28 Декември, 2020 19:01 10 887 137

Борисов е уплашен и ухажва спецчастите. Ще му трябват ли?

  • бойко борисов-
  • военни-
  • спец части

Премиерът бърза да си осигури подкрепата на военните. Доскоро най-верни му бяха полицаите, които цяло лято и през есента пазеха сградата с работното му място

Борисов е уплашен и ухажва спецчастите. Ще му трябват ли? - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Борисов отишъл да разгледа голо поле край с. Црънча, което някой ден евентуално ще се превърне в тренировъчен полигон за Специалните сили. То и сега има постройки там, но щяло става още по-хубаво. От ляво и от дясно на премиера по време на епичното събитие напето пристъпвали военният министър Красимир Каракачанов-„Иван“ и здравният – Костадин Ангелов.

Сценката се разиграва на фона на първите доставени ваксини срещу COVID-19. Сюжет, достоен за Шекспир. Както и за класацията на Фрог нюз „Тиква на годината“… Съжалявам, но кандидатите за приза сами се натрапват...

Но защо тъкмо в Црънча при специалните части се появява Борисов след Коледа? Не е случайно, да знаете. В края на август президентът на Беларус Александър Лукашенко се появи сред бойци от спецчаст с автомат „Калашников“ в ръце. Лукашенко обеща на баретите всичко от което имат нужда, а те го поздравиха с викове. В онзи момент беларуският диктатор наистина бе разбрал, че народът не го иска, че времето му изтича. Българският премиер обеща на Специалните сили 1 милион патрона. Командирите му козируваха и благодариха горещо. Това е нелепо и идиотско. Въпросните офицери си знаят работата и са планирали отдавна материалната част, нужна им за подготовката. Докладните са тръгнали по етапния ред.. Ако ръководство на армията и военният министър са изтървали положението и се налага Борисов да осигурява патрони, значи армията се разпада...

Не се връзвайте на тази клоунада. Борисов е уплашен от приближаващата се раздяла с властта и иска да спечели спецчастите на своя страна. За всеки случай. Смешката с патроните е, за да да им покаже, че е бащицата, досущ като Лукашенко. Разбира се и на Црънча имаше автомати, стрелби и „бащински думи“ от първия партиен и държавен ръководител. А подкрепата на спец частите му е нужна като слънцето, въздуха и водата за всяко живо същество, защото си представя какво ще стане, ако народът усети, че се манипулират изборите и резултатите от тях. И понеже това е твърде възможно, Борисов бърза да си осигури подкрепата на военните. Доскоро най-верни му бяха полицаите, които цяло лято и през есента пазеха сградата с работното му място и дори понабиха немалко протестиращи, но напоследък в МВР зрее недоволство, а парите от джипката вече не стигат, да запуши поредната пробойна…

През месец май задкулисният ортак на Борисов, депутатът от ДПС Делян Пеевски, дари 800 хил. лв на Пазарджишката община, със специално условие да се купи с тях част от гората край с. Црънча, заради която местните протестираха. Само че всеки знае, че Пеевски не прави нищо без да има лична полза, затова и този жест има някакъв скрит подтекст. Пеевски е събирач, а не плащач, - твърдят хора, които го познават. Замесването на името му в редица присвоявания и разрушавания на чужди бизнеси, са аргументи в тази посока.

Борисов обещава патрони, Пеевски – гора… Борисов спи с пищов до главата, а Пеевски с цяла рота охрана. Протестите наричат управлението "мафия", а мафията не отстъпва позициите си доброволно. На военно положение мяза…

Трябва да се уплашим ли?

Коментарът на Борис Петков е публикуван във Фрогнюз


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 81 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сретен

    103 7 Отговор
    Епа ще видим

    Коментиран от #136

  • 3 Кой68

    27 86 Отговор
    Стига със тая параноя.Колкото и да не ни бръснат в EU няма да му разрешат.
    А недоволни и незадоволени ще има винаги у нас който и да управлява...
  • 4 Червена Армия

    139 9 Отговор
    Всеки диктатор разчита на репресивният милиционерски апарат,прокуратура ,джандармерия,спец части и корона персонал.Боко дори има частна мутренска групировка—Делта груп на пашата и каратиста.
  • 5 Коледа

    161 7 Отговор
    Всяка свиня си има своята Коледа! До сега безмъртна няма!
  • 6 123

    123 8 Отговор
    Обещал 1М патрона, няма да ви стигнат, ние сме 6М в тая държава.
  • 7 Стойко

    127 7 Отговор
    Сънародници! Според НСИ държавните служители в страната са 420 хиляди! Според акад.Петър Иванов от БАН те са около 700 хиляди! Борисов още преди 4 години обеща реформи в Държавната ,общинска и областни администрации ,съкращение на ненужните бройки и замяна с електронно обслужване! А реално за тези години те се увеличиха със 70 хиляди. Сигурно сте чели статията "Чиновници в излишък". Президента Радев преди година каза за тях като дойде ново правителство "Всички вън". Реално необходимата бройка чиновници на държавна ясла е 120 хиляди а не 420 хиляди. Скоро Васил Божков увери че когато дойде ново управление ще вдигне първо инвалидните пенсии които са около 200 хиляди в България и ще ги направи по 600 лева. Парите ще дойдат от съкращаване на търтеите на държавна ясла. Сега една проста калкулация- съкращаване на 300 хиляди чиновници които по цял ден не вършат нищо и седят на бюрото с кафе и цигара да мине времето ги слагаме по 1000 лева са 300 милиона лв.икономия на месец ! 200 хиляди инвалиди увеличение с 300 лв.месечно са 60 милиона лв. Остават в излишък още 240 милиона лева. От тези средства се подпомагат общините за да не вдигат данъците на гражданите като данък сгради , такса смет и данъка на автомобилите ! И разбира се за подобряване на инфраструктурата.

    Коментиран от #10

  • 8 Абе

    95 6 Отговор
    Ей сега ще започне едно премахване от модератор ....
    А любовта към бащицата блика ...

    Коментиран от #19

  • 9 Ян Бибиян

    84 10 Отговор
    В Русия няма да може да избяга.....има черен печат.

    Коментиран от #48

  • 10 Иван

    113 5 Отговор

    До коментар #7 от "Стойко":

    Буда не само не съкрати излишните търтеи на държавна ясла а и от 1 август 2020 година увеличи с 30 % заплатите на 38 дирекции държавна администрация които уж били на 1-ва линия в борбата с КОВИД-19 сред които държавни служители "Басейнова дирекция", Корабно и въздушно плаване , НАП ,РЗИ ,дирекция Социално подпомагане ,всички чиновници в здравната каса ,областните и общински администрации и т.н.пе няма да ми стигне полето да изброя всички. Отделно не премахна и техните бонуси. Така че не 300 милиона а близо половин милиард ще спести държавата ,тоест всички трудещи се от съкращаването на ненужните бройки чиновници на държавна ясла. Но разбирам Борисов защо не го прави защото са компактна група от близо половин милион сигурни гласове за ГЕРБ. Но когато вече и със заеми няма да може да ги храни ще избяга от властта и ще остави следващите да се оправят с една опоскана и фалирала държава!

    Коментиран от #135

  • 11 28 март 2021

    91 10 Отговор
    28 март. И ......при бай Ставри

    Коментиран от #61

  • 12 Наблюдател

    108 10 Отговор
    Знае какво го чака, ако изгуби изборите. Ще трябва бързо да стяга багажа, чекмеджета да изпразва. Ще види как боли от народната любов. То и оня другия тулуп-Каракачанов нещо се ослушва.
  • 13 мутро вън

    86 11 Отговор
    И те няма да го спасят!!!
  • 14 Да ви

    96 9 Отговор
    имам и военните , че и му се кланят ! Истинските ни , достойните ни български офицери се обръщат в гроба !

    Коментиран от #20

  • 15 666

    12 46 Отговор
    Май жабешките новини са изплашен незнаят какво ги чака след "народните въстания".
  • 16 томка бикова

    16 56 Отговор
    ШЕФА боко не се СТРАХУВА от НИЩО на СВЕТА. Знайте го добре.
  • 17 ГРОБ ДПС

    90 9 Отговор
    Да се маха, че хората не мога вече да го дишат. Ако беше мъж нямаше да тича по села и паланки и да се прави, че "инспектира" нещо си. Какво инспектира голото поле където евентуално някога нещо си може да има ли ?
    Защо не се яви пред народа който му е работодател да даде отчет? Отговорът е много елементарен, защото той счита народа за лош мат'рял.
    Ето за това всеки да си помисли по време на изборите не дали, а за кого да гласува. Ако си стоите в къщи и дремете този ще ви управлява не 4-ти път ами и 5, 6 докато ви "оправи", а вие ще му гледате чекмеджетата и ще цъкате с език. На изборите е времето да покажете дали сте лош мат'рял или хора с достойнство.
  • 18 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    20 71 Отговор
    ОТ КОЙ Е УПЛАШЕН.....ОТ РАДЕВ,ОТ ПРОТЕСТИТЕ, ОТ БОЖКОВ ИЛИ ЦВЕТАНОВ.....ИЛИ ОТ СРЕТЕН......ИЛИ ОТ БСП, ДЕТО ДЕСЕТ ГОДИНИ ГИ МАЧКА....НА ИЗБОРИ ...НЕ ЧЕ НЕЩО ДЕ.....АМА НАЛИ

    Коментиран от #70, #110

  • 19 Хе хе

    13 0 Отговор

    До коментар #8 от "Абе":

    Е па нали ти си модера ....
  • 20 123

    75 6 Отговор

    До коментар #14 от "Да ви":

    Споко, всички го мразят и лекари и полицаи и военни и пенсионери и роми само се правят за пред камерите

    Коментиран от #23

  • 21 Hoho Boho

    56 4 Отговор
    В нета се появи статия
    Беларус: “Лукашенко може да свърши като Кадафи“

    Може да го е впечатлила с нещо...
  • 22 Гюнайдън-Гюнчо синезатора оркестър

    15 5 Отговор
    Тате беше прост пъдар ,дядо беше полски ,аз обаче съм газар , форумен гавазин .
  • 23 Горда съвецка чукча рософил

    7 38 Отговор

    До коментар #20 от "123":

    Ние ,русофиловете ще гласуваме за него ,щот нямаме партия

    Коментиран от #29

  • 24 сила

    45 7 Отговор
    нали един спецчастник преди време го пребиха двама кльощави пияни пуберчета.....егати спецчастите
  • 25 БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    21 41 Отговор
    БАЦКАТА ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО КАЗА МЕСЕЦ АПРИЛ....АЗ НЕ СЕ УПЛАШИХ ОТ СРЕТАН ЙОСИЧ НЯМА ДА СЕ УПЛАША И ОТ ВАСИЛ БОЖКОВ....БАЦЕ Е БЕЗСТРАШЕН....КАРАТИСТ И ШАХМАТИСТ...ВСЕКИ ХОД Е ПРЕДВИДИЛ...ДРУГАРЕ ПАК ЩЕ ВИ РАЗКАТАЕ
  • 26 Доматения Вова

    8 24 Отговор
    Малко е смешно ,като оснивен производител за съвецки боеприпаси ,да се притесняваме за оснащеността на армията с патрони ,при положение ,че ползваме Калашник ,а Глоците са с Макаровия патрон

    Коментиран от #52

  • 27 Доматения Вова

    31 4 Отговор
    Че и контрабандираме боеприпаси в горячите точки на планетата
  • 28 Кафявите животи имат значение

    30 3 Отговор
    Аз очаквах да фане картечницата и да разкърти стрелковия полигон ...ама патроните кът
  • 29 123

    19 2 Отговор

    До коментар #23 от "Горда съвецка чукча рософил":

    Нещо се бъркаш приятелче.

    Коментиран от #31

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Гюнайдън-Гюнчо синезатора оркестър

    14 2 Отговор
    Турих плюс на коментар номер 1 ,право в десетката ,браво !
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Доматения Вова

    4 12 Отговор
    Милион милион милион шальнъйх пуль ,тъи комне тъй комне тъй ко мне принеси .....
  • 35 🐷 Боко ТИКВАТА

    27 3 Отговор
    ДРИС....

    Коментиран от #40

  • 36 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    11 33 Отговор
    ПРЕМИЕРА НЕ МУ ПУКА ОТ НИКОЙ.......РАБОТИ ЗА НАРОДА СИ...КАКТО ТОЙ СИ ГО РАЗБИРА......И НАРОДА СИ ГО ИЗБИРА....ЩОТО СИ ГО ХАРЕСВА...САМО ДРУГАРИТЕ
    СЕ......ОПИНЯТ

    Коментиран от #79

  • 37 Тои че

    26 7 Отговор
    е уплашен - уплашен , но цялата му свита , помощниците му от всички институции , оставените живи мутри "бизнесмени" , най - верните им за всякакви поръчки , вече не действат лично , а чрез изпълнителите им , трениращите техни питомници в залите............
  • 38 Горда съвецка чукча рософил

    8 26 Отговор
    От Конпринка ,директно в предизборната сексия с билютина номер 1 ГЕРБ
  • 39 Матей

    31 11 Отговор
    Бойко и баретите,като Чаушеску и Секуритате,могат ли да го опазят от народната любов.Истинския му гарант и щит е Херо Мустафата,зад която се мержелеят 4-те им военни бази,да не забравяме и Бондстийл в Косово.София ще се окаже под кръстосан обстрел.Само някой да е посегнал на боко,дори при всенародно въстание и разгром на гербаджийската сган,ястребите на сащ са способни да сравнят и софия и други големи градове със земята,да ни превърнат във втора Сирия.Затова е необходима руската намеса ,и то преди, а не после.

    Коментиран от #41

  • 40 Гюнайдън-Гюнчо синезатора оркестър

    6 17 Отговор

    До коментар #35 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    ТААМ ДАЛЕЧЕ НЕЕКЪФЕ НА ЮЮЮЮГ,СЕДНАЛ НА ОТВОРЕНИЯ ЛЮЮЮЮК.....ПУШИ ТОЙ ОТ СВОЙТО НАРГИЛЕ ,И СПОМНЯ СИ НЕЖНИТЕ КОЗЛОФУЙСКИ ...МАДЕЕЕЕЕЕЕ......
  • 41 Доматения Вова

    9 2 Отговор

    До коментар #39 от "Матей":

    И пари левове да ни платите , няма да дойдем повече...братушки ,пфу
  • 42 Алтънай От Ресен

    3 3 Отговор
    Де го коншийката от село РАКОВСКИ ,да каже разкъълва ли са черноперката в поливния канал
  • 43 Paranoid

    22 3 Отговор
    Някой като се побърка, се плаши и от сянката си.
  • 44 Кафявите животи имат значение

    2 2 Отговор
    Аа ,бута яко на мороМишка с вол Фран
  • 45 Аве Майн Кампф

    8 17 Отговор
    Поредното зле съшито помийно пасквилче , просто едно жалко четиво ......
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Аве ,сикимиКалвась

    1 0 Отговор
    Помейшо да извикаме да раследва
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Анонимен

    11 18 Отговор
    Пишите колкото да не заспити. Всички от ипон са военни, не от 2009, а много преди 2009. И са с висше военно... Не сме им фенове, но се пишат непроверени неща за Бойко Борисов.
  • 51 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    10 24 Отговор
    БОЙКО СИ ГИ КАРА НА РЕД....ГОЛЕМИТЕ БАРОВЦИ КЪДЕ СЕ ПРАЙХА НА ВЕЛИКИ,СА ИЛИ В ЧУЖБИНА ИЛИ У КАФЕЗА.....А ПОЛИТИЦИТЕ СИ ГИ ПРАСКА НА ИЗБОРИ...РЕГУЛЯРНО....КАК СИ ТРЕБЕ...НЕ ЧЕ НЕЩО...АМА....

    Коментиран от #100

  • 52 Брабинеца

    14 2 Отговор

    До коментар #26 от "Доматения Вова":

    Един милиметър не му стига на Макаров, за да го ползва Глок

    Коментиран от #60

  • 53 знае ли чиляк

    22 8 Отговор
    Па ако е рекъл Господ и тъкмо тия спецчасти могат и да потренират с него.

    Коментиран от #54

  • 54 Горда съвецка чукча рософил

    11 19 Отговор

    До коментар #53 от "знае ли чиляк":

    Ако е рекъл господ ,може и пети мандат да му се радвате ( ко сте живи)

    Коментиран от #57

  • 55 Винаги е имало еничари....продажници..

    28 6 Отговор
    Дай Боже да има и доблестни Български офицери ,които да са се клели пред знамето на Родината България,а не пред кюлчетата на хунтата-мафия и огризките от софрата на крадците българоубийци....
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ще ще

    5 9 Отговор

    До коментар #54 от "Горда съвецка чукча рософил":

    Може , може , всичко може и мажко да роди може , при вас де.
  • 58 Hoho Boho

    23 5 Отговор
    По-разумно е да инспектира горите, там където няма ловци наоколо.
  • 59 69 69

    11 5 Отговор
    Боже каква журналистика имаме , битер тролове
  • 60 Доматения Вова

    5 3 Отговор

    До коментар #52 от "Брабинеца":

    Това не значи ,че не може да се стреля .... А за информация ,има разлика и в диаметрите ,специалисте ....
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Доматения Вова

    2 5 Отговор
    Изнесахте минофъргачни снаряди как ний изнасяме Панцири - кат картошка и алюмин
  • 63 човек с опит

    2 2 Отговор
    Да де , ама в свалките не винаги ти връзва.
  • 64 колю

    13 28 Отговор
    Точно Борисов да се уплаши от нещо до сега не съм видял.По скоро другарите ги е страх от него и вият от злоба .Чак военно положение им се привижда на болните мозъци.

    Коментиран от #67

  • 65 Фрог нюз ли

    9 4 Отговор
    Местим го...
  • 66 Behemoth

    17 4 Отговор
    На тия спец части ще им пуснем черните нинжи да ги овършеят за пет минути
  • 67 Behemoth

    16 4 Отговор

    До коментар #64 от "колю":

    Само от игли го е страх ,а...

    Коментиран от #69

  • 68 гого

    6 8 Отговор
    Мечтите са безплатни,мечтай си!
  • 69 колю

    6 27 Отговор

    До коментар #67 от "Behemoth":

    Що да го е страх след три месеца ще се ваксинира и той,засега има антитела и не е подходящо.А къде е Президента -фигурант ?Дори не смее да се пкаже да не би да го ваксинира някой.

    Коментиран от #72

  • 70 Дедо Вангьо, брат на баба Вангя

    24 3 Отговор

    До коментар #18 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Уплашен е от Путин, Байдън, Йоца Амстердама, Цв. Цв.и още доста видими айсберга. Ама ще го потопи някое мишле, което от глад е загризало пода!

    Коментиран от #101

  • 71 А бе

    2 4 Отговор
    Опера е страхотен браузър! Защо ползва клюките на Фрогнюз,това е само в ущърб!
    А Бойко като толкова го е страх,Оги да му лее куршум...
  • 72 Behemoth

    11 2 Отговор

    До коментар #69 от "колю":

    Обичаш ли го?Кажи си ...то вече не е срамно ...

    Коментиран от #78

  • 73 Офицер от резерва

    18 4 Отговор
    Те едни спец части. Независимо че минаха доста години от излизането ми от армията лично аз , а съм уверен и много мои колеги от "бойните" част на БНА независимо от +10 килца не сме загубили тренинг си.Скоро на стрелбище то с пистолет вкарах 9 от 10 в десетката и 1 в 9ката (боен пистолет). За АК и ПК изобщо не ми се мисли (бях бог).Нито за КПВТ или ПКТ или РПГ. Работата е там че след като си изстрелял няколко камиона с боеприпаси и гранати,подготвил си няколко хиляди войника да стрелят за отличен и Добър тия навици са ти за цял живот.За не говорим стотиците караули,дежурство. Бойните стрелби и походи.Та тия мизерници ли ще ме уплашат.Не съм на 100% като някога но и 70% стигат.Ако има ситуация зная какво да правя и преди да умра доста ще си отидат от неговите пазванти.

    Коментиран от #80

  • 74 Смях

    19 5 Отговор
    Боко разиграва цирк и всеки що годе обучен военен го знае. Патрони на БНА/БА никога не са липсвали. Дори е проблем да се изстрелят старите застарели партиди защото това бяхя запаси за 200 000 армия,а сега армията е 20 000. Играе го артист за пред цивилната част на електората. Военните само може да му си смеят.
  • 75 ТЪПАЦИ

    17 3 Отговор
    СЛОЖЕТЕ СИ МАСКИТЕ БЕ ПРОСТАЦИ !
  • 76 МУТРООО

    13 4 Отговор
    СЛОЖЕТЕ СИ МАСКИТЕ БЕ ПРОСТАЦИ !
  • 77 МУТРООО

    17 4 Отговор
    СЛОЖЕТЕ СИ МАСКИТЕ БЕ ПРОСТАЦИ !
  • 78 колю

    13 14 Отговор

    До коментар #72 от "Behemoth":

    Не го обичам ама съм му фен.Иначе обичам Америка и немските коли.а мразя всичко Руско.

    Коментиран от #123

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 6 Отговор

    До коментар #73 от "Офицер от резерва":

    .........а раздуй и за нощните гуляи по ловните резиденции!
  • 81 ГОСТ

    17 5 Отговор
    А, дали точно те няма да му угасят лампата?
  • 82 Само БСП

    8 16 Отговор
    Болшевиките полудяват все повече от злоба, завист и отчаяние!
    с 200 ДругарЕ ще ви щ.ибаме и айде за Пияна Просия!
  • 83 бай дънчев

    17 6 Отговор
    мутиралия щам на бкп - боко има нужда от трапанация не от спецчасти
  • 84 Диверсант

    11 5 Отговор
    И зад.иците да си разпорите и един вагон мастило да изпишете, Борисов ще си отиде тогава когато решат от КОЗЯК.. Тогава когато решат че Цветанов е готов, а овцете нека си беят

    Коментиран от #86, #92

  • 85 Само ГЕРБ

    13 5 Отговор
    Гавра със държавата,
    Гавра със народа
  • 86 Hoho Boho

    20 4 Отговор

    До коментар #84 от "Диверсант":

    Борисов вече си е отишъл, но все още не го е разбрал.
  • 87 КЮНЕЦ

    12 1 Отговор
    ЦВЕТАНОВ Е СЛЕДВАЩИЯ КРАДЕЦ СЛЕД ВЕЛИКИЯ ... БОКО 1,2,3,4,5,6,И ТН МАНДАТО КРАДЕЦ !
  • 88 В.В.П.

    10 5 Отговор
    Военните са под командването на президента..Скоро ще го арестуват.,,Толуопа и сие,,...ще сияят в ареста .,Като звезди...За корупция ,в особенно големи размери + злоупотреба с влияние..За първо време..После може да се добавят и поръчкови разстрели...60 броя...Цък,цък...тик,так.
  • 89 ГЕПСЪНА

    16 4 Отговор
    БОКО Е ВЕЛИК МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ ПЪЛКОВОДЕЦ НА КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ , КАКТО И НА КРАДЦИТЕ ОТ АРМИЯТА !
  • 90 БРАВО БОКОО

    10 2 Отговор
    Бойко Борисов
    Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на форум на женската организация на партията
    Скъпи мои булки, невести, моми – не ви знам кой какъв е...........
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Hoho Boho

    6 2 Отговор

    До коментар #84 от "Диверсант":

    Мастилото свърши!
    СБОГОМ, БОЙКО!
  • 93 Реалист

    3 4 Отговор
    На България й трябва цар, за да се оправи изцяло !
    ЦАР не във формата на ПОДЛОГА, а истински ЦАР в реален смисъл !
    Моето предложение е това - Живко от Варна, ЦАР ЖИВОДАР го направете и за проблеите си забравете, жена му намерете, царица я направете и живот ще си живеете !
  • 94 Щпиц ОТРЯД

    2 4 Отговор
    Де се крие ДА бяга ,той е прост по прост и от Божко

    Коментиран от #95

  • 95 Партизан

    7 2 Отговор

    До коментар #94 от "Щпиц ОТРЯД":

    В България фашистите използват два основни инструмента за насилие, терор и убийства: армията и нейната известна Трета секция от седем офицери палачи като м-р Д. Порков, кап. Кочо Стоянов и др., както и масовото насилие от т.нар. „шпицкоманди“. По сегашната терминология те са доброволни паравоенни формирования (Уикипедия). Създадени са в съответствие с решение на Междусъюзническата военна комисия през 1920 г. Това става чрез т.нар. клауза за „гражданска милиция“, в размер до 1000 души, които могат да получават оръжие от военните складове, но да не го използват за „огневи цели“. Освен шпицкомандите в установяване и налагане на военно-фашистката власт са привлечени автономистки групи и четнически отряди от ВМРО, както и белогвардейци.
  • 96 Hoho Boho

    7 3 Отговор
    Що на Боко не му леят куршум срещу уплахи,
    вместо да раздава патрони...
  • 97 ККК

    7 2 Отговор
    Айде стига вече сте плюли, ще ви трябва слюнка за по важни неща! Ще ви видя след изборите как ще виете !
  • 98 гоям кеф

    5 3 Отговор
    1981/2 години служех в пазарджик.Това е военен полигон,на ската на Родопите.Стрелял съм със 152мм гаубица и такива бърборковци като автора на статията ги слагахме да седнат на станините на оръдието. Следва команда огън и след това 10 дни дават заето от страх.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 На този

    3 3 Отговор

    До коментар #51 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Веднага да му набиеме ваксината !
  • 101 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    5 5 Отговор

    До коментар #70 от "Дедо Вангьо, брат на баба Вангя":

    КАТО ГЛЕДАМ ПУТИН И БАЙДЪН САМО ЗА БОРИСОВ ПИТАТ....ИОЦА У КАФЕЗА....ОТ НЕГО ЛИ ШЕ ГО Е ШУБЕ ИЛИ ОТ ЦВ.ЦВ....КОЙТО БЕШЕ АДЮТАНТ НА БАЦЕТО....ИЛИ ОТ БСП....КОИТО ОТ 10 ГОДИНИ ГИ ТРЕСКА НА ИЗБОРИ...

    Коментиран от #111, #112, #113

  • 102 jorj

    1 0 Отговор
    Простотии, господине, простотии.
  • 103 hvdhhh

    2 6 Отговор
    Незнам много се говорим , но като сме на зор се щаме за Бойко който го може и да деблокира границата с Гърция , да деблокира границата в Англия. Когато имаме проблем сещаме че спец частите имат проблем. Като министър председател той е длъжен да помага на всеки в нужда. Той е длъжен да сравнява нашите спец части с на САЩ, Германия, Русия и да ги подпомага с техника , треньори и специялисти за да не станат за смях когато дойде тези моменти или когато няма техниката.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Един капитан

    11 1 Отговор
    Не се притеснявайте, в армията също ненавиждаме тиквоча, но заради устава трябва да се правим на улави!

    Коментиран от #132

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Черен Петър

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Я па тоя! Па Буци си е страхливец, бе! И го е страх от собствената му сянка! Иначе как ще обясниш пищова на нощното шкафче? А иначе се прай ербаб, ама от доста време оди с памперси и един пакет резервен в жипката...
  • 111 МУТРАТА ОТ СИК

    6 3 Отговор

    До коментар #101 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Е АБСОЛЮТЕН ПЪТНИК И НИКОГА НА ИЗБОРИ НЕ Е ПОЛУЧАВАЛ ПОВЕЧЕ ОТ 11% ОТ ИМАЩИТЕ НА ГЛАС ИЗБИРАТЕЛИ - ФАКТ ! ПОЛИТИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ ТРУП Е , ЛЕШ !
  • 112 БАЩИЦАТА , ВОЖДА , СИКАДЖИЯТА И БУДА

    4 2 Отговор

    До коментар #101 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    СА ЕДНО И СЪЩО ЛИЦЕ И Е ЧУДЕСНО ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ГО РАЗБИРАТ , ПЪТЯТ НА ЕДИН ПОЖАРНИКАР ПРЕЗ ДС СЛУЖБИТЕ НА ТОШО ДО БУХАЛКИТЕ И ПОСЛЕ ВЪВ ВЛАСТТА - ГОЛЕМИ СМЕХ !
  • 113 БУДА КАТО НЕ ГО Е ШУБЕ

    6 3 Отговор

    До коментар #101 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    ЩО НЕ ХОДИ БЕЗ ОХРАНА И СЕ ЯВЯВА НА ВИДЕА ОТ БАЛКАНИТЕ КАТО ШУМКАР , НЕ ЧЕ НЕ НОРМАЛНО НАЛИ Е ЧЛЕН НА БКП И БУДА СЛУШАЛКА НА СЪЩОТО БКП И ДС
  • 114 123

    8 4 Отговор
    Боко се готви за война с народа. Много добре знае че хората ще излезнат по площадите и е готов да избива хора за да се задържи на власт. Той е психопат който трябва да бъде отстранен силово.

    Коментиран от #116

  • 115 Фен

    4 0 Отговор
    Бе и Огито нещо уплашен! Божков нещо не пише... Не праща...
  • 116 Радев

    4 1 Отговор

    До коментар #114 от "123":

    Бе то на мен хората по площадите ми е мечта още от март! Ама нещо не ми се получава.
  • 117 Windows19

    3 1 Отговор
    Оставка ,съд ,затвор!
  • 118 cpv

    2 0 Отговор
    Трябва да се страхуват подмазвачите на някой от водачите на измислени партии и тези които са грабили,а те се виждат къде са...!
  • 119 Трябват

    3 0 Отговор
    За доброволни ваксинации на българските военнослужещи с генно модифицираните ваксини на Пфайзер-Бионтек! А също и на 90% от лекарите, които се ослушват на първа линия! Не щат да се генно модифицират! Ти да видиш!
  • 120 Ангелинка

    2 2 Отговор
    Чоека който едвам държи маркуча при пожар е готов.В скоро време ще го посеят под теменужките и това ще бъде нацинален празник.
  • 121 Stivy

    4 1 Отговор
    Борисов,обикаля цялата страна с джипката но бил уплашен!!!По скоро е ядосан.
  • 122 Васил

    3 0 Отговор
    Какви са тези спец части щом две ромчета на 13 години набиха един такъв специалист.
  • 123 От кое село си?

    0 0 Отговор

    До коментар #78 от "колю":

    Мразел.И като мразиш какво става?Аз пък никого не мразя.Напротив-уважавам постиженията на народите и знам че има от какво да се уча от големите нации . Мразел ....ами мрази си.
  • 124 Да видя тиквата в кутия....

    4 0 Отговор
    От дърво е мечтата ми.И радост за очите.Такава гнида земята ни скоро не е раждала. А дано 2021 се сбъдне.ГЕРБ-гробокопачи на Родината и народът си.
  • 125 Сър Пичук

    1 2 Отговор
    Тъпа статия!
    Ако Борисов е на власт няма защо да прави "мили очи" защото спецчастите ще са длъжни да следват командите, които никога няма да са срещу него.
    Ако падне на изборите и друг заеме неговото място, то той няма да има никаква власт над спецчастите и никакво ухажване не върши работа.
    Изобщо, авторът на статията, да си я бодне на шапката!
  • 126 ПОМПЕЙ

    3 1 Отговор
    Всичко си има край !
    Само кренвиршите два !
  • 127 ПРОСТАЦИ

    3 0 Отговор
    ТОЯ СЪС СИНЬОТО ТАКЕ И ТОЙ Е МНОГО ПРОСТ !
  • 128 ГЕРБ КРАДЕ

    3 0 Отговор
    Гръцкитe пeнcиoнeри c ниcки дoхoди щe пoлучaт бeзплaтни лeкaрcтвa, cъoбщи Кaтимeрини.

    Мaгиcтрaти рeшихa тe дa пoлучaт oбрaтнo oрязaни cуми oт cвoитe пeнcии. Пeнcиитe бяхa нaмaлeни в пeриoдa нa дългoви труднocти зa cтрaнaтa.

    Прeмиeрът Кириaкoc Мицoтaкиc пoтвърди рeшeниeтo зa бeзплaтни лeкaрcтвa. Тo щe вaжи прeз cлeдвaщaтa гoдини.

    Пoдкрeпa щe пoлучaт пeнcиoнeритe c дoхoди дo пeтcтoтин eврo
  • 129 каракачанов

    2 0 Отговор
    виж сега борисов нема се плашиш, вържи си още един червен конец и на другата ръка и спри да се кръстиш в църквите вържи червен конец и на жипката аз на баретите съм им казал да внимават и да те пазят
  • 130 Гост

    2 0 Отговор
    За какво са му барети на офцете им требе един прост селски овчар с една по дълга гьостерица.
  • 131 Иван

    1 1 Отговор
    Бойко и П.К.П. вън от управлението забравих Каскета
  • 132 Капитане

    0 0 Отговор

    До коментар #108 от "Един капитан":

    Като ви заповядат от нато да провокирате Русия и да разпалите война, не забравяйте пак да се направите на улави, че иначе всички ще изгорим заеднос вас!
    Весели празници и се правете на улави!
  • 133 Народа

    0 0 Отговор
    БОЙКО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ......ЩЕ ОТВЕЕШ КОМУНИСТИТЕ СЪС 200.
  • 134 Гост

    0 0 Отговор
    Бойко ще управлява четвърти мандат......колкото и да се напъват ДРУГИТЕ свещници.
  • 135 Стоичо

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Иван":

    Президента единствен работи с намален състав и 1800 лв заплата а деси няма кабинет и работи в коридора радев единствен до сега скрутив парламента още първия месец а на борисов заплатата е 4800 лв колко честен президент имаме хвала
  • 136 Вид

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Сретен":

    Путин се изплаши и пуска газ по балкански поток / много умници казваха ченяма да работи/ та и борисов много се е изплашил
  • 137 даскала

    0 0 Отговор
    Военните са пряко подчинени на президента . За 4-8 часа могат да вземат контролът на властта в България . МВР ще е безпомощно срещу армията .