Last news in Fakti

15 Юли, 2021 15:10 7 180 52

Кабинетът на Трифонов цели сделка със САЩ и въвеждане на корпоративна корупция

  • стефан гамизов

Наистина имате милиарди, господарите ви и диктатурата в Москва е зад вас, но света е друг и спасението от такива като вас дебне отвсякъде

Кабинетът на Трифонов цели сделка със САЩ и въвеждане на корпоративна корупция - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Мнение на общественика и енергиен експерт Стефан Гамизов, публикувано във Facebook

Време е да обясня какво точно се случва стъпка по стъпка:

1. Борисов се самозабрави и забрави, че не се е “самопроизвел”, а е продукт на руските служби за външно разузнаване през Германия и Симеон Сакскобурготски. Бяха взети мерки да бъде подменен с нова руска марионетка.

2. Борисов предаде тези, които го възкачиха на власт и не ги защити и изобщо не можа да предотврати санкциите от САЩ срещу опертивните им изпълнители.

3. Руските военни хибридни проекти осъществени със съдействието на Симеон Сакскобурготски в Саудитска Арабия на първо място в лицето на Турски Поток са под заплаха.

4. Цялата шайка на руската диктатура в ГЕРБ, ДПС и всякакви подобни структури е пред рухване.

5. След санкциите на САЩ руските служби се заеха да спасят на всяка цена окупацията на България осъществена през 2013 година през ключови институции на държавната репресия.

6. Предложението за кабинет на Слави Трифонов и ако то бъде гласувано е равносилно на реална окупация на България от Москва, както Крим и Източна Украйна.

7. Този кабинет ще има за цел да постигне сделка със САЩ и надигащата се вълна в Брюксел за разследване на корупцията и за осъществяване на правосъдна реформа, те да не се случат, а да бъдат заменени с корпоративна корупция с американски фирми и директни подкупи на чиновници в Брюксел.

8. Първите такива сделки ще бъдат предложени под формата на щедри неполагащи се обезщетения за милиарди евро за прекратяване на дългосрочните договори в Марица Изток 1 и 3, както и включване на Дженеръл Електрик и Уестинхаус в 7-ми блок на АЕЦ “Козлодуй” като се запази на всяка цена руската примитивна ядрена технология.

9. Преминаване на природен газ на ТЕЦ “Варна” и Марица Изток 2 - двете са реална собственост на Ахмед Доган. Изгаряне в новите мощности на поне 3 милиарда кубически метра американски природен газ доставен през гръцката интерконекторна връзка с идеята за подкуп към САЩ, за да няма повече санкции и натиск за промени. Руските служби приемат това за приемлива стратегическа загуба.

10. Приватизация на ББР, за да се заличат дълговете на санкционираните - те никога не са смятали да ги връщат.

11. Изтощаване на протестиращите и съпротивляващите се, премахване на прекалено обвързаното поведение на Радев в посока САЩ и Броксел и бързо заличаване на следите на кражбите и корупцията за милиарди на ГЕРБ и ДПС.

12. Репресия, персонално насилие, цензура и заличаване на всяка свобода на словото.

Ще кажа само едно на превратаджиите с формалното лице на Слави Трифонов, който измами всички до тук, реалното на Николай Василев и задкулисното на Симеон Сакскобурготски:

Сбъркали сте времето, макар не и мястото!

Това не са 30-те години на 20 век, а вие не сте онези професионални превратджии с армията зад гърба си!

Наистина имат милиарди господарите ви и диктатурата в Москва е зад вас, но света е друг и спасението от такива като вас дебне отвсякъде!

Българските олигарси е добре да се отдръпнат, защото те имат да губят най-много.

Време е САЩ да вземат ясно страната на българите и да не ни изоставят в ръцете на тези посткомунистически зверове, както направиха през 1947 година изоставяйки ни на произвола на съдбата в ръцете на техните дядовци признавайки комунистическата власт и държава. Когато руска диктатура нападне една държава, демокрацията умира лесно. (1)(2)(3).

(1) На 24 април 1947 г. политическият представител на САЩ в България и ревностен защитник на земеделската кауза Мейнард Барнс е отзован от София, а след по-малко от седмица е спрян в. „Народно земеделско знаме“.

(2) На 5 юни 1947 г. американският сенат ратифицира подписания на 5 февруари същата година мирен договор с България, което е първата стъпка към признаването на комунистическата власт от страна на САЩ.

(3) Същият ден е снет депутатският имунитет на Никола Петков и още в сградата на Народното събрание е арестуван. Измъчван и убит с чук, после качен мъртъв на бесилото.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    73 21 Отговор
    айде , още един ,,умник'' се изказа по темата...Слави , що ти трябваше на пияна глава да постваш във фейса кабинета-видя ли кво стана:)))

    Коментиран от #31

  • 2 1618

    99 11 Отговор
    Трифонов вече е бита карта! Толкова много се изложи че и Марица не може да го измие! От тук нататък за него има само един път-надолу! Да се сърди на дебелото си его!

    Коментиран от #10

  • 3 Верно ли

    78 12 Отговор
    Аааа, пак Путин бил виновен! Затова "експертният кабинет" е писан на Козяк значи... А аз пък се чудех как ли е станало. Добре, че е Гамизов, та да ми разясни!
  • 4 Хайде

    76 15 Отговор
    Въобще не харесвам Чалгара-маор,но Гамизов явно го изпускат от време на враме от Карлуково. Хайде си го приберете.
  • 5 Чичо Дончо

    43 14 Отговор
    Забравил си да си пиеш хлорохина .
  • 6 ПКП Я

    50 11 Отговор
    Просто момче си беше и так продължава!
  • 7 Хаджигенов

    21 25 Отговор
    Браво Гамиз. Слави е чучело. Този път няма да им мине номера.
  • 8 Реплика

    44 9 Отговор
    Още един умник се изтропа на метеното.
  • 9 Гост

    14 29 Отговор
    ТОЧНО КАЗАНО.
  • 10 среднощен

    41 2 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Трифонов от самото начало "нямаше думата"... В момента той се явява "спасителен пояс" за ГЕРБ и Борисов... Скоро ще разберете какво имам предвид... "Безвластието и безвремието" са идеалната среда за отстъпление...
  • 11 Пипи Чорапчето

    51 1 Отговор
    ОбъркАх се, бе Гамизов;))
    Аз си мислех, че от САЩ ще ни превземат чрез Слави, а то пак руснаците са ни са наточили...;)
    Херо се среща наред с тях, а тая скрита лимонка Митрофанова действала подмолно и скрито..;)
  • 12 БОЖЕ

    38 2 Отговор
    ОТ КЪДЕ ВИ ХРУМНА ДА ПОКАЖЕТЕ ТОВА НЕЩО СЕГА НИ ПОКАЖЕТЕ ПЛЕВНЯТА ,ГЪРНЕВСКИ,А. ТОДОРОВ И. Т .Н.
  • 13 Българка

    34 3 Отговор
    Предложеното по най-брутален просташки начин от Слави кабинет не трябва да бъде одобрен! Площадът ни чака, ако стане подмяна, а не промяна!
    СЛАВИ, ИЗВИНИ СЕ!

    Коментиран от #16

  • 14 БОЛЕН СОРОСОИД

    34 2 Отговор
    Руснаци ме гонят, мамо! По плешивото теме ме хапят.
  • 15 Реплика

    28 4 Отговор
    Още един болен мозък
  • 16 среднощен

    10 7 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    "...Площадът ни чака, ако стане подмяна, а не промяна!..."; Мисля си, че сериозно грешите... Миналото лято протестът остана без лидер - факт... Освен това "протестът затихна"... В задкулисието се "целунаха" - няма сили за нов протест...
  • 17 Мдаа

    24 2 Отговор
    Бая гюлета се мотат из главата на тоя анализатор. ПропуснАл е само участието на стрина Пена от Гинци и марсианската мафия от Марс.
  • 18 Тодор Живков

    10 19 Отговор
    Много добър анализ на обстановката,но трябва да бъде преведен на прост език да го разбере простия българин който от своя страна представлява 80 процента от населението на страната.

    Коментиран от #47

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Донован

    11 7 Отговор
    Изглежда американците (Херо) не контролират процесите в Б-ия?! ГРУ си вършее необезпокоявано - трикът с пенсионираните РУМНО-шпиони беше за да се запазят истинските високопоставени руски шпиони за влияние и взимане на решенията! А и бащата на Николай Василев е бил командващ военно-морското разузнаване на НРБ (т.е. ТИМ-ДПС-ГРУ)! Сега Херо ще трябва да догонва събитията не само с македонските "аустронавти", но и с българските БКП+ДС-чалга-"космонаути" - каква елегантна подигравка с американците и европейците, че изостават в балканските "космически" (шпионски) технологии - както през 1960-те! А и лигавенето с "3-те морета" си е чиста заблуждаваща операция! Оценката по 10-степената скала е: за ГРУ 9 : 3 за Херо ! [НЛО-премиер: h t t p s : / / i s . g d / 5 h H g h i ] Спасението е пълна ЛУCTPAЦИЯ до 9-то коляно на всичките БКП+БЗНС+ДС+КГБ+ГРУ кoпeлдaци, агенти и изпълнители в цяла Б-ия!

    Коментиран от #25

  • 21 6437282929

    18 3 Отговор
    Опази ме Боже от българските "експерти"!
  • 22 Сссс

    24 3 Отговор
    Абе тоя да не са го е...., в Москва, че с нея ляга с нея става.? Върти го суче го и туку проводи Москва. Те още малко ще ни бявят за колония с генерал губернатор Мустафата той за Москва си бае.
  • 23 А питам

    21 5 Отговор
    Такива простотии на куп, рядко се четат.
    Тоя пие ли си редовно хапчетата?
  • 24 Скрий се бе

    17 3 Отговор
    Тва е толкова тъпо, че просто няма какво да кажеш..
  • 25 324

    8 2 Отговор

    До коментар #20 от "Донован":

    От тебе започва лустрацията, та до девето ти коляно.
  • 26 смях

    14 1 Отговор
    енергиен експерт Стефан Гамизов.....този лалджия е много далеч от какъвто и да било експерт. Това че се бута да дава уж компетентни мнения по теми които не са му ясни не го прави експерт. Същия като Харизанов...
  • 27 Парапунов

    10 2 Отговор
    Тъкмо се чудих, къде се беше покрил този умньо, докато нашият серсемин градеше турския поток.
  • 28 Вай вай

    13 3 Отговор
    Още един изтърван от 4ти километър, който не си пие хапчетата редовно. Абе, ах*ак, американските другари ли ще ни спасяват, след като бомбардираха столицата ни през ВСВ и бяха единни с човека, който беше решил да прави София поле, което да се засажда с картофи? Мислиш ли също така, че хамериканците са много загрижени за нас, като ни тупнаха посланичка от кюрдски произход, единствено за да дразнят ЕрдоганЯ? Айде улево!
  • 29 Аре

    8 1 Отговор
    Тоя, бая работи изясни, но на мен ми се чини, че тоя чиляк нещо не е у ред.
  • 30 Ми тъпо е

    6 0 Отговор
    Списвача го пере го съчмата здраво, все едно сме осмокласници
  • 31 Антимафия

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Коквото е имало да става, то се е случило,
    дали е удобно на всички ?
    Не и няма как, да бъде !
    Слави Трифонов ,ще бъде най-презирания шоумен,
    в историята на България!
    Но ще мине, още малко време за да цъфне в" целия си блясък"!
    Човек, който се охранява от джипки и охрана ,
    е или наркодилър ,или измамник!
    Колко още джипки, ще охраняват Слави Трифонов?
    И за какъв килипир?
    Парите които изкара от изборите,
    ли го осъдиха на този охраняван затвор?
  • 32 патриот

    2 0 Отговор
    Изборите за пореден път доказаха твърдението, че ние българите не можем да се самоуправляваме, защото не можем от две злини да изберем по малката, защото не се учим, дори и от собственните си грешки и защото съвсем безпросветно доверяваме съдбата си на лишени от мъдрост, идейно неукрепнали и незрели ръководители. При такава управленска некомпетентност, единственното далновидно решение е, да започнеме да прилагаме безкритично опита на демократичните и икономически развити държави!
  • 33 ПРЕДАТЕЛИ

    7 0 Отговор
    Виктор Орбан опитва да откупи летището в Будапеща

    Унгарското правителство отправи предложени да изкупи дяловете на акционерите в летището в Будапеща, съобщи ... ............ ЗА РАЗЛИКА ОТ БОЙКО ПРЕДАТЕЛЯ И СЛАВИ КОЙТО ЧРЕЗ НИКИТО ВАСИЛЕВ ВЪРТИ ОЧИ КОЕ КАК ДА ПРИВАТИЗИРА БАНКИ , МАГИСТРАЛИ ...... ЧЕТЕТЕ МУ ПРОГРАМАТА .... СЛАВИ ОТСЕГА Е ЗА ВЪЖЕТО !
  • 34 СЛЕДВА

    2 0 Отговор
    11. Изтoщaвaнe нa прoтecтирaщитe и cъпрoтивлявaщитe ce, прeмaхвaнe нa прeкaлeнo oбвързaнoтo пoвeдeниe нa Рaдeв в пocoкa CAЩ и Брoкceл и бързo зaличaвaнe нa cлeдитe нa крaжбитe и кoрупциятa зa милиaрди нa ГEРБ и ДПC.

    12. Рeпрecия, пeрcoнaлнo нacилиe, цeнзурa и зaличaвaнe нa вcякa cвoбoдa нa cлoвoтo.

    Щe кaжa caмo eднo нa прeврaтaджиитe c фoрмaлнoтo лицe нa Cлaви Трифoнoв, кoйтo измaми вcички дo тук, рeaлнoтo нa Никoлaй Вacилeв и зaдкулиcнoтo нa Cимeoн Caкcкoбургoтcки
  • 35 ТАКА Е

    2 4 Отговор
    Много добър анализ на обстановката

    Коментиран от #46

  • 36 Матей

    10 0 Отговор
    Абсолютно безпочвени инсинуации,за руска следа в българската политика през последните 12г.Всичко е в резултат от американските козни и донякъде от турската пълзяща експанзия,руснаците нямат нищо общо.Направо си е примитивен пасквил,пълен с фрапиращи небивалици.
  • 37 Смях в залата

    8 0 Отговор
    Каква Москва ви гони и какви 5 лева? Злото в България дойде от Америка! Така, че американците да си ходят по добре на Луната, където им е мястото. Директно с кораба, който беше за българите и северомакедонеца от Слави :)
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 бай Даньо

    5 0 Отговор
    Много безпочвено писание на което логиката тръгва от презумпцията че света се върти около България и тя България е важна за някой. Не е верно и оттам всички големи геополитически схеми в който автора ни вижда са булшиt! За положението в България са виновни българите! Дори не политиците те са просто репрезентативна извадка от българите. По именно Ганчо се казва виновника.
  • 41 Гост

    5 0 Отговор
    Този на какво е?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 хахаха

    3 0 Отговор
    ГЪМИЗ ЛИ СИ КЪВ СИ АМА ОТ СТО ГОДИНИ СИ ВЪВ ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ АРЕ СТИГА ОПИТИ ДА ИЗПЪКНЕШ Е И СЕГА НЕМА ДА ТЕ ВЗЕМАТ НА ПО ВИСОКО
  • 44 Куку

    3 0 Отговор
    Бедни ми бедни Гамизов, защо ти трябваше да си отваряш устата, че да разсееш всички съмнения за състоянието на главата ти? След подобен пост в сураттефтеря, д-р Гълъбова праща едни яки момчета с едни ризи с дълги ръкави в ръце, за да увеличат бройката на пациентите в Курило с още един...Този тип, откак се появи като "енергиен" експерт, се едни такива ги ръси, че се чуди човек как още не е прибран в заведение за ментално увредени индивиди...
  • 45 И тоя изпуши

    1 0 Отговор
    Само трябваше да има надпис-"платен коментар"
  • 46 Братчет

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "ТАКА Е":

    не си добре
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Гамизов, не си добре момче!! Натопи се

    2 0 Отговор
    Сутрин рано в Огоста, може нещо да се подобриш! Докато е студена водата!
  • 49 ИНЖ

    1 0 Отговор
    Добре е често да ни бъдат припомняни събитията около 09.09.1944г. И също как Червената армия "освободителка" на другия ден ни е "освободила" от държавното съкровище и от пенсионния фонд!? И да си гледаме и защитаваме интереса.
  • 50 Ало Гамизов

    0 0 Отговор
    ГАМИЗОВ ТИ СИ от баш камунягите айде малко
    По спокойно
  • 51 ТРЕНД

    0 0 Отговор
    70% лeви бългaри пacувaт нямaт пaртия. .. Румeн Рaдeв e винoвeн, чe нe нaпрaви пoлитичecки прoeкт. И Кoрнeлия кoятo рeвнувaшe - чe Рaдeв имa тoлкoвa нaрoднa любoв, и cи пaзи cтoлът - тя, и възпирaшe Рaдeв oт тaкъв прoeкт. И OЩE 5 ИЗБOРИ ДA ИМA - ПРAВИТEЛCТВO НЯМA ДA ИМA. Рaдeв дa e прeмиeр, a Дaниeлa Пeнкoвa дa e прeзидeнт.
  • 52 Гамизов, като фурнаджийски лопата си,

    1 0 Отговор
    Тези ликции може да изнасяш в селята около Монтана!! Белотинци, Ерден и там няма да ти се вържат!!