Last news in Fakti

9 Март, 2021 12:18 4 558 96

Борисов: Българите са уморени от мерките, но ако болниците изнемогват, ще има ограничения

  • бойко борисов-
  • нощ-
  • мерки

В рамките на работното съвещание при премиера министърът на здравеопазването Костадин Ангелов докладва, че се наблюдава тенденция за нарастване на случаите

Борисов: Българите са уморени от мерките, но ако болниците изнемогват, ще има ограничения - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Тенденцията за нарастване на случаите на COVID-19 у нас се запазва, британският вариант на вируса разболява все по-млади хора, затова ако се наложи, ще бъдат въведени допълнителни мерки. По разпореждане на премиера Бойко Борисов от днес министърът на здравеопазването Костадин Ангелов прекратява отпуската си във връзка с предизборната кампания, заемайки се изцяло със справянето с разпространението на вируса у нас, а временно управляващите областни управители приоритетно ще работят с областните щабове по прилагането и актуализирането на мерките срещу COVID-19.

Това бе решено на работно съвещание при премиера Бойко Борисов, в което участваха министърът на здравеопазването Костадин Ангелов и представителите на Националния оперативен щаб.

„Трябва да уверим българското общество, че наблюдаваме ситуацията 24 часа в денонощието, защото пандемията в света върви на пълни обороти. Изборите идват и си отиват, но животът и здравето в момента са основната задача. Затова няма да се поколебаем да наложим отново по-строги мерки, колкото и да страдат финансите и икономиката“, заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на работното съвещание.

Премиерът изтъкна, че рецепта за справяне с новия вирус няма, но болниците не могат да бъдат поставени в риск. „Хората очакват от нас отговорност, а нашата отговорност е да се съобразим с това, което докторите ни препоръчват“, категоричен бе министър-председателят.

„Виждам, че българите са уморени от мерките, искат си социалния контакт, но вие сте ме избрали, защото мога да нося отговорност за решенията си. Противник съм на мерките със заповеди, но ако болниците изнемогват, ще наложим ограничения“, категоричен бе премиерът Борисов.

Борисов добави, че активно трябва да продължи ваксинацията, в момента на територията на страната има доставени над 100 000 дози ваксини, което позволява имунизиране на по 15 000-20 000 желаещи на ден.

„Половин милион дози се очакват до края на март и началото на април, а само с пускането на електронната система имаме 60 000 записани“, акцентира премиерът Борисов и отбеляза, че всички ваксинирани групи – като в домовете за възрастни хора, са защитени от заразата.

„Лекарства, безплатни ваксини, всичко това е осигурено. Не искам заради политически дивиденти да изпуснем най-добрия модел, през който до този момент преведохме България. Регионалните здравни инспекции трябва да прилагат строг контрол, а областните щабове имат всички права да затварят ресторанти, училища, детски градини, да спират организираните екскурзии и всяка рискова дейност в името на живота и здравето на българите“, подчерта премиерът Борисов. Министър-председателят добави, че силно се разчита на чувството за самосъхранение и личната отговорност на хората, защото с общи усилия може да се постигнат резултати в борбата с COVID-19.

В рамките на работното съвещание при премиера министърът на здравеопазването Костадин Ангелов докладва, че се наблюдава тенденция за нарастване на случаите – на заболелите, на починалите и на пациентите, които постъпват в лечебни заведения. След вчерашната среща на министъра с директориите на РЗИ-тата в страната е отчетено тревожната ситуация в 9 области, където заболеваемостта е висока и се отчита висок процент на пробите с британския вариант на вируса.

„В тази връзка с колегите от тези области коментирахме решението за въвеждането на допълнителни противоепидемични мерки, които да доведат до резултат и контрол на заболяването в тези области“, посочи Ангелов. По думите му най-големият проблем към настоящия момент е бързото запълване на болничните легла. „От друга гледна точка страната е изцяло подготвена както с наличието на предпазни средства, консумативи, медикаменти. Ваксинирането върви с изключително добър темп“, изтъкна здравният министър и добави, че от четвъртък стартира работата на всички ваксинационни кабинети чрез записалите се в електронната система. „Продължаваме да се надбягваме с вируса“, заяви Ангелов и посочи, че ако тенденцията остане трайна, ще бъдат предложени ограничителни мерки за овладяване на ситуацията в страната.

„Предстои ни последно изпитание, важно е да имаме разбирането и все още силите да се противопоставим. Без значение кое е разрешено и кое е забранено, хората сами трябва да пазят себе си и семействата си, за да има ефект от противоепидемичната дейност“, категоричен беше главният здравен държавен инспектор Ангел Кунчев. По думите му основната причина за настоящата ситуация е превалирането на британския вариант на вируса. Кунчев добави, че мерките следва да бъдат максимално щадящи за икономиката и за социалната система, но същевременно да не позволят да се достигне връх на заболеваемостта, която ще постави на колене здравната система. „Положителното е, че където сме направили имунизация, резултатите са положителни“, добави още Ангел Кунчев.

Председателят на НОЩ и началник на ВМА Венцислав Мутафчийски изрази опасения относно изчерпването на болничните легла. Обезпокоително според него освен показването на заболеваемостта е ръста на смъртността. „Нарастването на случаите може да бъде овладяно само по начини, които са старомодни, но доказали се във времето. Не може да разчитаме, че пандемията ще се самоугаси. Трябва да има мерки. Затова и активно вървят от вчера разговорите заедно с началниците на местните РЗИ-та“, добави още председателя на НОЩ.

Директорът на Националния център по заразни и паразитни болести и член на НОЩ проф. Тодор Кантарджиев информира, че рязкото покачване на случаите в някои области на страната се дължи на британския вариант на коронавируса. „Този вариант доведе и до промяна на възрастовата структура. Все по-млади хора са инфектирани от този щам. Затова е изключително необходимо хората да продължат да спазват сега действащите мерки“, подчерта проф. Кантарджиев.

През следващите 4 седмици ще бъде изключително важно хората да спазват много по-строго мерките и да пазят своите близки, призова директорът на „Пирогов“ проф. Асен Балтов.

„Продължава приоритетно изпълнението на ваксинационния план от първа до четвърта фаза. Имаме регулярни доставки на ваксини“, докладва изпълнителният директор на Изпълнителната агенция по лекарствата Богдан Кирилов. Общото потвърдено количество за месец март е 300 000 дози и се очаква потвърждение на още 200 000 дози ваксини. „Имаме вече индикативни количества и за месец април. За ваксината на „Пфайзер/Бионтех“ има увеличение с над 2 пъти очакваните доставки за април – около 250 000 дози. За ваксината на „Модерна“ – над 80 000 дози и очакваме потвърждение за ваксината на „Астра Зенека“, информира още Богдан Кирилов.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 51 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bokobet

    128 9 Отговор
    Българите са уморени от вашата мафия ппГРОБ - ОСТАВКА Тикво!

    Коментиран от #73, #96

  • 2 За кого

    96 4 Отговор
    Бие камбаната ????
    Достойна присъда .......
  • 3 дедо Герчо

    69 2 Отговор
    ТОЯ,ОТ ПОЛИТ.ХИГИЕНА,НЕ ГО КОМЕНТИРАМ....ХЪХЪХЪ...
  • 4 Горски

    97 5 Отговор
    Тези хора трябва да влязат в затвора!
  • 5 choko

    95 3 Отговор
    Добро оправдание е вируса за вашите кражби през годините и дълговете, които завещахте на народа !
  • 6 провинциалист

    104 3 Отговор
    Българите са уморени от Бойко Борисов.
  • 7 chi

    90 2 Отговор
    Българите са уморени от герберистките кражби и простотии!
  • 8 choko

    88 4 Отговор
    Долу мутрите от ГЕРБ-ДПС И СДС !
  • 9 Номер 11, за да си върнем България

    75 4 Отговор
    Голяма грешка направи Българския народ като избра човек от групировките-Боко на хората им писна от гадостите на ГЕРБ

    Коментиран от #38

  • 10 SARS

    77 4 Отговор
    Паркирай жипката у Банкя и недей излиза повече боклук !!!
  • 11 Отваряйте

    75 5 Отговор
    всичко гадове. По добре да умрем от вирус отколкото от глад. Видя се в Европа, че локдауните не спасяват нищо. Вие си получавате държавните заплатки, нали?
  • 12 ГОРСКИ

    70 3 Отговор
    Ние сме уморени от тебе, и час по скоро да се отървем от тебе!!!!!
  • 13 ГЕРБ Forever

    8 83 Отговор
    Браво, Бойко, поклон.А на 04.04 ще смачкаме червената гмеж и останалите да квичат в безсилна злоба.

    Коментиран от #22, #45, #75, #84

  • 14 Алибегов

    42 4 Отговор
    Споко, ще спрат плановите операции и децата, а кръчмите, моловете, всичко друго ще си е ОК.
  • 15 Аз от БЕХ

    55 3 Отговор
    Подписаха си смъртните присъди!!! Не може да си толкова тъп... Наистина...
  • 16 БЕНОВСКА ЛАПА

    61 2 Отговор
    БОЦИ ТИ ДА НОСИШ ОТГОВОРНОСТ..... АРЕ СТИГА СИ МЕ РАЗСМИВАЛ

    Коментиран от #37

  • 17 Просто човек

    61 2 Отговор
    Уморени сме от теб и твоята простотия...
  • 18 анонимен

    67 3 Отговор
    Българите се умориха от твоето присъствие в политиката.Освободи ги от присъствието си.Махни се човече за доброто на България.
  • 19 Достойна присъда

    54 2 Отговор
    Значи Ботокса се връща на работа 24/7 и вируса ще бъде победен,аз предлагам друга мярка герберастите се разказват начело с Тиквата и Ботокса и България се оправя!
  • 20 Равносметка

    53 4 Отговор
    Вижда се ясно, колкото повече ваксини се поставят в света, толкова повече случаите нарастват.
  • 21 Хаджи Генчо

    7 53 Отговор
    Всички тук получавате тикове само като чуете числото 28.ГЕРБ завинаги!!

    Коментиран от #24, #49

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 боколог

    53 2 Отговор
    тоя е голям хитрец,обича ролята но доброто ченге,другите предлагат ограничения ,а той да го играе трезвомислещ държавник и да отпуска парата ,според настроенията в електората!
  • 24 Достойна присъда

    24 1 Отговор

    До коментар #21 от "Хаджи Генчо":

    Не получаваме погнуса!
  • 25 МИТЮ АШИКА

    12 3 Отговор
    ЩОМ НА КОЛЕГИ ГОВОРИШ .....ОЩЕ СИ В 90ТЕ ГОДИНИ ПИСАНЧО
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 дедо ви

    40 2 Отговор
    предизборна пандемия:..до изборите.....платения докторски театър ще ескалира......ще почнат пак в прайм тайма недостиг на чували за трупове.....арена армеец с леглата ще е в топ новините на всички гробарски телевизиииии ........ нигерийския - новозеландския-камерунския-кубинския ЩАМ ще се изипят върху нас !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 28 ко значи уморен

    25 1 Отговор
    Освен да го разбирам в прекия смисъл това ''уморени'' , не виждам в какъв друг може да бъде. Този индивид пак се изразява нечленоразделно.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 пкп

    28 1 Отговор
    боклук
  • 31 Антон

    36 1 Отговор
    Ами не ви вярвам бе! Не ви вярвам и това си е! Вие сте доказани лъжци!
  • 32 пройчо

    33 3 Отговор
    Некоя маала с джамия нема ли да инспектира днес ...или ковид отделение ?
  • 33 НА 04.04'21

    5 16 Отговор
    ТОТАЛЕН AHAЛЕH ШПИЦБЕРГЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ЩЕ ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ
  • 34 boiko

    23 1 Отговор
    областните щабове имат всички права да затварят ресторанти
    а парите за затворения бизнес областните щабове ли ще ги дава или сачева
  • 35 3344466677

    26 2 Отговор
    Tо хубаво отвори затвори строежи ама цяла година защо един пирон не завихте в държавните болници бе гербави тикви
  • 36 Алфа Ромео

    37 6 Отговор
    Имам колежка на 50 г. дъщеря и работи в ковид-отделение, като я питам има ли много болни тя ми измънква че има но ясно я усещам че лъже, не и пука и въобще не се пази.. Имаме контакти в работата с много хора от цялата страна, много служители има в обекта, не съм чул никой да се е разболял сериозно или да е починал не дай боже, не познавам просто такива хора нито рода, нито приятели, слава богу!

    Коментиран от #76

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 МАФИЯ НА ББ

    27 2 Отговор

    До коментар #9 от "Номер 11, за да си върнем България":

    Държавната комисия по стоковите борси: Такова поскъпване на храните у нас не е имало от 5 години.По техните данни подобно вдигане на цените не е имало от 5 години насам.
    Към началото на март най-много са поскъпнали олиото, ориза, захарта, сиренето, каймата и свинското. При плодовете и зеленчуците и най-сериозно е поскъпването при краставиците, зелето и портокалите.Точно година след старта на пандемията, и търговци, и клиенти виждат ефекта от кризата с COVID-19 върху цените по щандовете. Всяка стотинка отгоре заради по-скъпите разходи за транспорт и доставка, през последните месеци по джоба усеща и Елисавета Илинцова.Само за година почти всички продукти, които тя слага в количката, поскъпват, потвърждават и данните на Комисията, която следи пазара на едро. Най-сериозен към началото на март е ръстът по борсите при олиото, колбасите, каймата, оризът и пилешкото. ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ И РАЗБОЙКО.
  • 39 Защо

    28 3 Отговор
    Защо Афера си смени политиката спрямо Борисов? И тоз сайт се предаде. Дали го купи или му запуши устата с едно чекмедже?

    Коментиран от #43

  • 40 горо

    16 2 Отговор
    Факти,както се разбира от цензурата ви,явно криете голямата любов на мисирката Беновска вожда й Бойко Борисов!
  • 41 Азззззззззз

    19 5 Отговор
    Ваксините ще ни разболеят.
  • 42 Отврат

    25 1 Отговор
    Време е всички да понесат отговорност, но каквато заслужават. Мръсни твари долни.
  • 43 Неустоимо

    23 1 Отговор

    До коментар #39 от "Защо":

    Сега вече на медиите им се запушва устата с едно чекмедже.
  • 44 Moй

    24 1 Отговор
    Сатаната от Банкя говори...

    Коментиран от #92

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Анонимен

    26 1 Отговор
    Само едно и също- ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ. Пунта мара. Вече никой не ви вярва!!
  • 47 Demonaz

    27 1 Отговор
    Още миналата година, хората коментираха,че точно така ще направят цирка да е до изборите. Нищо ново от господарите на Борисов Методиев.
  • 48 Българина

    26 2 Отговор
    Борисов! При 360 болници и 10000 души, а те сега са 5000! Се падат 28 души! Това ли голямото натоварване!!!! Не нещастнико, натоварени са само областните болнци, защото другите са на хартия. Нужни са 120 болници и 20 хеликоптера. В областен град мин по 3 ! Всичко при герб е измама и позьорство, симулация на дейност и заплахи!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 бако ти Сретко

    11 1 Отговор
    Айде бе моето момче,изчака ми се чакалото и се изнервям!
    Знаеш,че съм обещал нещо!

    Коментиран от #67

  • 51 Ахахх

    4 13 Отговор
    Инкубационният преиод съвпада точно с отварянето на училищата и градините! Значи, заради разни кукувици, които не си гледат дечурлигата, цяла България пати! Егати скапаняяяците!
  • 52 мюмюн

    13 3 Отговор
    Борисов и НОЩ не ваксинират ромите,защото ги е страх,че ще се вдигнат на бунт,затова си щъкат и сеят заразата навсякъде.Пример е плевенското село Буковлък!

    Коментиран от #61

  • 53 Next

    19 1 Отговор
    Най вероятно няма по разграбена държава с такъв голям потенциал като България. Кражби, корупция, злоупотреба във всички институции без аналог. Господи, накажи тези които ни откраднаха живота.
  • 54 27301

    18 1 Отговор
    Борисов от теб и крадливата ти шайка ГЕРБ сме уморени, от ежедневната ви кражба, рекет, некадърност и неспирни лъжи! ОСТАВКА да ви няма мутри прости от ГЕРБ!
  • 55 Уморен

    1 4 Отговор
    Отваряй бойче! Искам на чалготека.
  • 56 Има по малко

    13 0 Отговор
    От месец.Никой да незабравя като мутрите биха хората на партийната им сбирщина и на протестите...
  • 57 7777

    4 0 Отговор
    Колко прост народ и мъка по този свят
  • 58 2222

    1 0 Отговор
    Дядо генчо дядо пенчо знаят всичко
  • 59 Идат избори

    4 4 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Не искам заради политически дивиденти да изпуснем най-добрия модел, през който до този момент преведохме България."
    ОТВАРЯЙ СТАДИОНИТЕ И ГРОБИЩАТА! НЕ ЗАТВАРЯЙ КРЪЧМИТЕ - ТАМ СЪЩО ИМА ГЛАВЕН ВИРУСОЛОГ, СКАНДИНАВЕЦ!!!
  • 60 Втория с Коня

    14 0 Отговор
    Аха ага ефенди, мерките ви бяха през криви я макарон. Сега ще си измиете ръцете с отворените заведения, ученици и други. И ще кажете - ама Вие така искахте!!! Напълно предвидими сте. Но за сметка на нас. Тотално сте за затвора. До живот.
  • 61 Лейка

    6 0 Отговор

    До коментар #52 от "мюмюн":

    Ти ела около Филиповци да видиш какво е! За тях няма опашка и маски. За дистанция да не говорим. Ужас
  • 62 Boko

    9 0 Отговор
    Прост, по-прост, май-прост, Борисов.
  • 63 Никой не се съмнява чеще въведете по

    13 0 Отговор
    Строги мерки 10дни преди Изборите!! СЕГА РАЗНИ МАТЕМАТИЦИ, ФИЗИЦИ, ИЗМИСЛЕНИ ОТ Чикаго доктори, подгряват Обстановката, като пред Голям концерт!!! 7-10 дни пред изборите ще бъде изкарана"тежката алтилерия"?? Министър, професори и доценти, Всякакви Лози, нач. На Болници, всякакви политически Врачки, Европейски и Световни "Светила"!!! Целта е само Една!! Да не Отидат много хора да гласуват, а Организаторите да "отърват кожите и затвора"
  • 64 Иво

    8 0 Отговор
    В бедна държава,мерки не може да има. В Африка защо няма корона???
    Мерки може да има дълго време,само в богати държави!!!
    Короната май вирее само в богатите държави,и там не се знае до кога ще ви търпят!!!

    Коментиран от #68

  • 65 Rosi

    10 1 Отговор
    Боко заради НОЩ губиш много избиратели,да знаеш.
  • 66 33333

    6 1 Отговор
    Вии сте най простия народ и ще ви дръгнат до последно
  • 67 Шайка

    12 0 Отговор

    До коментар #50 от "бако ти Сретко":

    Той се разплати с батко Сретко. Но е затънал до гушка с други. За това бяга далече по села и паланки. Не сме тъпи и виждаме. Айде в панделката по-скоро. Кьовеши Ви готви голями изненади.

    Коментиран от #87, #88

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Търпелив

    10 0 Отговор
    Бай Мутра много ни додея, но краят му се види.
  • 70 Изборите идват

    10 0 Отговор
    Омръзна ни всичко това, Време е за тотална промяна.
  • 71 33333

    3 0 Отговор

    До коментар #68 от "Лайка":

    Това е лошото че всички са стругари и неграмотни
  • 72 Баце

    8 0 Отговор
    Не го мисли, другият месец друг ще го мисли пък ти ще бегаш от Сретен и Чери
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 77777

    3 1 Отговор
    Не трябва да се дава интернет на неграмотни хора

    Коментиран от #79

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Лейка

    3 4 Отговор

    До коментар #36 от "Алфа Ромео":

    Дано то се размине. И на теб също. Или си голям лъжец или не работиш никъде и пишеш от хола. Аз загубих роднина. Помагах на двама за продукти и лекарства. От днес помагам на отново. Бъдете здрави и се пазете.
  • 77 Шшшшш

    3 1 Отговор
    Борисов: Българите са умрели от мерките, но ако болниците немогат, ще има оргии.
  • 78 КоБе

    0 5 Отговор
    Едни и същи малоумници ли праскат няколкостотин коментара под всяка статия?! Добре е, че от вас нищо не зависи.

    Коментиран от #81

  • 79 КоБе

    0 1 Отговор

    До коментар #74 от "77777":

    Че кой чака да му го дадат?
  • 80 КоБе

    0 4 Отговор

    До коментар #73 от "ИСТИНАТА":

    Стига си облъчвал с тези "мъртви души". Живеещите в чужбина фигурират в избирателни списъци. Плиткоумници.
  • 81 Коко

    5 0 Отговор

    До коментар #78 от "КоБе":

    Е ти само за да кажеш това ли влезе тук? Кажи поне "само герб", личи се че това искаш.
  • 82 Сам съм

    5 0 Отговор
    Не разбирам защо в някои страни като не се спривят с кризата и сменат
    управниците на изборите??
    Без да се правят на много умни....ама?
  • 83 БУДА

    6 0 Отговор
    Куче мръсно крадливо. След изборите заедно с кразливите и прости избиратели на ГРОБ, ще бъдете П.......И. КУЧЕТА ГЕРБАДЖИЙСКИ ВИДИ ВИ СЕ КРАЯ. ТРЕПЕРЕТЕ.
  • 84 СЕВДА

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "ГЕРБ Forever":

    А НЕ АЗ СЪМ БУДА И СЪМ 12 ГОДИНИ ЧЛЕН НА БКП. АЗ СЪМ СИ КОМУНИСТ
  • 85 Ехо

    8 0 Отговор
    ХОРАТА ОСТАВАТ БЕЗ РАБОТА И ЗАПЛАТИ,НО СМЕ МНОГО ЗАГРИЖЕНИ ЗА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО!!! ДОКОГА???
  • 86 Ася

    11 0 Отговор
    Намалете пътеката от 1200 лв на 140 лв и тогава болниците ще се изпразнят.Защо реват медиците нали получават по 1000 лв върху заплатите си,те какво искат да си почиват и да взимат тези пари.
  • 87 истината

    6 0 Отговор

    До коментар #67 от "Шайка":

    Злите езици говорят за един милиард с които се е откупил.
    Същите тези говорят,че Сретко не прощава предателства!
    Сети се от къде е взет този милиард,и колко има още.
    Лошото е,че е дал канали на цялата южно американска и азиатска дрога да минава през БГ и го пазят,като писано яйце!
    Факта е,че ще диша докато е министър-председател...след това се сещай!
  • 88 истината

    2 0 Отговор

    До коментар #67 от "Шайка":

    Другото важно е,че този човек никой от играещите с него не може да си позволи да го разпитват служби!
    Много знае и ако не си е на позицията пречи!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 това се нарича

    3 0 Отговор

    До коментар #44 от "Moй":

    режим на авторитарна фасадна демокрация.
  • 93 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 0 Отговор
    ...............кaтo нe мoжe дa ce прoвeрят дaннитe cпуcкaни oт влacттa, кaк дa им вярвaш? Имaм oкoлo 100 души пoзнaти и приятeли, пoвeчe oт пoлoвинaтa oт тях, минaлaтa гoдинa, минaхa прeз някaквo нeрaзпoлoжeниe, нo НИТO EДИН НE УМРЯ oт нeгo....eдин умря oт инcулт и eдин oт рaк...Бог да ги прости!
  • 94 tate

    2 1 Отговор
    Катинар катинар трябва катинар и за млад и за стар трябва катинар !!!!!
  • 95 Чичо

    1 1 Отговор
    И Меркел да ви беше на властта и тя би затваряла, така че трябва третия локдаун.
  • 96 Д-р Хаус

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "bokobet":

    Болниците са "уморени" защото: 1. Пълнят се с хор с обикновена настинка, кръстена " корона"! 2. Не се обръща внимание на другите тежки заболявания и хората умират по къщите и линейките!! 3. Управителите на болниците орязват с 50% бонусите от 1000лева на всички от първата линия и крадат като за последно от труда на редовите медици!! Щото в момента няма кой да ги контролира,период на безвремие и беззаконие!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове