ФАКТИ.БГ

Затворнически ад за основния враг на Путин (ВИДЕО)

Къде е Навални?

Публикувана: 7 Март, 2021 08:37
172 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 14241
Затворнически ад за основния враг на Путин (ВИДЕО)
Снимка: ЕРА/БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 2.3 от 87 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

През последната половин година светът следи какво се случва с Алексейн Навални – отравянето, болницата в Омск, лъжите на местните доктори, евакуацията, Новичок, изявяващи се руски пропагандисти и служители, разкрития за собственото му отравяне, разговорът на Навални със сътрудници на ФСБ и лъжите на Путин. След това връщането в Русия, арест, фирма за двореца, същ, още съд, последни думи. Хиляди, дори милиони хора по цял свят неотлъчно следят живота на Един човек, защото това е основният враг на Путин.

А сега, ако се следва планът на Путин, трябва да настъпи тишина. Две години и половина – тишина. Като че ли най-накрая на Путин се сбъдна най-голямата мечта – Навални изчезна. Никой не знае къде е той, никой не го следи какво прави и говори.

Къде обаче трябва да прекара следващите две години и половина Навални? Как изглежда мястото и какви са правилата там. Какво представлява руския затвор и как Путин решава да отмъсти по-нататък на Навални.

Изправителна Колония №2 в Покров. От сайта navalny.com разговарят с лица, които са излежавали присъди там. Общото между всички интервюрирани е: „Там всичко е забранено!“. Унижения, психологически натиск, физическо насилие, заплахи и пълна изолация. Това е, което в Русия наричат „Законно наказание“, пътят към поправянето. Но в действителност това е мъчение.

Изправителна Колония №2 е с най-ограничената зона, т.нар. „червена“.

От следствения арест доставят затворника точно тук:

Затворнически ад за основния враг на Путин (ВИДЕО)

Извеждат от колата, вземат всички вещи, изправят затворника с лице към стената клекнал и започват да го бият. Веднага! По разказите на мнозина, първото, което правят с теб, когато попаднеш в Колония №2 е да те бият. Това е профилактика, за да всеки своето място. И това е толкова поразително, че средствата за масова информация дори допуснаха новина за това.

Следва проверка. Затворникът отива в изолатора тук:

Затворнически ад за основния враг на Путин (ВИДЕО)

Там пред администрацията и останалите затворници се събличаш гол и отново клякаш. Получаваш униформа – панталон, риза, бельо, комплект връхни дрехи. Това е всичко, което ще ползва Навални през следващите две години и половина. Затворникът веднага бива обръснат нула номер и му се прави снимка.

Следва среща с психолог. „Това е обслужване“ ще кажат мнозина, „уау, психолог“. В действителност това не е така. Психологът не се интересува от нищо за затворника. Той раздава цветни карти и иска да ги подреди в реда, който му харесва. И така няколко пъти. Синьото символизира спокойствието, червеното или оранжевото - воля. Психологът, вероятно, прави някои важни изводи ... Жълтото е желанието за комуникация. Само може да се съчувства на този, който го е избрал: основното правило на Колонията в Покров е никаква комуникация, пълна изолация.

Следва разговор с лекар. Тук също всичко е много просто. Ако затворникът няма медицински картон, то следва, че няма и заболявания. Отровен с Новичок? Бил е 3 седмици в кома и преди няколко месеца се е научил отново да ходи и говори? Покажи медицински картон за това. Ако това не е записано там, то значи, че не съществува.

Следва разговор с администрацията. Отново бой или психологическо унижение. Целта е да се напомни на затворника, че той не е човек и няма права и го изпращат в карантина.

По пътя към килията всички остават тук за известно време:

Затворнически ад за основния враг на Путин (ВИДЕО)

На затворниците се дава метла. Защо? За какво? Затворникът е длъжен да вземе метлата, да започне да отмъщава, а след това на охранителната камера, която го снима да каже: „Не подкрепям начина на живот на затворника“. Това е нещо като клетва.

Карантината затворникът излежава тук

Затворнически ад за основния враг на Путин (ВИДЕО)

Две седмици издевателства и максимално напрежение. Там затворникът се запознава с основното правило на затвора. Тук не трябва да се говори. Въобще. Задържаният живее в една стая с десетки други, но не трябва да разговаря с тях. Комуникацията е забранена.

Денят минава в безкрайно много и безсмислени действия. Затворникът никога не съществува просто така. Той непрекъснато прави нещо, изпълнява заповеди – ставане, физически упражнения, слушане на химна, физически упражнения, оправяне на леглото. След това заповед още веднъж да се оправи леглото. Или да е съблече, да си сгъне дрехите по устав и после отново да ги облече. И това се повтаря десетки пъти на ден. Всичко това чупи психиката.

Най-интересното е, че всички тези заповеди не идват от надзирателите, а от т.нар. санитари или „активисти“, както ги наричат в Колония №2. Това са осъдени лица – затворници, които са се договорили с администрацията и получават пари за издаването на всички тези заповеди. Те карат излежаващите присъди да си оправят леглата в продължение на три часа или ги карат да научат наизуст имената на служителите в колонията. Имат право на обискират затворниците, да ги бият, могат да правят с тях каквото си поискат. Извършват работата на надзирателите. Водят регистър, където записват всяка дума на затворниците и след това докладват на властите.

След изтичането на карантината всички биват прехвърлени в казарми с висока степен на сигурност

Затворнически ад за основния враг на Путин (ВИДЕО)

Това е важен етап от престоя на лицето в затвора, чиято единствена цел е да се покаже какво следва, ако то не изпълнява заповедите. Тук разговорите също са забранени, но се появяват колективни дейности, като например гледането на телевизия. Гледат се държавните канали, новини или лекции. Затворниците са седнали в редица, като трябва да са с изправен гръб и събрани крака. При неправилно седене, следва порицание. При затваряне на очите – наказание. Не може да НЕ гледаш телевизия.

От гл.т. на ежедневието нищо не се променя. Заповед след заповед. Често заповедта е да се стои с часове и да се гледа надолу. При вдигането на глава следва наказание. При непоздравяване – наказание. При разкопчаване на ризата – наказание. Няколко такива наказания и затворникът се разделя с предсрочното си освобождаване.

Следва преместване в помещения с нормална степен на сигурност.

Затворнически ад за основния враг на Путин (ВИДЕО)

Но всичко това е на теория. На практика затворникът с месеци може да бъде държан в казармата със строг режим. Обикновената барака това е стая, в която живеят 60 души. Леглата са на два етажа в две редици. На всеки затворник му се полагат 2 кв.м, нощна масичка и стол. От тук затворниците се водят на работа, веднъж седмично на църква и на баня. В бараката има душ, но той се ползва само от „активистите“. За останалите е забранено.

Логично времето в Колония №2 е спряло. Късметлии са тези, на които им се позволява за час-час и половина на сядат на ръба на табуретката и да почетат. Но политическите затворниците по правило нямат късмет. И така – денят минава в работа или тежки часове на задължително гледане на телевизия. Писма могат да се получават само на хартия. За да се отговори на тях, затворникът разполага с 30 минути на седмица. На затворника се дава лист хартия и писалка, но до него седи надзирател, който гледа какво се пише. Ако не му хареса – взема листа и го изхвърля. И да – за политическите затворници забраната за общуване с други хора действа.

Всички тези изтезания се случват в действителност – тук и днес. Целенасочено унищожаване на човек, подигравка с човек, това няма нищо общо със закона и справедливостта. Това е истинското средновековие, създадено от ръцете на Путин и неговите служители, в средата на Европа през 2021 г., пише сайтът navalny.com.

„Алексей Навални се намира в Колония №2 не защото е престъпник, а защото не се харесва на Путин. Той се намира там, защото не умря след опита да бъде отровен. То се намира там, защото се осмели да се върне в Русия. Защото дълги години ни казваше истината за корумпирания режим на Путин, за партията на мошениците и крадците, за президента, който се е барикадирал на своето място, за да краде и забогатее“, заключава navalny.com.

Русия

Поставете оценка на статията:
Оценка 2.3 от 87 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Жоро
1 Отговор
С престъпниците така се действа.

Коментиран от #82, #94, #106, #144


Оценка:
-87 +285

РАДИО ЕЛТО
2 Отговор
защо го тормозят не е извършил криминални престъпления а колко пестъпници са на свобода

Коментиран от #48, #55, #164


Оценка:
-226 +77

Някой
3 Отговор
А не е ли ад затворът в Гуантанамо? Или той е демократичен, защото е американски.
А, иначе, навсякъде осъдените престъпници са в затвор.
Точка!

Коментиран от #30, #141, #154


Оценка:
-57 +329

tost
4 Отговор
Затвора в Сибир ми е ясен, мен лично по ми е интересно за затворите в Ирак, Авганистан и Гуантанамо. Обаче както и през социализма, така и сега винаги ни представят,, едната страна на монетата,,

Коментиран от #107


Оценка:
-33 +270

пенсионер
5 Отговор
Сравнение с кашишките казарми и казармите на "киркоизтребителите" на времето , това си е курорт!

Оценка:
-31 +155

ПАНДИЗЧИЯТА
6 Отговор
А СПОРЕД ВАС КАК Е В ЩАТСКИ ЗАТВОР ............. ЩОТО АЗ СЪМ БИЛ В НЕГО 28 ДНИ ЗА ПРОТЕСТ СРЕЩУ УОЛСТРИИЙТ :)))

Коментиран от #135, #165


Оценка:
-25 +221

1520
7 Отговор
затвора не е курорт а той е криминален престъпник

Коментиран от #17


Оценка:
-44 +200

Чичи Том
8 Отговор
Ау пак за советския Анжела Дейвис ли става дума. Ай, стига изтъркахте се фалшиви защитници на някого си. Добре , че не познавате някой десидонт от Кина или Северна Морея. Тогава що сълзи и писания щяхте да излеете пред българските медии.

Оценка:
-21 +148

1520
9 Отговор
а как е в гуантанамо пишете и за него

Оценка:
-16 +169

Фактите
10 Отговор
Този се върна в Родината си,знаейки какео го очаква.Респект.!А черепчето къде е?

Коментиран от #20, #65


Оценка:
-124 +58

11
Този коментар е премахнат от модератор.
един от многото
12 Отговор
Вчера написах в някакъв коментар следния виц: Гарабед кани на кафе Киркор. Не мога брат ще посрещам дъщерята , излиза от затвора.??????? Чакай бе Киркор , ти нямаше ли син? Да бе ама затвора променя хората! И бях изтрит. Не знам какво лошо и нецензурно е видяло модераторчето , но повечето статии на Венито са направо порнографски в сравнение с написаното от мен.

Оценка:
-6 +135

РЕАЛИСТ
13 Отговор
Прав е авторът. Настъпи тишина. Навални разбра, че направи грешка, като се върна и се опита да обвини Путин за какво ли не. Повярва на приятелите си на Запад и сгреши. Тук го писах и не сбърках, че ще си лежи в затвора , защото прекали. Сега млъкна и слушал. Май и казарма не е ходил и е водил само разлигавен живот с жени пиене и хотели. Надцени се.

Коментиран от #114


Оценка:
-20 +186

пешо
14 Отговор
какъв враг може да е тоя боклук , навални е една американска подлога и предател .

Оценка:
-25 +185

За затворник, дори Навални
15 Отговор
В затвор, почивна станция на Малдивите? Всички са на ясно за "рисковете" на професията, професионален "опозиционер". Каква гражданска професия има нячма публикувано. За далавери има присъда. Остава само заради такъв да избухне военен конфликт. Луди много, нормалните сапотърпевши.

Оценка:
-13 +117

пешо
16 Отговор
престанете да пишете глупости , никой не се интересува от тоя предател .

Коментиран от #57


Оценка:
-22 +146

Терминатор
17 Отговор

До коментар #7 от "1520":


А ти какво си беговедо

Коментиран от #31


Оценка:
-74 +14

БПФ
18 Отговор
А, значи трябва да вярваме на сайта navalny.com?
Какви са тия "политически затворници" и колко такива има в Русия и защо "правозащитниците" от целият "демократичен" свят още не са писнали?
Иначе фактите ги знаем - на навални не му спряха интернета, дори докато беше в ареста !!!

Оценка:
-12 +122

Ставри
19 Отговор
В Гуантанамо ги слагат в стоманени клетки.Като в зоопарк.Често с черни качулки на главата и на колене.Спукване от бой и разпити с инжекции.Знаете ли поне 1 име на затворник там?Не че ни интерисува.

Оценка:
-10 +148

Ами в четвъртък си идва
20 Отговор

До коментар #10 от "Фактите":


Васил.Ще гони вашия вожд Винету за да му вземе скалпа..

Оценка:
-6 +66

Кютек
21 Отговор
Тоя така заслужава,соросоидна гад,още като му вида сините очички и ми иде да вдигна варията...

Оценка:
-18 +107

22
Този коментар е премахнат от модератор.
no name no faxe no number
23 Отговор
Не е престъпник, а продажник по лошо. Там му е мястото

Оценка:
-18 +119

ПСР
24 Отговор
Само едно въпросче.Защо Амнести Интернешънал,промени статуса на Навални?Бил е "Затворник на съвестта",но това определение е снето от личността му.

Оценка:
-8 +81

Хахаха..
25 Отговор

До коментар #22 от "Хахаха":


Ще,ще,ще...ще ти се,льохмане..

Коментиран от #60


Оценка:
-5 +24

Брендилия
26 Отговор
Ще публикуват за политическия опозиционер Навални докато не схванете, че тая колония прилича на концентрационен лагер. Затворници командват себеподобни. Къде го е имало? Руският Президент прави намек към света и особено силно зависими политици, подчинени на евреите, какво ги очаква от тая им зависимост

Оценка:
-11 +67

Стига ни заливали
27 Отговор
С коментари за този предател и крадец. Всичко, което му се случва, е малко.

Коментиран от #66


Оценка:
-13 +91

Реалист
28 Отговор
Страна от нато е с най-много политически затворници в света ! Турция , с повече политически затворници от Иран и Китай взети заедно !

Коментиран от #36


Оценка:
-5 +89

Vov
29 Отговор
А как трябва? ПРЕСТЪПНИК с привилегии.
Иначе статията си е абсолютна ГЛУПОСТ е пропаганда.

Оценка:
-11 +93

Петър
30 Отговор

До коментар #3 от "Някой":


Да,прав си,за Гуантанамо "демократичният" свят дума не обелва.

Оценка:
-5 +91

един от многото
31 Отговор

До коментар #17 от "Терминатор":


Във всеки случай не такова голямо и рогато като теб!

Оценка:
-5 +25

Харалампи
32 Отговор
Там да изгние този предател на Русия и американски шпионин.

Оценка:
-11 +82

Asan
33 Отговор

До коментар #22 от "Хахаха":


герппедал трол

Оценка:
-5 +38

Хм Хм
34 Отговор
Всичко това много прилича на родната казарма по Бай Тошово време.
Е, оцеляхме. И да, пречупва те.

Оценка:
-15 +29

Посетител
35 Отговор
Пак Дойче Зеле пропаганда! Аман!!! Всеки получава това, което е заслужил! В дадения случай, дори е смекчено. Колко пъти досега, получаваше по 15 дни СЗО (не бъркайте със Световната Здравна организация!), вместо реалната присъда, която е по-строга! Просто от Кремъл вдигнаха похлупака над него и Правосъдието сваля кадифените си ръкавици.

Оценка:
-5 +74

Да да
36 Отговор

До коментар #28 от "Реалист":


И кои са тези политици? Да нямат случайно връзка с пкк или фетуллах шарлатана,така малко да си се заинтересувал?или все ти е тая,викаш да си говоря по хавата па квото стане😅

Оценка:
-20 +6

дедо Герчо
37 Отговор
НАПРАВО Е "СЛЪНЧАКА" ,В СРАВНЕНИЕ С "ГУЛАГ"....ПУТИН Е МИЛОСТИВ,АКО БЕШЕ СТАЛИН...ХЪХЪХЪ...

Коментиран от #45


Оценка:
-6 +65

38
Този коментар е премахнат от модератор.
39
Този коментар е премахнат от модератор.
Smooth Jazz
40 Отговор
За какъв основен враг на Путин пишеш ма Антонио? За тази соросоидна утрепка, агент на цру и ми6? За какъв новичок говориш? Знаеш ли че това е БОЙНО отровно вещество, а не отрова за мишки. За какви лъжи на местни лекари бръщолевиш? Лъжите са на германските лекари, които след многобройните искания на РФ доказателства НЕ ПРЕДСТАВИХА. Мястото на предателя на родината си е точно там, при строг режим. Даже му е малко! Някои западни страни вече започнаха да се дистанцират от него, след като се запознах по подробно с неговата "политическа" дейност, изразяваща се в крайнодесен национализъм с подчертана ксенофобия, да не говорим за многобройните измами и финансови престъпления,които е извършил. Грях е да пишете подобни публикации, колкотои добре да ви плащат за тях.

Коментиран от #52


Оценка:
-10 +93

Хубаво ще е
41 Отговор
Това да се случи на нашия политически "елит". Справедливо наказание за национални предатели. Плюс отнемане на цялото имущество.

Оценка:
-0 +66

Сайта "Навални ком" всичко е достоверно?
42 Отговор
, написал е грешно Съдията, че присъдата ЩЕЕ излежава Навални в Колония, или Затвор а не в Санаториум или хотел в Алпите!!! Объркал сее Съдията!! След 3 години ще си харчи парите за Услугата, която направи на Политици и Служби!!

Оценка:
-1 +37

Нахалния
43 Отговор
Къде е Навални?
Хаха, как къде!
Там където е мястото на всички криминално проявени,хаха

Оценка:
-6 +66

Диверсант
44 Отговор
Понеже го представят за много интелигентен, много ще се радвам ако през времето си на почивка ( за сметка на данъкоплатците) напише една книга със заглавие.... КАК ЛИЦЕМЕРНИЯ ЗАПАД МОЖЕ ДА ТИ СЪСИПЕ ЖИВОТА. . . Готов съм и да помогна за издаването и.

Оценка:
-2 +53

аврамъ бакалинъ
45 Отговор

До коментар #37 от "дедо Герчо":


Ако беше Сталин Навални отдавна щеше да е блед спомен за много малко хора , друг е въпроса дали това би било нормално въобще но там всичко е възможно и не е наша работъ да се бъркаме в тяхната такава.

Оценка:
-2 +51

Николов
46 Отговор
Това е официален затвор,пишат къде е ,какъв е реда в него.Хсйде сега да напишат за нелегалните затвори на ЦРУ,май и в Румъния има.

Оценка:
-2 +53

бабаяга
47 Отговор
Много преувеличена истерия в Русия?!

Оценка:
-6 +19

Жор
48 Отговор

До коментар #2 от "РАДИО ЕЛТО":


абсолютен продажен криминал, измамник от световна класа,осъден официално без коментар с доказателсва за финансови измами

Оценка:
-7 +45

Деси
49 Отговор
И за какво толкова съжалявате този продажник? Той си мислеше , че като се върне в Русия с помощта на американците ще свалят Путин . Навални ще вземе властта и меко казано САЩ ще завладее Русия. Твърде много са мечтали. Е да си полежи в затвора и да разбере , каква маша беше в ръцете на САЩ и как го използваха и изплюха.

Оценка:
-3 +57

Не че нещо
50 Отговор
Явно с писането на поръчкови статии се справя девойката. С Тихомирчо се надпреварат за първото място. Пропуснала е само да напише каква е целта на самата статия, поръчителя, пропуснала е и да поговори с повечко руснаци от, които щеше да разбере, че там никой не взима въпросният на сериозно. И така....

Оценка:
-2 +40

51
Този коментар е премахнат от модератор.
Странджата
52 Отговор

До коментар #40 от "Smooth Jazz":


Промит БОЛШЕВИШКИ мозък!

Оценка:
-41 +5

Странджата
53 Отговор

До коментар #51 от "2121":


Промито КОМУНИСТИЧЕСКО ЗАКОСТЕНЯЛО НЕДУРАЗОМЕНИЕ!

Коментиран от #54


Оценка:
-39 +4

Брендилия
54 Отговор

До коментар #53 от "Странджата":


100℅ ви е промит мозъка. САЩ не им пука за България, нито за слугите й. По-зле и от Навални ще бъдат подредени

Оценка:
-3 +41

бръснаря
55 Отговор

До коментар #2 от "РАДИО ЕЛТО":


Че,в нашите казарми да не бяхме по по малко от 60 човека в спално и на легла по два етажа,пишештата статията може да попита баща си,пък като се сетя какви чудесии съм видял,пък като се сетя че бащами е трябвало да копаят по 7 кубика пръст там където трактор не може да копае и ако не се справиш,няма проблеми,има агрегат за през ноща,АЛОООО

Коментиран от #64


Оценка:
-4 +32

Ево
56 Отговор
Бе Вие от Факти запознати ли сте въобще с Берлинския пациент . Поне малко се напънете не се изисква много , преди да решите да пишете простотии

Оценка:
-3 +34

Гената
57 Отговор

До коментар #16 от "пешо":


Какво според теб значи "предател" ? Предал нечия кауза, нарушил нечий рахатлък ?! Едни такива "предатели" дефилираха в София десет месеца и нашият национален герой не ги прибра, само защото бяха много. Но скоро ще усети как е при Бай Ставри !

Оценка:
-5 +21

Едно е ясно
58 Отговор
Ако не е педал , сега със сигурност ще стане.И тези актове ще бъдат надлежно документирани за да могат в удобен момент да излязат на бял свят.Въобще вече е бита карта.

Оценка:
-3 +37

chi
59 Отговор
А той какво е очаквал с кафе да го черпят

Оценка:
-3 +30

60
Този коментар е премахнат от модератор.
МАФИЯ НА ББ
61 Отговор
Пeтър Витaнoв: Кoгaтo вaкcинaциятa ce бaви, губим чoвeшки живoти. Икoнoмикaтa нe мoжe дa ce възcтaнoви. шaйкaтa ИЗБИВA МНOГO БЪЛГAРИ КAТO НE ДOCТAВЯ ВAКCИНA.„Въпрocитe oбaчe cтaвaт вce пoвeчe, ocoбeнo в мoмeнт, в кoйтo eврoпeйcкaтa coлидaрнocт cякaш ce прoпуквa. Чeхитe ce oбърнaхa към Руcия зa вaкcини, cлoвaцитe вeчe зaкупихa 2 млн. дoзи; Aвcтрия и Дaния зaпoчвaт cъвмecтнo прoизвoдcтвo c Изрaeл. Унгaрcкият миниcтър-прeдceдaтeл ce вaкcинирa c китaйcкaтa вaкcинa…“, кaзa oщe eврoдeпутaтът.Кoгaтo вaкcинaциятa ce бaви, губим чoвeшки живoти. Икoнoмикaтa нe мoжe дa ce възcтaнoви. A щo ce oтнacя дo туризмa, кoй чуждecтрaнeн туриcт щe дoйдe в Бългaрия, кoгaтo имa ръcт и бум нa нoвoзaрaзeни? Зaтoвa e вaжнo вaкcинaциятa дa ce cлучи възмoжнo нaй-cкoрo. Нaдявaм ce дa зaпoчнe дa тeчe пo-oргaнизирaнo и в пo-бързи тeмпoвe, зa дa мoжeм вce пaк дa имaмe лeтeн туриcтичecки ceзoн, пoнe някaквa чacт oт нeгo дa бъдe cпaceнa“, БOЙКO БOРИCOВ E ЛЪЖЛИВ МУТРAФOН, БЪЛГAРOУБИEЦ!!!! ФAКТИТE ГOВOРЯТ. ЗА АДА В БЪЛГАРИЯ СЪЗДАДЕН ОТ БОЙКО БОРИСОВ И ШАЙКА НИЩО НЕ ПИШЕТЕ!!!!! ЗАЩО???????

Оценка:
-6 +17

веселяк
62 Отговор
И да пишете кога, колко пъти и с каква продължителност е тръцкал Навални! Иначе сън не ме лови! И сте пропуснали на снимките трасето до Ве Це то!

Оценка:
-3 +22

ААС
63 Отговор
Джулиан Асандж защо още е в затвора?
Направил е много повече за света, отколкото коментирания тук психопат.

Оценка:
-2 +39

Гената
64 Отговор

До коментар #55 от "бръснаря":


Бил съм в казарма, живял съм и в Русия. Там си имат лаф: "Ето и есть тюрма, ето не Мать родная !" Русите са престъпна пасмина, но опре ли до затвор знаят, че там им свършва живота и започва борбата за физическо оцеляване. А казармата трябва да е такава, на война няма да ти прислугват камериерки. Скоро гледах филм за Бундесвера днес - майко мила ! Ако тен. Ервин Ромел можеше да се вдигне от гроба, щеше пак да се застреля, но от мъка, като види тая лиготия.

Коментиран от #67


Оценка:
-3 +26

Чичо Митко
65 Отговор

До коментар #10 от "Фактите":


.............Този се върна в Родината си, знаейки какео го очаква..........

ТОВА Е ТАКА САМО ЗА АБСОЛЮТНО НЕУКИТЕ ГЛУПАЦИ КАТО ТЕБЕ. "ТОЗИ" СЕ ВЪРНА ЗАЩОТО ЦРУ МУ ПЛАТИ ДА СЕ ВЪРНЕ С ЦЕЛ ДА МЪТИ ВОДАТА И ДА СЪЗДАДЕ ИНТРИГА, ЗА ДА ПОСЛЕДВАТ САНКЦИИ....

Е, "ТОЗИ" СИ ГО ПОЛУЧИ, ХАРЕСВА МИ РЕЖИМА МУ.
А НАЙ-ХУБАВО ЩЕ Е, В ДЕНЯ НА ОСВОБОЖДАВАНЕТО МУ, ДА СЕ СБИЕ С ДРУГ ЗАТВОРНИК И ДА ГО УБИЯТ. И СТАВА ГЕРОЙ....... :-)

Оценка:
-4 +30

яко ни лъжат
66 Отговор

До коментар #27 от "Стига ни заливали":


С ЛЪЖЛИВА ОТРОВНА ПОМИЯ ОТ ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ. ФАКТИ СТАНАХА РУПОР НА ЛЪЖЛИВАТА ГЬОБЕЛСОВА ПРОПАГАНДА НА ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ. КОЙ СЪДИ НАХАЛНИ ЗА КРАЖБА НА ОГРОМНА СУМА ПАРИ В РУСИЯ???? ФРЕНСКА ФИРМА Е ИЩЕЦА. РУСНАКА НАХАЛНИ Е КРАДЕЦА. РУСКИ СЪД ГО СЪДИ И ЩЕ ЛЕЖИ В РУСИЯ ЗА КРАЖБА. ТОВА Е ИСТИНАТА. ДРУГОТО Е ГЬОБЕЛСОВА ЛЪЖЛИВА ПРОПАГАНДА В СТИЛ ДВОРЕЦА НА ПУТИН ДЕТО ГО НЯМА. КАТО ДВОРЕЦА НА АЛАДИН И ВЪЛШЕБНАТА ЛАМПА.

Коментиран от #76


Оценка:
-3 +31

ААС
67 Отговор

До коментар #64 от "Гената":


И аз съм бил в казарма и Русия.
Още първия ден взводния като ни строи, ни каза - "имайте предвид, че казармата е само една степен над затвора". За България говоря.

Оценка:
-2 +19

Алекс
68 Отговор
Путяра редкостный мерзавец достойный электрического стула.

Оценка:
-36 +3

румен
69 Отговор
Путин е ВЕЛИК

Оценка:
-3 +31

Боздуганх
70 Отговор
Статията е за дебели! Путин не се научи да трови като хората! Дано знае как да се отнася към враговете на Русия !

Оценка:
-3 +20

Ха ха
71 Отговор
Извеждат от колата, вземат всички вещи, изправят затворника с лице към стената ...ама няма потни негри кат в демократичните затвори зад локвата дето раздават карамфили на новопостъпилите))))))

Оценка:
-2 +20

така трябва
72 Отговор
Изключително неграмотна и просташка публикация за пореден път.Тоя измекяр Навални е точно такава конкуренция на Путин,каквато е и антилопата на бенгалския тигър.Просто Вова показа на всички какво ги чака,ако се продадат на сатанистите глобалисти.Опозиционерите по убеждения проблеми в Русия нямат.Но платените предатели ще ядат хурката.

Оценка:
-2 +36

Чук
73 Отговор
Тоя дървокрадец май е спрял вече да се хили кат пача и то безпричинно та затва май риват секви таратупняци....

Оценка:
-2 +22

Сър Пичук
74 Отговор
Навални ще ги агитира и ще се присъединят към него. Той не е някакъв криминален престъпник, а политически, с организация и широка подкрепа навън, така, че няма да бъде третиран като другите.

Оценка:
-29 +4

православен
75 Отговор
УАУУУУ точно както е в щатските затвори само дето в гвантамау или колонията в полша ти слагат ток на топките или ти изливат тонове вада докато незнаеш кой си и какво си и искаш само да живееш още малко и си готов да обвиниш и майка си в каквото ти кажат лицемерните фащаци

Оценка:
-3 +21

Брендилия
76 Отговор

До коментар #66 от "яко ни лъжат":


Грешиш! Кражбата на руска дървесина за милоиони долари, не рубли, от 2-ма руски олигарси е предшестваща френските мазила. Та Руският Президент съди Навални за обида на ветеран от ВСВ, сещаш ли се?

Оценка:
-4 +9

4883
77 Отговор
Ама този престъпник имал и сайт?!И "негови приятели" разговаряли с хора излежавали присъда там!Е,И!К,во искате да кажат тези престъпници!!Каквото повикало това се обадило!!На свобода си грабил,крал,убивал и т.н.криминални престъпления и искаш в затвора да те имат за човек!ТИ СИ ПРЕСТЪПНИК И ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ЩЕ ОСТАНЕШ ТАКЪВ!ТАКА,ЧЕ Т,ВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО МИНКЕ!!ГА ЯДЕ КИФТЕАТА ЩО НЕ РИВА,А СЕГА РИВЕШ!ТАМ В ЗАТВОРА НЯМА СЕСТРИЧКИ,БАЛЪЦИ С БЕЛИ ЯКИЧКИ,А ИМА БОЙ И .БАН!!БАЧКАНЕ ДО ПОСИНЯВАНЕ,ЗА ДА НЕ УМРЕШ ОТ СТУД!!ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА НА СОЛЖЕНИЦИН "ЕДИН ДЕН НА ИВАН ДЕНИСОВИЧ"И ТОГАВА ЕЛАТЕ НА ДИСПУТ С МЕН!!!!

Коментиран от #80


Оценка:
-2 +18

Жулиен Гаков
78 Отговор
За предател като него това си е лукс( направо курорт) ! ,, Демократичния" Гуантанамо е за този ПРОДАЖНИК - клетката, качулката, бой, вода до глезените денонощно и накрая - на прасетата да го изядат жив!

Коментиран от #81


Оценка:
-2 +23

Наум
79 Отговор
Господарите му с нетърпение очакват някой " политически карманник " да го грохне , за да обвинят съкилийника му от ФСБ .
С тези очи на каракуда и с тази физиономия на тризомик 21 , може да стане чудесна восъчна статуя в пантеона на мадам Тисо , за радост на всички соросоидки .

Коментиран от #108


Оценка:
-3 +22

Брендилия
80 Отговор

До коментар #77 от "4883":


Друга книга играе в тоя случай "Записки на следователя" Лев Шейнин. Един приятел ми я даде. С огромно удоволствие я прочетох на един дъх. Търся да си я закупя, но засега неуспешно.

Оценка:
-2 +9

Брендилия
81 Отговор

До коментар #78 от "Жулиен Гаков":


Гражданин на РФедерация, който не направи глупостта да избяга, а се завърна в Родината не го пращай никъде. Там е където трябва

Коментиран от #98


Оценка:
-6 +11

Емигрант
82 Отговор

До коментар #1 от "Жоро":


Престъпно ли е да се покаже корупцията и олигархията? Прост народ, слаба държава.

Оценка:
-13 +8

аг08
83 Отговор
абсолютно америчка пропаганда!

Оценка:
-4 +22

Ангеларий
84 Отговор
Не вярвам да не си прави сметка , че е го използуват за маша . Пожелавам му , колкото може по-вече затворнически дилафи , та като го пуснат да се кандидатира за мецо сопрано в кралската лондонска опера . Навални в ролята на Норма и туш ........

Оценка:
-4 +18

9274
85 Отговор
Навални е типичен пример за това какво ще ти се случи ,ако решиш да се опиташ да освободиш русия от диктатурата и тиранията.Ето затова Русия е най-корумпираната държава в света в която властва диктаторски режим на някакъв полуръст.В Русия народа няма право на избор.

Коментиран от #95


Оценка:
-26 +6

Немаскираният
86 Отговор
Целият катун Горбачови живее в Германия. Тоя Анални е завършил училище в САЩ и е вербуван съответно. Дъщеря му в момента учи в САЩ.

Оценка:
-2 +20

ракета
87 Отговор
Нa прaктикa зaтвoрникът c мeceци мoжe дa бъдe държaн в кaзaрмaтa cъc cтрoг рeжим. Oбикнoвeнaтa бaрaкa тoвa e cтaя, в кoятo живeят 60 души. Лeглaтa ca нa двa eтaжa в двe рeдици. Нa вceки зaтвoрник му ce пoлaгaт 2 кв.м, нoщнa мacичкa и cтoл. Oт тук зaтвoрницитe ce вoдят нa рaбoтa, вeднъж ceдмичнo и нa бaня.
това е казармата преди 10 ноември само масичка не сме имали и другите затворници не са много опасни,

Оценка:
-2 +15

Куко Пипев
88 Отговор
Защо не остана в затворническия рай във Федерална република Германия? Има защо. Русия трябва да е разделена, подчинена и природните и богатства да се използват от "целият демократичен свят". Хубаво, нали? Отговор Да.

Коментиран от #89


Оценка:
-7 +18

КАТУН С РАКЕТИ
89 Отговор

До коментар #88 от "Куко Пипев":


И тоя па и той с те ресурси...На кой с му притрябвали тея руски ресурси бе левент ? Вие соросоидните русопитецл не схванахте ли ,че ресурсите са приоритет само за ресурсни икономики като руската ,коятл не произвежда нищо ? Запада е с 100 години по напред откъм развитие от Русия без да притежава ресурси в такова количество !

Коментиран от #118


Оценка:
-20 +6

Павел Пенев
90 Отговор
Тук не е като вилата в Германия където беше лекуван без причина, а всъщност подготвяйки новата му дисидентска програма–борба с корупцията,която съществува в целия ЕС.

Оценка:
-6 +13

91
Този коментар е премахнат от модератор.
92
Този коментар е премахнат от модератор.
Мда
93 Отговор
Обикновен измамник, прикривайки далавери с политическа

Оценка:
-4 +12

Възмездие
94 Отговор

До коментар #1 от "Жоро":


Да даде Господ да го последваш

Оценка:
-9 +2

Жулиен Гаков
95 Отговор

До коментар #85 от "9274":


Няма по-голяма диктатура от американската!

Коментиран от #97


Оценка:
-3 +21

12345678
96 Отговор
МАЛКОМУ Е НА ТОЗИ ПРОДАЖЕН БОКЛУК.....

Оценка:
-6 +12

Кремъл
97 Отговор

До коментар #95 от "Жулиен Гаков":


Видял си ти Диктатура,тъпоъгълник....аман от проруски главоци..

Оценка:
-9 +6

98
Този коментар е премахнат от модератор.
Путин
99 Отговор
Супер, точното място за боклук като този... дано го и обладават!

Оценка:
-5 +16

От пчелина
100 Отговор
Пожелавам му Баба Меца да му носи мед! ...

Оценка:
-4 +9

Присмехулник
101 Отговор
Навални е много опасен за Режима в Кремъл.Убийци не са на такива условия на който са го подложили.Което означава че Путин,треска го тресе да няма 10,100,1000...1000000 нови Навални....

Оценка:
-17 +5

ЧЕТЯЩ
102 Отговор
Куца статия !!!!! ....тая журналистка със същия успех може да създава лекета от борш ....
Та ,тоя криминален тип е съден за финансова измама в размер около 290 000 евро , заедно с брат му и са измамили френска компания !
...та тая готвачка , журналистка или изцапано или леке или к' вото и да е там е чела доста за руските затвори ама да беше и прочела има ли оцелял Павел ,изобщо един , след натравяне с Новичок !?!?
Статия за дебили !

Коментиран от #117


Оценка:
-2 +15

хаха
103 Отговор
Колкото си по дребен, толкова по зъл и проклет.. Ще дойде ден да се наслаждаваме на оценките за путя, когато пукне.. никой не е вечен товарищи, а времето ще реши "кому позор, кому безславие и кому безсмертие.." путята ще е акото по стената с гаранция!!! а вие си плюйкайте героя който се жертва за народа си безнадежден

Оценка:
-14 +6

Николай
104 Отговор
За краварскате слуги така дори много ПОВЕЧЕ !!!

Оценка:
-1 +16

ПЕНКО
105 Отговор
САМО ЗАМЕНЕТЕ ИМЕТО " КОЛОНИЯ -№ 2 " С ИМЕТО : "АБУ ГРАИБ" !!!!!!!!!!

Оценка:
-0 +6

Жоро,тъпият путинофил
106 Отговор

До коментар #1 от "Жоро":


Заминавай Жоро за руската кочина,където всичко е справедливо и прекрасно. И се кланяй на любимия ти Путин,който направи великото "откритие" че българската азбука всъщност била македонска.

Оценка:
-19 +7

tost е тъпанар
107 Отговор

До коментар #4 от "tost":


Пише се Афганистан,а не Авганистан. Глупав и примитивен си като македонски овчар.

Оценка:
-3 +6

Наум,ти пропускаш!
108 Отговор

До коментар #79 от "Наум":


В статията не е уточнено по колко пъти дневно Навални е е*ан.

Коментиран от #131


Оценка:
-2 +12

109
Този коментар е премахнат от модератор.
110
Този коментар е премахнат от модератор.
111
Този коментар е премахнат от модератор.
112
Този коментар е премахнат от модератор.
113
Този коментар е премахнат от модератор.
Всъщност
114 Отговор

До коментар #13 от "РЕАЛИСТ":


Дааа, трябваше да му свият сърмите най-накрая на тоя алчен тъпак! Той се докара до това положение, да няма полезен ход за себе си.......от една страна са западните му спонсори и поддръжници, които инвестираха доста време и пари в него с надеждата да свалят Путин и по примера на Елцин да раздаде всичко ценно в Русия на сороските джендъря.......затова беше целия напън на западналите, обаче очаквано не се получи, а понеже те са страшно безидейни и кухи нямат друг вариант за действие........та използваха Нахални за своите интереси, и нарочно го пратиха обратно в Русия(бъдете на 100% сигурни че той не е искал да се връща)обаче не може да откаже щото иначе господарите му ще разберат че е безполезен и като нищо ще го почерпят с истински новичок........та затова ще не ще той направи каквото се искаше от него с ясното съзнание че нищо няма да постигне срещу Путин, но просто нямаше избор.......и сега това време дето ще прекара в затвора наистина ще му се стори ужасно, но той си го е заслужил........а когато излезе(а той ще излезе щото Путин няма да позволи да го затрият там)ще е по-нисък от тревата и няма да смее да се обади и с половин дума даже.......ще му позволят да си живее живота колкото му е писано и това е, а той ще е достатъчно помъдрял за да не се захваща повече със сороснята.......и случаят с него ще послужи като пример и предупреждение за всички които се пробват да предават Русия!

Оценка:
-3 +18

115
Този коментар е премахнат от модератор.
116
Този коментар е премахнат от модератор.
Присмехулник
117 Отговор

До коментар #102 от "ЧЕТЯЩ":


Повтаряш като папагал нещо което си чул,от проруски трол.Потърси в Гугъл,делото на Навални и брат му Олег.Ще излезне цялата статия как много неща не съответстват.Поръчков процес ама .....лизците тук,повтарят като латерна...

Оценка:
-15 +4

Голата истина
118 Отговор

До коментар #89 от "КАТУН С РАКЕТИ":


Запада няма ресурси, но за това пък с голямо удоволствие ги краде от останалия свят:, пример концесията за българското злато, концесията за , Мариците" и др.А който не си ги даде доброволно, му организират ,,демократизиране" и пак го ограбват и то напълно безплатно, пример- сирийския нефт в момента.Те просто са наясно, че без ресурси изпадат от играта и се присъединяват къ Третия свят.Пример - провала на програмата F-35, разбраха че композитите не могат да заместят титана и аеропланчето се смачква при по-големи скорости или резки маневри.Та жизнено важно за Западното господство е обсебването на туските неразработени залежи. Много добре осъзнават, че това е хапка голяма за техните уста и могат да се задавят неспасимо
Но продължаеат да пробват по всякакъв начин, защото иначе се прощават с господстващото си положение.

Оценка:
-1 +21

119
Този коментар е премахнат от модератор.
другарят
120 Отговор
Ало простите мисирки! Всеки ден ли ще ни хвърляте в очите тоя боклук? Бил "основният враг на Путин" с 2% доверие в Русия!??

Оценка:
-5 +21

Жабчо
121 Отговор
Забелязахме ли колко му е плоска главата отзад ? Единствено възглавницата ще му бъде удобна , ако разирасе съкилийниците му позволят да спи по гръб .......................@

Оценка:
-1 +13

122
Този коментар е премахнат от модератор.
Баничаров
123 Отговор
Ако има късмет да го изпишат , ще е най-добрия геврекчия сред опозицонерите и най-добрия опозиционер сред геврекчиите .

Оценка:
-2 +14

ГЕРБЗАТВОР
124 Отговор
ТАМ ДА ПРАТЯТ ВСИЧКИ КРАДЦИ ОТ ГЕРБ ! ТЕ ВСИЧКИ СА КРАДЦИ : Ало простите мисирки! Всеки ден ли ще ни хвърляте в очите тоя боклук? Бил "основният враг на Путин" с 2% доверие в Русия!?? НЕКА НАВАЛНИ ДА ИМ Е НАЧАЛНИК !!

Оценка:
-1 +18

панагюрец
125 Отговор
В същата килия трябва да лежи и путин!!!

Оценка:
-15 +5

гост
126 Отговор
Всички които му желаете злото, затвора в Белене още работи и ви чака!

Оценка:
-10 +2

Тито
127 Отговор
Питкин е убиец и ще изгние в ада ,ако не се покае

Оценка:
-17 +3

Калин
128 Отговор
Бог да благослови Навални

Оценка:
-16 +4

Колев
129 Отговор
Путин е соросоид и масон

Оценка:
-14 +3

гост
130 Отговор
Само в БГ престъпниците са на свобода,чедаже заемат ръководни постове.

Оценка:
-0 +12

Наум
131 Отговор

До коментар #108 от "Наум,ти пропускаш!":


Ще го е.@@.т цяла нощ , пък той да си ги смята както си иска .

Оценка:
-2 +7

Дърта муджа
132 Отговор
Руски ибрици за Навални не знам, може да ги само убият в затвора, но на вовката късия и шаиката около него няма да им се размине Хага, на бункерния ще му ритнат столето рано или късно....

Оценка:
-12 +3

Оня
133 Отговор
А бе когато един вожд чувства че има сериозни умствени пропуски ги компенсира със сила и терор .Това се забелезва във всички болшевишки вождове и не е изключение това говори за изостаналост в развитието поне от около 100год.Просто требва да стискат със зъби колхозниците и да чакат да еволюират политиците им към нещо по нормално

Коментиран от #134, #139


Оценка:
-15 +2

Панелен таласъм
134 Отговор

До коментар #133 от "Оня":


Оня , ще ми услужиш ли с чушкопка , дето баща ти получи , когато стана почитен член в хора на софийско градско ?

Оценка:
-2 +9

135
Този коментар е премахнат от модератор.
любител
136 Отговор
само не разбрах тоя предател какво иска пет звезден хотел на бахамите ли.много ясно мястото му е в затвора като на всички предатели.а процедурата е като при нас в казармата гола глава баня и нови дрехи какво повече.

Оценка:
-0 +10

спец
137 Отговор
Оказа се, че Путин не е бил взет във Външното разузнаване заради това, че е било установено, че той страда от Педофилия. Както разказаха осведомените хора, за този негов полов недъг са разбрали не веднага, а не много до завършването на КАИ. Естествено, че времето за проучване на Путин е било недостатъчно, а да доложи на самия връх за това, което кадровиците не са доогледали и че в недрата на съветското разузнаване се е завъдил педофил, ръководството на КАИ се е уплашило. Както е прието в спецслужбите, Путин е бил отведен от командировка във ФРГ под благовиден предлог и е бил върнат там, откъдето е дошъл в Ленинградското УКГБ и както се казва делото е приключено.

Коментиран от #168


Оценка:
-14 +1

комунист
138 Отговор
Убитият в Лондон бивш руски агент Александър Литвиненко твърдял, че имал запис, на който президентът Владимир Путин прави секс с непълнолетни момчета в московски апартамент, съобщава в. „Дейли мейл“.Скандалната информация се съдържа в британския доклад от 300 страници, който бе изнесен вчера и в който се допуска, че държавният глава в Кремъл лично е наредил отравянето на дисидента. Тя е била публикувана и приживе в блога на Литвиненко през юни 2006 г., след като в медиите се завъртя снимка, на която Путин целува корема на 5-годишно момченце, дошло на обиколка в Кремъл. Бившият агент бе отровен с полоний 210, сипан в чая му в лондонски хотел, 5 месеца по-късно.


Записът бил от време, когато Путин бил още студент в института „Андропов“, който подготвя кадри на КГБ, и е направен в същия апартамент на улица „Полянка“, в който години по-късно - през 1997 г., руският прокурор Юрий Скуратов бе хванат да прави секс с две проститутки, а Путин го изнудвал по случая.


Британското разследване съдържа още твърдения на Литвиненко, че Путин е педофил. Мъртвият от 10 години дисидент казвал приживе, че Путин е бил принуден да замине за чужбина, за да се потулят нещата. После става шеф на Федералната служба за сигурност, намира видеото и го унищожава.

Коментиран от #140, #145


Оценка:
-13 +1

любител
139 Отговор

До коментар #133 от "Оня":


нещо си в грешка това описание се отнася за нашите управляващи.

Оценка:
-1 +8

любител
140 Отговор

До коментар #138 от "комунист":


ало стегни се малко и не пиши глупости ти да не си работил в ми6 та прочете секретен доклад на службите. не се излагай повече и така всички разбраха че си тъпо герберче на хранилка.

Оценка:
-0 +10

старият рокер
141 Отговор

До коментар #3 от "Някой":


...а путин кога? запетая.

Оценка:
-8 +0

Това им трябва
142 Отговор
Защо спонсорите на Навлни го превърнаха в жертвено агне ?

Оценка:
-0 +8

Брендилия
143 Отговор

До коментар #98 от "Дългият":


Първо да промени себе си, еуглено и тогава да мисли за руския народ и държава. Навални се е изложил като кифладжия без кифли и си получи справедливо наказание. Ако го бяха осъдили за кражба нямаше да се върне в РФ.

Оценка:
-0 +8

Брендилия
144 Отговор

До коментар #1 от "Жоро":


Правилно Жоро! Даже е минал метър, защото е осъден като хулиган, а не за кражбите

Оценка:
-0 +6

Бай Спиро
145 Отговор

До коментар #138 от "комунист":


Явно завиждаш , че не си присъствувал на Путиновата вечеринка .
Това ,че си пълен алитерат с аватар " комунист " не е случайно . Чудя се как не се намери някой по умен от МИ6 да предложи козина от сибирски пор вместо плутоний , прекаран лично от Путин през граници и митници в алуминиева шола открадната от българска шкембеджийница .

Оценка:
-0 +6

НямакъщавБарцел
146 Отговор
Западът е заложил на куц кон, без шансове за успех.

Оценка:
-1 +10

147
Този коментар е премахнат от модератор.
Петров
148 Отговор
Хубава статия, но ние простосмъртните знаем, че Щатите имат най-много затвори в света, сигурно ще е полезно да знаем как се третират там не само негрите, масовите престъпници, а и политическите. Нищичко за затвора на един вече световно известен журналист, някой да е вдигнал глас да го освободят, щото той остаря години наред, не знаете името му, АСАНЖ. Живеем в свят на лъжа и лицемерие, на жестокост и безкрайна алчност, на нечувана медийна манипулация, за каквато нацистите не са и мечтали, натрупа се толкова оръжие, че и ядрено, че само за миг може да се заличим и лудостта продължава, а има само едни виновни Руснаците, Путинова Русия, тази, която загуби 27 милиона през втората, която спаси Европа и от Наполеон, освободи десетки страни от колониалната "демокрация" на лицемерния запад. Към тях вече прибавиха и Китай, който направи икономически чудеса със своето 1,3 милиардно население, но вече не иска да играе по "демократичната гайда" на хегемона, този, който наследи най-голямата империя ВЕЛИКОбритания,оная островна държава, а сега наложи и езика си на света.

Оценка:
-1 +6

Сева
149 Отговор
Навални е престъпник и това е доказано безспорно.Вечна слава на Русия

Коментиран от #153, #156


Оценка:
-1 +7

150
Този коментар е премахнат от модератор.
3DX повече
151 Отговор
Не връзкар. Щом не с гривна

Оценка:
-2 +0

Хоровиц
152 Отговор
Ей няма оттърване от тази гадна комунистическа сган. ...

Оценка:
-7 +4

153
Този коментар е премахнат от модератор.
154
Този коментар е премахнат от модератор.
155
Този коментар е премахнат от модератор.
156
Този коментар е премахнат от модератор.
СССР
157 Отговор
И целия свят да е срещу Русия аз ще бъда срещу целия свят Русия е велика страна и такава ще остане завинаги защото аз съм българин и помня

Коментиран от #169


Оценка:
-2 +5

СССР
158 Отговор
Предатели винаги е имало в цял свят но светът е успявал да се справи с тях

Оценка:
-2 +2

СССР
159 Отговор
Не съм комунист но Русия е съвсем друго нещо,

Коментиран от #160


Оценка:
-2 +3

160
Този коментар е премахнат от модератор.
Крали Марко
161 Отговор
Антония, Антония толкова много писане за това краварско марионетче нахални....Готина си ! Не губи време и имидж за кухи писания! Чист 8 март!

Оценка:
-1 +6

Маргинал
162 Отговор
В България опозиция няма това са назначени за опозиция

Оценка:
-0 +3

Бойко
163 Отговор
Тука е демокрация! Само вижте под тази статия колко изтрити коментари има и ще видите дали сме свободно

Оценка:
-0 +3

В2Н
164 Отговор

До коментар #2 от "РАДИО ЕЛТО":


Извършил е нещо по лошо- предателство към Родината.Играй по свирката на запада,затова го и защитават,защитават си АГЕНТА. За предателство към Русия куршум! Абе, какво са зейнали от Запада, там му е мястото!

Оценка:
-0 +4

MilenaBerlin
165 Отговор

До коментар #6 от "ПАНДИЗЧИЯТА":


Интересно ни е как е там в американските затвори. Разкажете накратко.

Оценка:
-0 +3

MilenaBerlin
166 Отговор
За предателство на родината преди разстрелваха без дълги процедури. По бързата процедура.
Принципно съм против всяка форма на насилие. Защо Навални се върна там, където знаеше, какво го чака. Защо не остана в Берлин под закрилата на немските власти?
Защото е провокатор и слуга на западните служби. За шпионите и провокаторите присъдата е ясна.

Оценка:
-0 +4

Фйдк
167 Отговор
Каквонсе мешите вие в другите държави така са решили и тва е.

Оценка:
-0 +3

Гошо
168 Отговор

До коментар #137 от "спец":


Абе ти да не си му светил на Путин?? Англичаните могат да си пишат и че пие детска кръв,те са най- лъжовния народ,а Литвиненко го убиха чеченците!!

Оценка:
-2 +3

169
Този коментар е премахнат от модератор.
ФАКТ
170 Отговор
само да попитам господата комунисти от сайта..защо ми триете коментарите..в последните си два коментара нямаше нито една обидна дума..или вече и комунисти влиза в графата обидна дума..??:)

Оценка:
-1 +1

171
Този коментар е премахнат от модератор.
Варненец
172 Отговор
Навални е наивник, когото Западът използва. Гледах го внимателно във филма срещу Путин - Навални сам вярва на лъжите си. Леко луд.

Оценка:
-0 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Лозан Панов
Председателят на ВКС Лозан Панов с коментар за ситуацията в България
Еквивалент на Гьобелс е Пеевски"

Още бисери