Last news in Fakti

18 Март, 2021 13:00 9 042 118

Свети Бойко Борисов

  • антон бежански-
  • бойко борисов-
  • светец

Един текст на Антон Бежански

Свети Бойко Борисов - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Как следва да бъде определен човек, който подобно на Исус Христос е:

- Спасител на нацията

- Денонощно бди и се труди за благоденствието на народа

- И е още: Добър и кротък човек, мек и благ, с вродено чувство за скромност, толерантен, безукорно честен, справедлив чувствителен и християнин. Човек от народа.

Такъв човек е Светец!

В този смисъл нашият премиер- слънце също е истински светец, и с пълно основание би могъл да се нарича Свети Бойко Борисов. Защото горните определения са публично произнесени по отношение на неговата личност.

Само че има един проблем.

Всичките тези определения не са ги произнесли други хора, а самият той за себе си.

Сам многократно и без срам се е хвалил и продължава по повод и без повод да се хвали. На принципа, че след като други не те хвалят, не ти остава нищо друго освен да хвалиш сам себе си.

Има един популярен лаф, който понякога се използва от зевзеци, които като хвалят себе си, се оправдават с това, че била умряла циганката дето ги хвалела.

Така и с Падишаха. Разбира се неговите съпартийци и придворни мисирки го хвалят, но това не е достатъчно, всеки знае, защо го правят, въпросът е целокупният български народ да го хвали. Затова и той от време на време облъчва обществеността с грандиозни хвалби за самия себе си, като личност, премиер и към неговите дела. Често казва, че рано или късно ще го оценят. На 16 декември 2019г. в обръщение към медицинските сестри, недоволни от ниските заплати каза: „ Няма как заплатите да скочат рязко изведнъж, въпреки растежа на икономиката. Приоритет ни беше образованието и резултати има - млади хора в системата, ремонтирани училища. Сигурно след 10 години ще ми отчетат постиженията”.

Ако не у нас, то в чужбина вече отчитат неговите постижения. В искова молба, в която той обвини Корнелия Нинова в обида и клевета, изречени от нея по Нова телевизия на 23 март 2017г., когато тя казва по негов адрес: „Ти си крадец”, той пише:

"Аз съм посветил моя житейски път и политическа кариера в служба за благото на българския народ…Изключителните ми професионални усилия, които положих, повдигнаха авторитета на българската полиция… Дейността ми като Главен секретар е известна в САЩ, Руската федерация, Кралство Испания, Кралство Великобритания, Белгия, Австрия, Франция, Германия, Холандия и в Централата на Европол в Румъния…”.

В тази искова молба той добавя още: „Г-жа Нинова посегна на най-съкровените ми чувства на българин и християнин, засегна авторитета и на българската държава", и че "Който обижда министър-председателя, обижда една нация, един народ и една държава.

Така в една искова молба той успя да изложи:

- Изумителната теза, че никой не може да обижда министър- председателя ( какво значи „да го обижда”, ако казва истината?), ако ще и да е примерно лъжец, измамник и нарушител на законите, защото по този начин се нанасяла обида и на народа и държавата.

- Че е чувствителна личност и християнин.

- С дейността си и постиженията си като Главен секретар на МВР е станал световно известен и най- вече сред великите сили.

А на 24 март по бТВ на същата тема каза: "Аз освен една слива да съм откраднал в четвърти клас и тогава ме скъсаха от бой нашите. От тогава чуждо не съм пипнал."

Така той добави още една важна щриха към автопортрета си: той от дете на чуждо не посяга, този урок е останал у него завинаги, след като майка му и баща му са го опердашили за една открадната слива.

Падишахът има и друго благородно качество- той е толерантен. На 22 октомври 2015г. по повод победата на кандидата на Реформаторския блок в кметските избори в Плевен през октомври 2015г. той каза: "За Плевен положих огромни усилия да загубим, за което ми се сърдят съпартийците, но го направих заради толерантността", каза Борисов. Направих всичко възможно да не спечели ГЕРБ, никаква подкрепа не им дадох, и реформаторите го знаят прекрасно.

На 30 октомври 2015г. при обсъждане на проекто бюджета за 2015г. в МС, той заяви: „Аз съм добър, кротък човек, демонстрирам всеки ден разбиране”.

На 4 януари 2016г. в интервю Борисов каза за себе си: „Аз действително съм много кротък човек сега, но то има своите граници и търпение”, а същият месец на 23 януари 2016г. във Велико Търново внесе нов щрих към своя образ : „За международното положение за съжаление това, което навремето аз го говорих по-дипломатично, тихо, защото съм изключителен дипломат, и ако ни бяха послушали, въобще нямаше да има този проблем в момента." Година по- късно, на 7 януари 2017г. до внесе следното допълнително определение към своя образ като каза: „Никога не съм ползвал репресия в целия си съзнателен живот. Колегите ми ме обвиняват, че съм мек и благ”, а на 14 юли същата година от парламентарната трибуна на Народното събрание, той така коментира хвалбата по негов адрес предишния ден от Снежана Дукова, депутат от ГЕРБ,, , че той бил най-добрият политик в България: "Аз не мога да знам какво е казала вчера. Аз съм известен със своята скромност и ми е неудобно”. На 19 май 2020г. неуморимият св. Борисов наново се похвали: "Имам вродено чувство за скромност, за справедливост".

Неудобно му било, когато други го хвалят, но не му е неудобно да хвали сам себе си.

На брифинг в централата на ГЕРБ на 17 юни 2020г., когато трябваше да се опровергаят снимките от спалнята му в резиденция "Бояна" с чекмеджето на нощното шкафче, пълно с пачки от банкноти по 500 евро и кюлчета злато, той каза : „Аз съм безукорно честен."

На 2 февруари 2020г. Падишахът изрече нещо една от най- безсрамните си лъжи като каза: "Чисто самохвалство не ми е присъщо".

И така, без всякаква скромност, той обрисува себе си като добър, кротък, мек, благ,християнин, скромен, справедлив, безукорно честен, човек на когото самохвалството е неприсъщо.... Истински светец!

Но ако самохвалството му е неприсъщо, защо Падишахът непрекъснато хвали сам себе си, като си приписва качества, които го обрисуват светец? И Исус Христос не се е представял по такъв неприсъщ начин пред своите последователи.

Към тези си благородни качества, Падишаха добавя още едно- той е и работлив, труди се без отдих за благото на народа. На 25 септември 2015г. каза пред бТВ : „Полагам денонощни усилия да направя нещо добро за държавата”, а на 25 септември 2017г. пред Дарик радио каза: „През последните 25 години няма ден, в който да не съм работил, да съм почивал, всеки ден съм се раздавал на максимум.”

Нещо не му излиза точно сметката обаче. Двадесет и пет години по-рано, през 1992г. той е шеф на охранителната фирма „Ипон” и до 1 септември 2001г., когато е назначен за Главен секретар на МВР, цели девет години се е раздавал до максимум на собствения бизнес, а не за благото на народа. А На 4 февруари 2020г. по време на инспекция на изграждането на водопровода, свързващ Мало Бучино с Перник наново обърка сметките като каза”. „В последните 20 години винаги съм бил 20 часа в услуга на народа”.

Значи, през последните двадесет години е спал само по четири часа в денонощието- в останалото време се е трудил за благото на народа. Направо за рекордите на ГИНЕС.

Той се труди и прави неща, които никой след него няма да може да ги направи. На 24 юни 2020г. сам го потвърди, като каза: "Аз имам работа, която върша и не е правена, няма и много години след това да се прави".

Благодарение на Свети Бойко Борисов към България текат от чужбина поток от пари. Поне той така казва. На 21 януари 2017г. при откриването на новата Клиника по неврохирургия в УМБАЛ „Св. Анна“ той осветлява обществеността”. „ Да им обясня, че само благодарение на личната си – и това ще го кажа за последен път – ама изключително личната си намеса, 320 млн. евро отпусна Брюксел от Съвета в Братислава и то така, че накарах всичките колеги да ме разберат и целево за България да ги дадат. 320 млн. лв. И с личната си уговорка с президента Путин спестих 90 млн. лихви.

А след като откри там Клиника по неврохирургия, Борисов благодари на патриарх Неофит, който присъства на церемонията: „ Първо да благодаря на патриарха, че беше тука заедно с нас да благослови и да отчете направеното от мен.”

Към всичките си забележителни качества, Падишаха, подобно на Нострадамус и баба Ванга може да предсказва и бъдещето. На среща с бизнеса на 17 януари 2017г. той се похвали: „Животът показва, че всичко, което съм прогнозирал, се случва”.

Е, не всичко. Не можа да прогнозира протестите от от края на 2019г и през цялата лятото на 2020г., когато десетки хиляди излязоха по улиците на София и градовете да му искат оставката.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 89 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко тиквата

    105 7 Отговор
    Аз в края на февруари не съм казвал категорично да се отваря всичко на 1 март НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

    Коментиран от #114

  • 2 1212

    126 12 Отговор
    Трима папи са го галили, време свещеник да го опява...

    Коментиран от #34, #40, #68

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мен

    141 8 Отговор
    Болен човек. Не надминат в алчността си и парите изнесени от държавата.
  • 5 Георги

    123 9 Отговор
    Бойко гнусното ти политическо шоу с моя народ приключва ЗАВИНАГИ на 4.4.2021г.
  • 6 КОТарАК

    57 8 Отговор
    чудя се що ми трият коментрите-не под тая статия а под други.../ сигурно защото не ми харесва ББ и обяснявам на турците , че всъщност не са турци а българи

    Коментиран от #38, #51, #53

  • 7 БАЙ Х@Й‼

    91 4 Отговор
    " Работих на черно за да купя Хумана(бебешка храна) за дъщеря си( на 13 години) !" / Б.Б.

    Коментиран от #35

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ГОРСКИ

    97 7 Отговор
    Не спасител на нацията а унищожител на нацията!!!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 324

    52 5 Отговор
    Не мисля, че си заслужава сарказмите"падишаха" "свети" и други поради факта, че не знаейки какво означава сарказъм ги приема като реалност. Може би ако народът го игнорира, както и различните от гербоидните медии и лизатори ще проумее, че е иронизиран.
  • 13 БАЙ Х@Й‼

    55 11 Отговор
    "Помня как ни караха да манифестираме с червените връзки ( пионерчета) след Чернобил( тогава е на 27г в МВР)🤔

    Коментиран от #20, #39

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 отец Игнатий

    9 77 Отговор
    Властта е от Бога. Бог отреди г-н Борисов и ГЕРБ да ни преведат през тези трудни дни на ужасната пандемия. Амин!
  • 16 Сатъра на Хана

    69 6 Отговор
    След снимките с чекмеджето само съзаклятниците на Свети Бойко не го подритват , понеже ги е страх от СИК :))
  • 17 ТРЕНД

    8 75 Отговор
    70% от българите искат Боко да стане пожизнен премиер!
  • 18 РАДИО ЕЛТО

    3 8 Отговор
    търся господин ник МЮМЮН.
  • 19 Сатъра на Хана

    57 5 Отговор
    Ал Капоне умира от сифилис ..... А Ал Рапоне от Чекмедже
  • 20 гост

    9 19 Отговор

    До коментар #13 от "БАЙ Х@Й‼":

    Тогава и комсомолците манифестираха и трудовите колективи и научните институти , не само пионерчета .

    Коментиран от #31

  • 21 АУУУУУ

    4 43 Отговор
    На 5ти април ще те поздравя всички с песента "Пак ще се срещнем след 4 ГОДИНИ 😂😂😂😂
  • 22 Не вярвам

    53 6 Отговор
    в българската медицина. Все щеше да се намери някой доктор, който да разбере, че този човек е тежко болен. В главата.
  • 23 Смях

    56 5 Отговор
    Да налея масло в огъня. Еднокнижния подари сако на някакъв си от неговата партия. Самоче това сако не е негово, а му е купено с пари от народа, пари дето се отпускат на всички държавни служители и особено на трътлеци, за да не ходят като гащници из европа.
    Техните го били за една слива, а майка му, даскалицата, не го ли е ступала за това, че е прочел само "Винету"?!
  • 24 ПЕНКО

    10 14 Отговор
    Голяма част от българите не спазват правилата ,защото са спокойни , че Бойко още ръководи Държавата !!! Посочи лидера , който да ръководи / ТАКА И ТАКА СИ ВЗЕЛ ПАРИТЕ / -БЕЖ -БЕЖ -АНА ЛСКИ !?!?!?!?!?
  • 25 Поне

    30 3 Отговор
    сложете Свети в кавички !

    Коментиран от #113

  • 26 Йосиффф

    47 6 Отговор
    НА ТОЗИ НАЙ ЩЕ МУ Е УДОБНО В НЯКОЯ ПСИХИАТРИЯ С УЗМИРИЪЕЛНА РИЗА. ТОВА ЩЕ Е ПО ГОЛЯМО НАКАЗАНИЕ ОТ ЗАТВОР.
  • 27 ПЕНКО

    3 26 Отговор
    Голяма част от българите не спазват правилата ,защото са спокойни , че Бойко още ръководи Държавата !!! Посочи лидера , който да ръководи / ТАКА И ТАКА СИ ВЗЕЛ ПАРИТЕ / -БЕЖ -БЕЖ -АНА ЛСКИ !?!?!?!?!?
  • 28 БАЙ Х@Й‼

    39 3 Отговор
    "Спирал съм проекти с години, за да се излюпят щъркелчета.""/ Б.Б./ колко години мъти щъркелът🤔
  • 29 БАЙ Х@Й‼

    38 5 Отговор
    "Министрите съм карал да пренасят лично блатни кокичета, за да не ги стъпче валяк."Б.Б.🤔
  • 30 3,14К

    35 3 Отговор
    МАРОДЕР!
  • 31 БАЙ Х@Й‼

    16 3 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Инструкторите в МВР(какъвто е бил Б.Б. ) и те ли???
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Свещеник

    39 3 Отговор
    най добре да се нарича Св.ТИКВА ГЛУПАВЕНСКИ.........ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА.....
  • 34 веждю радишев

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "1212":

    къртиш
  • 35 шундурко

    18 2 Отговор

    До коментар #7 от "БАЙ Х@Й‼":

    що бе - таа пача е бозала 25 години
  • 36 Ива

    40 2 Отговор
    Много от политиците които напълниха чекмеджетата се оттеглиха тихичко , този индивид е заслепен от алчност , нужен му е психиатър моментално !
  • 37 Gowko

    30 3 Отговор
    Ситуацията е сложна.Като във всяка война.И управляващата хунта умело играе с кризата.Докато може.Не би могло но защо не .И ФЮРЕРА е бил хвален.И докъде я докара и съсипа една държава
  • 38 ЧакРак

    7 3 Отговор

    До коментар #6 от "КОТарАК":

    Защото всякъде виждаш турци. И как се обеснява на турчин че не е турчин? на македонец че не е македонец? Не искаш ли всички жители на планетата да са завистливи калпаци.
  • 39 тъпото острие

    23 2 Отговор

    До коментар #13 от "БАЙ Х@Й‼":

    може да е бил в климатично училище за бавноразвиващи
  • 40 Gowko

    16 4 Отговор

    До коментар #2 от "1212":

    Няма смъртно наказание.Сам си го измислиха.Добър вариант е при Бай Ставри, да чете Светото писание.
  • 41 ЧЕТИ

    28 2 Отговор
    Падишаха има и още едно качесто- беше казал пред целият министерски съвет, че ще ги подслушва.... и сигурно го прави, той е и шеф на службите, и те за това си го слушкат министрите и го хвалят мисирките.
  • 42 Gowko

    26 2 Отговор
    То хубаво ама.....От тия 320 милиона колко се откраднаха.ГЕРБ са шайка разбойници намерили ново русло.Парите отвън.И квот може да да изврънкаме от Божков и такива като него
  • 43 чичо

    6 27 Отговор
    Статията на Бежански е под нивото,дори и за мисирките.
  • 44 Дънди Прешъс Металс

    20 4 Отговор
    Боци щом е "светец" да му вдигнем паметник и параклис в Банков с пари от народа.

    Коментиран от #45

  • 45 Дънди Прешъс Металс

    8 0 Отговор

    До коментар #44 от "Дънди Прешъс Металс":

    Банкия*
  • 46 Комунистите убили деда му

    22 4 Отговор
    Щеше най много да е каруцар а не пожарникар.

    Коментиран от #54

  • 47 познах

    12 2 Отговор
    Като идиот.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Gowko

    23 2 Отговор
    Бойко и бандата му са като кърджалиите.Грабвъ и после има за всеки по веригата.Иначе главатарят знае.Давай за да са с тебе навсякъде и да те подкрепят.Тска България никога не е била ошушквам.Едно съсловие ,,кърджалии" живеят и се хранят за сметка на поробеното население.А който противоречи ...бой

    Коментиран от #59

  • 50 Спасител на Нацията в Италия?? Преди и

    19 3 Отговор
    По време на ВСВ! Дучето Мусолини така сам сее наричал и придворните лакей и журналисти така са го наричали по негово желание!! Трагично завършил, провесен на една Козирка на един площад в Милано,!!!
  • 51 до възродителя КОТарАК

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "КОТарАК":

    Отново във възродителна акция ли си?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Османлия

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "КОТарАК":

    1.Турци сме.Няма български турци,има турци,друго няма.Турци сме. 2.Той е Тиква. 3.Каквото и да напишеш ние сме турци а той Тиква. 4. В целия бостан сте посели тикви затова берете само тикви.В нашите бостани има дини,пъпеши,картофи,боб,домат,краставици и други.Каквото посадиш такова ще пожънеш. 5.На животните даваме корите от дините,пъпешите и други защото животните само тикви да ядат им омръзва ама на българите не.

    Коментиран от #57, #66, #80, #84

  • 54 Щеше

    5 23 Отговор

    До коментар #46 от "Комунистите убили деда му":

    Ама не е ....... КАРУЦАР е на цялата ДЪРЖАВА !!!! И кара каруцата много успешно !!! За това НАРОДА ще си го избере за четвърти мандат !!! Защото може .....и знае как !!!!

    Коментиран от #61

  • 55 Верно ли?

    8 4 Отговор
    Тая статия си е за първи април!
  • 56 НАЙ..

    16 2 Отговор
    ТОЧНОТО В ПИСНИЕТО Е: ЧЕ ВСИЧКО КОЕТО СЕ ОТНАСЯ ЗА СВЕТЛАТА
    ЛИЧНОСТ СИ ГО КАЗВА САМИЯ ТОЙ ЗА СЕБЕ СИ. НА ТАКЪВ ЧОВЕК СЕ
    КАЗВА САМОЗВАНЕЦ. Е ИМА И НЯКОЯ. ДРУГА ПОДЛОГА КОЯТО СЪЩО ГО ДУЕ. НО НАЙ НЕ ОБИЧАЙНОТО Е, ЧЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ СЕ УСЕТИ, ЧЕ СИ
    ДУЕ ЕГОТО САМ. И СЛУША
    ПОДЛОГИ ТЕ СИ. И СТАНЕ ЛИ НЕЩО
    ТЕ ПЪРВИ ЩЕ НАПУСКАТ КОРАБА.

    Коментиран от #58

  • 57 Аре

    9 1 Отговор

    До коментар #53 от "Османлия":

    Оди си у туркиу....ко прайш тук и си ГЛЕДАЙ кауни и боб !!!!😄😄😄
  • 58 Не бе

    6 12 Отговор

    До коментар #56 от "НАЙ..":

    НАРОДА казва, ЧЕ може и умее да управлява , НАРОДА казва това , не той !!!!! ЩЕ видиш и повярваш след 4.04. Когато ВЗЕМЕ четвърти мандат .....а НАРОДА ЩЕ МУ го даде НЕ друг !!!!😄😄😄😄😄😄
  • 59 Gowko

    6 4 Отговор

    До коментар #49 от "Gowko":

    И едно пояснение.Кърджслиите не са били турци.Наши са си били.Но научени на лошо.Комунизма ги изучи на безбожие.И грабежи.Комунизма ги научи ,че за да се оцелее трябва да си силен и в тебе да е оръжието.Кскъв беше Бойко.Знаеме го.Но късно.За него в началото 2001 година , не се знаеше нищо.Знаехме само че е обучен.Сега разбрахме от кои среди
  • 60 РЕАЛИСТ

    16 2 Отговор
    Покойният д-р Тони Филипов писа , че на това болно същество Бойко и ролята на Исус не му харесва, щото е подчинен на Бог.
  • 61 Ами не е

    6 2 Отговор

    До коментар #54 от "Щеше":

    Защото деда му не е убит от комунисти. Защото може да лъже и знае как да управлява такива като теб !!!!

    Коментиран от #64

  • 62 РАДИО ЕЛТО

    7 23 Отговор
    Аз харесвам БОЙКО и ГЕРБ много!!! Радев започна да лъже много, това му стана ГОЛЯМ навик! ЛЪЖЕЦ!!!
  • 63 Уйке

    21 4 Отговор
    Ако е вярна поговорката,, скромността краси човека", то Борисов е най-големия грозник в света! Най-лошото е, че е изплел мрежа от зависими или купени от него хора, които в момента налагат пирамидална схема от върха, през подчинени до роднини, да гласуват за ГЕРБ! И понеже има не много интелигентни и стахливи хора ще гласуват за тях! Към това като се прибавят и фалшиви протоколи, мъртви души, и М. Константинов ето ти,, победа"! За 31 години преход никоя партия и никой премиер не се е държал със зъби и нокти за власта като Борисов! И това е така защото никой не го е било толко страх от възмездие! Но рано или късно този само влюбен страхливец ще си плати! Въпросът е това да се случи възможно най-рано, а това зависи от всички нас! На 04.04 всички срещу ГЕРБ!

    Коментиран от #91

  • 64 Не бе

    4 7 Отговор

    До коментар #61 от "Ами не е":

    И ТЕБЕ управлява , и тебе , защо лъжеш!!!!😄😄😄 И пак ще продължи да управлява, защото го може !!!!😄😄😄😄

    Коментиран от #67, #82

  • 65 А МИИИИ

    7 2 Отговор
    ,,И с личната уговорка с Президента Путин /си/ спестих 90 мил. лихви''които с разни врътки и фокуси акостираха в нощното ми шкафче.
  • 66 Тези измишльотини

    3 12 Отговор

    До коментар #53 от "Османлия":

    иди да ги пишеш в Турция като си турчин. А какъв е Бойко ще видят всички плюещи тук на 04.04. Пак ще е премиер,а вие си драскайте по сайтовете за още малко рубли.

    Коментиран от #76

  • 67 Не бе ама да

    7 2 Отговор

    До коментар #64 от "Не бе":

    Ей много си кух, за това си на амбразурата Няма как да ме управлява, не живея в бг'то а и да живеех, не съм подлога.

    Коментиран от #87

  • 68 А пред теб

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "1212":

    два попа да вървят с кандилници.

    Коментиран от #98

  • 69 Достойна присъда

    18 2 Отговор
    Пак хората му виновни,не спазвали мерките,подигравали се с маските ама те от тебе гледат бе борсук,ти не спазваш собствените си мерки и наистина като един светия никога не си виновен за нищо,но даже когато сме спали добре пак заслугата е твоя!
  • 70 Пендо

    16 2 Отговор
    Заради тоя,срам ме е да се нарека болгарин.
  • 71 Любен Дилов син

    11 1 Отговор
    Аз и колегите ми вече се помолихме пред образа на този светия в Поморие!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 гост

    3 17 Отговор
    Да живее Бойко!
  • 74 Достойна присъда

    3 2 Отговор
    И да не си създаваш фалшиви идоли.....
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Достойна присъда

    4 2 Отговор

    До коментар #66 от "Тези измишльотини":

    А на теб защо ти харесва Бойко?
  • 77 Поп с майбах

    2 6 Отговор
    Да се свети името Бойково!

    Коментиран от #86

  • 78 Сатанинин

    3 10 Отговор
    Знам клетви които стигат и тези които пишат лошо против Бойко ще ги стигне.

    Коментиран от #83

  • 79 темелко

    5 5 Отговор
    Срамно и унизително е ,че народа пак ще го избере,а после пак ще се вайка.

    Коментиран от #81

  • 80 Грогу

    3 0 Отговор

    До коментар #53 от "Османлия":

    Градовете н селата в които живеят бълг. "турци"не са територия заграбена от Османската империя , а ввинаги е била българска, за да има останали турци . При изтегляянето на османците по време на руско- турската война, всеки здравомислещ и уважаващ себе си турчин , си е взел семейството и е нзпуснал България. Може и да са останали някое и друго семеейсво турски цигани и то по чукарите в Родопоте , дето човешки крак не стъпва .Пишеш с неприяязън за българите ....Та вие чии потомци сте ,за да сте в България ?
  • 81 Гуня адвокатина

    5 3 Отговор

    До коментар #79 от "темелко":

    Освен троладжиите тука,има една голяма част лумпенизирани българи които денонощно им е на устата Б.Борисов.Няма да съм очуден ако на 5 април осъмнем с Борисов отново премиер.Дано не съм прав.

    Коментиран от #94

  • 82 РЕАЛИСТ

    12 2 Отговор

    До коментар #64 от "Не бе":

    Абе той джипка не може да управлява, та държава ли. Видя ли видеото, как пуска кормилото и добре , че бодигарда пое управлението. Не , че голяма загуба щеше да бъде, ако се блъснеше.

    Коментиран от #88

  • 83 гост

    6 1 Отговор

    До коментар #78 от "Сатанинин":

    Който гроб копае другиму, сам пада в него.
  • 84 гост

    0 4 Отговор

    До коментар #53 от "Османлия":

    За съжаление си прав.
  • 85 бкп преход

    9 1 Отговор
    сивите кардинали от дс и бкп ни изтипосаха атеист-светец!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Да бе

    1 3 Отговор

    До коментар #67 от "Не бе ама да":

    Да бе , ДА бе......като не живееш тук , не ми казвай как трябва да живея аз !!!!😄😄😄😄😄 Не казвай , ЧЕ си умен ...защото знаеш кой може да каже това !!!!😄😄😄😄😄

    Коментиран от #93

  • 88 Не бе

    2 1 Отговор

    До коментар #82 от "РЕАЛИСТ":

    Не бе , не бе.....той така пробва кой е СЪС НЕГО И кой не е !!!!!😄😄😄😄 Да знае на кой трябва да вярва и кой ще го предаде !!!😄😄😄😄
  • 89 герон

    4 0 Отговор
    На тоя така му се слагат дребните душици,вкл. поповете,че нищо чудно да го произведат светец преживе.Нещо нечувано до сега.
  • 90 Българка

    9 0 Отговор
    Защо факти ми триете коментара.
    На Борисов за цялостното "свето" творчество доживотен затвор му е малко

    Коментиран от #92

  • 91 Не бе

    1 4 Отговор

    До коментар #63 от "Уйке":

    Не бе , не бе......както и да го извърташ, КАКВОТО И да измисляш ......ГЕРБ спечелиха всички избори ДО сега, които бяха организирани от други !!!!!😄😄😄😄 Последните бяха организирани от правителството на РАДЕВ !!! ТЪЙ , ЧЕ НЕ ЛЪЖИ ПОВЕЧЕ !!!!😄😄😄
  • 92 ТУРЧИН

    2 1 Отговор

    До коментар #90 от "Българка":

    ЧАКАМ ЕДНА БЪЛГАРКА .....ТЯ ЗНАЕ КОЯ Е !
  • 93 От не бе стана да бе

    0 1 Отговор

    До коментар #87 от "Да бе":

    Точно на такива мога да кажа каквото, когато си искам. Премести гънките от крачолите си над раменете ако можеш, но с пустото му тролско мислене надали.

    Коментиран от #95

  • 94 Да бе

    2 3 Отговор

    До коментар #81 от "Гуня адвокатина":

    Да бе , ДА бе....точно така ще се събудиш след 4.04.😄😄😄😄 БОЙКО със четвърти мандат!!! 😄😄😄😄😄И очуден СЕ пише СЪС 'у' .....
  • 95 Не бе

    0 1 Отговор

    До коментар #93 от "От не бе стана да бе":

    Не бе , не бе ......казвай каквото си искаш !!!! Но не ми казвай как да живея тук !!!!😄😄😄😄😄Някой БЪЛГАРИН да ти дава на теб СЪВЕТИ, ти как да живееш във ЧУЖБИНА???? 😄😄😄 А къде живееш ...кажи ?

    Коментиран от #96

  • 96 Хе, хе смешник

    0 0 Отговор

    До коментар #95 от "Не бе":

    Писах че, когато и каквото си искам. Започнал си да слушкаш. А за местоживеенето ми, помести адресната си регистрация. Щом искаш нещо, първо трябва да дадеш. Капиш напредващитя?
  • 97 Ягуар

    6 0 Отговор
    Да се сравнява по някакъв начин името на този престъпник със святото е чисто богохулство! Човек който управлява буквално чрез чиста тирания над народа, заслужава да изгние в затвора. Мястото на Бойко си е точно там!
  • 98 1212

    8 0 Отговор

    До коментар #68 от "А пред теб":

    Ха ха абе тикво пак ли си във форума а...
    Ти си много по грешен, за това пред теб първо ще вървят, ще се срещнем в ада, айде, до скоро!
  • 99 Реалист

    0 0 Отговор
    Хората, които са настрийвали други хора против Живко Костадинов, който е родом от морската столица на България, град Варна, те умишлено са настройвали хора против него, защоото искат той да бъде завинаги в окаяно положение ! Да няма жена и деца за в бъдеще и като цяло да няма бъдеще за него ! Значи тва са хора - божии напъсти, които казват на " бялото - черно" !
  • 100 Свети Петър

    7 0 Отговор
    Свети Бойко хахах Дявол да, но не и светец. Демони са се вселили в него, трябва му екзорсист
  • 101 Кенеф

    6 0 Отговор
    Никакъв спасител не е този мърльо, бди единствено над парите си,но не и над народа. Хайде да го махаме другия месец

    Коментиран от #102

  • 102 Няма да

    0 6 Отговор

    До коментар #101 от "Кенеф":

    Можеш , защото си кенеф , знаеш какво правят хората ВЪВ него!!!! БОЙКО ще управлява още няколко мандата!! Докато не му омръзне и сам не се откаже !!!!
  • 103 111

    6 0 Отговор
    Характерно за чекиджиите е да се хвалят какви майстори в секса са.
  • 104 Балон

    7 0 Отговор
    Трудил се е за България, абсолютни глупости. Труди се за себе си и набъбването на банковата му сметка
  • 105 Айде пътя

    4 0 Отговор
    Прогнозите на този са му много грешни, провал след провал, не струва управлението му. Предател на държавата, трябва да бъде осъден
  • 106 Православен

    3 1 Отговор
    Аз предлагам да се направи църква ,на Свети Бойко Борисов, Света Искра Фидосова, Света Цецка Цачева ,и Тъпата кържлалийска п**ка . Амин Та тия четирите да се подмият със вода за полово дълголетие и вагинална свежест. И да пръднат звучно на Свети Бойко Борисов
  • 107 Православен

    3 1 Отговор
    В Герб има много свети люди. Ще помоля Мутрополит Ники(лудото Коле)да им напише житие да им няправи по един иконостас оцсипан със злато и пачки Евро по 500 Евро копюра
  • 108 Срам

    3 0 Отговор
    за българите да ги управлява човек,който 11години ги граби и облада държавата със своите калинки и мутри и от демокрация стана мутрокрация.На 04.04. Белезници и затвор.
  • 109 МАЧЛЕТА

    4 0 Отговор
    БОЙКО МАЧКА ЯКО БУТОВЕ НА ГЛИГАНИ , ЩРАУСИ , МЕЧКИ , БИВОЛИ , И ТН....
  • 110 КЪРЛЕЖИИИ

    3 1 Отговор
    БОЙКО ЧЕМОДАНА И ЧИБА КЪМ СИБИР ПЕШАЧКАТА ЗАЕДНО С ГЕРБ И БСП !
  • 111 Анонимен

    1 0 Отговор
    Всички лъжат, кой балък се хване. Добре дошло за сите тях. Дпс искаше оставките на борисов, радев, караянчева, а четем в 24Родопи,Кърджали,че 3 от ДПС, 1 ГЕРБ Цвета Караянчева и 1 БСП Петя Михалевска. Заедно ви обработват 3 партии, и както ви го каза Цветанов, те са червени, Бойко, Доган, Нинова. РРадев. И тръгнали герб, от жилище в жилище, дпс 18 часа днес, бсп също. Едни и същи. Плюят се пред вас, а след завесата заедно си пият кафето. 21 РБългария, що мълчат. Нападки, но Цветанов е конкуренция на Герб. Не е прост. И днес в 16:00 часа по нова нюз перфектно бе от страна на Републиканците в БГ. Байдън да не се обиди. Писахме РБългария. На господин Байдън дълголетие му пожелаваме, от все сърце. Факти да ме извинят, червено вино от дпс много други лични успехи
  • 112 Тапата

    1 0 Отговор
    Тактиката за омаскаряване на противника с цел да натрупаш позитиви в своя полза, е пълна илюзия, защото народа ни има желязна логика - "Всички са маскари".
  • 113 Ани

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Поне":

    Та той самия е САТАНАТА за светец не става
  • 114 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Боко тиквата":

    Нeщaтa нe ca ce прoмeнили oт врeмe oнo...
    -------------------------------------------
    .............................кaтo Гo дeбнeхa, зa дa улoвят нeщo oт думитe Му, зa кoeтo дa Гo oбвинят. /Лукa 11:54/
  • 115 Архимандрит Биби Кинг

    1 0 Отговор
    Трима папи ми бараха киферцата одгоре, кога ми а барнат отдоле команезите од факmи че си идем!
  • 116 Saint Vino

    0 0 Отговор
    Извинете нещо се обърках бил като слънце пък после светец. Нищо, че се занимава с политика каква е тази последователност само от БГ щамп може да съществува.
  • 117 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    ААА , ЗА ЛИКВИДИРАНАТА РЕЛИГИЯ НА ЗЛАТНИЯТ ТЕЛЕЦ , ЯВНО ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИМ ДАН .Е ПЛАЩАХМЕ , ЗАДЛЪЖНЯХМЕ С 20 МИЛИАРДА .Е КОЛКО ДА Е ЦЕНЕН ЕДИН ЗЛАТЕН ТЕЛЕЦ ...
    НЕ КАЗВАТ ДА Е ДИАМАНТЕН .
  • 118 Един

    0 0 Отговор
    ... да се светииииииииии ... мммм иииииимето му!