Last news in Fakti

18 Септември, 2012 11:03 10 605 49

"Благодаря на съдбата, че живея в Дянковия век"

  • стефан стефанов-
  • преместване-
  • агенция митници-
  • дянков
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Благодаря на съдбата, че ми е дала шанс да живея в Дянковия век! Благодаря и че ме срещна с него! Аз мъничкия преместваем обект имах шанса да стисна ръката му! Благодаря на моя народ, че го следва по пътя към...........Северния полюс! Това се заявява в писмо-коментар, получено в редакцията на Факти.бг, по повод идеята на Симеон Дянков централата на Агенция Митници да бъде преместена до края на октомври в Русе.

Вчера министърът на финансите бе категоричен при посещението си в Русе, че централата се мести, макар, че децентрализацията се била позабавила заради летния сезон. Според него в централата ще останат хората, които са нужни, а останалите ще минат в териториалните бюра. Дянков каза още, че все още се търси сграда за Агенция "Митници".

А ето и коментарът на Стефан Стефанов – преместваем обект от Агенция ”Митници”, инвентарен №  13, както сам се е определил авторът му:

 

"Многоуважаеми г-н Дянков,
Искам прошка! Искам прошка за неблагоразумието ми да се усъмня в правотата на Вашите дела, в чистотата и гениалността на идеите Ви! Надежда вече озарява наивната ми душа и виждам как Родината ми се възражда!!!
Ами да, ПРЕМЕСТВАНЕТО – тази обикновена дума от битието ни, в която влагаме толкова тривиален смисъл, всъщност е ключът към просперитета на България! Казват, че гениалността се крие в простотата-ето и потвърждение! Каква приватизация, какви инвестиции, какви иновации, конкурентоспособност на икономиката и т.н.-витиевати и високопарни слова! Повече от две десетилетия демоните на прехода ни заливат с подобни заклинания!  И изведнъж чудо-ПРЕМЕСТВАНЕТО или МЕСТЕНЕТО на администрацията-тази гениалност, рожба на висш разум, неспоменавана нарочно в нито един програмен документ или стратегия до сега решава всичко:
1. Човекът е човек, когато е на път! Представете си само хилядите държавни служители, в петък със сияещи лица, торби с подаръци и букети красиви цветя, чакащи на пероните на гарите в Бургас, Варна, Плевен, Пловдив, Русе, Хасково високоскоростните мотриси за да ги отведат до семействата им! А семействата им, чакащи ги в уютната чакалня на софийската гара, горящи от нетърпение да ги прегърнат и да потеглят щастливи към домовете си за да прекарат заедно съботния ден! Ама - какво по хубаво от това хората да си липсват, децата да копнеят за родителите си! А новите познанства, обмяната на опит! А за удоволствието на тези служители  пришпорващи новите си автомобили по пресния асвалт на прекрасните ни магистрали. Нямам думи!
2. Сега за местните! Толкова години им продъниха ушите, колко било важно да имаме стабилен дребен и среден бизнес, да развиваме експортно ориентирани производства с висока добавена стойност, да създаваме благоприятна и предсказуема среда за чуждестранните инвестиции!Бла, Бла!
С една рокада във всеки  град се разкриват НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ РАБОТНИ МЕСТА и ще си останат само няколко десетки, дори и след като тези които последват работните си места се наситят на това щастие и се върнат при близките си! Така е защото колкото и да се противим, след 10 години електронизацията на системите ще е взела своя дан!
3.  Икономиката, глупако, беше казал някои си там американец! Първият голям ефект за икономиката ще е за общините! Както знаете, всяка община в България трупа огромни излишъци и всяка идея къде да ги похарчи е добре дошла! Ремонт на сгради, ведомствени жилища-някакви милиони!Какво е виновен кметът, че си има модерни детски градини, прекрасни паркове, алеи, тротоари! Не му трябват пари за социално слаби, безработни или бездомници! Жилищният фонд стои празен, няма крайно нуждаещи се! Предплатил е задълженията си към местния бизнес! И чака ли чака някоя агенцийка, та да има за какво да се грижи!
Представете си сега, че шестима от тези няколко десетки чиновници с астрономически заплати от 900 лв. живеят на една улица! Ами то местния магазинер ще стане милионер! Лошото е, че ще вземе често да затваря магазина за да пътува по екзотични круизи!Оттам и местната туристическа агенция ще намаже!Абе да му мислят гейшите!Като казах гейши, се сетих, че местните жрици на любовта ще са най-доволни!А като са заети местните жрици, ще бъдат спокойни местните домакини! За всичко е помислено, а!
Ето, че и най-накрая решаваме и проблемите на пустото БДЖ-няма по-голяма идилия чиновник,бомбе,чанта,купе!За вагон-ресторанта няма да говорим!Даже може да се обособи вагон за чиновници и цената да е двойна!
4.  Държавата! Държавата си има Дянков.А на него подготвени експерти не му трябват, той може и сам!Държавна администрация не ни трябва, а ако ни потрябва, Брюксел ще ни прати свои експерти, ще им плащаме във валута-нали сме във валутен борд! Всъщност най-добре парите по оперативните програми да пристигат с инструкция на български- какво да ги правим! НАП и Митници, моля ви се, домоуправителят ще събира приходите!
5. И ето я и кулминацията на този икономически катарзис за страната!След като е преместил Светия синод в Кърджали, а Рилския манастир във Видин и е обявил министерството на финансите за храм, свети Симеон мести държавата на Северния полюс! Всеки българин е получил от заменката на земята ни много долари, с които ще купува кожи, китова мас, сушена риба! Ще „облагородим района” и никога няма да се наложи да водим войни за вода!!!
Благодаря на съдбата, че ми е дала шанс да живея в Дянковия век! Благодаря и че ме срещна с него! Аз мъничкия преместваем обект имах шанса да стисна ръката му! Благодаря на моя народ, че го следва по пътя към...........Северния полюс!!!!"

Стефан Стефанов – преместваем обект от Агенция ”Митници”, инвентарен №  13      


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кролик

    4 1 Отговор
    Този Титан на мисълта със сигурност жали само за парите, които вече няма да взима от малкия и среден бизнес докато им тараши комтейнерите с маратонки от Китай. АМАН от самозабравили се митничари и всякакъв род чистокръвни "Софиянци-Столичани".

    П.с.: В никакъв случай не мисля че хода на Дянков е правилен. Трябва де-централизация на взимането на решения, а не местене на 10, 20 или 30 души ! Местенето на хора става с РЕГИОНАЛНА политика и стимулиране на фирмите да развиват бизнес извън София.
  • 2 isstina

    3 1 Отговор
    Да , приятелю , нищо ново под слънцето!!! Отново рушим за да градим. От 22г. се лутаме м/у ДА и НЕ. Оцеляването ни става все по-трудно , децентрализация трябва да има , но не и с цената на комфорта на живот на хората. Съгласен съм , че при тази безработица си е чист рекет , но , не е редно и София да е България.
    Моля , имай търпение , Бащицата и светилото на МАКРОикономическите науки ще измислят ,, нещо друго". Сполай ти и приятен ден , отдавна не бах чел нещо толкова добро !!!
  • 3 Само ЦСКА

    2 2 Отговор
    И аз съм за децентрализация. Все някога и от някъде трябва да започнем.
  • 4 Безпристрастен

    5 1 Отговор
    На световно неизвестния "експерт" Стефан Стефанов ще му кажа, че като столичанин в повече вероятно не знае, че София е била двеста хиляди през шестдесетте години и само дивата комунистическа централизация принуди стотици хиляди хора от страната да се преместят в София. Тази дива централизация още държи България във век на феодализъм с капиталистически привкус. Природата обаче не търпи дисхармония и нещата започват да се възстановяват. Стефанов, това е само началото. А що се отнася до Дянков, има кой да го оценява. Стефанов, какво си завършил, къде си работил, какво си управлявал, какви са резултатите ти, кой си ти, за да оценяваш Дянков. Комплексите си избивай другаде. Като си много добър, отивай в частния сектор, а не се прави на важен чиновник. Пази боже сляпо да прогледа!
  • 5 Митничар от Лом

    3 1 Отговор
    ДО г-н Безпристрастен: Безпристрастен си, ала само на думи, момче!
    Откъде се е появила тази злъч в думите ти, а??:) Не, знам, кой според теб следва да оценява Дянков, ама всички патим от "умните" му идеи!!Според думите ти, който е много добър, трябва да е непременно в частния сектор! В държавния сектор само от глупави хора ли има нужда???? Моля??? Що рече, бре?????? Май на теб комплексите са ти в повечко! Хайде, остани си със здраве и мисли, преди да пишеш, умнико!
  • 6 Пернишки винкел

    1 3 Отговор
    Този, Стефан Стефанов, с претенции да е между експертите, буди недоумение с начина си на писане. "АсВалт", тотално незачитане на подчинени и главни изречения, не слага запетаи, "някоИ" и други такива ме навяват на мисълта какви ли пропуски има впоследствие в професионалната си квалификация същия?! Колко ли са експертите като този, при положение, че бе известно как се влиза в митниците - с подкупи и връзки! Оставям настрана въпроса с децентрализация/централизация на институциите - чисто икономически за отделния гражданин е по-добре да намира всички услуги и информация на едно място,вместо да пътува половината страна, но е вярно и друго - прекаленото концентриране на всичко на едно място води до изоставане и загубване на значение за регионалните центрове, нещо като "Ще питам шефа, защото тук нямам правомощия!".

    Коментиран от #7

  • 7 isstina

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Пернишки винкел":

    Защо пренасяш негативизма си върху човек , който има мнение ? Проблема не е в правописа му , а в лошото изпълнение на добрите идеи на настоящата АБСУРДНА Изпълнителна власт.Умни хора се изказват за хаоса във външната и вътршната ни политика , дават оценка за стандарта ни на живот - най-бедни и най-нещастни в ЕС.
    Частнияt сектор умира , притиснат между високите данъци административните несмислици. Виж , колко активи на предприятия
    са обявени за публична продан и колко малки и средни фирми са обявили фалит.
    В АДА НА БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДЯВОЛИ , ЗАЩОТО............
  • 8 Иванов

    1 3 Отговор
    Какъв е този неграмотник Стефанов. Чак пък и с претенции. Какво трябва да съжаляваме някакъв митничар щото ще му секне далаверата ли. Я да се маха. И вие се излагате с подобни статии

    Коментиран от #14

  • 9 isstina

    2 1 Отговор
    Коментара ти е точен пример за липсата на ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО в Р.България.
  • 10 The Big Boss

    3 1 Отговор
    Тъкмо след 2-3-4 години ще свикнат хората и с тази простотия и пак ще решат да върнат агенциите в София.

    Народа е казал: Да преливаш от пусто в празно.
  • 11 The Big Boss

    2 1 Отговор
    Тъкмо след 2-3-4 години ще свикнат хората и с тази простотия и пак ще решат да върнат агенциите в София.

    Народа е казал: Да преливаш от пусто в празно.
  • 12 GOGO

    2 1 Отговор
    Някакъв шеф, с дребна душица - вероятно подобен на Дянков! - влиза новоназначен в кабинета си. Бившият управник - вероятно от тройната коалиция ! - му оставя три писма. Писма, които да отваря когато срещне трудности по време на мъдрото управление на държавата.
    Появили се трудности. Отворил първото писмо. Там пишело: "Обвинявай за всичко предишните"! Номерът вървял почти три и повече години.
    Отново се появили трудности. Отворил и второто писмо. Там пишело: "Прави реорганизации"! Хванал се юнакът и започнал да сече наляво и надясно! Сега сме на този етап!
    Но, този чиновник не трябва да забравя, че в третото писмо пише: "Напиши нови три писма и се махай"! Ако трябва чак и до любимата си Америка, но ни се пръждосвай от очите!
  • 13 Бай Ганьо

    0 1 Отговор
    Пак има невежи, които не правят разлика между митнически експерт и митнически инспектор. А между другото половината от приходите в бюджета се събират от служители на Агенция "Митници". И нека Ви кажа и още нещо като се смени един ерудиран експерт уважаван в ЕС с една новоизлюпена Златка, ще му ядете на Дянков ...... Всеки народ заслужава управниците си.
  • 14 tuzi

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Иванов":

    Иванов, т.е. Дянков ти ли си?! Какво правиш в чата, а?!
  • 15 s;u4aen

    1 0 Отговор
    diankov 4e e lud kolkoto iskate e fakt,no za6to neizvadiat faktite i naroda da ima iasnota po vaprosa?
    1.ot 3 meseca se znae kade 6te se mesti agenciata v 4isto nova moderna sgrada v gr.Ruse sobstvennost na firma iris:)do mall russe.v interes na istinata ruse e dobro mesto za agenciata kato se ima vpredvid razpologenieto na grada,nali4ieto na gp,voden i kakav li ne transport.nepropuskaite i fakta 4e bukure6t e nan 60 km ot ruse ,a toi e po naselenie kolkoto ciala bg. do tuk dobre no ne e tova celta na meropriatieto vsi4ko pak e dalavera i prosto slu4aino savpada s dobroto razpologenie na ruse.do mall ruse biaha postoeni niakolko naistina novi i moderni sgradi za ofisi ponege niama koi da gi naeme zaradi razpologenieto im ,,namirat se v kraia na grada,,i ednata sgrada 6te bade zamenena s sgrada v sofia koiato sam ubeden 4e kato stoinost 6te e v pati po skapa/v nego kvartala na mall ruse gili6tata struvat po 400 evro kv.m prosledete da vidite kakav imot 6te bade daden v gr. sofia na kakva stoionost za zamianata s rusenskata sgrada:)ubeden sam 4e 6te e 2 pati minimum po skap
  • 16 s;u4aen

    0 0 Отговор
    www.bpr.bg tova sa 3 sgradi 1 ot koiato 6te e mitnica
  • 17 todor

    3 1 Отговор
    Напълно съм съгласен със идеята за изнасяне от София на някои ведомства, а защо не и министерства. Човек трябва да живее там, където има работа за него. Това го потвърждава миграцията на хилядите българи, които отидоха да живеят в градовете, столицата и чужбина.Ако някои чиновници не могат да се разделят със София, да си намерят друга работа, а не да плюят срещу тези, които мислят за доброто на държавата.
  • 18 gad

    0 0 Отговор
    Жалко писмо, man up.
  • 19 Едикой си

    1 1 Отговор
    Като не му харесва на тоя Стефан Стефанов, в бюрото по труда все още има незаети места. Не стига че заплатите им са в небесата ами и се оплакват да е*а и гнидите.Военните да не би някой да ги пита като ги местят през 5-6 години. Ай с....р г-н Стефанофф...
  • 20 Hubaveca

    1 1 Отговор
    Знаете ли кое е най-хубавото, че има надежда това да е единственият и последен мандат на "Цветята" и "Божеството".
    За първи път в масовите медии излезе статистика на Немска агенция, че българите 72% не са доволни от правителството си.
    Много ми е интересно до колко процента ще е наглостта на управляващите да манипулират изборите.
    Искам да питам gad и todor дали са от платените на ГЕРБ, защото и друг път съм ги срещал да се изказват за възхвала на ГЕРБ.
  • 21 Бай Ганьо

    0 0 Отговор
    Браво на Хубавеца! А места на борсата има и за "Едикой си" и останалите платени драскачи и разбирачи. Какво ще кажете за 5 000 000 000 лв. похарчени за глупости от 2009 г. до сега, иначе митничарите били крадливи.
  • 22 георги георгиев

    1 0 Отговор
    иска да спи всяка вечер до топлото дупе.и заплатата да е добра.а към хубавеца-като даваш пример за германия знаеш ли там по колко километра пътуват и то не само в петък а всеки ден.аз работя в италия да не би да си мислиш че не искам да съм в България и събота да ходя за риба,нооооо в България трябва да работя за 500 лева
  • 23 Бай Ганьо

    0 0 Отговор
    Тодоре Как ще ти се подобри живота като ще обикаляш от град в град, за да си свършиш работа. Ама нали си имаме магистрали ха-ха......
  • 24 G55 AMG

    0 0 Отговор
    Нещо си се объркал брато. 72 % от българите харесват правителството. Поздравления за това което правят и успяват да държат България здраво. А на такива неудачници като теб които само плюят и нищо полезно не правят по цял ден много ви здраве
  • 25 mitnichar

    0 0 Отговор
    Що не си преместите и народното събрание в Русе! Та да имате нужда от нови коли, самолети. А и Дунав мост да ви е близо да почнете работа там като изгубите изборите!
  • 26 mitnichar

    0 0 Отговор
    До 9 Септември 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!"

    Коментиран от #32

  • 27 Hubaveca

    0 0 Отговор
    Към георги георгиев
    Пич може ли да ти задам един въпрос?
    Защо си в Италия?
    .........
    Близо 17 години почти всеки ден пътувам минимум по 100 км. на ден за да работя. Така, че не се плаша от път.
    Но друго ще ви кажа ако сте бизнесмен колко ще ви се покачат разходите за да обикаляте администрацията.
    Великият мозък (който и момичетата са били в гимназията в Ловеч) се радва за бизнеса по места. Защото много бизнесмени щели да посещават примерно Русе, за да работят с Агенция Митници и така щял да живне региона!!!
    А бизнеса, че изнемогва от уж най-ниските данъци никой не го интересува. А и искам да запитам от платените гербери, колко от тях работят за себе си и дали дават работа на други хора? Защото осигурителната и данъчната тежест са непосилни.
    Колко големи фирми останаха в България господин Дянков???
  • 28 Радомир

    0 0 Отговор
    Ама ти наистина расъждаваш като ръждясал винкел ,а ако си и от Перник ще си уникален с простотията си.
  • 29 mitnichar

    0 0 Отговор
    Абе тоя хубавеца не разбрах само митничар ли е или лукова глава?
  • 30 mitnichar

    0 0 Отговор
    Политиците много обичат темата за реформите. Реформа значи да подобриш нещо и то да стане по-добро, а не да го развалиш. Ще има реформа в администрация, ще пратим едната администрация във Велико Търново, другата - в Пловдив, третата – във Варна. Това нещо ми напомня на местенето на камъни в казармата. Едните камъни се местеха от тук - там, онези от там - тук, а след това – всичко обратно."
  • 31 Hubaveca

    0 0 Отговор
    Към G55 AMG
    Само ти погледнах ника и те разбрах, че си комплексиран.
    Къде са ви процентите бе?
    На президентските избори, ако "Даскала по физкултура" и "Полубожеството" не се бяха намесили щяхте да гледате гърба на комунистите.
    А и преди да пишеш се поинтересувай. Знам, че ти е трудно да четеш, но гледай късните новини. :)
  • 32 Борисов

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "mitnichar":

    До митничар : 9септември 1944г наистина е една паметна дата и тогава целият народ направи крачка назад за да се отдръпне от тази пропаст фашизъм.Ако ти умнико и твоите близки сте направили крачка наприд си е за ваша сметка.
  • 33 Бай Ганьо

    0 0 Отговор
    "...ми трябват" браво г-н Премиер и на мен ми трябват, ама Дянков не дава.
  • 34 бати батев

    1 0 Отговор
    Браво на министъра,стига с тази свръх централизация,нека разбута този кошер наречен митници,че много търтей има там
  • 35 леяр

    3 0 Отговор
    Що за глупав пасквил?
    и точно в мобиле.бг ли му е мястото?
  • 36 Дедо

    0 0 Отговор
    То хубаво децентрализация, ама това ли е начина?
    Ако живея в Стара Загора и ми се налага да отида до Агенция Митници (Русе) и до Министерство на транспорта (Благоевград) - кво праим???
    Над 1000км. път, цифра пари за гориво и ако ме върнат за някакъв документ.... направо си стягам примката!
    Вместо да отида в София и за час-два да си свърша работата :)
    А пък районите как ще живнат - не казвай на никой. Точно в Русе, дето имат само фалирали МОЛове, така ще се оживят, че ще се пренасели направо :)
    Министър......
  • 37 anti

    0 1 Отговор
    ид..т-комунист
  • 38 гост

    2 0 Отговор
    Хубава статия човече но нали не си вярваш ,че в другите държави всичко се намира в столицата им,напротив те са разхвърляни по провинции с цел,която няма да я разберете тук.А тя е именно за избягване в обвързване в корупция....
  • 39 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор
    are stiga revahte be
  • 40 EMSKI

    0 0 Отговор
    Всеки ден пътувам около 100-тина км,до работа и обратно...и така вече 10-ина години,да не съм се изтъркал?? Проблема е в собствеността ..собственик си на имоти еди-къде си ,и искаш да работиш около тях,за да живееш,или да ги управляваш. Ако си разбираш от работата,и искаш да я работиш.какво значение има къде е??
  • 41 амаха

    0 0 Отговор
    abe stefanov tova kratko obra6tenie v rabotno vreme lil go pisa....nali ste mnogo natovareni ;)
  • 42 ШЕФА

    0 0 Отговор
    ДА НАПРАВИМ ПРЕМЕСТВАЕМ ОБЕКТ "МАЛКИЯТ КОКОРКО"!!!
  • 43 Александър Тодоров

    0 0 Отговор
    Аве отивайте към селата и бизнес парка си го пренесете
  • 44 Александър Тодоров

    0 0 Отговор
    защо бизнес парка е в софия само праи задръстване от тиинеиджари биснеменчета студенти децентрализирайте го
  • 45 Пернишки винкел

    0 0 Отговор
    До коментара на "isstina" - Виж, врато, други хора също го казват - ако им се наложи да обиколят до няколко министерства, как ще се справят с финансовата тежест на въпроса? Аз лично изобщо не съм загрижен за съотношението централизация/децентрализация, защото живея от петнадесет години в Белгия и Германия, но при средна заплата от 700 лв и минимална такава от няма и 150 евро се сещай как ще се ходи до Русе. При това не подкрепям никак отвореното писмо на "имащия мнение" Стефанов по причина на това, че се съмнявам в компетенциите му. И в предишния си пост съм обяснил защо. Тръгваш от една работна позиция, където не си усвоил необходимия материал, почваш нещо друго, отново не си научил необходимото, а накрая те пращат някъде, където с предишните си пропуски ще убеждаваш останалите, че нещата са точни. А какво няма да знаеш на новото място, дори и да работиш 10 години там? Има ли гаранция, че няма да ощетяваш и крадеш поради незнанието си или, тъй като си платил някому, ще си те държат, незавиимо какво се случва?! Ако не го устройва, а така е за всички, то тогава - вън, ще си намери друга работа. Социалната роля на държавата не трябва да се изразява по такъв начин, всичко излишно да се бори с живота само, не на гърба на данъкоплатеца. Освен това, всеки един критикува правителството, но то се излъчва непряко от народа - избор на парламент, после министър-председател, койно получава мандат от президента да състави правителство, т.е. избира от наличните депутати представителите на бъдещия Министерски Съвет. А питам, къде беше ти, когато избираха това мнозинство в Народното Събрание?! Тогава говори за административните недомислици, не, че не си прав, но вината е в такива като теб и Стефанов, които гласуват и избират правещите си каквото решат политици. А после реват. Приятен ден!
  • 46 todor

    0 1 Отговор
    Не съм плтен от никого. Просто такъв е живота сега и аз го цитирам.
    За единия ми син нямаше работа в нашия град- отиде по неволя в София.Племенниците ми отидоха в чужбина - стават в 5 ч и пътуват повече от 1 час за да отидат на работа. Не се вайкат.
    Просто виждам, че това е първото правителство, което прави нещо за държавата. Двадесет години всички правителства без изключение гледаха да грабят от държавата-фабрики и заводи, МИТА, АКЦИЗИ, такси, ремонт на пътища, европари т.н.. Не може за 2-3 години всичко да се промени.
    Да си спомняте някой министър председател до сега да е казал "аз ще направя това и това" и да го е направил. Аз -не.
    Борисов казва какво ще направи и се мъчи да го направи. Някои хора (без политически обвързаните) ги дразни, че той казва АЗ. АЗ ще направа това и това, АЗ наредих и т.н. Помислете - нека не сработва българския синдром за "казана с катрана". Най после се появи един български политик, който поема отговорност - не му помагайте, но поне не му пречете.

    Коментиран от #48

  • 47 Дulo

    0 0 Отговор
    За едно преместване такъв рев,мъка неземна.
    Едно нещо до край ще бъде ли направено в тази измъчена от некадърници и ревлевци държава -питам АЗ. Уж решиха, НО сега Било много пари струвало--дрън ,дрън. Напротив, някой си платил за да се грее г.за в София без да мърда от кочината си. Боже то бива из..ди,ама толково много .г-н Бойко ,ако не преместите митниците,Герб ще преместят в трета глуха.Не дейте да пречите на Дянков ,нека си върши работата,само го излагате с вашите отмятанитята. Спрете вече с тези удари под кръст.На гЪРБА НА дЯНКОВ СЕ трупате политимески капитал.
  • 48 GOGO

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "todor":

    todore, todore,
    "Борисов казва какво ще направи и се мъчи да го направи".
    Да, ама само се мъчи, а нищо не прави! Всъщност, ако стане случайно нещо хубаво /някоя улица 200-300 метра!/- той се пъчи и реже лентички. Ако стане нещо лошо - виновна му е тройнта коалиция или някой от министрите! Те - министрите - затова са толкова застреляни, за да може ТОЙ да е с едно око между слепци!!.
  • 49 капитен

    0 1 Отговор
    а тия от парламента що не ги преместим някъде където слънце не изгрява