Last news in Fakti

25 Януари, 2013 09:08 2 607 4

Ген. Атанасов: Някой е искал конференцията на ДПС да се провали

  • ген. атанас атанасов-
  • атентат-
  • доган
Ген. Атанасов: Някой е искал конференцията на ДПС да се провали - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Пазарлъците за това Ахмед Доган да не предявява публично претенции срещу Националната служба за охрана (НСО) след нападението срещу него започнали в Правителствена болница веднага след покушението. Там лидерът на ДПС бил посетен от вътрешния министър Цветан Цветанов, каза в ефира на „Здравей, България” по Нова телевизия ген. Атанас Атанасов – общински съветник от ДСБ и бивш шеф на Национална служба „Сигурност”.

Твърденията по казуса Атанасов разпространи в четвъртък, а непосредствено след това премиерът Бойко Борисов отрече да се е провеждала среща между него, Доган и шефът на НСО Тодор Коджейков. „Това, че премиерът отрече, е доказателство за истинността на моите думи”, коментира Атанасов.

Според него Коджейков трябвало да си подаде оставката или да бъде уволнен още в деня на опита за атентат, защото „офицерската му чест го изисква”.

„Всеки охраняван от НСО би могъл да стане жертва на такова престъпление – това показва, че цялостната работа на службата не е на ниво, има тежък професионален провал”, коментира още генералът.

Той смята, че някой е искал конференцията на ДПС да се провали, за да не се вземат предвидените решения, сред които и това за оттеглянето на Доган.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bold

    0 0 Отговор
    Точно ти ли ще даваш мнение,комунист загробен.Ти какви ги вършеше задкулисно,сега търсиш косур на другите.
  • 2 koko

    0 0 Отговор
    След този хъшлашки опит на един младеж да се направи на велик изведнъж отвсякъде наизкочиха и започнаха да търсят под вола теле и да правят от мухата слон. Доган не е нещо кой знае какво, нито пък ДПС е нещо важно за подобни заговори и комбинации.
    Явно има много държавни служители, които си чешат задниците от скука и искат да симулират дейност.
  • 3 Полиция

    0 0 Отговор
    Леле колко е умен сега ако кажеш Атанасом как стигна до тази мозъчна диария че някой е искал да провали конференцията цена няма да имаш тъп охлюв!!!
  • 4 ДСБ

    0 0 Отговор
    Браво, точно,САМО ДСБ