Last news in Fakti

9 Август, 2021 19:00 9 590 103

Нагло, арогантно, агресивно: да поговорим за интервюто на Петър Илиев

  • петър илиев-
  • има такъв народ-
  • слави трифонов

Отличникът от Софийския университет няма как да не знае, че демократичната политика работи с искане на кредит на доверие от гражданите и с поемане на отговорност пред тях при разочарование и провал

Нагло, арогантно, агресивно: да поговорим за интервюто на Петър Илиев - 1
Снимка: NOVA TV
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Много опасно е, ако човек като Петър Илиев оглави МВР и стане силов вицепремиер. Подобен профил може да върне спомените за най-мракобесните времена в българската история, пише Веселин Стойнев по повод интервюто на Илиев.

Потресаващо интервю по "Нова" на номинирания за вицепремиер и вътрешен министър Петър Илиев. Мрачният образ на лидерите и лицата на „Има такъв народ“ е окончателно завършен. Навъсените, недиалогични, жлъчни, самодостатъчни и безкрайно самоуверени хора достигнаха пределите на арогантността и агресивността.

Видяхме поредното „ново лице“, което искрено вярва в максимата „като му дойде времето“. И което не дължи никакви публични обяснения за намерения - „политиката на фактите“ означава да не го питаш нищо предварително. Но понеже е непогрешими, политиката на свършения факт е единствено правилната.

Ако човек като Петър Илиев оглави МВР

Отличникът от Софийския университет Петър Илиев няма как да не знае, че демократичната политика работи с искане на кредит на доверие от гражданите и с поемане на отговорност пред тях при разочарование и провал. А средата, в която функционира кредито-падежът, е свободната публичност. Г-н Илиев обаче очевидно не смята, че трябва публично да търси подкрепа и да убеждава някого в позициите и намеренията си. Нито пък вярва, че някой, освен този, който го е пратил, може да му търси сметка. „Мъжката дума“ на Слави Трифонов е неговата пъпна връв в политиката.

Нещо повече: той използва елементарните похвати на пропагандата, за да брани имунизацията си срещу публичност - искрено вярва, че трябва да е напълно недосегаем, преди да се качи на ринга, както сам се изразява - тоест, докато не стане член на кабинета, трябва да е целият в бяло. И какво по-елементарно за целта от това да си присвоиш чужди битки - да наричаш „кафяви медии“ и „кочина“ сериозните медии, които години наред са оцелявали в битката за медийна свобода. И които сега с професионални публикации вадят сериозни улики за плагиатство.

Каква по-голяма наглост от това да се пишеш жертва на някакво неназовано „задкулисие“, след като няма никакви публични данни да си му се противопоставял, а покрай изявите ти да става все по-съмнително дали не си негов продукт? Тогава вече дори няма нужда да бъдеш питан за идеи и намерения, даже и максимата „като му дойде времето“ да се пропука. Както се изпусна друга „котка в чувал“, номинираният за финансов министър Пламен Данаилов, който обяви въжделенията си против скорошно приемане на еврото.

На всичко отгоре зад арогантността и агресията дори не наднича смелост. С адвокатски подход Илиев не назова никого от „кафявите медии“ и „задкулисието“, а въпреки че „проблеми с текста нямам“ (говорейки за научния си труд и избягвайки думата „плагиатство“), е много гневен защо в правилата на Етичната комисия в СУ е отпаднала давността за плагиатство. Да, прав е, че само за престъпления срещу мира и човечеството няма наказателна давност. Но за плагиатство, това голямо зло срещу науката и човешката общност, не бива да има етична давност.

Изключително опасно е, ако човек като Петър Илиев оглави МВР и стане силов вицепремиер. Подобен антидемократичен профил може да върне спомените за най-авторитарните и мракобесни времена в българската история. Лидерите на протестните партии вече имат не само пълно основание, но и задължението да не подкрепят кабинет, в който крайъгълна фигура е Петър Илиев.

Фалшификацията на промяната

Слави Трифонов си даде сметка за невъзвратимите щети, които любимецът му нанесе. И затова се опита да стовари другиму вината за предизвестеното поражение. Два часа след потресаващото интервю той публикува 6 точки на пълно съвпадение между ИТН и партиите на протеста. И постави за последно ултиматума си, че ако не гласуват правителството му, ще извършат предателство и ще донесат „нови избори и радост за ГЕРБ и партиите на статуквото“.

Чак такава невинна глупост не може да има на тоя свят. Подходът напомня на 1990-те, когато най-радикално крещящите седесари топяха влиянието на тогавашната опозиция. Естествено, после се оказаха доносници на ДС - като агент Николай, който впоследствие стана предан пудел на Бойко Борисов и конституционен съдия.

Сега изглежда е в ход подобна фалшификация. Самокомпрометиране на промяната в лицето на най-голямата протестна партия, стоварване на вината върху автентичните носители на промяната и спихване на обществената енергия за промяна. В резултат възцаряването на статуквото, със или без Борисов, накрая се приема от мнозинството с апатия или дори облекчение. Първоначалните подозрения, че ИТН е патерица на ГЕРБ май се оказват верни. Но не в ортопедичен, а в артериален вариант - като временен байпас.

*****

Този коментар изразява личното мнение на автора. То може да не съвпада с позициите на Българската редакция и на Дойче Веле като цяло.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 82 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пак

    28 152 Отговор
    Поръчкова статия....
    Статуквото няма да падне лесно
    Оказа се, че ДБ и Мая и Курнелия искат да са вечно в политиката....

    Коментиран от #87

  • 2 фен на сидеров

    87 8 Отговор
    нагло копче !
  • 3 Мето

    127 8 Отговор
    Този най - вероятно вербуван от други вече
    " приятелски" нам страни агент се издъни с трясък.
    Нагъл, злобен, арогантно - агресивен тип.
    Не става за портиер камо ли за министър.
  • 4 русенец

    117 6 Отговор
    И какво излезе, че ИТН са по-мутри от Тиквата.:))) Хайде и Митьо Очите да барне една партия, че на следващите избори да се надяваме на него.

    Коментиран от #5

  • 5 ужас

    109 11 Отговор

    До коментар #4 от "русенец":

    Славуца връща Тиквата на бяло магаре...явно това е била целта.

    Коментиран от #14

  • 6 БСП КОМУНЯГИТЕ В ШОК

    18 115 Отговор
    МЛАДЕЖА НЕ ЦЕПИ БАСМА НА НИКОЙ....НЕ Е УЧИЛ В МОСКВЕ И НЕ Е МИНАЛ ПРЕЗ КГБ.....НИНОВА, ДОНЧЕВА, МАНОЛОВА, БОЙКИКЕВ НЕ МОГАТ ДА ГО ПРЕЖИВЕЯТ....

    Коментиран от #53, #93

  • 7 абсолютно

    83 6 Отговор
    копие на славуца мутрата
  • 8 Бойко

    10 89 Отговор
    Ми хи хи ,човекът говори истината ,а червените Омряха
  • 9 Смятам

    44 3 Отговор
    че не си струва ! Загувено време , прескачай го и напред - като при Олимпиада ! И вяра в победата !
  • 10 1618

    77 8 Отговор
    Бoжe,eлa cи прибeри вeрecиитe!Изглeждa нe caмo куклoвoдитe,нo и цялaтa нeкaдърнa,прeдaтeлcкa прocлoйкa oкoлo тях ca зa пcихиaтриятa!Тoлкoвa cтe злe,чe cтe cмeшни и жaлки!ИТН нямa дa cъcтaвят прaвитeлcтвo! Oтивaт нa дънoтo! Caми ce прeцaкaхa c пoдмянaтa нa вoтa, c aрoгaнтнoтo и нaглo пoвeдeниe cъc cкритaтa зaвeрa c ДПC, БCП, ГEРБ!Тошко Йорданов в стил Борисов крещи истерично срещу опонентите си, които не искат да влязат в капана на ИТН и с право не искат да ги подкрепят!Предателите,подменили вота и направили тайна завера с ДПС и ГЕРБ викат „Дръжте предателите” Всички от ИТН са за психиатрията!Там да се изживяват като пастири! Повече нямат място в Парламента!
  • 11 ЕВРО НЮЗ

    60 6 Отговор
    Обкръжението и избраниците на Учиндолския череп няма начин, просто са длъжни да бъдат нагли, безкруполни, арогантни най малко колкото него.. Това е едно от условието да попаднеш в полезрението
  • 12 Бойко

    6 31 Отговор
    Треска разтресе кочина а на задкулисието ,ахахаха
  • 13 Барбадос

    58 4 Отговор
    Дипломата на Сламен е фалшива.
  • 14 русенец

    45 3 Отговор

    До коментар #5 от "ужас":

    Просто 30 години библиотекарите ни правят иглички ала добра и лоша мутра. Всички партии в парламента са им маши. Проблемът е, че политик стана много мръсна дума и никой читав човек няма да си оси**ра името заради България.
  • 15 BG Психар

    20 4 Отговор
    Патрик Бейтман (петър илиев) направил резервация в Дорсия на целия випуск ! Някой да му провери фризера на това момче !
  • 16 Корнелия Муци

    26 3 Отговор
    Оле мале тоз младеш ко каза ве
  • 17 Мая

    16 2 Отговор
    Ний ще гласувами десат пъте минос
  • 18 Бойко

    21 6 Отговор
    Нали се сещате ,веднъж стомна ,втори път стомна .....
  • 19 БСП КОМУНЯГИТЕ В ТИХ УЖАС

    7 32 Отговор
    ИСКАТ РАДЕВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ОСТАНЕ ЗА ПОСТОЯНО...СЛАВИ И БАЦО НЕМА ДА ИМ ПРОСТЯТ В ПАРЛАМЕНТА....ШЕ ГО РЕЗНАТ

    Коментиран от #24, #86

  • 20 Издърпан щифт

    33 2 Отговор
    Ако лицето Илиев все пак се класира за министър, очакванията от него ще са тройни и дори да ги свърши, може да не му се зачете. Наглостта на никого и никога не е харесвала, особено в политиката.
  • 21 Бойко велики

    4 33 Отговор
    Третия път им набий канчоците на тез нефелници яко
  • 22 1618

    62 6 Отговор
    Петър Илиев е отвратителен, арогантен , нахален, безкрупулен човек, който изобщо няма място във управлението на България заедно с кукловода седящ на дивана и изживяващ се като пастир на "стадото" народ!

    Коментиран от #26

  • 23 НИНОВА, ТРЪГНАЛА ДА ПОСТАВЯ

    5 24 Отговор
    УСЛОВИЯ НА СЛАВУЦА, ВМЕСТО ДА Я ПИШЕ...ОСТАВКАТА ДЕ
  • 24 Бойко

    1 14 Отговор

    До коментар #19 от "БСП КОМУНЯГИТЕ В ТИХ УЖАС":

    Искат да се закопчеят ,че имаче чао бънбино,хиени
  • 25 пастир

    34 2 Отговор
    Този на снимката за половин час Разконспирира групата на Славчо Учиндолски.
  • 26 Хиена

    9 0 Отговор

    До коментар #22 от "1618":

    Ай ай ай ай кляв кляв
  • 27 Гледано

    15 5 Отговор
    Гьонсуратлък не ни е непознат, помним т. нар "цар", цветан цветанов, мутрата... Тренират ни... Вече има тролски гласове за обединение на старите мутри и новите мутри.
  • 28 Гавриил

    36 2 Отговор
    Най- лишото е, че г-дата от ИТН напълно отнемат вярата на хората с агресията, арогантността и нарцисизма си. А хора без вяра не могат да се изправят и да продължат напред. Защото на Борисов му бяха нужни 10тина години за да си повярва и съответно да се привали. А на тези само няколко месеца. Т.е. те започат точно от там където Борисов се срина. И колкото и да е странно продължават копаенето надолу.
  • 29 Сатъра на Хана

    5 9 Отговор
    Мина Андреева - дъщеря на шефа на Българската секция на Дойче веле , стана говорител на ЕК , понеже се учеше на татко си , как да прави свирки. А сега Дойче веле отричате правото на един обикновен гей да се възползва максимално от мръсотията в Държавата
  • 30 БСП КОМУНИСТИТЕ В УЖАС

    4 25 Отговор
    МЛАДИТЕ КАНДИДАТИ НЕ ГИ БРЪСНАТ ЗА СЛИ.....НИНОВА С 36 ДЕПУТАТЧЕТА, ТРЪГНАЛА ДА КОМАНДВА ПАРАДА.....
  • 31 Гост

    31 3 Отговор
    Учиндолския селчук изгоря!
  • 32 Намерете най после лидер за пример

    6 37 Отговор
    Няма по- добър от Борисов в момента, който да ни извади от кризата в която ни набутват зиналите за пари и власт протестъри, розово червени неолиберали! Ще го разберете по трудния начин!😂😂😂

    Коментиран от #45

  • 33 КОНТРАТА

    18 2 Отговор
    И тоя бел. ред вече не актоален.Неграмотниците не знаят ли кой щежщ вкарва в НС депутати ако има мажоритарни избори? Свестните хора нямат пари за скъпи и продължителни кампании и е такива като Илиев с парите зад него на разни съмнителни типове ще бъдат набутани в НС!
  • 34 Френдо

    11 4 Отговор
    ВБ е на светлинни години напред по интелект и възпитание от този. Интервюто ме върна в далечните години на " Тигре, тигре" и припознаващите се в парчето. Нищо лично, но все пак...
  • 35 old spice

    18 2 Отговор
    Още не е залязло слънцето, а вече две партии ми отказаха. Какво ли ме чака утре?
  • 36 Нищо ново

    23 3 Отговор
    "Навъсените, недиалогични, жлъчни, самодостатъчни и безкрайно самоуверени хора достигнаха пределите на арогантността и агресивността." ...Сякаш описаха и Бойко Борисов !
  • 37 Rorschash

    27 2 Отговор
    На Пешо фейса му е нагъл не е нужно да го слушаш какво говори, фейса достатъчно говори!
  • 38 БАЙ КУРТИ

    10 33 Отговор
    Свалям шапка на това младо момче . Защо всички ревете срещу него преди да си покаже възможностите . СТАРИТЕ МУЦУНИ МНОГО ГИ Е СТРАХ , ДА НЕ ИМ РАЗКРИЯТ ДАЛАВЕРИТЕ .
  • 39 безпартиен

    10 3 Отговор
    Непрекъснато се опитват да ни убеждават,че в живота всичко се случва стихийно,случайно,в най-добрия случай с малка подготовка.Този тарикат каза една истина:"търсете кой има полза"!Аз искам да потърсим кои са кадровиците на българските политици?От всички на ръководни постове избирани или назначавани до сега едва ли ще намерите някой който да не е уязвим с укорими постъпки или престъпления в миналото си!Друго условие е да е или бивш ДС служител или роднина на такъв!На такива лица е направено проучване,дадена е линия на поведение и са длъжни да я спазват!В противен случай биват отстранявани,а някои и физичиски!Нищо ново от години!
  • 40 Тато из Правец

    7 23 Отговор
    Това е истински министър на МВР !!!
  • 41 Професора

    19 6 Отговор
    Абе селски тарикати като тарикатите на Боко от същия модел. Много селско държане в тази партия Учиндол.
  • 42 Плагиат

    21 4 Отговор
    Чудя се как издържа г-н В.Николаев трябваше да го изгони този е мутра в костюм
  • 43 !!!?

    6 21 Отговор
    Интригите на Фигуранта и неговия Фигурант целят политическото пространство да бъде превърнато в руина, та Радев да бъде припознат като единствения стожер на "честността", "почтенноста" и "достойнството" - "светлото бъдеще" на Задунайская губерния !!!?

    Коментиран от #46

  • 44 Дксккдкд

    5 20 Отговор
    Много ерудиран, право куме в очи ли беше:)) и не излъга за нищо в интервюто, а Ви го каза :))
  • 45 Абе ти

    2 13 Отговор

    До коментар #32 от "Намерете най после лидер за пример":

    Не разбра ли най после че до тази к.иза ни докара Бибитко?Браво на ИТН обърка им всички сметки.Мачкай Слави народа го мачках повече от 30 г.Но на българчето не му е омръзнало като им чета коментарите.
  • 46 Професора

    16 7 Отговор

    До коментар #43 от "!!!?":

    Президента Румен Радев е единствения нормален човек на чело на държавата всичко друго комплексирани селски тарикати ала Боко! Селянина от Учиндол е злобно същество с мераци за владт метаците не са му от вчера преди 20 в Камен Воденичаров са искали пак да правят партия.
  • 47 sbs no КОМУНИСТ

    6 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Нагло, арогантно, агресивно: да поговорим за интервюто на Петър Илиев-ПЕТЪР АЛИЕВ -ТАРАШКОВ
  • 48 Айайай

    6 9 Отговор
    Чудно ми е ако някой го оплюват без доказателства както това момче дали ще се държи по друг начин.
  • 49 защо се чудите

    17 2 Отговор
    Какъв да е един Председател на партия, избран от Слави. Ами разбира се нагъл, арогантен и
    невъзпитан. Какъв да е един бъдещ силов министър, избран от Слави. Ами същият, като горе описания . И други, и други....всички са подобни на Слави - нагли, невъзпитани, арогантни, високомерно. Ноооооо - смешни. Като герои от безбройните им скечове . Държат се и говорят сериозно, а предизвикват смях. Не изглежда ли така гениалният скеч. Най-лошото е, че никой не ги взема насериозно и в същото време, всеобщият присмех е съвсем заслужен.
    Има много да им се връща, ама мноооооого.
  • 50 Тоя

    7 2 Отговор
    папагал да не е внук на фашиста Гешев...(няма нищо общо с главния, има общо с историята преди 44-та)
  • 51 sbs no КОМУНИСТ

    15 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг:

    Нагло, арогантно, агресивно: да поговорим за интервюто на Петър Илиев
    Отличникът от Софийския университет
    ГОСПОДИН ОТЛИЧНИК ---ЗЯА ДЛЪЖНОСТТА КОЯТО ТИ ЕОПРЕДЕЛЕНА -АЗ И ТАКИВА КАТО МЕН СЕ ЯВЯВАМЕ РАБОТОДАТЕЛИ - ТВОЯТА ЗАПЛАТА ИДВА ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ --НИЕ НЕ СМЕ ТИ РОБИ -РОБИ НИЕ НЕ СМЕ
    ТОЗИ НАЧИН НА РАЗГОВОР МОЖЕШ ДА ГО ДЪРЖИШ ЕДИНСТВЕННО НА РОДИТЕЛИТЕ СИ ---ЗАЩОТО ТАКА СА ТЕ ВЪЗПИТАЛИ
  • 52 КОНТРАТА

    3 4 Отговор
    В РБ ТКСЗто избира от 12 години правителство. Докато ТКСЗто избира мизеривта ви е сигурна. ТКСЗто да не избира себеподобни на изборите!!!

    Коментиран от #57

  • 53 БазаДанни

    4 8 Отговор

    До коментар #6 от "БСП КОМУНЯГИТЕ В ШОК":

    Новите кадри на кгб след като ги вербоват тук вече ги пращат да учат на запад. Така тъкмо им правет и проверка за лоялност. После след като се издънят тук естествено западът е виновен и отиват примерно в управителния съвет на втб.
  • 54 ЧОБА

    4 14 Отговор
    ЩО РИВЕТЕ БЕ ЧОВЕКА КАЗА ЧЕ ШЕ РАЗТАКОВА МАЙКАТА НА МОШЕНИЦИТЕР С ВСИЧКИ СРЕДСТВА И НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО НА ТРОЛОВЕТЕ ИМ /ДЪРТИТЕ КРАДЦИ ОТ БСП И НОВОПОЯВИЛИТЕ СЕ ОТ ДБ ИМ Е ТЕРСЕНЕ / АДЕ ГЕРБ ДА ПОДКРЕПИ ИТН НО В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ /СЕГА НА РЕД Е ЗЕЛЕНИЯТ ПИНГВИН С ЧЕРВЕНИТЕ БИКИНИ И УМНИЦИТЕ ОКОЛО НЕГО
  • 55 sbs no КОМУНИСТ

    6 2 Отговор
    ДА ДОБАВЯ КЪМ ПРЕДИШНИЯТ КОМЕНТАР ---ДИПЛОМ НЕ ЗНАЧИ УМ И КУЛТУРА -ДИПЛОМ СЕ ПРИДОБИВА ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН -УМЪТ ИДВА ОТ ИНТЕЛЕКТА НА САМИЯТ ИНДИВИД --НО В ТВОЯТ СЛУЧАЙ ЯВНО ДИПЛОМАТА -Е ВЗЕЛА ПРЕВЕСТ НАД ВСИЧКО ОСТАНАЛО ---ОТГОВАРЯШ ИЗЦЯЛО НА ПОГОВОРКАТА -ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА
  • 56 Главата на Гешев се МНОЖИ !

    5 5 Отговор
    Искаме главата на Гешев а на нейно място идват Три ! Остин Пауъл - "Мини ми " Иво Сиромахов, Тошко " Хъ-то" и Бай Шили - СлаБи Трифоновски ! Е нали народа си ги избра ! Сега те ще му го НАФЪРФОРЯТ !
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 този

    4 5 Отговор
    деиства направо като комунист мисли че е недосегаем държа се толкова арогантно и мисля че трябваше да си напише въпросите и само да отговаря на журналиста така стана и с др,рашков преди време в бтв
  • 59 Обичам бугарина , той е натурален

    1 8 Отговор
    Истински гя UR !
  • 60 Защо РУСИЯ е трябвало да идва 1877-ма ?

    6 4 Отговор
    Сменихме турската с Чорбаджийска ТИРАНИЯ !
  • 61 Каква е националната ни черта ?

    2 2 Отговор
    Мазохизма ! Славиме се че можем да го тъ.пим , да ни е все вътре !
  • 62 MIG

    11 3 Отговор
    Вие сте чудни хора!
    Майка му и баба му казват, че е велик, значи е велик!
    Хайде сега, и вие!
  • 63 Гост

    8 5 Отговор
    Кьосето на мъж са прай хахахахаха
  • 64 БСП КОМУНЯГИТЕ В ШОК

    5 10 Отговор
    НИНОВА ПОСТАВЯ УСЛАВИЯ НА СЛАВИ...ПОБЕДИТЕЛЯТ НЕ Е БРЪСНЕ ЗА СЛИ.....
  • 65 Гост

    8 3 Отговор
    Какви постижения? Какви резултати бил постигнал, че не разбрах?

    Коментиран от #66

  • 66 ЧЕ ТО И СТАНИШЕВ НЯМА ЕДИН ДЕН

    7 4 Отговор

    До коментар #65 от "Гост":

    ТРУДОВ СТАЖ, АМА УПРАВЛЯВАШЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ, ПОДПРЯН ОТ ЦАРЯ
  • 67 БСП КОМУНЯГИТЕ В ШОК

    3 7 Отговор
    ИСКАТ ПРАВИТЕЛСТВОРО НА РАДЕВ ДА ОСТАНЕ....ИБАП ЩВ ГО ПРЕДЛОЖАТ...СЛАВИ И БАЦО ШЕ ГО РЕЗНАТ......
  • 68 Александър

    5 1 Отговор
    Няма нужда такава по-мия да се чете до края. Бойко Борисов е криминално проявен, той е 100% мутра, ъндърграунд фигура, и койт не вярва да прочете докладът на Нанси Макландауъл, поради който беше отзована от България като посланник на САЩ и дори наказана да стои зад бюро. Страшно понижение в длъжност за такъв дипломат. Та НИКОЙЯ медийна под-лога не каза нищо за престъпника Борисов ДОРИ СЛЕД информацията изнесена от вече мъртвият бивш охранител Георги Стоев. Статуквото градено 100 години ще умре! България ЩЕ бъде освободена от чи*фу-тите!
  • 69 Българка

    5 7 Отговор
    Петър Илиев бил нагъл.То ,защото Галевица, Пинокио ,Таня тишината и сие ама хич не са нагли.Направо ангели небесни.Така и трябва .Каквото повикало, такова се обадило.

    Коментиран от #79

  • 70 ДЮЛГЕРСКИЯ ДЪРВЕН МЕТЪР ОТ УЧЕН ДОЛ

    2 4 Отговор
    ДА ГО НАПРАВИ ТОЯ🙉 ЗА КОНСУЛ НА БГ.ГАСТАРБАЙТЕР ОТ АНГЛИЯ И ГЕРМАНИЯ🛠
  • 71 Онуфри

    4 8 Отговор
    Не,че съм фен на цигуларя(пази боже) но ме кефи ,как им разкатава майката на червените другари.
  • 72 Много

    4 3 Отговор
    Трудно ще бъде изчегъртването това са като свински черва и като пиявици свикнали да ги хрантутиме.Дръжте се момчета с вас и много народ не се плашете от избори.НАЛИ СМЕ ДЕМОКРАЦИЯ.
  • 73 Защо бугарина е гЯ UR ?

    7 0 Отговор
    След Освовождението Народните Преставители във Велико Търново !? Кой е съзал, регистрирал и узаконил тези партии, техните избирателни листи, програми, избирателни секции, комисии, , наблюдатели , протоколи . И хоп ЧОРБАДЖИЯТА от Цариградската Хазна поемат приходите на Султана. И нищо ново ПОД НЕБЕТО НЯМА ! Те същите вземат всичката пара у нас която беше навга на Султана. А те същите Осъдиха Дякона за туй че друг някой е посегнал на файтона с данъците от Региона ! Ти разбираш ли СВИНЩИНАТА на нашите знатни и родолюбиви Чорбаджии !? Турското се заменя с Чорбаджийското !

    Коментиран от #96

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Ай сик...

    2 1 Отговор
    А главния прокурор е много галантен!
  • 76 Не ви

    2 0 Отговор
    Чета коментарите вече просто само пиша това което мисля. Прост народ слаба държава.По всичко се вижда не ви уйдисва.Пак и пак на избои.По добре на избори отколкото в чекмеджето.ОК.
  • 77 Казанлъжкият Онбашия , вика в Конака

    2 1 Отговор
    Чорбаджията и му прави ЗАБЕЛЕЖКА ! Ако не престане към Раята , да се отнася по - зле както към ВОЛОВИТЕ си - ще го оповести пред Обществеността във Вилаета ! Ти РАЗБИРАШ ли бе ма/на , за каква СВОБОДА е ставало въпрос след 1878-ма година ? И днес е същото ? Ние сме СЛЕПИ , защото гледаме на екрана , много НАФЪРФОРИ !
  • 78 Бай Шиле Трифоновски , сега ще ни

    1 0 Отговор
    Го НАФЪРФОРИ !
  • 79 Защо

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от "Българка":

    Пишеш чужди коментари.Ти просто не си държиш на думата.Ту ги плюваш ту се правиш на интересна.Ти коя б ка си нещо си ми съмнителна.Или като тия в па.ламента не знаеш на кой свят се.Затегвация.
  • 80 И всичките са със голи глави

    2 0 Отговор
    Като главни ПРОКУРОРИ - Гевтар Иванови !?
  • 81 Народа е Овча маса !

    3 0 Отговор
    И винаги върви след чобанина и Касапина !
  • 82 Завръщане на мутрите от 90те.

    4 1 Отговор
    Какво беше казал Слави. Че води ада след себе си.
  • 83 Матей

    2 0 Отговор
    Покрай верните неща и подлата приумица ,че приемането на еврото било превъзходно по подразбиране.Е,да,ама за кого,за евробюрократите със сигурност.Защо тогава толкова продължително го държат слави под прожекторите,за да окепази всичко без остатък ли?
  • 84 МНОЗИНСТВОТО от народа гласува за

    3 1 Отговор
    Тъпана от ГЕРБ и ГАЙДАТА от и т.н. ! За какво да говорим ? За умни хора или за Бе.е.е...е.е ?
  • 85 Ние сме Овце уважаеми " овчи господа "!

    3 0 Отговор
    Пръчове и пръчки ! Ножа не ни мърда !
  • 86 ШИБАНГЕРБ

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "БСП КОМУНЯГИТЕ В ТИХ УЖАС":

    ХАХАХА,коректора-трол на ГЕРП се появи с ГЛАВНИ БУКВИ КАТО БОИКОМАЙСЪЛА НАРЦИС
  • 87 Gowo

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пак":

    Пак нищо не си разбрал.Я прочети я отначало.Бавно ...и спри чалгата , че чак аз я чувам.
  • 88 Иииии

    6 0 Отговор
    Тоя по нагъл и от Цецо апартамента. И по тъп, издъни се преди да е седнал в креслото.
  • 89 Аз Негодника

    0 2 Отговор
    Трагедията на ДБ и техните,борещите се за кариерното си развитие,медии и журналисти...Е ТЯХНОТО ИЗОПАЧЕНО МНЕНИЕ ГО ИНТЕРЕСУВА...ЕДИНСТВЕНО ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА ДБ...НА ДРУГИТЕ ИМ ПРЕЗ...ТРИТЕ БУКВИ.
  • 90 питагор

    6 0 Отговор
    Много са, за съжаление и другите дегенерати на прехода като Петър Илиев ! Многото беззаконие, аморал и безоразие днес се корени именно в тези безчовечни създания на българската перестройка !
  • 91 искания

    9 0 Отговор
    Не знам как е у нас, но в Германия дипломните работи от университетите освен на хартия, се качвчт и на диск, така лесно може да се види дали има плагиатство. А плагиатство е когато използваш чужди цитати, но не ги сложиш в кавички и не посочиш източника. Имаше един министър на отбраната преди години в Германия, който също твърдеше, че това докторската му работа да е плагиатствана е абсурдно, но после се извини и помоли университета да оттегли докторската му степен, по-късно е призован да подаде оставка. Плагиатството е вид лъжа и подигравка с избирателите.
  • 92 Try

    1 2 Отговор
    Кредити НЕОБЕЗПЕЧЕНИ се раздават при министъра на икономиката.Може и да не се връщат.
  • 93 Посетител

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "БСП КОМУНЯГИТЕ В ШОК":

    И..от!
  • 94 Задкулисие

    1 0 Отговор
    Хубаво е че се видя кой, кой е в действителност. Така наречените протестъри, са деца на чичко Сорос те са в основата на Да Б-я, видя се и че Мая и Хаджигенов са техни проксита, 10 -12 години захлебваха, около ББ, бяха част и от Правителството му за известно време, дори направиха "реформа" в съдебната система и то такава, че ни натресоха екземпляр, като Гешев. На думи са против него, но на дела не! Този ход с Клисарова е мислен от поне 1 г. напред. Кой я бе чувал преди 6 месеца? Никой, как стана така, че започнаха изведнъж да я канят по студията ? Е сега се видя, защо.
  • 95 Баба Тиша

    5 1 Отговор
    Може ли да си роден на пъпа на София, повтарям - на пъпа на София, да си завършил най-престижното училище в София, повтарям - в София, да си завършил с шест нула Софийския университет, повтарям - Софийския, и да се държиш и да говориш като човек, живееш в крайните къщи на Учин дол?

    Коментиран от #97

  • 96 Русенец

    2 0 Отговор

    До коментар #73 от "Защо бугарина е гЯ UR ?":

    Точно описано. Браво!д
  • 97 ЧОБА

    2 1 Отговор

    До коментар #95 от "Баба Тиша":

    МОЖЕ ДА ПРАВИ КВОТО СИ ЩЕ / СЛЕД КАТО ВИ ТЪРПЯХМЕ ПРОСТОТИИТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА А СЕГА ТЪРПИМ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЗОМБИТА НА РАДЕВ
  • 98 ЛЕКО ТЪП

    2 0 Отговор
    АМА МНОГО ПОДСКАЧАТЕ БЕ ДРУГАРИ КОГАТО НЯКОЙ ВИ КАЖЕ ИСТИНАТА АМИ КРАДЦИ МОШЕНИЦИ И ИБРИКЧИИ СТЕ БЕ ХОРА А ТОВА ЧЕ ВИ ПДКРЕПЯТ РАЗНИ ГЛУПАЦИ Е ПРОСТО УДИВИТЕЛНО
  • 99 МАЛКА пенсИЯ

    1 0 Отговор
    Кво се чудите,маете,и.т.н.ТАКИВА ПОЛИТИЦИ,НИ СЕ ПАДАТ,ЩОТО,ТАКИВА,СМЕ СИ ИЗБРАЛИ.А сега се вайкаме.
  • 100 Минувач

    0 0 Отговор
    Това горното на снимката да не е незаконното братче на Гешев? Лика и прилика в манталитета, а и на вид го е докарал...
  • 101 А питам

    4 1 Отговор
    Защо сорошите страх ги тресе от тоя?
    Явно този няма да работи за техните интереси?
  • 102 разума

    1 0 Отговор
    Никой не е харесвал гениите докато са живи. Факта че е завършил тези престижни учебни заведения с пълно отличие го доказват . Останалите са една част завистници, други не го разбират, трети не пускат кокала, четвърти си измиват ръцете с него като го обиждат и т.н. Не допускам че е подкупил толкова много преподаватели за да му напишат тези оценки. Той просто е един успял човек но със собствен труд и упоритост и затова говори така. Изпитвам го на своя гръб и затова го казвам пряко. Най нахалните хора са пушачите, некдърниците, простаците които смятат че имат само права без задължения към обществото и т.н. Затова тези умни хора предпочитат да си живеят добре и да оставят другата част да тънат в мизерията си. Но понякога решат да им помогнат и се видят в чудо.

    Коментиран от #103

  • 103 нарцис

    0 0 Отговор

    До коментар #102 от "разума":

    Най-нахални всъщност са нарцисите, защото те дори не осъзнават, че света не се върти около тях. С това изказване направихте блестящ пример.