Last news in Fakti

6 Януари, 2021 19:00 9 966 86

Борисов се готви за президент

  • бойко борисов-
  • президент

Роди се мафията, превзе властта и сега управлява държавата, каза Методи Андреев

Борисов се готви за президент - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Борисов се готви за президент. Такова опростачено управление не е имало от Освобождението. Това каза пред Фрог нюз бившият депутат от ГЕРБ и експредседател на комисията по досиетата Методи Андреев. Ето какво още обясни той за сегашната политическа обстановка в страната:

- Г- н Андреев, какъв прочит правите на последните медийни изяви на премиера Бойко Борисов?

- Борисов по принцип е страхлив човек. Ако се поинтересувате и се свържете с хората, с които навремето е тренирал карате, те ще ви кажат, че Борисов е един изключително страхлив човек.

- Имате ли идея от какво би могъл днес да се страхува той?

- Неговите страхове са мултиплицирани поради много причини- неудовлетворени интереси, неизпълнени обещания, ангажименти, които е поемал и индиректното му участие в средата, която се създава за отнемането на бизнеси. Той не пада от власт, защото както те казват били отговорни. Това са пълни глупости, приказка за наивниците, които гласуват за ГЕРБ. Борисов иска да остане на власт заради гаранцията, която властта му дава за неговото собствено оцеляване, най-вече във физически смисъл. Ако разсъждаваме логически, Борисов не е глупак. Той е хитрец. Отлично разбира, че е много малък шанса да бъде четвърти път министър-председател на България. Това ще предизвика невероятни брожения. Действително тогава нещата ще бъдат изключително тежки.

На премиера му трябва такава позиция в държавата, която хем да го пази физически, хем да му отрежда значимо място в политическата йерархия на държавата.

Последните два-три месеца министър-председателят се оля. Такова опростачване не е имало от времето на Тодор Живков. Мисля даже, че това е най-опростаченото управление от Освобождението насам. Вече не им обръщам внимание, защото стана гротеска. Защо го прави? Забелязвате ли, че Борисов изтъква себе си. Изтъква: „Аз това, аз онова“. Той не говори „ние от ГЕРБ“. Преди време от време на време се изпускаше. Но сега вече не. Има само „Аз“. Това означава се Борисов се обръща към избирателите и предлага себе си за нещо. Бойко води мажоритарна кампания в полза на себе си.

- За какво допускате, че се предлага?

- Не може за друго, освен за президент. За премиер няма кой да го избере, там процесът е по-сложен. Много е трудно следващият парламент да създаде такава коалиционна комбинация, при която той отново да оглави правителството. Няма как да стане. Щом ние с вас си го говорим това, означава, че и той го е разбрал. Все по-вероятно е да видим Бойко Борисов като кандидат за президент.

- Защо си мислите, че тази позиция ще го устрои?

- Ами вижте-пет години държавен глава. Сигурен съм, че Борисов сутрин като се огледа в огледалото си вика: „Ами защо да не съм аз държавен глава. Виж какъв съм хубав, голям, едър, дебел, представителен. Мога да разказвам лакардии, послъгвам от време на време, ама то в полза на хората, за тяхно добро е.“. След това –пет години охрана от НСО. Това жизнено важно го интересува. Забележете, че президентът е единствената висша държавна длъжност, при която охраната остава за цял живот.

- А какви са шансовете му да стане президент?

- От днешна гледна точка шансовете му не са малки, макар хората да го ненавиждат. Нали знаете, че тези, които не харесват Борисов, не решават кой ще управлява. В България това са интелигентните хора, те не могат да бъдат причислени към простите. Те, обаче не могат да се организират и да намерят най-малкото общо кратно между себе си, за да излязат като реална алтернатива на простотията, която управлява държавата. Борисов в момента не е за подценяване. ДПС няма да подкрепи Румен Радев. А кой да е български президент се решава от ДПС. Не напразно преди Нова година премиерът обикаляше Родопите, които са депесарски региони. Той отлично знае, че за парламентарни избори от такъв район един глас не може да вземе. Ако ще всички министри на Борисов да отидат там и да чукат от врата на врата, пак и един глас няма да вземе. Освен, ако ДПС не каже да се гласува за него.


- А кога може да стане това?

- Само на президентски избори. ДПС може да харесва Борисов, но знае, че за да е силна партия, трябва да има сериозно представителство в парламента. Затова на парламентарни избори договорка с ДПС няма как да стане. Те ще си играят за себе си. Но на президентски избори нещата може да бъдат вече различни. Има и нещо друго-отношенията Радев-БСП не са никак ясни. Там не се знае какво ще стане. Лично аз съм изненадан от Радев, след като прегърна идеята за Триморието. Това една от най-натовските стъпки на български държавник. Родоначалник на мафията и мутрите, за които говори днес Радев, са БСП. Именно от тях започнаха нещата. ГЕРБ е продължението на БСП. Това е добрият ученик, който надмина учителя си. ГЕРБ превърна мутризацията във форма на държавно управление. Новогодишното обръщение на Радев, сигурен съм, е подразнило много хора от левицата. Така, че сегашният държавен глава има по-малко поддръжници сред политиците, отколкото възможностите, които притежава Борисов. Говорим от гледна точка на сегашния момент. Какво ще стане след 3-4 месеца е друг въпрос. Но шансът на Борисов да се яви като кандидат за президент става все по-реален. Оставете го какво ви говори. Това няма никакво значение днес, та камо ли утре.

- Виждахме ви на протестите това лято. Защо спряхте да ходите?

- Поради една причина-пандемията. И смятам, че много хора се прибраха вкъщи по същата причина, а не че са се отказали да свалят Борисов и корумпираното му управление. На протестите имаше много млади хора, студенти. Те безспорно се интересуват от ситуацията, ни и те са объркани като нас, по-възрастните. И пак ще повторя-невъзможността да се намери най-малкото общо кратно сред всички противници на този модел на управление, е голям проблем за държавата. И е голям коз за Борисов. Вече съм готов да подкрепя всеки кандидат за президент и премиер, който се ангажира с едно просто нещо-пълна ревизия и разследване на далаверите на управлението на ГЕРБ. Защото спомняте ли си навремето, когато започваха промените, тогава се лансираше тезата за т. нар. „мирен преход“. Такива лакърдии в нашата държава страшно много вървят. Много им харесва да чуват за „обединение“, „всички да се хванем заедно и да излезем“ и т. н.

- Какво стана от обещания ни „мирен преход“?

- Роди се мафията, превзе властта и сега управлява държавата. Не съм привърженик да се избиваме. Но трябваше да има разследване, затвор и конфискация за властимащите, превишили си правата си. А сега какво виждаме – наследниците на Тодор Живков дефилират по телевизиите. Евгения Живкова ни в клин, ни в ръкав, цъфна по едно предаване. Това, между другото, го няма никъде, освен може би в Русия.

- Какво очаквате от следващите управляващи?

- Да коригират в икономически аспект грешките, които това мутренско управление допусна. И да спрат фалитите на малки и среден бизнес, който е основата на държавата. И най-важното нещо – да се разследват и да започнат процеси срещу далавераджиите и крадците, които управляват България вече трети мандат. Ако това не направи следващото управление, след 10-12 години България ще бъде вече открита диктатура.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 69 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нос Калиакра

    21 74 Отговор
    Необразовани журналисти пишат ненужни глупости срещу ПАРИ.Промете си начина на мислене защото ще загинат и вашите деца!Глупавите новини хвърлят прах в очите на читателите ви и произвеждат нашийници...Нищо повече....
  • 2 Bake Rolls

    38 3 Отговор
    Е НЕМА ЩО !!
  • 3 БАСТА

    88 5 Отговор
    После и за Патриарх.
  • 4 Карлуково

    64 4 Отговор
    При нас има и Наполеон и Президент ще приемем.

    Коментиран от #9

  • 5 хммм

    94 7 Отговор
    Готви се.. ама един Велизар Енчев може като нищо да го бие.
  • 6 Мафията си има държава и ще

    66 3 Отговор
    Назначава на постовете който си иска! !!
  • 7 Майна

    111 7 Отговор
    Е, ТАЯ ВЕЧЕ НЯМА ДА Я БЪДЕ! БАЙ ГАНЬО , ПРЕЗИДЕНТ!ТАКОВА НЕЩО И АЛЕКО НЕ Е ...ПИСАЛ...

    Коментиран от #83

  • 8 КОТарАК

    68 2 Отговор
    за цар като не се готви пак добре..
  • 9 Има

    51 2 Отговор

    До коментар #4 от "Карлуково":

    и Исус , почти във всяка психиатрия !
  • 10 Мдаааа

    35 7 Отговор
    Че това не е новина.
  • 11 Behemoth

    86 8 Отговор
    БАЦЕ няма как да победи Радев....даже и психодесните ще гласуват срещу него а те както знаем са много откачени....
  • 12 Николай

    67 3 Отговор
    Само космонафт не е бил
  • 13 Без думи

    79 8 Отговор
    Неговото место е ЦСЗ.
  • 14 Ал Капоне

    48 5 Отговор
    Да на Белене, заедно с ортаците ще управляват ла.новоза на свинарника.
  • 15 розово

    47 3 Отговор
    За да стане президент ще трябва явна подкрепа от Доган. Чак толко да е изперкал?
  • 16 Criminal

    38 3 Отговор
    Е те си го знаят на вън......като галош и толкова може......Меркел пак ще си го тачи...........
  • 17 Сатъра на Хана

    36 5 Отговор
    Може и да стане ......
    .....
    Знаете ли колко бактерии , бръмбари , червеи и прочие бубулечки
    ще гласуват за злото джудже Боцко в
    Софийските Централни ?
  • 18 седефчо

    10 48 Отговор
    Аз ще гласувам за Борисов, в шекера всички ще гласуваме за Бойко.
  • 19 ГОРСКИ

    52 5 Отговор
    Майка му го е учела да да копае картофи,а той тръгнал да става президент егати наглия????

    Коментиран от #29

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 БАЦО

    11 4 Отговор
    КОЙ , АКО НЕ ЯЗЕ !!!
  • 22 Не е само той

    32 3 Отговор
    И Цачева се бореше.
  • 23 БГ МАФИЯ В МС

    53 4 Отговор
    Eдин търтeй брoди из Бългaрия.
    Ту нa джип, ту нa хeликoптeр.
    Caмo брoди.
    Прocтo ce рaзмoтaвa.
    Oт мяcтo нa мяcтo.
    Oбръщa ce към рaбoтeщитe кaтo "рaбoтни пчeлички".
    A тoй e търтeй.
    Цaр, кoрoнувaн oт Хaнc Зeйдeл Гeрмaния.
    Caмo рaздaвa.
    Пaри рaздaвa.
    Cякaш oт джoбa cи рaздaвa.
    Къca cи зaлъкa oт уcтaтa.
    Пoти ce oт уcилиeтo.
    Нeкa "рaбoтнитe пчeлички" рaбoтят.
    A Търтeят брoди.
    Ту нa джип, ту нa хeликoптeр.
    И рaздaвa.
    Мoдeрнa пoeзия.
    Бeли cтихoвe.
    Нямa cмиcъл.
    Търтeят cи брoди.
    Cпeтe cпoкoйнo дeцa.
    КАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ , СЪД И В ЗАТВОРА. ТОЙ НЕ Е ПЪРВИЯТ НИ РЪКОВОДИТЕЛ А ПЪРВИЯТ ВРЕДИТЕЛ ПО ВРЕДЕН И ОТ КОРОНАТА.
  • 24 Българина

    44 6 Отговор
    ВСИЧКИ българи ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ, за да не допуснем ДПС във властта.

    Коментиран от #27

  • 25 ДЖОБНИЯ ТЕНИС

    33 5 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ МНОГО ЩЕ ЗАГУБИ АКО БОЙКО НЕ СТАНЕ ПРЕЦЕДЕНТ КАКТО НАПРИМЕР БЕШЕ ПРЕЦЕДЕНТА И ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ХИБРИДЕН ТЪПАК ДРУГАРЯ ПЛЕВЕЛОВ !
  • 26 Анонимен

    10 9 Отговор
    Казаха ли, гешев ще е. И е. Казаха ли бойко ше е. Президент, и той ще е. Статията ви казва пристичко, да се досетите. Всичко е в ръцете на дпс. Доган е умен. Познава ги. По голям е, философ е. Мвр, обшини, държавните институции, бизнесмените, българските мохамедани, мюсюлманите от бг и Турция с автобусите, турските роми.. И от запад, за бойко аз съм за някой от Израел. Байганю дай да отмъщава, злобее. Няма да забравя как един юрист евреин хвалеше българин юрист, че е скромен, начетен, но жена му от род.. И комунистите го унишожиха, бб също и цц и хх. Евреите скед тях арменците. Поздрави от мен.

    Коментиран от #48

  • 27 ТАКА Е,..

    16 11 Отговор

    До коментар #24 от "Българина":

    НИКОГА ВЕЧЕ...БКП( БСП-ДПС-ДС-ДЕЕБЪ)
    6 ПРАВИТЕЛСТВА НА БКП БСП-ДПС-ДС И ЕВРО РОМА..........6 НАЦИОНАЛНИ КАТА'СТРОФИ И 3 ФАЛИТА НА БЪЛГАРИЯ
  • 28 Оставка

    47 5 Отговор
    В Китай на един управляващ намерили в чекмеджетата пачки пари. За корупция го осъдили на разстрел. А Баце Бочко Тиквата крадлива ,кога?
  • 29 НЖОА

    32 4 Отговор

    До коментар #19 от "ГОРСКИ":

    И да яде филии с мас, да копа картофите, дедото му.... край немат простотиите му.
  • 30 Р РАДЕВ

    36 4 Отговор
    НАИСТИНА ИНТЕРЕСЕН ПРЕЦЕДЕНТ ЩЕ Е БАЦЕТО БЕЗ ЧУЖД ЕЗИК В ПРАЗНАТА СИ ЧУТУРА ? ТОЙ Е ТОЛКОВА ТЪП ЧЕ ВСИЧКО МОЖЕ ДА СТАНЕ .................. ДОРИ ЛЕТЕЦ !

    Коментиран от #56

  • 31 ЦК на ГЕРБ

    10 25 Отговор
    Няма по-достоен кандидат за президент от Повелителят на Западните Балкани! Образован,ерудиран, всеотдаен към народа си ,момчето от Банкя е най подходящия на този пост за следващите 25 години !!!
  • 32 българин

    27 5 Отговор
    Токвата кикога няма да е кандидат за президент , защото Радев ще го води с 10 -1 , а и ще лежи със съгурност в затвора !

    Коментиран от #38

  • 33 ВАЗЕЛИН

    28 3 Отговор
    Борисов да се готви за затвора, щото там ще бъде булка!
  • 34 112

    2 10 Отговор
    Преди 1944, бкп уби интелигенцията, а са били царски офицери, завършили на запад, лекари-камбурови, владо Дамянови, лекар гинеколог и адвикат.. След 1989,костовото..до герб убиха интелигентните... Байганю мисли само за мъст и дпс ви гледат сеира. Двама се карат и трябва да оечели трети, но дос, помажите, маргините, маджо и сие ще изберат БМБ. Маджо, той ги е назначавал с съд, прокуратура.. Ютуп... Президент Бойко Борисов...глапавият си знае неговата и си повтаря, няма да е, но ще е. Пеевски... Лошо няма. Европейци са 6,но ереите са 6 х 1000,над всички по нрав, възпитание, умнииии
  • 35 РАЗБОЙКО АГА

    8 11 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Забранявам Йорданов ден , Иванов ден, Коледа,Нова година и трети март.Ще има само Рамазан Байрам и Пасха.
  • 36 Анонимен

    2 6 Отговор
    Клановете ще победят. Спокойно спете, мили деца. Екнек йок от всички тях от 1944 до днес. Много професори, от пряждане умират те. Само София ще е за батето. Селото не са хора, а животни. Така мислят те. По време на соца командировки. Дъшерите им идваха при майка и си плащаха за банята хохо. А тя дъртата с младите виенни ги пребираше по нощница. 1 към 1.хайлязи шопи. Кв. Надежда
  • 37 Centurion

    18 4 Отговор
    Този човек на истина не е добре!!!
  • 38 гост

    7 15 Отговор

    До коментар #32 от "българин":

    Бас лов я,че Радев няма да има втори мандат, а Бацо няма да се кандидатира за президент!
  • 39 Анонимен

    13 3 Отговор
    2001 много народ уби
  • 40 Centurion

    26 5 Отговор
    Къв Президент бе тикво???Ти трябва да завършиш дните си тормозен денонощно в затвор,да бъдеш бит и унижаван!!!Гадина долна!!!Никаква милост за тебе!!!
  • 41 гост

    12 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг:" Борисов се готви за президент", а Фрог много си измисля., бетер Канна Рачева са. Ако няма новина , ще си я измислят.
  • 42 Жоро Татрата

    18 3 Отговор
    Само затворник не е бил !!! Ама МУ предстои !!!
  • 43 Centurion

    18 4 Отговор
    Той е за Ешафод и за публична Екзекуция,за президент се гласи!!!
  • 44 НАТЕ

    14 1 Отговор
    Аз ще гласувам за боклука Борисов да бъде президент на софийският затвор,там му е мястото и на хунтата около него
  • 45 Ержо

    6 1 Отговор
    Той кът мен щот съм го ваксинирал, ся и военен преврат ще си напрай 😂
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ЦСЗ

    8 1 Отговор
    .............АКО БАЙ СТАВРИ му РАЗРЕШИ , .........ДА СЕ ГОТВИ !!!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 факт

    11 1 Отговор
    и ще бъде първия убит президент
  • 50 Анонимен

    7 1 Отговор
    Маргините вас ша убият. Маджо го пази. Питай цц
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 !!!?

    4 7 Отговор
    Боко е страхлив, но Фигуранта е още по-страхлив !
  • 53 Драскан кольо

    12 1 Отговор
    Само в цсз
  • 54 Перо

    10 0 Отговор
    Тоя е за бай Ставри,имахме вече Прецедент!
  • 55 шака зулу

    7 2 Отговор
    господи помилуй!туй племе ако се остави тоя ретрограден комунист да му стане и президент,по-добре да бъде затрито!
  • 56 Перо

    8 1 Отговор

    До коментар #30 от "Р РАДЕВ":

    Де толупа-нарцис да беше се пробвал като летец,да ни отърве от присъствието си,може и на хеликоптера да вземе управлението.
  • 57 Той и сега

    5 3 Отговор
    Още не е Прзидент ,но като го изберем ще му викаме Али Баба
  • 58 Айхман

    4 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Забележете, че президентът е единствената висша държавна длъжност, при която охраната остава за цял живот.
    Не е вярно.Държавната охрана е три години след завършване на мандата.
  • 59 1520

    7 2 Отговор
    ББ това е недоразумение
  • 60 Перо

    8 2 Отговор
    Къде е ген.Мутафчийски да го ваксинира показно по-бързо?
  • 61 Истината е

    7 2 Отговор
    Най добре е да се кандидатира за президент на лъжите и кражбите,защото това поне го знае,голям специалист е.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Shponka

    3 6 Отговор
    Мето, обърнал си на 180 грдуса ценностната си състема. Вместо да вземеш отношение по повод на това, че сегашният държавен глава жертва интересите на България и се поставя в услуга на Русия, ти за втори път започваш да критикуваш като махленска клюкарка премиера, който донесе просперитет за страната и който за сега няма алтернатива!
  • 64 Президент съм вече

    2 7 Отговор
    Който ми боцне плюс ще го възнаградя богато. Айде да ви видя.😜😜😜😜😜😜
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Hoho Boho

    5 0 Отговор
    Борисов вече е употребен от ДПС.
    ДПС нямат никаква мотивация да подкрепят Борисов за президент...
    Само ще продължат да носят петното от негативите му.

    Коментиран от #69

  • 67 По добре цар

    1 0 Отговор
    Хйййййй
  • 68 радио ереван

    8 1 Отговор
    симитлийската булка президент резила ви ще е безкраен
  • 69 Псевдоним

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "Hoho Boho":

    Но се опитват да го подкрепят както винаги са правели - индиректно със заявлението си за неподкрепа към Радев. Президентските избори могат да се окажат по-интересни от парламентарните.
  • 70 Хитър Петър

    8 1 Отговор
    Е ТЕ ТОГАЗИ ЩЕ СТАНЕМЕ ЗА СМЯХ НЕ НА ЦЯЛ СВЯТ А НА ЦЯЛАТА ГАЛАКТИКА.АХАХАХАХА.
  • 71 гост

    6 0 Отговор
    Барба Ганьос президент - хайде тулупи,раздвижете се!Не е имало и няма да има такъв....простак!
  • 72 Аз, врачанката

    4 0 Отговор
    Това,което го пишат Факти,замени да е най-новият виц?! Ако, Боко Тиквунски поневедоми пътища си купи гласовете за президент,(а той има много голям опит в такова "пазаруване")и недай Бог стане президент,то тогава с Майчица България е свършено,а и със самите нас,като народ! Това не трябва да се допуска!
  • 73 Айхман

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Борисов се готви за президент.
    Да се готви за килия в затвора.Има право на избор за изложение на килията.
  • 74 сБусинци

    1 5 Отговор
    Да е жив и здрав ген.Бойко Борисов
  • 75 Лудия бойко

    2 0 Отговор
    Какво умръзна му да взема толкова много решения като министър председател и затова ще се мести към президентството
    Този побъркат бати Бойко трябва да излезе на цяло от политиката
  • 76 БГ работа

    2 0 Отговор
    М.А. - правят го депутат от ГЕРБ, хвали Б.Б. Не е депутат от ГЕРБ плюва Б.Б. !
  • 77 Най разумно

    1 1 Отговор
    е Бойко да изкара още един мандат като премиер и да довърши магистралите и метрото. За президент да изберем Мутафчийски, поне няма да прави коремни, лекар е и няма да прави глупости. Триото, Слави, Манолова, Корнелия и ДПС трябва да стоят в опозиция - спъват всичко и много са огладнели. Войводите, Валерката и остаъците от СДС и ДСБ трябва да подкрепят ГЕРБ за още един мандат и да възстановят икономиката.
  • 78 cpv

    0 0 Отговор
    Методи,това са чисти глупости!
  • 79 радио ереван

    2 0 Отговор
    с ъс симитлийската булка президент ще си закриете държавата и ще идвате при нас в армения да ви спасяваме както вие ни спасявахте
  • 80 КРАДЕЦ ЛЪЖЕЦ

    2 0 Отговор
    пoнeжe ниe нe пoлучaвaмe зaявeнитe вaкcини НEКA CE ЗНAE ЧE AКO НИE CМE ПЛAТИЛИ 11 ИЛИ 18 EВРO ЗA БРOЙКA ИЗРAEЛ E ПЛAТИЛ 30 ТOВA E ПРИЧИНAТA ТE ДA ПOЛУЧAВAТ ПO 200 000 A НИE ПO 5 000 ВЪЗНИКВA CЛEДНИЯ ПРOБЛEМ - БOЙКO КAЗA ЧE CМE ПЛAТИЛИ НA EC - 300 МИЛИOНA EВРO ЗA ВAКCИНИ НEКA ГИ РAЗДEЛИМ НA НACEЛEНИEТO НA БЪЛГAРИЯ - НAПРИМEР НA 5 МИЛИOНA ПOЛУЧAВA CE ЧИCЛOТO 60 EВРO НA БРOЙКA ..... ВЪЗНИКВA ВЪПРOCA КЪДE E РAЗЛИКAТA - В ЧИE ЧEКМEДЖE ? AКO БРOЙКAТA КOЯТO НAИCТИНA E НУЖНA E 2 МИЛИOНA ВAКCИНИ ПO ДВE ДOЗИ ПOЛУЧAВAМE 4 МИЛИOНA ПOЛУЧAВAМE 75 EВРO НA ДOЗA ............ УCEЩAТE ЛИ ЧE ПAК НИ КРAДE НЯКOЙ !?
  • 81 ДЖОБЕН ТЕНИС

    1 0 Отговор
    БОЙКО КРАДЕЦА ПРЕЦЕДЕНТ -- МНОГО ЩЕ МУ ОТИВА НА ТЪПОТАТА !
  • 82 БОКО ЛЪЖЕЦА

    2 0 Отговор
    АМА ПЪРВО НЕКА СЕ ОЖЕНИ ЧЕ НОВИТЕ СНИМКИ ЩЕ СА НЕПРИЯТНИ !
  • 83 Маиничка

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Майна":

    Щом фатмак стана президент А методи на вас глупаците народа даде 80% глас а алчиноста ви провали /недеи скачки от партия на партия бъди мъж сдс- краи/Та нямаш акъл не деи да даваш
  • 84 Казуар

    1 0 Отговор
    Ганьо Балкански президент да представлява България не става.
  • 85 касабов

    1 0 Отговор
    предлагам да го направим главен мюфтия за да спре да спре да иска време му е да дава
  • 86 Пендо

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Борисов се готви за президент.
    Гонят го от селото той пита за поповата къща.