Last news in Fakti

9 Август, 2021 13:37 22 049 103

Емил Соколов за ФАКТИ: Ако Борисов ни го набиваше с 200, перверзията на ИТН е далеч по-зловеща

  • емил соколов-
  • итн-
  • има такъв народ-
  • 46-то народно събрание

"Нови избори са наложителни, тъй като ИТН и Слави излъгаха електората", смята Соколов

Емил Соколов за ФАКТИ: Ако Борисов ни го набиваше с 200, перверзията на ИТН е далеч по-зловеща - 1
Емил Соколов; Кадър: "Денят с Веселин Дремджиев"
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"ИТН са мутри с претенция за антисистемност, което е нелепо".

Това каза в интервю за ФАКТИ историкът и политически анализатор Емил Соколов.

"Това, което виждаме, е предупреждение какво предстои. Сега е моментът обществото да отхвърли модела на ИТН, преди да са имали възможността да го реализират", смята още той.

След сутрешното интервю на предложеният от ИТН за вътрешен министър и вицепремиер Петър Илиев, разговаряхме с Емил Соколов относно поведението, което виждаме от първата политическа сила в момента и изводите, които можем да извадим за разбирането на властта на база това поведение. Целия разговор четете в следващите редове:

- Г-н Соколов, какво е мнението Ви за поведението, което представителите на „Има такъв народ“ демонстрират в публичното пространство?

- „Има такъв народ“ показа, че е партията на бръснатите главички с малки душички. Това е партията на титулуваните мутри – мутри с претенции за доктори на науките и почетни консули, но никакво покритие. Още по-лошо, ИТН са мутри с претенция за антисистемност, което е нелепо. Една мутра обаче няма как да е антисистемна, тя си е мутра – знае да извива ръце, да заплашва и да рекетира. Това ни показаха ИТН през последните седмици.

От „Има такъв народ“, партия с претенции за промяна, работата стана „Има такава наглост“. Това, което виждаме по телевизията, е пълзяща реанимация на мутренските години от 90-те. Ако от ИТН се държат така преди да са сформирали правителство, какво ще стане, ако успеят да сформират такова? Пак казвам, отговорът се крие в 90-те години, когато най-бруталните и нелицеприятни качества и представители на обществото ни бяха на преден план.

- В каква хипотеза според Вас кандидатите за управленци ще спрат да ни се карат от екрана?

- Ще спрат да ни се карат, когато почнем ние да им се караме. Този карнавал трябва да спре. Ако ИТН си мислят, че гражданите ще ги оставят да надминат ГЕРБ по наглост и безочие, грешат. Такива протести ги чакат, че свят ще им се завие. Хората не протестираха миналото лято, за да заменят бойковщината със славитрифоновщината, която по всичко личи, е по-токсична и по-опасна от простотията на ГЕРБ.

Нека бъде ясен, проблемът не е в чалгата. Чалгата е най-малкият проблем. Проблемът е в това как ИТН разбират властта. За тях властта и по-точно упражняването на властта минава през наказания, унижения и бичуване. За ИТН властта е доминация. Те целят изцяло да подчинят обществото и институциите. Докато ГЕРБ създаваха мрежа от зависимости около себе си, подходът на ИТН разчита изцяло на употребата на сила срещу всеки, дръзнал да се опълчи на плановете им. Ако Борисов ни го набиваше с 200, перверзията на ИТН е далеч по-зловеща и по-брутална.

- След 12 години ГЕРБ има ли опасност властта да попадне в още по-лош политически субект?

- Да, ИТН със сигурност са по-опасни от ГЕРБ. Проблем е обаче, че с държанието си ИТН ще върнат ГЕРБ на бял кон, което е не по-малък проблем. Досега ИТН нанасят единствено вреди за обществото. Трябват нови избори, където можем само да се надяваме, че гражданите няма да позволят шоуто да продължи. Демокрацията и шоуто, така както ИТН и Слави го разбират, са несъвместими. Трябва да изберем между демокрация, справедливост и законност и шоу, кич и завръщане към 90-те. От нас зависи да направим правилния избор.

- Проектокабинетът на „Има такъв народ“ според Вас следва ли исканията, които поставиха гражданите на протеста миналото лято?

- Не, проектокабинетът на ИТН плюе в лицето на протеста от миналото лято. Нито едно от исканията не е удовлетворено. Нито едно от исканията няма да бъде удовлетворено, защото ИТН не се интересуват от това какво искат хората. Те се интересуват единствено от това да се доберат до власт и да използват тази власт, както те намерят за добре. Приказките на Слави за суверена са поза. Суверенът е просто средство за докопване до властта. Това показва поведението на ИНТ.

- В тази връзка т. нар. партии на протеста – „Демократична България“ и „Изправи се.БГ! Ние идваме!“ трябваше ли да имат по-категорични позиции още при предлагането му?

- ДБ и ИБНИ трябва да гласуват против правителството на ИТН тази седмица. На двете партии и ръководствата им трябва да е ясно, че с Трифонов не може да има никакви разговори, преговори и общи действия. Също като ГЕРБ, ИТН трябва да минат в изолация. Не бива да се избира по-малкото зло, защото такова няма. ГЕРБ и ИТН са еднакво вредни, просто методите им са различни.

- А според Вас този проектокабинет ще успее ли да получи нужната за съществуването си подкрепа?

- До миналата седмица смятах, че е възможно, но след изцепката на Петър Илиев днес, смятам, че кабинетът няма да мине. Въпреки че БСП и Корнелия Нинова бяха готови да подкрепят ИТН, мисля, че и те ще размислят. Единствените, които биха могли да подкрепят проектокабинета, са ДПС. Причината за това е проста. ИТН са проект на ДПС от самото начало. ИТН са поредният патриотичен проект, създаден от ДПС, за да обере протестния вот. Успяха донякъде, но от гражданите зависи ИТН да се превърне в партия еднодневка. Още едни избори биха имали добър ефект върху демокрацията в България. Този път същността на ИТН няма да е тайна и хората ще знаят за какво гласуват.

- Съществува тезата, че целта на Трифонов е да предлага невъзможни за подкрепяне варианти. Съществува и тезата, че ИТН е задкулисен проект, а като такъв би следвало да иска силно властта. Кое според Вас е по-вероятното?

- ИТН и Трифонов искат властта, но рекетът е единственият начин, който знаят, за да я получат. Грешките не са от неопитност, а от наглост. ИТН искат властта на всяка цена, затова са толкова брутални. Ако я получат, ще станат още по-нетърпими. Това, което виждаме, е предупреждение какво предстои. Сега е моментът обществото да отхвърли модела на ИТН, преди да са имали възможността да го реализират.

- Вотът ще се промени ли драстично, ако им нови парламентарни избори?

- Сигурно е само, че при нови избори, ИТН няма да са първа политическа сила. ГЕРБ ще си върнат първото място, а ДБ ще изпреварят БСП. Подредбата по всяка вероятност ще е ГЕРБ, ИТН, ДБ. Това може да изглежда незначително, но тогава ДБ ще получи мандат, тъй като ГЕРБ и ИТН няма как да съставят правителство. ДБ също няма как да състави правителство, но те биха дали шанс на служебния кабинет, което е по-добър вариант от правителство на ГЕРБ или такова на ИТН.

- Връчването на мандата от президента Радев на ИТН беше съпътствано от протест – според Вас гласоподавателите на ИТН разочароваха ли се от действията, които видяха?

- Част от тях се разочароваха. Наивно е да се мисли, че ИТН ще изгуби подкрепата си за дни, но настроенията със сигурност се обръщат. Ако има избори през октомври или ноември, ИТН със сигурност ще изгубят подкрепа. Не е изключено дори да са трети, ако тенденцията остане.

Нови избори са наложителни, тъй като ИТН и Слави излъгаха електората. Те не просто го излъгаха, а с месеци се представяха за нещо, което не са. ИТН не са партия на протеста, а една от най-неприятните метастази на статуквото, ако не и най-неприятната.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 141 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пкп я

    70 203 Отговор
    Този от къде го изкараха, боже колко е "умен" хлапака. Да си избърше млякото по устата!

    Коментиран от #85, #87, #100

  • 2 Орлов мост

    35 141 Отговор
    Славчу само с един Тайсън кючек на Орлов мост може да спечели изборите.

    Коментиран от #50

  • 3 ГЕРБ

    72 72 Отговор
    А като ви набиваше 50лв към пенсиите?
  • 4 КОТарАК

    42 158 Отговор
    мачкай Слави-единственият който го плюят преди да е почнал нашият мнооого мъдър народ , избиращ ЦАР и Тиква
  • 5 пчелю

    43 129 Отговор
    Все си мислех че има и умни хора - този е много мазна калинка на БОКО!
  • 6 Иван

    32 88 Отговор
    Къв си ти бе......
  • 7 Телевизор

    55 15 Отговор
    Така се прави телевизийка - с избори. Няма лоша реклама.
  • 8 MIG

    34 7 Отговор
    👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
  • 9 Джамбаза

    31 38 Отговор
    Когато ГЕРБ ви го набиваше с 200 се радвахте, а сега рИвете.

    Коментиран от #22

  • 10 1618

    104 18 Отговор
    Двамата кукловоди и клоуни от ИТН, седящия и този в Парламента ,наглост е да твърдите ,че имате програма,която ще бъде изпълнена от неподготвени и зависими от ДПС и ГЕРБ министри?Наглост е да искаш да бъдеш подкрепен от другите партии без подписан договор за да ги вкараш в капан и след това да обвиниш тях за подмяната на вота,за предателството и неизпълнените ангажименти към избирателите?Наглост е да имаш агресивно и арогантно поведение,да се изживяваш като„пастир”на народа,който вие възприемате като„стадо”,да подмените вота му и да му поднесете като десерт скрита коалиция с ДПС и ГЕРБ!
  • 11 ТаУмВзе

    57 24 Отговор
    Всяко нещо, след мутропитека ще е зловещо, докато няма Ефективни присъди за мутрата, каскета и шиши. Всичко друго алабализъм за напреднали в изоставането.
  • 12 Gowo

    43 7 Отговор
    Сега идва онзи който стоеше отзад Борисоф . в прекия и преносния смисъл.Онзи с очилата и козята брадичка
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 И аз това

    103 12 Отговор
    Казвах още преди първите избори, че тази партия няма да доведе до нищо хубаво! Излъгаха се младите хора и живеещите в чужбина! Слави се прави на милеещи за народа, но и той си гони неговите интереси! Опре ли до власт и пари всичко друго изчезва!

    Коментиран от #24, #41

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 LOSHIA

    20 33 Отговор
    НА ЧЕРВЕН ИЦКО НИКОЙ НЕ ВЯРВА,А НА ТЕЗИ ИЗМИШЛЬОТИНИ АБСОЛЮТНО НИКОЙ!!!!ЛЪСНА ИСТИНАТА КОЙ,КОЙ Е.......
  • 17 Цецо

    16 60 Отговор
    Спрете се бе.Не ви ли е срам още не са направили крачка и ..хайде с лай...мета.
    30г.реформи 20г.ББ в управлението на държавата на управя ...Абе да не сте мазохисти или ви плащат.

    Коментиран от #32

  • 18 Царя

    31 5 Отговор
    Ще ви го с 300 за 800 дни.
  • 19 1618

    83 29 Отговор
    Прeдaтeлcкaтa пaртия нa Cтaниcлaв Трифoнoв ИТН нямaт мяcтo пoвeчe в пoлитикaтa!Ceдящият нa дивaнa ce изживявa кaтo диктaтoр,пacтир нa нaрoдa,кoйтo тoй cмятa зa cтaдo,чe щoм ca гo избрaли мoжe дa прaви кaквoтo cи иcкa и кaктo cи иcкa!Зa тoвa cключи cкритa cдeлкa и cъглaшaтeлcтвo c ДПC и ГEРБ зa дa мoжe дa върнe cпрeнитe oткрaднaти пaри oт Cлужeбнoтo прaвитeлcтвo oтнoвo в ръцeтe нa oлигaрcитe oт ГEРБ и ДПC !Нямa дa нaпрaви нищo и пo oтнoшeниe нa Гeшeв!Тoтaлни прeдaтeли! Никaквa пoдкрeпa зa тях!

    Коментиран от #29

  • 20 ТОВА ИНТЕРВЮ

    12 1 Отговор
    ДЪРВЕНИТЕ ДЮЛГЕРСКИ РУЛЕТКИ ТРЯБВА ДА ГО ПРЕПИШАТ СТО ПЪТИ ЗА НАКАЗАНИЕ
  • 21 Биби Кинг

    11 27 Отговор
    Изберете Бацо одново таа есен и че ви го набивам с 3-ста!
  • 22 Хахаха

    6 14 Отговор

    До коментар #9 от "Джамбаза":

    Ами да, за радване е. Сега всички като са се наточили да ни го набиват с 500 поне, а Мунчо със свръхзвукова. Ти кое "набиване" предпочиташ?
  • 23 !!!?

    31 40 Отговор
    ДБ е най-подлата партия ! Тя демонизира всички които не й предлагат постове в управлението. Това е декадентска партия от наследниците на градската номенклатура и мастити реститути !!!?

    Коментиран от #62, #78

  • 24 LOSHIA

    13 25 Отговор

    До коментар #14 от "И аз това":

    Когато едно нищо коментира нещо,резултата отново е НИЩО!!!

    Коментиран от #31

  • 25 Gowo

    53 5 Отговор
    От самото начало партията на Трифонов стоеше настрана от антиправителствените партии.Това няма как да не е направило впечатление на мнозина.Те не даваха индикации на партия на промяната.Само неопределени обещания за по добро бъдеще.Но доброто бъдеще преминава през разграждане на престъпната държава.Разобличаване,разследване,арестуване и вкарване зад решетките.
  • 26 Пещерняк

    9 24 Отговор
    Тоя бил голям отворко. 60% НЕ гласували - значи остават40%. От тях дори половината да са гласували за ИТН - 20%. Значи Слави и ИТН излъгаха една пета от електората.
    Тоя сигурно е вестникар, политолог или експерт!?
  • 27 Българка

    55 10 Отговор
    - „Имa тaкъв нaрoд“ пoкaзa, чe e пaртиятa нa бръcнaтитe глaвички c мaлки душички. Тoвa e пaртиятa нa титулувaнитe мутри – мутри c прeтeнции зa дoктoри нa нaукитe и пoчeтни кoнcули, нo никaквo пoкритиe. Oщe пo-лoшo, ИТН ca мутри c прeтeнция зa aнтиcиcтeмнocт, кoeтo e нeлeпo. Eднa мутрa oбaчe нямa кaк дa e aнтиcиcтeмнa, тя cи e мутрa – знae дa извивa ръцe, дa зaплaшвa и дa рeкeтирa. Тoвa ни пoкaзaхa ИТН "
    Безмилостно точно и вярно! Явно мафията дълго е подготвяла проект, който само да подмени ГЕРБ, но с още повече простащина и гешевчета
  • 28 РБК37

    16 41 Отговор
    Платена статия...от 100 км се вижда.
  • 29 LOSHIA

    8 23 Отговор

    До коментар #19 от "1618":

    Публикувано във факти.бг: Когато едно нищо коментира нещо,резултата отново е НИЩО!!!

    Коментиран от #34

  • 30 Мамин Емилчо!! Зелено тикве си още!!

    13 24 Отговор
    Като пораснеш ще станеш голяма, голяма тиква, но иска време!! Не бързай!!
  • 31 Няма значение

    20 3 Отговор

    До коментар #24 от "LOSHIA":

    Какво казва този или онзи , а народа! Народа който остана излъган за пореден път от напразни обещания! Ще направят това и онова, а два пъти се отрекоха от нас като Юда, и сега ще ни разпънат на кръст за техните грешки!
  • 32 Gowo

    33 5 Отговор

    До коментар #17 от "Цецо":

    Приятелю.Една година и костур антиправителствени протести .Изкарване на кирливите ризи на крадливата партия ГРАБ Уволнения на окаляните министри.Изкатване от Служебния кабинет на факти и доказателства за престъпни схеми.А Слави какво е направил.Едно нищо .Плезене Кикотене.Подхвърляне .Намеци Дребни интриги.Какво ще ги чакаме.
  • 33 ДКС КСК сн

    6 22 Отговор
    брей, какъв красив историк, няма да мине брат, не се престаравай … време е за море брат
  • 34 1618

    28 7 Отговор

    До коментар #29 от "LOSHIA":

    Ако,на Нинова чавка не и е изпила ума,няма да подкрепи кабинета на ИТН!В противен случай нейната глупост и политическа недалновидност ще завлекат БСП на дъното заедно с Има такъв народ! Те не подписват никакво споразумение,защото са наясно,че не могат да изпълнят програмата си с това правителство на тайната завера и задкулисието с ДПС и ГЕРБ!Те дойдоха с измама и ще си отидат с измама!За седящия на дивана клоун,кукловод е ясно-не е добре физически и психически,предаде България и с гордост може да носи титлата”Предателят на нашето съвремие”въпросът е какво ще кажат избирателите за Нинова и БСП-кой път избират?На предателите и подменителите на вота на протестиращите хора или пътя на демокрацията,морала и честността към всички граждани стачкували месеци наред против корумпираното,крадливо,мафиотско управление на Борисов?
  • 35 Бар Баганьос

    35 2 Отговор
    Главчу от Учиндол защо мълчи като риба когато стане въпрос за ДПС, Ахмед Доган, Пеевски , Гешев????
    Нито звук по тези теми...
    ЗАЩО?????

    Коментиран от #38

  • 36 Щерю

    40 5 Отговор
    Чалгата печели при най лесно манипулируемите,това са хората с ниско образование,нисък социален статус и гастарите общи работници.Обикновено,хора обработени от тъпото шоу с хумор за дебили и ромски ритми.
    В София,чалгата са много назад, едва трети.
    Дори в измислени държави като Косово и Северна Македония хората не гласуват за клоуни

    Коментиран от #39

  • 37 3333

    7 28 Отговор
    Голям страх от ИТН, шоросоиди вият

    Коментиран от #42

  • 38 Gowo

    19 7 Отговор

    До коментар #35 от "Бар Баганьос":

    Няма и да вдигне ръка срещу господаря си.Защо ДПС нака са влезли дълбоко в чистотата на Слави .Едно от обясненията е че навремето те са го подкрепили и извадили от рекета на ГРАБ Слави им дължи помощта Без да разбира че ГРАБ и ДПС са едно.С един господар ...ДС
    ..и Москва
  • 39 3333

    5 5 Отговор

    До коментар #36 от "Щерю":

    В София герб, ндсв, сдс печелеха на много. Коментара за софийската глупост е излишен

    Коментиран от #43, #44

  • 40 Аре у лево

    7 11 Отговор
    Искам нови лица. Който иска известни - ще получи това до което ни доведоха те - настоящата разруха на демокрацията.
  • 41 оня

    18 2 Отговор

    До коментар #14 от "И аз това":

    На следващите избори ще го разбере чалгара:))
  • 42 Gowo

    19 4 Отговор

    До коментар #37 от "3333":

    Какъв страх пред един завършен наркоман.По страшното е че моделът Борисоф Доган се отлага във времето.ТЕЦ Варна и студения резерв все още е в ръцете на Москва.Това трябва ли да те тревожи Ми намали дозите и ще започне да те тревожи
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Пацо

    4 6 Отговор

    До коментар #39 от "3333":

    В долноуйно печелехме само бсп
  • 45 ДОБРО УТРО!

    9 5 Отговор
    ИТН е продължението.

    Коментиран от #46

  • 46 111

    20 0 Отговор

    До коментар #45 от "ДОБРО УТРО!":

    НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ОТИДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ!

    Коментиран от #103

  • 47 Мунчо

    21 2 Отговор
    Поздравления Соколов... Имаш голям напредък, в сравнение с предишна статия, анализирайки ИТН.... Разбрал си вече, че действията на лудите тъпанари не подлежат на анализ и не се подчиняват на логиката
  • 48 гост

    5 30 Отговор
    КАКВО РАЗБИРАШ ОТ ПОЛИТИКА БЕ ДРЮШЛЬО . ИТН Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ БЕЗ СТАТУКВОТО . МНОГО ЗЛОБНИ СА ХЕЙТЪРИТЕ НА ТИКВАТА И ХРИСТО ИВАНОВ , ГАДЖИГЕНОВ , МАЯ , ДОНЧЕВА . ТЕ СА СТАТУКВОТО . ОТКЪДЕ СЕ ПРЪКНАХА ТЕЗИ ЮНАЦИ И ДЕВОЙКИ . ПОЛОВИНАТА ОТ ГЕРБ , ДРУГИТЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ . ИТН СИ ИМАТ ПРОЦЕНТИ С КОИТО ЩЕ РАЗБЪРКВАТ СТАТУВОТО ЗА ДА НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО , КРАДИТЕЛСТВО . ЗАЩО ЗАБРАВИЙТЕ ЗА ТИКВАТА , КОЙТО В МОМЕНТА СИ СТОИ В ЪГЪЛА И СЕ ПОДСМИХВА , ЧЕ УСПЯ ДА РАЗДЕЛИ ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА . РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ .
  • 49 Мара

    13 17 Отговор
    Пази боже да дойдат на власт ДБ и комунистите начело с Мая и Корнела. Голяма лапаница ще бъде. Дайте им шанс, че много огладняха.
  • 50 забрави

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Орлов мост":

    Каквото беше няма да се върне!
  • 51 Волен Сидеров

    4 3 Отговор
    не знам с колко,ама на мен ми го наббиват от 30 години.Ама пък как ми плащат!Струва си.

    Коментиран от #57

  • 52 ВикиЛексъсОсло

    16 4 Отговор
    По-интересно е защо мълчи учиндолеца за сексуалноста си и защо на 53 години няма деца?! Дори вече покойния мистър 100 манекенки има голямо дете Христо Сираков и дори Азис! Само Евгени Минчев и Слави нямат деца от 50+годишните известни! Това говори ли ви нещо?

    Коментиран от #54

  • 53 хаха

    10 18 Отговор
    Ако от ИТН бяха предложили порции и постове на ДБ и ИБНИ сега нямаше толкова да квичат.
  • 54 Gkbb

    14 1 Отговор

    До коментар #52 от "ВикиЛексъсОсло":

    Говори ми , че Слави няма деца. Нещо нормално за неженен. Тоя проблем не е проблем на България , колкото другите проблеми , които Славчо дроби на българите.
  • 55 Прост народ

    28 2 Отговор
    Излъгаха Този Народ (ИТН) още първия път, когато върнаха мандата.
    И какво стана - гласуваха повече "хора" за тях.
    Втори път ги излъгаха...
    Прост народ - слаба държава
  • 56 опа

    4 18 Отговор
    Щом соросоидите започнаха да вият на умряло значи ИТН трябва да направят кабинет.
  • 57 Сидеров

    3 1 Отговор

    До коментар #51 от "Волен Сидеров":

    Забравих да уточня .че са ма го наббивали още като бях млад онанист.И за това не ме взеха в казармата.Мдааа
  • 58 ВЪРГАЛА

    16 0 Отговор
    Когато беше стачката против Петър Младенов във НАТФИЗ и блокирахме университетите, всички бяхме едно, ядяхме едно, спяхме по сцени по аудитории. Слави Тогава дойде във НАТФИЗ, бяха гаджета със Силвето Лулчева, смени бравата на един учебен кабинет и си направиха спалня за тях с ключ. Той беше единственият, който си имаше собствено място“, разказа Въргала. Слави е роднина на Желю Желев и неговият генерал от ДС.
  • 59 Много точно казано !

    21 0 Отговор
    Много точно казано !
    Дано народа не настъпи мотиката отново!
  • 60 Клеопатра

    28 2 Отговор
    Тошко и компания изглеждат,като озъбени свирепи кучета.Които дълго време са били далеч от миризливия кокал и хоп сега се докопаха.Елате ни вижте, сега ще ви разкажем играта.Няма нужда ,Тошковци да ни размахват назидателно пръст от екрана и да ни говорят колко сме зле,да си видят техните проблеми и тогава да махат пръст!Изчистете си боклука,който сте събрали не виждате ли,че станахте за смях.Това не е чалга концерт и да удряш дайрето.
  • 61 Гост

    3 11 Отговор
    А този помияр кой е?

    Коментиран от #66

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 селтак

    10 0 Отговор
    Усетихте ли се?
  • 64 Защо бе сороси

    5 19 Отговор
    ИНТ не са управлявали и един ден, обаче всички грантаджийсйи пудели на каишка скачат като ужилени.

    Аз не съм гласувал за ИТН, но при евентуални други избори ще гласувам за тях, а и не само аз...
  • 65 Ъъъъ

    1 15 Отговор
    1 процент владее 99 от богатството и те ви командват с медиите и милиардите. Те няма да ви допуснат да хваните лостовете на властта. Случайно дошлите ще бъдат оплюти и разпънати, както става в момента...с ИНТ. Затова хейтъри пак ще сте роби..
  • 66 Пшебем све!

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "Гост":

    Баща ти!
  • 67 Просто човек

    14 0 Отговор
    Не протестирах за това!
    Не на кабинета на ИТН!
  • 68 Морски

    16 1 Отговор
    Много ми се иска да греша за Слави и партията му поведе народа и страната към нещо много по добро от това което е в момента,но се съмнявам в това и мисля че всичко казано в тази статия е абсолютно вярно и човека не е калинка на ГЕРБ.Имал съм възможност да комуникирам със Слави Трифонов още през далечната 2002г,имаше си държанието и обноските на мутра,на маса се събираше само с мутри,дискотеката му Дулсинея във Сл.Бряг на времето му я дадоха да я роботи мутрите.Той винаги търсеше тяхното внимание.Не искам с казаното от мен да ви влияя по някакъв начин но нека всеки си има едно на ум,и да мисли преди да дава доверието си на някой слепешката.Не бива да позволяваме това което ни причини ГЕРБ да позволим да продължава,никога повече!

    Коментиран от #75

  • 69 Кири

    10 1 Отговор
    Няма как братлета ще чакаме още 4години Слави и ИТН ни излъгаха.Слави бил човек на Доган казват.Ще чакаме времето да мине ,туй то.
  • 70 jorj

    9 18 Отговор
    Стига сте лъгали хората за ГЕРБ!!!!! Ако се направи нещо през тази 30 години преход, това беше при управлението на ГЕРБ!!!!! Уплашиха се дъртите комуняги, че при още един мандат на Борисов и те са в политическото гробище!!! И си съчиниха протести/терористични /, промяна/връщане в Сталин ските времена /партии на протестите, сататизиране на управлението с изфабрикувани компромати, вземане на кремълски позиции в хибридната война на кремъл срещу ЕС и България, ВСИЧКО КАТО ПО УЧЕБНИЦИТЕ НА КГБ!!!! В момента те си спасяват откраднатото и доошушкват България доказвайки по този начин комунистическата си вярност към кремъл!!!! Страшното е, че българите за кой ли път немогат да разберат измамата и се лъжат, очаквайки спасителя!!!!!

    Коментиран от #73, #74, #76, #86

  • 71 Просто човек

    14 1 Отговор
    Не протестирах за това!
    Не на кабинета на ИТН!
  • 72 хаха

    2 4 Отговор
    Ученик ли е този?
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Чудя се

    16 0 Отговор

    До коментар #68 от "Морски":

    дали има още някои от сорта на Слави, който да ходи с орхана и то от години, когато итн означаваше и така нататък?
    Да сте виждали някой известен певец като Лили Иванова, артист като Стефан Данаилов да ходи с охрана?
    Явно се изживява като мутра.
  • 76 Забравил си

    4 6 Отговор

    До коментар #70 от "jorj":

    Забравил си да напишеш - напълниха му шкафчето, купиха му къща в Барселона, пращаха му Мата Хари-та итн
  • 77 Аз аз аз

    2 7 Отговор
    А бе, пикльо ,още пикаш на шумка ,не давай акъл!

    Коментиран от #80

  • 78 Пшебем све!

    4 6 Отговор

    До коментар #23 от "!!!?":

    Ето един очеваден пример на класически бyлгapиcтaнckи имбецил, електорат на ГРОБ!
  • 79 Зайко Байко многознайко

    5 2 Отговор
    Тошко Африкански, "гушкането" е неминуемо , жалкото е че беэ циркумсиэваните не може да направят каквото и да било и това ДПС го энае много добре. в каквато и да е комбинация , но важното е да свалят Бойко Борисов и Гешев. Много, ама много откраднаха и не им пука . На народът му писна!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 112

    1 11 Отговор
    Много се изплашихте от Слави, мутрички престъпни.
    Значи сме на прав път, Гробарите в затвора, начело с банкянския селяндур.

    Коментиран от #82

  • 82 Смешник,

    2 1 Отговор

    До коментар #81 от "112":

    Като си чукнеш сам плюсче получаваш ле разтърсваща eяkyлaция в слипчетата?
  • 83 волен сидеров

    6 1 Отговор
    ВСИЧКИ СА МАФИОТИ-ЖАЛНА НИ МАЙ„ИЦА
  • 84 Смърфиета

    2 6 Отговор
    Защо да четем това вчеращно л-но? Нали вече го е казало по ТВ1 и нещо много специално ли казва ?
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Фаро

    4 3 Отговор
    От олимпиадата в Токио цял свят разбра двата пола в България-джендър и жена
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Бълга рина не е С виня, той яде всичко !

    3 0 Отговор
    Няма да е 200 а няколко по 100 , но във същото место !
  • 92 Бай Ху (By Who)

    4 1 Отговор
    Че се усетите вие каква е перверзията на Изруда!
  • 93 бай Даньо

    4 2 Отговор
    Няма да се съглася с много от написаното , най вече с приравняване на ГЕРБ (партия управлявала 3 мандата ) с ИТН - сбирщина от опортюнисти които дори не могат да прокарат правителство, независимо колко клиентелистко и наведено насам натам ще е ... но с прогнозата за подреждането след следващите избори ще се съглася - ГЕРБ, ИТН, ДБ. Въпроса ми е към ДБ какво ще изчегъртваме тогава, загорялото по собствените гащи ли?
  • 94 Ема

    5 2 Отговор
    Браво! Всяка дума в десетката! ИТН води фашизма след себе си. А фашизмът върви с анархията. Какво е диктатурата, освен анархия на управляващите над останалата част от обществото. За каква демокрация може да става дума тук?! Досега имаше една ламя в държавата, сега ламите станаха две...

    Коментиран от #96

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Математика

    1 0 Отговор

    До коментар #94 от "Ема":

    Фашизъм и Анархия сине са взаимоизключваюи се понятия. Докато има хора като теб лично на мен държава, управление, общество или анархия никога няма да ми пречи.
  • 97 Тото 1 и Тото 2

    1 1 Отговор
    Защо се опитваме насила да върнем простака-буда на власт ?

    Коментиран от #98

  • 98 Баба Гицка

    0 0 Отговор

    До коментар #97 от "Тото 1 и Тото 2":

    Как се набива с 200? Кое е 200?
  • 99 Ако не е 200 то ще е Наколко по 100

    0 0 Отговор
    Но пак в Същото Место !
  • 100 цитат

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "пкп я":

    Публикувано във факти.бг: Този от къде го изкараха, боже колко е "умен" хлапака. Да си избърше млякото по устата!

    Не е мляко, не е ......
  • 101 мнение

    2 2 Отговор
    Единственото което остана е втората сила да подкрепи първата.
    Това е най разумното към момента
  • 102 ПК инк

    0 1 Отговор
    От кога уличните жаргони на простаците станаха
    модни изкази на други простаци-журналя, или
    на самозвани "политолози, "коментатори"?

    Този с 200-тата простака може ли да обясни за
    какво, аджеба, става дума?
    Да обясни с думи ПРОСТИ, ЯСНИ, БЪЛГАРСКИ.

    Моля, очакваме отговор от този двейстак.
  • 103 сандокан

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "111":

    Аз отива за Славчо бат Бойко свърши парите