ФАКТИ.БГ

Подготвят цифрови нашийници за хората

Откъде идва "Пътната карта за съпротива срещу пандемията"?

Публикувана: 1 Януари, 2021 10:00
111 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 33811
Подготвят цифрови нашийници за хората
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.6 от 147 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Владимир Прохватилов, info@fondsk.ru
На 10 декември 2020 г. прессекретарят на председателя на Европейския съвет Баренд Лейтс заяви, че на срещата на върха на ЕС е обявена необходимостта от създаване на единен сертификат за ваксинация срещу COVID-19 за страните от Европейския съюз: "Европейският съюз няма да бъде в безопасност, докато целият свят няма достъп до ваксина и следователно ЕС и неговите държави-членки носят отговорност и имат интерес да предоставят ваксината навсякъде". (Всъщност това е формулирано по следния начин : „Следва също така да се разработи координиран подход към сертификатите за ваксинация”, раздел II, COVID-19, т. 7 – бел. пр.).

Регионалният директор на Световната здравна организация (СЗО) Ханс Клуге изложи тезата за масова ваксинация, която трябва да се превърне в „глобално обществено благо“. Говорим за американските ваксини от Pfizer и Moderna, както и за британските от AstraZeneca и Оксфордския университет.

Контролираният от американския инвестиционен фонд телевизионен канал CNBC рекламира тези ваксини като безопасни и високоефективни за предотвратяване на COVID-19. Трябва да се отбележи, че всички съсобственици на CNBC, най-големите световни инвестиционни фондове Vanguard Group, Fidelity, Black Rock, както и финансови гиганти като Morgan Stanley Investment Management, са акционери на Pfizer, Moderna и на англо-шведската компания AstraZeneca.

Глобалният фармацевтичен пазар е пример за олигополистичен пазар. Малък брой от най-големите играчи - фармацевтични компании, обединени в условен картел, наречен Big Pharma - имат изключително голямо влияние. Десетте най-големи лидери в световната фармацевтична индустрия отдавна притежават пазарен дял, който заедно надхвърля една трета от общия глобален фармацевтичен пазар.

Десетте най-големи фармацевтични корпорации (Big Pharma) - Pfizer, Roche, Novartis, Merck, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, AbbVie, Sanofi, Bristol-Myers Squibb, AstraZeneca - се управляват от американските инвестиционни фондове Vanguard Group, Fide и други, опериращи с десетки трилиони долари.

Тук интересите са тясно преплетени. Vanguard Group и други американски фондове контролират, например, Microsoft чрез дялово участие, а Black Rock е стратегически партньор на Бил Гейтс, глобален фронтмен на ваксинацията. Широко известно е, че Бил Гейтс изкъсо контролира СЗО.

През последните години лидерите на Big Pharma започнаха да губят господстващото си положение на световния пазар. За периода 2011-2014 г. годишните приходи на Pfizer намаляват от 57,7 на 45,7 млрд. долара, следвани от Novartis - спад на приходите от 51,9 на 47,1 млрд. долара за същия период, Merck - от 41.3 до 36 млрд. долара, Sanofi – от 39,9 до 36,4 млрд. долара и т.н.

През 2014 г. аналитичната компания Evaluate Pharma публикува доклад, в който се посочва, че Big Pharma ще бъде изправена пред нарастваща конкуренция от биотехнологични компании и до 2020 г. Топ 10 на Big Pharma ще бъде актуализирана. Разпределението на пазарните дялове също ще се промени. Преди шест години беше предсказано, че като цяло Novartis, Roche, Sanofi, Pfizer, GlaxoSmithKline, Merck, Johnson & Johnson, Eli Lilly и AstraZeneca ще загубят позиции до 2020 г.

Анализаторите на Evaluate Pharma също прогнозираха, че между 2013 и 2020 г. само четири компании ще могат да увеличат годишните си финансови показатели с 8% или повече и само една от тях ще е представител на Big Pharma - това е Bristol-Myers Squibb, т.е. Big Pharma започва да губи позиции.

Планираната от лидерите на Big Pharma операция по коронавируса обаче обърна пазарната тенденция. Лидерите на световната фармацевтична индустрия отново са на върха. Нещо повече, сега те твърдят, че продължават да доминират.

Затова Big Pharma и западните медии, които я обслужват, разпалват страха от коронавируса. Практически за годината общият брой заболели от коронавируса възлиза на 1% от населението на света, а смъртността е 2,2% от общия брой случаи. Това са обичайните показатели за сезонната ТОРС (тежък остър респираторен синдром). Тази реалност се игнорира. И за да накарат хората да се съгласят на ваксинацията и, както писахме, с откровено сурови и непроверени ваксини, първо им се внушава подчинение, използвайки внушения страх от коронавируса.

Европейският съюз е само проводник за „плодотворната дебютна идея“ на Фондация Рокфелер, с чиито пари в Харвардския университет беше разработена „Пътна карта за устойчивост на пандемията“, представена през април 2020 г. Това е своеобразен оперативен план на международния финансов интернационал за затваряне на хора „за тяхна собствена безопасност“ в „камера за временно задържане“, която, както отбелязва професор Валентин Катасонов, „може да се окаже постоянна“.

Каква е крайната цел на този амбициозен план, наречен The Great Reset (Голямото преустройство) от основателя и дългогодишен лидер на Световния икономически форум Клаус Шваб?

През юли 2020 г. излезе книгата му „Covid-19: The Great Reset”, написана в съавторство с френския футуролог Тиери Малре. Всъщност в нея се предлага програма за глобална диктатура в интерес на транснационалните корпорации.

Този проект за първи път е обявен през 2016 г. под името „Глобална инициатива за преустройство” (Global Redesign Initiative). Той е роден в недрата на Световния икономически форум - милиардерски клуб, който дълги години работи за трансформиране на акционерния капитализъм в капитализъм на „заинтересованите страни”, т.е. създаване на система, при която глобалните корпорации, в допълнение към строго икономическите дейности, активно ще се намесват в политиката и обществените проблеми.

Шваб твърди, че връщане към предковидния свят няма да има : „Много хора питат: кога ще се върнем към нормалния живот? Краткият отговор е никога". Шваб призовава политиците да не разхлабват ограниченията, да не вдигат карантината, независимо с каква съпротива се сблъскват. Според Шваб съмнението в ползите от изолацията е самоубийство и форма на социален дарвинизъм. Той вижда пандемията като невероятен „прозорец на възможностите“ за пълна трансформация на света, за който се застъпва Световният икономически форум.

Голямото преустройване всъщност е световна война за глобален трансфер на власт и собственост към тесен кръг финансови олигарси. Шваб не крие факта, че в неговия „чуден нов свят“ няма място за национална държава : „Ако демокрацията и глобализацията се разширят, тогава няма да има място за националната държава“.

За да изградите глобален цифров концентрационен лагер, имате нужда от подходящи инструменти. Те вече работят по това. Световният икономически форум и Фондация "Рокфелер" активно популяризират глобалния цифров паспорт за пътуване CommonPass: те искат цифровият паспорт да бъде задължителен на всеки граничен пункт. Той ще се използва за концерти, футболни мачове и други събития. Това също е част от Голямото преустройство.

Пътната карта на Рокфелер включва цялостно тестване, проследяване на контактите на заразените с коронавируса, включително безсимптомните, като се използват мобилни приложения, които изпращат предупреждения до нарушителите, т.е. това е въвеждане на имунни паспорти.

Тестова площадка за тези цифрови нашийници (имунни паспорти) може да стане Великобритания. По поръчка на правителството на Борис Джонсън, един от привържениците на Голямото преустройване, се разработва телефонно приложение, което ще позволи на хората, които са с отрицателен тест за COVID-19, да посещават различни места, включително училища и ресторанти. Според "Дейли Мейл" две британски фирми са получили държавни поръчки за разработване на това приложение. Договорите предвиждат създаването на възможност, чрез която човек получава QR код на смартфона си. Той трябва да бъде свързан с цифров паспорт, който "Дейли Мейл" „паспорт на свободата“ (freedom passport).

След тест за COVID-19 информацията за човека ще се актуализира в център за проверка и когато той иска да отиде в някакво заведение, ще може да представи своя QR код като доказателство, че не е заразен. Собствениците на това заведение могат да откажат достъп на онези, които нямат такива доказателства.

Цифрови нашийници ще носят и пътуващите граждани. За тази цел Световният икономически форум и Фондация "Рокфелер" стартираха „Обща мрежа за доверие” (Common Trust Network).

Предполага се, че имунните паспорти ще бъдат въведени след провеждането на масова ваксинация. Тъй като всички ваксини действат за ограничен период от време, ваксинациите и получаването на имунни паспорти ще се превърнат в постоянен атрибут от живота в съответствие с концепцията на апологетите на „чудния нов свят“.

Превод за "Гласове": Гергин Гергинов

Русия

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.6 от 147 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Измамника
1 Отговор
Кушлуков срещу народния гняв.

Коментиран от #3


Оценка:
-21 +95

ТаУмВзе
2 Отговор
Едно време се смяха на Чомски, че анархо комунизма е антидот. На сега.

Оценка:
-7 +156

3
Този коментар е премахнат от модератор.
Бог е велик
4 Отговор
облечете се във всеоръжието Божие, за да можете устоя против дяволските козни, защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата. Заради това приемете Божието всеоръжие, за да можете се възпротиви в лош ден и, като надвиете всичко, да устоите. И тъй, стойте, като си препашете кръста с истина и се облечете в бронята на правдата, и обуйте нозете си в готовност да благовестите мира; а над всичко вземете щита на вярата, с който ще можете угаси всички нажежени стрели на лукавия; вземете и шлема на спасението и духовния меч, който е Божието слово;
Послание на св. ап. Павла до Ефесяни 6:11‭-‬17

Коментиран от #8, #9


Оценка:
-9 +159

Питам
5 Отговор
Смислено разсъждение ли е когато някой цитира Дейли Мейл? Отговор - НЕ!

Оценка:
-8 +71

Мале мале мале
6 Отговор
А местни башибозуци и бандити ша мачкат народеца в името на 30 ма империалистибанкери....

Оценка:
-11 +171

Бог е велик
7 Отговор
облечете се във всеоръжието Божие, за да можете устоя против дяволските козни, защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата. Послание на АП Павел към ефесяни 6:12

Оценка:
-5 +80

ТаУмВзе
8 Отговор

До коментар #4 от "Бог е велик":


Психопатология на религията е друга тема.

Коментиран от #84


Оценка:
-52 +25

9
Този коментар е премахнат от модератор.
10
Този коментар е премахнат от модератор.
Последния Софиянец
11 Отговор
Света върви към световен тоталитарен комунизъм.Добре че няма да сме живи да го видим.

Коментиран от #22


Оценка:
-17 +124

the truth
12 Отговор
То като гледам стадото хора как се ''противят'' на това, направо даже си го и искат робството. Човечеството на 98% е съставено от безмозъчни дебили и изкуствената лъжа ко-вид го доказа.

Оценка:
-10 +262

Бог е велик
13 Отговор

До коментар #9 от "Не намесвай бога....":


Не убиждай. Има неща които не разбираш.

Коментиран от #23, #26, #70


Оценка:
-15 +46

Боби
14 Отговор
Тези хора са пътници и ще умрат в мъки и плана им няма да се осъществи

Коментиран от #104


Оценка:
-7 +128

Behemoth
15 Отговор
Споко няма световно правителство ....само бизнес интереси....ПАРИИИИИИ ...но не и за вас....

Оценка:
-9 +92

перничанин
16 Отговор
Няма лошо, световната конспирация е разкрита. Това ми звучи като пасквил на пренебрегнатия. Видите ли, "лошите" пробутват "сурова" непроверена ваксина за пари (истина е, всички работят за пари), а пренебрегват супер качествената , проверявана с години , безопасната Спутник .

Коментиран от #24, #91


Оценка:
-116 +34

Прекрасният нов свят
17 Отговор
Олдъс Хъксли

Оценка:
-0 +47

Вече
18 Отговор
и изявена глобалистка медия като Факти в прав текст публикува това, което ни очаква, но някои овце продължават да блеят: не можеее да бъдеее! И чакат с нетърпение "спасителната" ваксинация! А честит ви нов световен ред!

Оценка:
-6 +157

гост
19 Отговор
Ванга каза - от Русия ще дойде спасението !

Коментиран от #34


Оценка:
-14 +139

Бай ви Тошоп
20 Отговор
Хахахаха-сега пък самички ще си построите Беленето,самички,с вашите ръчички хахахаха..

Оценка:
-8 +64

Еййййеееи
21 Отговор
На маЕкави потчицата, да си наврете ваксинките в нослетата и право в мозъка.

Оценка:
-2 +60

22
Този коментар е премахнат от модератор.
Психо от Курило
23 Отговор

До коментар #13 от "Бог е велик":


Прав си за всичко. Заповядай в нашето "заведение"! Тук на място ще разискваме проблема, недей да пишеш повече и да им отваряш очите. Ела при нас , при нас е весело сутрин , обед , вечер ще те черпим с бонбони. Първоначално червени и сини, при подобрение ще спрем сините.

Оценка:
-43 +14

321
24 Отговор

До коментар #16 от "перничанин":


Ти въобще прочете ли статията? За какви ваксини и за какви пари бълнуваш? Става въпрос за световен концлагер! Пари те си имат достатъчно, ако им трябва ще си напечатат! Те искат абсолютната власт и както върви ще я получат, докато мнозинството са охлюви като теб- чели не дочели, тъпи коментарии пишат!

Коментиран от #27


Оценка:
-6 +168

Европа
25 Отговор
пак се оказа без гащи. Кой произвежда ваксини в ЕС? Англия вече избяга. Ще купуваме от Америка. То само с мерцедеси и аудита не става, трябва и акъл.

Оценка:
-3 +68

Роко
26 Отговор

До коментар #13 от "Бог е велик":


Най - противни са ми религиозните лицемери особено когато довчера са били комунисти (антихристи)

Коментиран от #28, #111


Оценка:
-44 +17

Бог е велик
27 Отговор

До коментар #24 от "321":


Браво! по реализиран ли се чувстваш след като ме обиди и нарече луд? Има хора които искат да да прокарват съобщения за мир братство и по- Добър живот, други като теб които живеят в тъмнина и стават агресивни когато видят или прочетат нещо красиво,излизащо от тесните им възприятия.следващия път просто подмини моя коментар без да отговаряш.

Коментиран от #33, #40


Оценка:
-9 +43

Бог е велик
28 Отговор

До коментар #26 от "Роко":


Излез от тъмнината братко. Няма безгрешни,но ние сме длъжни да се борим да бъдем по добри и осъзнати.

Коментиран от #38


Оценка:
-7 +30

Последния Софиянец
29 Отговор

До коментар #22 от "Еврокомунист":


Комунизъм ще бъде защото световната олигархия ще премахне малкия бизнес,частната собственост и парите.Робите ще работят денонощно срещу квартира и определено количество стоки взимани с имплантирания в тях чип.

Коментиран от #36


Оценка:
-8 +71

владо
30 Отговор
Глупости, но е публикувано на място. Тук е пълно с откачалки и такива които се правят на откачалки за копейки.

Оценка:
-60 +9

Сент Етиен
31 Отговор

До коментар #9 от "Не намесвай бога....":


Така като гледам ти също си чел Словото. Защо тогава наричаш човека-животно

Оценка:
-1 +16

Фактъ
32 Отговор
Истината е , че става въпрос за власт и много пари . Ционизъм в действие , а плебса не се съпротивлява . Апокалипсис !

Оценка:
-1 +76

33
Този коментар е премахнат от модератор.
Сент Етиен
34 Отговор

До коментар #19 от "гост":


Спасението вече дойде, но не от Русия. Спасението(Христос) дойде от Израел. Лъжеспасителят(антихристът - който скоро ще се изяви) също ще бъде евреин

Оценка:
-30 +5

Хахаха
35 Отговор
Поредния бълвоч, с тези драсканици факти доказаха че са проводник на идиотски драсканици и конспиративни теории. Замесените стари врагове и господари искат да ви направят роби отново .... хахаха
И за какво са им роби се пита, като вече всички са такива чрез монетарната система ???

Оценка:
-59 +11

Обратното
36 Отговор

До коментар #29 от "Последния Софиянец":


Капитализмът е скрито робовладелство.
Преходът е към открит диктат на мега капитала, който изсмуква всички финанси в полза на тесен кръг финансово-корпоративни мафиоти, чрез което разорява дребния и средния бизнес.
Нещо повече, световната капиталистическа финансово-корпоративна мафия, която по същество е и сатанинска, защото си е поставила за цел съкращаване на световното население, т.е. - ГЕНОЦИД - не вижда друг начин за увековечаване на своето господство в условията на ограничените земни ресурси, освен чрез ВРЪЩАНЕ КЪМ НОВО, ТЕХНОЛОГИЧНО, РОБОВЛАДЕЛСКО ОБЩЕСТВО – ОТКРОВЕНО НОВО РОБОВЛАДЕЛСТВО, ОСНОВАНО НА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ, КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С КОМУНИЗМА, КОЙТО ЗА ОБЩЕСТВЕНА СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ СРЕДСТВАТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО.

Новото робовладелство, с цел вечно господство на шепата мега частници, групирани във финансово-корпоративна сатанинска мафия няма да има нужда от масови производства, за да извлича печалби, защото печалби няма да им трябват - новите роби - ваксинираните и чипирани биороботи ще работят, за да живеят.
Съгласно Първата сатанинска заповед, не повече от 500 милиона трябва да останат живи. Справка:georgia guidestones - google.

Коментиран от #39


Оценка:
-4 +56

37
Този коментар е премахнат от модератор.
38
Този коментар е премахнат от модератор.
Бат Мишо
39 Отговор

До коментар #36 от "Обратното":


Споко Червената армия знае поне 100 начина да им пъхне новия световен ред ТОЧНО където му е мястото , при това с 200....Лошото е че стават все повече и колкото повече стават толкова повече от стратегическия арсенал ще трябва да употреби ....Защото както казва ВИДНИЯТ РУСОФИЛ - ТЯ МОЖЕ ДА ИЗПЪЛНИ ВСИЧКО...
Русия остава голяма държава благодарение на професионализма на армията, позволяващ изпълнение на всички поставени задачи, заяви председателят на Съвета на началник-щабовете на въоъръжените сили на САЩ ген. Марк Мили в интервю за The Wall Street Journal

Оценка:
-4 +50

Номер 33
40 Отговор

До коментар #27 от "Бог е велик":


Защо изтриха?

Бог е велик е истина, но от твоите уста звучи като неясен лозунг.
За какво се бориш?

Със същия лозунг едни нехристияни в Сирия и в Ирак рязаха главите на невинни хора, а в Европа извършиха множество атентати срещу християнското население.

Каква е твоята идея, верую и цел?

Кажи, за да разберем на Бог или на дявола служиш.

Коментиран от #49


Оценка:
-3 +17

Бат Мишо
41 Отговор
Най-висшият американски военен: Русия има мощен ядрен арсенал
Тя остава голяма държава благодарение на професионализма на армията си, твърди ген. Марк Мили
14 Дек. 2020
Той е обърнал внимание на способността на руската армия да намира нетрадиционни решения. Най-висшият американски военен е оценил високо кибервъзможностите на военните, както и подготовката на въздушно-космическите сили. "Те имат много боеспособна армия. Тя е по-малка в сравнение със съветско време, но е много, много способна", твърди ген.Мили.

Оценка:
-4 +32

Бат Мишо
42 Отговор
Мога да ви цитирам и други мнения НА НИЩО НЕРАЗБИРАЩИ РУСОФИЛИ освен горе цитираното , че Червената армия е СПОСОБНА ДА НАПЪХА ВСИЧКО НАВСЯКЪДЕ С 200 - за нашийници може и с 300

Коментиран от #43


Оценка:
-13 +7

Бат Мишо
43 Отговор

До коментар #42 от "Бат Мишо":


За справка на всичките тея Червената армия им е приготвила една кутия с тенекии , дето ще им ги върже за опашките да дрънчат по пътя им към ада закъдето ще ти изстреля с мощен шут ....Кутията си има и име в Пентагона . КУТИЯТА НА ПАНДОРА и акоще и САЩ и Китай и Марсиянците да им помагат се тая - се са изпечени с 200 само малкия човек с големите шамари да каже ПОЧВАМЕ ГИ

Коментиран от #44


Оценка:
-1 +27

Бат Мишо
44 Отговор

До коментар #43 от "Бат Мишо":


Когато Раша приключи с тях - тея дето ни готвят нашийници АКО ОЖИВЕЕ НЯКОЙ от тях - ще може с планините си долари да си пали само огън в някоя пещера обратно в каменната ера в която ще е обора

Коментиран от #45


Оценка:
-0 +39

Бат Мишо
45 Отговор

До коментар #44 от "Бат Мишо":


Ся очаквам някой бодър неизтрезнял ЕВРО АТЛАНТИК да дойде и да ме обяви за центаджия , ГЕНЕРАЛ МАК МИЛИ за русофил , Уол Стриит Джърнал за руски весник и че аз като шифрончик до 1992 в ЩВМС на България КОЙТО СЕ КОМАНДВАШЕ ДиРЕКТНО ОТ СЕВАСТОПОЛ С ГРАМИ ,зная по малко от него за стратегическия арсенал , който към 1992 беше ПОТРЕСАВАЩ ВЪОБРАЖЕНИЕТО а във времето САМО Е НАРАСТВАЛ

Коментиран от #46


Оценка:
-0 +21

46
Този коментар е премахнат от модератор.
47
Този коментар е премахнат от модератор.
Киро Краваря
48 Отговор
Само Евертън!

Оценка:
-6 +0

Бат Мишо
49 Отговор

До коментар #40 от "Номер 33":


ОТОВАРЯМ ВЕДНАГА ОТЧЕ - БОГ И ДЯВОЛ НЯМА и са 2 страни на 1 и съща монета - доброто и злото не са функции А ЕЖЕДНЕВНИ ИЗБОРИ КОИТО ПРАВИМ 100 тици пъти на ден , ЗАЩОТО И ДОБРОТО И ЗЛОТО не стоят в долап А В ЧОВЕШКАТА ДУША И БЕЗ НЕЯ НЯМАТ ИЗМЕРЕНИЕ.Вие ЧОВЕЗИТЕ СТЕ ГИ ИЗМИСЛИЛИ и гледате ПРЕЗ ВАШАТА КАМБАНАРИЯ трепейки всички останали божии твари на планетата НАГЛО ТВЪРДЕЙКИ ЧЕ НЯМАТ ДУША ....Също така НАГЛО кръщавате на ДЯВОЛИ И АНГЕЛИ ЕДНИ И СЪЩИ БОЖИИ СЛУЖИТЕЛИ в зависимост от мисиите им ОТ ВАША ГЛЕДНА ТОЧКА .....и кръщавайки ги добри или зли ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ КРАЙНИЯ ИМ ЕФЕКТ И СМИСЪЛ....Задължително ли е доброто за човеците да е добро и БОГА ОТЧЕ -НЕ МОЖЕ ЛИ ДА Е ВДИГНАЛ РЪЦЕ ОТ ТЯХ И ДА ПОПРАВЯ ГРЕШКАТА СИ като ги изтреби за да спаси ОСТАНАЛИТЕ СИ ТВОРЕНИЯ НА ПЛАНЕТАТА направени ВСИЧКИ ОТ НЕГОВАТА РЪКА и повечето ПО ОТДАВНА ОТ ВАС - МИСЛИЛ ЛИ СИ ВЪРХУ ТОВА ОТЧЕ и че всичко което остава ,преди да дойде КРАЯТ НА ХОРАТА е да се отдели житото от плявата КАК МИСЛИШ ОТЧЕ

Коментиран от #50, #67


Оценка:
-4 +14

Бат Мишо
50 Отговор

До коментар #49 от "Бат Мишо":


ВЪПРОС КЪМ ОТЧЕТО - котката която убива мишката ДОБРО ЛИ ВЪРШИ ИЛИ ЗЛО - и ЗА КОГО - за малките си които храни или за малките мишлета останали на смърт без майка - ВЪПРОС 2 Котката вършейки това ВЪПРЕКИ БОЖИЯТА ВОЛЯ ЛИ ГО ПРАВИ или спазвайки БОЖИЯ ЗАКОН по слабия и непригодения да умира ИЛИ БОГ НЕ ЗНАЕ ЧЕ КОТКАТА ИЗЯЖДА МИШКАТА .....и я е създал ДРУГОЯЧЕ и ТЯ е изменила на божия план - примерно изяждайки ябълка ....ЧАКАМ ОТЧЕ и давам ЖОКЕР - Котката няма душа и не е божие създание и идва от друга вселена НЕ Е ВЕРНИЯТ ОТГОВОР

Коментиран от #51


Оценка:
-4 +12

Бат Мишо
51 Отговор

До коментар #50 от "Бат Мишо":


Въпрос с повишена трудност - Ако днес си отправил 50 благочестиви молитви ъм бога без обидиш никого , и си изял кюфтета от крава и свински пържоли за които е била заклана 1 крава и 2 прасета ДОБЪР ЛИ СИ ИЛИ ЗЪЛ - или бог е създал ОСТАНАЛИТЕ ТВАРИ ПОГРЕШКА или ги е създал да служат и бъдат убивани от човека а не като част от една по голяма система - която ще нарека РАВНОВЕСИЕ за твое удобство ...Допускаш ли ти и зърквата ти отче че мирозданието МОЖЕ ДА ИМА И ДРУГИ ЦЕЛИ освен да служи на човека и той да е само една МАЛКА ЧАСТ ОТ НЕГО след като то е съществувало МИЛЯРДИ ГОДИНИ ПРЕДИ ЧОВЕКА и ще съществува МИЛЯРДИ СЛЕД НЕГО .....Наистина ли кравата съществува 500 мил год преди човека
и е чакала само ти да се пръкнеш и изядеш БЛАГОЧЕСТИВО КЮФТЕТАТА ОТНЕЯ ОТЧЕ - бидейки разбира се безпределно добър за всички СТИГА ДА НЕ ПИТАМЕ КРАВАТА

Коментиран от #55


Оценка:
-1 +15

Страничен наблюдател
52 Отговор
По всичко изглежда, че Оруел написал не е антутопия (1984), а е описал бъдещето!? И ме успокоява донякъде само това, че поради малкия ЕГН няма да доживея това бъдеще.
За мен - добре. А другите?

Оценка:
-0 +32

ха ха ха
53 Отговор
В Индия вече се използват от 2015 г, програмата се нарича KHUSHI BABY и който иска може да я види... всичко е нагласено, премахнаха грипа, за да могат и нас да оковат, но к=туке удариха на камик!

Бил ГЕЙ ще се хване за големите пръсти на крачката изсъхнали 😁

Оценка:
-1 +29

Само минавам
54 Отговор
Май написаното от Мордехай Леви в "Капиталът" ще излезе истина. Когато го учех във ВМЕИ ми се струваше нещо написано с черна боя на черен фон - но, по всичко изглежда, отиваме право към това революция - без значение къде и от кого. Дано само някой куку не натисне червеното копче...

Коментиран от #56


Оценка:
-1 +28

Бат Мишо
55 Отговор

До коментар #51 от "Бат Мишо":


Отче знаеш ли защо е изгорено евангелието на Юда и какво пише в него - ще дам жокер - намерено е вече непокътнато има го в нешънъл джеографик - и как ти и съратниците ти решихте КОЕ ДА ИЗГОРИТЕ ЕВАНГЕЛИЕ И КОЕ НЕ и кое е вярното и кое не - или като са седели на 1 маса с Исус Юда е виждал и чувал по зле от Павел примерно И КАК РАЗБРАХТЕ КОЙ ЛЪЖЕ И КОЙ НЕ И защо не оставихте и 2 те да се четат и хората да решат КОЕ Е ПО ВЕРОЯТНО ДА Е ИСТИНА а истината ВИЕ ЦЪРКВАТА РЕШИХТЕ КОЯ Е БЕЗ ДА СТЕ БИЛИ ТАМ

Оценка:
-3 +12

Бат Мишо
56 Отговор

До коментар #54 от "Само минавам":


Червеното копче пич ОТДАВНА Е В РЪЦЕТЕ НА МАШИНА Главен боен компютър - И ДОРИ ПО ПЛАН само в 1 ПРОЦЕНТ от случаите се натиска от човек поради скоростите на съвременните оръжия НИКОЙ НЯМА ДА НАТИСКА НИЩО - един радар ще закече ято патки ИЛИ 1 датчик ще отчете радияция над животодопустимата поради авария в някоя обшивка на ракета или централа и накрая някой ще закъснее с кирката да прекъсне кабела на захранването и ВСИЧКИ ще си целунем заднизите за сбогом - защото с нарастването на напрежението набутваме всичко в ръцете на машините - кабела ЛИЧНО СЪМ ГО РЯЗАЛ С КИРКА на Родни балкани до Камчия в ядренния бункер на 150 метра под земята на тогавашния ни комп - същия като в ВИНС Варна дето е в мазето супер компютър ИСКАШЕ ДА ИЗСТРЕЛЯ и рязахме с кирки аварийното захранване в пода кабела ПРЕДИ да е изстрелял 10 СКЪД а по Турция и започнал глобална термоядрена по тоя начин ЗАРАДИ ЯТО ПАТКИ НА РАДАРА твърдеше ЯДРЕНА ТРЕВОГА и СЪЩОТО Е СТАВАЛО ПОНЕ 5 ПЪТИ в РАША И САЩ

Коментиран от #59, #66, #69, #102


Оценка:
-1 +24

1520
57 Отговор
аз не искам робство а вие искате ли капитализъм по лошо от това няма

Оценка:
-0 +24

1520
58 Отговор
искате ли свобода хвърляйте маските и на площада

Оценка:
-0 +36

Бат Мишо
59 Отговор

До коментар #56 от "Бат Мишо":


Пример - изпуска обшивката на ракета в склад или става авария на АЕЦ - някой от датчиците е наоколо - подава на компа рад над допустима за живот - компа приема че личния състав е мъртъв и врага напредна да превземе бункера и да сложи ръка над изстрелването И ГО ПРЕДОТВРАТЯВА - заключва се за външна намеса - преминава на аварийно захранване - заключва всички бронирани врати съм себе си - пуска БОВ в камерите между вратите по коридора към себе си И започва едно СЪСТЕЗАНИЕ - двамата души на ключовете КОИТО ЕДИНСТВЕННИ В МОМЕНТА ИМАТ ДОСТЪП ДО ТЯЛОТО МУ ли са по бълзи с кирката да прережат кабела на аварийното или силоза ще се отвори ПРЕДИ ДА УСПЕЯТ - и сичко става на АСТЕРОИДИ щото после почва верижна реякция от изстрелвания и контра изстрелвания ВС КОМАНДВАНИ ОТ МАШИИ поради скоростите от над 20 маха на балистичните ракети

Коментиран от #60


Оценка:
-0 +20

Бат Мишо
60 Отговор

До коментар #59 от "Бат Мишо":


ПС кабела на аварийното обикновенно е в пода а пода е от бетон С500 и ако от никой от двамата не знае ТОЧНО КЪДЕ Е КАБЕЛА става АСОРЕ МИО СОЛТАНТО ФЕЛИЧЕ почваш ли да разбираш що в сяка дежурна ИМА 2 КИРКИ - обикновено боядисани червено за противопожарно УЖ но добре се виждат на бляскащата светлина на зумера - секащ се на аварийно захранване една мервена ламба в кръг и тенекията ти задава ритъма с кирката ПУСК ПУСК ПУСК и чуваш капака на силоза как лумбурка барабар с храстите и дърветата над него а турците крещят в радиото ДУР ДУР

Коментиран от #61


Оценка:
-0 +15

Бат Мишо
61 Отговор

До коментар #60 от "Бат Мишо":


Ся си викаш къф скапан филм а , не е кът холивудските ....За щастие вече нямаме ядренно оръжие и тая драма е някъде в братските страни а там системата е по съваршена и пуска е заключен и от системата ФАКЕЛ следяща от спътниците за струята от реактивни двигатели НО ВЪПРЕКИ ТОВА ЗНАЯ СЪС СИГУРНОСТ ЗА МНОГО ПРЕМЕЖДИЯ ОТ СЪЩИЯ ТИП И ТАМ. защото факела може да е пропуснал а вече в последните етапи падането е инерционно а паднат ли може да унищожът командните пунктове и ЗНАЯ да много случаи където дежурния с трепереща ръка е седял на ОТВОРЕН ЧЕРВЕН БУТОН след ято патки в студен въздух имащо СЪЩОТО РАДАРНО ОТРАЖЕНИЕ като ято стратегически бомбардировачи на врага

Коментиран от #62


Оценка:
-0 +15

Бат Мишо
62 Отговор

До коментар #61 от "Бат Мишо":


ПОНЕ 10 пъти за 3 години съм летял с жипката към наще силози след ,,братско ,,предупреждение ЯДРЕН УДАР ТОВА НЕ Е УЧЕБНА ТРЕВОГА - те нещо става ТАМ в Раша и ние трябва с наще да изтърбушим феса- т е там няко е ТРЕПЕРЕЛ НАД БУТОНА по някакъв повод

Коментиран от #63


Оценка:
-1 +16

Бат Мишо
63 Отговор

До коментар #62 от "Бат Мишо":


Знаш ко е тъмно сички нанкат а ти стискаш в ръката в жоба една пластмаска дето вътре като я счупиш излиза едно листче с цифри дето се въвежда преди да отидеш на ключа - такъф 1 ключ кът за ЗАЗ ка - 2 са на отсрещни стени и се завъртат САМО 2 та заедно - предотвратява ако единия дежурен изперка - достатъчно са отдалечени да не се стигат от 1 човек рахат спи .....Затуй тес песни дет ще тръгвате срещу Раша с нато си ги пейте далече от мене ЩОТО СИ НЯМАТЕ ИДЕЯ ЗА КОЛКО ПОДГОТВЕНИ ХОРА ГОВОРИМ които ЧАКАТ И СЕ ГОТВЯТ ЗА ТОЯ МИГ 80 години с почти цялата мощ на индустрията си - Ша земете 10 самолета И КВО - че те ни бяха ПОДАРИЛИ 400 САМОЛЕТА БЕ - толкос имат че чак не знаят ко да праят че чак ни подариха 400 ВИЕ С 8 самолета на хартия ще ги плашите ВЯРНО ЛИ БЕ ЕВРО АНТЛАНТИЧЕСКИ КЛОУНИ - те 80 год ЧАКАТ НЯКОЙ ДА СЕ ПРОБА и баш вие ганювците ли ша се наврете на мечката в дупката- ЩО - щото на един маркуч да му е пълно шкафчето с хартийки ....И ДА ГО ПИТАМ ПОСЛЕ КАКО ШЕ ГИ ПРАВИ - ше си ги пали в пещерата да се топли кът господарите си зад океана сът ни върнат в КАМЕННАТА ЕРА

Коментиран от #64, #92


Оценка:
-1 +23

Бат Мишо
64 Отговор

До коментар #63 от "Бат Мишо":


ЗНАЕШ ЛИ НА СИМУЛАЦИЯ НА ЯДРЕННА ВОЙНА ЧЕ ГЛАВКОПА ПОВТАРЯ НАД ЧАС И ПОЛОВИНА ДУМАТА ПУСК ......10000 ядренни бойни глави имаше Федерацията - къде сте трътнали боси по асфалта е Че само в една глава кът турят сибирска язва сте отбросили копита за 4 часа и КОВИД ще ви е кът ШАНЕЛ 5 ца минава ли ви през ум- захапали цицата няколко гробаджии и сичките ще идете на заколение ли ....ЩОТО ВОЙНИТЕ СРЕЩУ РАША СА ЗАКОЛЕНИЕ . Знаете ли че ЗАКОРАВЕЛИ СС овци са налапвали дулото при думите ОТИВАШ НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ .... ЧЕ В ПЪЛНА СТАЯ В ФРАНЦИЯ НА БАНКЕТ СС овци при съобщението ОТИВАТЕ НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ и в следващата минута МУХА ДА БРЪМНЕ СЕ Е ЧУВАЛА таквас ВЕСЕЛБА Е ВОЙНАТА СРЕЩУ РУСИЯ че по коравите пишат завещания по кекавите лапат дулото ЕС ЕС ОВЦИ - за вас жендърляка кът завият катюшите си представям ко море от гумна ша е

Коментиран от #65


Оценка:
-1 +21

65
Този коментар е премахнат от модератор.
66
Този коментар е премахнат от модератор.
Бат Мишо
67 Отговор

До коментар #49 от "Бат Мишо":


Пгонеже останах малко неясен БОГ и Дявол са 1 и съща монета от 2 те и страни КЪДЕТО МОНЕТАТА Е ЧОВЕШКАТА ДУША а езито доброто а турата злото в изборите действията И МИСЛИТЕ които правим , и избора на страна на монетата е НЕ ЕДНОКРАТЕН а стотици пъти на ден със всяко действие и днес може да сме избрали 10 пъти тура та и 2 пъти ези то И ТОЗИ ИЗБОР И БОРБА МЕЖДУ ЗЛОТО И ДОБРОТО е ЕЖЕДНЕВЕН до края на материялния път и непрекъсната борба за надвощие ВЪТРЕ В НАС коя страна на монетата да изберем - защото избирайси аз ще съм свещенник и избрах да служа на бога и помагайки на миряните ПРАВИШ ДОБРО и изядайки кравата правиш и ЗЛО .... И нито за миг не забравй ОТЧЕ думите НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА БОЖИИ преди да се ОСМЕЛИШ да нарочиш що е добро и що зло без да виждаш последното действие от върволицата събития настъпваща след дадено действие ЗАЩОТО НЕ СИ ТИ СЪДНИКА ни на бога ни на дявола а САМО НОСИТЕЛЯ ИМ в душата си - и отговор може да дадеш САМО ЗА СЕБЕ СИ ОТ ТВОЯТА КАМБАНАРИЯ - както за котката е добро е че изяжда мишката а за мишката е зло от нейната камбанария И НЯМАШ ПРАВО ДА ЗАСТАВИШ НЯКОЙ ДА ГЛЕДА ОТ НЕЧИЯ ЧУЖДА КАМБАНАРИЯ - била тя на Светата църква

Коментиран от #68


Оценка:
-2 +8

Бат Мишо
68 Отговор

До коментар #67 от "Бат Мишо":


А истинсия факт във РАВНОВЕСИЕТО дали изяждането на мишката е добро или зло МОЖЕ ДА ВИДИ САМО БОГА във всевиждането си да види края на веригата събития настъпващи в последствие - защото ще се родят по малко мишки - ще остане повече жито ПРИМЕРНО , откъдето на стопанина ще се роди 1 дете повече , което ще извърши или не разни деяния , или от по малкото мишки една змия ще остане гладна ще има по малко птици повече жаби И БЕЗКРАЕН РЕД ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА СЪТВОРЕНИЕТО И БАЛАНСА които ти нито можеш да видиш САМО ЛИ ДА ОТСЪДИШ ДОБРО ИЛИ ЗЛО СА ТЕ - КАМО ЛИ ДА НАУЧИШ ДРУГИТЕ ДА ОТСЪДЯТ, отче - камо ли на църквата присвоила си ролята на посредник между човека и душата му

Коментиран от #72


Оценка:
-0 +8

ракетите
69 Отговор

До коментар #56 от "Бат Мишо":


Скъд бяха поставени на мобилни установки и няма как да бяха свързани с кабел към компютър разположен на десетки километри.
Отделно координатите на целта се вкарваха от операторите на машината както и самата подготовка за пуск отнемаше доста време и отново не можеше да се осъществи без оператори.

Коментиран от #74


Оценка:
-0 +5

Той може и
70 Отговор

До коментар #13 от "Бог е велик":


да ввлик, но ти си неграмотен. Не се Обиждай, това е самата истина ;)

Оценка:
-4 +4

ай де бе
71 Отговор
А такааа! Въртяха,сукаха и намериха вариант да ъпгрейтват и тунинговат комунизма в либерастен цифров концлагер. Ашколсун машааалах!

Оценка:
-0 +21

Бат Мишо
72 Отговор

До коментар #68 от "Бат Мишо":


Истинската църква , е човешката душа и истинското бойно поле на доброто и злото е човешката душа и то ври и кипи от ежедневни битки и битчици отче и ТАМ ЖИВЕЯТ И БОГА И ДЯВОЛА защото ние сме част от тях и те част от нас ЗАЩОТО БЕЗ НАС хората ТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ - те са отражение на нашите избори - Котката НЕ ИЗБИРА да изяде ли мишката - ЗАЩОТО Е НАПРАВЕНА ТАКАВА ОТ ТВОРЕЦА като част от ВИЖДАНЕТО МУ ЗА БАЛАНСА В ТВОРБАТА МУ - ТИ ОБАЧЕ ОТЧЕ имаше избор да изядеш ли мръвките - ЗАТОВА ПОКАЙ СЕ ОТЧЕ - и помни БОГ НЯМА НУЖДА ОТ ТЕБ за да достигне до хората НИТО ИМА НУЖДА ОТ АДВОКАТИ защото ТОЙ Е СЪДИЯТА а не обвиняемия ОТЧЕ ...Хората за да видат бога и достатъчно да погледнат В СЕБЕ СИ и да хвърлят монетата с турата в изборите си и МИСЛИТЕ СИ , защото по големия грях е в мисълта отколкото в действието , защото може да не можеш да помогнеш да нямаш възможност НО ДА ПОМИСЛИШ ГОРКИТЕ ХОРА - и може да помогнеш а в мислите си да си кажеш ба ги в балъците както МНОГО ДАРИТЕЛИ ДЕПУТАТИ окрали преди това народа ......ЗАТОВА ОТЧЕ - покай се и НЕ СРЕЩИ СЛОВОТО БОЖИЕ ЗАЩОТО ТИ НЕ СИ ГО ЧУЛ а не всички книги и евангелия са верни от оцелелите които си чел НИТО ВСИЧКИ ВЕРНИ СА ОЦЕЛЕЛИ за да ги прочетеш - благодарение на други като тебе присвоили си правото на ПРЕВОДАЧИ на божието слово и ЗАПАЛИЛИ ЕВАНГЕЛИЯТА а един събор ЛИШАВАЙКИ другите от правото да ги прочетат и отсъдят вътре в СЕБЕ СИ - където вече уточнихме е ОСНОВНОТО БОЙНО ПОЛЕ

Коментиран от #110


Оценка:
-2 +6

Матей
73 Отговор
Ккаво е това СЗО,бе,откъде накъде нашата здравна система ще бъде подчинена на една световна организация с неясен статут,овладяна от бил-гейовци и тям подобни сво-ла-чи!?Ми тия раз-бий-ни-ци могат да си играят с нас,с фалшиви здравни аргументи могат да наложат геноцидни наредби,както с тия ваксини.И ти не можеш да им кажеш копче,ще те ръчкат като добитък с остена и ще те подкарват към джендема.Скъсване с тия май-му-ня ци,да си гледат работата,закриване на СЗО ,СЛЕД ОБЯВЯВАНЕТО И ЗА ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ,А БИЛ-гейтс да бъде удавен в океана като мръ-сен плъх.

Оценка:
-0 +33

Бат Мишо
74 Отговор

До коментар #69 от "ракетите":


А в Силоза на Родни Балкани како имаше шишарки ли или СС 23
ПС СИЛОЗА ОЩЕ Е ТАМ И ОЩЕ РАБОТИ
ПС 2 Зареждането не ЕДНОКРАТНО И ГОРИВОТО СЕ СМЕНЯ НА ОБСЛУЖВАНИЯ по карта
ПС 3 Изстрелването МОЖЕ да става НАПЪЛНО АВТОМАТИЧНО
и персонала е силно ЗАИНТЕРЕСОВАН да поддържа ракетите
,защото НЕИЗСТРЕЛЯНЕТО И НЕЗАРЕДЕНОТО влиза в МЪРВТВАТА РЪКА - кода се подава от ДРУГА РАКЕТА и се извършва ДЕТОНАЦИЯ ПО МЕСТА В СИЛОЗИТЕ

Коментиран от #79


Оценка:
-1 +2

Петър
75 Отговор
Уви , много убедителна фактология и аргументи . Излиза , че сме на прага на СВЕТОВЕН ФАШИЗЪМ . Ще го допуснем ли ?

Оценка:
-1 +27

перничанин
76 Отговор
ЧНГ на всички. Гледам някой вече ми е ползвал ника , няма проблем , ако му харесва да го вземе ще си измисля друг. Между другото доста от писалите, като гледам не са изтрезнели.

Оценка:
-2 +8

Почна се
77 Отговор
В Испания вече се прави регистър на отказалите ваксина срещу коронавирус?!?!!?
А в Ираел ще издават "Зелени паспорти" на ваксиниралите се, т.е. нещо като пропуск...
Дребната шарка е 18 пъти по-заразна от КОВИД и многократно по-смъртоносна.Заразените бременни или абортират или раждат деца инвалиди.Но никой не е въвел имунизационни паспорти или нашийник по този повод, и никой при работа с храни не изисква такъв документ.Помните ли чипирането? Ето тези паспорти/нашийници са чипирането. Чипирането е маркиране, както кучетата. Така ще маркират хората. Даже може след време маркировката да е подкожна и да се хваща с уред по разни поводи. И постепенно базата данни за маркирания ще набъбва. И ще станем като домашните животни в ЕС-задължително маркирани.Радвам се ,че животът ми премина мирно и относително свободно.Имах късмет да живея в късния социализъм и незрялата демокрация.

Оценка:
-2 +47

Мошето
78 Отговор
ЧНГ... минавам само да ви светна.

Всичките тия изброени фирмички са собственост на юдеи.

Коментиран от #81


Оценка:
-2 +33

човеко
79 Отговор

До коментар #74 от "Бат Мишо":


СС-23 бяха също поставени на мобилни установки а не в силози...
Личи си колко си бил офицер(според твои коментари по други теми).

Защо само заблуждаваш хората.
А дори и да е било както казваш, тогава защо издаваш военна тайна???

Оценка:
-4 +6

Жоро
80 Отговор
Ми няма лошо , куче да си на това време

Оценка:
-1 +6

81
Този коментар е премахнат от модератор.
ТОЧКАТА
82 Отговор
От ,,пазарен рай,, в ,,медицински рай,,,!!!!!!...ужас....А за ликвидирането на държавата,вече е направено тук!!!!!,,ЛЕКИ,, го доказа ...

Оценка:
-2 +10

stan4o
83 Отговор
Нежеланието на хората да се ваксинират е на път да провали трильонна инвестиция. Инвеститориге губят контрол върху положението. Вкарани са милиарди в манипулационната машина и в политическия елит. Прилагат се най-различни хватки принуждаващи хората да се ваксинират -фейкове за нови щампове и голяма смъртност, изнудване чрез локдауни, дискриминация на отказалите се да се ваксинират, нон стоп объркваща пропаганда. Защо Борисов е краен за това българите да се ваксинират, и защо е подкрепян от САЩ и политическите лидери на ЕС?

Коментиран от #95


Оценка:
-2 +24

БРЦК
84 Отговор

До коментар #8 от "ТаУмВзе":


Апостол Павел е войник . Мечът е словото Божие което създава вярата в сърцата . Тази въра чрез Надеждата те прави победител над тирана БИГ ФАРМА. Ще ни надупчат със спринцовки и ще правят с нас каквото искат ако хленчим и не сме единни

Коментиран от #87


Оценка:
-1 +10

85
Този коментар е премахнат от модератор.
БРЦК
86 Отговор
Докато не опре ножа в кокала роба няма да въстане. Избиват ни лъжат ни искат да ни отнемат правото да живеем и творим

Оценка:
-1 +16

БРЦК
87 Отговор

До коментар #84 от "БРЦК":


Явно наистина си без ум . Щом срещу БОГА излизаш.

Оценка:
-3 +2

хахахахахах
88 Отговор

До коментар #85 от "перничанин":


Ти си доста неграмотен.А и не правиш разлика между нацизъм и фашизъм. Като всеки комунист.

Оценка:
-4 +3

Индианскиндиец
89 Отговор
Това не е новост ! При нас има нашийници , направени ог една ШАЙКА хора , начело с ВОЖДА им пожарникар !

Оценка:
-1 +5

Сър Пичук
90 Отговор
Съгласен съм с всичко, с тази забележка, че участниците в този заговор не плашат с голи думи, а дори са "помогнали" и все още "помагат" на вируса да се разпространява. Нещо повече, във въпросната книга, а и в плановете им ясно личи заплахаата, че бъдещето ще е с вируса. Ако този не свърши работа или намерят начин да се преборим с него, ще има други. На това е изградена и стратегията им за тотален контрол чрез ваксинации, имунизационни паспорти и бла-бла. Само ще добавя, че капиталистическата експлоатация така и не доведе до революционна ситуация и смъкване на капитализма в световен мащаб, но тези действия със сигурност ще доведат.
Хора, бдете. Това е новият фашизъм на 21 век!

Оценка:
-2 +13

Кака Мара
91 Отговор

До коментар #16 от "перничанин":


Дето никой те я иска. И сръбската лесбийка си сложи от файзерската

Оценка:
-4 +2

92
Този коментар е премахнат от модератор.
пророк Исай
93 Отговор
Да , схемата най-после е излязла на бял свят в България . Истерията КОВИД19 се оказа гигантска акция за контрол върху населението . Още през м. април 2020г. го писах във форумите , но малцина го проумяваха . Коментираха ме , че съм смахнат и виждам конспирации , нанасяха ми минуси и ме осмиваха . НО , се оказа , че съм бил прав , аз , който съм никой и не претендирам нито за ясновидство , нито за пророческа дарба . Спомнете си филмът „Джони Мнемоник“ , който сюжет е АНТИПОД на настоящата ситуация в Света !

Оценка:
-1 +10

незнайко
94 Отговор
50% от написаното е самата истина . Пътя към МАТРИЦАТА и отворен ! Остава СТАДОТО да бъде насочено в тази посока и да тръгне по ПЪТЯ !!! Назад няма да може да се върви !!! ВСИЧКО Е ИЗМИСЛЕНО, НО ОТ КОГО ВСЕ ОЩЕ НЕ ЗНАЕМ А САМО ГАДАЕМ !!!

Коментиран от #96


Оценка:
-1 +7

пророк Исай
95 Отговор

До коментар #83 от "stan4o":


Хората може да не желаят да се ваксинират , но ако ваксината се наложи с респективни мерки - силом , от правителствата ??? Ако при ваксинацията се издава този „паспорт-нашийник“ и при проверка от СИЛИТЕ НА РЕДА го нямаш , следва ГЛОБА и така глобите могат да са безкрайни ! Ако не ги плашщаш , правят ти запор на заплата , доход , имот .......... силовият метод ще принуди и най-закоравелите противници да се ваксинират ! Даже да нямат какво да им вземат , ще ги вкарат в затвора да работят насила - храна срещу изпълнена трудова норма .............

Оценка:
-4 +5

пророк Исай
96 Отговор

До коментар #94 от "незнайко":


В статията е написано - Тoй e рoдeн в нeдрaтa нa Cвeтoвния икoнoмичecки фoрум - милиaрдeрcки клуб, кoйтo дълги гoдини рaбoти зa трaнcфoрмирaнe нa aкциoнeрния кaпитaлизъм в кaпитaлизъм нa „зaинтeрecoвaнитe cтрaни” ........ МИЛИАРДЕРСКИ КЛУБ с членове .....

Оценка:
-0 +7

1944
97 Отговор
руски пияндурски мъглявини

Коментиран от #101


Оценка:
-11 +0

98
Този коментар е премахнат от модератор.
99
Този коментар е премахнат от модератор.
КОНСТАНТИНОВ
100 Отговор
ДА ГУШВАТ КИТКАТА РОКФЕЛЕРОВЦИ И СВЕТОВНИЯТ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ, ЗА ДА НЕ СТАНЕМ ТЯХНИ РОБИ.

Оценка:
-1 +6

КОНСТАНТИНОВ
101 Отговор

До коментар #97 от "1944":


СТАТИЯТА Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА МИСЛЕЩИ ХОРА КАКЪВТО НЕ СИ.

Оценка:
-1 +7

Dr.mengele
102 Отговор

До коментар #56 от "Бат Мишо":


Компютъра по-умен от личния състав.Никакъв кабел не е трябвало да режеш значи.

Оценка:
-0 +5

е х о
103 Отговор
Прочетох внимателно статията ! Стигнах до заключението , че Джеймс Камерън , Братя Уашовски , Джорж Лукас и цялата плеяда от режисьори , не са собственици на сюжетите си ! Техните сюжети са отломки от този Глобален план за преустройство на света . Техните филми са проба на общественната реакция и мнение .

Коментиран от #108


Оценка:
-1 +11

Човека Коза
104 Отговор

До коментар #14 от "Боби":


А дано...

Оценка:
-0 +1

105
Този коментар е премахнат от модератор.
Коти Пука
106 Отговор
Свободата е робство а невежеството е сила. Министерството на истината.1984 Джордж Оруел

Оценка:
-0 +2

Хайл
107 Отговор
Хитлер е бил прав-за тези които не вярваха да се замислят кой води войни по света

Оценка:
-0 +5

108
Този коментар е премахнат от модератор.
иметоми
109 Отговор
до 49 мишока и до 50 и 51 дето си пише сам и си отговаря как се остави бе мишок дявола да ти изпие мозъка

Оценка:
-0 +2

гост
110 Отговор

До коментар #72 от "Бат Мишо":


Глупав човек си и като отидеш при рогатия няма да ревеш кански а само ще блещиш очи от ужас, за друго сили няма да имаш.

Оценка:
-0 +1

111
Този коментар е премахнат от модератор.
ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Антони Тренчев
Депутатът от РБ Антони Тренчев за заема за НЕК
АЕЦ "Белене" е енергийното КТБ - грандиозна далавера, с ясни бенефициенти."

Още бисери