Last news in Fakti

9 Март, 2021 14:50 12 670 73

Борисов бил противник на мерките?! Аман бе...

  • бойко борисов-
  • костадин ангелов-
  • мерки-
  • коронавирус

Самата идея здравният министър да оглави избирателна листа в настоящата ситуация беше отвратителна

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Премиерът ни, чието еднолично управление се разпростира вече в трето десетилетие, изведнъж се оказа противник на мерките. Не, недейте, изчакайте - нищо не вадим от контекста. Човекът си го каза в прав текст - "Противник съм на мерките със заповеди". Великолепно изказване. Нека баламосването на по-наивната, но за съжаление по-многобройна част от народа продължи по същия безобразен начин, както и досега. Що за мерки ще са и кой ще ги спазва, ако не се издаде заповед?! То, както видяхме, и заповедите не са особена гаранция, ама хайде стига Борисов се е правел на току-що събудил се от зимен сън мечок от приюта в Белица.

Така е свикнал да слаломира с думичките, че човек наистина ще си помисли най-нелепото - че не той, а бай Киро Ананиев и сега Костадин Ангелов вземат решенията и самоволно издават заповеди. Тези лоши хора ни затварят, а добрият премиер ридае за нарушените ни права и свободи, но не може да направи нищо. Като "лошите хора" от предишния мит, дето криели истината от Тодор Живков за реалното положение на народа през соца. Тато пишел книгите си с бай Милко Балев, нямал време за инспекции, като тези на охранителя му и сляпо се доверявал на коварните си боляри.

Така и така споменахме настоящия здравен министър. Костадин Ангелов заяви, че прекратява предизборната си кампания, заради усложнената ситуация с коронавируса. На някого това може да се стори достойно, на друг дори трогателно. Всичко може. Всъщност, самата идея здравният министър да оглави листа в настоящата ситуация беше отвратителна. Какъв щеше да е кярът за ГЕРБ - да дават един от водачите си на листа още няколко пъти на ден по телевизора, извън репортажите от платените предизборни блокове. Доста сиромахомилски подход, не отива на космополитното и визионерско разбиране на премиера за нещата от живота.

Или вероятно са мислели, че към датата на вота ще имаме 20-30 новозаразени на ден, а не 2-3 хиляди, както се очертава. И тогава министърът и неговия Първи щяха да оберат и допълнителния бонус като спасители на нацията.

А сега т.нар. "български модел" за борба с пандемията, за който уж говорел, видите ли, Светът, поема към поредната си мутация.

"Българският модел" - това е мегакомплексарщина, приятели.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 114 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4 април

    214 20 Отговор
    Да свалим бай Ганьо от джипката

    Коментиран от #61, #63

  • 2 Тикви и каскети

    17 117 Отговор
    Борисов е най

    Коментиран от #71

  • 3 4 април

    150 21 Отговор
    Да свалим бай Ганьо от джипката
  • 4 HAHAHAHHA

    118 12 Отговор
    До кога бе Миме?????!!!!!! тоз само като го види човек и му се повр...ъща .Машинистит задава въпрос: Тоз Валк моЖе ли да завива!!!??:)))))) Тъпа кратуна ,тъп бокл//..,.ук
  • 5 Последния Софиянец

    138 9 Отговор
    Ще ни затварят кметовете,щото до кметските избори е далече.Правителството си измива ръцете.Подлеци!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Посмали малко,

    17 109 Отговор
    и не лъжи, хората помнят. Борисов управлява 11 години,а червените хиени-колко? ПочетИ малко,информирай се .

    Коментиран от #26, #67

  • 8 0000

    63 0 Отговор
    А пък вие сте ЛИЗАЧИ И НАГАЖДАЧИ
  • 9 Дръж се Тикво!

    34 8 Отговор
    Имаш чар..
  • 10 Да,бе

    99 6 Отговор
    Как да обича мерките - като се качи на кантара и го чупи, като рече да си мери талията и метъра му е малък.Само броенето на пари го релаксира.
  • 11 3,14К

    79 1 Отговор
    Чудех се от къде Доньо Донев е черпил вдъхновение за създаване на своите герои, а ето ви тази снимка.
  • 12 искащ

    12 73 Отговор
    Борисов да затегни мерките,защото българина не може да се самомоконтролира.Иначе ще стане лошо,щеима пак умиращи по с
    тълбите на болниците,поради липса на легла.

    Коментиран от #15, #16, #19, #27

  • 13 ПСР

    62 3 Отговор
    А,че употребата на думи,често на диалект от Премиера по"особен"начин,не е от вчера.Ние сме горди с този Повелител на лъжите и измислиците,не от вчера.Това,че си променя мнението поне по три пъти на ден,също не е от вчера.За тези години,съм се наслушал на толкова негови"концепции,мнения,истории",които разчитат единствено на нашата къса памет.
    Здравният подал оставка от предизборната кампания.Наистина щях да се разплача....каква отговорност,какъв лекар!НЕма страшно,ББ ще накачи в дЖипа,ще пообиколят напред-назад и ще навакса.
    Може и от онези тениски с Лика да раздава-"АЗ ВЯРВАМ САМО НА ТОЗИ ЧОВЕК!".
  • 14 Прочетете във вести

    50 5 Отговор
    Шокиращи разкрития за убийства на пациенти с Ковид,скоро и тук ще лъснат много случаи,поради действия или бездействия
  • 15 психолог

    38 6 Отговор

    До коментар #12 от "искащ":

    пич,имаш качествено първосигнално мислене,откъдето идва и мисълта ти за затягане! бок/о/ да те благослови!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Омерзен

    65 8 Отговор
    Докога ще търпим тази омразна мутра и всичките калинки като ПКП и подлоги като този министър - вън ведага и завинаги от живота ни на 4-ти април!

    Коментиран от #48

  • 18 Кой68

    28 5 Отговор
    Милене Г@нев голяма си г@дулка ..
    Що пишеш глупости че ГЕРБ упр@вляват "навлизат в трето десетилетие" !
    Първото правителство на Борисов е от 27 юли 2009г. със някои прекъсвания/служебни кабинети/ ....
    Н@учи се да смяташ че пишеш глупости ..
  • 19 Да си стегне и шкембето

    31 3 Отговор

    До коментар #12 от "искащ":

    а после и чекмеджето,ама няма как да стане,льохмане,късно е..
  • 20 Радев

    7 37 Отговор
    Само акъли се дават аникои неноси отговорност смятаи ако бяха чарвените боклуци то всичко беше добре потяхното време и пак фалираха държавата :)
  • 21 хохо

    36 2 Отговор
    Чекмедже бабаита с Прасчо изкат да прибарат Моловете....!?!!!
  • 22 Радев

    2 49 Отговор
    Боико е номер едно тои неходи намазан или риза или връска тои нежеви да е хубав ааа да работи ЗАТОВА САМО ГЕРБ
  • 23 Спокойно

    43 4 Отговор
    Борисов утре друго ще говори! Докато не останем без работа почти всички.
  • 24 Пловдив

    39 4 Отговор
    И аз викам "аман" . Гробищата на рогошкото шосе стигнаха чак до селото Рогош. Само това се развива добре в държавата и............ просперитета на Премиера ама само в неговата глава!
  • 25 Мутафчииски, Катранджиев, Балтов

    42 3 Отговор
    Тежката Алтилерия влиза в действие!! БОРИСОВ, ДОБРИЯ МУ СЕ ИСКА ДА ОБЛЕКЧИ МЕРКИТЕ, НО СТРОГИТЕ ПРОФЕСОРИ КАЗВАТ НЕ!!! ЗАТЯГАВЕ ДО ИЗБОРИТЕ, НАЙ МНОГО СЕДМИЦА СЛЕД ТЯХ, ДА СЕ ПРЕБРОЯТ ГЛАСОВЕТЕ!! А СЕГА, СИСТЕМНО, ОПСИХЯСВАНЕ ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ, ДА НЕ ПОСМЕЯТ ДА ОТИДЕ НАРОДА ДА ДА ГЛАСУВА!!!! ПАК ЩЕ ИМА Хладилни камиони, Черни чували, масовите гробове на Остров ХАРД??? ОНЯ ДОКТОР ОТ Бургас ще покаже жълти чували, Врачанския, ще приглася и той, ще бъде вдигнато "на крак" цялото Царско войнство!!! Само народа да бъде Стресиран, да не ПОСМЕЯТ, колебаещите се да отидат да гласуват!!!!
  • 26 Тото

    40 1 Отговор

    До коментар #7 от "Посмали малко,":

    Луканов- 2 години. Виденов - една година. Общо малко под 4 години. Четири години - тройна коалиция. Ако включим и Орешарски - малко над година. Излиза че ГЕРБ (Борисов) управлява почти половината преход. Без да се включва участието му като главен секретар и кметуването.
  • 27 Момче

    25 0 Отговор

    До коментар #12 от "искащ":

    Знаеш ли какво е регрес? Такива като теб са срам за цивилизацията. Ти си един посредствен консуматор който незнае защо хаби въздуха на тази земя.Повепето сте такива и затова сне на тоя хал напело с главанака

    Коментиран от #54

  • 28 МИ КЪ

    5 27 Отговор
    ДРУГАРИ, ЩЕ СВАЛЯМЕ БОРИСОВ ОЩЕ 4 ГОДИНИ. ТРЯБВА ДА СЕ ПОДГОТВИМ ПСИХИЧЕСКИ, ЧЕ КОВИТО НИ ПОБЪРКА А И ПОБЕДАТА НА ГЕРБ СЪВСЕМ ЩЕ НИ ДОВЪРШИ!

    Коментиран от #42

  • 29 Последния софиянец

    8 34 Отговор
    Пълно затваряне като в Китай! Не разбрахте кухи кратуни, че кръчми, фитнеси, събрания, протести и други, и други само разпростаняват вируса! Ама Ганьо трябва да порка като за последно и да вика те ми ограничават правата!? Много вече имат не ограничени права на два метра под земята !

    Коментиран от #32

  • 30 Анонимен

    24 1 Отговор
    Страхливата мутра никога не взима решение-крие се зад другите.Само едно решение е взел и изпълнил-да ни го на.....а с 200 км/час.Ние сме на ход,българи!!!
  • 31 МАНГЪРОВ

    5 21 Отговор
    ДРУГАРИ ПРОТЕСТЪРИ, ХВЪРЛЯХМЕ ЯЙЦА, ДОМАТИ, УШИ, РИБА, ОБУВКИ, ГОРЯХМЕ МАСКИ НО ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ ПАДНА? ЕДИН ПИКА ВЪРХУ СГРАДАТА НА ПАРЛАМЕНТА, ДРУГ В ШАДРАВАНА И ПАК НИЩО? ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАМЕ В КАРЛУКОВО И В КУРИЛО, ТАМ ШЕФКАТА Е НАШ ЧОВЕК! ЩЕ УВИСНЕМ НАЙ-МАЛКО ЗА ОЩЕ 4 ГОДИНИ.
  • 32 Гост

    16 5 Отговор

    До коментар #29 от "Последния софиянец":

    ВЕрваш на стъкмистиката от китай за 5 /пет/ заразени на денонощия на фона на милиарди и триста население.... Твой проблем! А такива, като теб и без "мерки" не се събират с хора, защото си асоциален и не "пиянстваш"... както вероятно и не спортуваш, не хоиш на кино, театър и т.н.
  • 33 Матей

    20 2 Отговор
    Мега-тъпа-нар-щи-на е.Тоя гал-фон бочо са прави на хал-тав и непричом.Ами да си отсяда в банкя и да си пише мемоарите ,като е оставил министрите да решават противно на неговото мнение.И какво става,царя дава,пъдаря не дава.Да ги немаме такива,преструвки!На изборите само анти-герб,повече наблюдатели,застъпници и белким герб се препънат,това все пак е известен шанс за народа.
  • 34 УРА ДРУГАРИ

    3 25 Отговор
    НИКВИ ЗАБРАНИ И ЗАТВАРЯНИЯ! КОЙТО ИСКА ДА МРЕ ДА СИ МРЕ! ЩОМ Е ПО ЖЕЛАНИЕ И ПО СОБСТВЕН ИЗБОР. ЗАЩО БОЙКО ДА НИ СПАСЯВА, О КЪВ ЗОР? ВЯРНО ЧЕ ПОКРАЙ НАС ИЗГОРЯХА И МНОГО ДОКТОРИ И НАШИ БЛИЗКИ АМА ТАКА И ТАКА ЩЕ СЕ МРЕ.100 - 200 НА ДЕН, ДО ИЗБОРИТЕ ЩЕ АРТИСАТ 4-5000. ТАКА НАЦИЯТА СЕ ПОДМЛАДЯВА.

    Коментиран от #35

  • 35 любител

    12 4 Отговор

    До коментар #34 от "УРА ДРУГАРИ":

    не пиши глупости ами ако артисаш ти или твои близки-родители какво ще се радваш ли явно си или душевно болен или много тъп.
  • 36 ПернишкиО

    18 1 Отговор
    буци Е БОЛЕН❗
  • 37 Мутри вън

    25 1 Отговор
    Ами като искате да свалим бай Ганьо излезте на 4ти и гласувайте !
  • 38 ПУТИН

    5 16 Отговор
    ЗАЩО ДА ИМА ЗАБРАНИ? КОЙТО ИСКА - СПАЗВА МЕРКИТЕ И С ТОВА НАМАЛЯВА ШАНСА ДА СЕ ЗАРАЗИ. КОЙТО НЕ ГИ СПАЗВА И СЕ БУТА У МОЛОВЕ, КРЪЧМИ И СИ ГО ТЪРСИ, ЩЕ СИ ГО НАМЕРИ! Е, ЖАЛКО ЧЕ И НЕВИННИ ИЗГАРЯТ, АМА ДЕБИЛИТЕ СИ ИСКАТ СВОЕТО? СТАВА - МЛАДИ СРЕЩУ СТАРИ. МЛАДИТЕ СЕ ПОБЪРКАХА ОТ СКУКА, СТАРИТЕ МРАТ КАТО СЕ РАЗБОЛЕЯТ. ДА ДАДЕМ ПЪТ НА МЛАДЕЖТА!
  • 39 сачева

    21 2 Отговор
    Кучето крадливо е опасно за държавата. Да излезем пак и да го пометем, а с него и простите и крадливи гербаджийските. Иначе ще загинем като народ.
  • 40 Достойна присъда

    20 2 Отговор
    Вярно е че Тиквата е против мерките защото никога не ги спазва!
  • 41 Мирослав

    21 2 Отговор
    То е ясно, че целта на ГЕРБ е да затвоярт отново Държвата точно преди Изборите и да намалят избирателната активност, а да гласувт само техните клатикурци от Държваната софра и ромите от маалите.
  • 42 къ ми

    7 2 Отговор

    До коментар #28 от "МИ КЪ":

    на теб с 200 от идола ти.
  • 43 ИВАН

    16 2 Отговор
    С----Т ЗА ВСЕКИ КОЙТО ГЛАСУВА ЗА МУТРАТА. МУТРИ ВЪН.
  • 44 гост

    22 1 Отговор
    Гeрб щe дoубиe иoнoмикaтa нa държaвaтa , зaрaди aлчнoтo чeкмeджe . Увeличaвaт зaрaзeнитe и ги нaмaлявaт , кoгaтo cи иcкaт . Aбcoлютнa глупocт . Нe глacувaйтe зa ГEРБ , ВOЛЯ , НФCБ , И ВМРO . Гeрбaрacитe рaзчитaт нa мнoгo зaрaзeни , кoитo дa нe глacувaт oт cтрaх . Глacувaйтe и миcлeтe зa тoзи , кoйтo щe мoжe дa oбърнe мутрeнcкaтa кaруцa . Зa дa ce cвaлят oкoвитe , щe трябвa cилa , ум и cилнo жeлaниe зa прoмянa . Рeцeптa нямa , прocтo вoт прoтив тиквитe .

    Коментиран от #50

  • 45 къса памет

    3 3 Отговор
    къса памет имат Българите много зле ще ги къпе още колкото си иска
  • 46 МУТРОО

    22 2 Отговор
    ТОЯ МОШЕННИК ЩО НЕ Е В ЗАТВОРА !?

    Коментиран от #49

  • 47 гост

    18 2 Отговор
    Боко АРТИСТА в ролята на ПИЛАТ ПОНТИЙСКИ!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 АМИ ЧЕ

    4 21 Отговор

    До коментар #44 от "гост":

    Ще гласуваме за когото си искаме .Само ГЕРБ И НИКОЙ ДРУГ ,ти ще кажеш кай да кара влака ,още си мальк.
  • 51 хахах

    4 18 Отговор
    Пак ще сме над вас хахахахха на 5ти пак ще събирате боклуците от скапаните си кампании БОЙКО пак ще го гледате искате не искате комуня..

    Коментиран от #56

  • 52 ДЕБЕЛИ

    14 2 Отговор
    ДЕЛОКОЖИ ДЕБИЛИ ИСКАТ ВЛАСТ ДО СМЪРТТА СИ
  • 53 КОВИТО.......ЦАЙТНОТ ЗА БСП

    3 14 Отговор
    ПРЕМИЕР Е...КАКВОТО РЕШИ....ТОВА Е...А ДРУГАРИ КОМУНЯГИ

    Коментиран от #66

  • 54 Искащ

    2 10 Отговор

    До коментар #27 от "Момче":

    Като изгубеш някой близък /майка.баща,брат,сестра/,ще ми запееш друга песен,момчето ми !!!
  • 55 пфу

    6 2 Отговор
    Абе какво трето десетилетие бе?От юли 2009 е на власт.Аман от измислени журналя.
  • 56 пфу

    2 4 Отговор

    До коментар #51 от "хахах":

    Не им се вярва,но пак ще си го гледат и занапред.Щете не щете,това е,истината боли и като луди цвъцкате минуси,хахахаха
  • 57 НЯКОЙ

    7 1 Отговор
    смирете се хора ,не се бунтувайте срещу решенията на здравните власти.господ е казал ако те ударят па едната буза дай и другата,а когато няма повече бузи им покажете ръцете си с оръжие в тях и те ще се подчинят на вас.амин дай боже
  • 58 Мунчо

    13 0 Отговор
    Противник сутринта, а до вечерта ветропоказатела Борисов ще се е завъртял на 180 градуса!
  • 59 1122

    15 1 Отговор
    Когата един човек иска да кара автомобил,се явява на един куп медицински прегледи,включително и на психически тестове,а когато един човек иска да управлява цяла държава .....на какви тестове се ПОДЛАГА?Този с джипката подлуди държавата с държането и прищевките си,през какви медицински тестове е минал ,че му е поверена една държава,която съсипа с глупостите си.ПРЕДЛАГАМ ВСЕКИ КОЙТО СЕ КАНДИДАТИРА ЗА КМЕТ,ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ,ДЕПУТАТ,И ВСИЧКИ ПРОИЗВОДНИ НА ЧИНОВНИЦИ НА ДЪРЖАВНО НИВО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА МИНАВАТ НА ПСИХО ТЕСТ,ЗАЩОТО РАЗНИ ИНДИВИДИ С ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ НО БЕЗ НИКАКВО ПОКРИТИЕ ЗАТРИВАТ ДЪРЖАВАТА НИ С ПРОСТОТИИТЕ СИ !

    Коментиран от #62

  • 60 защотко

    1 2 Отговор
    Отвратителен си ти,Милене! Трябва гъвкавост в решенията при тази ситуация.Никой не знае какво е правилно в момента!А ти внимавай как си харчиш 30-те сребърника!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 любител

    9 0 Отговор

    До коментар #59 от "1122":

    прав си пич всички шофьори дето се смятат за никой всяка година минават психо тест а тези дето ни управляват трябва да минават всеки месец за да не ни управляват малоумници.
  • 63 Наш

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "4 април":

    Ама и да го ...... в д-----я г--
  • 64 Васил

    4 0 Отговор
    А не така диктатора каза че ни сочат за пример.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Булаир Фружин

    3 1 Отговор

    До коментар #53 от "КОВИТО.......ЦАЙТНОТ ЗА БСП":

    Тиквата може да каже какво да правят такива слуги като тебе. Не и на мислещата част от населението. Още помня как го изпратихме от стадиона с Бойко – к***о. Ха-ха-ха, тръгна си като наХакан.
  • 67 Дебил

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Посмали малко,":

    СМЕШНИК!!!!
  • 68 аз съм Веска

    1 0 Отговор
    МММММ , Е СЕГА БИБИ ПАСВА НА КОСАТКАТА . И ТЯ Е ТОТАЛИТАРНА.
    С ЕДНО ЛЕКО ПЛЯСВАНЕ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО , ЧУДЕСА СТАВАТ .
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Ставри

    2 0 Отговор
    Тиквоооо, часовника тиктака, времето тече,ние ставаме все повече и те чакаме с дружината.Нали знаеш бай ти Ставри,.......той е строг,но справедлив.Тези човешки съдби детето ти разби трябва да се ов@змез...ят!!!
  • 71 ... НАЙ- ПРОЗ!

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тикви и каскети":

    НАЙ КРАДЛИВ! НАЙ, НАЙ,НАЙ,НАЙ НАГЪЛ!!! И НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ, ЛЪЖЕЦ!!!
  • 72 ... НАЙ- П.Р.О.З!

    1 0 Отговор
    НАЙ КР.А.Д.Л.ИВ! НАЙ, НАЙ,НАЙ,НАЙ Н.А.Г.Ъ.Л!!! И НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ, Л.Ъ.Ж.Е.Ц!!!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.