Last news in Fakti

15 Февруари, 2013 00:33 27 677 74

Слави в престрелка с пиарката на ДПС

  • слави трифонов-
  • велислава кръстева-
  • октай енимехмедов-
  • писмо
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Пиарката на ДПС Велислава Кръстева публикува в блога си открито писмо до тв водещия Слави Трифонов, след като той представи в своето шоу изповедта на Октай Енимехмедов, обясняваща разочарованието на младия мъж от политиката на Ахмед Доган и мотивите за опита за покушение над него.

Кръстева обвини Слави, че героизира нападателя, представя опита за екзекуция на лидер на политическа партия едва ли не като достойна постъпка и разменя местата на престъпник и жертва. Впрочем, ето пространното емоционално послание на говорителката на ДПС:  

„Дълъг,
Нали не се сърдиш, че се обръщам така към теб. В края на краищата така съм си свикнала още от училище. Много внимателно изгледах снощното ти предаване (от сряда вечер – б. ред.) и обратно на принципа ми да не коментирам неща, които пряко засягат мен или лидера и партията ми, този път няма как. Ще се коментираме.

Моралът, Слави, моралът е нравствена категория. Няма как нито да си я напазаруваш, нито да ти я имплантират, нито да я откраднеш от някъде.

Практикуването на дейности като тази, с която пък ти се занимаваш – това не е журналистика, не съм сигурна дали е шоу, но да, може и да е по някакъв наш си, Балкански начин, би трябвало (Би трябвало!) да е още по-ангажиращо и отговорно занимание, предвид публиката и внушенията, които й се отправят. Обяснимо би било, когато не си бил възпитан в основни ценности, ако да речем си израснал на улицата като безпризорен.

Но твоят случай не е такъв. Да, чудесният ти нюх за кинти и за популярност също би могъл да обясни много неща. В крайна сметка меркантилизмът не е забранен със закон. Пък и да беше. На кого му пука…
Драматичното в случая е, че ти се получи едно твърде гнуставо съчетание от едното и другото. За които трудно може да се намери логично обяснение.

Защо, г-н Трифонов, ти нито един път и с нито една дума не намекна дори, че коментираш престъпление. Че портретът, който ваеш така старателно, е на човек, направил опит за убийство!? И то човек, с предходни многобройни криминални прояви.

Защо, драги, законът и нормата са последното, с което занимаваш зрителите си и самия себе си? Защо нито един път не зададе въпроса, какво би се случило, ако пистолетът беше гръмнал? Защо през ум не ти мина, че това е опит за политическа екзекуция, което е без прецедент в историята ни?

Защо размени местата на престъпник и жертва?

Защо допусна от ефира на твоето предаване да се отправят откровени призиви към насилие и насаждане на омраза? Защо се превърна в трибуна и рупор на насилието и саморазправата? И то като израз на политическо несъгласие!

Защо ти, който винаги си имал претенцията, че свободата (включително и тази на изразяване) е най-висша ценност и изборът и волята на народа са висш израз на демокрацията, допусна пропагандата и манипулацията на точно обратното страшно явление в страната ни?

Забрави ли за Вокс популиса, забрави ли за Хъшове? Забрави ли за претенцията и самочувствието, че някога бяхте флагмани на т.нар. януарска революция, довела до падането на правителството на Виденов?

Защо извърши този грях срещу основната човешка ценност – живота? Или тайничко си мислиш, че когато става дума за мюсюлмани, нещата стоят някак по-различно!?

Кой има право да отнема живот в името на несъгласие? Кой и кои са тези държави, в които на един криминално проявен му се дава възможност да оправдава престъплението си с някакви политически (забележи!?) и клиширани глупости и то от ефира на шоуто с най-големи претенции в телевизията с още по-големи претенции!?

Пропагандата и манипулацията, в този си уродлив вид, в който я видях еманирана в твоето предаване, има едно определение и то е фашизъм. Съжалявам да го кажа. Още повече съжалявам, че ти си този, който избра да постави черешката на тази нелицеприятна торта. Този сценарий, за чиито последици не се замисли нито веднъж.

Или поне по нищо не пролича. И за да не издребнявам, няма да коментирам нито личните ти контакти, които са ми известни (върху неизвестните не бих и разсъждавала), нито личните ти мотиви, които предполагам.

Оставям това на съвестта ти.

Защото изборите ще дойдат и ще минат. И от сега си знам, че трябва да очаквам отново, в някоя късна вечер да ми позвъниш и да ми кажеш, че е много важно да се чуеш с Ахмед.

Няма да ти вдигна, Дълъг.
Велислава

P.S.: Пропуснах да попитам. Дълъг, замислял ли си се какво би сторил, ако някой който не те харесва, не харесва шоуто ти, писнало му е да му менторстват такива като теб, писнало му е от всичко в държавата, мрази успелите заради собствената си неспособност да успее, търси слава и себеизразяване, иска да се превърне в новина или каквото и да е слабоумие все в този дух, ти насочи пистолет в главата…”


„За какво да й звъня? Ако съм решил да се обадя на Ахмед Доган, ще му се обадя лично“, репликира Трифонов в шоуто си снощи и запита дали Кръстева изразява мнението на партията си като говорител на ДПС или своето собствено.

Слави уточни, че Велислава, също като него е учила в Музикалното училище в Плевен, но е с година по-малка от него и двамата не са се виждали откакто той е бил 12-и, а тя 11-и клас. Освен това тогава не го наричали Дългия, а Висоцки – от „висок“, обясни Трифонов и заклейми интимниченето на Кръстева с подобни обръщения.

„Ще ми говори за етническо напрежение! При всеки формат, който сме правили, нашата основна теза е била да присъстват и етнически турци, и роми, и арменци. Именно поради разбирането, че всички сме граждани на България!”, избухна шоуменът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 просто недоволен

    1 1 Отговор
    Кръстева,Това,че ти си една проста ПР-ка и тъпа, която не може да различи газов и боен пистолет, да не забравя празен газов пистолет. Съжалявам, но винаги има 2 страни. Аз не разбирам защо Октай се е качил на сцената и с каква цел, но определено не е глупав за да знае, че с газово оръжие няма да се получат истинските неща. Другото, което не успявам да разбера е защо, тези са се хванали за властта и не я пускат. Има милиони млади и кадърни хора, отколкото тези оядени дебелаци без значение какви са им расите разбиранията или религията. Я марш всичките , тъпи (ПР-ки) измислени и прочие. Дъртите чанти да не си отварят устата и да не преиначават нещата. Аууууу едва не го убиха. Втори живот живее. А те колко живота са погубили да си признаят!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ТРОШАЧА

    1 1 Отговор
    ДПС ДА СЕ ЗАБРАНИ ТОТАЛНО !!! ТОВА Е ЕДНА ,,ПАРТИЯ'' ЧИЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ Е ЗАБРАНЕНО ОТ КОНСТИТУЦИЯТА . КАКВИ ,,ПРАВА'' КАКВИ ,,СВОБОДИ'' ... ТА НИЕ СМЕ В ДЕМОКРАТИЧНА ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА ? ЗА КАКВО ТОЧНО СЕ ,,БОРИ'' ТАЗИ ,,ПАРТИЯ''??? БОРИ СЕ ЗА ПАРИ ЧРЕЗ КОРУПЦИЯ И ПОДТИСКАНЕ И ВСЯВАНЕ НА СТРАХ НА СОБСТВЕНИЯ СИ МАЛОГРАМОТЕН И ПЛИТКОУМЕН ЕЛЕКТОРАТ КОЙТО КАТО СТАДО ОТИВА ВКУПОМ ДА ГЛАСУВА БЕЗ ДА Е НА ЯСНО КАКВО ИСКА И СЛЕДВА ...? ДОГАН ГИ ПРАВИ САМИ ДА СИ ГОВОРЯТ !!! НИЕ В ЦЯЛА ЕВРОПА СМЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ ПОЗВОЛИЛИ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ТАКАВА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ ! ЗАЩО В ГЕРМАНИЯ КЪДЕТО ИМА ТРИ ЧЕТИРИ МИЛИОНА ТУРСКИ ГАСТАРБАЙТЕРИ НЯМА ТАКАВА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ ... А ? ИЛИ В АНГЛИЯ ИЛИ В ШВЕЦИЯ ИЛИ ФРАНЦИЯ ИЛИ ИТАЛИЯ И Т.Н. И Т.Н. ??? РАНО ИЛИ КЪСНО ТОВА ВРЕДНО ФОРМИРОВАНИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЕЛИМИНИРАНО ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ . НА КОЙТО НЕ МУ ИЗНАСЯ ДА ПАЛИ МОТОРА ЗА ДРУГА ДЪРЖАВА ... ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО !!!! А ДОГАН ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН И ВЪРНАТ ОТНОВО ОБРАТНО В ЗАТВОРА . ТАМ Е БИЛ И ТАМ ДА ПРИКЛЮЧИ !!!

    Коментиран от #6

  • 6 джингиби

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "ТРОШАЧА":

    Не само ходят под строй, ами ги принуждават да ходят...под строй!
    По време на избори имаопределени десятници, чиито задължения са да "изкарат" на гласуване написаните му в бележката семейства.
    Така няма начин някой да не отиде да гласува. Тоя начин"на гласуване" определя и че ще бъде пусната бюлетината на ДПС. Страхът насаждам в техните редици е голям и никой не иска да рискува.
  • 7 бай Ганъо

    1 0 Отговор
    А бе Кръстева издънка ти какво ДПС представяш не си ли българка или си имаш нещо интимно с Доган Нещо много те е грижа за него или те я яд че неможаха да го гръмне
  • 8 алевтина

    0 1 Отговор
    Слави не трябва да се занимава с политика.Нека да сигледа шоуто-ето какво стана,когато не си наясно с игрите на политиците.Кавато и да е Велислава,тя е говорител на партия и нейно право е да защити лидера си.А вие съгласнили сте с оръжие и насилие- като варвари - да се разрешават всякакви проблеми в страната ни.нали сме ЕВРОПЕЙЦИ.В Европа живеят много мюсюлмани и не ги псуват, а се отнасят към тях толерантно..Много е малка крачката до фашизираното поведение у нас,което Слави предизвика с предаването си.Октай е престъпник-продава дрога,пред цяла България насочи пистолет срещу Доган.Ами ако го беше застрелял-това ли е демокрация,така ли се защитават националните права.Той не е нито БОТЕВ.ЛЕВСКИ И ПЕТКО ВОЙВОДА.И не е вярно твърдението на Слави,че ОКТАЙ е невинен до доказване на противното-ТОЙ ПРЕД ВСИЧКИ НАПАДНА ДОГАН,КОЕТО ДЕЙСТВИЕ Е ФАКТ!Мотивите му в писмото са смешни,ако искаше да е като Ботев,да си беше служил със словото,както е правил той.Защо не се изказа след доклада-кой ще му попречи,нали е образован.Но действията на Октай бяха насочени срещу ДОКЛАДА НА ДОГАН,който е изобличаващ правителството -в частност Борисов.Човек тряба да постъпва мъдро,за да го запомнят с добро,а как ще бъде запомнен Октай!!
  • 9 Ивайло

    1 0 Отговор
    Предаването се казва "Шоуто на Слави" и водешият изказва своята позиция и коментира факти и събития както той ги вижда. Това не е централната новинарска емисия , а ШОУ. А ти драга Велиславче как би коментирала боя на озверелите башибозуци над поваления вече Октай??? Думичка не обелваш по този въпрос??? Защо ли???
  • 10 анонимен

    1 0 Отговор
    Върви да трошиш каквото и да е там.За това тъпчем на едно място в тази мизерна държава.Като има такива като тебе африканците ще ни настигнат и минат.

    Коментиран от #17

  • 11 comment

    1 0 Отговор
    Киряк Стефчовица...
  • 12 nobreak

    1 0 Отговор
    Аз ли съм малоумен или какво....какъв опит за убийство с газов пистолет бе?!?
  • 13 ботев

    1 0 Отговор
    алевтина - "ако искаше да е като Ботев,да си беше служил със словото," - Ботев ако беше си служил само със словото още да е жив! :D
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Парижка комуна

    1 1 Отговор
    Гледам Слави всяка вечер още от Ку-Ку. Снощи , а и предишната вечер малко се поуля. Особено се изложи интелектуалеца Кулеков който примигваше и плещеше глупост след глупост. Защо не си говореше Слави с Метин за творчески плановие и други подобни глупости или какво е направил с колата , а ще героизират брат му.
    Велислава също малко е пресолила супата, дано групата интелектуалци до Слави не му спретнат някоя лоша шега.
  • 16 Дилкин

    1 0 Отговор
    Здравейте, нещо неразбирам или съм мн глупав, за какво престъпление говорим тук . Ако пича искаше Доган вече да е умрял, просто го унижи публично , а всички правят от мухата слон . Браво Слави само така и не им се давай...
  • 17 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "анонимен":

    ТИ ГЛЕДАЙ ДА НЕ ИЗОСТАНЕШ ОТ СТАДОТО И ДА СИ ПУСНЕШ НА ИЗБОРИТЕ ПРИЛЕЖНО БЮЛЕТИНКАТА ЗА ВАШИЯ ,,ПАСТИР'' ... А ТАКИВА КАТО МЕНЕ ЕДВА ЛИ СА ДОКАРАЛИ СТРАНАТА ДО ТАМ ЧЕ ДА БЪДЕ ДОПУСНАТА ВАШАТА МЕКО КАЗАНО СИЛОВА ,,ПАРТИЯ'' ИЛИ ПО-СКОРО ,,БРИГАДА'' ДА СЪЩЕСТВУВА ЧЕ ЧАК И ПРЕТЕНЦИЯ ЗА ВЛАСТ И УПРАВЛЕНИЕ ДА ИМА ... ТИ СЕ ПОМОЛИ ТАКИВА КАТО МЕНЕ ДА НЕ ДОЙДАТ ЧЕ И ДПС И ЕНЕРГО И ТОПЛОФИКАЦИЯ И В и К И ОНИЯ КАНАДСКИ ,,ЗЛАТАРИ'' И ВСЯКАКВИ НАВЛЕЦИ КОИТО МАЧКАТ ОТРУДЕНИЯ И СЪСИПАН НАРОД ЩЕ ИМ ЗАПУШАТ ПОДМЕТКИТЕ В ПОСОКА НЕИЗВЕСТНА ...

    Коментиран от #37

  • 18 Бали

    1 0 Отговор
    Тая женица представлява себе си. Ако се изявява от официалната позиция към ДПС, това означава, че една политическа партия иска да наложи цензура. Такъв ли е случая?

    А Слави и сценаристите му (без значение какъв рейтинг имат), могат и трябва да представят всяка една гледна точка. Гледната точка на Октай е не по-малко важна от гледната точка на крадливите политици с обръчите от фирми. И точно по тая причина мнението на Октай е "вокс попули". Съвсем е спазил съвета на пиарката.
  • 19 АЪОУЕИ

    1 0 Отговор
    Тази нещо здраво я хапе „пипето” /мозъчето/... Дори не и дочетох писаниците. Мога да заключа също, че и доста й се е поразболяло въпросното „пипе”, милата тя... Колко мъка има в BG… Още 100 пъти по толкова ще има.
  • 20 дяо йоцо

    1 0 Отговор
    Деомнстрация на мускули на Слави и свитата му.
    Вчера докато цъках по каналите се присетих защо не го гледам от години.
    От друга страна PR-ката брани смело ментора и великия водач, нанесъл колосални вреди на нациоанлните ни интереси.
    В такъв сценарий Октай не изглежда чак толкова зле.
  • 21 мммм

    1 0 Отговор
    Опит за убииство не е имало, понеже липсва реална заплаха за живота на Ахмед Доган. Единсвената заплаха за живота му е в нашето и неговото подсъзнание, понеже видяхме пистолет. По тази логика всяко едно дете размахващо пищов-играчка срещу друго дете може да бъде съдено за опит за убииство.
    А това, че пистолета е бил газов, може единсвено да доведе до обвинение за опит за нанасяне на телесна повреда.
  • 22 Тончо

    1 0 Отговор
    ДПС е партия, която всява омраза между Българи и Мюсулмани. Слушала съм на няколко такива митинга "на живо" в Кърджали и друг град... По нищо не се разбира, че се борят за "ПРАВА И СВОБОДА" освен да всяват ОМРАЗА и НАПРЕЖЕНИЕ между нас. Едно време гласувах за този, но сега и аз бих го убил без да се замислям. Толкова мръсотии направи, че и затвора ще му е малко. Искам да живея в свободна и красива България.
  • 23 Ботевица

    1 0 Отговор
    Браво на коментар №5-повече родолюбиви българи и трябват на
    тази нещастна страна,за да не се обръщат в гробовете си-Ботев,
    Левски и ...останалите,дали младият си живот за изстрадалата си
    Родина!
  • 24 честен

    1 0 Отговор
    "Хоноруваният консултант" трябва да е на мястото на този,който толкова смело изрази позицията си и аз вярвам, че някога в нашата мила България и това ще се случи!
  • 25 само минавам

    1 1 Отговор
    А тази Велислава Кръстева,значи си е сменила вярата.Така ли да разбираме.?Като оня изменник Цонев,който отдавна лиже задниците на гаджалите.Ако ги нямаше такива като Тази ,и този ,навремето България нямаше да стои 500 г.под турско.Браво на ОКТАЙ.Трябва някой да го гръмне този Доган.Жалко че не успя момчето.А сега този Местан какво се плюнчи.Щом се мисли за Гаджал да си отива в Турция,и да остави Турските граждани на мира.Стига са им мътели мозъците.Те са хубави хорица.Като Българите изстрадали.Но Партията им е Фалшива и терористична.И трябва да бъде закрита.А такива изменници като Цонев И тази Кръстева,на бесилото.
  • 26 istinata

    1 0 Отговор
    БРАВО СЛАВИ, САМО ТАКА - НЕ СЕ ПОДДАВАЙ, НА ТАЗИ, МЕЖДУ ДРУГОТО ТЯ В КОЙ ФИЛМ ЖИВЕЕ?
  • 27 Goshicha

    1 0 Отговор
    От 15 години съм в Испания, всеки ден плача да се върна в България.Няма оправяне нашата държава ,а аз ще умра в тази ш...няшка държава, защо ние никога нищо неможем да направим за народа си, никога няма да станем една примерна държава. Гордея се , че съм българин но стигна момент в които сълзите неспират , просто се предавам и забравям от каде съм

    Коментиран от #36

  • 28 трактор

    1 0 Отговор
    не може да не се забележи че това музикално училище вади невероятни кадри, шоумени, пиарки.. интересно е музиканти къде се подготвят ? и значи че ако на някоя и знае много устата става пиарка.. бреййй ?? и че всеки с малко пари и никакъв мозък може да си наеме такава за да му гради имиджъъъ... аааа !!! и да го защитава от лошите батковци...мммм... !!! а трябваше просто да си свирят в оркестъра...
  • 29 горския

    1 0 Отговор
    На кой българин му пука за ДПС бе?На никой! Кой българин иска смърт и наказание за побойниците над Октай? Всеки. Ай сега млъкни ти и другия път се изкажи подготвена с добре подбрани думи за нашия народ.
  • 30 Bulgaria

    1 0 Отговор
    xax struva mi se 4e tuk imame (Ne- Fe ), stiga s tiq ДПС-та az jiveq v България, boli me 6maizera za tqh........... trqbva da se nadigne naroda , za6toto tova ne e jivot i taq jenska mnogo mai mai q surbi ezika ....
  • 31 ваня

    1 0 Отговор
    Брабо! Слави не се предавай "стига с тези предатели, Балгария има спешна нужда от такива като Октаи
  • 32 бай Ганъо

    1 0 Отговор
    Абе Кръстева - защо си Кръстева а не например Мехмедова та само излагаш България и в това число и Турция
  • 33 бай Ганъо

    1 0 Отговор
    Абе Кръстева - защо си Кръстева а не например Мехмедова та само излагаш България и в това число и Турция
  • 34 Станислав

    1 0 Отговор
    Тая да си затрие блога, а тоя ред на мисли който го е изляла, цели единствено да блесне в очите на ДПС по какъвто и да и било начин. Героическа е постъпката на Октай да! Защото това им трябва да се стреснат малко от народа, не сме само за тъпчене и омаловажаване!
  • 35 алеко

    1 0 Отговор
    Всеки има право на мнение ....
    Всеки е свободен да го изкаже ....
    Всеки трябва да си носи последиците от мнението ....
    или
    С други думи - мнението е като задника , всеки си го има :)
  • 36 трайчо

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "Goshicha":

    Иди си за 2 седмици в България, огледай се още от летището и се нареви там, та като се върнеш в Испания да не ти се ходи въобще в милата родина. Каква родина, превърнали са го в турски кенеф.
  • 37 Палача

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "ТРОШАЧА":

    Ми тогава аз бих гласувал за теб! И се моля някой наистина да го направи!
    На Октай - грешката му е единствено че бе САМ и с газов пистолет. Такива неща трябва да се правят от огромни общности изстрадал народ (без значение на вяра и раса) с истинско оръжие. Власт без кръв не се дава. Както е тръгнало, още малко и отиваме на условията поради които се е случила революцията и са дошли комунистите на власт... - що се въртим в тоя кръг? - Щото алчността и глупостта край нямат, и не само, ами и те управляват.... Отчайваща ситуация....
  • 38 baysaly

    1 0 Отговор
    Да благодарим на Великият стратег на прехода от с.Веселиново -
    др.-не /Доктор/а другар Желю Желев -екс секретар на ДКМС и член-
    /не приемайте дословно думата определяща определени полови органи/на БКП -Човекът е имал Партийна книжка и се е възползвал докато може от нея ....
    Та да МУ благодарим за всичко и за Етническата пардон има друга дума Еничерската партия ДПС и за ВСИЧКИ Аномалии от началото на ПРЕХОДА до сега .......
    Често се питам дали заспива вечер спокойно след всичко което направи за Българският Народ
  • 39 mania

    1 0 Отговор
    И аз мисля, че Слави е прав, като даде възможност да бъде чута истината за инцидента от самия Октай, с прочитането на писмото му. От такива като Цонев, Кръстева и имаше и един агент на ДС-Росен Владимиров- бивш Областен на София, бивш зам. на Дуган в партията му, наистина можем да стигнем и до етнически конфликт. Омръзна ми с "лизачество" някой да си проправя път нагоре във висините.Защо никой от тази партия ДПС не смее да каже истината за конфликтите, които има в партията. Защо не каза нещо и за тези"герои", които смазаха с ритници падналия на земята мъж.Страх ли ги е ???????? или има нещо друго, което по скоро да е истината изречена от Октай в писмото си до Слави. До кога бе хора ще се криете зад гръмки думи и слова в блоговете си? Защо не застанете очи в очи с действителността? Защото може би сте страхливци!
  • 40 войводата

    1 0 Отговор
    Аферим на тая Кръстева бе!Ашколсун!Брей окумуш мома!И сега, като си Пи-Ар, каквото кажеш да е вярно, така ли госпожичке или госпожа сте ваша милост Кръстева? Ами вземи тогава, кажи на нас фукарите, как с една заплата се купува яхта без да се лъже и краде, че да вземем и ние да си купим. Или пък, като си дупе и гащи с Дуганчо, вземи ни уреди една среща с него! На нея той да ни изнесе една лекция по икономика, та целият ни народ-турци, българи, роми, арменци и т. н. да забогатее и да каже край на кризата! Адмирации за Октай и всички като него!
  • 41 опагангнам стайл

    1 0 Отговор
    Не забравяйте че, ДПС е създадена и кадрувана от......ДС! Което обяснява много неща,ама някой не искат да мислят! Всяка Държава има отработени механизми за тих или скрит терор.ДПС е част от държавната машина,затова както всички виждате,същата тази държава защитава на всички нива един от своите инструменти.Баща трудно убива сина си-той го е създал,нали така!?
  • 42 някой

    1 0 Отговор
    Ние българите създадохме ДПС!!! Защо ли??!
  • 43 Тео75

    1 0 Отговор
    Цялата история с Доган е фарс и няма мужда да се преексронира!
    Заплашил с празен пистолет-хулиганска проява-да го съдят,да го ликуват човека и тва е!
    Мафията на Сокола нещо много се оплаши и използва случката да привлечевниманието на общественоста за да се изкарат жертви...жертви като Сокола бедните ,но няма как човек да не се сети като става дума за тях поне за хонорара от 1000000 на Сокола...
    Нищо не сме забравили!Писна ни да ни правите на маимуни!10 години управлявахте не сте вие жертвите ,а българсия народ-цигани,българи,мюсюлмани,арменци и въобще всички който живеят в България.
  • 44 Ставрин Морфов

    1 0 Отговор
    Чак сега разбрах кой прави с..рки на Доган.
  • 45 wulkan

    1 0 Отговор
    Ами той защото Дългия си прави собствена си политика. И той ПР гони. Хората го бяха позабравили този случай. Кой го блъска по главата да повдига отново темата. Заслужава ли си да тъпчем все по едни и същи теми и да поддържаме изкуствено имиджа на Доган. Пък било и под формата на тема за героизма на Енимехмедов. Мадамата е пиар. Веднага е захапала темата. Избори идат. А стига сме им поддържали известността изкуствено. Разните му там политици да направят нещо за хората, тогава ще видим. Ето един от най-актуалните проблеми, за които се сещам например е ЕРП. Ха тогава ще видим. С надути балони имидж лесно се поддържа, особено пред наивници. 24 години едни и същи ги тъпчем. Ама на наш г.з!
  • 46 00000

    1 0 Отговор
    ДПС да говори за морал е все едно крадеца да вика дръжте крадеца. Вместо да го защитават агента на ДС, който системно продава българските турци, трябваше отдавна да го извхвърлят като лидер на партията.
  • 47 някой

    1 0 Отговор
    Ние българите създадохме ДПС!!! Защо ли??!Надявам се всички знаят какво представлява тенджера под налягане и как се използва!
  • 48 агресор

    1 1 Отговор
    А такива паразити като Доган,Костов и още куп партиини лидери и грабители на държавата одавна трябваше да гният в земята,повтарям не в затвора а в земята!!!
  • 49 бул

    1 0 Отговор
    Ква е тая бе? Защитава ..............които имат за цел да ни превърнат в турска провинция! Госпожата да си я вземат в анадола не заслужава дори да стъпва по нашата земя!!! Дядовците на тея скотове са клали родителите и преди само век, а тя тръгнала да ги защитава!!!
  • 50 caci

    1 0 Отговор
    trjabvashe toja da ide s istinski pistolet i da grumne toja
  • 51 tost

    1 0 Отговор
    Dо колкото разбрах се е освободило едно място в турския харем на султана от Босфора,и набират чуждестранен персонал със ЗАСЛУГИ.Може би затова Кръстева напира за тази работа,но какво да се прави въпрос на избор.Ако аз исках да убия някого щях да използвам истински пистолет а не газов с който стреля само с пръдня,така че тия дето се опитват да ни пробутат опит за убийство да го разправят на деца под 3 години.
  • 52 плебей

    1 0 Отговор
    A ВИЕ Велислава .. забравихте ли за Хъшове... и за всичко в което обвинявате господин Трифонов...?:) ( права сте ,че го интересуват парите и прочие, но така като ви гледам и вие сте като него ) Хора , като вас, които ни търгуват за да бъдат те добре... От това му писна на народа, затова са днешните протести срещу енергийните компании , а не срещу тъпите ви политически спорове.... Скоро ще си останете само вие в тази държава...
  • 53 заза

    1 0 Отговор
    Заради такива български подлоги,като ибрикчииката на доганя, сме мачкани 500 години.Евала на Слави ефенди,но и той като много други не си плаща данъците в България.
  • 54 Джаро

    1 1 Отговор
    Браво за писмото на момчето говори изкрено за нещата нормално е да не им се харесва на някой хора , Да Живее България !
  • 55 PlimP

    1 0 Отговор
    устата на малката к....чка Велислава Кръстева е изцапана чак до ушите с кафяво от близане на Догановия за..ик, то цялата им партия си смърди от 231378192849324км.
  • 56 sahska

    1 1 Отговор
    на тоя станислав му е виновен и оня дето му е под пъпа.всяка вечер едно и също.бойко борисов винове,пак виновен и като не знае какво да каже кани една сурия кауни като тебе трифонов щото много тикви все ще измислят да родят диня
  • 57 W126 300SEL

    1 1 Отговор
    Дългуч, и от теб аман! Защо не каза поне две хубави думи снощи за Тодор Колев? Ще кажеш, ама друг път. Нали му открадна предаването? За това се иска сила и мъжество, а ти си просто един ш.ндак.
  • 58 luchoab

    1 0 Отговор
    "Моралът, Слави, моралът е нравствена категория".Да за морала е приказката ама на доган!!!
  • 59 Neo

    0 1 Отговор
    Браво,Велислава !Целувам ти ръката ,такава трябва да е гражданската позиция на всеки към този престъпник,а не да го героизират.Благодаря ти за този урок към Българите!
  • 60 орела

    0 1 Отговор
    Ние ще останем хора ,а тях ще ги изметем.Оставете ги тия двамата-приличат на две хиени в борба за парче мърша.
  • 61 LEVSKI

    1 0 Отговор
    dps izmislenata partia koiato prazni djobovete na BULGARITE takiva kato dogan odavna trqbva6e da gi niama vuv MAI4INATA NI DURJAVA BULGARIA
  • 62 тъъъ

    0 0 Отговор
    Аз само бих попитал г-жата коигласува за партията и? Няма как да не знае че са само турците и то под строй. Това е антибългарска партия. Така че да не се прави на голяма българка. И за финал да и ннапомя' че срещу доган вдигна ръка етнически турчин които винаги е гласувал за ДПС. А когато електората на ДПС вдига ръка срещу ДПС значи Слави трябва да е последният им дерт.
  • 63 ро ро

    0 0 Отговор
    Като е бил празен пистолета откъде изкараха патроните и ако сте толкова смели отнася се за всички особено за Дългия вземете пистолет и се гръмнете но да пред камерите да видим дали ще ви стиска. Недейте говори против ДПС избирателите ако не бяха те щяхте да стоите в развитото социалистическо общество.

    Коментиран от #65, #66

  • 64 От смесен район

    0 0 Отговор
    Типично в стила на ДПС ,те така живеят -с лъжи,с насилие,с демагогия ..чрез създаване и постоянно подклаждане на етническа нетолерантност и напрежение,налагана НАСИЛА сред населението. Един немец каза: зашо България допуска такава партия,която поставя бариера ,прегражда една част от населението,в отделна кошарка,и не позволява никаквп приобщаване и интегриране? Никой не героизира Пктай,тази лъже! Просто Слави му прочете изявлението и толкоз. Той ще си понесе посдедствията,но башибозуците,които реално се опитаха да го убият? За тях какво? А Октай не е искал да убива,стига лъжи. Той не е докоснал никого! Патронът му е бил с люъ пипер,а ако да убива,можеше и без пистолет. За млад и здрав мъж като него не би било проблен с един удар да пребие такъв като Доган !
  • 65 трайчо

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "ро ро":

    То пък един напредък с мюсулманите, мани - бегай.
    И къде се слагаш ти в напредналата демокрация и какво направихте за нея, джамии ли?
    Поредния дето се пише турчин, пък като мине югоизточната граница, става гяур. Я се скрий .
  • 66 smolata

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "ро ро":

    Абе гаменче турско. Аз, а и вярвам всички хора, които са тук са повече от готови да застанат пред всяка камера на тоя свят и да се гръмнат с ПРАЗЕН ГАЗОВ ЗАСИЧАЩ пистолет БЕЗ ПЪЛНИТЕЛ, а аз лично съм толко смел, че бих натиснал спусъка и два пъти ..., даже нещо повече!!!!! - готов съм без свян да стисна спусъка и на истински незареден пистолет, а не на 8мм Екол Туна, който струва 20лв....., а пък ако това ме вкара и в парламента ... готов съм всеки друг българин (ма не турчин, че като ви гледам какви се кръвожадни ще сложи патрон вътре) да застане и да натисне спусъка, че дори и да ме перне леко с дръжката ако се наложи :)
    А Ахмед Доган е пълен б....к, поробител на собствената си етническа група, ма на избори рейсовете пак ще тръгнат...абе с една дума расови тъпанари .....
  • 67 WVооо

    0 1 Отговор
    Славчо голям дупедавец си ,заедно с твоите сценаристи.Разбирате от всичко / смешници /.
  • 68 простия

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Маикотен":

    Вижте какво умници.То хубаво че коментирате ама май не сте на ясно с много неща. Тук не става въпрос за българин, турчин или циганин и т.н. Става въпрос че гласуваното доверие е отдавна загубено. А също е и ясно че докато не се появи някой като Левски или Хитлер Прекрасната Родина България няма да се оправи, защото всички ядат и пият заедно а после се ругаят по медиите. Това е политиката в България за съжаление. А доколкото до Слави, няма какво да го унижавате човека, който се мъчи да покаже действителността на хората които не искат да я разберат.
  • 69 БО

    0 0 Отговор
    СЛАВИ, ИЗОБЩО ДА НЕ ТИ ПУКА БРАТЛЕ.ПРЕДАВАНЕТО ТИ БЕШЕ ЧЕСТНО И ЧОВЕШКО, И НЕ БИ ТРЯБВАЛО НЯКОЙ ДА СЕ ЗАСЯГА, А. КОЛКОТО ДО ПРОБЛЕМА ЗА АТЕНТАТЬТ, АЗ ЩЕ СЕ ЗАЛОЖА ДА МЕ СТРЕЛЯТ С ТОВА ПИЩОВЧЕ, НО НЕКА ДОГАН И КОМПАНИЯ ДА ИЗТЬРПЯТ БОЯ КОЙТО ИЗЯДЕ ОКТАЙ.
  • 70 ИРАКЛИ

    0 0 Отговор
    Лошото е ,че братовчеда вече е издухан и каквото ИЗЛАЧВАНЕ да
    направи не хваща ред!,а тези от РЕДКОЛЕГИЯТА скоро ще си търсят работа!
  • 71 sahka

    0 0 Отговор
    когато станиславчо има деца тогава да плюе..е замислете се бе българи.един импотентен човек ще ни говори ли?
  • 72 sahka

    0 0 Отговор
    кауните като слави ще растат както комунистите няма да се свършат.честито Слави.лижи им г.зовете.Бойко дано ги смачкаш
  • 73 станислава

    0 0 Отговор
    ало 7/8 имаш ли к...не се заяждай с господарите на ефира че да не ти направят дете ха ха ха
  • 74 destivana

    0 0 Отговор
    Да . . . моралът наистина е . . . г-жо (или госпожица - не знам) Кръстева, на който както му изнася. Гледах предаването на Слави и това, за което говорите Вие, т.е., "героизиране" на нападателя и тем подобни, не видях и не чух. Вие наистина май съжалявате, че Доган не беше убит. За съжаление от всички Ваши излияния в откритото Ви писмо лъха искрено съжаление. Разбира се, никой не оправдава постъпката на Енимехмедов. А защо, г-жо Кръстева, на Вас и през ум не Ви мина да споменете постъпката на Вашите съпартийци . . .
    Нали много разбирате от морал и го дефинирате какво е . . . За разлика от Вас Слави представи нещата по чошки и с разбиране, а не с Вашето съжаление, с което е пропито цялото Ви писмо . . . Когато на човек му е чиста съвестта, няма защо да си представя или
    замисля за "пистолет насочен в главата му" Предаването на Слави беше изключително точно и май Ви улучи в целта . . . Пропагандата и манипулацията, които са еманирани (по Ваши изрази) във Вашето писмо за грях срещу живота (чий живот е отнет г-жо Кръстева?), за пропагндиране на омраза и насилие . . . И аз съжалявам да го кажа, но такова нещо нито чух, нито видях в предаването. Вие манипулирате и насаждате такива мисли. Имам много приятели и близки мюсюлмани - нямат нищо общо с Вас и Вашето мислене, съща и нищо общо с Доган и кликата му . . . А моите приятели мюсюлмани уважавам и приемам безрезервно, дори не ми минава през ум, че са мюсюлмани. Това Вие го насаждате и натяквате. Тези отрудени и добри хора, за чийто живот нямате и представа, а само желанието Ви да им се харесате, но тоновете Ви са грешни . . . Ориентирайте се! Слави е професионалист и,поне в това не можем да го обвиним, че дава грешен тон . . .