Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 16:00 46 255 191

Според германците Слави е на пързалката

  • слави трифонов-
  • има такъв народ-
  • избори-
  • германци

Защо нашите приятели си губят времето да разпространяват "тъжната вест"?

Според германците Слави е на пързалката - 1
Снимка: Има такъв народ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Дойче веле" не спират да публикуват материали срещу Слави Трифонов. Какво ги е грижа от Берлин, че той бил залезнал? Че бил приключил. Че си заминавал? Следователно, на умрело куче нож вадят тези политически наблюдатели?! Слави на пързалката, значи е безопасен?

Тогава, защо си губят времето нашите немски приятели, да разпространяват "тъжната вест"?

Вместо да се занимават с една "умрела риба", защо не попитат например - има ли българска партия, която не е получавала пари нито от държавата, нито от Сорос, нито от немски фондации?!

Камарад от "Дойче веле", посочете един български политик, който не си внася парите в "Къща за гости", а се опитва да промени статуквото? Поне един. Два са прекалено много.

Трудно е да си обективен по време на пандемия! Разбираемо е. Все пак вие германците (заедно с българите, които работят за вас) претендирате, че свободни хора. Не сте на 111 място по свобода на словото, а сте в челното класиране. И какво излиза - че понеже сте гладни, слизате на нивото на българските си колеги.

Светлината която хвърляте върху "края" на Слави е пристрастна. Няма съмнение, че тази пропаганда е платена, от загрижени за здравето на българските избиратели привидно "добронамерени" геополитически инвеститори...


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 368 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просто човек

    722 106 Отговор
    Страх тресе кочината... Меркел да си взима Тиквата у тях...

    Коментиран от #151

  • 2 мислещ

    180 279 Отговор
    Защото са неинформирани и играят на сигурно. Мутрослави си е патерица на тиквата отвсякъде, но тиквата вече се е доказал като удобен за западния режим и просто си предпочитат него.

    Коментиран от #112, #132

  • 3 КОТарАК

    510 83 Отговор
    германците са едни от най-идиотските племена на земята и комбините ни с тях са ни носили винаги катастрофи и разруха

    Коментиран от #49

  • 4 Наш човек

    534 203 Отговор
    От тая пързалка Слави влиза в Народното събрание.
    Успех на “Има такъв народ”

    Коментиран от #27

  • 5 Българка

    519 70 Отговор
    От ЕНП и мама Меркел знаят, че ерата Борисов, приключи. Идва време на разплата! Няма безплатни обяди! Кой крал- в кауша и да връща откраднатото.

    Коментиран от #119

  • 6 така мисля

    329 252 Отговор
    То че Слави е новия Бареков е ясно. Няма собствена позиция или концепция. Ако влезе в Парламента ще е опозиция на опозицията. По зле и от Атака.

    Коментиран от #58

  • 7 суит чалга тайм

    174 203 Отговор
    славчооооуууу, на пързалката си, след тази последна врътка, си заминаваш
  • 8 смерш

    272 42 Отговор
    При всички случаи влизането на партията на Слави Трифонов в Парламента,а при подходяща конфигурация на политическите сили и в изпълнителната власт,не се нрави на финансираните от вън политически играчи!
    Тук големия въпрос е -Доколко Трифонов заслужава доверие,засега е декларирал че няма да се коалира с БСП,но как стои въпроса с неговия бивш приятел пишман генерала и герб?

    Коментиран от #11

  • 9 Майна

    248 22 Отговор
    ДВ Е ПОДЧИНЕН НА ГЛОБАЛИСТИТЕ...ЗАЩО НЕ ОТРАЗИ ГОЛЕМИЯ ПРОТЕСТ В БЕРЛИН НА 01.ФЕВРУАРИ СРЕЩУ МЕРКИТЕ ЗА КОРОНАТА ..? ФАКТИ, ВИЕ ОТРАЗИХТЕ ЛИ ГО???

    Коментиран от #84

  • 10 Вяра

    241 5 Отговор
    Изборите на 4.април ще покажат кой крив кой прав кой на приятеля брат
  • 11 така мисля

    214 56 Отговор

    До коментар #8 от "смерш":

    Гледах гостуването на Сашо Диков при Слави . Диков в прав текст му казва какво трябва да се направи - Слави се впряга като бръмбар за ..... Няма си на идея какво ще прави ако успее все пак да влезе в Парламента.

    Коментиран от #175

  • 12 мислещ

    83 134 Отговор
    Я сега тия, дето цъкат минуси на мненията срещу мутрослави, да си признаят...колко от тях са гласували поне веднъж и за тиквата (Или поне за патридиотите)? Пред себе си, де, пред нас ясно, че няма да го признаете.

    Коментиран от #92, #137

  • 13 ЪРП

    164 71 Отговор
    ДОЙЗЕ ЗЕЛЕ , И ГЕРМАНОКРАВАРСКИТЕ ИМ ГОСПОДАРИ , ЧИЯТО ПРАЗНОГЛАВА МАРИОНЕТКА ДЕРИБЕЙСТВА И БЕЗЧИНСТВА ТУК, ГАЗ ПИКАЯТ ,ЧЕ СЛАВИ ЩЕ ГИ УНИЩОЖИ ПОЛИТИЧЕСИКИ АПРИЛ МЕСЕЦ!!!!!!!!

    И ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ!...НАРОДА ТРЯБВА ДА СЕ СПЛОТИ И ДА СТРОШИ ГЛАВАТА НА ИСТИНСКИЯТ ВИРУС "ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ" - ИСТИНСКАТА ЧУМА УНИЩОЖАВАЩА ФИЗИЧЕСКИ БЪЛГАРИТЕ, БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА И ВЕКОВНИ ГОРИ И ОГРАБВАНИ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #65

  • 14 бравос

    97 48 Отговор
    ХАХАХА ...яка статия.......немците освен бира и кОври,а и малко коли...,друго нямат....
  • 15 Всички им е ясно

    81 143 Отговор
    що за руско мекере е дългия и подсказват, че България отново ще бъде отрязана от европейските фондове, а руската кочина се тресе от много по големи кражби и престъпления от путинодите, а народът руски мезерства!
  • 16 324

    124 77 Отговор
    Не вярвам, че са го сложили на пързалката, просто трябва да се пише нещо. Лично аз не мисля, че този ще влезе в парламента, ако все пак се случи едва ли ще са повече от 4,5 депутати! Може ли да се гласува за човеци със същия манталитет като сегашните? Или има хора, които вярват че е различен? Ами спомнете си кога кариерата му се разви, на кого и за какво пееше. Или мислите, че е патриот? Ами няма разлика между него и сегашните патриотари! Това са мое виждане, но ще бъде жалко да получим всички плезене от него както той обича.

    Коментиран от #79, #81, #115

  • 17 Шматков

    151 78 Отговор
    То само чалгар нямахме представен в Парламента. Имахме Цар ,пожарникар, физкултурник , манекенки , сега и чалгар .
    После да не се чудим защо не не върви държавата?
    Защото в тая държава всеки прави каквото не му е работата!

    Коментиран от #182

  • 18 Махмуд, германец, трето поколение

    112 101 Отговор
    Аз пък ще гласувам за Слави ! Я ! Я !
  • 19 дерзайте

    64 83 Отговор
    А Годжи - министър на културата !

    Коментиран от #29

  • 20 Майна

    135 73 Отговор
    ОТ СЛАВИ НЕ ОЧАКВАЙТЕ НИЩО ДОБРО...МНОГО ЛЕСЕН Е ЗА МАНИПУЛАЦИИ , ЗАЩОТО ИМА ТЪМНИЧКИ НЕЩА В ЖИТИЕТО СИ....И СЪЩИЯ ЕДНОЛИЧНИК КАТО ББ
  • 21 ACCEPT

    95 121 Отговор
    Твърдо сме зад Слави !
    Направо ги ошашави !

    Коментиран от #86

  • 22 Спас

    113 116 Отговор
    Ще гласувам за Слави , поне е набрал на онзи кърлеж крадлив Борисов
  • 23 ДОЙЧЕ ЛЪЖИ

    107 45 Отговор
    ДоЙЧЕ ВЕЛЕ=ГЕРБ!!!БАБА АНГЕЛА+БОКО ТИКВАТА+ЕВРОФОНДОВЕТЕ+ЕФТИНАТА РАБОТНА РЪКА ОТ БЪЛГАРИЯ=НА ЯКА ДАЛАВЕРА!!!БАБА АНГЕЛА-БОКО ТИКВАТА-ЕФТИНА РАБОТНА РЪКА ОТ БЪЛГАРИЯ=0 !!!
  • 24 мислете бе

    124 88 Отговор
    И Слави е прочел само Винету. Не се впрягайте по заучените му фрази и клишета. В парламента трябват кадърни и учени хора , а не шоумени и виолончелисти . Еле пък специалисти по дойрета.

    Коментиран от #37, #147, #166

  • 25 Законност

    125 9 Отговор
    Ако следим развитието на Румъния, тя се развива, заради правосъдието. Плюс пряка демокрация, чрез референдуми е шансът ни за по-добър живот. Не надценявайте депутатите, които са в парламента. Те не са експерти по всички теми, че да разбират повече от нас, но грешките им ги плащаме ние...
  • 26 Анонимен

    17 45 Отговор
    Меркел е умна. Иззе ли ви интелигенцията. Взе я. Нашите ходиха, стояха, ходиха къде ли не, дори и в пожарната на бойко, къде ще се мери слави с германците. Това е възпитан народ, но и те бягат от българите в Щатите Слави. Племенницата ни има фирма за почиствабе и нашият ходи, стоя много време. Не бъркай там. Не искат българите тук. Тук може да има завръщане в народното от деца на номенклатурата. Иначе помакинчетата им отнемат мъжете от студентската скамейка. Милите скромни са, но австрийци, немци няма добро име за българите. Лекарка се омъжи за пиляк, мама известна лекар в бг, но от богат род преди комунизма. Поляка ни знае, но немеца. Скромен ли си всеки те тъпчи. Не по темата, но чалга младите не слушат. И нищо не може слави, освен азис да ти свири на сватбата. Прави деца и за нас. Безпаричните, оставихте народа без препитание. Знае ли каква мизерия е. Не гледай навън с каруците от германия коли, бараките, а вътре кълба кълба. Продай замъка, ако искаш да си на власт. Храниш деца. При тж с малометни ги вкарваше в затвора 7 години лишаване за сводничество. Баламите умряха.

    Коментиран от #30, #32, #143, #179

  • 27 уртопуз

    42 15 Отговор

    До коментар #4 от "Наш човек":

    Не беше ли,,Няма такава държава,, а?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 zuev

    73 34 Отговор

    До коментар #19 от "дерзайте":

    Гъмзата и професора министри на свирките...

    Коментиран от #35

  • 30 мислещ

    37 11 Отговор

    До коментар #26 от "Анонимен":

    Тия "българи", от които са избягали, се сещат, че са такива, само като е на далавера. Което пък е директно следствие от дългогодишната политика именно на Меркел.
  • 31 Драйфус

    83 44 Отговор
    Не го мислете толкова Слави.То и Рейгън беше артист преди изборите,но изкара два мандата!
  • 32 324

    61 13 Отговор

    До коментар #26 от "Анонимен":

    По безсмислено писание не бях чел.
  • 33 мислете

    109 49 Отговор
    Не допускайте разни шоумени да разделят гласовете на хората. Не помните ли Волен Сидеров и речите му по телевизията ? После Бареков и изявите му по телевизията ? Върза се даже Нешка Робева .
    После Валери Симеонов !
    Какво очаквате сега от Слави ? Да вкара оркестъра от Ку ку бенд в Парламента , „че да стане весело и цирка пълен ?

    Коментиран от #159

  • 34 Към гербавите троли !

    73 42 Отговор
    Като чуете за Слави,целите сте в сополи !
  • 35 Незнаещ

    6 10 Отговор

    До коментар #29 от "zuev":

    Ти ли ще ги учиш???

    Коментиран от #39

  • 36 Анонимен

    58 24 Отговор
    Богат, заможен си. Излез на светло. Построй завод. Наеми работници. Да ти кажем афврим, машалла, гюзел трифончо. Всеки иска на стол и празни приказки от микрофона. Не си живял навън. Да видиш обноски на работодатели. Станали стари магарета навън и управителя им казва, запиши тук висше, не си стар и много подобни неща. Кога бойко цецо цвета ще учеш от тях, освен да те зазимят от злиба завинаги на земята, както и преди тях, царя, костов, бкпто, дпсто. От раждането се учи детето. Вие станали по на 54 стари магарета, на 55 излизаха в пенсия, а на 40 г. Имаха внучета. От едната крайност БГ залитна в противоположната, при ултрамилиардерите.. 2 млн. Евро, долари на ден му падали на тръмп. И вие българите искате, но как, достатъчно окрадохте българите и още ви се иска.

    Коментиран от #50

  • 37 бечев

    57 29 Отговор

    До коментар #24 от "мислете бе":

    На една се натегна Сливчо,и тя му не даде!Оттогава е безвреден,използва само въображението и ръката си.Но то не вреди никому!
  • 38 Наблюдател

    54 29 Отговор
    Да не забравяме, че DW всъщност е щатски проект. По начало, уж немска станция, но с директори от янките. Така че въпроса е : Защо краварите смятат, че няма да контролират Слави, като Боко? Аз мисля че едва ли ще им е трудно.

    Коментиран от #41

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 мислете бе

    97 24 Отговор
    Явно народа не си е научил урока и не помни даже преди 4 години какво е било.
    Колко пъти Слави е излязъл на протестите против управляващите ?
    Страх го е да не си изцапа марковите патъци ?
    Или да не го ошамари някой полицай ?
    То така само с патриотични песни и високопарни приказки - нищо не става.
    Слави не е за там. Пак ще говорим на следващите избори. Да не го плюете после като Марешки и Каракачанов.

    Коментиран от #48

  • 41 мислещ

    34 14 Отговор

    До коментар #38 от "Наблюдател":

    Или може би не смятат така, а просто от сега му намекват за по-сигурно да си знае, че няма да има мърдане и да не си въобрази нещо (Не, че би си го помислил така или иначе. Той да мисли не може, а и да може, е само в посока далавери, като главната мутра).
  • 42 От Бундестага

    38 10 Отговор
    Хайде стига с тази Меркел, Баба Яга !
  • 43 Анонимен

    14 16 Отговор
    Селски чобани. Ако не можеш, вземи овцв да гледаш. Младото ще дои, ти ще командваш. Не шега работата. Никой не иска да работи. Ходят за някой месец на запад, изкарват някой лев и ела ги виж, мъж и жена по цял ден хора, ходят, живеят, ще мислят за слави и неговоте. Искате на стол и лъкардиите да ви слушаме о щ е 4 години. Няма да подписват много хора договори в разни кабелки. Ти да си здрав ще се разболееш, по цял ден короната.. И затъпяване следва.
  • 44 Аноним

    35 19 Отговор
    Писаха и че в залавян с наркотици
  • 45 Хан Крум

    38 66 Отговор
    Учиндолския Чалгар е руски проект подкрепен от парите на Черепа и Цв. Василев. Естествено ще бъде патерица на БСП и Рублен Крадев ако не дай си Боже влезе по някакъв начин в парламента.
    Явно не само ние си го знаем алчното чалгаджийче. Прочул се е и по Европа значи.
  • 46 Анонимен

    9 38 Отговор
    Бойко ги уволнява крадците. Една тухла и вън. Истина ви пиша. Верно е, че много се краде, но това са ваши хора. На дпс, бсп, сдс, царя, герб.. То всички днес са в герб. На тях нищо, дори им дават недвижимости, а на оставащите ритник и навън. Всичко е ООД, България. Истина другарки и другари. Крадат си са те. Едни на други си помагат в краденето, но ти ако като парцал навън, за дребно нещо. Пълно е с дърва, греди, скъпи трактори, булдозери, камиони, но никой копче. Греди поправят ххх и у колата останалите, ама ако аз взема гредите, тухлите, плочките веднага ще ме закопчаят гехните простовати милиционери. Обноски слави. Нали ги виждам отвън. Коренно променени, кога отидат да говорят с някой юрист. Хващат се за главата..
  • 47 Дааа

    37 14 Отговор
    ЩОМ ПЛЮЕТЕ ЗНАЧИ ,ЧЕ СТЕ ГЛАМАВИ ,КОЛКОТО ВАШИЯ НИКОГА НЕ ПРОЧЕЛ И ЕДНА КНИГА ВОЖД-ВИНЕТУ.ЗА ЕДИН НОРМАЛНО МИСЛЕЩ ЧОВЕК НИКОГА НЕ БИ СЕ ОСТАВИЛ ДА МУ ДАВА НАКЛОН НА.......ЖИВОТА ПО НЕУСПЯЛ ЧОВЕК В ЖИВОТА ПРЕДИ ДА СТАНЕ ПОЛИТИК
  • 48 Дааа

    46 35 Отговор

    До коментар #40 от "мислете бе":

    САМО ,ЧЕ ЗАБРАВИ РЕФЕРЕНДУМА ЗА ,КОЙТО ГЛАСУВАХА 2МИЛ.ДУШИ.ТОЙ ИЗЛЕЗЕ САМ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА АКО НЕ ПОМНИШ.

    Коментиран от #53

  • 49 КОТарАК

    4 23 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    тук пак хейтърчета са ми сложили няколко минуса-и те самите не знаят защо сигурно..../че ми писна и да преподавам история , уморих се вече:)

    Коментиран от #74

  • 50 Хохохо

    18 4 Отговор

    До коментар #36 от "Анонимен":

    Продължаваш да пишеш врели некипели.
  • 51 помнещ

    74 21 Отговор
    Слави прецака бившите си колеги от Ку Ку . Регистрира фирма и отмъкна когото можа. После стана началник на "колегите" си . От това спечели лично и само той. А не беше даже от първите основали и направили Ку Ку. Взеха го по милост. Има го в интернет.
    Сега го раздава патриот.
    Тоя не е за Парламента. И той си пълни чекмеджето на гърба на другите. Никаква разлика с Борисов .
  • 52 Дими

    66 28 Отговор
    Тия дето ще гласуват за Слави после да не си хапят задника? Защото той ще е поредния Барек, Волен, Валерка и още куп глупаци.

    Коментиран от #55, #130

  • 53 мислете първо

    38 24 Отговор

    До коментар #48 от "Дааа":

    Тоя референдум реално не постави въпросите които вълнуваха народа.
    Нямаше и какво да постигне с него. Въпреки че имаше трибуна от която да говори - едва събра гласовете за представянето му в Парламента.
    След като е против Борисов и управляващите - защо не излезе поне един път на протестите като генерал Шивиков ?
    Или се има за нещо по вече от Генерала?
  • 54 Дългият

    25 10 Отговор
    Ще дойде Видовден...
  • 55 Присмехулник

    23 9 Отговор

    До коментар #52 от "Дими":

    Дими,посочи ти за кой ще гласуваш да видим Ти дали няма да се хапеш отзад после...Кажи някое ново лице което не е обременено...
  • 56 Язе чакам

    25 21 Отговор
    Славчо да нъ управлява......................и да гледам само 8/7ми
  • 57 Румен

    35 19 Отговор
    Е сега чалгар в политиката. Ми по добре Божков.Щото ще бъде тука има , тука няма
  • 58 стоян

    36 23 Отговор

    До коментар #6 от "така мисля":

    До 6 ком -Той -Чалгара си каза че няма да подкрепи съставянето на бъдещо правителство от Герб или от бсп =тогава за какво ще е там освен за пари -златното пръстче
  • 59 Българин живеещ в Германия

    42 38 Отговор
    Мачкай гадовете от герб Слави. Всички българи зад граница сме с теб. 🎃и🐷 трябва да си получат наказанието, а то е ЗАТВОР.

    Коментиран от #63, #76

  • 60 Левтер

    33 34 Отговор
    Не съм по чалгата,но за дългия ще гласувам!
  • 61 Рижо

    52 21 Отговор
    Слави ли ще оправя БГ наивни глупаци колко искаш
  • 62 Валчан

    16 16 Отговор
    По добре да мачка майкати
  • 63 от Германия

    22 39 Отговор

    До коментар #59 от "Българин живеещ в Германия":

    Отговор
    Мачкай Импексовите БСПдирадски гадове Слави. Всички българи зад граница сме с теб. 🎃и🐷 трябва да си получат наказанието, а то е да започнат с Кауна Радеф - ЗАТВОР.
  • 64 Валчан

    15 12 Отговор
    По добре да мачка майкати
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Ставри

    10 1 Отговор
    Тук има много пенита
  • 67 xaxa

    32 5 Отговор
    Какви германци какви 5 лева??? Немци нямааа или са на изчезжане от много много удавна.Само турци основно и шиптери.Който не вярва да ходи да види!!!
  • 68 DW. ТРИФОНОВ НЕ ВИ ИГРАЕ ПО

    26 22 Отговор
    Свирката или бърка плановете ви, защото не се спират да го ПЛЮЕТЕ!!!
  • 69 стар

    28 4 Отговор
    само да покажат фондация конрад аденауер как пълнеше сини куфарчита но костоф за кой не скача е червен?

    имам лични видения от областни координатори на сдс ,напр в толбухин петър ги носеше вседи понеделник!!!
  • 70 Ха ха

    33 10 Отговор
    Слави каза,че няма да имат програма освен точките от референдума.браво като си гласуват субсидия от 8 лв.той ще е против,но другите ще са болшинство и слави ще каже каквото можахда направих.не драги хитреци ти трябва да заявиш,че няма да получаваш субсидията и да го гарантиращ.сега се чудя как издържаш телевизията си и бенда като имаш 2 х.лв.приходи от такси за канала си.вземи обясни,че нещо не разбирам.
  • 71 Анонимен

    5 13 Отговор
    Дядо слави ходи с 28 годишно. Кви са тия майки. Ще мачка ако може. 1968,ти си 1966.как с Нея баба караянчева брашно ще мелите в родопи 24/7. Подкрепете го хора от стара загора, той и цвета в НС ще бъдат.
  • 72 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    16 22 Отговор
    Така ще се плъзне,че ще бъде 2ра сила след държавната и от неговата партия ще бъде министър председателя!Иначе,служебен кабинет.Партията Има такъв Народ ще започне реформите,коио всички чакат 30г!
  • 73 Българин

    14 33 Отговор
    А , БРЕ НИЩО НЕ СЕ ЧУВА ЗА ГОЛЕМИЯ РЕЗИЛ НА -- РАДЕff - И ЗА НЕГОВАТА ДЯСНА РЪКА , ПЛ . УЗУНОВ ОБВИНЕН В ТЕЖКА КОРУПЦИЯ , А , А /?

    Коментиран от #123

  • 74 Милен

    21 14 Отговор

    До коментар #49 от "КОТарАК":

    Той накара над милион българи да подпишат референдум. Той е над всички онези, които платени правят протести манипулирайки за власт от която да се възползват.
  • 75 Жалко....

    31 13 Отговор
    Много жалко ако се връзваме на въдицата,че Слави не е част от хунтата...много жалко.Но ще разберете след време,че сме си шарани всички граждани,колкото и да ни се иска промяна няма да има.Само лицата на управляващите се мени.
    .

    Коментиран от #78

  • 76 Зуки

    29 10 Отговор

    До коментар #59 от "Българин живеещ в Германия":

    Да всички чалгари от чужбина, като този са с теб!
    С Тошко отпред, само селяния ви очаква.
    Общо взето от всички оправячи дето се канят, никой не става, както и тези сегашните.
  • 77 Шубето е голем страх

    32 11 Отговор
    4 април. И Бойко е довиждане
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Пилат Понтийски се

    22 3 Отговор

    До коментар #16 от "324":

    При 4 процентен праг за влизане в парламента минималният брой депутати е 10. Преди да се пишат нелепици е по-разумно да се информираш
  • 80 Васил

    26 15 Отговор
    Усещате ли как Герб си напълниха памперсите
  • 81 Аз съм

    12 16 Отговор

    До коментар #16 от "324":

    Теоретично няма как парламентарна група да влезе в парламента с по-малко от 10 депутата! Според мен "Има такъв народ" ще има между 25 и 30 депутата.
  • 82 8888

    20 12 Отговор
    Славчо и иванчовците просто са далеч от истината
  • 83 Sts

    43 4 Отговор
    Чакам да излезе Слави пред народа и да обясни на Българския народ каква ще бъде политиката му.То така по сценарий и аз мога да обещавам по телевизията!
  • 84 Rolex

    17 4 Отговор

    До коментар #9 от "Майна":

    За Виема също си замълчаха! А там протеста с/у мерките беше много по-голям от този в Берлин!

    Коментиран от #85

  • 85 Rolex

    8 1 Отговор

    До коментар #84 от "Rolex":

    Виена *
  • 86 ИМАААА

    16 15 Отговор

    До коментар #21 от "ACCEPT":

    ИМА ТАКЪВ НАРОД.....ИМА, НА ПУК НА ВСИЧКИ ЖАЛКИ ХЕЙТЪРИ
  • 87 Jon Tърнар

    14 19 Отговор
    ДА СИ ОПИЧАТ АКЪЛА ВСИЧКИ ТИЯ ПОМИЯРИ КОЙТО СЕ НАДЯВАТ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МИСЛЯТ ЧЕ ЩЕ СЕ ПРАВЯТ НА УПРАВНИЦИ ВАРАБАР С НЕЗАКОННИЬО президен МЕРАКЛИЯ ДА ЛАПА ОЩЕ 5 ГОДИНИ. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ .
  • 88 Има такъв премиер

    11 12 Отговор
    Той е за кашмер !
    Треперете от Слави да не ви ошамари !
    Аз пък ще си ям омари и калмари с
    Мата Хари !
  • 89 На нашата улица !

    15 16 Отговор
    103 ма за Слави !
    59 ма за Да България !
    3 ма за БСП и
    1 за ГРОБ местният луд !
  • 90 Гинко билоба

    15 11 Отговор
    Слави ще е Бойкова прокоба !
    Дано не е негова подлога !
  • 91 Кси

    18 11 Отговор
    Охоо, дойчето веле и Слави ли дъвче, тия много се месят срещу интересите на БГ с пропаганда, такова им е отношението и по спора с Македония, платена долна клика са дивелт, слуги платени, все срещу БГ
  • 92 898

    12 4 Отговор

    До коментар #12 от "мислещ":

    Никога не съм гласувал за милиционер-мутра!
  • 93 Коментатор

    32 9 Отговор
    Слави Трифонов е поредният популист на българската политическа сцена. Партиите-еднодневки, като тази на С.Т., които никого не представляват и не се знае от коя обществена прослойка произлизат наблягат на демагогията, та откъдето намерят да закачат гласоподаватели. След това в Парламента или пригласят на силните на деня или се изолират с общи приказки как да цъфне и върже държавата. Но истината е, че сценаристи на тв предаване и шоумен-чалгаджия, колкото и да са сладкодумни, са далече от адекватното управление на държавата. Управлението е технология, която трябва тепърва да се увладява от шоумените. То е също и знания, за това как функционира държавата, опит в политиката и не на последно място - кадърен партиен кадрови потенциал. Кое от изброеното притежават нашите шоумени? С.Т., ще влезе в Парламента като поредната ''калинка''. Ще произнася пламенни, догматични речи, и докато разбере къде се намира 4-те години ще са изминали. Най-много да изучи намясто далаверите или да стане поредния политически покерджия, забравен в края на мандата от всички. Като многото такива предишни...
  • 94 Ееееееее

    19 8 Отговор
    Втората световна -съюз с Германия-плащане репарации на съседите. Сега пак съюз с тях. Американци и англичани 43-44 бомбандират България многократно-сега пак съюз с тях. Абе не четете ли историята, че продължавате такава политика?

    Коментиран от #100

  • 95 Цар Вул

    11 10 Отговор
    Я па ше гласувам за Царя. Само той може да ни оправи!
  • 96 Тапата

    26 8 Отговор
    Задната мисъл на чалгарят - политик е да пробута екипа си на държавната софра - тътси келипира както бай Ганьо от митницата. В крайна сметка всички ще плащаме заради глупостта на някои.
  • 97 Анонимен

    21 10 Отговор
    Не ставаш слави. Най много при дикме в смолян с караянчева да се попързаляте от високо. Ще има екшън с цвета и теб. Ти ще пееш тя ще ти играе....
  • 98 Кочат

    28 8 Отговор
    Чудят ни се на акъла, че ще заменим една мутра с шута на мутрите и ще си мислим, че сме направили нещо.
  • 99 Анонимен

    4 2 Отговор
    на додука
  • 100 Коментатор

    10 8 Отговор

    До коментар #94 от "Ееееееее":

    Само не казвай, че предпочиташ да бяхме 16-тата република...знаеш на кои...
  • 101 Жанна

    30 8 Отговор
    Защо Слави не зададе неудобните въпроси на Бойко? А казваше на хората да пращат въпроси на електронната поща и той ще зададе въпросите.Накрая Слави се изплаши от Бойко и мъкнеше като ученик пред учител.Пълен срам е Слави.Това негово поведение накара много хора да го замразят и да не гласуват за него.Никаква последователност при Слави.Дрънка заучени фрази,едни и същи думи.Слави се изложи много.
  • 102 Гешев

    13 5 Отговор
    Слави пее "во хоро, на МВР у дворо", както биха се изразили хората, познаващи прийомите на ДС!
  • 103 Петьо

    25 10 Отговор
    Слави мисли,че народът ни е тъп и хората забравят предаването му с Бойко.
  • 104 Анонимен

    14 10 Отговор
    Слави Трифонов ще храни, глези младото затворено девойпе в занданите. Не харесвам тая негова първобитна черта. Дори днес ги съдят. Това в 21 век да я затвориш, да не й даваш да се труди. Мерси. Добре че не е времето на живков и ченгетата, но ония, страшните. За нула време щяха да му видят сметките. Как искаш да управляваш, като самия ти не си у ред. Да ме извини. Но ме върна много години назад, но те поне, за които се досетих, ит село забутано не са излизали, но Той, не, Слави. Не я крий. Но няма ли родители, кви са тия, щеше в тву да бъде мацето. Излез работи малката. Може и без оубликация факти. Не е хубаво от моя страна, но... С 10 г. По млади.. И ти искаш с.. Не.. Ми казват те, не съм педофил с малки...
  • 105 ттт

    10 6 Отговор
    Много ми е интересно дали Чеков ще гласува за учиндолския чалгар, щом се е "загрижил" толкова за него? Или просто си лае напосоки.
  • 106 Не гласуващ

    16 7 Отговор
    Германците са прави казват си мнението и си е так тяхната държава е много по напред от нашата която трябва да изплува с по коректни хора
  • 107 Иван

    23 4 Отговор
    Спокойно идва Видов ден - кой каквото си е надробил ще трябва да си понесе заслуженото ! Искам задължително да видя в затвора всичките боклуци от 30 годишния до момента псевдопреход в затвора ! Само тогава ще се оправим ! Краденето свърши !
  • 108 Живка

    15 9 Отговор
    Славчо бай бай мераците ти
  • 109 гъмзата

    26 8 Отговор
    уточнявам слави не е на пързалката,слави е следващата ви пързалка
  • 110 Чук и Гек

    7 3 Отговор
    Уууффххххх! Както сте го промотирали, помислих, че Слави е поел необратимо по пътеката към небесата! Ковит, дъртизъм - възможно е!
  • 111 8899

    19 8 Отговор
    Този Слави не се ли вижда, че е прьднал у кофата.
  • 112 Ако беше моме

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "мислещ":

    сложила едно "НЕ" пред ника си, щеше да уцелиш право в десетката😀
  • 113 Некромансър

    30 6 Отговор
    Тоя пич е вреден от всякъде, шмърка, не шмърка, нее там проблема с какво се се развлича след работа.
    На плещите му тежат поколения ежедневно скапани деца, с личен пример на безпардонно мутренско/мачовско поведение на успял и 'готин пич" по ТЕЛЕВИЗИЯТА дето е "яко" ако си като него, караш, и си прост и нахакан като него.... Резултата е налице.
    Смятам че той е най-голямото зло на прехода в България, за съжаление. Дългия пич с визия взаимствана от R.E.M стана
    сатаната ....просотията и просташкото поведение са вече норма в тази държава.
  • 114 човек от народа

    6 5 Отговор
    фашизъм в действие
  • 115 Късоглед

    9 7 Отговор

    До коментар #16 от "324":

    Късоглед демагог с една дума комунист!
  • 116 Отговор на 27 Наш човек

    12 1 Отговор
    Страната ни е хубава,държавата като управление не става.
    Затова
  • 117 ЧОПЪРА

    5 2 Отговор
    Дрън- дрън унд пляс! И Дойче Веле и наш Слави! Ай на бас!!!😀😃😄
  • 118 Обща, характеристика

    1 4 Отговор
    За кого..... Т!? Трудно е да си обективен, само по време на пандемия ли.... защо се оправдаваме сега с нея..... ще се види всичко отново, въпреки, че се знае... отново...
  • 119 Не е приключила

    4 11 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Ерата,, Радев,, е приключила...!

    Коментиран от #125

  • 120 Hahaha

    11 3 Отговор
    DW журналистише облизват всеки ден задника на Сорос, ФБР и ЦРУ.
    На ЗAПAД нe cъщecтвувa cвoбoднa мeдия.
    Нe мoжeтe дa пишeтe кoмeнтaри в никoя мeдия.
    Eврoпeйcкaтa кoмиcия e cрeщу cвoбoдни мeдии.
    Тoвa, кoeтo пишaт, трябвa дa вярвaтe, зaщoтo в прoтивeн cлучaй нямa рaбoтa, нямa къщa, нямa ceмeйcтвo. Нa улицaтa.
    Тe нямa дa пoмoгнaт, нo щe пoмoгнaт нa кoрумпирaни хoрa кaтo тях.
  • 121 Терсенето

    4 3 Отговор
    Канцлер пакт. Пълна и безусловна капитулация.
  • 122 Терсенето

    10 4 Отговор
    Слушам Роксепт и мразя чалгарите, а тоя шут от дъно.
  • 123 3 милиарда

    10 3 Отговор

    До коментар #73 от "Българин":

    Пламен Узунов не разписвал за джиповете,Меркел помага на Тиквата, корите са купени 10 месеца след,като П Узунов вече не е мин председател, Герб казват не е можело да не подпишат,имало съдебно решение,къде е бил временният мин председател Близнаков,Германия много държи Тиквата да е на власт, заедно с Путин го гласят за президент,за това е всичко, Слави е комета изгрява и си отпътува по пътя
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Бойко член на БКП и президент

    2 8 Отговор

    До коментар #119 от "Не е приключила":

    Радев е измислена опозиция на Бойко,той обаче се отклони от пътя,така сега ние забравяте за кражбите, за построеният Руски поток (Балкански)двамата са комбина,а Слави е следващата мнима опозиция,поне за сега не се знае точно Слави да е човек на Русия, както Бойко и Радев,с него прикриват зависимостите си,както винаги DW защитават десните,нападат левите,то ес Слави се оформя като ляво центрис,на референдума гласуваха хора с леви убеждения,гербери които са съща ляво центристи и тяхните партньори от националистическите партии,Герб не са направили нито една качествена реформа до сега,Слави ще се мота до следващите избори и приключва,тук са прави DW.
  • 126 Димитър

    13 3 Отговор
    Гъмзата-Военен министър!Множко ми идва
  • 127 Изгряваща звезда

    6 6 Отговор
    Слави е нужен на Герб, но DW ,които подържат Герб разбраха ,той ще вземе 4/5%не повече това са гласове на хора,които гласуват на посоки,страхът от реформи и дела след това тресе и Европа, те губят с Путин едни много верни приятели Герб,които заедно използваха, по делата ше ги познаете,ТУРСКИ ПОТОК ЗАОБИКОЛИ УКРАЙНА.
  • 128 Шаран БГ

    10 4 Отговор
    Щом и тези "приятели" се включват в българската политическа каша, значи нещо ги "сърби" !!!
    Няма по-добър агитатор, за да гласуваме за ИТН от ДВ. Давайте "свободни" братя германци ...... Каквото и да кажете ..вЕрваме Ви !
  • 129 Не са

    6 4 Отговор
    на хранилка при Сорос. В това им е проблема на соросоидната Дойче веле.
  • 130 де юре

    6 1 Отговор

    До коментар #52 от "Дими":

    Хубаво е когато казвате не за тоя и да казвате за кого ! Не ,че има за кого , това е ясно но поне да разберем според вас кое е най малкото зло .
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Надежда за БГ

    7 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Успех на “Има такъв народ”!
  • 134 Един

    7 2 Отговор
    Боли ги германците за Слави! Но много ги боли българчетата-изродчетата дето кляват под покрива на DW!
  • 135 Алооо

    12 2 Отговор
    Стига с тези глупости, важното е крадливите Гербедерасти да излязат от управлението. Мутри вън...
  • 136 СМЕТАЛО

    6 3 Отговор
    ЧОВЕК БЕЗ СЕМЕИСТВО И БЕЗ ДЕЦА НЕ МИСЛИ ЗА НАРОД ПРИМЕР - БОКОШКАФА С МАТА ХАРИ -СТАНИШЕФ СЕ ОЖЕНИ ЗА ЖЕНА С ТРИ ДЕЦА АМА СЛЕД ТОВА -ДЕДО ЦАР КОМАРДЖИЕВ И ЖАН ВЪЛЖАН ДОЛАР ЗАПЛАТА
  • 137 Гевара

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "мислещ":

    Прав си синко,всеки се е подлъгал поне веднъж.
  • 138 hremko

    12 2 Отговор
    Народ, който се напива с бира не може да дава акъл на народ който изтрезнява с бира!
  • 139 Така

    9 5 Отговор
    Ще гласувам за Слави само ако обещае, че ще изпее " 7-8 и си легнала" от трибуната на Народното събрание!
  • 140 Дядо Величко

    6 1 Отговор
    А дали това не се нарича реверсивна психология. Като да кажеш на дете да не стъпва в локва с кал. Ще направи точно обратното. За това му казваш скачай в калта ...... и то вземе, че я подмине без да я погледне.
    Все пак Салви доста време си "лекува" счупването в Германия. Остава и счупване да не е имало....
  • 141 1215

    6 3 Отговор
    Мале колко прости са германците, а ние българите сме най умните в света.
  • 142 аз съм Веска

    5 1 Отговор
    НА ПЪРЗАЛКАТА Е. ЧУХТЕ ЛИ ИНТЕРВЮТО МУ СЪС САШО ДИКОВ , КЪДЕТО СТАНА ВЪПРОС ЗА "БУКЕТЧЕТО " .КАКВОТО И ДА МУ СЕ СЛУЧИ , ЩЕ ОСТАНЕ В СЪЦЕТО МИ : ГЕРОЙ НА НАШЕТО ВРЕМЕ.
    В НАЧАЛОТО НА КАРИЕРАТА МУ ГО ПРОИЗНАСЯХ НА РУСКИ : ГЕРОЙ НАШЕВА ВРЕМЕНИ !!!!
  • 143 Ммммм даааа

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Анонимен":

    Ти друго не можеш ли да напишеш? Това го пускаш от време на време и вече започва да омръзва. Поне го редактирай малко, че на моменти му се губи смисълът.
  • 144 античалгар

    6 1 Отговор
    истината боли!
  • 145 Малееее

    6 3 Отговор
    Бравооооооо ! Тая статия такова мамата сороското Дойче веле ! А стига бе ! Спонсора ви ще ви спре кинтите
  • 146 cornholio

    18 1 Отговор
    И точно учиндолския селтак ли ше промени статуквото бре божидарчо? Ше събере идиотския вот на тия дето гласуват за Бареков и Марешки, ше си направи далаверите и айде...
  • 147 Kadyren

    5 3 Отговор

    До коментар #24 от "мислете бе":

    Кадърни като кого? примерно... ПКП?!
  • 148 Чичак

    12 1 Отговор
    Я какси сълзи за чалгаря .
  • 149 барека

    7 3 Отговор
    Идеален е Славчо за Премиер
    Цялата държава е едно шоу......
  • 150 ДОКО

    11 3 Отговор
    НЕМЕЦА Е ПРАКТИЧЕН ЧОВЕК..ПРОСТО КАНЯТ СЛАВИ И НЕКОИ ОТ НЕГОВИТЕ ПРИЯТЕЛИ НА РАБОТА В НЕКОЙ НЕМСКИ ЦИРК..НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ СЛАВИ СИ Е КЛОУН..ОТ ГОЛЕМ КАЛИБЪР РАЗБИРА СЕ..

    Коментиран от #154

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Спасов

    16 3 Отговор
    Смешник! С огромен принос за оглупяването на нацията!
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 ттт

    4 5 Отговор

    До коментар #150 от "ДОКО":

    Доко, Доко, Доко, Слави беше смешник, когато Бойко беше мутра. Ти май признаваш на втория правото да се развива, а на първия не признаваш. Защо така бре, Доко?
  • 155 Пурко

    15 3 Отговор
    Ако Слави влезе в Народното събрание с екипа си комедианти, значи над входа на Народното събрание ще пише "Сълза и смях". Ама тябва вътре да са Валерко Волен. Иначе няма да е изнтересно.
  • 156 Еврогеец

    1 5 Отговор
    Ем, че то швабите знаят ли изобщо къде е бугаристан?
  • 157 Иван

    12 6 Отговор
    Ако тоя мутро-чалгар влезе в парламента - такива циркове има да гледаме - ха ха ха

    Коментиран от #171, #177

  • 158 Hggfhh

    5 1 Отговор
    Тия все едно хвърлят спатиите така са излезили,че хаха
  • 159 Палко

    11 3 Отговор

    До коментар #33 от "мислете":

    Аз освен оркестъра очаквам Слави да "вкара" и балета в парламента, та да има и какво да гледаме!
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 ххх

    6 1 Отговор
    Слави е ГЕЙ
  • 164 ххх

    7 2 Отговор
    Слави е клоун, бивш клоун на ВИС-2, освен това е ГЕЙ, обича да му го ...., хора от малцинствата, обикновено си ляга с 2-3, понякой път и с 4-5 ма.
  • 165 Стършел

    11 1 Отговор
    Левски е казал: "Целите сме изгорени и пак не се научихме да духаме" Извинявам се ако не съм точен с цитата, но мисълта ми е, че много бързо забравихма барековщината и вредате от нея! Чалгарщината е най-опасното за хората защото ги държи невежи и раболепни. Който ме убеди, че чалгарите искат да са в политиката не за пари, облаги и гушене, а за благото на хората му свалям капа!
  • 166 Стара чанта

    8 3 Отговор

    До коментар #24 от "мислете бе":

    Не обиждай челистите ! Тоя свинар е свирил на виола / то май и толкоз му е било свиренето, ама карай /!
  • 167 SDEЧЕВ

    1 5 Отговор
    DW СА ПАРТИЗАНИ ,КАКВО ЧУДНО ИМА ,ЧЕ ЛАЯТ ПО ЕДИНСТВЕНИЯ БГ ПОЛИТИК С ПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ ВЪРХУ СТО МИЛИОНА ЛЕВА,КОЙТО СЕ ПОДИГРА С БСП
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Защо

    2 3 Отговор
    ме изтрихте??????Зашото от мизерните ви коментари лъха само страх от рейтинга на Слави и тролчетата му се целят с глупости.Долу толупа мутропитек
  • 170 Вартан Хачикян

    9 0 Отговор
    Българинът винаги се върти като муха на лайно. Изберете си Учиндолския... заслужавате си го.
  • 171 Чепа

    4 2 Отговор

    До коментар #157 от "Иван":

    А защо не! Значи еднокнижен комунист-пожарникар може, а чалгаджия не може?
    Опс... забравих, Дългия си няма като онова чекмедже!

    Коментиран от #172

  • 172 Стършел

    3 0 Отговор

    До коментар #171 от "Чепа":

    Без да искам ти сложих +. То може, но защо да настъпваш мотиката още един път?

    Коментиран от #174

  • 173 Иван

    3 0 Отговор
    Абе, Божидаре първо се научи да пишеш правилно. Умряло не умрело, умряла не умрела. Откъде се намират такива неграмотници да пишат статии. Само некадърници и неграмотници в тази идиотска държава.
  • 174 жилото

    2 1 Отговор

    До коментар #172 от "Стършел":

    Значи да продължим да настъпваме мотиката с Бойко (по твоите думи), защото другите били маскари...
  • 175 Ти ако слушаш

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "така мисля":

    Сашо Диков какво разправя, значи си много зле.
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 аут ще е

    9 0 Отговор

    До коментар #157 от "Иван":

    А ти представяш ли си го изобщо в парламента. Слави изобщо не се е показал в публичното пространсто, праща само слугата си и пуска по някой пост във фейса. При това нищоправене , ако наистина привлече симпатизанти за парламента значи сме наистина овчи стадо и не сме наясно какво трябва да вършат избраниците ни в парламента - във всеки случай не да пеят песнички.
    Но ако наистина влезе , ще е като Пеевски и Борисов, а депутатите му ще бъдат по- големи калинки и от гербаджийските.
  • 178 Интересно!!!

    10 0 Отговор
    На тази снимка Селяка Славчо ми прилича на Бати Бойко някого- сърдит и мноооого важен. Сега Дядо Бойко гледа благо и развеселено. Дали и в бъдеще Дядо Славчо ще гледа так ? А?
  • 179 Кочо

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Анонимен":

    Абе, човек, нищо не мога да ти разбера. Усещам, че искаш да кажеш нещо интересно, но така си го написал, че не се разбира, бе братче :)
  • 180 Мнение

    4 4 Отговор
    Имах съмнение, дали да гласувам за Слави, но след като от доказано соросоидната и угодническа на кукловодите, DW го плюят, значи Слави ще е моя избор на следващите избори!!!

    Коментиран от #187

  • 181 Скакауец

    9 1 Отговор
    Чалгарчето е като куче на каишка Като го насъскат лае През другото време върти опашка и си чака кокалчето
  • 182 Бобо

    1 2 Отговор

    До коментар #17 от "Шматков":

    Докато не пробваме, няма да разберем.
    А кога ще ни писне от комунисти и комсомолци?!
  • 183 Georgi

    3 4 Отговор
    Ние знаем много добре как работи Запада Ние за разлика от Запада няма да питаме три пъти дали Папата спи ,, Carlus Dormisne ,, така както е правил конклава във Ватикана защото Ние знаем че Слави не спи а работи работи и неговия екип а дали е залезнал приключил заминавал бил умряла риба това не е работа на Запада За нас е важно че той е Жив и че Неговата Партия Има такъв Народ я има и е Жива Започнаха да пишат вече нещо ги боде и ги притеснява
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 сорос нерес

    2 1 Отговор
    Дойче зеле и тяхната пропаганден на чичо сорос не върви в БГ, напротив колкото те плюят толкова ще омразата срещу това гьобеловско изчадие.
  • 187 фурми 2020

    0 1 Отговор

    До коментар #180 от "Мнение":

    Съсгласен.
  • 188 Наблюдател

    1 0 Отговор
    Поначало доста е спорно определението "нашите немски приятели" предвид последиците за България от същото след 2 Световни войни.
    Някои си въобразяват че сега нещата са различни...
  • 189 Слави

    3 0 Отговор
    гледа да захлеби, щото дните му в шоу-бизнеса свършиха.
  • 190 WENKO4444

    0 0 Отговор
    Платена статиика на някой си ЧЕКОВ от чалгаря !....
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.