Last news in Fakti

23 Март, 2021 19:00 22 569 165

Путин откровено се подигра с Байдън

  • джо байдън-
  • сащ-
  • русия-
  • подигравка-
  • владимир путин-
  • шон ханити-
  • покана

Путин предизвика президента на САЩ на дебат "на живо"

Путин откровено се подигра с Байдън - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Руският президент Владимир Путин "откровено се подигра с президента на САЩ за свое собствено удоволствие", заяви известният водещ от Fox News Шон Ханити в предаването си. "И, честно казано, аз като гражданин на САЩ намирам това за унизително", заяви тв водещият, пише Епицентър.бг.

Путин предизвика президента на САЩ на дебат "на живо", за да дискутират последните изявления на Байдън, че руският лидер "ще си плати" за намесата на Москва в президентските избори в Америка, както се твърди в доклад на американските спецслужби. "Току-що ми дойде идея да поканя президента Байдън да продължим нашата дискусия, но при условие, че тя е наистина на живо. Но без забавяне, директно и в публичен, пряк разговор", заяви Путин в Москва, припомня Fox News думите на руския лидер.

"И защо му е на Путин така изведнъж да предлага на Байдън дебати без време за подготовка? Какво бях тръгнал да казвам... Ако сравним Байдън днес с това, което той беше през 2012 г. или дори през 2016, е видно, че президентът изглежда извънредно слаб, вял, немощен и да, често явно не осъзнава какво се случва около него. Това е очевидно, не става въпрос за мозъчна хирургия", коментира Ханити. "Това е нашият общ проблем," продължава коментаторът. "По света в момента има множество злонамерени играчи, множество враждебни режими, като Путинска Русия, моллите в Иран, като председателя Си в Китай, като Северна Корея и Ким Чен Ун. И знаете ли какво? Те не се подлъгват наивно за състоянието на Джо Байдън. Те го изучават и всеки ден внимателно следят за нашите действия."

"Всички врагове на Америка, всички злонамерени играчи по света виждат това, за което ние жадуваме да говорим свободно. За мъките на днешния Джо Байдън - една сянка на това, което беше преди години и който явно с големи усилия се добутва до уикенда," коментира Шон Ханити. "И стигаме до най-важния въпрос: От полза ли е всичко това за страната ни? От полза ли е за свободния свят? Отговорът, естествено, е: В никакъв случай. Точно затова един кандидат никога не трябва да се крие в мазето по време на цялата кампания, за да не му задават трудни въпроси", коментира водещият. Шон Ханити коментира и последните случаи, в които Байдън нарича вицето си Камала Харис "президент Харис". Според него в словесните грешки на президента може би има някаква истина. "В крайна сметка Камала Харис пое всички лични разговори със световните лидери, а освен това именно тя провежда ежеседмичните срещи с държавния секретар. В крайна сметка това наистина може да е администрацията на Харис", завършва коментара си Шон Ханити.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 133 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    473 25 Отговор
    МНОГО ЯСНО! Краварите хич не се подиграват и Гаврят с цял свят. Всичко се връща!

    Коментиран от #49, #59, #110, #163

  • 2 Ами

    442 15 Отговор
    Байдън що се заяжда, като е неподготвен.
  • 3 Смех

    232 16 Отговор
    Байдън що се заяжда, след като е неподготвен
  • 4 Гимлер

    125 4 Отговор
    Тралала
  • 5 Наблюдател

    272 13 Отговор
    Май ще излезе баба Ванга права - след Черния още няма нормално завършен мандат на щатски президент .
  • 6 хъхъ

    328 15 Отговор
    Подигравка е да каниш един мъртвец на дебат на живо.

    Коментиран от #17, #128, #151

  • 7 Хахаха..

    298 11 Отговор
    И Ханити се подиграва с Мумията.Абе Америка стана живо посмешище..

    Коментиран от #23, #152

  • 8 Елвис

    226 9 Отговор
    Байдън, съзнато или не, често нарича Камала Харис "президента Харис". Точно както Барак Обама, съзнато или не, наричаше "Мишел" с родното му име "МАЙКЪЛ" (пълно име преди смяната на пола: Майкъл Левон Робинсън. Проверете го.) Казват ни открито истината и плановете си, показват ни ги дори, а хората спят.

    Коментиран от #98, #108, #127

  • 9 така де

    257 7 Отговор
    Дъртия паркинсон сам се натресе на яйцата !
  • 10 гадно

    258 7 Отговор
    "Каквото повикало, такова се обадило" краварите много обидени го играят, защо ли?

    Коментиран от #19

  • 11 Вижда се

    23 290 Отговор
    че Байдън го е намъкнал на маленкий карлик до ушите, щом една седмица не може да смели шамара, с който го изплющя уж немощния американец... Смяяяяях!

    Коментиран от #25, #100, #129

  • 12 мдаааа

    30 4 Отговор
    Епицентър ...🤔😳
  • 13 реалност

    153 7 Отговор
    Това са фактите... Американците сами си търсят врага, тъй както ние навремето.
  • 14 Таваришчи !

    18 135 Отговор
    Днес идолът ви ваксинира ли се ?

    Коментиран от #24, #46

  • 15 Какъв

    238 8 Отговор
    пряк дебат с Путин бе ,Байдън ще забрави по някое време в какво мероприятие участва и Вовата направо ще го разкове. Човека явно страда от деменция и вместо да си доживее спокойно старините, му тикнаха в ръцете ядреното куфарче което е твърде безотговорно.

    Коментиран от #31

  • 16 Комонист

    22 262 Отговор
    Всички разбраха,че джуджето е криминал. Плачете русофили и проклинайте рашката кочина и мафията която има метастази в България
  • 17 Елвис

    132 5 Отговор

    До коментар #6 от "хъхъ":

    А не е ли подигравка да възкресиш мъртвите, колкото да гласуват за теб, а после да ги върнеш по гробовете?
  • 18 Факт

    188 5 Отговор
    От полза за страната ви беше Тръмп, една война не започна.
    Байдън плува в океан от кръв, в качеството си на сенатор и вице поддържа геноциди-Югославия, Ирак, Либия, Сирия.
    Няколко дни по негова заповед загинаха 17 сирийци.
    Само преди няколко дни.
    За убитите в Украйна Майдан, Одеса, ДНР и ЛНР хиляди-цивилни граждани и деца.За корупционните му сделки в Украйна и Китай.

    Коментиран от #136

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Шопа

    19 201 Отговор
    Байдън с една дума го разкости, има и правило с престъпниците никакъв диалог

    Коментиран от #27, #44, #122

  • 21 Тиква Стайл

    19 206 Отговор
    Той и Хитлер така скачаше навремето ма му свиха сърмите. И Кремълското злобно джудже го чака същата съдба. Просто Хунтата на КГБ няма бъдеще като управляващи- те нищо еволюционно не могат да предложат. Като наще ДС - ченгета и лицето им за пред хората Винету , вожда на лапачите. Камъчета в обувката на Историята.

    Коментиран от #131, #157

  • 22 hhhhhhhhhhha

    158 12 Отговор
    Пазете го Бай Дън да не се изтърколи пак 3 пъти по стълбите на хвърчилото, че ще му стане навик :8)))))))))

    Коментиран от #111, #142

  • 23 Елвис

    134 11 Отговор

    До коментар #7 от "Хахаха..":

    Недей така! Мумиите също имат правото на живот! Дано Байдън да ни радва още дълги години (или поне дни, седмици) с бисерите и изцепките си, докато либералдемонокраъичните медии се преструват, че всичко с "президента" им е наред! (ама същите тези медии нищо против нямаха да наричат Тръмп, единствения човешки президент от Кенеди насам, "луд" и "пощурял" на дневни обороти)
  • 24 Ще се

    11 67 Отговор

    До коментар #14 от "Таваришчи !":

    ваксинира, ама с Moderna...
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Българин

    12 118 Отговор
    Колко жалки русофилистици навремето падаме насред София от Унгария много на нула и на излизане един промърмори "ама Патрата какъв им отпра" по Тонич та и жужето и неговите фенове срам

    Коментиран от #105, #145

  • 27 Дончо селския

    27 41 Отговор

    До коментар #20 от "Шопа":

    ТИ СИ КЛАСИЧЕСКИ ДЪРВЕН ШОП,МНОГО ДЪРДОРИ АМА НИЩО НЕ ЗНАЕ.
  • 28 Д-р Хаус

    14 77 Отговор
    Изкривено мислене и реакция ,повечето са учили навремето в Русия сто процента

    Коментиран от #139

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Путин беше много учтив към

    157 9 Отговор
    Байдън. ...След като Байдън публично го нарече убиец. .но това са американците. .двуличници. .предатели. .подли. .ако Байдън беше мъж..щеше да каже че се съгласява на публичен дебат. .но Байдън е маоумен и отказа. .той може да говори само какво му кажат да говори масоните зад него. .защото е кукла на конци. .

    Коментиран от #33, #68

  • 31 Елвис

    108 8 Отговор

    До коментар #15 от "Какъв":

    Това е идеята. Байдън да ритне камбаната, да обявят Камала Харис за първата "чернокожа жена президент" (напълно игнорирайки факта, че е наполовина индийка) и после да обвинят я Тръмп ("крайнодесните"), я Путин ("гадните руснаци"), а защо не и двамата едновременно, като после започнат и гражданска война в САЩ, и ужким световна война с Русия. Пък напълно сериозно и без майтап имам съмнения относно пола на Камала Харис и доколко е наистина жена. Доста прилича по телосложение и мъжественост на "Мишел" Обама (истинско име преди смяната на пола: Майкъл Левон Робинсон; ислямиста Барак явно обича кренвирши, защото Мишо очевидно си е запазил своя, както можете да видите на множество снимки и клипове.)

    Коментиран от #35

  • 32 Истината

    111 4 Отговор
    Байдън в качеството си на сенатор, съветник, вицепрезидент е виновен за смъртта над милион по света-Югославия, Сирия, Ирак, Либия.
    Байдън се съгласява с члена на екипа си Стефанопулос, да, да, Стефанопулос е от екипа на демократите, и не е журналист, а се занимава активно с политическа дейност и е член на Билдербергите.
    Интервюто е запис, тази фраза не е изтрита, нито е казана в момент на старческо слабоумие.
    А е заявка за физическото унищожаване, първо на Русия, после на Китай.
    Байдън, който само преди дни нареди убийството на 17 сирийци, си позволява недопустим тон към президент на друга д-ва.
    Интересно, ако излязат стенограмите между Владимир и Байдън, да не излезе, че Байдън послъгва сериозно за "погледнах в очите му".
    Тежки дни чакат човечеството начело с побеснялата глутница демократи, без значение дали президенти са Дън или Камила.
    А Дън е назначен, тъй като Камила прикрила педофилският скандал в САЩ и агресивната й амбициозност, нямаше да бъде избрана за президент от избирателите.
  • 33 Елвис

    96 8 Отговор

    До коментар #30 от "Путин беше много учтив към":

    Американците като народ не са такива. Нека не примесваме политиците и световния елит с обикновените граждани. Та те хората дори не са гласували за Байдън, с изключението на няколко заблудени джендърчета с лилави коси, няколко заблудени феминистки и членовете на соросоидните НПО-та!
  • 34 Трият

    94 4 Отговор
    Почна триенето на клипа, където Байдън премахма главният прокурор на Украйна, разследващ го за корупция.
    Не сме пуснали клипа, където колегите на Бай Дън си пазят жените и децата от него.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ри царя

    97 5 Отговор
    Не е за подигравка,а за съжаление.Путин никога не би се подиграл на това което природата е взела и в случаят грабила с шепи.Кой е Байдън,на кого слогува?Нееее не на народът си,а на определена клика зад океана,просто твърде рано се изрти театралният му евтин грим.Поживеем па видим.

    Коментиран от #45

  • 38 Тъпанарите

    78 5 Отговор
    ще страдат и търсят Тръмп.
  • 39 Хахаха

    11 116 Отговор
    Тук виждам пак нас*рани блеещи русофили да цункат задницата на др.Путин. Ребята, вервайте ми - от това Рассия не печели абсолютно нищо. Даржавата с външни кенефи не може да критикува разпадащият се Запад. Понятно?

    Коментиран от #42, #123, #140

  • 40 ПУТИН

    13 101 Отговор
    Е УБИЕЦ!

    Коментиран от #125, #135

  • 41 Townboy

    81 7 Отговор
    Бай Джо си е пръднал в гащите и е напът да се превърне във фикус. Страшни са всичките евреи в екипа зад него.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 76 Отговор
    Чаках цял ден да видя путин да се ваксинира и даде пример....На мракобесниците...дет не искат никаква ваксина,но уви не дочаках...Дано се престраши към края на деня по тъмна московска доба!над 62% не искат никаква ваксина от 3те руски и четвърта се задава... Държавна Тайна е с коя от 3те ще се ваксинира путин!Този бай дън е болен човек ,държат го засега на много хапчета,но заболяването е такова,че няма лек!Най вероятно още преди много години ,когато е имал сериозен хабер от Свети Петър се е отключило,но на тези години е видимо ,поне за мен!Не е човешко(Джентълменско) да коментирате,човек,който е болен!

    Коментиран от #47

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 аман от дебили

    7 82 Отговор

    До коментар #37 от "ри царя":

    Самият Пу е смешка на природата. (Още ли си хапе устните от яд, злоба и безсилие?)

    Коментиран от #134

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Вангелиус

    31 3 Отговор

    До коментар #43 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    (от Ванга и Нострадамус), като ти чета "виденията" и ти не ми приличаш да си в цветущо здраве...

    Коментиран от #63, #67

  • 48 Муаха-ха-ха-ха...

    74 5 Отговор
    Ми то беше ясно,че Вовката се гаври с Джо Некролога.Дори и с това,че му пожела здраве ,докато се смееше под мустак ! Много ме кефи клипчето,където Путин стреля с пушка и цели Джо с топчета и оня пада по стълбите на самолета 😅!

    Коментиран от #88

  • 49 Реалист

    78 4 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Нищо не им се е върнало! Краварите, както ги наричате, изиграха Тръмп и по'-голямата част от самите американци, като издигнаха тази марионетка Байдън. За да може тази Харис да стане реалния управляващ президент и от там и големите корпорации да определят пътя на USA.
    Жалки за обикновенните американци, които те първа ще видят, какво е диктатура.
  • 50 един от многото

    58 5 Отговор
    Ами къде е тръгна с мечка дренки да яде , след като не е подготвен.
  • 51 РУСКА ВОЙНИШКА ПАРТЕНКА

    9 55 Отговор
    ТОВА ЛЯТО ПАК СМЕ В БОЛГАРИИ ,! В БОЛГАРИИ ОЧЕНЬ ЛЮБЯТ КУШАТЬ РУССКИЙ АH.....УС😬😬😬😬😬
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Версия

    52 5 Отговор
    Путин не е толкова лекомислен за да се подиграва на президента Байдън. Какво толкова е станало, че един възрастен човек се е спънал? Няма нищо по-нормално. Важното е, че от американския президент зависят много неща в света и той е длъжен да бъде във форма. Не съм фен на Байдън, но е жалко , че в Америка не защитиха авторитета на президента, а спрягат случая като шоу. За позиция на нашите евроатлантисти пък въобще да не говорим. Още по-жалко и грозно ще бъде, ако в подобни реакции прозира хипотезата от заглавието на филма "Уморените коне ги..."

    Коментиран от #64

  • 54 Мазньо

    93 6 Отговор
    Путин може да е всякакъв,но върна на руснаците националното им достойнство,нещо ,което Горбачов и Елцин тотално сринаха.А Бай Мумията се търкаля като евано човекоподобно по стълбите,това дали е причина за гордост на американците ?
  • 55 Oncle Jo

    69 4 Отговор
    Байдън е стенен часовник отгоре КУ-КУ отдолу махало
  • 56 Жалко,

    77 5 Отговор
    Много жалко че единствения в последните 40г. нормален президент на САЩ - Тръмп успя да изкара само един мандат. Чичо Дончо трябваше навреме да ошамари дедо Шорош и шайката Килъри-Обонго на самопровъзгласилите се демократизатори ,но не го направи и дъртия рептил му изяде главата.
  • 57 РУССКИЙ

    72 4 Отговор
    Само така ПУТИН трябва да им покаже на краварите и сороснята в евроблатото че РУСИЯ винаги ще бъде фактор по всички параграфи ,а КРАВАРИТЕ и соросойдните им европудели са болни шизофренирани страхлици и газ не могат да запикаят от яд ,а българските соросоиди амебите болната герберастия вие от далеч и джафка като пинчер на заколение. Днес в Русия не виреят извратени болни толерасти и шизофренирана страхлива соросня какъвто е Навални отиде с извити китки в затвора там му е мястото а това на българските соросоиди амебите им е ясно и са безсилни просто пред факта. Тръмп поне беше нормален човек с прекрасна визия който живееше в една реалност наложена от него и не играеше по свирката на глобалната извратена либерастия а това ги дразнеше сороснята в КРАВАРНИКА. Беше истински патриот като Вожда ни ПУТИН. КРАВАРНИКА Е отдавна в небитието вдън земя телилейска отидоха американските долни боклуци.

    Коментиран от #61

  • 58 Д. Петров

    7 70 Отговор
    Истината е, че Путин не може да се съвземе от многото шамари! Дори в тази статия с подбрани откъси присъства: "враждебни режими, като Путинска Русия"!

    Коментиран от #62

  • 59 Питанката

    7 12 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    кои са краварите да питам ??

    Коментиран от #137

  • 60 Фризуроф

    8 31 Отговор
    тръмп по стока ли е, даже по голям смешник !!
  • 61 Д. Петров

    10 65 Отговор

    До коментар #57 от "РУССКИЙ":

    В небитието сте вие! Изхвърлиха ви от Г7. Забраниха ви химна - ГА ГА ГА! Забраниха ви знамето! А стареца с това убиец и ще разговаря с джуджето когато той реши, ви прати в сифона!

    Коментиран от #71, #74

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    8 16 Отговор

    До коментар #47 от "Вангелиус":

    В бг никой не може да е добре здравословно!Но сполай на Бога ,видях 2 внучки и разбрах,че Можещия и след 30г пак Може.....Аз съм от можещите!
  • 64 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    24 6 Отговор

    До коментар #53 от "Версия":

    Той не се спъна!Отказа му левия крак!Не гледате внимателно!!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Да,бе

    43 13 Отговор
    Не му прави чест на Президента Путин да се подиграва с една загиваща империйка и нещастния старчок,който представлява падението и.
  • 67 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 36 Отговор

    До коментар #47 от "Вангелиус":

    Кое е видение???Това,че Путин от съвещание на съвещание не намери време да се ваксинира....Това,че хората в Русия 62% не искат никаква ваксина, а 20% искат да видят ефекта върху ваксинираните и колко ще продължи....Това са Истини,това,че байдън катастрофира преди ,около 35г ,това история!Това,че левия му крак отказа това е ЦНС,или централна нервна система!Това,че слабо използвате продължението на врата си ,също е факт,от глупостите ,които сте надробил в поста си!!!

    Коментиран от #87

  • 68 Румен

    52 5 Отговор

    До коментар #30 от "Путин беше много учтив към":

    Много сте прав.... Само незнам ако Путин нарече Байдън Педофил което е истина как ли ще го поемат американците или и този път няма да излезе Байдън на диалог с Путин ...

    Коментиран от #69

  • 69 Д. Петров

    8 44 Отговор

    До коментар #68 от "Румен":

    Путин точно, дето целува момченца под коремчето ли!?

    Коментиран от #73, #76, #143

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Румен

    39 4 Отговор

    До коментар #69 от "Д. Петров":

    Влез ютуб там има стотици клипове на Байдън как опипвам момиченца и ми кажи какво осела след това.

    Коментиран от #84

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Така и трябва

    46 5 Отговор
    Никакво уважение към наглосаксите и чучелото сложено за президент на "най-великата демокрация" с изборни фалшификации и разстреляни на протестиращи на Капитолия!
    Същото трябва да се направи и у нас от опозицията - да предизвикват непрекъснато Банкянския Безсловестник на директни дебати и да го сочат с пръст как бяга като мишка. Защото ако направи грешката да се появи в такъв дебат, голям смях ще падне!
  • 76 Румен

    14 2 Отговор

    До коментар #69 от "Д. Петров":

    Хайде виж......и ми кажи какво видя и какво разбра.

    Коментиран от #77

  • 77 Д. Петров

    7 29 Отговор

    До коментар #76 от "Румен":

    Не одобрявам педофилията. Но според мен, да опипва момиченца е по-малко извратено, от целуването на момченца по коремчето!

    Коментиран от #79

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 А според мен нямаш

    14 2 Отговор

    До коментар #77 от "Д. Петров":

    Доказателство. Само думи ..Насочи ме къде да го видя това което твърдиш .

    Коментиран от #81, #85

  • 80 гост

    36 2 Отговор
    Байдън може да е бил добър политик преди 20г., ала сега е просто вяла сянка, доста точно казано. Когато човек е безсилен започва да се заяжда и да прекалява, да злоупотребява с доверие, с алкохол, с уважение. Байдън спечели само, защото хората не искаха Тръмпони, не защото някой смята, че заслужава или би изкарал мандата докрай. Хора заставащи зад оръжейната индустрия обвиняват други в убийство? Това е неадекватно поведение, каквото ще виждаме все по-често от САЩ. В този ред на мисли дали е редно да имат толкова власт, дали няма да обявят нова война, за демокрация разбира се, не за петрол.

    Коментиран от #82

  • 81 Д. Петров

    6 18 Отговор

    До коментар #79 от "А според мен нямаш":

    Искаш да ти го дам директно ли!? Даваха го по ТВ. Върви си го търси в тубата! Ако не можеш, ще ти го намеря, само уточни заплащането!

    Коментиран от #83

  • 82 Д. Петров

    6 43 Отговор

    До коментар #80 от "гост":

    Стига с тоя петрол бе! Това е най-важната суровина само за чукчоландия! САЩ са най-големият производител 1. В момента цената е 4$ под руският. Стресираното жуже ще се оаки, и ще залее пазара. Изненада - големите страни в момента нямат нужда от петрол: САЩ, Канада, Бразилия,Индия, Китай! Ще продава евтино и на малки траншове "стратегът"! ГЛАААД!
    Консултацията в случая е безплатно, ако някой може да се възползва.
  • 83 Румен

    22 3 Отговор

    До коментар #81 от "Д. Петров":

    Два лева.Стигат ли ти .Ето сам си каза за какво си тук. Да лъжеш.За пари..Съжалявам че изобщо съм се излъгал да пиша с такъв ЛЪЖЕЦ.
  • 84 аман от дебили

    10 9 Отговор

    До коментар #73 от "Румен":

    А ти влез в ю туб, за да вземаш уроци по граматика на българския език. След това опитвай да манипулираш в български форуми.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 аман от дебили

    7 23 Отговор
    Ето ти доказателство! Може да изпишеш с кирилица в ю туб: "Путин целует мальчика Никиту в живот" Сженката се разиграва на територията на кремъл.
  • 87 4455

    31 3 Отговор

    До коментар #67 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    На Байдън щом му отказва централната нервна система, значи лоша работа! Затова отказва публичен дебат с Путин, защото ще му блокира WINDOWS - са! 🤩🤩🤩
  • 88 ха ха

    11 3 Отговор

    До коментар #48 от "Муаха-ха-ха-ха...":

    Затова Байдън каза,че Путин е убиец.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 сервитьор

    24 0 Отговор
    че кой е виновен световна сила за която претендира да е САЩ да си избират президенти които били немощни и други д а отговарят вместо него и вземат решения//
  • 92 резервист

    25 3 Отговор
    Защо си го избрахте, драги?! Къде ви бяха очите до сега? "Целият свят вижда несъстоятелността на нашият Президент и това ни обижда!" Ха - Ха! Вие знаете ли въобще кой ви управлява?

    Коментиран от #107, #141

  • 93 Един

    11 1 Отговор
    Ха, ха! Ха! "Те ти булка Спасов ден! " ((не знам младото поколение дали ще го разбере това - то гуглето едва ли го знае!))
  • 94 гошо

    31 2 Отговор
    "От полза ли е за свободния свят?"!!!Вие ли сте свободния свят бе,циониски терористи,крадци и лъжци?
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Сър Пичук

    6 19 Отговор
    Навремето Путин беше заявил, че не преговаря с терористи.
    Явно и Байдън действа така...
  • 97 пфу

    23 2 Отговор
    Ми кой ви е виновен като си избрахте изкуфел дедо?
  • 98 Брус

    2 6 Отговор

    До коментар #8 от "Елвис":

    А защо трябва да казват - би следвало да е ясно от предизборната - в САЩ е цяла година! Не като у назе 4 седмици, ама последните две в локдаун, а първите две в чудеш
  • 99 Кирчо

    15 0 Отговор
    Поставен е с ясното съзнание,че ще бъде изпратен тържествено.
  • 100 Ха ха

    7 1 Отговор

    До коментар #11 от "Вижда се":

    Кой си ти?Колчо слепеца или Киро Слепото?
  • 101 Странджа

    30 2 Отговор
    ще се изненадате но Бай Дън е бил дипломат и на журналиста беше казано какъв въпрос да зададе, отговорът обаче о.с.р.а и без това хилавия дърт американски г.ъ.з, крайно време е да се въведе възраст до която някой може да се кандидатира за президент, примерно до 60, защото на 78 може само да п.ъ.р.д.и.ш. и да говориш глупости, но не и да управляваш една държава, считаща се за най-великата, а всъщност са сбирщина от т.ъ.п.а.н.а.р.и.
  • 102 Охо Бохо

    14 2 Отговор
    Не е прав Путин. За мъртъвците или добро или нищо!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Зайо

    17 2 Отговор
    Не му е лесно на памперс Джо с такъв противник. Ама като не може бързо да бяга, да не с.е.р.е пред вратата на Путин. А Шон да не риве, те си го избраха тоя, да се радват как залита и това е.
  • 105 Българин

    8 0 Отговор

    До коментар #26 от "Българин":

    Натовски имитаторе на ника ми , ти на училище ходил ли си ? За граматика , за изречения чувал ли си ?
  • 106 пффф

    22 0 Отговор
    Да поканиш някого на разговор е обидно, а да наречеш някого убиец е безобидно.
  • 107 Неправилно

    13 1 Отговор

    До коментар #92 от "резервист":

    Задаваш въпроса.Не са го " избрали" а беше монтиран.Реалният кандидат беше индо- ром,ката.Но там при тяхната шоу изборна система, нейната кандидатура срещу бай Дончо,беше обречена.Бидончо е мюрето,което е познато на ятото оборски гъски.Да" кацнат" с гласовете си.Сега просто изчакват, до момента с превоз върху лафет и гвардейци отзад.Истинския им Шеф е индо ром, ката.Това го знаят прекрасно и Вовата,и Си,и всички големи лидери.Бидончо е еднопосочен билет,за късо пътуване.В момента е да разлайва кучетата. След това ще дойде интересното.С новата Шефка,и нейното вице- Обонго.Което е почти сто процента сигурно.
  • 108 Гад

    4 5 Отговор

    До коментар #8 от "Елвис":

    Това за Мишел Обама е доказано Fake news
  • 109 Костова

    19 1 Отговор
    През 2011 година Байден пристига в Русия и лично се среща с Путин. Там той намеква на, Путин, че не трябва да се кандидатира на предстоящите избори. Точно в каква форма е бил отговора не се знае, но Байден е бил поставен на мястото му. А то е, че Америка вече няма позиции да се разпорежда в Русия, както по времето на Елцин. Руски политически експерти казват, че така са се появили комплексите на Байден по отношение на руския президент,както и личната му ненавист. А сега той се страхува да не бъде поставен на място си публично.
  • 110 Jack Bauer

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Става дума за това че Байдън е "президент" само по документи, използваха името му като търговска марка за да спечелят изборите. А реално всички функции на Президент се изпълняват от Камала Харис, което според мен е мнооооого зле за нас.

    Коментиран от #115

  • 111 246

    16 1 Отговор

    До коментар #22 от "hhhhhhhhhhha":

    Относно падането му в Интернет се носят предположения, че Путин бил духнал по посока на самолета и направил вятър,който бутнал американския президент. Други пък шегобийци показаха обработен на фотошоп кадър, в който Тръмп изстрелва от голф терена топчето и то безпогрешно попада в гърба на Байден и го събаря.

    Коментиран от #116, #121

  • 112 dsсса

    18 1 Отговор
    Байдън нарече Путин "убиец".

    Тука трябва да уточним:
    Байдън не знае името на шефа на Пентагона.
    Байдън не знае, кой е президент на САЩ, нарича "президент" Камила Харис.
    На база тези факти съм сигурен, че:

    Байдън не знае, какво означава думата "убиец".
    Байдън не знае, кой е Путин.

    Така, че моля последния, да не му се връзва на плещенето!
  • 113 бокошкафа

    12 1 Отговор
    що се базикате с човека с некролог в джоба ще ви таковам с двеста
  • 114 съдия

    10 5 Отговор
    путин ще бъде съден за гавра с труп
  • 115 Костова

    19 1 Отговор

    До коментар #110 от "Jack Bauer":

    Значи на Гео политическата политическа дъска ще се сражават бившият шеф на КГБ, с обхватна информация, навици и знания. А срещу него ще бъде една дама, която е никой. Завършила е незначителен университет за бедни и цял живот е завиждала на богатите си връстници, имали възможност да посещават престижни учебни заведения . Точно тази и завист е двигател
    за кариербитв и стремежи. Независимо кои корпорации стоят зад гърба и, в двубоя с Путин тя неизбежно ще бъде потърпевшата. И тук цветът на кожата няма никакво значение. Просто не е дорасла за сражение с Путин.
  • 116 dsсса

    10 1 Отговор

    До коментар #111 от "246":

    Ето какво точно се е случило. Тръмп е задължен на Путин, че го направи президент предишния мандат. Путин извикал Тръмп и му казал "плащай или ще покажа разписките за парите, които съм ти дал". Тръмп попитал "как да платя" и Путин вече му казал, да го цели с топчето за голф. Така, че и двамата са виновни. А може би Орешарски е носил топчето и стика на Тръмп, така че и той е виновен.
  • 117 ДОКО

    4 0 Отговор
    а зашо не..че кои е тоя труп дето управлява америка..моше би мумията 4
  • 118 БГ ЕС НАТО

    5 1 Отговор
    Важното е накрая кой ще се смее

    Коментиран от #138

  • 119 ПРЕСА

    10 1 Отговор
    Байдън е риба цаца пред Путин за съжаление
  • 120 Сърп и чук

    13 1 Отговор
    Путин се държи съвсем хуманно! Представете си, американският президент да свеж като Волфович, а руския да е някаква ексхумация като Бай Спън!? Какви подигравки щяха да с в демократичната преса в свободния свят! По дъртите от вас знаят как на Запад се подиграваха на Брежнев в последните му дни! Имаха един виц, как слугите в Кремъл сутрин най после измислили как да му поставят вратовръзката, защото сам не можел! Бълкали му в задницата, той изпъвал врат като костенурка и в това време охраната му я нахлузвала! Сетне - на брифинг при Тодор Живков!🐢
  • 121 Кочо

    1 7 Отговор

    До коментар #111 от "246":

    Не! Точно в същия момент, на другия край на планетата се задействал катапулта на руския таралясник! Земята се разтресе, екипажа загина, а Бай ИзДзДън положи героични усилия и издрапа до върха!
  • 122 Дедо

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Шопа":

    Шопе, продължавай да духаш, не се разсейвай.
  • 123 Да дааа

    2 5 Отговор

    До коментар #39 от "Хахаха":

    и аз забелязах разлигавило се като бясно куче русофоб.
  • 124 Чук и Гек

    11 1 Отговор
    Той и Божков се подигра с Тиквича да го кани на диспут онлайн, но Тиквича избяга!
  • 125 А ПЪК

    14 1 Отговор

    До коментар #40 от "ПУТИН":

    БАЙДЪН Е ПСИХОПАТ-ПЕДОФИЛ!!!
  • 126 Borislav Popov

    19 1 Отговор
    Тотален майтап...дебат между Путин и бейдън на живо.....хаха,много ми е любопитно,срещу интелекта и ерудицията на Путин какво ще противопостави бейдън....може би...амнезията
  • 127 3333

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "Елвис":

    Как беше името на журланистката дето 'почина' по време на операция, след като заяви че Мишел ака Б*г Ма*к е трансджендър?
  • 128 Еми нема

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "хъхъ":

    как да го покани на умрело.
  • 129 Драйфус

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Вижда се":

    Какво виждаш смешник,поясни на нормалните!

    Коментиран от #144, #146

  • 130 Иво Христов

    10 0 Отговор
    Не ме вкарвайте в този водевил. Путин не иска да се окупирва във властта, а просто се бори за славяните...
  • 131 Деменция

    11 0 Отговор

    До коментар #21 от "Тиква Стайл":

    Кой му сви сърмите на Хитлер,че забравих.Кремъл ли беше,Париж или Лондон?
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Минувач

    7 1 Отговор
    E, Байдън просто си го търсеше толкова му е акъла!
  • 134 555

    3 0 Отговор

    До коментар #45 от "аман от дебили":

    Що не идеш да му го кажеш бе охлюффф....
  • 135 Лукашенковец

    9 1 Отговор

    До коментар #40 от "ПУТИН":

    А ТИ СИ ПОДЪЛ КРАВАР У ЦРЕВАТА , ЛИЧИ ВИ МНОГО !!!.🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬!!!.
  • 136 Змей Горянин

    7 1 Отговор

    До коментар #18 от "Факт":

    Да, ама тези убити, за които говориш благородна Америка ги изпрати при предците им с демократични бомби и с демократични намерения. За това й е простено. Всяко уважаващо себе си западнонадупениче ще ти обясни, че е така. Ти как не си се досетил до сега?...
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 КУРЕСТЙЯ

    7 2 Отговор

    До коментар #118 от "БГ ЕС НАТО":

    АБЕ НЕЗНАМ КОИ ЩЕ СЕ СМЕЯТ НА ВАЗ , А ВИЕ ЩЕ ГИ РОНИТЕ КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ ,ЗАЕДНО С ОНЯ С ДЕМЕНЦИЯТА 🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂ММММУУУУУ 🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐃🐃🐃ММММММММММУУУУУ ,!!!, 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♥️♥️♥️💖💘💞💕💓💗❤️🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️💓❤️!!!.
  • 139 Змей Горянин

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "Д-р Хаус":

    Докторе, не е така. Аз например много успешно завърших помощното училище /а, бе за бавно развиващи се/ тук в България. На косъм бях и медал да получа. Малко не ми стигна. Доста неща научих там. Мога, например,да си напиша името почти без грешка. Мога и да сметна лицето на правоъгълен триъгълник по дадени три страни, височината към хипотенузата и тригонометричните стойности на ъглите. И с малко помощ от някой умен човек като теб.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 ЛАУРА КЙОВЕШИ

    1 0 Отговор

    До коментар #92 от "резервист":

    Я ПОПРАВИ СЕ БЪРЗО !!, ИСКАШЕ ДА КАЖЕШ ,НЕ СЪСТОЯТЕЛНОСТА НА ВАШИЯ ПРЕМИЕР !!!!!!!!!!!!,🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️❤️♥️!!!.
  • 142 ЦЦ каунь

    5 1 Отговор

    До коментар #22 от "hhhhhhhhhhha":

    E те взеха вече мерки за Байдън да не пада по 3 пъти,извикаха Цецо да му сложи асансьори
  • 143 КУРЕСТЙЯ

    8 2 Отговор

    До коментар #69 от "Д. Петров":

    А ТИ ЩО НЕ МИ ЦУНЕШ КАРДАНО , А ПРОДАЖЕН КРАВАРЧО ,А !!! , ДА ВИ Е..М У ДЕЦАТА , ДЕБЕЛИТЕ ХЕЙТЪРЧЕТА , ДЕТО ОЩЕ НЕ СТЕ ВИДЯЛИ ТРУДНОСТИТЕ В ЖИВОТА , СИГУРНО СИ ОНЯ ДЕБЕЛАКА ОТ КЛИПА ДЕТО С ПРЪЧКАТА УДРЯШЕ ПО ТЕЛЕФОНА НА ГОСПОЖАТА В УЧИЛЙЩЕ, МАМИН СИНКОВЕЦ , ЕДНА СЕДМИЦА МИ ТРЯБВАШ ПРИ МЕНЕ , И ЩЕ СТАНЕШ ПАМУК , И НЯМА ДА ПОМИСЛИШ ЗА ПОЛИТИКА !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️❤️♥️!!!.

    Коментиран от #148

  • 144 Змей Горянин

    1 1 Отговор

    До коментар #129 от "Драйфус":

    Докторе, не е така. Аз например много успешно завърших помощното училище /а, бе за бавно развиващи се/ тук в България. На косъм бях и медал да получа. Малко не ми стигна. Доста неща научих там. Мога, например,да си напиша името почти без грешка. Мога и да сметна лицето на правоъгълен триъгълник по дадени три страни, височината към хипотенузата и тригонометричните стойности на ъглите. И с малко помощ от някой умен човек като теб.
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Змей Горянин

    1 3 Отговор

    До коментар #129 от "Драйфус":

    Вижда как в обувките вече се стича онзи материал, дето държи топло в гащите и ги оцветява в жълто-кафяво. Това вижда...
  • 147 ХиХи

    9 2 Отговор
    Жестока гавра със световния лидер. Да му пожелаеш здраве като знаеш че деменция и склероза не се лекуват...
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Иван

    0 0 Отговор
    Къде ти е кардана бе пу.тьо ?
  • 150 Разпутин

    3 3 Отговор
    Рублазжийска статийка и такива също и коментари
  • 151 рашо

    2 10 Отговор

    До коментар #6 от "хъхъ":

    като гледам как Путин се е наврял в миша дупка в бункер не знам от двамата кой е по жив ! 85 годишен човек тича по задачите си а другия уж по младия лежи в бункер и дава акъл ! Това е пълен майтап
  • 152 рашо

    3 6 Отговор

    До коментар #7 от "Хахаха..":

    няма по голямо посмешище от руснаци на морето
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Asterix

    3 5 Отговор
    Болшевики,никой вече не ви обръща внимание...болшевизма вече не е на мода!И да провокирате с подобни изявления...под формата на статии...не представлявате интерес.Никой от цивилизования свят,не иска да има вземане -даване с вас!!
    Колкото и сайта да пуснете с цел да пробутвате нещастната си пропаганда,колко е велик вожда ви...не представлявате интерес!!!НУЛА...ЗЕРО...
    Фръцкайте се и си мислете за себе си каквото си искате,но това е всичко,което можете да направите!
    Приятна и спокойна вечер,изпълнена с желания и илюзии!

    Коментиран от #158, #159, #160

  • 155 Callahan

    5 2 Отговор
    Джеймс Форестал e първият военен министър на САЩ. Пословично известен е с русофобията и омразата си към комунизма. В личността му тези две фобии успяват да достигнат до размери несъвместими с живота. На 19 март 1949 г. след като яростната му анти-съветска реторика преминава чертата на нормалността (дори за тогавашните крайни американски разбирания), Форестал е отстранен от длъжност, а пет дни по-късно е настанен в медицински център на военно-морския флот. Официално е оповестено, че страда от нервно и психическо изтощение, диагнозата на лекуващият го лекар е - депресия. На 22 май 1949 г. Джеймс Форестал скача през прозореца си от 16 етаж и умира. Преди да скочи е видял пожарна кола и изкрещял: "Руснаците идват, руснаците идват! Те са навсякъде!"
  • 156 Мстенли

    2 0 Отговор
    Ама наистина ли е пълно със лековерни абдали у нас? поглеждам и ,о,реклама! Как банкерите изпаданли в "Ужас" от тази тайна,която ни разкрива първо Ковачки,а сега иЮ.Вергов.Нищо не правиш,и пачките направо падат от небето във сметката ти.Сигурен съм че тези господа ,дори и не подозират,как някой използва и имената им,и техни фотоси.За по правдиво. Какво е нужно: Да се регистрираш,и получиш акаунт,да не пропуснеш да преведеш поне 433лева,минимум,и да чакаш обаждане от банката,колко пачки си изработил.От биткойн.За по голяма достоверност,разни мацки и пичове,прилагат снимка(пълна заблуда) и как,о мили Боже само за седмица правел ,или правела по 7-9 бона .Ей,така.За няма 20 минути на ден.Убеден съм,че са хванали доста каракуди,а вероятно и тлъсти шарани,полакомили се за "Удара на живота" и превели хилядарки. Та недейте да упреквате пенсиите,който хвърлят хилдарки през балкона.Днешните каракуди са техни внуци или синове.Но от новия модел-цифровизирания.Още по лесни за закачане на гола кука.
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Змей Горянин

    2 2 Отговор

    До коментар #154 от "Asterix":

    Миличък, благодаря за добрите пожелания за хубава вечер. Трогнат съм. Предполагам, че като казваш "цивилизован свят" имаш предвид всички, които наричате себе си "демократи", "антикомунисти" и се изживявате като русофоби. Знаем, че в собствените си очи вие сте първи братовчеди на боговете, с.ер.ете крем карамел и пиете абсент. Вие сте върхъ! Не, всъщност вие сте острото на върхав еволюционното развитие на хомо сапиенс, вие сте неговата еманация.
    Но..има едно голямо НО. А именно, че всъщност има голяма разлика между вашата самооценка и истинската ви същност. А тази разлика е голяма колкото разстоянието от тук до Големия Магеланов облак и тя не е във ваша полза. А това е доста далече. Чаткаш ли?

    Коментиран от #164

  • 159 Змей Горянин

    2 2 Отговор

    До коментар #154 от "Asterix":

    Миличък, благодаря за добрите пожелания за хубава вечер. Трогнат съм. Предполагам, че като казваш "цивилизован свят" имаш предвид всички, които наричате себе си "демократи", "антикомунисти" и се изживявате като русофоби. Знаем, че в собствените си очи вие сте първи братовчеди на боговете, с.ер.ете крем карамел и пиете абсент. Вие сте върхъ! Не, всъщност вие сте острото на върхав еволюционното развитие на хомо сапиенс, вие сте неговата еманация.
    Но..има едно голямо НО. А именно, че всъщност има голяма разлика между вашата самооценка и истинската ви същност. А тази разлика е голяма колкото разстоянието от тук до Големия Магеланов облак и тя не е във ваша полза. А това е доста далече. Чаткаш ли?
  • 160 Зигмунд

    2 0 Отговор

    До коментар #154 от "Asterix":

    Твоето все още е лечимо!

    Коментиран от #165

  • 161 7777

    0 0 Отговор
    Другия път да внимава като слиза от самолета, защото може да е първия президент на САЩ загинал по този комичен начин.
  • 162 Верно ли

    0 0 Отговор
    Направо са си я нагласили КамИлата, Бай Дън е само да дрънка глупости насам-натам. И нали вие си го избрахте с избирателна активност, дето я няма никъде в историята, па сега "враждебните режими" са ви виновни. На тея циркчета вече никой не се връзва.
  • 163 Диди

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Краварите?! А ти с тези думи не искаш ли да се подиграеш и да унижиш една нация? Искаш да се представиш като аристократ,но и истинските аристократи уважават краварите,без тях няма мръвки,мляко ,нито сирене.Тези неща не растат в кръчмите и чалготеката,/не/ уважаеми,сър.
  • 164 Пипи дългото чорапче

    0 0 Отговор

    До коментар #158 от "Змей Горянин":

    А ти пиеш с водка бозата? Защото си русофил и за разлика от ,,демократите,, самооценката ти е точна и вярна.
  • 165 Стефан

    0 0 Отговор

    До коментар #160 от "Зигмунд":

    А твоето - не.