Last news in Fakti

19 Септември, 2020 15:59 15 329 96

Исторически срам

  • бойко борисов-
  • турция-
  • ердоган-
  • връзки

Борисов и Цацаров са договаряли срещу услугите за Анкара, Ердоган да смекчи отношението си към Ахмед Доган и Делян Пеевски

Исторически срам - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„Моят приятел Тайипи“, „Отивам на вечеря с моя приятел“, „В ЕС знаят, че мои приятели са Тайипи и Путин“… Борисов обича да се хвали, че е в приятелски отношения със силните на деня във важни държави. Че е „мост между Брюксел и Турция“. Прибавете към приятелите му Тръмп, Меркел, Макрон, Орбан и др.

Това храни самочувствието му. И вероятно помага за преодоляване на комплекса за малоценност. Има такъв у Борисов и той се стреми да го прикрива именно с парадиране на подобни отношения. Под повърхността обаче се крият неприятни тайни. Като случая с предадените на Турция около 90 нейни граждани, считани за хора на Фетулах Гюлен.

Иван Гешев с лекота и удоволствие обвинява в антидържавни действия русофили и хора, които са говорили с Васил Божков, например. Но трети ден мълчи за разкритията на германското издание „Шпигел“ за съзнателното слугуване на Анкара чрез нейния вече бивш посланик в София Сюлейман Гьокче от българския премиер, главен прокурор и шефове на разузнавания. Никакъв знак, че скандалът ще се разследва или поне ще бъдат проверени изнесените данни.

Толкова е отвратително, че е трудно да се коментира. Но пък става ясно, защо съществува ироничното Булгаристан.

Ето как ще се развият нещата.

- Борисов ще обясни, че е правил всичко в името на България и нейната стабилност.

- Секретните грами ще определи като нещо недоказано, както стана със снимките на чекмеджето с милионите и златото, с разследването на къщата в Барселона, записите за „простата кърджалийска п…а“ и др.

- Цацаров ще твърди, че е спазвал законите и няма да обели дума за решението на съда.

- Шефовете на служби няма да се появят, нито ще коментират.

- Остриета на ГЕРБ ще въртят и сучат, че така било по закона за МВР, че имало проблем с документите и прочие простотии.

- Опозицията ще измърмори нещо, но без последици за героите на скандала.

- Институциите ще запазят мълчание, а Външно ще обясни, че няма достатъчно данни, за да реагира. Знаете коя ще изрече тази глупост.

- Медиите на Пеевски ще залеят с помия разследващите от „Шпигел“, ще пишат, че са платени, заблудени и подучени от Божков, Василев, президента Радев, Кремъл, Сорос и кой ли още не.

- Ще замесят, разбира се и протестите - ах тези гадове.

Целта е Борисов да блесне в бяло: Спасителят, който ни избавил от бежанския поток.

Има обаче и друг вариант.

- Брюксел ще настоява случаят да се разследва, защото драстично са погазени международни конвенции за правата на човека и много други документи.

- Ще се появят други доказателства, които уличават българските власти в сделки с Анкара. Нечисти сделки.

- Ще научим, че Борисов и Цацаров са договаряли срещу услугите за Анкара, Ердоган да смекчи отношението си към Ахмед Доган и Делян Пеевски, на които е забранено да стъпват в Турция. Със сигурност са уговаряли спирането на разследването на контрабандата на цигари от „Булгартабак“, в която фигурира Пеевски, както и във финансирането на терористични организации. Срещу такава „услуга“ със сигурност са извършени доста уронващи името на България неща…

- Ще научим за подобни токсични сделки с Москва, Абу Даби, Вашингтон, Берлин, Скопие, Брюксел… Борисов и тях ще представи като висш пилотаж в дипломацията, но този номер адски се изтърка.

Очевидно опитът на Доган да предава важни тайни на турското посолство в София се продължава охотно от днешните стълбове във властта. Затова не е чудно, че Борисов не реагира на изцепките на Ердоган, че Кърджали е в сърцето му като турска територия, на министри, че половин България принадлежи на Турция…

Сега си представете:

- Какво се случва, когато от американското/руското посолство звъннат на приятеля на Тръмп/Путин в правителството?

- Какво ще се случи в Турция, ако българският посланик привика премиера, главния прокурор и шефовете на разузнаването и им постави задачи? Немислимо? Прави сте.

- Каква щеше да е реакцията на Борисов, ГЕРБ и Гешев ако имаше най-малък намек, че Румен Радев е говорил с чужд посланик, без това да е обявено публично?

Извършено е нещо непознато в новата българска история, което унижава държавата ни и всички българи. Върхът на властта действа като активирана шпионска клетка на турското разузнаване! И Роуън Аткинсън не може да роди такъв сюжет...

И нещо супер важно. Журналистът Димитър Ганев, участвал в раследването на "Шпигел", призна по бТВ: Няма да разкрия всичко от грамите на турското посолство, за да запазя достойнството на някои хора и да не бъдат застрашени други. Този човек има морал и обича България. Хероите от скандала нямат морал и са готови да застрашат всеки, заради личните си интереси.

Те обаче ще плащат за предателствата, както ѝ да ги наричат помежду си. Колкото ѝ да се правят, че не разбират отрицателните реакции, а Гешев да се прави на разсеян.

Идете си, бе, хора. Просто се махнете.

Огнян Стефанов

П.П. Възползвам се от коментара на читател, за да стане още по-ясно: Чл. 104 от НК - "Който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да ѝ служи като шпионин..., се наказва с лишаване от свобода от 5 до 15 г." И още: чл. 103 от НК - "Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от 10 до 15 г., както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9". Дано някой юрист подскаже на Гешев за какво става дума.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 119 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Просто природен закон

    30 67 Отговор
    Алтернативата на Боко тиквата е Реджеп Таип Ердоган.
  • 3 Херо мусттаффа

    133 22 Отговор
    България влиза в дългова спирала водовъртеж след вземането на поредния заем от бб следва финансова криза с летален изход и колапс
  • 4 Малле

    44 97 Отговор
    Тука всички умни бре до вчера на Борисов г.... А лизахте сега лош бил

    Коментиран от #9, #11

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 898

    143 25 Отговор
    Бойкооо! Заминавай си в Барселона още тази вечер!Спри да ни излагаш където се появиш!Вече с пръст ни сочат всички в ЕС!

    Коментиран от #73

  • 7 Безродни

    99 14 Отговор
    субекти , правили и правят всичко за пари и власт ! Срам и позор !
  • 8 Велев

    107 13 Отговор
    Васално поведение.Нищо ново в българската политика.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ще изплуват

    85 12 Отговор
    Герберастите, срама нямат те.
  • 11 тнт

    83 12 Отговор

    До коментар #4 от "Малле":

    Точно пък тук,нещо си се объркал!Вече ми е жал за вас гербаджии!Вие сте история и то леке в историята!
  • 12 Той

    47 12 Отговор
    пък Ердоган зер по акъла им ще се води ?! Видял е колко пари чинят и е погледал сеира им !
  • 13 О хо хо

    25 86 Отговор
    МИРИЗЛИВ РУСКИ САЙТ!!!!!

    Коментиран от #24, #51, #59

  • 14 езикът тялов

    55 12 Отговор
    виждам погнуса в погледа на ердо

    Коментиран от #23

  • 15 ГОРСКИ

    76 12 Отговор
    Вие турците си го вземете Чекмедже Ефенди на нас не ни трябва ???

    Коментиран от #64

  • 16 ТЪПА

    50 6 Отговор
    мутра
  • 17 Един от народа

    93 14 Отговор
    ГЕРБ трябва да се забрани като партия.

    Коментиран от #32

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Майна

    89 7 Отговор
    ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА, ОБИДНО Е ДА НАРИЧАМЕ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ ДОРИ МАФИЯ.., ТОВА Е НАЙ --НИСКОТО ПО ИНТЕЛЕКТ И МОРАЛ СЪСЛОВИЕ. ..,...ГЛЕДАЙКИ ОТСТРАНИ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ДОРИ НЕ БИХА МОГЛИ ДА ГО ОСМИСЛЯТ..
  • 20 Бойко Борисов

    86 10 Отговор
    най-големия шоумен и макак в костюм след 89г. За жалост ни изгуби 10 години от развитието на страната , магистрали скъпи и прескъпи , и калпави , на ремонта -ремонт и още многооо корупция и откраднати стотици милиони от ЕС. После и Румъния очевидно ни надминавала , а към 2006 не искахме румънците да са в пакет с нас , а сега? Те не ни искат. Към 2006 по свобода на словото сме на едно място с Франция , сега 111 и го делим с Бенин и Камбоджа ли беше.....?

    Коментиран от #41

  • 21 Чук и Гек

    11 52 Отговор
    Много приказки бе, Стефанов! Помниш ли, когато говореше против Първаноглу какво ти се случи? Мафията не прощава! А тук имаме една мъжка kуpвa, но пита се, дали в сложната световна обстановка по време на пандемия това не е най възможният управник за страна като Булгаристан! Особено при такъв народ простофил! България е в такова състояние, че или трябва да е под покровителството на най могъщата държава в света, или да има точно такъв вожд, който да насмита стадото си и да върти дебел задник пред по силните регионални диктатори, с цел да ви запази от гнева им. И най вече да къта себе си!

    Коментиран от #82, #83, #84

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Плюс

    21 6 Отговор

    До коментар #14 от "езикът тялов":

    ехидност и презрение !
  • 24 Баце

    39 11 Отговор

    До коментар #13 от "О хо хо":

    да си ходи,сайта после ще го видим червен ли е,син ли е зелен ли ?!Айде бегай бързо!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 НЯМА НАРОД

    31 7 Отговор
    Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя който му позволява да го прави! За този втория е целия срам и позор пред цял свят, че не може да си контролира фалшивите политици и се държи по най-недостоен начин към всичките си съседи, НО КАК ОБИЧА ДА ЛИЖЕ ЗАДНИЦИТЕ НА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ - НЯМАШ СИ НА ПРЕДСТАВА! И СЕГА СИ КЮТА У ДОМА, А НЕ ИЗЛИЗА НА ПРОТЕСТ - Е ТОЯ Е ЗА ОПРАВЯНЕ , АМА ЯКО!!!
  • 27 чичо

    11 29 Отговор
    Всичко е ЩЕ.Маг Светлина пак остана без хляб.Огняне,при тази простотия която престъпника Радев надроби,само емигранти ни липсваха.Ако бяха нахлули в България,утре никакво Ще щеше да е от значение.

    Коментиран от #85

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Нищо ново

    14 34 Отговор
    Настройват се хората срещу правителството, измикярите на щат при божков и мафията не са двама трима!
  • 31 Херо мусттафа

    18 6 Отговор

    До коментар #25 от "Да беле изринал":

    Ела да ти дам 50 лв.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 малка поправка на драскача

    36 5 Отговор
    историческия срам започна през 2009-а !!!
  • 34 Руски робове ни направиха

    10 30 Отговор

    До коментар #32 от "По твоята логика":

    Лески и останалите чапкъни дато скачаха против изконната султанска власт и докараха болшевиките по тез земи...това не е никакво освобождение а тотално заробване
  • 35 Активист на БКП

    13 4 Отговор
    Братиньо ООД !!!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Абе авторът

    11 17 Отговор
    Лили и Доган ли поръчаха тази статия? Защото от думите ви излиза, че Ердоган е против тях, т.е.им е враг, а от приказката врагът на моят враг ми е приятел излиза, че Доган и Пеевски са ни приятели. Ама реалността е съвсем друга....
  • 38 Алексис Доксас

    10 20 Отговор
    Лесно ви е на вас! Я, вие да отговаряте за цялата криза, както господин Борисов се е отдал в полза на Отечеството ви, не някакви гюленисти, но и Цвята Карастанчева да ви поискат, ще я предадете както Шишман предал Кера Тамара! Елада - аксиа!
  • 39 Перо

    20 7 Отговор
    От криминалната до държавната престъпност има една крачка,която управниците на ГЕРБ отдавна преминаха.

    Коментиран от #40

  • 40 Кочо

    19 4 Отговор

    До коментар #39 от "Перо":

    Не е точно крачка, а два чекмеджака и патлака до картуната!
  • 41 Ама

    10 20 Отговор

    До коментар #20 от "Бойко Борисов":

    Като гледам сте тръгнали да избирате тия, дето ви изгубиха 20 години преди това! И съсипаха държавата!
    За ония 45 години , да не споменаваме!

    Коментиран от #43

  • 42 Учуден

    6 11 Отговор
    А ти, Огнянчо /МУНЧО или ТУЛУПЧО/,ще се взимаш на сериозно,като продължаваш с такъв талаш.

    Коментиран от #53

  • 43 АРЕ ВЕЙ

    32 8 Отговор

    До коментар #41 от "Ама":

    Стига с тая мантра , да гласуваме за крадливата мутра , щото БСП-то....айде нема нужда. При тройната коалиция имаше 2 големи скандала - най големия Цанков Камък за 200 000 еврака в полза на Доган. СЕГА БОРИСОВ СПИ С КЮЛЧЕТА ЗЛАТО , И 1 000 000 ЕВРО САМО В ЧЕКМЕДЖЕНЦЕТО. ХАРЧИ КАТО ЛУД , при Станишев който е смешник България имаше 8 000 000 000 в хазната , а Боко какво прави сега , тегли заеми.....АРЕ СТИГА С МАНТРАТА ЗА БСП-ТО.

    Коментиран от #44

  • 44 Ама

    8 21 Отговор

    До коментар #43 от "АРЕ ВЕЙ":

    Да бе , повтаряйте си го!
    Може и да ви повярва някой!
    Особенно хора, дето не сърбали попарата на БСП и сие!
    Ама нали си имате норматив - хайде пълнете си го!

    Коментиран от #45

  • 45 555555

    30 4 Отговор

    До коментар #44 от "Ама":

    Не си добре , аз говоря с факти. Борисов като е светлина що заигра с едни 10 000 000 000 от ЕС , които бяха за родното стопанство. Сори пич , но БОРИСОВ НАДМИНА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ПОНЕ 10 ПЪТИ КАТО СКАНДАЛИ , ТИ ОСТАВИ КАТО РЕКЕТ И ОБИКНОВЕН ГРАБЕЖ. 2006 сме в топ 30 по свобода на словото , сега сме на 111 място. Герб не е дясна партия , а ОПГ , а ти си политически фен. Сори пич , аз искам по-добро управление и не ми пука от партията , НО БОРИСОВ ПОВЕЧЕ НЕ!

    Коментиран от #46

  • 46 Ама

    9 16 Отговор

    До коментар #45 от "555555":

    Като гледам си пишеш спокойно нали? А държави, които се пред нас в класацията, цензурират такива сайтове и коментари!Че и арестуват журналисти , заради писанията им!
    Въобще нямаш представа, къде са изразходвани парите от ЕС, ама си пишеш! Карай да върви!
    А за скандалите - я се сети - кога се започна цялата кампания?
    Както и да е - съвсем скоро ще се види развитието на тия скандали! И не само на тях!
    Ама едва ли ще ви хареса!
    Само ще ви подскажа едно - ще се разбере, кой плаща за цялата тая атака, и за всички тия статии!
    И то не само от българската прокуратура!

    Коментиран от #48

  • 47 Кой68

    4 4 Отговор
    Избълва агента-доносник...
  • 48 Edin

    16 3 Отговор

    До коментар #46 от "Ама":

    То никой няма представа, къде са изхарчени парите от ЕС, освен шайката дето ги е окрала. Скандалите не са от вчера. Ясно е, че част от тях са от страна на Божков, но това че пуска компромати не значи че те са изфабрикувани. Още преди това си имаше скандали, като Апартаментгейт, но ББ все намираше изкупителна жертва и замазваше положението. Истината е, че държавата в пред колапс. Илюзията за някакъв стандарт на живот се дължи единствено на парите от ЕС. Сега и тях като ги спрат, ще видите какво чудо ще настане.

    Коментиран от #60

  • 49 007

    5 8 Отговор
    Ог Стефанов, след такъв дълбоооок психоанализ, почти като рехалибитиран психиатър, може да продължи с такъв и за Доналд Тръмп; намирам сходство. Разликата е в мащабите. Ако Тръмп бъде праизбран и Борисов заслужава да направи Б4 за още 4 години; така добре си паснаха с Нинова и Радев. Трябва да намери подход към дамите в ЕС. Определено държанието като при Туск и Юнкер не върви.
  • 50 SAAB

    9 3 Отговор
    Гювендията .....Буда !
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Doni Brasko

    19 8 Отговор

    До коментар #1 от "Хохохо":

    Аз отдавна твърдя, без да знам тези подробности, че "българин", който на 3 март отива на посещение в Турция не е човек, който може да води държавата. ТОЙ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ТРЯБВА ДА ПОНЕСЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ТОВА. Жалко че има отрепки като теб, който да мислят противното.

    Коментиран от #56, #58, #63

  • 55 От 1876г управленската хунта си има

    7 10 Отговор
    Стадо и държава от която да грабят....благодарение на лески терориста и болшевиките дето са ви освободили от лошите турци щот много ви обичат и са ви братя😂😂😂😂😂😂и като чуете руска реч ви се обелват очи и вибрирате😂😂😂😂😂
  • 56 Бегето е фирма за грабене от политиците

    10 2 Отговор

    До коментар #54 от "Doni Brasko":

    И не ги интересува народа дали са бългяри или диваци талибани важното е да има нещо в обора да се стриже и скубе😂😂😂а пък вие си мислите че политиците не спят и се бъхтят да ваше благоденствие😂😂😂😂
  • 57 име

    4 2 Отговор
    все академични писания.....капацитет на партията.
  • 58 Що бре

    4 7 Отговор

    До коментар #54 от "Doni Brasko":

    Ако беше чело малко повечко история щеше да знаеш, че на 3 март Русия подписва безусловна капитулация пред България, Турция, Германия и Австроунгария.
  • 59 ГЕРП

    7 2 Отговор

    До коментар #13 от "О хо хо":

    забравил си да напишеш СССР умре, или са ти сменили опорките от козяк?
  • 60 Ама

    4 8 Отговор

    До коментар #48 от "Edin":

    Ясно - няма значение кой и откъде!Те парите не миришат за вас нали?
    Та значи един избягал от правосъдието е достоверен източник!
    Нямате идея за какво са отишли парите, но са ги откраднали, защото не са ви ги дали!
    И преди имаше - точно така, за разлика от всички други партии, когато хванат някого, той си отива! А не се хвърлят да го защитатават с всички сили, както правят всички останали партии!
    И сме много по-добре, отколкото преди 10 години, но това явно не ви е по вкуса!

    Коментиран от #66, #75

  • 61 Биби Кинг

    2 5 Отговор
    Пембен паша го пускаме по течението в мръсния канал и Реджи става президент и на Бойковината! Омръзна ми да ме канят само мене в чужбина заради некомуникативноста на Мразев!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Истината

    2 3 Отговор

    До коментар #15 от "ГОРСКИ":

    Той е наш ефенди, защо да го вземат турците?
  • 65 123+

    1 5 Отговор
    " Кой си позволява да откаже информация на щатски служител!?"
    Главен секретар на МВР Бойко Методиев БорисоФ
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ИСТИНАТА Е ЧЕ

    8 1 Отговор
    ДО 1989 ДС ИЗНЕСЕ ЗА ЧУЖБИНА 50 МИЛЯРДА ДОЛАРА. ..ОТ 1990 ДО 2010 СЕ ОГРАБИХА И ПРИХВАТИЗИРАХА ОЩЕ 100 МИЛЯРДА ОТ БАНКИ. .ФОНДОВЕ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ. ...2010 ДОСЕГА СА ИЗЧЕЗНАЛИ ОЩЕ 100 МИЛЯРДА НО ПОНЕ ИМАМЕ МЕТРО И МАГИСТРАЛИ. .

    Коментиран от #74

  • 68 Еххх

    3 6 Отговор

    До коментар #66 от "Боже":

    Така ли? Я сега многознайко - да кажеш, когато герб дойде на власт - колко работещи завода и предприятия имахме?
    Брой, имена , производство!
    Какво селско стопанство имахме? Декари,брой работещи!
    След това провери данните за Румъния!
    Защото много удобно забравяте, каква съсипана държава имаше преди тях!
    Та - вие и вашите спасители - колко завода и предприятия построихте, които герб е съсипал?
  • 69 Умно село

    10 3 Отговор
    Върнете се на посещението на приятеля на Бойко _Тайпи в Гърция. Тайпи, Пита и Ципрас тогава да му предаде турците избягали след атентата там. Ципрас присмехулно му отговори: Има Съд и той ще реши!
    А нашите пишман войводи дадоха на тепсия , каквото поиска султана. За какви заслуги към Израел, Бъчварова я метнаха Посланник там? Само, че човека се "утрепа" в посолството и не може да се защити в Страсбург( Пача-политика е нашата. Барем чесън да имаше за вкус!

    Коментиран от #71

  • 70 mostafata

    7 2 Отговор
    меди и делян нали са турци, защо не могат да отидат в родна турция? още ли им вярвате братя мюсюлмани? пак за деписе да гласувате

    Коментиран от #72

  • 71 Турция клекна

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "Умно село":

    Това беше оправданието за Турция да прекрати преговорите с Гърция през 2016 г. относно ИИЗ, които сега ще възобнови, без да си връща обратно турците избягали след атентата...
  • 72 ДПС

    6 1 Отговор

    До коментар #70 от "mostafata":

    никой не иска ислямистко-фашистката Турция на Ердоган, която е затънала в задънени войни, преследвания, скандали и омраза, която създава и сега има само бивши приятели.
  • 73 Болярин

    6 8 Отговор

    До коментар #6 от "898":

    Цял свят ни сочеше с пръст 45 г., заради ГОВЕДАРЯ Т. Живков и БКП !!!
    Че народа трябваше да работи и в събота, за да подсигурява охолен живот на ПАРТИЙНИТЕ ДЕРИБЕИ, които си раздаваха НАРОДНИ ПЕНСИИ и се САМООПРЕДЕЛЯХА за ПРАВОИМАЩИ !!!
    А днес повече ни сочат с пръст заради техните деца и внуци от ДС, БСП и НЯКАКЪВ с вдигнат юмрук !!!
  • 74 Болярин

    4 1 Отговор

    До коментар #67 от "ИСТИНАТА Е ЧЕ":

    ДА, АМА, АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ,ТЕЗИ ПАРИ СА СПЕСТЕНИ В ГОДИНИТЕ ОТ КЪРПЕНИТЕ ЧОРАПИ НА ДРУГАРЯ Т. ЖИВКОВ - ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЗАВОДИ И РАЗНИ ЧИНИИ ЛИ ТИГАНИ ЛИ НА БУЗЛУДЖА !!!
  • 75 ТОЙ

    0 2 Отговор

    До коментар #60 от "Ама":

    "ТЕ" имат вкус, ама ... само на отходни места !
  • 76 ДА БЕ ДА

    7 3 Отговор
    БОКО ПОДАРИ КУЧЕ НА ПУТИН , НО ТО БЕШЕ ИЗЯДЕНО ОТ СИБИРСКИТЕ ВЪЛЦИ , ЩОТО ПУТИН ВЕДНАГА ГО НАТИРИ НАТАМ .. ... НАЛИ Е ,,ПРИЯТЕЛ" НА БОЙКО ------------------------ ЧЕ КОЙ СТАВА ПРИЯТЕЛ НА МУТРА И КРАДЕЦ ?
  • 77 Shponka

    4 1 Отговор
    П.П. Възпoлзвaм ce oт кoмeнтaрa нa читaтeл, зa дa cтaнe oщe пo-яcнo: Чл. 104 oт НК - "Кoйтo ce пocтaви в уcлугa нa чуждa държaвa или нa чуждa oргaнизaция, зa дa ѝ cлужи кaтo шпиoнин..., ce нaкaзвa c лишaвaнe oт cвoбoдa oт 5 дo 15 г." И oщe: чл. 103 oт НК - "Кoйтo, изпълнявaйки държaвнa cлужбa или пoръчeниe прeд чуждo прaвитeлcтвo или мeждунaрoднa oргaнизaция умишлeнo ги вoди във врeдa нa рeпубликaтa, ce нaкaзвa c лишaвaнe oт cвoбoдa oт 10 дo 15 г., кaктo и c лишaвaнe oт прaвa пo чл. 37, aл. 1, т. 6 и 9". Дaнo някoй юриcт пoдcкaжe нa Гeшeв зa кaквo cтaвa думa.
  • 78 Shponka

    1 8 Отговор
    Този Чл. 104 от НК. най вече приляга за президента Румен Радев, защото той, като марионетка на една враждебно настроена към нас страна е заплаха за суверенитета, териториалната цялост и националната ни сигурност.

    Коментиран от #92

  • 79 Анализаторр

    5 0 Отговор
    Който носи два стола под една мишница, сам пада на земята! Не може да си приятел с всички, трябва да имаш позиция и да си с тези от които зависиш икономически. Ха каква хубава гатанка стана.
  • 80 Byg

    0 11 Отговор
    Никакви оставки , Гешев да продължава да мачка бандюгите на всички нива , няма богат беден , няма недосегаеми. Имаме доказан спад на битовата престъпност с 20 % , за телефонистите вече не се говори , смачкани са , що искате да го махате , щото не можете да го купите , е като не можете него си напазарувахте трима глупака и един фигурант , може би и няколко червени маймуни , страааах а няма наши няма ваши всички са равни пред закона , това изповядва Гешев , но на някои не им харесва.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Чичо

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "Чук и Гек":

    Верно, най-вече да къта себе си и да опростачава цялата държава! Точно казано...
  • 85 Деда ти

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "чичо":

    За тебе важи определението ГОЛЯМАТА ШПАТУ ЛА.
  • 86 Васил

    3 1 Отговор
    Какво виждате на снимката двама диктатори.
  • 87 Днес оня

    4 1 Отговор
    От Банкя пак е яхнал джипката и обикаля по забутани кътчета из България. Пита ги хората, доволни ли са от добавките по 50лева към пенсиите. БЕЗСРАМНИК ТАКЪВ, подложи цялата страна на геноцид. Що не им раздаде от розовите пачки в НОЩНОТО шкафче. Тези пари са крадени от бизнеса и от народа.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Пернатото

    7 0 Отговор
    Баце, всички те употребиха и се обьрсаха с теб. Ще си останеш сам да си рупаш от кюлчетата. Да ти е сладко!
  • 90 Гост

    1 2 Отговор
    Вие точно за морал да говорите и срам Огнянов. Божков колко ви даде за статията
  • 91 пожелания

    2 0 Отговор
    Всички замесени в престъпната далавера щебъдат предадени на съответнитехора, които сапредали, а те да правят с тях каквото намерят за добре, особено добре ще се отнесат с тях мохамеданите и набиването им на кол е сигурно.
  • 92 Антитрол

    2 0 Отговор

    До коментар #78 от "Shponka":

    Та за тъпите герберчета да разясня Чл. 104 от НК не прави разлика мужду приятелса или неприятелска страна. Ясно е написано "поръчение пред чуждо правителство" което значи че този човек не служи на България.

    Та герберски тролчета замислете се и вие на кого служите - вожда ви може и да избяга но вие едва ли - просто нямате същото шкафче.
  • 93 Барба Ганьос

    1 0 Отговор
    Аз пък дочух за джиджи-биджи с кмета на Симитли,а защо не се хвали и с него - не разбрах!
  • 94 Хя хя хя

    1 0 Отговор
    Оги кюфтето са ооере!
    Записаха го с Черепахин и сега бълва змии ,но кой ли му вярва!
    Аман от ДС доносници!
  • 95 250

    0 0 Отговор
    Да знаете Огнян е слънчасал.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.