ФАКТИ.БГ
  • осман октай-
  • дпс-
  • румен радев-
  • мустафа карадайъ-
  • доган-
  • ахмед доган-
  • президент

Осман Октай пред ФАКТИ: Без благословията му, “мъжките секретарки” на Доган не биха нападнали директно президента

"Доган страхува ли се, че разследванията ще стигнат и до него?", пита Октай

Публикувана: 19 Август, 2021 16:03
171 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 80415
Осман Октай пред ФАКТИ: Без благословията му, “мъжките секретарки” на Доган не биха нападнали директно президента - 1
Осман Октай; Снимка: ФАКТИ
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.6 от 393 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Въпросът е дали Доган се страхува, че разследванията ще стигнат и до него. Нещата са много сериозни и дълбоки. Говорителите на задкулисието се опитват да ги неглижират и омаловажат въпроса за общия произход на българи и турци и говорят глупости. Нещата са много сериозни, защото започват още от демонстративното напускане на Карадайъ по формален повод на Консултативния съвет за национална сигурност. Ситуацията е много тревожна и го казвам като един от основателите и създателите на Движението за права и свободи”.

Това каза политическият анализатор Осман Октай пред ФАКТИ. Разговаряхме с г-н Октай относно случилата се вчера размяна на реплики между председателя на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ и президента Румен Радев за “родината майка” на Карадайъ, след като представителят на ДПС засегна въпроса за канадското гражданство на министър Кирил Петков.

“Хора, които не са нито основатели, нито създатели, а са консуматори на Движението за права и свободи - йорданцоневци, Карадайъ и т.н., напуснаха демонстративно Консултативния съвет за национална сигурност пред целия елит, ангажиран с националната сигурност. Да направиш това, е все едно да кажеш: “Майната ви на вашата национална сигурност!”. Президентът като главнокомандващ и като офицер със стратегическа подготовка и мислене, съм убеден, че има друг прочит на нещата. За разлика от нас, той вероятно разполага с много информация за продължаващите разследвания по закона “Магнитски” и от нашите български, и от американските служби, и може би знае дали тези зависимости стигат до самия Доган, дали името на Доган неслучайно се осветява в големи проекти на обръчите като ТЕЦ “Варна”, “Росенец” и т.н. с цел да се сложи неговото име отпред, за да може, ако някой посегне на това, все едно да рискува етническия мир”, каза още Осман Октай.

“След разкритията на Държавния департамент на САЩ по закона “Магнитски” и посочените две имена, приближени лично до Доган, ДПС, вместо да се дистанцира от тях, застанаха твърдо зад Пеевски и Желязков. Очаквах Доган да се дистанцира от тези хора, за да не нанесе травма върху партията и малцинството, което партията представлява. Той като гарант на етническия мир, каквато роля си приписва от 30 години, каквато роля му приписват и неговите пиари в медийното пространство от 30 години, изведнъж залага етническия мир в защита на мафиотските структури, посочени от закона “Магнитски”, коментира Октай.

“Въпросът е откъде “мъжките секретарки” на Доган, както той обича да ги нарича, имат самочувствие да се държат по този начин пред държавния, хора, които са анонимни, да нападат президента. Като казвам анонимни, имам предвид, че това са депутати, избрани с анонимност в пропорционални листи, редени от техните гурута - председателите на съответните партии. Не визирам само Мустафа Карадайъ, а още йорданцоневци, Пеевски и много други хора като Десислава Атанасова, която напада държавния глава. Ако Бойко Борисов не я постави в листата на избираемо място, тя е анонимна личност”, смята още той.

На въпроса какво според него дава това самочувствие да се напада президентът, Октай отговори: “Още когато държавният глава преди една година застана зад протестиращите млади хора и обяви война на задкулисието и мафията, като пред тези протестиращи хора прие ангажимент, че ще направи всички възможно от името на институцията, която представлява, за отвоюването на държавата от окопалите се, от превзелите я групировки, още тогава той си навлече гнева на това задкулисие, на тези групировки, на тези хора, които консумират ресурсите на държавата, милиардите на държавата чрез благословията на партийни лидери, на партийни гурута.

Още тогава казах, че ако не беше тази институционална подкрепа за протеста от президента, нито европейските медии, нито европейските институции, нито американските институции и тези на НАТО щяха да забележат протеста на нашите млади хора. Включително днес нямаше да знаем, че са бити зад колоните на Министерски съвет.

Тези удари срещу президента Радев продължават и днес. Те няма да се дадат без бой, в последните 20 години са се окопали във всички структури на държавата. Тези хора няма да се дадат без бой. Следващите 5-6 години никак няма да са лесни за българските граждани”.

“Въпросът е защо Доган позволява в този скандал да се заложи етническата карта и неговия “авторитет”, че е гарант на този етнически мир”, коментира Осман Октай. “Тези хора не биха имали самочувствие за директно нападение на президента, ако не са получили благословия от него. Това показва страха на Доган, че името му, осветено около тези обръчови придобити активи, придобити именно чрез името на Доган, вече става обект на разследване не само от нашите служби, но и от Държавния департамент на САЩ”, категоричен е той.

“Това ли е причината Доган да е толкова притеснен и да изпреварва с подобни атаки, пораждайки етническо напрежение в страната - това е голямата ми тревога”, каза още Осман Октай.

“Не мога да проумея това като основател на Движението за права и свободи и заместник-председател на партията в продължение на 11 години. Това предизвиква страхове и шок. Аз съм представител на едно малцинство в България, което, след смяната на имената, търси всякакви възможности за интеграционни процеси. Имаме една политическа клика, която обслужва групировките и използва това малцинство, крие се зад него, за да оцелее”, каза още той.

“Доган страхува ли се, че разследванията ще стигнат и до него, до неговото име? Така ли както той се окопа в “Росенец” при акцията на хората на Христо Иванов и останалите протестиращи миналата година и беше поканил 5-6000 млади хора да го защитават? Сега пак ли ще търси такава защита от стотици хиляди турци мюсюлмани в България, за да не бъде разследван откъде и как е придобил тези активи и защо защитава тези лица, посочени по закона “Магнитски”?”, пита Октай.

“Моят анализ е от ъгъла на представител на турското, мюсюлманското малцинство. Аз знам, че много анализатори ще се страхуват да се докоснат до тази тема по същество. Аз, като представител на това малцинство, като човек, който - за разлика от много политически самозванци, убедено знае, че има една-единствена родина, където са костите на прадедите му, а не ги търси в други райони на Евразия, се тревожа дали нашите деца и внуци няма да станат заложници на Доган и мафията около него, които ще искат да оцелеят”, каза още той.

“Когато в Консултативния съвет за национална сигурност е събран целият елит - началник щабове, началници на служби, всички фактори на държавната власт, отговорни за националната сигурност, да ги неглижираш по този начин, като си тръгнеш, аз чета това като заявяване, че националната сигурност тези хора не ги вълнува. Особено е чувствителна темата, когато представителите на малцинството го напуснат. Това е тревожно и не може да бъде акт само срещу Кирил Петков, защото присъствал там. Не може етническият мир да стане залог на една личностна тема.

Двойното гражданство на Кирил Петков е повод, чрез който Карадайъ се възползва, за да привлече вниманието. “Не докосвайте Доган, защото може да изгорите”, каза той едва ли не”, смята Осман Октай.

“Винаги съм казвал, че турците в България, мюсюлманите в България, сме оставили костите на нашите деди в България. По време на Рамазан, на Курбан байрам ние отдаваме почит на гробовете на нашите деди. Костите им са тук. Не може онези хора да имат друга родина. Тези теми, поставени с политически привкус и за употреба, това говори, че тези хора са безпардонни, щом употребяват малцинствения въпрос така. По същия начин те още говорят за смяната на имената, още говорят за Възродителния процес”, обясни Октай.

“Президентът е изключително прав да реагира на това, че наши политически лидери, с претенции за представителност в българското управление, отиват да извършват поклонничество при чужди лидери и да целуват ръка на чужди лидери, и то диктатори. Това е осъдително. За това трябва да се търси и политическа, и наказателна отговорност. Няма по-голямо предателство от чуждопоклонничество пред диктатори и чужди държави, които нямат нищо общо с мен и с моите деди”, завърши Осман Октай.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.6 от 393 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Президентът Радев
1 Отговор
Господин Карадайъ коя е вашата Родина майка?

Коментиран от #118, #121, #140


Оценка:
-29 +578

Софиянеца
2 Отговор
Първо е Боко после и Доганеца ще подпукаме :)

Коментиран от #113, #171


Оценка:
-38 +539

Карадайъ
3 Отговор
Туркия 🇹🇷 🇹🇷

Оценка:
-47 +212

Турски бой
4 Отговор
Октая и Доганя се лупат в небосвода.Соколя одърте..

Оценка:
-34 +161

ДП1
5 Отговор
Догане, коя е твоята родина, мекотело продажно?

Коментиран от #89, #105, #112


Оценка:
-19 +433

6
Този коментар е премахнат от модератор.
Последния Софиянец
7 Отговор
За Карадайъ разбирам,ама такива предатели като Данчо Ментата трябва да се унищожават.

Коментиран от #116


Оценка:
-10 +516

БУДЕН ГРАЖДАНИН
8 Отговор
ТИ КАЖИ НАЙ НА КРАЯ КОЛКО ПАРИ ВЗЕХА ОТ ГЕРБ И ДПС ИТН И СЛАВЧО ДА ОПРАВЯТ ФИНАНСОВОТО СЪСТОЯНИЕ МА 7/8 ТВ! ???

Коментиран от #69


Оценка:
-33 +325

9
Този коментар е премахнат от модератор.
GGG
10 Отговор
Настана ужас в НС: ГЕРБ- мутренска, ДПС - протурска, ИТН - талибанска !!

Коментиран от #15


Оценка:
-28 +335

Клик
11 Отговор
Да изпълняваш заповедите на Козяк не "Стратегическо мислене и подготовка".Уважаемият Октай надценява много умственият капацитет на Радев за съжаление.

Коментиран от #17, #23, #29, #56


Оценка:
-380 +65

сила
12 Отговор
31 ГОДИНИ ЕТНИЧЕСКИ МИР....и какво точно спечелиха простите хорица по селата

Коментиран от #25, #108


Оценка:
-14 +383

Кравадоя
13 Отговор
Всички сте ДаПаСъ.

Оценка:
-14 +127

Врачка
14 Отговор

До коментар #6 от "Българка":


Те поне са Български граждани за разлика от някои други

Коментиран от #52


Оценка:
-153 +44

ИТН
15 Отговор

До коментар #10 от "GGG":


ДБ - Прокопиевска!

Коментиран от #36, #43


Оценка:
-81 +65

Dinero
16 Отговор
ДПС и Доган са като акари 🐞

Оценка:
-8 +215

17
Този коментар е премахнат от модератор.
ФИГУРАНТА
18 Отговор
А моята родина е пРосия и кинтите на Божков.

Коментиран от #123


Оценка:
-175 +47

Димов
19 Отговор
Закрий една партия и ще видиш кой стои зад нея.

Оценка:
-6 +187

Всичко
20 Отговор
беше грозно режисирано , с дъх на злоба и мизерни опити да унищожат Президента ! Получи се точно обратното и той излезе като ПОБЕДИТЕЛ ! Респект !

Коментиран от #61


Оценка:
-58 +380

ГРАД КОЗЛОДУЙ
21 Отговор
до кога ДОГАН ще се разпорежда със СЪДБАТА ни
а
БЪЛГАРИЯ е РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Коментиран от #34


Оценка:
-13 +276

Болшевик от ДПС
22 Отговор
ДПС не само е проблема на България а и проблем на целия европейски съюз. Модела "КРЕМЪЛ" е заложен още от времето на покойния,Андрей Луканов по заръка на Москва! .....Мирния преход е заблуда за наивници!

Оценка:
-30 +193

Какво му е на Козяк
23 Отговор

До коментар #11 от "Клик":


Алтернативата е външни кенефи

Оценка:
-12 +52

дрон бг
24 Отговор
В основата на всичко е Борисов!Ако се издъни,гори!!!

Оценка:
-31 +167

Димов
25 Отговор

До коментар #12 от "сила":


Лидерите им се облажиха и живеят в сараи, докато електората още бере тютюн под жаркото слънце.

Коментиран от #153


Оценка:
-5 +274

78 турци сте
26 Отговор
майкамуй Гнycна дайва на дългия !

Оценка:
-9 +95

Гост
27 Отговор
йордан Ментата цонев е много отдаден, на господаря си, слуга! Предан и изпълнителен слугинаж!

Коментиран от #165, #166, #169


Оценка:
-8 +241

Кръчмар
28 Отговор
На дьомето/тур. отметник от вярата, англ.- ренегат, лат.-адепт/ Цонев трябва да му се разясни: за българските турци - дошли са като завоеватели и повечето от тях по кръвна линия са много повече българи отколкото турци. За съжаление САМОСЪЗНАНИЕТО ИМ Е ТУРСКО.
За бесарабските, банатските и други българи те са ПРИНУДЕНИ ДА НАПУСНАТ СТРАНАТА ИМЕННО ОТ ЖЕСТОКОСТИТЕ НА ОСМАНСКАТА ВЛАСТ!

Коментиран от #167


Оценка:
-12 +175

Аха на козяк
29 Отговор

До коментар #11 от "Клик":


За това ли Радев НЕ ИСКАШЕ ф 16 а европейски грипен

Коментиран от #40


Оценка:
-73 +33

30
Този коментар е премахнат от модератор.
Браво
31 Отговор
Достоен българин! Повече от много…

Оценка:
-11 +126

ЖОЗЕПЕТО
32 Отговор
Я НА АЛКАША ДОГАН МУЙБ ЕТЕ МААТА

Оценка:
-6 +73

Винаги
33 Отговор
Точен. Браво

Оценка:
-10 +106

34
Този коментар е премахнат от модератор.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
35 Отговор
ОСМАН ОКТАЙ е АГЕНТ ОТ ДС с псеводним ОГНЯН

Коментиран от #42, #45


Оценка:
-104 +39

ДБ сектант
36 Отговор

До коментар #15 от "ИТН":


На братя Прокопиеви, Иво и Румен Прокопиеви

Оценка:
-30 +32

37
Този коментар е премахнат от модератор.
Хаджигенов
38 Отговор
Браво Осман ага. Винаги си точен. Модела Доган Борисов Пеевски Гешев Цаца.,е злото, което щеше да чегърта Дългия и куция.

Оценка:
-16 +170

ОКТАЙ
39 Отговор
С ПОЧИТАНИЯ КЪМ ВАС. МНОГО СТЕ
ТОЧЕН В ИЗКАРВАНИЯТА СИ. ТО
БЕЗ ДОГИ НЕ СТАВ НИЩО В ТЪЗ
ДЪРЖАВА. НА ТОЯ НАРОД НЕ МУ
ЛЕ СВЕТНА, ЧЕ ПАК ОТ 30 ГОДИНИ
НИ КОМАНДВА ПАДИШАХА. STOP. 6547

Оценка:
-11 +131

Клик
40 Отговор

До коментар #29 от "Аха на козяк":


Правеше се на интересен, защото знаеше ,че нищо не зависи от него. Странно защо тогава се говореше,че лобира за Грипен заради дебела комисионна.Анадън му?

Коментиран от #159


Оценка:
-86 +28

Така е
41 Отговор
Йордан Цонев е класическа мъжка секретарка !!!

Коментиран от #106


Оценка:
-8 +174

Атик
42 Отговор

До коментар #35 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


А Доган какъв е?

Оценка:
-3 +62

Аре върви
43 Отговор

До коментар #15 от "ИТН":


слушай песента от рекламата на турските авиолинии!

Оценка:
-8 +34

44
Този коментар е премахнат от модератор.
И цялата
45 Отговор

До коментар #35 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


ДПС! Да не говорим за Буда!

Оценка:
-6 +61

67778
46 Отговор
Съгласен съм за чуждопоклонничеството, но тогава такъв е и самия Радев, ДБ и всички други спонсорирани от НПО та на САЩ, не е ли така?

Оценка:
-73 +42

Дани
47 Отговор
Човек ,който знае какво е Родина.Уважавам всички народности и религии.
Не приемам родоотстъпници и еничери.

Оценка:
-5 +124

Клик
48 Отговор

До коментар #17 от "Боко Тъпото":


Десните сектанти припознаха комунистът Радев за свое знаме.Какви дебили.

Коментиран от #54, #58


Оценка:
-105 +36

Тошко
49 Отговор
"Мъжките секретарки" са усетили, че срещу тях стои нещо женско и го нападнаха вече за втори път! Третия път ще е голямо шоу - на
президентските избори

Оценка:
-90 +26

питам
50 Отговор
Списъкът МАГНИТСКИ се разширявал. Кой/кои ли ще бъдат включени допълнително?

Коментиран от #60


Оценка:
-1 +73

Да дааа
51 Отговор

До коментар #6 от "Българка":


Точно заради грабителските амбиции хората основатели на ДПС се отдръпнаха .

Оценка:
-6 +90

Българка
52 Отговор

До коментар #14 от "Врачка":


Да разбирам ли, че с радост ще приемете да ви оберат български крадци и граждани, но няма да приемете помощ и протегната ръка от добър човек- българин, но с двойно гражданство?

Коментиран от #55, #138


Оценка:
-20 +117

зъл пес
53 Отговор
абе пич,онова нищожество ти наричаш президент?Я пак помисли докъде ни докара,после пак го наричай президент.

Коментиран от #170


Оценка:
-135 +34

По горе
54 Отговор

До коментар #48 от "Клик":


един написа Козяк. Уточнете се, бе, тъпанари, че сте смешни.

Оценка:
-6 +22

пфу
55 Отговор

До коментар #52 от "Българка":


ох,домиля ми от тези думи

Оценка:
-17 +5

Хаах
56 Отговор

До коментар #11 от "Клик":


Ей Кликар, що не отскочиш до летището в Кабул, да видиш млади майки мюсулманки, как хвърлят децата си през оградата на американците, за ги спасят от талибаните, а.Окупатори били, козяк.Свърши се с вашта мафиотска игра на джихадисти.Никой млад мюсюлманини няма да ви се върже на кагебенските ви номера.Такива мъжки секретарки и такива като Ментата, там в Кабул, при единомишлениците си.

Коментиран от #63


Оценка:
-9 +67

аз и тя
57 Отговор
г-н октай, в България няма малцинства, нарушавате Конституцията! о като искате да сте потомък на малоумни диваци разрушили държавност и култура на стотици години и върнали ни в каменната ера за 500 години си еваш проблем.

Оценка:
-28 +45

Тъпан
58 Отговор

До коментар #48 от "Клик":


Каква доблест да си напишете автобиографията.

Оценка:
-4 +11

Епидем
59 Отговор
Крайно време е двойното българско гражданство с държави извън ЕС да се отмени или въобще да се премахне този двоен статут. Кара-оня, Кара - този да вървят в прародината на дедите си джелати и главорези.

Оценка:
-6 +85

ИТН влезе
60 Отговор

До коментар #50 от "питам":


в парламента /и на дивана/ и Магнитски взе да се разширява.

Оценка:
-3 +45

Го4о
61 Отговор

До коментар #20 от "Всичко":


Президента изгуби ДПС като поддръжник! Което ще му коства много, защото вече е сигурно на балотаж!

Коментиран от #68, #82


Оценка:
-89 +33

Отврат
62 Отговор
Рупорите на Мафията - Епицентър бг-Гръмовен скандал-Радев пита Карадъъъ.Тешев, можеш да ловиш руски шпиони, да влизаш с оръжие в Президентсвото, но си затваряш очите за вътрешни терористи като мъжките секретарки.Що така.Да не са ти началници а?

Оценка:
-12 +77

Го4о
63 Отговор

До коментар #56 от "Хаах":


Кабул е точно за теб, няма да имаш проблем от пред и отзад винаги ще си щастлив гей.

Оценка:
-4 +26

Хаах
64 Отговор
Ако нещо изгуби Президента, то това е подръжката на МАФИАТА.Обикновените мюсулмани са БЪЛГАРИ, и нямат нищо общо с такива талибани, които вместо бухалката на мутрите ползват камшика за бой.

Оценка:
-10 +91

Секретарката
65 Отговор
отговаря за секрета на шефа.

Оценка:
-3 +21

Аз българин
66 Отговор
За какъв проблем говори Октай,нали ще ги издухаме през комина тези маймуни.
Стига сте спекулирали с етническия мир ,че ще се разследва как направихте тая партия през 90 те.
Нали знаете ,че тя е противоконституционна .
Не сме забравили ей....Внимавайте в картинката !

Коментиран от #73


Оценка:
-15 +75

Сър Пичук
67 Отговор
Това заяждане на резидента с Карадайъ ще му струва скъпо. Най-вероятно втория мандат, а може и след това да има последствия.
Беше глупаво и показа за пореден път, че този човек не може да се контролира и не е за този пост.

Оценка:
-113 +35

Сър Пичук
68 Отговор

До коментар #61 от "Го4о":


След ГЕРБ изгуби и ДПС, а със сигурност има и други.

Оценка:
-49 +25

изрод от ГЕРБ
69 Отговор

До коментар #8 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":


СЛАВИ САМ СИ ОСИГУРЯВА ПРИХОДИТЕ ЗА ТВ7/8 .ТОЙ НОСИ ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ ,А НЕ ШИШАРКА КАТО ТВОЯТА,ЗАСПАЛ ГРАЖДАНИНО!

Оценка:
-73 +24

Gowo
70 Отговор
Ахмет Доган по агентурно име ,,Сава".Доносник и предател, няма да се поколебае да посегне на етническия мир.Зс да се прикрие.Казвал съм го .Но това е влиянието на Москва.С всичките последици за региона.Включая и ,,македонския въпрос".Затова в новата партия на Трифонов влизаше и министерство по ромските въпроси.С идеята да се преименува в по късен период в ,,министерство по етническите въпроси".И така да се влияе върху етническите въпроси на мястото на Балканите.България

Коментиран от #78


Оценка:
-11 +64

Хооп
71 Отговор
Бравос, една върхушка в ДПС и Гроб, щяла да нареди на българския избирател да грасува за мафията.Някои са още в 1989 година явно.

Оценка:
-9 +49

TRT
72 Отговор
Трябва да е""Без Прокопиев
няма правителство"

Оценка:
-20 +15

изрод от ГЕРБ
73 Отговор

До коментар #66 от "Аз българин":


ДС ли ще разследваш бре су..ьо ,че тя ДПС е създаден от тях! Я по кротко!!!Стига ръси глупости!!

Оценка:
-8 +40

Феодал
74 Отговор
Ако политиците продължават да си правят оглушки, че в БГ има подстрекатели против Държавата и не им слагат белезниците веднага, трябва да са наясно, че те са първите пострадали.

Оценка:
-4 +44

Behemoth
75 Отговор
ДПС са същата шайка в смесените райони както ГЕРБ в българските ...там не можеш да съществуваш в буквалния смисъл ако не гласуваш за тях...

Оценка:
-6 +77

Ялчин
76 Отговор
Винаги при предстоящи избори ДПС размахват етническата карта, "сценки" много преди с Атака, последствие с ВМРО сега гледам Бойко се върти около Родопите не случайно. Но младото турско поколение не може да се манипулира както преди с родителите ни.

Коментиран от #83


Оценка:
-7 +79

Само така
77 Отговор
Г-н Президент, Вие сте достоен човек. И тия въобще не са секретарки. Това са финансово зависими клакьорки. Етническия мир е вече смешна, изтъркана заплаха.

Оценка:
-24 +88

78
Този коментар е премахнат от модератор.
Turchin
79 Отговор
Този пък кой беше? Да крадеца на един милион лева от касата на ДПС.Колко му плащат за да плюе в канчето откъдето е хапвал мравки?

Оценка:
-60 +20

Turchin
80 Отговор
Долу фашиста радев. На съд за гавра с конституцията.

Коментиран от #157, #158


Оценка:
-89 +24

ЕЙййй
81 Отговор
Затова скача Ментата срещу Бойко Рашков, сакън да не освободи хората от икономическите и физическите издевателства на тези самозабравили се азиатци от средновековието.Иначе и те се борили да не им крадели електората.Наглост и безочие.

Оценка:
-11 +67

Ялчин
82 Отговор

До коментар #61 от "Го4о":


Пълна глупост, Радев с над 80% подкрепа.

Коментиран от #84


Оценка:
-21 +77

Turchin
83 Отговор

До коментар #76 от "Ялчин":


Ялчин,глупав еничар, какво искаш?Шумен МВР? Не, забравете за това.Предател.какво ти дават вол?

Коментиран от #101


Оценка:
-36 +10

Turchin
84 Отговор

До коментар #82 от "Ялчин":


Ноември не е далеч. Ще живеем и ще видим. Този, който извади нож на турчин, няма бъдеще.

Коментиран от #98


Оценка:
-79 +15

Turchin
85 Отговор
Ноември не е далеч. Ще живеем и ще видим. Този, който извади нож на турчин, няма бъдеще.

Коментиран от #91, #96, #107


Оценка:
-77 +10

РАДИО АЛТАФ
86 Отговор
ДПС дедо доган пази нази ромейте чиче осман наше моче

Оценка:
-12 +12

Хаах
87 Отговор
Отдавна ни е известно, че мафиозите, много обичат деца, семейство, ама и че могат да изпускат нервите си и да истерясват, по горе в коментари .....

Оценка:
-3 +11

МАФИЯ
88 Отговор
ОСМАН ОКТАЙ е бил агент на ДС с псеводним ОГНЯН

Оценка:
-31 +14

Е как
89 Отговор

До коментар #5 от "ДП1":


Той е мелез, половината му рода с индийски корени

Оценка:
-11 +10

Георги
90 Отговор
Ако американците и европейците не застанат зад хората и България нямаме никъкав шанс срещу мафията на Борисов и сараите.Ама никакъв.За тези години овладяха институииците и станаха свръх богати и дори вече държат половината от икономиката

Оценка:
-13 +49

Gowo
91 Отговор

До коментар #85 от "Turchin":


Брачед .Ти не вади на българин нож.По думите ти разбирам че се пишеш за турчин.Но не си.

Оценка:
-4 +63

Продай България
92 Отговор
Отново пропаганда за Гаргамел,Ристо,Прокопа,Мустафа Нищото Гадев е тяхна маша Серос плаща ,доста лапнишарани са хванали

Оценка:
-46 +20

Перо
93 Отговор
На Осман Октай коментарите са точни и логични!

Оценка:
-12 +80

българин
94 Отговор
Прав е Октай ефенди, "чe нaши пoлитичecки лидeри, c прeтeнции зa прeдcтaвитeлнocт в бългaрcкoтo упрaвлeниe, oтивaт дa извършвaт пoклoнничecтвo при чужди лидeри и дa цeлувaт ръкa нa чужди лидeри, и тo диктaтoри. Тoвa e ocъдитeлнo. Зa тoвa трябвa дa ce търcи и пoлитичecкa, и нaкaзaтeлнa oтгoвoрнocт. Нямa пo-гoлямo прeдaтeлcтвo oт чуждoпoклoнничecтвo прeд диктaтoри и чужди държaви, кoитo нямaт нищo oбщo c мeн и c мoитe дeди”, но това не е от днес, от '44 г. насам всички червени боклуци на власт се целуваха, лигавеха и надупваха на диктатори от изток и юг, така е и така ще бъде докато раята търпи и трае червената мафия да я управлява.

Оценка:
-8 +47

ГРИГОР ГОЧЕВ
95 Отговор
ТЕРОРИСТИ И ШПИОНИ СА ДПС
БЪЛГАРИЯ ЙМ Е ВРАГ САМО ....

Оценка:
-4 +50

Гост
96 Отговор

До коментар #85 от "Turchin":


Бря! Глей ти ква била раотата!

Оценка:
-4 +17

Отврат
97 Отговор
В Европейска и Натовска България, се намерили две мъжки секретарки и един еничар, да говорят в стил на изнудване и заплахи, все едно, че са в Афганистан.И то на Президента.И Народното събрание ще затрае, а?Ами Бойко-като какъв им се явяваш, може ли да чуем коментар.

Оценка:
-9 +70

Гост
98 Отговор

До коментар #84 от "Turchin":


Докато нямахте партии нямаше етническо напрежение. Появиха се ваши партии и ето ти постоянно се говори за етническо напрежение. Точно те го подклаждат, за да ви сплотяват около техния вот. Така ги издигате нависоко, винаги в управлението, та да имат достъп до средства и охолен живот. А на вас какво ви дадоха насреща?

Оценка:
-4 +59

Булаир Фружин
99 Отговор
Октай вижда накъде духа вятърът, със сигурност, обаче колкото повече подкрепа имат хората, дръзнали да се борят с мафията и олигархията, толкова по-добре. Президентът ще е президент и след 2021, да е жив и здрав. Дано скалъпят сега итн, митн някакво правителство, а пък имена като Бойко Рашков и Кирил Петков могат да останат на длъжности, които са много по-ефективни от министерските дори. По-досетливите загряха какво се рЕче тука.

Оценка:
-20 +56

Феодал
100 Отговор
Подло, страхливо и мазно, се изсулиха от Президенството, застанаха пред журналистите за да нападнат и заплашат Президента на България.Парламента да им поискат оставките веднага, заедно с креатурите им бивши Минстри на МВР, наредили да бият зад колоните на Министерски Съвет нашите деца, пак подло, тайно и жестоко.

Оценка:
-10 +77

101
Този коментар е премахнат от модератор.
Бай Вълчан
102 Отговор
Браво! Оказва се, че много турци са по-българи от нас. Жалко!

Оценка:
-8 +64

ХАН КРУМ
103 Отговор
ДПС Е ПРОДУКТА И СЕГАШНОТО ЛЕГОВИЩЕ НА ДС. И КАКВО ДА ЧАКАМЕ ОЩЕ–КОНСТИТУЦИЯ И ЗАКОНИ ПИСАНИ ОТ ТЕЗИ И ЗА ТЕЗИ, ДА ДЪРЖАТ НА ВЛАСТ ШЕПА МАФИОТИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ГАВРЯТ С ЕДИН НАРОД И ЕДНА ДЪРЖАВА И ДА ГИ ПОГУБВАТ.КАКВИ ТОЧНО ПРАВА И СВОБОДИ И НА КОГО ТОЧНО ЗАЩИТАВАТ ТЕЗИ ОТ КРЪГА НА ДОГАН? КАКВИ МАЛЦИНСТВА ,БЕ ОКТАЙ–БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ С РАЗЛИЧНА РЕЛИГИЯ–КРАДЕЦА И БАНДИТА ВЯРА НЯМА, ТОЙ ПРОСТО Е КРАДЕЦ И КРАДЕ ОТ ВСИЧКИ И ХИЧ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА КОЙ СИ И КАКЪВ СИ. РАДЕВ, УДРАЙТЕ И ПРИБИРАЙТЕ ПАЗАЧИТЕ НА ТАРТОРИТЕ ,А ПОСЛЕ И ТАРТОРИТЕ–ОСНОВАНИЯ ХИЛЯДИ .

Оценка:
-7 +59

Turchin
104 Отговор
Извинявам се. Обърках се. Исках да кажа Браво на президента Радев. Много добре ги нагласи тези от ДъПъСъ.

Оценка:
-11 +53

Россия
105 Отговор

До коментар #5 от "ДП1":


Бля...

Оценка:
-2 +7

106
Този коментар е премахнат от модератор.
Сезгин Християн
107 Отговор

До коментар #85 от "Turchin":


Смешник си ти. На вас ви стига само с мухозол да ви опръскаме и сте аут.

Оценка:
-8 +13

ГруЮ
108 Отговор

До коментар #12 от "сила":


Мазоли по ръцете, липсващи зъби, глад и мизерия.

Оценка:
-3 +22

Волен Гюлето-
109 Отговор
Ами тези са мъжки секретарки,то аз какъв съм на господин Доган??

Оценка:
-3 +19

!!!
110 Отговор
Осман Октай е от турците, които и Левски е уважавал, Аллах да му дава дълъг живот!

Коментиран от #133


Оценка:
-5 +63

111
Този коментар е премахнат от модератор.
Мангалотатарин
112 Отговор

До коментар #5 от "ДП1":


....Биологичният баща е индобългарин/ром / от Добрич. майка му е татарка , от хората заменени меоду русия и Османската империя. От тук са отвличали българш , а на тяхно място за пращани татари и черкези.

Оценка:
-4 +26

Хахаха
113 Отговор

До коментар #2 от "Софиянеца":


Осман=Божков =Радев

Оценка:
-31 +9

Сатъра на Хана
114 Отговор
Първо, давам 1000 долара награда , на всеки "български турчин" който докаже "Турски гени . "Турски гени " ..НЯМА! ...., у Второ, давам 10 000 долара на Ахмед Исмаилов Ахметов (прекръстил се на Ахмед Демир Доган)ако докаже че не е Циганин

Коментиран от #120


Оценка:
-4 +43

115
Този коментар е премахнат от модератор.
Стара чанта
116 Отговор

До коментар #7 от "Последния Софиянец":


Групата ABBA имаха на времето един хит -,, Money , money, money " ...

Оценка:
-0 +19

На кратко
117 Отговор
Доганя не може да повярва, че го извозват тотално и това няма да спре дотук.Само човек с дълбоко стратегическо мислене като едновремешния му създател може да го събори

Оценка:
-0 +31

Против Дпс
118 Отговор

До коментар #1 от "Президентът Радев":


Гн Октай, вие го казахте... гн. Президента, генерал Румен Радев, за Наше ( аз съм човек на протеста!) съжаление се оказа слаб политик и пълководец!... Служебното правителство, с малки изклюпения (К. Петков, Б. Рашков, Я. Стоилов... Все повече оредяват..!) също е слабохарактерно (Личев слуга на мутрите, Комитова-разочерованието... неадекватна жена..). Също е провал... Та... Дано Слави и Христ се разберат

Оценка:
-34 +8

Голем смях
119 Отговор
Браво на лидера на ДПС.Навря зеления чорап на мечката в ауспуха.И предния път,когато стана и си тръгна от ..псевдо консултациите .Единствения с достойно поведение пред този охлюв Радев.Не съм си и представял ,че мога да гласувам за ДПС,но явно те за единствените ,които поставиха тази мърда..дето я имаме за президент на мястото му.Без ДПС не може тази мърша да стане президент.

Оценка:
-68 +21

120
Този коментар е премахнат от модератор.
Пешо
121 Отговор

До коментар #1 от "Президентът Радев":


Въпросът излизайки от устата на Радев, Карадайъ ми се вдигна в очите. Евала Карадайъ.

Оценка:
-53 +15

Георги Ненов
122 Отговор
Поклон г-н! Октай

Коментиран от #132


Оценка:
-6 +39

А Ти СИ
123 Отговор

До коментар #18 от "ФИГУРАНТА":


ПРО З Д!!!
ПО ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ ОТ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ НЯМА! И НЕ Е ИМАЛО!!!

Оценка:
-17 +48

Помак
124 Отговор
Гласувам за Радев и симпатиите ми са изцяло към него! Този човек се опитва да постигне положителна промяна за България и аз му желая успех. Мафията/олигархията /дпс и герб/ е силна, затова нека подкрепяме всячески президента и служебното правителство!!!

Оценка:
-17 +48

125
Този коментар е премахнат от модератор.
Две димящи дула
126 Отговор
Октай направо ги размаза двете секретарки. Колкото до пола им , не съм сигурен, че са мъжки. Фесовете да си налягат парцалите и да не ни предизвикват, защото ще ядат бахура. Който смята, че България не му е родина да изчезва с 200 !!! Българите сме толерантни и сме го доказвали доста пъти досега в годините, но гаври с президента ни и родината ни няма да търпим!!! И разни там уж българи, които се умилкват около вас, за да могат да цоцат от дойната крава също ще го отнесат! Ясно ли е шалвари?!!!!

Оценка:
-8 +46

само факти
127 Отговор
СМЕШНИКА ОКТАЙ СЕ ОПИТВА ДА ПЛАШИ С ЕТНИЧЕСКА КАРТА А НЕ ДПС.ДПС СЕ ДЪРЖИ СЪВСЕМ АДЕКВАТНО КАКТО ВСЕКИ ДОСТОЕН БЪЛГАРИН ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИ КЪМ ЕДИН ФИГУРАНТ ОТ КОЙТО НИЩО НЕ ЗАВИСИ,ПОСОЧЕН ОТ РЕШЕТНИКОВ.

Оценка:
-50 +13

128
Този коментар е премахнат от модератор.
Горд Българин
129 Отговор
За пръв път от 30 години чух нещо от устата на БГ президент, което не са празни и общи приказки, и от което се почувствах горд българин! Всъщност от никой БГ политик (не само от президент) не съм чувал нещо толкова точно и ясно. Евала, г-н Радев, напълнихте ми душата и пак за вас ще гласувам! Следващият президентски мандат Ви е гарантиран!

Оценка:
-13 +55

Голем смях
130 Отговор
Коя е Родината на този никаквец Радев..?Конечно СССР... мандавожка
йобанная в рот.

Оценка:
-52 +16

131
Този коментар е премахнат от модератор.
132
Този коментар е премахнат от модератор.
133
Този коментар е премахнат от модератор.
Отговор
134 Отговор
Някой задава ли си въпроса защо ДПС толкова активно напада президента и Кирил Петков. Отговорът е прост - защото посегнаха на обръчите им от фирми. И има опасност потоците пари към тях да секнат. Време е проверките да започнат.

Коментиран от #149


Оценка:
-7 +53

UncleSam
135 Отговор
Данчо Ментата - пицаджията от Бургас, няма майка, вие го питате за Родина?!

Оценка:
-4 +31

Шапки долу
136 Отговор
ПРЕЗИДЕНТА И ЧОВЕК РУМЕН РАДЕВ, НАЙ ДОСТОЙНАТА ЛИЧНОСТ, СПЕЧЕ
ИХТЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ С ВЪПРОСА КЪМ карадай. МНОГО ЗДРАВЕ ВИ ЖЕЛАЯ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ.

Оценка:
-12 +39

137
Този коментар е премахнат от модератор.
Врачка
138 Отговор

До коментар #52 от "Българка":


Веднага ти отговарям и се надявам да го проумееш.
"Dura lex, sed lex"

Оценка:
-0 +5

139
Този коментар е премахнат от модератор.
140
Този коментар е премахнат от модератор.
Лукреция
141 Отговор
Теца трябва да връща 30 милиона, а за газификацията още 120 милиона за да се бетонира в енергийната игра.

Оценка:
-1 +13

Гост
142 Отговор
Този само лае и той е предател на своите ! Истината е такава винаги е имало предатели и винаги ще има ! Неговото М.ми

Оценка:
-19 +5

143
Този коментар е премахнат от модератор.
кочо
144 Отговор
ЗАЩО ТУРЦИТЕ НАДИГАТ ГЛАВА В БЪЛГАРИЯИ РЕДЯТ ЗАДКУЛИСТНО ПРАВИТЕЛСТВА.ЗАЩОТО ИМ ПОЗВОЛЯВАМЕ-НИЕ БЕЗРОДНИЦИТЕ.

Оценка:
-6 +22

Димитров
145 Отговор
Един от най-добрите анализатори!
Винаги е интересен,истински!

Оценка:
-6 +27

До кога
146 Отговор
Кой е този Осман , който носи името на основателя на Османската империя. От колко години дори не е в политиката не е в никоя партия не участва директно в политическият живот на страната, но активно ни го лансират като "анализатор"?? Какъв анализатор - образованието му е таково- не разбира се, а защо винаги е в кадър, кой му плаща заплата , с какво живее... Този е един от всички "анализатори ", предназначени да насочват общественото мнение в определена посока в изгода на определен ограничен кръг от хора. Замислете се върху това и мислете с главите си.

Оценка:
-22 +8

Жълт котарак
147 Отговор
Тия двамата - Карадаибъ и Ментата от ДуПяСе са директно за затвора.

Оценка:
-4 +23

Менгеле
148 Отговор
Радев е мъжка секретарка на джендъра Херо Мустафа.
Османчо е добре да не се чувства толкова сигурен като женска секретарка на Козяк, защото като го свитнат, онези само ще го отбележа в графата си за слуги, като некадърник.

Оценка:
-22 +5

149
Този коментар е премахнат от модератор.
косача
150 Отговор
Радев успешно стана приемен родител на Мафията и Кирето е един от преговарящите с нея, за да приобщят и Радев към софрата, от която да краде както и Борисов – за това, че от Козяк няма да му пречат има уверението на Мустафата стига да си изпълнява задълженията по синергията на България със Сащ и нейното място в подготвяната с Русия война, където България да бъде плацдарм на американците.

Оценка:
-21 +3

Българин
151 Отговор
Осман Октай е много прав.България е родина на българите, турците, циганите, арменците и всички хора които живеят тук.Използването на националистическия въпрос за политически цели е опасно и някои държавни служби трябва да си свършат работата.На първо място противоречивата прокуратура трябва да се самосезира.Българският народ е съвкупностпност от хора с различни вероизповедания , но това не ни е пречело да живеем в мир и разбирателство.В моя град срещу сградата на Митрополията се намира джамия и всички хора в града се отнасят с еднакво уважение и към двете. В разбирателството и толерантността е решението за мир и разбирателство между хората , независимо каква религия изповядват.

Оценка:
-1 +18

аз съм Веска
152 Отговор
Октай започна да ДЕФЕКТИРА .
МНОГО ОБИЧАМ ДА ГО ЧЕТА И СЛУШАМ, НО НЕКА ПОРАЗСЪЖДАВАМЕ .
АКО ДОГАН Е ПРОКСИ НА ЗАДКУЛИСИЕТО , И ВЕЧЕ ЧАСТ ОТ НЕГО , КАК НЯМА ДА СЛЕДВА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ .
В ТОЗИ СМИСЪЛ ДОГАН ЩЕ ПЕЕ ПО ЗАДАДЕНИЯТ ТОН .
НА ЗАДКУЛИСИЕТО РАДЕВ ВЕЧЕ СТАВА НЕУДОБЕН , И ЩЕ ТЪРСЯТ НАЧИНИ ДА ГО СКАЛПИРАТ .
АРГУМЕНТИТЕ НА ОКТАЙ ВЕЧЕ НЕ ВАЖАТ , САМО ЩОМ ОТВОРИ УСТА ЗА ЗАКОНА МАГНИТСКИ .
МАГНИТСКИ Е ГРУБА НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СУВЕРЕННА СТРАНА .
МАГНИТСКИ ОБЕЗСМИСЛЯ БЮДЖЕТА НА ЗАЩИТНИТЕ СЛУЖБИ .
КАКВО , ДА ГИ ЗАКРИЕМ ЛИ , И ДА ЧАКАМЕ ЧИЧО САМ ДА НИ ДАВА ТОН ЗА ПЕСЕН .
В ТОЗИ СМИСЪЛ ,ДЪРЖАВАТА ТАКА СЕ Е УПЛЕЛА В ВСЕВЪЗМОЖНИ НЕБИВАЛИЦИ , ЧЕ ...
ИДВА ЕДИН И СЪСИЧА ЗАВЪРЗАНИТЕ КОЛЕЛА...
КОЙ !?! ПАК ТОЙ ....
ВЧЕРА НАРИСУВАХ ЗНАМЕ.
МНОГО ЗЛАТО ПОТЪНА ПОД ЧЕРВЕНАТА БОЯ.
НО НАМЕРИХ ЕДНА ИЗВЕСТНА КЛЕЧКА И НАТИСНАХ ФЛАКОНА , ОТ КОЙТО ЦЯЛОТО ЗНАМЕ СЕ ПОЗЛАТИ .
В ПАНЕЛА ЗА ЗНАМЕ , ИМАШЕ И ЕДНА ДУПКА , ОТГОВАРЯЩО НА МЯСТОТО НА СТОЛИЦАТА .
ЗАТВОРИХ Я С ПОДПЛЪНКА .
ЧАСТ ОТ ЧЕРВЕНАТА БОЯ СЕ ИЗСИПА , И ВЛЕЗЕ В ЕДНА ТЯСНА ЦЕПНАТИНА ,ОБРАЗУВАНА ОТ ДЪРВЕНА ЛАЙСНА И КОРПУСА НА МИВКАТА . В ОБЩ ПЛАН , ЧЕРВЕНАТА БОЯ БЕШЕ НАЙ- ГРАВИТАЧНА ....
И ОЩЕ НЕЩО ИНТЕРЕСНО .
ОТ ПАНЕЛА БЕШЕ РЯЗАНО И СЕ НАЛОЖИ ДА РАЗПРЪСНА Б

Оценка:
-6 +3

Вече и тютюн
153 Отговор

До коментар #25 от "Димов":


не бере, защото собствениците на депесето фалираха и тютюневата индустрия. (Както всичко останало, до което са се докоснали тези неграмотници с подарени по политическа линия дипломи. Кой от тези тъпаци може да влезе, не да завърши университет от Ivy League!?))

Коментиран от #168


Оценка:
-1 +13

мони
154 Отговор
Браво на Осман Октай!Така трябва да се казват истините.

Оценка:
-1 +9

155
Този коментар е премахнат от модератор.
Пророк
156 Отговор
Октай пoкaзa, чe e пo-бългaрин oт тaкивa нeдoрaзумeния кaтo Цoнeв,кoйтo oтдaвнa трябвaшe дa e зaд рeшeткитe.

Дoгaн нe ocъзнaвa, чe вeчe нe e любимeцът нa Путин и му идвa врeмeтo. Eрдoгaн e рeзeрвирaн и търcи друг лидeр, кoйтo дa прeдcтaвлявa eтничecкитe турци.

Оценка:
-2 +11

157
Този коментар е премахнат от модератор.
158
Този коментар е премахнат от модератор.
Onix
159 Отговор

До коментар #40 от "Клик":


Човек като не знае някой работи по-добре да си мълчи. Защото колкото говори се излага повече. Тенденцията е да има европейски сили, а не НАТО, особено при управлението на Тръмп. За това е по-добре да вземеш европейско въоръжение. Боко си купи с F26 още малко време да стой на власт, иначе американците щяха да го изчагъртат. Всички в политиката са оплетени като свински черва до сега. Осетиха, че времето им изтича особено след последните избори и ИТН ги спечели. Видя се как останалите партии се обядиниха срещу тях. Като ГЕРБ дойдоха на власт нима имаха опитни министри, колко калинки назначиха на високи длъжности и колко скандала забъркаха. Ако искаме да живеем по-добре трябва тези да ги махнем и всяка една партия която гледа своя интерес, защото ние ги назначаваме. А този Каръдая трябва да му се търси съдебна отговорност за тези думи казани в Турция и да не излезе от затвора. Малинов може да го съдят, а този цървул не може.

Оценка:
-1 +6

оня
160 Отговор
Единствения трезво мислещ мюсюлманин в България:))

Оценка:
-1 +9

Баба Тонка
161 Отговор
Туркия ке падне!

Коментиран от #164


Оценка:
-1 +9

Четете бе
162 Отговор
Според теорията за тюркския (туранския) ни произход прабългарите са част от самостоятелен древнотюркски огурскоезичен народ формирал се около средата на ІІ век в Средна Азия. Някои от тези учени разглеждат прабългарите като народ сроден на хуните, аварите и хазарите. Смята се, че при смесване на прототюрките, на останките от източния хунски етнос и на сарматски племена се създават основите на т.нар. прабългарски етнос.
Тази хипотеза, с едни или други нюанси, вариации и уговорки, се поддържа от Геза Фехер, Веселин Бешевлиев, Иван Шишманов, Стефан Младенов, Васил Гюзелев, Димитър Ангелов, Петър Петров, Л. Н. Гумилев, А. Куник, М. Микола, В. Томашек, В. Ф. Генинг, А. Халиков, и др.

Оценка:
-0 +1

Джоунс
163 Отговор
Проф. Николай Овчаров:"Между другото, в Монголия посетих един много важен паметник за нашата история – мавзолея на най-големия герой на тюркския епос – Кюл Тегин, който живее в началото на седми век по времето на Аспарух и Тервел. Надписите на Тегин и на неговите боили са най-важните аналогии на нашите надписи на Мадарския конник и някои други. Основните сериозни учени у нас са последователи на тюркската теория за произхода на българите.

Оценка:
-1 +1

Фичев
164 Отговор

До коментар #161 от "Баба Тонка":


Първом Русия ке падне и сите нейни агенти у нас !

Оценка:
-6 +2

дадака
165 Отговор

До коментар #27 от "Гост":


Ти "сър"ЧУК не си годен и за чук - тъп си , не се грижи за президента - той си е на мястото и там ще си остане!

Оценка:
-3 +5

дадака
166 Отговор

До коментар #27 от "Гост":


Мента - долно мекере! Смуче държавата вече 30 години - ако не беше си дал задните части на ДПС, щеше още да продава мекици на пазара.

Оценка:
-0 +7

Едуард Петров-Едо
167 Отговор

До коментар #28 от "Кръчмар":


Кръчмата, коментарът ти е правдив! Само една малка поправка или по-скоро - допълнение! Вижда се, че не си Духовна Личност, а душевна такава! Затова използваш подчертано думата САМОСЪЗНАНИЕ, а според мен би трябвало да употребиш понятието ВЯРА! Веднага давам определението за ВЯРА: ,,Вярата е даване на Същественост за Неща, за които се надяваме, Неща, които НЕ СЕ ВИЖДАТ!". Разликата между Самосъзнание и ВЯРА е голяма, тъй като Самосъзнанието се поддържа в Ума, а ВЯРАТА Е ДЪЛБОКО В СЪРЦЕТО и определя всяко мотивирано действие, ЦЕЛИЯТ НИ ЖИВОТ! По тази причина твърдим, че Духовното е неизмеримо по-важно от биологичното, етническото, политичното, историчното, расовото и т.н.! Затова българите християни нямаме общение с българите мюсюлмани!

Оценка:
-0 +2

Ром ама кубински
168 Отговор

До коментар #153 от "Вече и тютюн":


Много ти знае Бай Ганьо какво е Айви лийг.Сигурно си мисли за някакви лиги.А виж да го питаш за последното парче на Галена отговори ще получиш над80%.Абе както се казва действителност,ако не можеш да я промениш приеми я такава каквато е.

Оценка:
-0 +0

169
Този коментар е премахнат от модератор.
170
Този коментар е премахнат от модератор.
Уж софиянец
171 Отговор

До коментар #2 от "Софиянеца":


Колко хора бяха на протеста колко престъпници има в президенството колко полицаи пострадаха Ердоган за нас може да е диктатор но за народа смел лидер / които ние в момента нямаме/ Да не плпчим на чужд гроб да си гледаме нашти работи Изборите показват Не протистиращи герб итн дпс = 150 а другите 90 Народа казва своята дума

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Хилъри Клинтън
Кандидатът за президент на САЩ, издигнат от демократическата партия, използва социалната мрежа Туитър, за да се присмее на новия предизборен рекламен клип, който опонентът ѝ в предстоящите избори пусна в медиите.
Драги Доналд: Не можеш да направиш Америка велика отново, когато не правиш нищо в Америка."

Още бисери
ТОП 5