23 Юли, 2021 16:00 9 268 38

"Буджака": ДПС с изненадващ и силен удар

  • буджака-
  • дпс

Темата не е лесна за преглъщане

"Буджака": ДПС с изненадващ и силен удар - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ДПС направи изненадващ и много силен удар, искайки да вкара темата за Буджака - или полуостров Колокита до Созопол, във временната комисия за Росенец и имението на Доган.

Това коментира във "Фейсбук" Йордан Мичев.

Преди години като журналист в списание “Тема” рових много в случая “Буджака”. Оттам ще изскочат изключително интересни неща още от управленията на Сакскобургготски и Станишев.

Темата не е лесна за преглъщане, защото в нея са замесени политици от целия спектър отпреди 15-20 години - от бивши министри на Иван Костов като Евгени Чачев, Валентин Василев и техни роднини, минеш през хора на Прокопиев, през хора на Станишев, през Михаил Заимов, който е едновременно близък до Станишев и Прокопиев, за да стигнеш до бивши министри на ДПС като Емел Етем и Джевдет Чакъров.

И не е никак случайно, че Чакъров през цялото време следеше внимателно какво се случва в пленарна зала...


Поставете оценка:
Оценка 4 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния Софиянец

    94 5 Отговор
    Всички под ножа!Без милост!Това иска народа!

    Коментиран от #14

  • 3 SH BG

    45 2 Отговор
    Каза им се че ако искат могат да подадат искане за създаване на такава комисия...!!!

    Тази за Росенец вече е формирана и действа...!!!

    А силния удар ДеПаСе и доганя вече го инкасираха... :::)))

    Дааа...!!!

    Коментиран от #13

  • 4 Българка

    54 16 Отговор
    Опитът на ДПС да вкарат в комисията за Росенец и Буджака не беше "зиненадващ силен удар" , а коварен опит да саботират и разводнят работата на комисията. Те до последно ще бранят агента на ДС, участника и организатор на Възродителния процес, бащата на Пеевски, разпределящия ограбените от обществпто порцци и главния потребител на откраднатото- Ахмед Доган

    Коментиран от #9, #35

  • 5 САТЪРА НА ХАНА

    18 2 Отговор
    КАРАНИЦА МЕЖДУ ЖИВКОВИСТА СТАНИШЕВ И ЖИВКОВИСТА АХМЕТ ???? ................... НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА ...... Р@М@ АХМЕТ ИСМАИЛОВ АХМЕТОВ СИ СМЕНЯ НА 35 ГОДИНИ НА АХМЕД ДЕМИР ДОГАН И СИНА НА МАРУЦА ЯШАРОВА - ТОДОР ФЕРДИНАНДОВ САКСКОБУРГОТА (ЖИВКОВ ПО 2-РИ БАЩА) , ГО НАЗНАЧАВА ЗА ЛИДЕР НА БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ ........
  • 6 Сссс

    34 1 Отговор
    Всички са от едно змийско гнездо! Май ще трябва да викаме отново 32 години стигат! Ама нали сега реститути, облажи ли се с фалшиви актове, разни други закупили на безценица строено от поколенията преди 89 година, та малко ще има викайки 32 години стигат. Мръсна пяна, много мръсна изплува за тези 32 години.
  • 7 САТЪРА НА ХАНА

    13 7 Отговор
    РИМЕЙК НА "ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО" - В РОЛЯТА НА КАРАИБРАХИМ - ВМЕСТО БРЪСНАТА СЕДЕСАРКА МУТРА ЙОСКО СЪРЧАСЖИЕВ , БРЪСНАТА УЧИНДОЛСКА ТИКВА СЛАВИ ЧАЛГАШИЯН
  • 8 Болшевик

    36 8 Отговор
    И децата вече са наясно,че про-руската ченгесарска партия-ДПС е проблема на България

    Коментиран от #18, #20

  • 9 пешо

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    може да няма рима, но ако е вярно? какво ще кажете, любителите на транс и през ценности?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Къде са борците и честните ДеБета

    12 13 Отговор
    Значи за розовобузия може, а за Сокола не, така ли честните протестъри?!😂😂😂А къде е сестра Галева да се развихри в Созопол, много интересни неща ще лъснат!Ама не, тя обича Борисов, а той изобщо не и обръща внимание, а пренебрегната жена е много зла😂😂😂 Та сериозно, нека да се проверят освен Борисов, Рашков, Нинова, Прокопиев, и цял куп новозабогатяли довчерашни бедни комуняги😂😂😂
    А Ристьо да не се ослушва, да направи бързо един десант на Буджака, времето е много подходящо😂😂😂 Освен това, нали Пеевски беше опорната точка да свалите Борисов, а сега ще управлявате с него, защото ДПС изобщо не се е отказало от Шиши😂😂😂
  • 12 В8В

    2 4 Отговор
    Какво означава Созопол, турска дума ли е?
  • 13 Дано

    11 4 Отговор

    До коментар #3 от "SH BG":

    Не е тпва силния удар, че като гледам даже петите им не са се напукали, а би трябвало главите им се пукнат на тая ДПС сган!
  • 14 Фершел

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ходи бели чеснок за шкембе бе цървулан ти нали закусвалня нещо имаше
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 112 място...!!!

    9 1 Отговор
    Току-що ме изтриха,защото казах истината...!!!
  • 17 Наблюдател

    27 3 Отговор
    Това което правят и винаги са правили ДПС е да саботират. Прекрасно знаят че всички които са били на власт след 89 година са омазани /много!/с далаверите по Черноморието! Тази им инициатива е с откровенната цел да се блокират всякакви разследвания там! По този начин ще блокират и разследване на "Росенец"! ДПС е а и винаги са били един от основните стълбове на организираната престъпност в България!

    Коментиран от #22

  • 18 Ново, двойно робство

    14 3 Отговор

    До коментар #8 от "Болшевик":

    "Тоз, който ни освободи, той ще да ни и пороби."
  • 19 среднощен

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Паразит":

    Един голям "+" за коментара ви! Но си мисля, че точно Израел не биха искали "да не са здрави" гражданите им... По-скоро целта е друга - "тотална власт в ръцете на малко хора"...
  • 20 меншевик

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Болшевик":

    явно, там ви стяга чепика, носителите на правилните ценности и послания. не начинът, по който се управляват територията и икономиката ѝ, а думичката "проруска". подмокряте се от злоба, гледам. бравос!
  • 21 кирил

    6 1 Отговор
    То,от сравнението на сниманото с дронове. Буджака бие Росенец 10 пъти.
  • 22 Смях

    4 4 Отговор

    До коментар #17 от "Наблюдател":

    Абсолютно "дежавю" с комисията Манолова в миналия парламент. И как да не откриеш приликата и братската, топла прегръдка между герб и дпс.
  • 23 mi6osp

    4 3 Отговор
    Благовиден предлог - да напомнят, че законите трябва да важат за всички. Истинската цел - да блокират ревизията само на Борисов 1,2,3. Може би предложението на ДПС може да бъде блокирано чрез сроковете на давност..

    Коментиран от #27

  • 24 Ю.Кортес

    12 2 Отговор
    За Бужака,и Росенец е достатъчно да се изгледат клиповете снимани от дронове в ютуб.Буджака бие Росенец 10 пъти.
  • 25 Прави са

    11 1 Отговор
    Да се разследва

    Коментиран от #26

  • 26 Прави ли

    3 5 Отговор

    До коментар #25 от "Прави са":

    Ами да почнат от първото ългарско царство или от 09.09.1944 или от 1990г, - така се прави като искаш да разводниш нещата и да стигнеш до кривата круша!!! Да предложат и направят отделна комисия!!!! Иначе статията обслужва ДПС може и да е неволно, но е така!!!

    Коментиран от #31

  • 27 бай Даньо

    6 2 Отговор

    До коментар #23 от "mi6osp":

    А защо да спираме до Борисов 1,2,3 !? Сигурен ли си че това искат българите ? Буджака е интересен.
  • 28 Буджака

    6 1 Отговор
    Там не беше ли комплекса на онзи Шарлопов дето се гътна и сега младата му жена си гледа кефа?
  • 29 Зрител

    7 5 Отговор
    ДПС е партия на Кремъл и на мафията.
  • 30 Пиадестал

    3 0 Отговор
    Ха ха ха... оплели са се, като свин... пардон парични черва. Келепирът обединява и няма партийни претенции. Да живее Нейно Величество Парата!!!
  • 31 Какво ли

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Прави ли":

    Дали и необслужва... че тогавашния министър Джевдет Чакъров, гледал внимателно, каквво става в пленарната зала. Защо ли?
  • 32 Павел пенев

    7 3 Отговор
    ДПС са отвратителни престъпници и интриганти. Данчо ментата е един от тях-турски ибрикчия.
  • 33 ПрякаДЕМОКРАЦИЯ

    3 3 Отговор
    Извращенията и отвращенията от политиците и овластените ще продължава, докато мнозинството от народа не се информира и осъзнае, че има много по-добра за народа форма на държавно управление - ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ. НАРОДЕеее ????
  • 34 Българка

    5 0 Отговор
    Добре де, защо наистина не се направи комисия която да разгледа придобитите имоти от политици. Защо само Росенец? Буджака е интересен, Хотелите на Велчеви в Поморие са интересни, повечето замъци в Кокаляне , Панчарево и яз. Искър са интересни, къщите с охрана на улицата в Бояна и Драгалевци са интересни, защо само Росенец. Сигурна съм, че 99% от тия за които споменах са с много повече нарушения (подкупи, мръсни пари и злоупотреби с влияние).
  • 35 Бацо Гацов

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Драга Българко! Не е разводняване или саботиране на комисията. Явно не си гледала "спора" на ДБ и ДПС в пленарната зала. Не цитирай само едно изречение а вникни в контекста на целия "СПОР". Проблемът не е Росенец или Буджака. ДБ и ДПС си ги мерят и искат да покажат на кой е по твърд. Ахмед Доган възродител? Скрий се някъде. Доган може да ти е баща. Докажи, че не ти е. Че Доган е крадял. Кой не е крадял? Дай един пример. Не оправдавам Доган, Костов, Станишев, Кобурга, Боко... Само искам да ми дадеш един пример, кой не е крадял и кой няма да краде.
  • 36 Браво

    1 0 Отговор
    По закон всеки навсякъде има право на достъп до брега на морето. Но закона е за простолюдието. Окопираха къде ли не! Време е да се посъбори туй онуй и като в Гърция - 100 метра до морето са на всички!
  • 37 ИНЖ

    1 0 Отговор
    Нека разследват "Буджака". Защо ДПС не изнесат подробности!? Какво чакат!? Да се види, че законите са за всички...
  • 38 Мартин

    1 0 Отговор
    Олигарха Иво Прокопиев е същия като другото зло в България - Делян Пеевски!