #171

  • 7 Няма кой

    121 17 Отговор
    Да разбере
  • 8 Тошко

    101 11 Отговор
    А тук има хора, които съжаляват, че Оги е жив!

    Коментиран от #18, #142

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Кой68

    116 26 Отговор
    Божков!Знае ли някой нещо за него/минало?/.Кой стои зад него?
  • 11 Бългaрин

    447 55 Отговор
    Определено това е една от най-добрите статии излизали /изпуснати от цензурата в бг медия през последните години !!

    Коментиран от #26

  • 12 Божков новия месия

    190 97 Отговор
    Народа е с теб

    Коментиран от #82

  • 13 СИЛНА СТАТИЯ

    342 50 Отговор
    ЕВАЛА. .ТОВА Е ИСТИНАТА
  • 14 И власт

    233 24 Отговор
    и "опозиця" са все от червено котило - безродни хрантутници , вечно грабили и грабещи - от народа ни , от парите чрез ЕС и от където смятат , че могат ! Дреме им за България и гражданите ѝ , които ако тях ги нямаше , можеха да живеят в истински рай в Родината !

    Коментиран от #134

  • 15 Пижо

    206 37 Отговор
    Много точно казано!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 БЪРЗО И КРАТКО

    26 90 Отговор
    ТОВА ЛИ Е КАЗАЛ БОЙКО? НЕ МИ СЕ ЧЕТЕ ТОЗИ РОМАН.

    Коментиран от #34

  • 18 гост

    53 106 Отговор

    До коментар #8 от "Тошко":

    Това е идиотско, ако е вярно.Много го четях Огито,заради него си купувах в.Шоу,но какво се случи ,че така обърна палачинката,дали не му се смениха работодателите т.е. плащачите. .Когато му се случиха ония неприятности ,бях шокиран меко казано,следях цялата преса по въпроса ,но останах с един лош привкус,че самият той нещо крие.Лично мнение.Сега не го чета,признавам си чистосърдечно,едно и също върти докато стигне до Пеевси.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Чичо

    50 251 Отговор
    Огнянеееееееее, как успя да напишеш тази безсмислица. Поне плащат ли за публикация?

    Коментиран от #151

  • 21 Каква е препрадката!

    38 83 Отговор
    И сега кой се явява Ягода г-н измамника Божков ли?? А кой е Вишински, другия измамник на измамника Борисов ли???

    Коментиран от #25, #36, #154

  • 22 Усмивката

    210 17 Отговор
    Много точна констатация. Натродите се бият за свободата си. Не бива да си мислиме че врагът винаги е отвъд границите. Нашият враг е тук. В ъправата. В общинския съвет. Зад всяко едно геше. Това са ни враговете и вие , ние се срещаме с него ежедневно.
  • 23 sti

    63 23 Отговор
    Какво внушавате с тази снимка към статията!? Защо не сложите на Борисов?

    Коментиран от #43

  • 24 Хайдут Петку

    106 34 Отговор
    От целия буламач разбираме,че мафията е ДПС и те клатят народа и държавата. Всички останали са душици мамини.
  • 25 Усмивката

    71 17 Отговор

    До коментар #21 от "Каква е препрадката!":

    Матриала ти е такъв. Немощен матриал, слаба държава.С такъв матриал революция не се прави. Не различава добро от зло. Смята че в парламента люпят семки като на стадиона.

    Коментиран от #35, #157

  • 26 Поназнайващ

    118 23 Отговор

    До коментар #11 от "Бългaрин":

    Супер правилна позиция и анализ на бг действителността. Само да добавя един цитат от един велик поет... Тежко вино, вино дайте, пиян аз дано забравя...там е казано всичко
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Asdfg

    142 16 Отговор
    Гешев, спиш ли? ОПГ! Менда, Бочко, Владко, Васко, Севда, Десито...ОПГ Гешев!
  • 30 РЪМПЕЗИ

    110 21 Отговор
    МНОГО ТОЧНО СТЕФАНОВ...КОЙ РАЗБРАЛ, РАЗБРАЛ..ДРУГИТЕ ДА ДУХАТ КОПРИВЕНАТА СУПА...ПЪЛНО Е СЪС СЪЩЕСТВА...
  • 31 Марта

    127 9 Отговор
    Огледайте се за по-читави хора. До Божков ли опряхме?
    Някога, за да оцелее България, първи са тръгнали образовани хора, интелигенцията. Къде е тя сега, защо не иска да поведе народа?

    Коментиран от #46, #74, #124

  • 32 РЕДНО Е

    65 69 Отговор
    КОГАТО ЗОВЕШ ЗА СМЯНА НА СТАТУКВОТО ДА ПОСОЧИШ АЛТЕРНАТИВАТА. Иначе е смешно и жалко. Превръща се в СЛОВОБЛУДДТВО. РАЗВИТИЕТО Е В РАЗУМНАТА ЕВОЛЮЦИЯ, НЕ В РЕВОЛЮЦИЯТА.

    Коментиран от #57

  • 33 Хххххп

    66 21 Отговор
    Като отворя и хладилника там са- Божков, цените на шезлонгите, ФК Левски, оня черния рецидивист от САЩ дето го убиха.... Айде стига. Живота е хубав.
  • 34 Гешо

    49 15 Отговор

    До коментар #17 от "БЪРЗО И КРАТКО":

    ...е ама това е 2 част на Винету. Чети.
  • 35 171717

    129 20 Отговор

    До коментар #25 от "Усмивката":

    И като правихме революция преди 30 години какво направихме...? Висше образование,43 г. трудов стаж и 222 лв.пенсия...Ще ходя да гласувам и да ги избирам,за да вземат 3 000 лв заплата,а аз да се гърча от глад.Разбрах само едно:най-голямото удоволствие в този живот е да гледаш сеир,защото Онзи горе има свой план за нещата.

    Коментиран от #42

  • 36 Любомир

    34 6 Отговор

    До коментар #21 от "Каква е препрадката!":

    Ако трябва някой да ти обяснява, те първа, не натискай бутоните на клавиатурата.От утре ще ходите 4 дни на училище и един онлайн от вкъщи.
  • 37 СМЯХ

    62 92 Отговор
    ПАК ИЗПЪЛЗЯ БОЖКОВ - АГЕНТЪТ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. И ТОЙ ЩЯЛ ПАРТИЯ ДА ПРАВИ!!! КОРИТАРОВ ГО ИЗРАВНИ СЪС ЗЕМЯТА В ПРЕДАВАНЕТО СИ. ЗА ЖАЛОСТ ИМА ОЩЕ МНОГО ТАКИВА У НАС.

    Коментиран от #107

  • 38 Ива

    129 20 Отговор
    Браво факти ! Статията е удар в десетката на мутрата от СИК и престъпниците от прехода свързани с миналото му ! Няма друга посока , освен бухалкаджийте да бъдат вкарани в затвора за кражбите и гаврата , която днес е геноцид към българският народ !
  • 39 Кокорчо🙄

    113 16 Отговор
    Трябва ни диктатор, който да ги почне от горе, и всичко по сатъра, повръща ми се от от бг "политици"
  • 40 Авторът

    21 78 Отговор
    на тази плява нещо много превъзбудено звучи, както и 90% от коментирате. По-кротко бе, хора!
  • 41 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    76 6 Отговор
    може ли да по питам по чя поръчка счупиха краката преди години на ОГНЯН СТЕФАНОВ а кой пребиха журналиста СЛАВИ АНГЕЛОВ от 168 часа
  • 42 Ти си лъжец

    34 79 Отговор

    До коментар #35 от "171717":

    Щото за да получиш тая пенсия си лъгал през цялото време. Доходът за изчисляване е почти на минималния. Сега какво искаш? Аз при близки 43 Г. СТАЖ взимам над 1200. Да но към внасял винаги близко да тавана.

    Коментиран от #56, #175

  • 43 pepy

    46 6 Отговор

    До коментар #23 от "sti":

    "Какво внушавате с тази снимка към статията!? Защо не сложите на Борисов?"

    Питаш и отговор не чакаш...
    Изборът на снимка е на ФАКТИ. В другия сайт е коренно различна...
  • 44 АБРЕ..ОГНЯНЧО,ОТ МАЛЪК СИ БЕШЕ

    47 99 Отговор
    ПРО+ зд!!😆 БЪЛГАРИЯ СИ ИМА ЛИГИТИМНО ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО ,
    НАРОДНО СЪБРАНИЕ,СЪДИИ,ПРОКУРОРИ,КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД,АРМИЯ И ..ИНСТИТУЦИИ!
    ТВОЕТО МНЕНИЕ ЗА ТЯХ ,НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ! ТОВА СА ФАКТИТЕ!!
    АКО...АЛИ БАБА С 4 МИЛИАРДА Е ТАКОВА..АНГЕЛЧЕ,..ИМА ЕВРОПЕЙСКИ СЪДИЛИЩА, ЩАТСКИ СЪДИЛИЩА ИЛИ..АЗИАТСКИ ТАКИВА,..ДА СИ ТЪРСИ ПРАВАТА ПО ЗАКОНЕН И ЛЕГИТИМЕН НАЧИН,..А НЕ С ..ПЛА-ТЕНИ ПРОТЕСТЪРИ И..ПИШМАН..МУРАФЕТИ!
  • 45 Работническо дело

    55 63 Отговор
    Ама сте клика: сега, фрог, дневник, Радев, Нинова, мая.... Все шлака... И сега, Божков начело! Честита ви коалиция!
  • 46 някой

    94 5 Отговор

    До коментар #31 от "Марта":

    Ентелегенцията отдавна я няма... Пиша,,ентелегенция,, щото се сетих за ,,Баш Майстора,, когато беше фермер и гледаше прасета. И когато оня пияния даскал го поправи че не се пише ,,ДЕРЕКЦИЯ ,, а ,,ДИРЕКЦИЯ,, отговора беше : Дерекция е щото оня ще дойде и ще те ОДЕРЕ.... та и нашата ,,ентелегенция,, я няма вече.Загубена е някъде във времето и пространството като пияния даскал-интелигентен,умен...но прави каквото му каже ,,шефа с парите,,.....който разбрал,разбрал..

    Коментиран от #70

  • 47 ФАКТ !!!

    93 8 Отговор
    НАРОДЪТ , тоест всички ние бедни българи ,станахме заложници на политици, бизнесмени, олигарси ,мутри !!! Ние всички сме ЖЕРТВИ на мръсните им игри , далавери, спекулации и злоупотреби !!! ДОКОГА ???? ДОКОГА ще ни ЛЪЖАТ, ОГРАБВАТ и ПОДИГРАВАТ с нас ???

    Коментиран от #50, #77

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ФАКТ !!!

    83 5 Отговор
    Сами си забъркаха кашата,която е сега в България !!! Защото,ако бяха вкарали в затвора още преди 30-години мутрите, крадците и олигарсите на България, нямаше да има такъв ЦИРК сега !!!

    Коментиран от #55

  • 50 357

    88 11 Отговор

    До коментар #47 от "ФАКТ !!!":

    Докато пишещите тук са повече от тези на площада ще сме си винаги роби!
  • 51 Браво

    59 40 Отговор
    С вас съм гн Божков аз вярвам на Гн Божков а не на ТИКВАТА И НА Валери
  • 52 енчо

    69 16 Отговор
    Приятели и да съборим правителството и да изтрепем всички измамници въпроса е после какво? Колкото и да не искам да го кажа такъв народ сме... трябва да се буиства и при най малкото обществено недоволство, а при положение че това не се е случвало не виждам полъх на промяна. Българина е беден за едни протести от няколко дни на човек му трябва една заплата да дойде да окупираме София, а повечето едвам връзваме месеца. Но всички революции са правени от бедните и немощните. Вярвам, че някои ден народа ще кипне и ще стане време разделно
  • 53 Абв

    36 29 Отговор
    Колко много прилича на Цветан Василев от преди няколко години. Тогава дудукът с негова помощ правеше партия.
  • 54 Браво за статията

    75 16 Отговор
    Браво за статията.Тя е точно за овцете,които не знаят в кой свят живеят,и използват мотото:"Абе аз нали съм си добре,да му мислят останалите,а какво ще е утре ,не ме интересува.Тука некакви мутри си го мерят....без мен.Да гласуват абдалите аз ще си пия ракийката и ще им гледам сеира".Но когато овцата се събуди на следващия ден,и вижда какво е сътворил със абдалското си поведение(да не гласува),започва да реве,че някой му е нарушил спокойствието и му е бръкнал в джоба.А има ли право да реве....според мен,НЕ.
  • 55 Преди 30 години

    70 30 Отговор

    До коментар #49 от "ФАКТ !!!":

    Преди 30 години нямаше мутри и олигарси.Тях ги създаде измислената демокрация и шпионите на ЦРУ.За това сега България се управлява от Мутри,в лицето на Борисов,М.Маринов и Кралев, а националната ни телевизия се ръководи от агент на ЦРУ и американски гражданин Е.Кошлуков.Целия цирк го сътвори държавата САЩ,а сегашното положение е последица от сътвореното.Една държавва с 30-тата икономика в света и с 4-тата армия в Европа е в калта и се състезава с Бутан и Чукчите,кое от последните места да заеме-188-мо или 194-то

    Коментиран от #62

  • 56 НОИ

    56 5 Отговор

    До коментар #42 от "Ти си лъжец":

    Формулата за изчисление на пенсията е такава, че за да вземаш 1200лв. Пенсия - трябва да си вземал към 3 пъти по- галяма заплата, което е 3600лв. ПРОВЕРИ ВЪВ НОИ.
  • 57 самуил

    63 16 Отговор

    До коментар #32 от "РЕДНО Е":

    Власт се взема и се дава само с кръв. Не с еволюции. Еволюциите без революции са невъзможни. България е поробена от западните сатанисти и всичко морално и духовно, всички православни ценности са подложени на унищожение. Със залъгалки като преход към пазарна икономика и мирни ивици газа, за да бъдем заблудени, че нещо се прави и да изтърпи поробения още малко, да свикнем с теглото и най-вече да забравим славната си история и своя исторически дълг към нашите дядовци, оставили костите си в батак и шипка... за чиста и свята република. Свобода се изВоюва, не се чака.

    Коментиран от #80

  • 58 евреин наследил хитлер

    20 29 Отговор
    комунистическата идеология - върхът на сладоледа
  • 59 Никой

    77 16 Отговор
    Браво . Много хубаво написана статия. Заслужава поздравления.... Ама кой ли ще я разбере?
  • 60 Браво на автора

    71 13 Отговор
    Много силно, вярно и добре казано. Дано го чуят повече българи.
  • 61 Ботев

    47 7 Отговор
    И съм тръгнал да освобождавам този народ?!
  • 62 ФАКТ !!!

    72 4 Отговор

    До коментар #55 от "Преди 30 години":

    Грешиш много !!! ТОЧНО от преди 30-години са мутрите и олигарсите !!!! Те ни ограбваха по Черноморието като ни лъжеха и не ни плащаха заплати и осигуровки !!! А същото беше и по заведения,хотели,фабрики,заводи в цялата страна !!! Кой взе предприятията и хотелите ???? ЧЕРВЕНИТЕ олигарси от ДС !!! Ако бяха разследвани още тогава,щяха да връщат парите ни и да са в Затвора !!! Това не се случи !!!
  • 63 Ник

    20 16 Отговор
    За съжаление никой няма да чуе и види статиятя
  • 64 Вкстор

    38 9 Отговор
    Божков е прав говорят че е мафер нали те са пропуснали тези милиони дето уж дължи пълнел и на неколцина гушите те са за затвор
  • 65 Гошо

    32 1 Отговор
    Дебелия яде шамарите в Дубай един път от рашките (стана му лошо нещо сърцето) болница 4-5 дни и беш за Бг. Надали ще оди пак!
  • 66 Диверсант

    58 3 Отговор
    С паметта българина малко е зле. Ако си знаеше историята може би някой проблеми може и да си ги спестява. Та когато Фердинанд идва в България заварва потресаваща престъпност. Обещава амнистия за всички криминални типове които започнат да работят за държавата. Така една част получават униформа и стават стражари на работа при монарха. За довчерашните им авери настъпват черни дни. Всичките им магарии се знаят от властта................ А сега си спомнете какво направи Симеон когато се върна. С Доган как си избраха главен секретар на МВР , направиха го даже генерал. А дотогава това лице какво работеше в системата.. Мене ме няма от 20 години, забравил съм, спомнете си вие.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Емил

    26 13 Отговор
    Крадеца вика, дръжте крадеца!
  • 69 Олелееее

    38 20 Отговор
    БОЖКОВ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ЩЕ НИ ОСВОБОЖДАВА ОТ.......СЕБЕ СИ И ДРУГАТА ПАПЛАЧ КАТО НЕГО....?! НОН СЕНС.
  • 70 xa xa xa

    37 0 Отговор

    До коментар #46 от "някой":

    ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМА ДВОЙНИКЪТ С ТОДОР КОЛЕВ
    ИЛИ БАЙ ГАНЬО С КАЛОЯНЧЕВ
    МИЛА РОДНА КАРТИНКА С НОВИ ПЕРСОНАЖИ

    Коментиран от #79

  • 71 Наблюдател

    25 30 Отговор
    Всички скандали се създават изкуствено от сайтове и медии богато спонсорирани от забегналите " олигарси " (престъпници ) ! Този сайт не прави изключение !
  • 72 123

    28 8 Отговор
    И за черепа четем негативни, но и за боридов също в ютюб, но.. Ако на борисов му отнемат къщата, закупи му го някой, всички пари в банки му запорират или е на местото на Божков, нима и той ще мълчи. Не ми се вярва. Бойко борисов, на много хора през тия години 30 им откраднахте на мнозина спестявания и те са гневни. Моите родители след 1946 се сменят парите и за една къща пари им иьгорели и майла ни се поболя от туберколоза, повръщаше кръв и затова не гласувам. И затова не мога да разбера, кой лъже и казва истината, но Черепа е много умен. И съм чували, не става за бизнес всеки.. Имате вина и вина най-голяма виждам в боко. Той управлява цяла България и без да се вслуша в народа. Писахме ти, но.. Икономиката, не вируса от запад видни икономисти, няма в близко бъдеще да живне.. Но те по на висок стил се изказват за бг икономика, вируса ок, но икономиката в застой и в черната хроника на запад от българи казано но ти си бог и всички само теб трябва, но акълче слабо и не финансис, икономист, вземай кърпата и у банкя внуци да гледаш и топка с тях да риташ. И георги марков ше го потвърди
  • 73 Хайде

    22 6 Отговор
    Народа колко възможности е пропуснал...това са натрупани грехове нема изчистване
  • 74 Няма по читави хора от божков

    26 16 Отговор

    До коментар #31 от "Марта":

    Защото знае много неща и е обигран знае всичко за гнилата система и къде и кои да удари а пък има и да връща така че няма да ги жали или да влезне в комбина с полит шаиката

    Коментиран от #86

  • 75 кольо

    32 4 Отговор
    Огнянчо,само че нещо много важно пропускаш.БГ няма личност ВОДАЧ,няма на кого да се разчита та да се създаде този тип държава за която всички МЕЧТАЕМ ОТ НАЧАЛОТО НА ПРОМЯНАТА..НЯМА,НЯМА КОЙ..Народа си трае /често го наричат овчи народ/,защото невижда за кого да даде вота си и е в безисходица.За кого да гласува-за Мая ли,за Курнела ли,за безхаберния президент ли????Опазил ни госпот от тези нескупосници.Е за това е цялата тази АПАТИЯ на хората.То като погледниш май навсякъде сега е така.Режимите са все такива ,че допускат далавераджиите,вандалите ,крадците да се наигрят,па после ще ги наказваме.Този бил такъв,Божков грабил.Не е луд който яде баницата ,нали.Системата ,системите и по света са такива че им дава такава възможност.Човечеството издивява ,идва ред пак на КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ .С тая либерализация нищо не става -мъка ,мъка е да направиш нещо свястно ,защото до теб стои , този кой чака да го свършиш а той да разруши.

    Коментиран от #78

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Храна за размисъл

    22 2 Отговор

    До коментар #47 от "ФАКТ !!!":

    Някой го е казал много точно:
    -Докато има балъци,ще има и тарикати.
    Жертвата си търси насилник.
    Голям мазохизъм е налегнал народа за да продължава да робува и да бъде използван.
    Колкото и статии и коментари да напишете в тази посока те всеки ден лапат и ще лапат от народа,защото докато има държава и данъци винаги ще има какво да се краде.
  • 78 Храна за размисъл

    26 6 Отговор

    До коментар #75 от "кольо":

    А ти от къде я виждаш и чакаш промяната да дойде и някой да ти я сервира ли?
    Почни от себе си,поеми отговорност за живота си и действията си и стига си чакал и говорил,а направи нещо различно.
    Може ли да очакваш различни резултати като вършиш едно и също нещо?
  • 79 някой

    13 1 Отговор

    До коментар #70 от "xa xa xa":

    Гледал съм ги поне по 10 пъти и ги знам наизуст.Не се хваля, просто имаше стойностни филми,който тъъънко ни разкриваха житието и битието ни..
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Гост

    23 0 Отговор
    Ако не ви харесва какво получавате,променете това,което давате.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ГоЩо

    17 6 Отговор
    ЕВАЛА!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 българин

    34 8 Отговор
    Отдавна не бях чел толкова силна и истинска статия !
  • 86 ДАНЪКОПЛАТЕЦ

    21 31 Отговор

    До коментар #74 от "Няма по читави хора от божков":

    Определени журналисти си получават хонорарите, от Божков. Огнян пише статии, но не обявява хонорарите си, както и в БТВ. Собственикът на БТВ, е приятел на Божков, т.е. "Телевизията на Божков:. Кои позволиха Божков да стане милионер? Отново на фона се появяват Орешарски и Калфин. Как сличайно Калфин е пропуснал в закона облагането с ДДС, в хазартните игри, от които се е възползвал Божков? Как случайно Калфин, направи Иванчева кмет на Младост? Та нали, същите тези, които разграбиха д-вата, приватизираха, ограбиха спестяванията и пенсионният фонд, си избраха и Цв. Василев, Прокопиев, олигарсите, които живеят на наш гръб, които разпродадоха заводи и предприятия, след приватизацията. Но как и кои ги създадоха, е ясною Не мога да си представя Божков, занимаващ се с чейндж пред Магурата, случайно ли стана милионер? Колко лесно се говори от Дубай! Ела и се защити, така правят смелите мъже. Невинни, не бягат. А той остави съпругата и болницата му, да лежат в ареста. На това му се казва "смел" мъж. Покри се в миша дупка, дестабилизирайки д-вата. Забравихте ли Банев, за да отърве себе си, беше готов да обвини синът си. Време беше олигархията да бъде премахната. Време е да отговарят за убийства, за тъмни сделки и т.н. Можеше да го раздава по-спокойно, а той живееше охолно и в разврат. Не че е красавец, парите привличат леките жени, за които думата морал, няма стойност. Представете си д-вата, управлявана от мафиоти, олигарси, търговци на дрога. И като капак с тези, ко

    Коментиран от #88

  • 87 ccc

    11 5 Отговор
    Само така, не е късно!
  • 88 любопитен

    10 4 Отговор

    До коментар #86 от "ДАНЪКОПЛАТЕЦ":

    Като е време за това, Баце кога?
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 гласувам

    23 13 Отговор
    Божков премиер. Гласувам веднага. И ще има голямо евроатлантическо шоу
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Затвор за шайката

    25 4 Отговор
    Нищо друго не би ни задоволило!!!
  • 93 Глок

    9 2 Отговор
    Хе-хе! Хора с демократично мислене, а какви жестоки мечти!!!?
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Леле леле

    18 20 Отговор
    Толкова ли сте слаби, че се хванахте за хитрец беглец..
    Наивност, некомпетентност, срам!
  • 96 електорална 1

    29 3 Отговор

    До коментар #6 от "Само Божков":

    Не си схванал смисъла на статията. Как мислиш Божков да стане премиер. И въобще не е важно Божков да стане премиер. Пак ли ще чакаме някой да ни освободи. Смисълът на статията е, че ние сме тези, които ще променят статуквото. Няма значение дали ще е Божков или друг. Ние сме тези, които избираме.

    Коментиран от #108

  • 97 Сърп и чук

    24 5 Отговор
    Божков, Борисов, Беевски... и подобни имат стойност пред стадото, когато имат парии власт! Вземете им тези неща и никой няма да ги брои за живи! Все пак, Божков има някакви сериозни морални и културни стойности, щом се вълнува от исторически забележителности и е събрал такава колекция с цел - музей на тракийското изкуство! Кога тиква ще се интересува от такива неща? Освен за рейтинг да изломоти нещо пред мисирките колко пари раздал за Бок да прости културата!

    Коментиран от #106

  • 98 ЗАКОНА НАД ВСИЧКО

    18 2 Отговор
    никой обаче НЕ СЪЖАЛЯВА ЧЕ Е ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ ЗАЩОТО САМО ТЕ КРАДАТ ЗАКОННО!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Павел

    26 3 Отговор
    От коментарите разбирам , че четящите нищо не са вдянали. Търсете си първата бе хора! Не Божков да е следващия месия а вие. На управлението това му е работата да тества нивата ви на търпимост, вашето е да отреагирвате и да поставите червената линия по -високо

    Коментиран от #105

  • 101 240 ай дука живот си живеят тука

    21 3 Отговор
    Много точно казано: „Лайното да е в целофан."
    Някои носят и каскети.
  • 102 Шматароци

    19 3 Отговор
    "Излезте,протестирайте" хахаха кой да излезе бе вие сам го казахте,българинът е пред телевизора хаха овце
  • 103 Гост

    5 14 Отговор
    Какви тази пролетарски лозунги бре,псевдо журналята от "Грог нюз"?Кажете на хранилка при чери ли сте,в кой век живеете,мислите ли,че някой ви вярва на пасквилите?
  • 104 Кочо

    14 3 Отговор
    Ето, така в края на 14 век българският народ предал своите боляри, защото ги мразел и видяхте какво стана! И болярите са предали народа си, защото когато дошли агите, българският крепостен имал 220 задължения към болярина. Агите ги намалили наполовина, разчертали болярските земи и ги раздали за обработване. Въпрос на възможности, но и на избор! Пазара в Одрин е много атрактивен!
  • 105 Храна за размисъл

    10 5 Отговор

    До коментар #100 от "Павел":

    Политиката е начин да се краде от хората и да се облагодетелства определен кръг от хора при това законно.
    Не случайно има обръчи от фирми и тези обръчи печелят държавните поръчки.
    За това,докато има държава и данъци ще има какво да се краде.
    Народа иска да работи и да има пари,от време на време да си живее по екскурзии и си пие,като това си има другото не го вълнува.
    Интересното е,че над политиците има други и тя са слуги на тях,за това не случайно всичко има схема на пирамида в живота.Някой стои над някой друг и го командва.
    Даже и децата постоянно се командват от родителите им без значение на каква възраст са.

    Коментиран от #114, #119

  • 106 НЯКОЙ

    13 10 Отговор

    До коментар #97 от "Сърп и чук":

    Божков е като Банев !!! Не искам такива хора да са в политиката и да са бизнесмени !!! БСП крепи Божков !!!

    Коментиран от #110

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #96 от "електорална 1":

    Ние сме в основата на пирамидата.С ново съзнание и спиране да робуваме на богатите всичко се срива.
    Нвма балъци няма и тарикати.
    Благодарение на кой са богати богатите?
  • 109 жоро уудстока

    17 3 Отговор
    Божков-премиер!Божков-президент!Той е!Месия!Джизъс крайс,супер стар!Той ще ни"оправи"...за пореден път.Ще се заобиколи с честни милионери около себе си,забогатели по законен начин,а за народа ще потекат реки от мед и масло...Даже ще прокарат маркучи по къщите,за да не мърдаме от софрата,където сме и в момента,вместо да изметем паплачта.
  • 110 Сърп и чук

    10 9 Отговор

    До коментар #106 от "НЯКОЙ":

    Да,бе, да! Пиши всички други БСП и влачи суджук 300 години! Тоя номер го гледаме 30 години - БСП като параван на престъпленията на тиквите!
  • 111 Byg

    10 13 Отговор
    Голямо лансиране на всякакви "адски страхливци скрили се в мишите си дупки". Тук в клюкарника се създава усещането че българите искат доказани и недоказани , но потенциални престъпници да ги ръководят. Примера за русия е подходящ , там след великата октомврийска само престъпници командориха , както и в нрб след втората световна. Колкото и да се напъват някои несретници да съсипят ГЕРБ и Борисов , единственото което ще постигнат и получат ще е четвърти мандат на ГЕРБ с по голямо мнозинство в парламента и по голям брой избиратели. Яловите напъни с лансирането на поредния претендент за власт , и наливането на копеики в шайка лайномети нищо не постига. Бъдете здрави.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Летто

    12 1 Отговор
    „лайното да е в целофан“…и народа свикна с целофана и с лайното
  • 114 ФАКТ !!!

    18 5 Отговор

    До коментар #105 от "Храна за размисъл":

    Все някога тази система трябва да рухне !!! Защото изчезва СРЕДНАТА КЛАСА в цяла Европа !!! Всеки разумен човек вижда какво става !!! ДОКАТО световния елит смята хората за овце и докато големите компании забогатяват и лъжат хората,не ни чака добро !!! Мисленето на хората по върховете не се ли промени в полза на всички хора и в ИМЕТО на всеки човек,значи нищо няма да стане !!! Всеки човек е важен ,както и цялата природа !!!

    Коментиран от #125

  • 115 Бaй Хой от Aхелой

    1 6 Отговор
    Божков искaше 5000 човекa дa излязaт.Щеше дa имa повторение нa 2013г.Сaмо aкълa нa Гaрaбед спря тогaвa хорaтa дa излязaт нa улицaтa.
  • 116 тулуп

    3 9 Отговор
    ;нинова излез и поведи народа към бастилията
  • 117 Грую

    15 5 Отговор
    Макар аз да съм на печалба от билетчетата си мисля, че сега без тях е по-добре. От хазарт никой не е прокопсал , освен този, който го организира разбира се. Иначе от къде пари за многомилионни колекции и сега за живот в Дубай и то охолен. Това да не пада от небето. Достатъчно е лъган и краден народът. дано да махнат и казината и да остане, както преди едно спорт тото и стига толкоз. Стига крадци и лапачи. Народът и без това е беден и оглозган!
  • 118 Николинка чакардакувъ

    8 11 Отговор
    Това е сайта на бкп 🇷🇺
  • 119 Павел

    10 0 Отговор

    До коментар #105 от "Храна за размисъл":

    И във връзка с казаното от тебе, задкулисието стоящо над партиите управлява посредством манипулации, по друг начин не може да се управляват милиони хора, но тях ги е страх от неконтролирания протест! Затова не си позволяват да прекрачват прага на търпимост . Твоя начин да се противопоставиш е да протестираш и да го свалиш тоя праг

    Коментиран от #126

  • 120 Едуард Петров-Едо

    18 6 Отговор
    СЪЖАЛЯВАМ, НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ ЕДВА КОГАТО СТРАХЛИВИТЕ ВЛАСТНИЦИ СЕ ИЗПОКРИЯТ, ТОГАВА ЩЕ МОЖЕМ ДА ОБСЪЖДАМЕ, КОЙ ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА НИ И ПАРИТЕ НИ! ТЕЗА МНОГО ВАЖНИ НЕЩА ГИ ОБСЪЖДАМЕ ОТДАВНА, ОЩЕ КОГАТО БЕЗБОЖНИЦИТЕ Т.Н. КОМУНИСТИ, А ПО-ТОЧНО ТЕРОРИСТИ, ЗАГРАБИХА ВЛАСТТА, УНИЩОЖИХА ЦВЕТА НА НАЦИЯТА, ЗАГРАБИХА ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ И ЗАПОЧНАХА ДА СТРОЯТ ЗАВОДИ ТАМ, КЪДЕТО БЕШЕ НАЙ-ПЛОДОРОДНАТА ЗЕМЯ, УНИЩОЖИХА СЕЛЯНИНА, КАТО ОГРАБИХА ИМОТА И ЗЕМЯТА МУ, КОЯТО БЕЗ ЛЮБОВ, ЗАПОЧВА ДА ТИ РАЖДА ТРЪНИ И БОДИЛИ! СЕГАШНИТЕ БЕЗБОЖНИЦИ СА ПО-ЛОШИ ОТ ПРЕДИШНИТЕ, ЗАЩОТО СА ОГРОМНИ КРАДЦИ И РАЗБОЙНИЦИ, А МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ДОРИ НЕ ДАВА ФИНАНСОВ ОТЧЕТ НА НАРОДА-СУВЕРЕН! ТОВА Е ЧУДОВИЩНО! СЕГА ЯСНО СЕ ОЧЕРТАВА ФИГУРАТА, КОЯТО МОЖЕ ДА НИ ОБЕДИНИ ЗА ДОБРУВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ! ТОВА Е ЛИЧНОСТТА НА ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ, КОЙТО Е КРИСТАЛНО ЧЕСТЕН, ЧОВЕЧЕН, ДЕМОКРАТИЧЕН, ОБУЧЕН ДА ПОБЕЖДАВА ВСЯКАКВИ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ-И ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ! ТОЙ ДЪРЖИ ПОЛИТИКИТЕ ДА СЕ ИЗРАБОТВАТ ОТ ЧЕСТНИ И ЧИСТИ БЪЛГАРИ, А НЕ ДИКТАТИ ОТВЪН! ПРАВИ СОНДАЖИ ЗА НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ, КОЯТО ДА ГАРАНТИРА ПРАВАТА, СВОБОДИТЕ И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА НАРОДА, НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН! ДОБРЕ Е ДА ОТИДЕМ КЪМ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА! ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ Е ОДОБРЯВАН ОТ 95% ОТ БЪЛГАРИТЕ! ДА СЪКРАТИМ ПАРЛАМЕНТА ДА 71 ЧЛЕНА, ДА ВЪВЕДЕМ ВСЕОБЩАТА ВОЕННА ПОВИННОСТ И МЛАДИТЕ И ЗДРАВИ БЪЛГАРКИ, КОИТО СА НЕОМЪЖЕНИ, СЪЩО ДА СЛУЖАТ, КАКТО Е В ИЗРАЕЛ! ДА ВЪРНЕМ 3000000 БЪЛГАРИ В РОДИНАТА! ДАЙ, ГОСПОДИ! АМИН!
  • 121 Българин

    18 3 Отговор
    Много добра статия- за съжаление обаче е вярно всичко написано в нея
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Влао Тзъ

    11 3 Отговор
    За да стане истинска промяна в България е необходимо гражданите на Републиката да поемат лична отговорност за своите мисли, думи и действия, преди да сочат с пръст и критикуват, или превъзнасят своите сънародници...🤔🙏

    Коментиран от #128

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Храна за размисъл

    9 2 Отговор

    До коментар #114 от "ФАКТ !!!":

    Времената са такива,старото изчезва и се срива.
    Време е за промяна.Всичко излиза на повърхността и тези модели и догми нямат място днес.
    Оцеляват адаптивните към промяната и носещи отговорност.
    Благодаря!
  • 126 Храна за размисъл

    7 1 Отговор

    До коментар #119 от "Павел":

    Борбата е за нашето ограничено съзнание и с подчинение,контрол и най-вече водени от страха да сме в кошарата.
    Простестта не действа и не работи като форма за промяна защото днес протестираш и въпреки това продължаваш да работиш и спазваш правилата.
    Съзнанието определя битието,а не обратното защото аз ти всеки е причината,а не следствието.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Храна за размисъл

    10 2 Отговор

    До коментар #123 от "Влао Тзъ":

    Това е и моята истина и път.
    Подкрепям те напълно.
    Сори за минуса на коментара ти,ама с тези пръсти стават грешки.
    Нужна е голяма маса от хора с подобно мислене за да се случат нещата.
  • 129 Ох на дедо.

    20 3 Отговор
    Излез на улицата българино.не се страхувай няма какво да ти вземат повече.промени историята с тиха но силна революция.съззай правителство от силни и знаещи млади хора неопетнени и всичко ще си дойде на мястото.беленеще се възстанови и препълнен с грабителите от прехода.народе събуди се и на улицата
  • 130 Наблюдател

    12 1 Отговор
    Каква е логиката в това да за криеш един бизнес с лотарийни билети и да продължаваш пак с такива, но в спорт тото.... Значи билети за търкане пак има... 🤔🤔🤔

    Коментиран от #144, #160

  • 131 ДЪРТ

    14 3 Отговор
    НЕ ЗНАМ КАКЪВ НАРОД СМЕ НО БОЖКОВ ЛИ Е ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО Е ЧЕЛ ХАНС КРИСТИЯН АНДЕРСЕН И СЕ ОСМЕЛЯВА ДА КАЖЕ ЧЕ ,,ЦАРЯ Е ГОЛ'' ТЕ ЗА ТОВА СМЕ БИЛИ 5 ВЕКА ТУРСКА ПОДЛОГА ЕДНА- ДВЕ ЛЯСТОВИЦИ ПРОЛЕТ НЕ ПРАВЯТ,ВКАРАЛИ СМЕ СЕ В ЕДИН ФИЛМ КОЙТО СЕ ПОВТАРЯ ПО 40 ГОДИНИ КАТО ТЕЗИ В БТВ
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 йокин

    9 0 Отговор
    до29-Гешев,не спи,ОТ ТЯХ,Е!КАПИШ.
  • 134 ДЪРТ

    9 5 Отговор

    До коментар #14 от "И власт":

    ДА ТОЧНО ТАКА Е НО ИСКАМ ДА ВМЕТНА В БЪЛГАРИЯ ИСТИНСКИ КОМУНИЗЪМ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ОЩЕ 23 ГОДИНА И ПОСЛЕ СА ИЗБИТИ И ПРОГОНЕНИ ТЕЗИ ОПАСНО ЛУДИ И СЕГА СА ВСИЧКИТЕ НЕСУПЕЛИ СОЦИАЛИСТИ И ВЪВ ВЛАСТА И В ,,ОПОЗИЦИЯ''И НЕ ИМ ТРЯБВА НАРОДА И САМИ ДА СА ЩЕ СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДАТ ТЕ СА КАТО ЕДНОКЛЕТЪЧНИТЕ ОРГАНИЗМИ БЕЗПОЛОВИ И ЩЕ СИ КРАДАТ ПАРИ ОТ ЕВРО ФОНДОВЕТЕ И НЯМЯ СПИРКА КОЙ БОЖКОВ ЛИ ЩЕ ГИ СПРЕ ТОЙ ОТДАЛЕКО ГИ ЗАКАЧА КАТО ЕРГЕН СЕЛКА МОМА ПА КВО СТАНЕ .АТАКАТА Е НАЙ СИЛНОТО ОРЪЖИЕ ЗА НЕГО В ПОЛОЖЕНИЕТО В КОЕТО СА ГО НАСАДИЛИ
  • 135 аристотел

    8 1 Отговор
    Умния човек знае какво прави , а простотията акъл не чини !
  • 136 прокурора

    15 6 Отговор
    започнахте с примера от съветските ви другари но не продължихте с примера който 45 години го прилагахте в България унищожихте по това време човешкия образ и свобода без съд и присъда в името на вашите велики античовешки идеи и сега когато те се сринаха заревахте че властта прокурата съдебната система е виновна за всичките ви беди но знайте си мястото защото този народ помни миналото и възмездието за вас вече е дошло

    Коментиран от #141

  • 137 болшевик

    7 17 Отговор
    Болшевиците най-после си намериха знаме-бял череп на черен фон. Остава да си намерят и лидер. Дерзайте друза!!!
  • 138 Петър

    16 6 Отговор
    Врагът на Народа е "партията"която ни упрачвлява .Време е да сложим край на това
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 лл кул дс

    12 7 Отговор
    Божков ще елиминира сегашната мафия за да създаде своя ако получи властта. А Италия с нейната мафия да яде пасти.
  • 141 Бунтата

    9 1 Отговор

    До коментар #136 от "прокурора":

    Простак!!!
    Тъп гробарски трол!!!!
  • 142 Пенсионер

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Тошко":

    Той не защирава ли тези които го биха?
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Димитър ямбол

    2 1 Отговор

    До коментар #130 от "Наблюдател":

    И аз сгреших исках плюса да натисна изини ме
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Питам се защо няма

    11 0 Отговор
    нормални умни хора , които искат да станат политици ?

    Коментиран от #153

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Тодорова

    2 4 Отговор

    До коментар #148 от "БЕНКОВСКИ":

    Бенковски ти си за разстрел неблагодарнико, и когато споделяш тези глупости си ги споделяй на маса не да бръщолевиш врели и некипели да не се озовеш в централният затвор
  • 150 Вени

    11 2 Отговор
    Няма го човека, който да ги разстреля.А народа вече не знае на кого да вярва
  • 151 Антитрол

    14 1 Отговор

    До коментар #20 от "Чичо":

    Ти от коя планета си уа,не виждаш ли че тази статия описва точно това което се случва в нашата мила родина
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Антитрол

    10 0 Отговор

    До коментар #147 от "Питам се защо няма":

    Защото нормалните хора не искат да газят в л....та

    Коментиран от #155

  • 154 Ново

    1 3 Отговор

    До коментар #21 от "Каква е препрадката!":

    Вишински е радев тои е твърд като комунист е няма смелост защото е в кереча с неговите далавери пък как-то пиши оги да защитим престъпника

    Коментиран от #163

  • 155 ABV

    9 0 Отговор

    До коментар #153 от "Антитрол":

    Б Р А ВО ОГНЯНЕ, ТОВА Е ГОРЧИВАТА ИСТИНА !!
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Родни

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Усмивката":

    Препрадката се пише с т- препратка! Първо се ограмотете, преди да пишете глупости! Защото е важно и как ги пишете!

    Коментиран от #162

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 цецо апартамента

    8 0 Отговор
    Васко,ти ли пусна днес скандалния запис в you tube на бойко борисов?Доста груби изречения чухме от бочко!
  • 160 Komapak

    0 0 Отговор

    До коментар #130 от "Наблюдател":

    Че то и в Германия има.... 😂😂😂😂
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Прав си, Родни, но това се отнася до

    2 0 Отговор

    До коментар #157 от "Родни":

    #21, а не до #25! Чети по-внимателно!
  • 163 Бачо Киро

    6 1 Отговор

    До коментар #154 от "Ново":

    Какви пък толкова далавери може да има Радев... Пред произволен депутат от ГЕРБ, даже не Бочко и приближените, е направо просяче. Къде си тръгнал да викаш на черното - бяло, сякаш ние сега идваме от Марс...
  • 164 Аууу

    3 3 Отговор
    И каква се мъти от една м ра на друга ами тоя като лъжеше и зарибяваше с билет чета та и. пенсионерите обра'' нема такава държава''
  • 165 Георги Иванов

    1 8 Отговор
    Кой е автора на това платено произведение?
  • 166 Лили

    1 7 Отговор
    Всички знаем много добре, че изявленията във фейсбук не могат да бъдат доказателствен материал, т. е. нямат тежест в съда. Тогава защо ни за ни мавате с писанията на този човек, чиито изражение казва всичко? Поздравления за коментар 137!
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Твърде лично 3

    4 1 Отговор
    Добре де.......
    Чета, чета..... Всеки разбира дава мнения, предло ения как да се случат нещата!!!??? Да предположим, че сменим законово правителството по волята на народа...... И какво следва???? Избори..... И какво от това... Вс знаем какво ще се случи..... Едно голямо нищо.... Идва резервния отбор от висшата лига. За 30 години ЗАБРАВИХ ТЕ ли ХОРА, че вс се изредиха във властта, а някой даже по 3 пъти!!!! Да не мислите, че ще се появи следващия политик и ще сътвори чудеса..... Ами не. Ще поеме следващия коалиционен отбор от същите сегашни властващи или опозиционери и пак все същата хава.....
    30 години загубени..... Няма такъв преход никъде по света. Поне като се ви7ижда, че не става формулата дайте да вземем модела на големите държави и да пробваме.. Стига с тая изкривена демокрация и пагубен социализъм!!!
  • 169 Вичо

    0 6 Отговор
    Няма как да махнат Боко от власт! Ще ни управлява... до като е жив.
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Само

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "Само Божков":

    Предлагам всички престъпници, мафиоти и обвиняеми да станат депутати, защото чак когато ги обвинят стават защитници на "правдата".Божков е един от тях.
  • 172 Антикомунист

    3 4 Отговор
    Ето затова всички комунисти трябваше да бъдат избити на 10.11.89 година. Както те направиха след 9.9.44 година.
  • 173 Еди кой си

    2 1 Отговор
    Нали и той е същия идиот, една камила плюе друга камила (от къде той е забогатял, сигурно от честен бизнес )
  • 174 Пламен Пенев

    4 0 Отговор
    Тоз който ни освободи той ще ни пороби. Бяхме сме и ще бъдем задунайска губерния. Генерал губернатора се казва Доган. Той командва в България, властта му е дадена от Москва. Не можем да променим схемата защото ще подпалят гражданска война. Няма измъкване от Хазарски те лапи. Самите руснаци са им роби в собствената си държава.
  • 175 Нос

    3 0 Отговор

    До коментар #42 от "Ти си лъжец":

    Пенсионирано ченге си с тази пенсия!
  • 176 Истината

    0 0 Отговор
    Да си ! Но , ако си имал възможност щеше да си го направил , както си правил с други .....
  • 177 Истината

    0 0 Отговор
    Да си ! Но , ако си имал възможност щеше да си го направил , както си правил с други .....
  • 178 Slayer

    0 0 Отговор
    То не пречи и сега , даже ще е по удобно има дарк нет , пари да имаш .... Всеки може да бъде поръчка .... Поръчай ....Ама май като Л. Каравелов ще се приказва от чужбина , а вътре други ще вършат тая работа ....
  • 179 Гост

    1 0 Отговор
    Добре е лайното да е в целофан, но когато лайното е в целофан, но когато е във вентилатора, много мирише.
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 1234578

    1 0 Отговор
    Това не е от сега, това е от 30 години. А мизеруващите пенсионери дали пък не си получават заслуженото. И какво като някои излезнат на уличата, тези които могат да излязат на улицата и да се бият с милиционерите на сегашната власт. Дали като вземат власта ще са по-разични от сегашните уравляващи, дали ще са образовани или ще са същите неграмотни мутри като имащите сега власта Тиквата, Свинята и Каскета.

    Дали да управлява улицата няма да е по-лошо отколкото да управлява мафиотски бос.