28 Ноември, 2020 19:03 21 371 134

Полк. Владимир Квачков: Пандемията е лъжа!

  • пандемия-
  • коронавирус-
  • димитър квачков

Това е командно-щабно учение на глобалното задкулисие

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Книгата „Сянката на прилепа“ вече е на книжния пазар. Тя е дело на екип журналисти от Фрог нюз. В нея са събрани факти, документи и разкази за дейността на може би най-голямата разузнавателна служба в света – Главното разузнавателно управление на Генералния щаб на Руската армия (ГРУ).
Предлагаме ви откъса „Подгответе се за шоково изживяване“.

"Когато написах „Архипелага ГУЛАГ“ исках хората да разберат, че не можеш да си представиш марксистко-ленинската идеология без репресивния апарат и тайните служби. Много по-късно разбрах, че нещо подобно се случва и в демократични общества. И все пак надеждите ми са в демокрацията".

Александър Солженицин

Полковник Владимир Квачков, кадър на Военното разузнаване, се превърна в медийна звезда не само в Русия. Заради своя доста грубичък и едностранчив анализ за случващото се, издържан в стилистиката на комунистическата пропаганда, когато тя описваше как американски войници се търкалят пияни от Кока-кола, а Западът бе загниваща, античовешка формация. Ето какво разказва Квачков пред 19rus.info и stalingrad.tv.

„Явление коронавирус трябва да се оценява от гледна точка на глобалното разпределение на силите. Пандемията е лъжа. Реализира се глобална стратегическа специална операция! Това е командно-щабно учение на глобалното задкулисие.

Ние в ГРУ не вярваме в Бог и в дявола. Просто глобалните задкулисни сили предприемат стъпки за съкращаване броя на населението на земята. Трябва да останат максимум 1 милиард души. Прекалено много сме сега. Коронавирусът и икономическата криза са свързани.

Може да сте забравили, но първият удар на тази система беше на 11 септември 2001 г. Бяха ударени двата търговски центъра в Ню Йорк. Тогава беше обявена световна война на тероризма. Всъщност беше обявена война на човечеството под предлог за война с тероризма.

Имаше четири самолета тогава. Но показваха само два, които се врязват в кулите-близнаци. Разговарял съм подробно с наши пилоти. Те ми казваха: Как човек, който се е обучавал да лети на малък учебен самолет, сяда изведнъж в огромен „Боинг“ и с точност до един метър се врязва в сградата? Абсолютно невъзможно. Разбирате ли?

И аз питам, как тези маймунки, които били превзели самолетите, са се ориентирали в непознат огромен град? Със скорост 700 км в час. Как тези „пилотчета“ са се справили? Пълни глупости. Според мен самолетите са били водени от компютърна програма право към целта. Тия вътре може да са крещели, пищели, скачали, плакали – но от тях нищо не е зависило. Компютърът е управлявал!

Ами самолетът, който се вряза в Пентагона? Самолет „Боинг“, пълен с пасажери, разбива се в основите на зданието и от него не остава нищо. Нито сантиметър от тела, седалки, части, двигател… Абсурд.

Четвъртият самолет въобще не е ясно накъде е отлетял…

Ето това сътвори глобалното задкулисие на 11 септември 2001 г.

Сега им трябва нов контрол над човечеството. И пуснаха този коронавирус. Пресмятаме и се получава, че на ден в света от коронавируса умират около 300 човека. Та това е едно нищо! Жалка цифра.

Затова командно-щабното учение на задкулисието има съвсем друга цел. Да изплаши хората, да ги стресира, да им наложи психологически натиск. Хората се паникьосаха, изпразват магазини, заключват се вкъщи. Това е целта на финансовото-либерално задкулисие. Политическите и гражданските права на хората трябва да бъдат задушени. Това е второстепенната задача, която води към изпълнение на първостепенната: съкращаване броя на жителите на земята. Сатанинска политическа задача. Успоредно се реализира и финансово-икономическата цел. Трябва да се раздува финансовият балон на това задкулисие. То е някъде около един квадрилион и читиристотин трилиона долара. Пълен балон. Но те го раздуват, чрез нова криза. И ето китайците заявиха категорично, че коронавирусът има изкуствен произход. Не природен! Разпространен е изкуствено специално в Ухан. Добре, но защо бе ударена и Италия? Много просто. Там се развърна психо-политическата пропаганда на световното задкулисие. Нагнетява се ужас и се наблюдават и анализират резултатите.

Следи се кой се подчинява и кой – не. Следят се всички правителства за реакциите и колко от тях изпълняват разпорежданията на ръководителите на командно-щабното учение на глобалното задкулисие. В Китай първоначално бяха използвани за операцията проамерикански настроени хора от управлението, които се интересуват само от пари, но по-късно се усети другата, антиамерикански настроената част и даде отпор. Коронавирусът е средство за получаване на икономически и политически ползи в огромни мащаби.

Ние, като сериозно военно разузнаване, наблюдаваме и отчитаме какво се случва, защо и кой има полза. Китай и Европа са политико-икономически противници на САЩ. Затова точно там бе развихрен този ужас с вируса. Това са заключенията на Научно-изследователския институт на Военното разузнаване към Генералния щаб на руската армия.

Разбира се третото направление на удара е Русия. Сега не сме икономически конкурент на Америка – това са Китай и Европа. Но ние сме силни другаде. Затова към нас ще се приложи главно първата задача – съкращаване на населението. Това предстои в близко бъдеще. Наясно сме“.

Владимир Квачков е кадрови офицер от Военното разузнаване. През 2005 г. е арестуван по обвинение за участие в убийството на бившия вице-премиер и автор на икономическите реформи в Русия Анатолий Чубайс. След три години Квачков е пуснат на свобода. През 2011 г. е задържан отново по обвинение за участие в терористична група, подготвяла държавен преврат. През 2017 г. Върховният съд потвърждава присъдата му. И изведнъж през 2019 г. той е освободен и всички обвинения отхвърлени. През всичките тези години съдът дори не му отнема званието полковник, нито получените награди. Работил дълги години в отдела за диверсии на Военното разузнаване.

Има и други странни неща около Квачков. По време на извънредното положение в Русия заради коронавируса, Генералната прокуратура спира десетки профили във Фейсбук, Инстаграм и др. платформи, заради информации, които са оценени като неверни, подвеждащи и пр. Спрени са и сайтове, а на десетки граждани са повдигнати обвинения. Част от действията на прокуратурата са в следствие на сигнали от страна на Военното разузнаване. Но Владимир Квачков обикаля студиа и медии и обилно обяснява как „глобалното задкулисие“ иска да унищожи 6 милиарда души и никой не реагира. И прокуратурата, и военното разузнаване мълчат.

Чак през април 2020 държавното обвинение помолва Роскомнадзор да блокира фейкове за коронавируса в социалната мрежа. Бяха изредени десетина публикации с манипулативни теории за произхода на COVID-19, между които се оказа и едно интервю на полк. Квачков. Но ГРУ защо не реагира на откровените глупости, разпространявани от нейния бивш кадър?


Поставете оценка:
Оценка 4 от 110 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жак Фреско

    148 15 Отговор
    Науката ще прави политиците на маймунки докато не се срине системата ,която почти срина планетата!
  • 2 Az2020

    229 32 Отговор
    Не съм сигурен колко точно са глупости.... Мисля, че изобщо не са

    Коментиран от #22, #105

  • 3 розово

    97 26 Отговор
    Земните жители не трябва да са повече от деветстотин милиона.При тази цифра болните мозъци могат да бъдат контролирани. В момента ситуацията се контролира от болните мозъци.
  • 4 2222222222

    84 246 Отговор
    Поредния ЛУД който му е изтекъл мозъка . на ден от новия вирус в света умират ХИЛЯДИ не стотин , заради такива има пандемия и лумпените празни мозъци им вярват и носят заразата , качествените заминават добрите баби и дядовци умират заради 15-50 г келеши.Освен това старите хора като имат заболявания ако не беше вируса щяха да живеят поне още над 10 г.

    Коментиран от #59, #81

  • 5 Бай Кольо

    63 206 Отговор
    Поредния изтрещял комунист

    Коментиран от #9, #125

  • 6 ДРЪЖ ГО

    64 187 Отговор
    ТОЗИ Е ТОТАЛНО ПСИХЯСАЛ МОШЕННИК
  • 7 Анти Трол

    49 203 Отговор
    Ку ку с пагони. Нашия Грипенов от тоя ли приема факсовете???

    Коментиран от #97

  • 8 Gvtdafg

    100 7 Отговор
    Това го писа преди 9 месеца.факти им викат бързите новини.почти всичко е месеци забавяне.затваряйте лешпери
  • 9 4 и 5 чухте ли

    45 16 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Кольо":

    300 човека за цялата планета на ден....
  • 10 Хахаха

    39 120 Отговор
    Няма Ковид бе, товарищ ама хич няма! И понеже си от ГРУ няма как да не ти вярваме. Хрень с горы, товарищ! И вижте там , внимавайте с Боярщика, че наскоро пак имахме инцидент и 6 човека окончателно решиха проблема с руското си гражданство. Б.ляд скотообразна!
  • 11 пази боже

    50 132 Отговор
    олигофрен . хората боледуват от този вирус и умират не те ли е срам бе ??? ти да не си македонец бе ???
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Япа Я

    25 83 Отговор
    Водката не е вирус но нанася щети вър4964ху пенсионерите от ГРУ
  • 14 КОНТРАТА

    113 20 Отговор
    Това за пренаселеноста на планетата са измислици. Африка е най слабо наделения континент в Азия раждаемоста е висока но и смърноста също е висока. Истината е, че отново назря финансов колабс и го покриха с измислвния корона грип. Световната банка итдавна се е скапала като строктура. Нападнаха Либия, Сирия, Ирак защото там имаше банки които не са част от Световната банка оперираха самостоятелно.

    Коментиран от #108

  • 15 Hoho Boho

    32 23 Отговор
    Населението на земята се увеличава с нарастващи темпове,
    следователно тези, които искат да намалят човечеството до 1 млрд.
    или са некадърници, или тази теория не е вярна.

    /заб. тази теория съществува от над 15 год. - ...и резултат няма/
  • 16 минчо

    116 24 Отговор
    ПРАВ Е 80 % ОТ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ НЕ ВЯРВА НА КОВИД 19!!!

    Коментиран от #24

  • 17 Рашка с прашка

    30 94 Отговор
    Другарю, пий си хапчетата първо за склерозата, за да не забравяш после хапчетата за шизофрения!
  • 18 Калитко

    26 88 Отговор
    Другаря тука, хем дрогиран, хем ваксиниран с руската ваксина. Не му стига пенсията и говори глупости по жълтите вестници за рубли.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Лекар

    35 81 Отговор
    Товарищ Квачков, името ви е много подобно на клюкар-квачка, който дрънка олигофренни и откровени простотии! Докажете тезата си като дойдете в реанимация и поемете дълбоко въздух от щланга на умиращ от несъщестуващия вирус! Много бързо и убедително ще покажете кой е крив и кой е прав! Заповядайте в КОВИД-19 отделението! За такива като вас то е отворении безопасно 24часа в денонощието!
  • 21 Рангелов

    25 60 Отговор
    Елвис е жив, Земята е плоска и Фрог нюз не са клон КГБ. Аман от тъпана-ри.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Hoho Boho

    65 9 Отговор
    Уточнение към някои предишни коментаращи.

    "че на ден в света от коронавируса умират около 300"
    Такива са били данните, когато го е казал/написал това

    Коментиран от #128

  • 24 нашия

    6 33 Отговор

    До коментар #16 от "минчо":

    и като не вярва как реагира как го показва това -седи си в къщи и мизерства-и си мисли че на него точно ще му се размине

    Коментиран от #46

  • 25 гост

    25 60 Отговор
    Тоя е изкукуригал съвсем. Абе как хем няма вирус, хем ,,ударили Италия" . То бива идиотия,ама чак толкова не бива. А Русия кой я ,,удря" в момента?

    Коментиран от #43

  • 26 ПРАВ Е ИСКАТ ДА ИЗБИЯТ

    68 8 Отговор
    ХОРАТА. .ИМА И ИКОНОМИЧЕСКИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ! !
  • 27 Казуар

    24 72 Отговор
    Руска бетонна глава от времето на СССР.
  • 28 Behemoth

    20 21 Отговор
    Бе 5 джито му е майката!
  • 29 не може да бъде

    70 8 Отговор
    Тук някои не вземат на сериозно този Квачков,но аз искам да ви кажа съвсем сериозно,че и в Русия ,и в САЩ ,и в Англия има такива като Квачков ,само че по-умни и с по-голяма влияние -и техните имена обикновено не говорят нищо.И ако в Русия дойде на власт такъв човек,в САЩ и Европа ще си скубят косите за Путин -че не са го оценили !?

    Коментиран от #41

  • 30 Пенсионер - алкохолик

    13 41 Отговор
    За самогон се труди.
  • 31 Матей

    36 9 Отговор
    По същество полковника е прав,макар някои пунктове от неговите проповеди да са дискусионни,сиреч,няма нищо доказано,и това е само работна хипотеза.Затова навярно руските служби не му обръщат внимание,като на свободно упражняващ се полковник от запаса,той е говорил май и срещу Путин,но какво може да навреди,служи за клапан да изпуска парата.
  • 32 коронфелер

    55 10 Отговор
    вече доста интелигентни хора го знаят това ,но друго си е да го каже и човек от разузнаването за да повярват и по-улавите!
  • 33 В БОГ Е ИСТИНАТ

    46 10 Отговор
    истина казва,който има ум да вдява,който няма да се имунизира,и после рев сополи.Наистина е план
  • 34 Една

    52 13 Отговор
    Лъжа,внушена сто пъти,става истина. В момента нещо такова е Ковид истерията. Точно истерията пряко или косвено погубва хората повече от вируса.
  • 35 Обективен

    18 40 Отговор
    Струва ми се, че товарищ Квачков с ума сошел.... Демек - напълно е изкукуригал:)))))
  • 36 Русия

    14 38 Отговор
    Абе хора. Този изкуфял "полковник" руските дезинформатори го въртят вече две години за да правят наивниците луди. Когато се задълбочите в глупостите му, ще разберете, че това са скълъпени от тук и там фалшиви твърдения зад които не стои никога реален източник.
    Вярвайте си, щом ви харесва да ви лъжат.
  • 37 Оня

    14 24 Отговор
    За тези които не вярват в Ковид.Пазете се.Пазете и другите.Аз го минах .Вие му мислете.

    Коментиран от #83, #85

  • 38 cpv

    13 19 Отговор
    Бивш полковник,моли се този вирус да не зарази теб или твой близки и тогава ще разбереш,че е открит да намали населението на света.Мой познати го изкараха и разказват,че минаваш "ада" за да оздравееш,а тези които нямат сили си отиват!
  • 39 Д р Щросмайер

    18 23 Отговор
    ОК. Няма пандемия. Ела в Ковид-клиниката и щом си толкова куражлия работи без защитно облекло. Нищо повече няма да ти кажем. Сам ще си обясниш има или няма ковид.
  • 40 Шамара

    12 19 Отговор
    Най големите хитове на,, Beatles" са написани под въздействието на дрога , така най големямата глупост до сега, която съм чел е тая и тоя полковник ,го удря музата след кило водка! Ще останат един милиард, демек само Китай!?! Ако наистина е така тоя още докато вдигне химикала да пише и няма да го има! Айде у лево!
  • 41 нискочел

    25 8 Отговор

    До коментар #29 от "не може да бъде":

    сащ го оцениха,и да те питам ,знаеш ли кой потопи подводницата курск с 118 човека екипажпрез 2000г ,лека им пръст и дали путин не взе 10млрд обезщетение?
  • 42 ИВАН

    24 3 Отговор
    Що за овце сме хората и особено булгарите, някакви си правят с нас каквото си искат и това всеки го знае, и чакаме като добитък на заколение, и само мъдруваме и умуваме
  • 43 Брендолета

    49 2 Отговор

    До коментар #25 от "гост":

    Моля, прочетете внимателно. Полковник Квачков не твърди, че няма вирус. Акцентът пада върху световната конспирация наречена Ковид 19 и пандемия.

    Коментиран от #44, #47

  • 44 супер глупак

    8 7 Отговор

    До коментар #43 от "Брендолета":

    браво за забелязването!

    Коментиран от #77

  • 45 ke da

    3 26 Отговор
    фАКТИ ГРИЖОВНО НЕ ПРЕДСТАВИ СЪЩНОСТТА НА ТАЗИ ПОЛЕЗНА КНИГА, А ИМЕННО ЧЕ ТЯ ОПИСВА ЗАДКУЛИСНИТЕ, ПОДМОЛНИ И НАГЛИ ДЕЙСТВИЯ НА РУСКОТО ГРУ СРЕЩУ ДЕСЕТКИ ДЪРЖАВИ В СВЕТА, ОПИТВАЙКИ СЕ ДА НАЛОЖИ СВОЕ ВЛИЯНИЕ! НО КАКТО ВИЖДАМЕ ФАКТИ КОЛКОТО И ДА СЕ ОПИТВАТЕ ПРИКРИТО ДА ПОДКРЕПЯТЕ РУСИЯ, НА ПРАКТИКА СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ТЯ ГУБИ ВЛИЯНИЕ И СИЛА В ЦЯЛ СВЯТ! ГРУ И СЕГА ПРОДЪЛЖАВА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ - И ТОВА СПЕСТИХТЕ ДА КАЖЕТЕ КАК Е ОПИСАНО В КНИГАТА "СЯНКАТА НА ПРЕЛЕПА"! МНОГО ЩЕ ВИ СЕ ИСКА ДА ИЗТРИЕТЕ ТОЗИ КОМЕНТАР РУСКИ СЛУГИ - НО СЪМ СЕ ПОДГОТВИЛ - СОРИ!!!
  • 46 минчо

    19 4 Отговор

    До коментар #24 от "нашия":

    Е ТИ ВЯРВАШ ЛИ?ОТГОВОРИ САМО НА ЕДИН ВЪПРОС! ВСЕКИ ДЕН НА ПРОТЕСТИТЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА ИМАШЕ 100 ХИЛ.ЧОВЕКА Е ЗАЩО НИ ПЛАМНА ПАНДЕМИЯТА?
  • 47 гост

    7 18 Отговор

    До коментар #43 от "Брендолета":

    Въпреки че коментара ми не изглежда сериозен, доста внимателно прочетох цялата ,,творба,, .Изречение номер 2: ПАНДЕМИЯ НЯМА . Щом няма Пандемия, значи и вируса е ала-бала, но защо ,,удрят Италия" ...Много ми се иска към днешна дата да прочета коментар от тоя пенсионер, по повод новозаразените в Русия. За Италия разбрахме защо са били ,,ударени" , но е интересно да разберем и за Русия.

    Коментиран от #49, #52, #53, #54, #56, #78

  • 48 коко

    3 13 Отговор
    ХИВ - СПИН е лъжа! С такива полковници, дано не ни нападат чужди държави....
  • 49 Просветен илюминат

    19 2 Отговор

    До коментар #47 от "гост":

    Болестта има дълбок смисъл и играе основна роля за еволюцията на човека. Симптомът е знак, че нещо ни липсва (а не че нещо ни има) и може да се разглежда като физически израз на психически конфликти. Боледува не тялото, а съзнанието, значи болестта предава скритите послания на психиката. Човек не се разболява, човек е болен. А е болен, защото е създание полярно, мисли се за нещо отделно от цялото, следователно само той може истински да се излекува, стига да признае своята полюсност, полярност и его-центричен модел. Само умението да приемаме и съзерцаваме света, без да го съдим и променяме (което няма общо с апатията), ни носи покой. Сами и изцяло сме отговорни за болестите и злополуките, защото ни се случва само това, което сме си пожелали на някакво ниво.

    Коментиран от #64

  • 50 Румен Радев

    8 23 Отговор
    В екстаз съм! И съм вдигнал юмрук в момента!
  • 51 jorj

    3 16 Отговор
    Що не идете да КВАЧКАТЕ та друг полог.
  • 52 Просветен илюминат

    14 2 Отговор

    До коментар #47 от "гост":

    наскоро в Италия беше използвано едно антивирусно лекарство наречено „Рибовирин”, при което страничните ефекти включваха чернодробна и бъбречна недостатъчност, както и тежка анемия. В действителност то се използва за лечение на Хепатит С.

    Също, когато погледнах средната възраст на пациентите, които умираха от грип в Италия – 81,3 години, това показваше, че те вече имат здравословни предизвикателства преди развитието на грипа.

    Колективният конфликт в северна Италия

    Благодарение на това, че познавам човек владеещ италиански, който правеше проучване във всички области, включително епидемията, която основно е в северна Италия.
  • 53 Просветен илюминат

    5 1 Отговор

    До коментар #47 от "гост":

    Кодóньо, главен селскостопански район в северна Италия, преживя няколко тежки климатични промени през последните няколко години вследствие на крайности в климатичното време, включително няколко градушки, порои, нападения от насекоми и диви животни, вероятно търсещи храна при тези крайни условия в околната среда.

    Селскостопанската площ на Кодóньо получи удар струващ 11 милиона евро между юли и август 2019 г., след това опустошението продължи през октомври миналата година. Това означава, че прехраната на фермерите в този район беше драматично засегната, от това, което преживяха.

    Тяхното конкретно разрешение (на конфликта, бел.пр.) дойде, когато последните финансови цифри стигнаха 800 милиона евро от селскостопанска продукция в региона, въпреки това, което преживяха миналата година.
  • 54 Просветен илюминат

    3 1 Отговор

    До коментар #47 от "гост":

    Други географски области в северна Италия, които преживяха „изтъняване на джоба”, засегнати от грипа, бяха разположени точно до реките По и Дора, които също преживяха опустошителни наводнения през последната година като резултат от климатичните промени. Те бяха толкова сурови, че повече от 210 мм дъжд падна през октомври за три дни и друг от 110 мм през ноември за същия период от време. Имуществените щети бяха потресаващи. Учените нарекоха това „голяма аномалия“.

    Мога много добре да си представя облекчението, което всички изпитаха след голямото почистване и завръщане към нормалното съществуване в този район.

    Заплахата за тяхното съществуване

    Това, което намирам за интересно в двата сценария между Китай и Италия, е, че те също са преживели конфликт на „заплаха за своето съществуване”, който ще ги постави в синдрома на бъбречните събирателни каналчета, при който имаме задържане на течност в органите, при този случай в белите дробове, които преминават през лечебна фаза на конфликт, който ще се представи като „пневмония”.

    Коментиран от #124

  • 55 без много думи

    5 5 Отговор
    май скоро ще разберем какво има след смъртта!
  • 56 Просветен илюминат

    2 3 Отговор

    До коментар #47 от "гост":

    В добавка към това трябва също да отчетем, че хората в този район на Италия колективно са преживели едновременно и конфликт свързан с вода/течност, което действително означава, че не само бъбречните събирателни каналчета са засегнати, но също и бъбречния паренхим, който е отговорен за бъбречната хипертония (високо кръвно налягане). Сигурна съм, че това вероятно е изострило съществуващото медицинско състояние на по-старите хора. Добавете към това и антивирусното лекарство Рибовирин и ние наблюдаваме една смъртоносна смес.
  • 57 ordo ab chao

    7 12 Отговор
    Полковника казва: Ние не вярваме нито в Бог нито в Дявола.

    Най-голямата хитрост на Дявола е да докаже че не съществува. Полковника е част от сатанинската система.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Инсайдер

    20 3 Отговор

    До коментар #4 от "2222222222":

    Да,даже още 50 г.,до към 130г.То диабет,високо кръвно и още 10 заболявания са като настинка за 80 годишните младежи.Ех,ако не беше ковида да сме безсмъртни......промит мозък.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 БААА'ФФФФФ'ММ'АААА'МУ... ТУКА Е КАТ...

    6 3 Отговор
    ПСИХОДИСПАНСЕР, ВЕ ДЕЕВ
    'А!!!
    ОТ ДЕКА ВЕ СЪБРАА ТОЛКО... НЕРЕДОВНИ И ШАШ'АВИ, ВЕ ДЕЕ'ВА ... ШАП'ШАЛЕ'ТЕ ВИ ДЕЕЕВА?!?
  • 62 Кои са

    4 2 Отговор
    Журналята от фрог нюз, че нещо не чух нито едно име...
  • 63 Някой си

    20 2 Отговор
    А бе калитковци!
    Не ви ли е странно, че за пандемия говорят основно политиците и милиардерите, а не учените и лекарите?

    Коментиран от #65

  • 64 Просветен илюминат

    8 2 Отговор

    До коментар #49 от "Просветен илюминат":

    Колкото до конкретните болестни картини, щом сте наясно с философската база, значи знаете и, че отчасти: възпалението е знак за нерешен конфликт, алергията – за скрита агресия, астмата – за страхове, заболявания на бъбреците – за конфликт с партньора. Захарният диабет подсказва за проблеми с отдаването и приемането на любов, увреденият черен дроб – за „прекомерност“ и мания за величие, но и дефицит на мироглед, безсънието – за зависимост от властта, контрола и интелекта; главоболието – за големи амбиции, стремеж към перфекционизъм и преекспониране на ролята на интелекта и т.н. Разбрали сте защо злополуките са „карикатура на собствените проблеми“, как си поръчваме „внезапните“ злополуки и какво ни казват те.
  • 65 Просветен илюминат

    17 2 Отговор

    До коментар #63 от "Някой си":

    Най-вече милиардера Бил Гейтс.
    Поздравления за въпроса.
    Не случайно се казва да следваме пътят на парите и ще стигнем до истината.
  • 66 Българин

    4 6 Отговор
    frognews Менте новини
  • 67 оня с коня

    9 12 Отговор
    Ще обясня на Дебилите,които приемат думите на Полковника за "Чиста монета":Истинската КВАЛИТЕТНА Лъжа ЗАДЪЛЖИТЕЛНО съдържа в себе си и част от Истината!Повтарям:ВИ-НА-ГИ!Иначе как такива като вас ще бъдат Облъчени?:)

    Коментиран от #68

  • 68 абе шемет

    12 3 Отговор

    До коментар #67 от "оня с коня":

    коня пак те е ритнал у главата

    Коментиран от #69

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 1520

    19 3 Отговор
    прав е човека всичко е измама само като слушаш по цял ден тази коронопропаганда ако им повярваш и си готов умрял
  • 71 111

    10 0 Отговор
    Полковника не казва кой стои зад ковид истерията. Казва някои конспиративни теории известни на повечето хора.
  • 72 Koka kola

    11 9 Отговор
    Публикувано във факти.бг: комунистическата пропаганда, когато тя описваше как американски войници се търкалят пияни от Кока-кола""...

    Истината е, че кока-кола е била спиртна напитка при създаването си. Дали по-времето на сухия режим или по-късно кока-кола става безалкохолна напитка. Тоест пропагандата в СССР е пропагандирала самата истина по онова време.

    Коментиран от #76, #79, #89

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Алоууу

    4 9 Отговор
    Натурални идиотизми от Страната на Лъжите.
  • 75 стоян георгиев

    6 8 Отговор
    опрките на въпросния квачков се повтарят ежедневно от друпата за дезинформация в този саит.пробва ли някои да опонира по същество веднага е обявен за фашист,геи... или заплашван.та ситуацията е ясна пускат опорките в масква и прокомунистическите ватници започват да кудкудякат скед квачков и компанията!

    Коментиран от #95

  • 76 стоян георгиев

    5 13 Отговор

    До коментар #72 от "Koka kola":

    хахахаха ,хохоххохохо,хохохоххо!и не само е била спиртна напитка ,но и е имала опиати в нея.затова дрогираните с кока кола американци лесно са убивали виетнамските деца!!!!хахахахаха,хохохох!и незабравяи да напишеш нещо за свети ленин и свети сталин,щото почнахте да разбирате от сатанисти ,рептили и светии ,точно колкото разбирате от кока кола!тази гадна спиртна напитка!
  • 77 Брендолета

    17 3 Отговор

    До коментар #44 от "супер глупак":

    Още месец 03.2020 им казвах на разни шашкалници, че ковид 19 не е вирус. Инстинктивно усетих, че лъжат в ЕС, защото не понасям тая сбирщина, наречена съюз
  • 78 Брендолета

    18 0 Отговор

    До коментар #47 от "гост":

    А разлика между епидемия и пандемия правите ли? Епидемия (заразени от грипен=коронавирус има) има, но пандемия (изключително висока смъртност няма)

    Коментиран от #101

  • 79 ТръндЮ

    5 10 Отговор

    До коментар #72 от "Koka kola":

    Ей такив като теб вярваха в светлото бъдеще на комунизЪмЪ!Молодец!
  • 80 8888

    23 2 Отговор
    Снощи по БТВ даваха филмът " Заразяване " . Филмът е от 2011 г , а сякаш описва днешните събития . И за това ли са виновни комунистите ? Прости кратуни !
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Без да съм от ГРУ

    8 1 Отговор
    знам кой има полза от тази истерия. И какво от това? А за слухтенето си е направо: всички за всичко слухтят, дори този сайт.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 1234

    2 2 Отговор
    В руските телевизии този не съм го срещал.
  • 85 Абв

    2 1 Отговор

    До коментар #37 от "Оня":

    Прав си. Днес е погребението на чичо ми. Бог да го прости.
  • 86 Внимателен.

    7 0 Отговор
    Тази информация е от интервю дадено през март 2020. Поне да бяхте го публикували още тогава.
  • 87 пълно е с “умни” глави тука

    11 1 Отговор
    много прости хора пишат тука направо съм възмутен че такива хора дават мнения те немогат да направят разлика между вирус и пандемия а тръгнали да пишат че и акъли дават!!! пиша на “умниците”които неразбират че пандемията не е някакъв вирус за който си мислите че човека ви обяснява че не съществува ! съвсем ясно човека обяснява че пандемия няма а вируса е изкуствено създаден!!! а вие тука сте тръгнали да обяснявате кой бил болен колко бил тежък вируса ... първо разберете какво ви се казва и чак тогава се опитайте да давате мнения!!!

    Коментиран от #90

  • 88 😂😂😂🙉🙉🙉...

    4 14 Отговор
    Поредният психясъл, завършен руски ИДИОТ..😂😂..абе товарищи..това ли са ви разузнавачите😂😂..по-големи глупости не бях чел..😂😂, от коя лудница избяга този??😂, давайте в същият дух...забавлявайте ни..и не прекалявайте с ваксината..😂😂..как се казваше ваксината ви????.."РУСКИЙ СТАНДАРТ" ли беше???..😂😂😂
  • 89 нещо такова

    6 1 Отговор

    До коментар #72 от "Koka kola":

    Логично е , както има безалкохолна мента , така да има и алкохолна мента. В нашите по ранни години е било "класика" да си пийваме водка с кола , кола с коняк , джин с тоник , чай с коняк , в по новите времена Куба-либре . А когато бяхме в казармата си внасяхме алкохол в шише примесен с някакво тъмно безалкохолно.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 За нормално

    13 0 Отговор
    Първата работа би трябвало да бъде да се запита човек,кой има сметка,кой има полза от пандемията? Защо мори предимно възрастни хора и ПЕНСИОНЕРИ? Отговорът не е сложен - възрастните са предимно пенсионери и ядат, и изяждат обществен ресурс,много живеят и за съжаление на някой човекомразец не бързат да умират. Някъде някакви юпита с личица на бебешки дупета са се сетили,че пинЦионерите разбиват балансите на финансовата система - парите изтичат към пенЦионери,а броят на младите произвеждащи благата в развитите държави относително намалява. Накои англосаксонски хитереци решиха да се отърват от пенсионерите за да им се повиши конкурентноспособността на производството,защото ще спестят стотици милиарди от пенсии и медицински грижи за непроизвеждащи хора. Това е крайният резултат на обществата с пазарно стопанство - интересът клати феса. Прозорецът на Овертон в действие - и най античовешкото започва да се приема за нормално.

    Коментиран от #92

  • 92 Сънчо

    6 1 Отговор

    До коментар #91 от "За нормално":

    Ако проследиш как се е променила смъртноста за година ще разбереш колко бъркаш. В световен мащаб пандемията не е успяла да повиши смъртноста спрямо предишни години.

    Коментиран от #93

  • 93 Въобще

    6 0 Отговор

    До коментар #92 от "Сънчо":

    Смъртността въобще не върши работа. Важно е ,че процентно мрат павече пенсионери и старци.

    Коментиран от #96

  • 94 Данчо

    5 1 Отговор
    Браво сериозен спад.
    Явно Изскубаните вежди и Генерал Пл ъх са ги излекували с брифинг и коремна хирургия
  • 95 бай Спарчу

    11 1 Отговор

    До коментар #75 от "стоян георгиев":

    М'чи ти ги не слушай. Слагай парцаля на суратя и беж у мъзътъ. Ти ша си спасен, а онез у трапа. После кат доди ваксинята ша си спасен вечи фор евър!

    Коментиран от #116

  • 96 гжгж

    5 0 Отговор

    До коментар #93 от "Въобще":

    Отдавна следя подобно отношение у нас - България. Не е трудно да се забележи това - болници и старчески домове. За обикновените хора иде реч.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 пенка

    7 1 Отговор
    СВЕТОВНА ИЗМАМА КАТО И ИСТОРИЯТА ЛЪЖИ САМО ЛЪЖИ
  • 99 йкхж

    3 2 Отговор
    Само замбитата още не го знаят.
  • 100 Леле мале

    0 9 Отговор
    Представям си какво става в ГРУ щом такива изтрещеляци са там. Щото сте най добрите затова проспахте и изпуснахте Прибалтика, Украйна, Сирия, Либия. А сега със зъби и нокти драпате да не изпуснете и Беларус.
  • 101 Верно ли

    7 0 Отговор

    До коментар #78 от "Брендолета":

    Ммм, по принцип е така, но СЗО услужливо преди 7-8 години са премахнали изискването са висока смъртност и е останало само разпространението ;)
  • 102 ПРЕДАТЕЛ

    4 0 Отговор
    ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ БОЙКО Е ... СИМУЛАНТ !
  • 103 Йо Несбьо

    5 0 Отговор
    Няма да твърдя, че американските войници някъде са се търкаляли пияни от кока кола, но докажете ми, че никога и при никакви обстоятелства американски войници не са се търкаляли пияни от конвенционално уиски и бърбън. Знаете, че това беше пропаганда и е съвсем ясно, че от мухата се правеше слон, но също така е ясно, че военните от всяка армия пият и то по много, пили са и ще продължат да пият. КвачкОв сигурно е крете*н в тълкуването на фактите, но не прави нещата по-малко верни. Между другото, наскоро Бил Гейтс направи друга прогноза - чака ни нова глобална епидемия в близките години. Нещо, което може да се предвиди на база птичия грип, светския грип, САРС, Луда крава и т.н. И ако новата епидемия избухне в следващите 2-3 години, хората ще започнат упорито да подозират Гейтс във връзка със Задкулисието, още повече, че той участва в сценарий с избухването на пандемия от коронавирус ПРЕДИ появата на настоящия коронавирус...

    Коментиран от #112

  • 104 Никога повече

    2 3 Отговор
    Чуеш ли ГРУ всичко е ясно. Господа вярвахме ви безпрекословно и вие ни докарахте до просешка тояга, манипулирахте ни и ни излъгахте най-нагло преди 30г.Вие сте виновни за фалшивия преход. Е баста ,край и дори
    истината да казвате вече никой не ви вярва. Скрийте се и не се показвайте повече!!!!!

    Коментиран от #107

  • 105 Епидемиолог

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Az2020":

    Полковникът е АБСОЛЮТНО ПРАВ!! Нашият тъп " генерал'" не го ли разбра???
  • 106 11112222

    5 0 Отговор
    Защо? Защото това е истината и не искат да играят по свирката им
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 11112222

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "КОНТРАТА":

    Абсолютно си прав. В Китай са два милиарда а 60 % от площа им са планини. Как се изхранват. По тези пропорции не е никакъв проблем земята да изхранва 100 милярда.
  • 109 Софянец

    5 0 Отговор
    Браво.Човек на истината и само истината.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 пророк Исай

    7 0 Отговор
    Този полковник от ГРУ се е приближил опасно близо до огъня ! Властниците на Света са се поболели от неговите статии / статия / ! Обикновенно на неудобните им се случват нещастни случки с фаталин край - прегазен от влак , самоубил се с ДВА изстрела в главата , катастрофа на потаен път или симулиран инфаркт ! Всичко това ми НАВЯВА една свежа мисъл - срещу Властниците , командващи в този момент , има ОПОЗИЦИЯ която е низвергната от тази власт и тази опозиция използва всякакви начини и методи , за да катурне и измести настоящите Властници ! Лошото е , че ние не познаваме тези потайни личности ! Те не се возят в скъпи лимузини , не притежават луксозни имоти , не посещават елитни проститутки , не са охранявани - не че не могат да си го позволят , простто те държат ВЛАСТТА и чрез нея , налагат желанията си ! Тяхното мото е - не изпъквай , бъди потаен и командвай твърдо !
  • 112 даскала

    3 0 Отговор

    До коментар #103 от "Йо Несбьо":

    На Гейс е възложена задача да разработи наноматерия , която да се инжектира в кръвта ! Тази наноматерия ще е на принципа на клетъчния телефон - ще подава постоянен сигнал към стационарни клетки и във всеки един момент ще се знае КОЙ КЪДЕ ПРЕБИВАВА и най-важното с КОГО се събира ! Предполага се , че истерията КОВИД19 е пусната именно с такава цел и под формата ваксина , ще си инжектира тази наноматерия ! На първо време там , в задокеанската република на свободата и неограничените възможности !
  • 113 хахаха

    4 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: участие в убийството на бившия вице-премиер и автор на икономическите реформи в Русия Анатолий Чубайс

    Чубайс си е жив и здрав...
  • 114 хахаха

    5 0 Отговор
    каква пандемия - 6 от 780 са се заразили, от тях 4 вече са оздравели и а умрелите са едвам 0,15 човека на 780...както щете го смятайте
  • 115 Уффф

    1 3 Отговор
    Поредната чугунена кратуна на която е слуга ушатият зелен чорап!
  • 116 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #95 от "бай Спарчу":

    аз не ги слушам ама ти ги слушаш и им вярваш,после в гаража с останалите като теб ги разпространяваш!и резултата е номер едно по смъртност в света от несъществуващия вирус!и не е само тва другар,после следва избиране на борисов или доган или нинова и всичките екстри идващи от твоя акъл пренесени в общетвото.резултата е виден,топим се като сняг и не може да направим нищо свясно като народ.единствените в европеиския съюз сме такива !дори румънците ни отвяха като спрели като спряха да вярват в комунистическите лъжи и емисари ,като този от снимката!
  • 117 Reptile

    1 5 Отговор
    300 човека на ден в Света?! Генерале, та само в България са почти толкова!
    Хапчетата, генерале - ХАПЧЕТАТА!

    Коментиран от #119

  • 118 Го4о

    1 3 Отговор
    Льотчика веднага да повиши полковника в Генерал заради убежденията му по темата за Kovid -19! Ха ха ха ха....
  • 119 папурчо

    2 0 Отговор

    До коментар #117 от "Reptile":

    този материал е препечатка излязъл е преди 9 месеца, тогава бяха толкова...
  • 120 xqdh

    7 1 Отговор
    Който не знае кой всъщност е полковник Квачков, да не пише! Той е лежал около 12 години в затвора - първия път за опита му за убийство на Чубайс, а после за подготовка на преврат! Излезе на свобода миналата година. Това първо, а освен това, той въобще не е комунист. Той е монархист и привърженик на своята теория за християнски социализъм. Още повече, че големите медии в Русия въобще не му дават трибуна и той говори само по националистическите канали в ютуб. Да не пропусна, че той никога не е бил привърженик на Путин и именно неговите изказвания срещу властта в днешна Русия, която той нарича Рашка-Федерашка и враг на ИСТИНСКАТА РУСИЯ, му спечелват продължаване на присъдата за "екстремизъм". Така че, да бъде наричан един достоен офицер, ветеран от три войни "дядка", просто не ми се коментира! А да прибавим и това, че той е от малкото руски националисти, които признават, че жителите на Татарстан са волжки българи. А що се отнася до страховете от измисления коронавирус, щом искате, страхувайте се.
  • 121 Нане

    1 0 Отговор
    ми че то всички бели ора знаят откъде иде злото! Империалистите им свършват ресурсите и им трябват ресурси и за да има за тях повече трябва се трепят ора. Закона на друнглата ЦРУ са царе.
  • 122 Ннн

    0 2 Отговор
    Тоя си върви с името - да си квака и да си вряка каквото иска, ама защо и ние барабар с тъпите мужици му даваме трибина, все едно сме в 80-те години и кашпировски ни лекува и успокоява от телевизора!
  • 123 СТАЛИНГРАД

    1 0 Отговор
    ГЕНЕРАЛЪТ ДАВА ИНТЕРВЮТА В КАНАЛ СТАЛИНГРАД В ГОВНОПЛАТФОРМАТА ЮТУБЕ .ВСЯКО КАЗАНО НЕЩО ОТ ГЕНЕРАЛА Е АБСОЛЮТНА ИСТИНА!ФАКТ.
  • 124 Загрижен

    0 1 Отговор

    До коментар #54 от "Просветен илюминат":

    Приятел, как са твоите бъбречни ( и не само) събирателни каналчета? Имаш ли и друг приятел, който да те посъветва да спреш за малко тази твоя днешна активност, която може да доведе до увреждане на всички каналчета?
  • 125 Гого

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Кольо":

    Ти си Бай Ганьо .... не Коле американдетото според мен ... и ти си изтрещтял не хора доказали се в професията си ...!!! Всички вие вервашите Овце първи ще паднете от вашите гуро Американците ! Ще бъдете валксинирани чипирани и контролирани и най - вече облъчени!! И след това ще умрете от нов вирус ... заради реакция на ваксината ..
  • 126 кочо

    1 0 Отговор
    ковит19 съществува в БЪЛГАРИЯ ОТ 2011Г.
  • 127 В.В.П.

    2 0 Отговор
    Тоя е,, а ла ,,Скрипал,,,но има логика..Светът влиза в криза,пари трябват,,долари...Трябва да се взимат заеми...Парите са хартия,лихвите са ,природни ресурси,..Организатори и ПЕЧЕливши са Банката,Производителите на лекарства, обурудване,терапия,и оръжейници..Те всичките, са собственост на ,,Едни и същи хора,,,..КОЙТО ИСКА ДА ЖИВЕЕ,КОЙТО ИСКА ДА МРЕ...ПРОСТО Е..ВИРУСЪТ Е РЕАЛЕН ...ИСТЕРИЯТА Е ОГРОМНО ПРЕУВЕЛИЧЕНА..
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 АрхНикола Пеев

    0 1 Отговор
    Пожелавам му да пипне вируса, да му набутат тръбата в гърлото и ще повярва
  • 130 Иванов

    1 5 Отговор
    Другарю, Квачков, тя и другарката Нинова такива ги плещеше и плюеше генерал Мутафчийски, но като и опря яйцето отзад бърза да отиде при същия генерал.
  • 131 йокин

    0 0 Отговор
    Не обиждайте,другарката,тя се жертва,стана санитарка.Но не сме видели видео,с нея в ГЛАВНАТА РОЛЯ.
  • 132 Власовец, Бандеровец, Соровец !

    0 0 Отговор
    Педател на Дон Бас и Русия заедно със СТРЕЛКОВ ! ! !
  • 133 Сваленият самолет, М - 17 на Малайзия

    0 0 Отговор
    В ДонБас - Следваше да бъде самолета на на Президента на В. В. Путин ! Но Запада сбърка !
  • 134 Играта става много ОПАСНА !

    0 0 Отговор
    И Русия в плен от Бандера - няма да взема !