Last news in Fakti

7 Януари, 2021 13:16 3 537 30

Татяна Кристи: ГЕРБ не може да има човешко лице (ВИДЕО)

  • татяна кристи-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • протести

''Намирам заявката на Борисов за президентския пост за смехотворна'', заяви журналистката

Татяна Кристи: ГЕРБ не може да има човешко лице (ВИДЕО) - 1
Кадър: ''Честно казано с Люба Кулезич''

''На социологии в България не вярвам и ще апелирам зрителите да подхождат много внимателно към това, което се предлага от социолозите, защото много често, както те, така и медии, обикновено не са много обективни. Това го казвам, защото съм наблюдавала много избори през годините''. Това каза журналистът Татяна Кристи в ефира на предаването "Честно казано с Люба Кулезич", излъчващо се по телевизия Евроком.

"Аз имам точно три причини защо Борисов не подаде оставка. Първата причина е, че ние имаме превзета демокрация, т.е. завладяна държава. Там институциите са консолидирани в един кръг - мафиотски, ние им казваме мутри. В такъв консолидиран мафиотски кръг е изключително трудно да се събори каквато и да е власт. Пример е Русия, пример е Беларус, пример са азиатските и южноамериканските републики. Изключително трудно се събаря тоталитарна власт", коментира тя.

Според Татяна Кристи втората причина е разединеният протест. ''Някои хора решиха, че личната им изява е по-важна от целта, някои хора решиха, че целта оправдава средствата, или че целта за свалянето на Борисов оправдава безпринципните съюзявания'', заяви Кристи.

"Третата причина е, че т.нар. наши европейски съюзници в своето безразличие, в своята брюкселска ояденост и самодоволство показаха, че не им пука за идеята на Европейския съюз, че не им пука накъде той ще върви. Създадоха една огромна буца евроскептицизъм във вече достатъчно ферментиралото съзнание, че Европейският съюз е лош за България. Разбира се, благодарение на пропагандата на Кремъл. Непрекъснато набиват, че ЕС е лош. Тези бюрократи доказаха с действията си, че той наистина може да бъде лош за нации, които не могат да се преборят с тоталитарното си минало, с авторитарни режими. Това е България, Унгария и Полша", коментира тя.

Мисля, че след изборите през март Борисов ще е политически труп. Това не е реалистично. Борисов не знае английски. Каква представителна власт ще има, като изключим другите неща'', категорична бе журналистката. ''Може би искат да превърнат Борисов в почетен председател на ГЕРБ, какъвто е Доган за ДПС. Но трябва да разберат, че чашата на търпението на българина преля. Борисов няма бъдеще. Искат да запазят ГЕРБ с човешко лице, но ГЕРБ не може да има човешко лице'', заяви още Татяна Кристи.

Целия разговор между Люба Кулезич и Татяна Кристи можете да изгледате след 10:29 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 898898

    28 10 Отговор
    С тиквата начело , нормално да нямат.......
  • 2 сила

    35 10 Отговор
    НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАКВО Е ЛИЦЕТО НА ГРОБ ВСЪЩНОСТ......НЕКЪВ УЖАС
  • 3 антрашпиц

    20 9 Отговор
    Хахахахахаха "еднокнижния".....ама в три тома!
  • 4 Кси

    10 23 Отговор
    А, ти лице не може да имаш, щото си гъъъъ...
  • 5 Почина

    12 10 Отговор
    Бойко Борисов
  • 6 Българка

    36 11 Отговор
    Аз също мисля и се надявам, че след изборите Борисов ще е политически труп. Очаквам да бъде разследван, съден и осъден за всичките престъпления, както и пълна конфискация.

    Коментиран от #8

  • 7 Емил

    11 28 Отговор
    Б.Б. - президент?! Мечтай си!!! Б.Б. ще е Премиер! За какво му е тъпото президентство?!
  • 8 Кси

    11 18 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Очаквам конфискация на червените олигарси на прехода, очаквам отваряне на досиетата и лустрация, очаквам признаване на престъпленията в лагерите, 30 г си очакваме, очаквам червените престъпници, които докараха 3 пъти фалит на БГ след 89г никога да не се докопат до власт

    Коментиран от #11, #17

  • 9 Дооообре

    10 21 Отговор
    А комунистическото лице ли е човешко? Това лице, което изби хиляди българи, то ли е човешкото бе?

    Коментиран от #15, #16

  • 10 Гнусно ми е

    11 13 Отговор
    С Борисов напред,няма нужда от такива кухи лейки като теб.
  • 11 Българка

    16 1 Отговор

    До коментар #8 от "Кси":

    Подкрепям лустрацията и наказания и конфискация за всички престъпници, довели до катастрофа България, без значение от цвят
  • 12 !!!?

    9 6 Отговор
    Тази да вярва на Бабикян и арменския поп !!!?
  • 13 Хи хи

    9 2 Отговор
    Витиевато нещо е политиката. Като се замисли човек, кои са хората, толкова упоително "мразещи" тикващината в България, не може да се начуди, как Борисов стои на държавния волан цели два мандата. То не бяха Яневци, не бяха Барековци, не бяха Трифоновци, Кулевичи, Сидеровци, Марешковци и какви ли не стопиращи и стопаджийки. Хм! Люба Кулезич... Колко пъти трябва да чуем "истината" от нейната уста, за да схванем колко е безполезна (всъщност, направо вредна) е тая "истина"? Тикващината в България не се е появила с Тиквата. Тя съществува още от Алеково време, а имам съмнения, че и далеч преди това. Затова няма да си иде с Тиквата. Тиквата ще бъде подменена с друга, по свежа Тиква и Бостана ще си остане Бостан. Жалко за живота на българските възродители и революционери. В държавата на лудите, нормалните са ненормални, а недоволните са престъпници.
  • 14 Страхлив Гал Фон

    11 3 Отговор
    От справка по интернет разбрах, че това е българка, учила и работеща в USA. По фамилия най вероятно е омъжена за чужденец и ако има деца се казват Кристоф и Нанси. Какво от анализите и за случващото се в бившата и родина ме интересува? НИЩО! Не подкрепям ГЕРБ и БМБ, но още повече такВИЗИ "българи"!!!
  • 15 Злеее

    13 4 Отговор

    До коментар #9 от "Дооообре":

    Това, че работодателят ти е 0сран, не значи, че можеш да го оправдаваш с комунистите, хайдутите, богомилите, византийците, динозаврите и т.н.
    От 30 години наложената в България форма на управление е КЛЕПТОКРАЦИЯ.
    Време е да се „резне“ главата на ламята - от петите нагоре.
  • 16 Не е добре

    8 5 Отговор

    До коментар #9 от "Дооообре":

    "Изби хиляди българи..."?
    Няма да питам колко пък създаде и какви. Ще питам само -днес няма ли хиляди българи, които заслужават избиване? И не ме контрирай, че трябва да се започне от мен. Защото съм съгласен. И аз имам вина за днешната мизерия -заедно с теб виках "кой не скача е червен". Само не знаех, че в червените е истината, а аз скачах за измамата.

    Коментиран от #29

  • 17 Кано

    6 4 Отговор

    До коментар #8 от "Кси":

    Евала има още нормални хора във тая държава да си жив и здрав
  • 18 Гост

    8 4 Отговор
    Само Агата Кристи не се беше изхождала.Това да не е Галена с друга рокля?
  • 19 Журналка

    9 5 Отговор
    Това недоразумение,което нарича себе си журналистка е събирателен образ м/у Татяна Дончева и Агата Кристи,герой от комикс.
  • 20 Бивш канадец

    4 6 Отговор
    Тулупа да се кандидатира за президент? Нищо чудно. Но, в духа на традициите, той трябва да се яви на дебат с другия кандидат.
    Хайде сега да си представим дебат между Тулупа и Радев, предаван по всички медии. Паркетен генерал срещу истински такъв. Щото Радев ще отнесе Тиквата като валяк цинкова кофа, да не говорим пък за резила на кандидата от Банкя!

    Коментиран от #23

  • 21 jorj

    6 1 Отговор
    Урунгели с фалшиви имена! Това недоразумение пък, откъде е пък на?!! ¡!!
  • 22 Кой68

    4 2 Отговор
    В България нито един занимаващ се с политика няма човешко лице....
    А социологията играе според парата.
  • 23 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Бивш канадец":

    Бивши "канадци" и обратни,няма.
  • 24 Хмм

    3 0 Отговор
    И ти не си първа хубост с тези бузи! А не всичко, което има бузи е лице....
  • 25 баба ваня

    4 1 Отговор
    Кое човешко лице предлагаш - на супер егоцентрика Слави "тежко и на майка Бългаия?, на пчеличката Мая - да използваш нещастието на майките за ракетоносител за въщане в паламента,където явно много и хаесва не е човешко, на отовното трио " Боже опази" или пезидента Радев който с огромно удоволствие би ни напавил 16 република
  • 26 Обективен

    4 1 Отговор
    ГЕРБ СА 1000 000 БЪЛГАРИ ЛЕЛЬО! НО ТИ С ПО-УМНА И ПО-МОРАЛНА ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ ? ДОБРЕ СИ СЪС САМОЧУВСТВИЕТО !
  • 27 cpv

    3 1 Отговор
    Ами да вземе твоето лице,като те гледам каква "красавица" си!
  • 28 Тираджия

    2 1 Отговор
    Бойко Борисов БРЕЗИДЕНТ!
  • 29 Ежко Бежко

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Не е добре":

    Много точен коментар. Кой не скача е червен беше голяма заблуда. Ако знаехме тогава какво ни чака...... Искам да поясня, в онези години наричахме членовете на БКП партийци, а не комунисти. Истинските комунисти не бяха членове на БКП. Аз съм комунист и нямам нищо общо с БКП. За разлика от ГЕРБ.
  • 30 РИЛА

    0 0 Отговор
    ШАЙКАТА ГЕРБ ОГРАБИЛА ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗЧЕГЪРТАНА ОТ ДЪРЖАВАТА ТЯ НЯМА НУЖДА ОТ РАЗБОЙНИЦИ И КРАДЦИ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове