Last news in Fakti

26 Юли, 2021 13:00 3 903 79

Френска безотговорност

  • ваксини-
  • макрон-
  • диктатура-
  • свобода

Френският президент разобличи категорично егоцентризма на сънародниците си

Френска безотговорност - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Не бързайте да давате протестите срещу задължителната ваксинация за пример! Вярно е, че вдигат шум до небето, но това са крайно дясното и крайно лявото малцинства. Какво искат те? "Свобода"?! Протестират срещу "диктатурата"! Кой може да повярва на подобна глупост? Освен това, "Свободата" да разпръскваш заразата, без да държиш сметка за хората около теб, това Свобода ли се нарича? В дискотеките пламнаха огнища от Ковид - нов вариант. 40 милиона французи вече са с ваксинирани с първа доза и 29 милиона са окончателно ваксинирани. В реанимациите пристигат повече заразени отколкото напускащи и оздравели. Между постъпващите и умиращите няма ваксинирани!

До скоро упрекваха Макрон в нерешителност, сега протестиращите крещят, че е гласувал закон за задължителна ваксинация, който потъпквал правата на човека?! Във Франция винаги ще има недоволни от всичко, което властта предприема. Всичко им е криво, но никой не бяга от Франция. Същите тези протестиращи остават слепи и глухи, пред вълната емигранти от Африка и Азия. Пришълците могат да им обяснят конкретно, какво е точно означава "диктатура". Заслепени от "грозящото ги задължение" да се ваксинират, част от французите са загубили представа за колективна отговорност и общочовешка солидарност, в тези трудни за целия свят времена. Тунис, който се намира само на един час път със самолет от Париж и по плажовете на който половин Франция се е пекла, е под карантина, без туризъм и без доходи. Хората буквално умират като мухи поради липса на ваксини. Френският президент разобличи категорично егоцентризма на сънародниците си. « La liberté où je ne dois rien à personne n’existe pas !» каза Макрон.

"Свободата" в името на която аз не дължа на никой нищо, не съществува! Това е неговия отговор на 160 000 протестиращи срещу "санитарния пропуск" в събота 24 юли. Опозицията, която веднага яхна протестите, от политическо късогледство, не си даде сметка, че се дискредитира. Мнозинството французи подкрепят действията на Макрон и ако той продължи линията на санитарен контрол, вместо да постави страната под карантина, пред вторият президентски мандат се открива истински булевард!

През това време, пандемията напредва със застрашителни темпове. Желаещи да се ваксинират се трупат пред центровете за ваксинация, както никога до сега. В живота има неписани закони. Един от тях е "Страх лозе пази!"


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 77 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    150 23 Отговор
    Ваксинирай се бе, кой те спира!
    Дано ти изсъхне ръката с която си написал тоя буламач!

    Коментиран от #8

  • 2 Последния Софиянец

    55 5 Отговор
    Ядосах се!Заминавам за Париж.
  • 3 др Гей Билтс

    78 7 Отговор
    Възможността да умреш от Ковид за хора над 85г е 1,7611% или по-малко вероятно от това да те удари мълния по време на буря.
  • 4 5455

    98 4 Отговор
    Кукувци като този докараха света до тук. Прозт ама със самочувствие
  • 5 др Гей Билтс

    63 3 Отговор
    Чеков, френското комуне е захлебил и от ваксинаторите.
  • 6 123

    95 7 Отговор
    Макрончо е работил в банка на Ротшилд преди. Слуга на Сатанистите. Франсетата се усетиха че ги водят към гробищата с инджекциите.
  • 7 Moolq

    79 2 Отговор
    А защо ни давате за пример задължителната ваксинация!
    Нали мееедиите трябва да са безпристрастни?!
    Или са се привърнали в меечешски и блеешски послушни овце...
  • 8 ffffffffuuuuuk

    83 5 Отговор

    До коментар #1 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Такива пасквили без заплащане не се пишат....
  • 9 Онзи

    67 4 Отговор
    Макрон е лукав измамник. Ще бяга като бит педеpac.
  • 10 инфлуенсър

    53 9 Отговор
    още ли има балъци които вярват че има такъв вируЗ ? :))))
  • 11 Hoho Boho

    56 3 Отговор
    "Между постъпващите и умиращите няма ваксинирани!"

    А смъртността от вируса е намаляла около 15 пъти.
    От това следва, че вирусът вече не е толкова смъртоносен,
    но досега не съм чул някой "корифей" да отбележи този факт.

    Коментиран от #28

  • 12 Наркос

    66 2 Отговор
    Подозирам, че шамара , който Макрон изяде публично няма да му е последният...
  • 13 Пич

    52 3 Отговор
    Тъмната страна се надига... Всичко досега ( тероризъм , войни , предишни вируси ) , водеше до тук... Последната война , наистина ще е между светлината и мрака... Докато ни учеха да осмиваме Библията и църквата , тъмният е играел своите ходове...
  • 14 Ваксър

    19 3 Отговор
    С нетърпение чакам 3 и 4 игла!
  • 15 К Георгиев

    66 3 Отговор
    Свобода е когато човек прави избора си сам без да му бъде налагано чуждо мнение . Ваксинираните да се грижат за тяхното здраве и както казват възрастните хора " Да не плачат на чужди гробове "И в Европа разбраха че има нещо гнило с тези ваксини.

    Коментиран от #21

  • 16 Въпрос

    56 2 Отговор
    Не съм против ваксината но защо като искат да задължават не премахнат подписването на информирано съгласие и държавите да носят отговорност ако нещо се случи до две три години на хората с ваксини!? Елементарен въпрос защо държавите не гарантират безопасността на ваксините а принуждават хората да се ваксинират и сами да си гарантират ако има странични ефекти

    Коментиран от #30

  • 17 Ти си

    58 1 Отговор
    Ваксината не убива вируса а предпазва ваксинирания от него което не пречи ваксинирания да носи вируса в него и да го разпространява ! Стига вече с дебилни обяснения как неваксинираните разнасяли заразата !
  • 18 Механик

    60 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Свободата" да разпръскваш заразата, без да държиш сметка за хората около теб, това Свобода ли се нарича?
    НЕуважаеми господине! Защо си противоречите?
    Всички здравни организации обясниха подробно, че ваксинираните могат да се ЗАРАЗЯВАТ и да пренасят заразата. Което автоматично означва, че вие говорите глупости и се надявате да Ви повярваме.

    Коментиран от #22

  • 19 Псевдоним

    31 4 Отговор
    Точно така, Чеков, страх лозе пази. Особено от изгладнели лисици като теб. Айде марш да си събереш подаянието!
  • 20 Рошко

    23 5 Отговор
    Макарончо дали си е ваксинирал бабичката
  • 21 в коя Европа

    3 23 Отговор

    До коментар #15 от "К Георгиев":

    защото в тази която аз живея процента на ваксинирани е над 60% и в медиите се говори за егоизъм и се маркинализират хора които протестират просто за кеф

    Коментиран от #31

  • 22 разбира се

    6 24 Отговор

    До коментар #18 от "Механик":

    че могат. но шанса им да оцелеят след това е неимоверно по висок отколкото на неваксинираните. за това става въпрос. Публикувано във факти.бг: В реанимациите пристигат повече заразени отколкото напускащи и оздравели. Между постъпващите и умиращите няма ваксинирани!

    Коментиран от #42

  • 23 гошо

    40 2 Отговор
    Къде са статиите, че американския Център за заразни болести вече считат ПСР теста за пълен боклук (както всички си знаехме) и скоро ще преустановят ползването му. Или тази новина не е удобна, че тези позитивни тестове са си главен инструмент за манипулация.
  • 24 Д Б

    49 5 Отговор
    Тази статия е 100% манипулативна. Поставих оценка 1 звездичка, само защото няма оценка "нула"! Г-н Чеков, не натрапвайте фашистката пропаганда на обществото и запазете токсичното си мнение за себе си. Който вярва, че е защитен от отровните антиковид ваксини, защо трябва да изисква от останалите също да приема отрова? Нали си вярва, че е имунизиран? Аз не налагам на никого да НЕ се ваксинира, затова НЕ искам някой да ме задължава аз да се ваксинирам и да ми заповядва какви субстанции да си инжектирам в тялото!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Гост

    31 1 Отговор
    Чеков, Чекоооооооооов.... Мислех те за по-умен и по безпристрастен... За жалост, тотално ме опроверга! Ваксинирай се, но не налагай своето мнение на околните! Това се казва плурализъм! Хайде, със здраве!
  • 27 NikNay

    23 2 Отговор
    Сега остава и тоя да каже че яко ще се мре ...
  • 28 Ваксиниран1403

    6 27 Отговор

    До коментар #11 от "Hoho Boho":

    А защо смъртността намалява само в страните с висока степен на ваксинация, а в страните с ниска степен на ваксинация се увеличава?

    Коментиран от #34, #43

  • 29 Хахаха

    27 1 Отговор
    Неваксинираните егоисти кого трябва да пазят бе Макарон, ваксинираните ли:))) Скоро ще има нов Нюрберски процес и ти ще си един от осъдените!
  • 30 Ваксиниран1403

    9 22 Отговор

    До коментар #16 от "Въпрос":

    За каквото е подписа и при ваксинация срещу грип?
    Подписваш се, че искаш да бъдеш ваксиниран със съответната ваксина и се си запознал с характеристиката и. Това се прави защото ваксинацията е по желание и не е задължителна. Това е доказателството, че ти си пожелал това, а не че лекаря те е заблудил и те ваксинирал без ти да си искал това.
  • 31 Реалност

    26 3 Отговор

    До коментар #21 от "в коя Европа":

    За коя Европа говориш, за тази в която дженджърите и педофилите имат повече права от хетеросексуалните ли или за тази в която бежанците изнасилвачи се приемат с отворени обятия? Ти в коя графа попадаш от изброените, или може би в няколко?

    Коментиран от #37

  • 32 Чек Оф

    27 1 Отговор
    И как в неваксинирана България не се разпростарнява зараза, бе чеков,а ??
    Я обясни!!

    Коментиран от #36

  • 33 ежко

    38 5 Отговор
    "Освен това, "Свободата" да разпръскваш заразата, без да държиш сметка за хората около теб, това Свобода ли се нарича?"
    Алоооо!Нали ваксините работят?Нали който се ваксинира става Робокоп,Батман и Шотландският боец и е предпазан?С какво неваксинираният застрашава ваксинираните?Ами според логиката -с нищо!Неваксинираният може да е опасан само и единствено за друг неваксиниран!Който също знае и приема това обстоятелство!
    И както се установи напоследък по опасен е ваксиниран който може да разпространява вируса сред неваксинирани и дори не го знае!
    Така,че приказки,приказки и здрав разум -нула!
    Не може да се ограничава група хора които поради избора си са опасни само и единствено за себе си и са предупредени за последствията!Чиста проба фашизъм!Много лесно забравяме принципи,демокрация и т.н. и започват издевателствата!
  • 34 абг

    13 2 Отговор

    До коментар #28 от "Ваксиниран1403":

    - Ало, Луната, тук е Хюстън, чувате ли ме, край ! - Колеги, загубихме връзка с лунатика.
  • 35 Ioan

    11 1 Отговор
    И ПРИНУЖДАВАШЕ ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ БОГАТИ И БЕДНИ СВОБОДНИ И РОБИ !

    Коментиран от #45

  • 36 NikNay

    7 0 Отговор

    До коментар #32 от "Чек Оф":

    E чакай де по разписание новата вълна ще дойде на Есен ! Къде си се разбърза толкова ?
  • 37 майко мила

    2 10 Отговор

    До коментар #31 от "Реалност":

    комплексите и страховете Ви от написаното са само във вашата глава.
  • 38 Хитлер

    6 0 Отговор
    И аз мислех, че арийската раса е най-чиста и сплотена, и приложих добрите стари санитарни мерки, но не ми се получи добре.
  • 39 Ковидарите

    25 2 Отговор
    Чеков, вие сте завършен Йезуит от Инквизицията! Ако имахте възможност, шяхте да измъчвате и горите на кладата неваксинирани! Това, което сте написали е плоско, глупаво, плод на фикцията на нищожество, Психопат!
  • 40 Още

    10 1 Отговор
    Шамари ще отнесе тоя недорасляк.
  • 41 Френска отговорност

    16 1 Отговор
    И фармо-мафиотска безотговорност. Кой първи поиска да не носи отговорност?
    Няма как да задължите законно хората да си бият експерименталните РНК бъркочи. Затова циврите по цял ден в мисир-медиите. Няма да мине тая цирк.
  • 42 Тра-ла-ла

    18 1 Отговор

    До коментар #22 от "разбира се":

    Айде много те моля, не се грижи за толкова за мене, дали, кога и от какво ще умра! Ти след като се ,,ваксинираш" можеш да разнасяш зараза също толкова, колкото и не ,,ваксинирания"! Защо искаш някой да ми налага на сила аз да се предпазвам? И овен това въобще не е вярно, че ваксинираните не умират!
  • 43 Тра-ла-ла

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "Ваксиниран1403":

    От къде имаш тази информация???🧐🧐🧐

    Коментиран от #47, #53

  • 44 "чеков" от чека долари за фашистката ...

    7 1 Отговор
    ..пропаганда сигурно идва...
  • 45 Д-р Ох Боли

    0 4 Отговор

    До коментар #35 от "Ioan":

    Не е това! Не е дошло времето, но механизма се отработва! Това по-скоро прилича на учение! Когато дойде времето ще поискат да се поклониш на един човек, като на Бог, и ще бъде явно, а не прикрито и с измама! С ,,ваксината" не изповядваш и приемаш никаква вяра, не се отричаш от никоя такава, не се покланяш явно на никого и не приемаш начертание на нечие име! Не се плашете о страх, там където няма страх! Но, който не устои на това мъничко изкушение, няма никакъв шанс да устои, когато дойде голямото!
  • 46 мици

    8 1 Отговор
    божидаре,ваксинирай си мозъка
  • 47 Ваксиниран1403

    1 17 Отговор

    До коментар #43 от "Тра-ла-ла":

    Максимална средна дневна смъртност за интервал от 7 дни при различните вълни по страни:
    Изриел преди ваксинацията 60 след ваксинацията 2 ваксинирани 58.6%
    Великобритания преди ваксинацията 1244 след ваксинацията 64 ваксинирани 55.3%.
    Испания преди ваксинацията 480 след ваксинацията 15 ваксинирани 54.1%
    Гърция преди ваксинацията 82 след ваксинацията 8 ваксинирани 45.5%
    Русия предишна вълна 567 сегашна вълна 779 ваксинирани 15.8%.
    Индия при вълната от миналата есен 1171 при вълната от тази полет 4660
    ваксинирани към полета 1-2%.
    Индонезия предишна вълна 307 сегашна вълна 1361 ваксинирани 6.6%.
    Още примери необходими ли са?
    Във всички страни по света с висока степен на ваксинация смъртността е повече от 10 пъти по-ниска от тази от предходните им вълни, а в страните с ниска степен на ваксинация е съизмерима или по голяма с тази от предишните им вълни.Модела е устойчив данните от всички страни потвърждават това. Няма нито една страна в целия свят която да нарушава тази зависимост стига да не използва китайските ваксини.

    Коментиран от #54, #55, #60

  • 48 иван иванов

    10 0 Отговор
    ей чеков въри чекирай глупавите си мисли и идеи някъде другаде...ти кой си че ще ни обясняваш какво е свобода бе - овца от стадото.ако искаш да си овца,бъди,но не карай другите,аман от такива тъпаци дето гледат само пред носа си и не виждат напред.
  • 49 иван иванов

    9 0 Отговор
    от френски г..ерантофил акъли не искаме.
  • 50 иван иванов

    13 0 Отговор
    като са много отворени,защо искат информирано съгласъе подписано...нека тези които искат и предлагат ваксините да поемат отговорност за лошите последици,защо задължават хората сами да си носят отговорност,значи нещо не е наред и смърди...
  • 51 Матей

    6 0 Отговор
    Ккаво измиране като мухи,отново ФАЛШ-НЮЗ!?Защо не хванат емигрантите да ги бодат,щото са свещени крави ли?Французите не са вчерашни,протестират защото ако допуснат насилие над себе си,няма да са граждани,ами рая.
  • 52 А питам

    10 0 Отговор
    Е кви са тия права и демокрация?
    Значи, проваксъра може да се боцка колкото и кога иска, а на преболедувалият и антивасъра забраняват и не може да не се ваксинира!!
    Е защо?????
  • 53 Hoho Boho

    3 0 Отговор

    До коментар #43 от "Тра-ла-ла":

    Пишеш в Гугъл - "коронавирус франция"
    Там виждаш цифричките и почваш да смяташ
    ето така:

    Нови случаи средно за последните 7 дни - 17510
    Починали средно за последните 7 дни - 20

    Процент починали спрямо заразени - 0,001%
    /или 1 на 1000/

    ==
    Общ брой случа за целия период - 5,98 млн.
    Смъртни случаи за целия период - 112 хил.

    Процент починали спрямо заразени - 0,019
    /или 19 на 1000/

    Същото упражнение можеш да направиш и за
    "коронавирус великобритания"
    "коронавирус гърция"
    и т.н.
    и да споделиш резултатите.
  • 54 Не на нас тия

    11 1 Отговор

    До коментар #47 от "Ваксиниран1403":

    Това е манипулация. Средна дневна смъртност зависи от много др.неща.
    Гледай заразени от ковид

    Коментиран от #56

  • 55 Hoho Boho

    11 1 Отговор

    До коментар #47 от "Ваксиниран1403":

    Смътността се определя спрямо заразните, нали?
    внушаваш, че смъртността е намаляла благодарение на ваксинираните.
    От това следва, че ваксинираните са се изпоразболяли, но понеже умират по-малко, то и смъртността е паднала.

    Ще ти дам един противоположен пример:
    Ако ваксините защитаваха на 100%, то нямаше да има нито един ваксиниран, който да е заразен.
    Тогава само неваксинирани щяха да се заразяват и смъртността нямаше да намалее.

    Ама дано си прав!

    ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ и СИ БОЛЕДУВАЙТЕ СЪС ЗДРАВЕ!

    Коментиран от #57

  • 56 Ваксиниран1403

    3 9 Отговор

    До коментар #54 от "Не на нас тия":

    Важното е колко хора боледуват тежко и колко умират, а не колко са дали положителен тест или им тече носа и кашлят три дни. Защото ваксинираните в огромната си част го карат точно по този начин като най-обикновена настинка. Тежките случаи при напълно ваксинираните са много по-редки отколкото сред не ваксинираните. А именно тежките случаи създават проблемите за страните.
    Не случайно при предишните вълни във Великобритания се стигна до затваряния, а сега даже се отменят мерки въпреки високия брой нови ново заразени

    Коментиран от #73

  • 57 Ваксиниран1403

    3 9 Отговор

    До коментар #55 от "Hoho Boho":

    Смъртността я разглеждам като абсолютни числа при последните две вълни в съответните страни. Ваксина която защитава на 100% никога е нямало и никога няма да има. Колкото до това колко се разболяват повече в страните с много ваксинирани. Ами данните от Индия и Индонезия говорят за това че при делта вълната при тях новите дневни случаи са около 4 пъти повече от колкото при алфа вълната им. При страните с висока степен на ваксинация съотношението не е толкова голямо в повечето такива страни делта вълната е с височината на алфа вълната им. Да не говорим че в някои страни делта вълната е много по-малка от алфа вълната им. В Изриел при алфата имаха 10 хиляди на ден, а сега не са достигнали и 1500.

    Коментиран от #58

  • 58 Hoho Boho

    9 2 Отговор

    До коментар #57 от "Ваксиниран1403":

    Изпoлзвaш фaлшиви дaнни зa aргумeнтитe cи. Пo cкoрo ca нeaргумeнтирaни внушeния.

    В Индия вaкcинирaнитe ca 6%
    И cлeд 08.05.2021 имa знaчитeлeн cпaд нa нoвитe cлучaй - oт 403 405 нa 35 342 /ceгa/
    Cмъртнитe cлучaй cъщo ca нaмaлeли нaд 10 пъти..

    /A кaзвaш зa Индия - "...при тях нoвитe днeвни cлучaи ca oкoлo 4 пъти пoвeчe oт кoлкoтo при aлфa вълнaтa им."/

    Cигурнo и зa Индoнeзия cи cи измиcлил дaннитe, нe cъм прoвeрявaл...

    Коментиран от #59

  • 59 Ваксиниран1403

    2 5 Отговор

    До коментар #58 от "Hoho Boho":

    В момента индийската делта вълна затихва. Максимума им беше на 06.05.2021
    и беше 414 433 случая дневно. При предходната им вълна минаха 93 280 случая тоест отношението между двете им вълни е 4.4 в полза на делта вълната. При англичаните алфа вълната имаше максимум 67 803 случая, а делта вълната достигна 54 205 случая на ден. Тоест съотношението на двете вълни е 1.18 в полза на алфа вълната.

    Коментиран от #64

  • 60 Едуард

    9 2 Отговор

    До коментар #47 от "Ваксиниран1403":

    Защо така нагло лъжеш , плащат ли ти , заблуден ли си ?! Точно в Израел са в паника от огромният процент ваксинирани в болниците !

    Коментиран от #61

  • 61 Ваксиниран1403

    2 8 Отговор

    До коментар #60 от "Едуард":

    Нито лъжа, нито ми плащат. Заблудените сте вие.За Изриел нещата изобщо не са такива каквито ги изкарват тук. Тежко болните при тях са само 108 човека въпреки,че са в делта вълна в момента.Нaй дoбрaтa мaнипулaция ce пocтигa, кaтo ce дaвa чacтичнa инфoрмaция пoднeceнa пo цeлeнacoчeн нaчин.
    В изрaeлcкитe мeдии ce рaзяcнявa кaквo тoчнo cтoи зaд тeзи цифри, a тук при нac цeлeнacoчeнo ce търcи caмo cпeкулaциятa и ceнзaциятa. Дa 38% e cрeднaтa eфeктивнocт нa вaкcинитe пo oтнoшeниe нa прeдпaзвaнe oт зaрaзявaнe oбявeнa oт изрaeлцитe.Имa oбaчe eднa прeмълчaнa пoдрoбнocт cрeд хoрaтa вaкcинирaни прeди крaя нa януaри eфeктивнocттa e caмo18%, дoкaтo при тeзи вaкcинирaни прeди крaя нa мaрт eфeктивнocттa e 75%. Cрeд тeжкo бoлнитe кoитo ca пoд 60 вaкcинирaнитe ca eдинични cлучaи, a тeзи кoитo нe ca вaкcинирaни ca в пъти пoвeчe. Пoвeчeтo вaкcинирaни тeжкo бoлни ca мнoгo възрacни нaд 80 и c мнoгo и тeжки зaбoлявaния. Имeннo тoвa e причинaтa изриeл вeчe дa пocтaвя трeтa дoзa нa тeзи хoрa нa шecтия мeceц cлeд втoрaтa и уcилeнo дa ce диcкутирa и трeтa дoзa зa вcички.

    Коментиран от #62

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Верно ли

    6 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Свободата" да разпръскваш заразата, без да държиш сметка за хората около теб, това Свобода ли се нарича? Това като го чуя от някой, ми иде да му из.ия зъбите! Какво са виновни хората за този вирус, дето явно Бил Гей има свободата да си го ръси когато и където си иска! Сега явно сме на опашката с Германия, в септемврийския график.
  • 64 Hoho Boho

    5 2 Отговор

    До коментар #59 от "Ваксиниран1403":

    Нещо, много ти станаха вълните?
    Кажи нещо смислено - например каква теза се опитваш да защитаваш.
    ...защото дотук си писал или неверни неща, или безсмислици.
    Та каква ти е тезата?

    Коментиран от #66

  • 65 ВАКСИНИРАН = СТЕРИЛЕН

    9 1 Отговор
    :) Никой вече не вярва на тази ПРОПАГАНДА. До 3-та вълна беше максимумът на човешкото търпение и вяра. А идиотите, които вярват и сега, вече са вакснати и стоят по домашните си затвори. Не очаквайте вакснатите да се увеличат драстично, освен ако хората не са пред ДУЛАТА НА АВТОМАТИТЕ. В Австралия вече бяха заплашени с полиция и арести. Скоро ще вкарат и АРМИЯТА!
  • 66 Ваксиниран1403

    3 6 Отговор

    До коментар #64 от "Hoho Boho":

    Всичко което съм написал е напълно вярно, но не ви харесва и затова го отричате.Ваксините спасяват животи. Те ще станат нещо напълно обичайно и всеки които не иска да боледува от корона вирус всяка година ще се ваксинира на всеки 6 месеца. Както ваксината срещу грип всяка година е нещо съвсем обичайно и не прави впечатление на никой. Така ще стане с ваксинацията срещу корона вирус.

    Коментиран от #67, #68, #69, #70, #72

  • 67 Hoho Boho

    3 1 Отговор

    До коментар #66 от "Ваксиниран1403":

    Сега напиши тезата, основната си мисъл, която защитаваш, моля!
  • 68 Hoho Boho

    7 1 Отговор

    До коментар #66 от "Ваксиниран1403":

    "Ваксините спасяват животи."

    Не е вярно! Изопачаваш нещата - ваксините спасяват човешки животи, но това, което инжектират на хората е тестов продукт. Използват хората като доброволци при експериментирането като ги карат да подписват информирано съгласие и отказ от търсенето на отговорност.

    Коментиран от #71

  • 69 Hoho Boho

    6 2 Отговор

    До коментар #66 от "Ваксиниран1403":

    "...всеки които не иска да боледува от корона вирус всяка година ще се ваксинира на всеки 6 месеца."

    Не е вярно! Преболедувалите имат траен имунитет. Досега почти няма случаи на повторно преболедуване. Липсват и статистически данни за повторно преболедували, защото ще лъсне цялата измама.

    Коментиран от #75

  • 70 Hoho Boho

    5 2 Отговор

    До коментар #66 от "Ваксиниран1403":

    "Както ваксината срещу грип всяка година е нещо съвсем обичайно..."

    Не е вярно! Не е обичайно, а по-скоро необичайно:
    "Нищожен процент от възрастните българи се ваксинират срещу грип"
    "Най-нисък дял на хората, които са взели предпазни мерки срещу грипа с ваксини, е регистриран в България – 2%, Латвия, Естония и Гърция - по около 4%."

    Коментиран от #74

  • 71 Ваксиниран1403

    2 6 Отговор

    До коментар #68 от "Hoho Boho":

    Вземи прочети какво точно подписваш при ваксинация, а не пиши глупости. Единствено се подписващ, че искаш да бъдеш ваксиниран с еди си коя ваксина и, че се си запознал с противопоказанията, взаимодействието с други лекарствени продукти и очакваните нежелани лекарствени реакции описани в характеристиката на ваксината. Нищо повече от това. Когато в болницата ти правят определени манипулации също се разписващ, че си съгласен и си запознат с това което ще ти правят, но то не значи, че не можеш да си търсиш правата по съдебен път ако смяташ, че са ти накърнени. За ваксините по желание винаги се подписваш, че си съгласен. Така е било и преди така е и сега така ще бъде и в бъдеще. Въпроса е принципен и няма нищо общо с конкретна ваксина. При ваксинация срещу грип срещу се разписваш.Откъде на къде твърдите подобни глупости за съгласието което се подписва при ваксинация. Това е гнусна пропаганда в която няма нищо вярно. Това много лесно може да се провери, но никои не си прави труда да провери и това се използва като “сигурно доказателство” от антиваксърите.
    На няколкото милиарди дози да се твърди, че ваксината била експериментална е повече от несъстоятелно. Експериментални ваксините бяха докато бяха проучване в клинични изпитания.
  • 72 Hoho Boho

    5 2 Отговор

    До коментар #66 от "Ваксиниран1403":

    "Така ще стане с ваксинацията срещу корона вирус."

    Не е вярно! Няма логическа причина за подобен извод.:))

    Коментиран от #76

  • 73 Не на нас рия

    8 2 Отговор

    До коментар #56 от "Ваксиниран1403":

    ТРОЛЕ, аре престани вече!
    Като няма какво да кажеш, що пишеш щуротии?
  • 74 Ваксиниран1403

    2 6 Отговор

    До коментар #70 от "Hoho Boho":

    А в другите страни толкова нисък ли е този процент? Какъв е в скандинавските страни? Какъв е просената в западно европейските страни? Какъв е процента в CAЩ? В България ваксините срещу грип са безплатни само за тези над 60 години. В другите страни те са много по-достъпни. Те са ежегодни, но никои не ги прима така драматично като тези срещу корона вируса нали.
  • 75 Ваксиниран1403

    2 5 Отговор

    До коментар #69 от "Hoho Boho":

    Ако някои очаква доживотен имунитет срещу респираторен вирус без значение дали естествен или изкуствен е просто наивен. Ако имаше такава нещо от грип всеки щеше да боледува само веднъж в живота си или щеше да се ваксинира еднократно. Случаите на повторно боледуващи изобщо не са единични вече.
    Някои ще ги повтори след 6 месеца други след 9 трети след 12 месеца, а четвърти след 15 месеца. Ще повтори и даже ще потрети всички защото доживотен имунитет към респираторен вирус не е съществувал и няма да съществува никога. В коя страна по света “материала” е свършил и повече вълни нямат? Нима мие ние ще сме първата такава страна? Това, че някои се е срещал с вируса не го прави не възприемчив за винаги, а и вируса се променя и приспособява. Това е в основата на вирусната еволюция.Потърси информация за бразилския град Манаус като си толкова категоричен в твърденията си, че повторно боледуване е невъзможно.
  • 76 Ваксиниран1403

    4 5 Отговор

    До коментар #72 от "Hoho Boho":

    Има разбира са това, че гледащ нещата повърхностно ти пречи да я откриеш причината.Мои коментар още от миналата година:
    Ваксините ще решат проблема, но докато стане това загубите в човешки животи и съсипани икономики ще нарастват още много. Ваксината ще е безопасна и ефективна, но действието и ще е кратко и от тук нататък тя ще бъде периодична всяка година или няколко пъти в годината. Няма да се ваксинират всички и вируса ще продължи да циркулира сред хората. Това е целта на кампаниите срещу “вредните” ваксини. Просто се прилага доброто старо разделяй и владей. Така ще е защото фармацевтичните компании, тяхното политическо лоби и собствениците им не биха изпуснали тази златна възможност всички правителства да се абонират за техните продукти завинаги и да получават сигурна и гарантирана печалба за години напред. Ако ваксините не са ефективни или имат странични ефекти тази цел няма да се постигне. Ще се продадат еднократно и край, а те не преследват еднократна продажба. Също така ако се ваксинират всички и вируса изчезне отново няма как да се печели дългосрочно.

    Коментиран от #77

  • 77 Верно ли

    5 1 Отговор

    До коментар #76 от "Ваксиниран1403":

    Хахахахах, е доста си се напънал да го изкараш тоя мозъчен напън, а? Аре ходи си удари няколко дози наведнъж, та да мирясаш! Даже си вземи и допълнителни противогрипни!
  • 78 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 2 Отговор
    Божидарчо, пак ли ти ръсиш мозък???
    Божидарчо-будалчо, мно-о-о-го дълга статия, може и по-кратичко: ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!!
  • 79 Кака Пена

    0 0 Отговор
    Поръчкова статия! От привържениците на повсеместната ваксинация! От "по желание" ваксинацията МАЙ ще стане ДОБРОЗОРНА...