18 Септември, 2020 13:00 5 513 69

Хаджигенов пред DW: Врагът е ГЕРБ

  • адв. николай хаджигенов-
  • герб

Единственият ни шанс е да се съберем всички заедно, казва адвокатът

Хаджигенов пред DW: Врагът е ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Васил Божков не е платил нито една стотинка, но Недялко ще плаща. Това каза адвокат Николай Хаджигенов в интервю за DW.

Врагът е ГЕРБ. Единственият ни шанс е да се съберем всички заедно. Някой ден, когато можем да осигурим честни и прозрачни избори, разделете се на хиляди парчета - който какъвто иска да е. Сега единственият ни шанс е всички заедно - те са твърде силни, управляват вече 11 години, откраднаха десетки милиарди може би. Опитаха и "Да, България", и Мая, и кой ли не - не става. Те са прекалено много, прекалено силни, прекалено влиятелни и прекалено богати. Преди протестите бяха и с почти пълна подкрепа в Европейския съюз.

Българите в чужбина са съвсем неглижирани и отхвърлени от властта. Бойко Борисов ги игнорира, мрази ги откровено, не ги разбира - какви са тия, дето са избягали и пр. А всъщност немалка част са избягали заради него и заради такива като него. Той не ги разбира и защото са образовани. Имаме конкретни идеи, които няма да споделя на този етап. Но потенциалът на всеки един българин, който е заявил готовност да бъде доброволец за свалянето на властта и след това за възраждането и построяването на истинска демокрация и свободна правова държава, ще бъде използван.

Делото срещу Караянчева е вече заведено. В понеделник беше внесено в Районния съд. Завеждаме и друго дело. Тъкмо си взех констативния протокол. “ПИК” твърдят от известно време, че Хаго Бабикян (синът на Арман Бабикян - б.р.) има къща за 180 000 евро някъде в Гърция, закупена с пари от Божков и от протестите, естествено. Аз нищо не разбирам от имоти в Гърция, но съм ходил достатъчно пъти - гледайки снимките на къщата, тази къща ако струва 500 хиляди евро, е без пари. Днес сме подготвили на Недялко (Недялко Недялков, издател на “ПИК” - б.р.) още една изненада. Имам още 4-5 такива протокола. Божков не е платил нито една стотинка, но Недялко ще плаща. Дълго и мъчително. И всичко ще отиде в детската онкохематология на ИСУЛ за лечение на деца, болни от левкемия, както отива в последните 10 години.

Това, което направихме, е да покажем на целия свят и най-вече на Европейския съюз, който си затваря очите за Борисов, че царят е гол. Царят не просто е гол, а и зъл. И е цар, което е недопустимо в Европейския съюз. Борисов и герберщината са си заминали със страшна сила. Дали ще е днес, дали ще е утре, дали ще е на 22 септември - това е факт. Както е факт, че ще бъдат разследвани и съдени. Отказвам да гадая какво ще стане оттам нататък, но поредността е такава. Всички тези злини, които сториха Борисов и ГЕРБ в последните години, трябва да бъдат санкционирани.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 86 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да така

    49 121 Отговор
    е хаджинезнам какъв! Врагът на изгонените неуспяли червени"политици""независими" освен от парите продажни мечтаещи за Русия ама със европейски заплати изпълзяли напоследък твари....

    Коментиран от #3, #44

  • 2 Трол - гербераст

    54 14 Отговор
    Путин е виновен.

    Коментиран от #69

  • 3 бля бля

    97 31 Отговор

    До коментар #1 от "Да така":

    червените уpоди сте в опг ГРОБ , оня лудия дето избяга с джипката и с дявола ще се прегърне за да остане на власт и да може да краде

    Коментиран от #13

  • 4 Дамм...

    53 13 Отговор
    Греша ли, или тази година бяха сменени, респ. подадоха оставка, около 14-15 от общо колко - 20 министри? Ами, че то си е ново правителство, кажи-речи.

    Коментиран от #22

  • 5 Българина

    90 20 Отговор
    Крайно време е собственика ИЗПЪРДЯлко, да започне да си плаща за клеветите и лъжите, които тиражира на PIKливия си сайт .

    Коментиран от #62

  • 6 Бай Ламби

    48 74 Отговор
    Кой беше тоя паляк, че не се сещам...Хаджигенов...????Хмм....

    Коментиран от #12, #32

  • 7 Абе

    27 54 Отговор
    Врагът е герб ама и вие съсипахте протестите. Не разбрахте ли че с песнички и танци не става?! Грабвайте паветата и да ги приключваме.
  • 8 XXL

    33 40 Отговор
    Пак изпълзяхме от някъде и плашим гаргите като говорим "нещо"
  • 9 Гошо

    30 5 Отговор
    Маричков, разбра ли какво предлагаме?!
  • 10 гост

    66 43 Отговор
    напълно съм съгласен с Хаджигенов и го подкрепяме !
  • 11 2020

    51 30 Отговор
    Санкции не са необходими.Нужно е разследване и съд на Бойко Методиев Борисов,Екатерина Захариева,Цвета Караянчева, Тома Биков от международен съд в Хага.Всички престъпления от Герб да се представят надлежно и независими юристи да разгледат доказателствата и осъдят изброените по-горе другари/защото те са от БКП/БСП/.Ако има идруги -например ,също член на БКП/БСП от патриотите-Валери Симеонов.Той има голяма вина за предателската си роля ,по отношение на децата с увреждания и инвалиди.Това положение ,което е сега в България се дължи на немарата на ЕП, ЕС, ЕК по правата на човека. ЕП и ЕК ,сащ са основните виновници в България да няма Правосъдие,да има Корупция,да има убийства /така характерно за разпадащите се сащ и ЕП.

    Коментиран от #16, #54

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Греда

    38 25 Отговор

    До коментар #3 от "бля бля":

    БКП-БСП-ДПС-ДС+пикаещи из фонтани+"независими маи"+"нови" партийки формацийки не се и мъча да им запомня имената! Само като видя "новите"стари червени муцуни са ми ясни!!!

    Коментиран от #21

  • 14 Де Факто

    34 19 Отговор
    Боко НЕ Е ТИКВА.Той е велик, умен, честен, почтен.Няма по-голям политик от него.Той никога не краде, не лъже, не е интригант.Той просто е най-доброто, което имаме.Той е злато.........Е, сега се надявам след като написах купища глупости, но ХВАЛЯ ВОЖДА, "Факти" да не ме изтрие.
  • 15 Аз българин

    36 31 Отговор
    До края на тези човекоядци от герб остава много малко.
    Съд и затвор.....
  • 16 гост

    25 10 Отговор

    До коментар #11 от "2020":

    Ти дай доказателствата ,юристи ще се намерят! Ако дадеш и пари ,ще има върволица, но първо ДОКАЗАТЕЛСТВА И ФАКТИ ,не само лозУнги по форумите.

    Коментиран от #53

  • 17 3йи4о

    14 17 Отговор
    Като чуя и видя Дойче Веле и изпитвам инстинктивна погнуса и тревожно състояние, точно толкова колкото и от Борисов.
    И двете неща не носят нищо добро за хората.
  • 18 Пламена

    27 21 Отговор
    Какво значи откраднали милиарди МОЖЕ БИ.Ама като не сте сигурни и вие може да бъдете съден,първо че нямате доказателства и второ че подвеждате хиляди хора срещу легитимно Правителство.Така не се прави.Ах ти адвокате, замислил си нещо като кръчмар без сметка.

    Коментиран от #20

  • 19 аз съм Веска

    18 10 Отговор
    85 *В*,ПРЕСТАНИ ДА ПРОИЗВЕЖДАШ ДЕЛА .НЕ ВИ ЛИ СТИГНАХА, НЕ МИРЯСАХТЕ ЛИ .ЩО ЗА АМБИЦИИ ИМАТЕ ! ТАТЯНА ДОНЧЕВА
    ВЕДНЪЖ ИЗРЕЧЕ МЕЧТИТЕ ВИ ГЛАСНО : " АКО МОЖЕ , ВСИЧКИ БИХА ОСЪДИЛИ , И ПРЕКАРАЛИ ПРЕЗ С. З..
    КАКВО ПРЕДЛАГАШ !?! ЕДНИТЕ ГЕРБЕРИ , ДА ГИ СМЕНИМ С ДРУГИСЪЩИНСКИ .АЛБИГОЙСКИЯТ ПЛАН ВЪРВИ , КРОТНИ СЕ.
    А ЗА ПАРИ , ПОЛУЧАВАЛ ЛИ СИ ИЛИ НЕ , ХОРАТА СА ИЗМИСЛИЛИ ПОЛИГРАФ.И АКО ОТГОВОРЪТ Е ДА , НАМЕСТВАШ ПАЛАВОТО СИ Д . , НА ЕФЕКТИВНА ....
    КАК СМЯТАШ , ПРИ ТОЗИ ХОРИЗОНТ, НЕ СИ ЛИ ЕДИН ОТ ТЕЗИ , ЗА КОИТО СЛАВА СЕВРИКОВА ПРЕДВИЖДА , ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗБЯГАТ ПО СВЕТА , КАТО ВЯТЪР .
  • 20 всички дрънкате

    17 12 Отговор

    До коментар #18 от "Пламена":

    едни и същи глупости , вече започнах да си мисля ,че корупцията в бг е законна и трябва да не ги притесняваме и да ги оставим да си грабят на воля.
  • 21 Виз сега

    10 3 Отговор

    До коментар #13 от "Греда":

    Гредата е в окото ти, но не я виждаш.
  • 22 Дамм... корекция

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Дамм...":

    Под "тази година" да се разбира - "това правителство". Тази година са "само" около 5, ако не греша.
  • 23 ГЕРБ е "инструмент"

    9 9 Отговор
    Врагът е жив и непокътнат - Задколисието което диктува : Кой, Кога, Кое и Как остава СКРИТО ПОКРИТО ! Кой е Занколисието ? Същите който пазеха и пазят ДОСИЕТАТА ! ДС ! Та Кои са еХаджигенов , Бабикян и професора ? Не се ли въвежда " ВТОРИ ЕШАЛОН" на Задкулисието ? Те "дърпат " към ЕС , който ни РАЗБИ КОРИТОТО и натрупахме ДЪЛГОВЕ ! А Добро утро !
  • 24 Човек, европеец

    23 8 Отговор
    Зойче веле не е това, което беше. А този иска да сваля от власт. Да каже кого ще сложи да управлява. Да даде програма за управление. Омръзнало му е да е на опашката. Иска и той да е на хранилката. Не им вярвайте на тия. И те са същите.
  • 25 Та за какво се борим, казваш ?

    25 9 Отговор
    Да свалим Пенчо че да се качи Хаджигенчо ?
  • 26 ПЕНКО

    13 11 Отговор
    БОРИСОВ ПРЕД ДОЙЧЕ ВЕЛЕ : " ВРАГЪТ Е:ХАДЖИГЕНОВ -БИЖКОВ ; НЕДОКЛАНИЯ АРМЕНЕЦ; ЦЪВТОК ВАСИЛЕВ ; АГЕНТКА НА КГБ - ВЕРБУВАНА КАТО СТУДЕНТ В МОСКВА ; ОЛИГАРСИТЕ НА ДС И КОСТОВ - НА " ДА БГ - ЩЕ ВИ ЯХНЕМ - САМО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ" ; ЦРУ- "ЦЕ-ЦЕ"; ЗА ЧАЛМИТЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ЯСНО !!!!!!!!!!!!!!!!????????????
  • 27 Мнение

    19 6 Отговор
    Аз нямам представа кой от къде взима и за какво , но ми е интересно, арменеца от къде има доходи, та си позволява да не работи вече 2 месеца, па и сина му има къща някъде си, без значение колко струва , ние българите едвам смогваме с пари за панелки, а па арменците си имат и къщи и пари жив им е живота, до кога българския народ ще бъде унижаван и ще плаща сметките на такива като разни арменци и така нареченото малцинство, се българите ли трябва да ровят по кофите ?

    Коментиран от #52

  • 28 ха ха

    19 7 Отговор
    Врагът е Хаджипенчович.
  • 29 хаджиментовчо

    18 4 Отговор
    ще крада много аззз ,само дайте власт
  • 30 КОЙ ТОЙ

    17 6 Отговор
    кой ти вярва на тебе бе
  • 31 ХУХУХУ

    23 6 Отговор
    ти да видиш адвоката хаджи генчууту работело без пари,туй шии нова порода адвокат
  • 32 Гинко билобата

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "Бай Ламби":

    пийй, байоооо. И виж как ще си щото при некои (ти май си от тях) не помага щото нема нищо между ушите.

    Коментиран от #37

  • 33 ей овце

    12 8 Отговор
    Хаджигенов - ГЛАВЕН ПРОКУРОР.А и Черепа ще е доволен.
  • 34 ЖОРО

    5 10 Отговор
    ВСИЧКИ членове на ГЕРБ ги разнасят НА МОРЕ за ПО три дни..Някой И повтарят..Все пак идват избори..За българите-море, за циганите ПО 100 лева срещу номера на бюлетината--сниман с телефона..

    Коментиран от #42

  • 35 Архимандрит

    13 5 Отговор
    Aтeиcтитe ce oплaквaт чe ''cиcтeмaтa ги убивaлa''? Зa дa нe ги убивa cиcтeмaтa, a зa дa ги cпacявa кaктo нac ни cпacявa, дa ce пoкръcтят!Нямa кaк ''Cиcтeмaтa'' дa ce caмoрaзпънe oщe eдин път нa кръcт зaрaди три oбъркaни жeни и дeцaтa им зa дa пoвярвaт в НEЯ!Няма как трима недоволни български евреи да се опитват да ''смачкат системата'' и системата да не им ''отвърне подобаващо''! Тoвa вaжи и зa вac кoмуниcтитe в пълнa cилa!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Бай Ламби

    4 4 Отговор

    До коментар #32 от "Гинко билобата":

    виж байовото,аз га съм пил гинкобилобата ти още ни си знаел на кои ора момче си. Ама от мене да знайш, не е важно кво има между ушите ти а кво има между краката ти.Щот там или има топки или има едно друго нящо дет се подмокря от време на време и не дават да се пише името му тука.Сещаш ли се накъде те бия а?Кът та гледам при тебе май топки няма, тъй чее....да.

    Коментиран от #55

  • 38 Матей

    3 10 Отговор
    Озлобени,защото се провалиха в управлението,докараха икономически колапс,масово обедняване.А са фрашкани с пари.Кой трябва да бъде озлобен и да иска мъст и разчистване на 30-годишната сметка,някои загубиха и свои близки,починали без време,а страданията са неописуеми.Има по света и други бедни страни,но те винаги са си били бедни,а при нас сривът на жизненото равнище беше драматичен.От една от първите страни в света по развитие,се сринахме на последно място,никой и нищо не ни е подготвяло за подобен обрат.Затова сривът е още по-драматичен и убийствен за народа.
  • 39 Хаджиментов

    11 6 Отговор
    Ееех, Хаджиментов, Хаджиментов...
  • 40 Защо Хаджипенчо флиртува с Дойче Веле ?

    7 3 Отговор
    Какъв зов на там го влече ?

    Коментиран от #48

  • 41 Българският народ няма Алтернатива !

    5 3 Отговор
    Сиреч - ИДЕЯ ! Как да си уредят живота в държавата тъй, че за всеки да има "подслон" и място под Слънцето ! Днес искаме само Оставка а Ко шъ праим после ? Накъде в Неделя ? Или пак старата песен : " Пременилсе е Илия , но пак в Тия !" План за Клозет се иска а план за държавно устройство - ни хабер никой си няма ! Страшното тепърва предстои !
  • 42 И все пак

    10 1 Отговор

    До коментар #34 от "ЖОРО":

    Не че нещо - ама точно на Моя майките бяха в луксозен хотел в Китен!
    Нали мизерствали? Откъде изведнъж намериха пари?
  • 43 Да рушиш е лесно , но да сътвориш не е

    8 2 Отговор
    Като да пръднеш и да ти улекне ! Та имат ли вътът " Тримата глупаци " ? Или отново добре дошли в " Умно Село" от Д. Донев !
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Не ме разбирайте погрешно, че съм против

    5 3 Отговор
    Оставката ! Въпроса е ние нямаме идея на къде и как ще вървим и всичкили ще си тъчем вече платното или пак Задкулисието !
  • 48 Хаджиментов

    7 2 Отговор

    До коментар #40 от "Защо Хаджипенчо флиртува с Дойче Веле ?":

    Това Дойче Веле не е онова Дойче Веле. Сегашното е превзето от петата колона и им служи на тях...
  • 49 чичо

    10 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Хаджигенов пред DW: Врагът е ГЕРБ-тъпо,по-тъпо,най-тъпо две-три празни места,хаджиадвокат.Поне с предателите сме напред,дал господ.
  • 50 След Оставката ще има " Луди Жаби" !

    5 2 Отговор
    Ти да видиш Чудо ! Дяволите ще пощръклеят ! Сега сме единни за Оставката а после бой за Суроватката !
  • 51 Время покажет !

    5 1 Отговор
    От трите , ще седнем пак на най-твърдото !
  • 52 Харесвам 🎃, само сготвени

    3 3 Отговор

    До коментар #27 от "Мнение":

    Ами и ти да не беше спал в училище, а учил и ти щеше да знаеш как се правят пари в XXI век. Но не учи и сега ще креташ с 500-100 лева...
  • 53 goni

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Не че нещо , ама теб ако те разследват няма ли нещо да изплува?!:) Или, си света вода ненапита!:) 100% си вътре! Но, тогава ще ревеш че това тормоз, произвол и т.н.! Гледай да не попаднеш под прожектора!:)
  • 54 Хаджиментов

    9 2 Отговор

    До коментар #11 от "2020":

    За нормален съд няма доказателства.
    Явно ви се иска нов "Народен съд"...
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Добре бе ханджиГеьов,

    11 2 Отговор
    Герб , хубаво, ще подадат оставка, и после?? ...Нали ще има избори, на тях всички лумпени ще сеявитд поотделно, с партийте си. И ГЕРБ пак ще има най-много гласове, съответно ще е с най-висок процент и като първа политическа сила ще съставя правителство... !!! ХА на бас, че(стига да влязат в парламента!) Ицето Бойкикьев и Коциту Копейкин първи ще се наредят на опашка да молят за участие в коалиционно правителство с премиер.....Бойко Борисов )))
  • 57 ПАРАЗИТ

    0 6 Отговор
    ВРАГЪТ НИ Е БОЙКО ВЕЧЕ 20 МУТРЕНСКИ ГОДИНИ
  • 58 МЪРША

    0 6 Отговор
    БОЙКО МУТРАТА ПРЕСТЪПНА ВИНАГИ Е ,,ЗАКОННО" ИЗБИРАН ЗА ДА КРАДЕ СЪЩО ,,ЗАКОННО" ......................
  • 59 йокин

    2 1 Отговор
    Другарите,ДА СЪДЯТ,СЕБЕПОДОБНИ,КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА?
  • 60 Радев

    8 0 Отговор
    Няма как да застанем под знамето с черепа. Мисля че българите го разбраха адвоката на Божков. Да свалят Борисов за да може Божков да си живее спокойно в България. И да продължи да корумпира
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Йаджигенко

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Българина":

    В това число на лъжливите медийни може да присъедините и фрогнюз и факти и отровното трио начело с най големия лъжец Бабикян
  • 63 Радев

    8 0 Отговор
    Заради такива като хаджията българите страдат. И всички протести и митинги свършват с нови лапачи. Така рипахме с Костов и Софиянски. Родата на иманяра.
  • 64 базикян

    6 0 Отговор
    МА руското DW.
  • 65 БиБи кинг

    7 0 Отговор
    Помисли ли Хаджолан как ще приключите бунта? Ше се скриете,ше обявите офицялно или ше пътувате за Дубай като боса? Сметката ви при Каскета бая набъбна,ще се наложи да викаш Красю небългарина на помощ!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Роднинските

    0 0 Отговор
    Вражди са най-силни !
  • 68 Роднинските

    0 0 Отговор
    Вражди са най-силни !
  • 69 Истина

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Трол - гербераст":

    НЕ ЛИЛИПУТЧЕТО ХАДЖИГЕНОВ Е ВИНОВЕН ,САМ СЕ ПЬРЖЕ В СОБСТВЕНАТА СИ ЗЛОБА,И ЛАЕ ,ЛИ ЛАЕ ЛЬЖИ ЗА СОБСТВЕНА ОБЛАГА,ДА КАЖЕ КОЙ ИЗДЬРЖА СЕМЕЙСТВОТО МУ НЕЧЕ ТОЛКОВА МЕСЕЦИ ,НА ТОЗИ ЧЕСТЕН МИЗЕРНИК.ПАРАЗИТ.