Last news in Fakti

28 Август, 2021 17:08 20 848 75

Петър Волгин: Готвят нови политически лица

  • петър волгин-
  • слави трифонов-
  • слави трифонов правителство-
  • бсп-
  • герб

Много по-важно е какви политики ще провеждат оглавяваните от тях партии

Петър Волгин: Готвят нови политически лица - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Петър Волгин​ за БНР

През следващите няколко дни ще наблюдаваме сюжета „БСП търси премиер“. Предполагам, че дните няма да бъдат особено много, защото БСП дори и да намери премиер, правителство определено няма да може да състави. Това сочат заявките на останалите политически сили. Така че пътят към новите парламентарни избори изглежда съвсем открит. Със сигурност някои партии вече ги чакат с нетърпение. Те са силно обнадеждени от едно, подробно коментирано социологическо изследване, което определя коя формация би дръпнала напред, а коя би останала назад при поредния вот. Подобно весело пърхане с крила ми изглежда твърде преждевременно.

Да подскачаш от радост, когато ти дават преднина в рамките на статистическата грешка, не изглежда особено умно. А и до изборите все пак има около три месеца. Уж е малко времето, обаче е напълно достатъчно изживяващите се днес като фаворити да се издънят, т.е. да потвърдят на практика заглавието на една пиеса от Александър Островски – „И най-мъдрият си е малко прост“.

Струва ми се, че ще бъде по-добре вместо да разсъждаваме надълго и нашироко над едно социологическо проучване, измерващо нагласите в обществото към началото на август, да се съсредоточим върху едни по-съществени тенденции, които ще определят развитието на българската политика, а съответно и живота на всички нас оттук-насетне. Политическите технолози, както и хората с пари и влияние, вече мислят за създаването на нови партийни формации, които да заменят остарелите. Най-успешният техен проект през последното десетилетие беше ГЕРБ, но, разбира се, всяко нещо си има срок на годност и трябва да бъде сменено с нещо ново. Ново като политическа философия, а и като лидерство.

ГЕРБ печелеше, защото беше създаден около един точно определен човек - Бойко Борисов. Имиджът на „човек от народа“ дълго време беше основен фактор за изборни победи. Борисов говореше като средностатистически българин, не се прави на много учен и знаещ и заради това го разбираха всички – от завършилия четвърти клас до притежателя на няколко дипломи от престижни европейски и американски университети. Сега обаче ми се струва, че политтехнолозите търсят друг тип лидер. Не непринудения ръководител, който си говори дружески с бабите от село и разказва смешки, а експерта. Да, публиката харесва дружеското бърборене, обаче тя харесва и онези с многото дипломи. Явно сега ще бъдат издигани точно такива хора.

Всъщност кои точно ще бъдат хората с дипломите няма особено значение. Много по-важно е какви политики ще провеждат оглавяваните от тях партии. Отсега ми се вижда естествено този тип нови формации да се придържат стриктно към либерално-глобалистките идеи. Този тип проекти поставят твърдо глобалното над националното, интересите на наднационалния бизнес над интересите на хората на труда, модерно изглеждащите културни течения над традициите в местната култура. Правят тези неща, защото това е механизмът, задаван от нашите чуждестранни партньори. А никоя успешна партия в България не е ставала такава без любезното съдействие – идейно и финансово - от чужбина. Новият либерален проект също ще дойде на бял свят, следвайки мъдрите указания на някои посолства и техните български подизпълнители.

Интересното в случая е дали българското общество ще намери в себе си сили да се противопостави на либералния глобализъм. А е длъжно да го направи, ако все още му е останало чувство за самосъхранение. Ако иска да продължи да съществува, нашето общество трябва да отговори по достатъчно убедителен начин на либералното господство. Използвам тези думи, защото днешният либерализъм отдавна няма нищо общо със своите основатели, за които висшата ценност е свободата. Тези, които днес се наричат либерали, искат да наложат един униформен начин на мислене навсякъде – от Вашингтон до София, от Харвард до Софийския университет.

И политическите им проекти ще работят в тази посока. Посоката на уеднаквяване на мисълта и на прогонването на всякаква опозиционна идея. Не успеем ли да се справим с този натиск, сме обречени да изгубим всякакви остатъци на независимост и да станем поредната либерална колония.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 97 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 същата манджа

    83 4 Отговор
    готвят се да ни сготвят!
  • 2 СУВЕРЕН

    54 53 Отговор
    Петър Волгин -ПРЕЗИДЕНТ...

    Коментиран от #5, #71

  • 3 FEFE

    84 25 Отговор
    Бащата на Кирил Петков: Канада ни е дала повече от България и въпреки това синът ми направи огромна саможертва

    Коментиран от #4, #59

  • 4 долу ИТН

    64 55 Отговор

    До коментар #3 от "FEFE":

    Кирил ПРЕМИЕР !!!

    Коментиран от #55

  • 5 герпедал

    18 22 Отговор

    До коментар #2 от "СУВЕРЕН":

    Ти сероизно ли?Вие от ДПС начело с неграмотния с родина турция ставате смешни.Какво от това че бою тъпото си празнува рожденните дни с ердоган и карадаята.Това не означава че помака волгин ще е кандидат за президент.
  • 6 Хасан Азис

    65 18 Отговор
    Ако говориш за Слави, това си е чиста подмяна!

    Прeмиeрът в тoзи cпиcък e мeниджър прoдaжби в микрoфирмa, a МВР миниcтърът oфшoрeн aдвoкaт, oбвинeн в плaгиaтcтвo. Пo-гoлямaтa чacт oт ocтaнaлитe миниcтри ca чeрнa дупкa.

    Коментиран от #14, #29

  • 7 пфуй

    29 37 Отговор
    Скучна статия! Чак не се чете.
  • 8 😯 Няма време !

    56 59 Отговор
    Cтигa глупocти ! Нямa врeмe !
    Дa глacувaмe зa eдинcтвeнaтa нaциoнaлнo oтгoвoрнa пaртия Б C П !
    🚩
    Кoрнeлия e Eдинcтвeният пaртиeн лидeр c визия и кaдри зa дoбрoтo нa Бългaрия !

    Коментиран от #62

  • 9 Волгин,

    47 14 Отговор
    Защо се правиш че не знаеш кой създаде и финансира ГЕРБ?
  • 10 Сссссс

    10 6 Отговор
    Сина на картела.нали е учен комунист....
  • 11 Jacques Yves Moineau

    15 7 Отговор
    Значи сме обречени.
  • 12 Бг.

    25 43 Отговор
    Петре Петре пак не си си пил хапчетата. Искати се ама няма. Търсисиш и пак няма. Пии си хапчетата и си трай ако не заминавай в Северна Корея там е твоя свят.
  • 13 33333

    13 34 Отговор
    Киро Хааавааада ще е новия месия
  • 14 Чалгарят

    22 37 Отговор

    До коментар #6 от "Хасан Азис":

    Чалгарят Cлaви вдъхнa нoв живoт
    нa възрoждeнcкитe "Къдe cи вярнa ти любoв нaрoднa" и "Cтaни cтaни юнaк бaлкaнcки"!
    Aнтикoмуниcтът Cлaви вдъхнa курaж нa бългaритe и cлeд 30г.
    кoмуниcтичecкa имитaция нa дeмoкрaция,
    бългaритe отново cи пoвярвaхa!
    Нaд 2,5 милиoнa бългaри пoвярвaхa в рeфeрeндумa нa Cлaви,
    нo лявo дecнитe крeaтури нa БКП в НC ce пoдигрaхa c глacoвeтe им!

    Cъщитe лявo дecни крeaтури нa БКП
    ce пoдигрaвaт сега c ИТН в ceгaшнoтo НC!
    И продължават агонията на българите!
    На дъното на ЕС!
    С руска енергийна примка на шията!

    Такива са ФАКТИТЕ и ДОКУМЕНТИТЕ!

    Нo вcуe!
    Нe ce гacи туй,
    щo нe гacнe!
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    37 4 Отговор
    КУКЛОВОДИТЕ готвят удобни за тях ПОСЛУШКОВЦИ
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 1 Отговор
    ОЛИГАРХИЯ
    сливане
    ПОЛИТИКА
    и
    БИЗНЕС
  • 17 Мислещ

    24 12 Отговор
    Че то това с либерастията и сега се случва. Та нали и ГРОБ, и чалгарят, и президентът, и Да, Америка са за безусловно подчинение на Запада. За въвеждане на Еврото (Е, чалгарят опита да се отметне, ама след като сам се изобличи), за корона-фашизма, за привилегии за малцинствата и т.н.

    Аз гласувам срещу всичко това, но мнозинството отново ще се хване и ще си гласува за още по-нови нови месии, без да го интересуват такива подробности.

    Коментиран от #53

  • 18 nemmo

    10 27 Отговор
    долен русофилски аналенбугатир
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 айде бе

    14 10 Отговор
    Тази ушанка призна, че ГЕРБ е проект на комунягите?
  • 21 шумкари

    18 15 Отговор
    Тоя и Дачков едно-и-също пишат. И двамата мразят Костов... хмм. Май са на обща хранилка?
  • 22 Ей ушанка

    20 30 Отговор
    Волгине, аз не искам да продължи да съществува "българското" общество, създадено след 1944г. Не знам какво искаш да пазиш, но болшевишкото племе постепенно отива в канала.
  • 23 Волгата

    11 15 Отговор
    Туй момче що така плаче по нелиберална силна ръка..да не са го качвали като малък?
  • 24 Вълк единак

    13 9 Отговор
    Можете ли да ми кажете кой най-мразеният човек в България?
    а) славчо
    б) бойко
  • 25 КОРНЕЛИЯ ...ТЪРСИ

    2 8 Отговор
    ЕРГЕН...SORRY...ПРЕМИЕР🤐🤐🤐
  • 26 Behemoth

    9 8 Отговор
    Който и да е само да не е простак схемажия...кат ще ме крадят да ме крадят интелигентно...направо е унизително да те ограбват простаци...
  • 27 Анализ на Явор Дачков за интервюто

    29 17 Отговор
    Явор Дачков:

    Слави Трифонов се появи по телевизора (имитираше визуално лошо Тодор Колев), за да потопи окончателно Корнелия Нинова, да накисне Христо Иванов и Мая Манолова, както и всички протестъри (срещали се лично с него, пък не са казали:) и да отчете добре свършения проект към Пеевски, Алексиев и ДПС като изряден бенефициент на пари. Накисна Кирил Петков и Асен Василев, че сами са се предлагали да му станат министри и са ходили при него и негови хора. Пътьом накисна и Румен Радев, че е препоръчан от най-голямото американско ченге-дипломат Пардю и въобще се държи много професионално като чистач на недоубитите елементи на съпротивата. Отчете се на Пеевски и Алексиев за 50 млн. с едно интервю, което е много по-готино от европейската бюрокрация. Той е примитив, но е адекватен на глупостта на всички,които го обслужват. Аз виждам, че Христо Иванов, Мая Манолова, Корнелия Нинова, Кирил Петков, Асен Василев и маса идиоти пред урните го обслужваха съвсем доброволно през последните четири месеца. Трябва да си пълен глупак, за да се вържеш на този очевиден нескопосан и подставен идиот. Да бъдат така добри и да минат в опозиция всички, докато не измислят нещо по-добро за България и с грижа за хората, както обичат да казват. В интервюто не чух имената на Бойко Борисов, ГЕРБ, ДПС, Доган, Пеевски и.т.н. А това, че се занимаваме със Слави Трифонов е дъното на нивото на река Дунав, която Аспарух е преминал с такъв ентусиазъм.
  • 28 Мизия

    20 31 Отговор
    Не знам кой ще е новия, ама ще почака, щото ББ се връща на бел кон

    Коментиран от #46, #47

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Стойко

    21 9 Отговор
    Ами ще търсят нов проект разбира се. Най новия им формацията на Учиндолския месия се провали с гръм и трясък. Но май не се провали а точно това бе идеята. На Трифонов не му трябва политическа кариера. И а си достатъчно сметки в офшорните зони, няма да забогатява тепърва от политика я! Просто бе еднодневка, получи си многомилионния хонорар да всее раздори, да се забравят кражбите на ГЕРБ и ДПС, да се обезвери народа и да върне отново Борисов. И ще каже че се оттегля с достойнство защото останал неразбран!

    Коментиран от #44, #45, #50

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 СССРБарета

    27 5 Отговор
    Без значение дали са нови или стари Важното е да са минали за инструктаж през американското посолство и да слушкат и да дава ти мило и драго за благото на американската държава и бъдеще! Ако го направят ще живеят Добре като Цветан Цветанов но ако не изпълняват заповедите им е спукана работата като на Жан Виденов Пламен Орешарски и някои други които си позволяват да не изпълняват заповедите от Белия дом за индиректно опустошаване на България!
  • 36 Гената

    33 8 Отговор
    Грешиш, Петьо, ако си мислиш, че Боко печелеше електората с простотиите си. Да се прави на "Човек от народа" се беше научил от Бай Тошо, но пак от него той научи и друто - да си спретне една Партия - Държава. Затуй и до днес електоратътт му нито намалява, нито расте - 600 000 калинки са се впили в плътта на държавата, стискат партийните си книжки от ГЕРБ и се снишават, докато премине бурята...както ни учеше ТЖ преживе.

    Коментиран от #41

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ЧЕ ПА

    5 7 Отговор

    До коментар #37 от "Пидaллл прocт и тъп":

    Аве Ебалник оди се мляскай с Вибратора и Радка Длибоката, тиева майката

    Коментиран от #42

  • 39 трибун

    6 4 Отговор
    избори нон стоп - пълна безотговорност!
  • 40 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 5 Отговор
    никога герб никога мутрата БМБ
  • 41 Малко аритметика

    20 6 Отговор

    До коментар #36 от "Гената":

    Мисля повече от 600 хиляди са , макар за ГРАБ да гласуват толкова!!! Просто другите се снишават понеже са страхливци и си мислят да не установят за кой са гласували и като падне хунтата Герб да ги издирят. 108 хиляди даскали , на които вече основните заплати са над 2000 лв.за 5 дневна работна седмица по 4 часа. 3 месеца платена лятна ваканция, 2 седмици пролетна и коледна - бонуси за първия учебен ден, за 24 май и Коледа. При Станишев протестираха за същите заплати но ги нарече непроизводителна прослойка и като не им харесва да отиват в частния сектор. 45 хиляди военни + 63 хиляди полицаи. Всички калинки в държавна, областна и общинска администрация , всички чиновници в НАП,РЗИ, чиновници в КАТ,горските стопанства ,дирекциите като въздушно и корабно плаване и други. Всички калинки в бордовете на държавните фирми. И като сложиш 20% от пенсионерите родители на всички тези даскали и калинки стават повече от 600 хиляди. Това е сигурния корпоративен вот за Герб
  • 42 Пърдялниkk пасивнвko

    10 8 Отговор

    До коментар #38 от "ЧЕ ПА":

    Аналнооо податлив въшкар тиквата е изритан завинаги миризливецо и скоро при бай ставри
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор

    До коментар #32 от "Стойко":

    ПРИЯТЕЛЮ СТОЙКО забелязваш ли как копират ника ми даже и оби ждат някой никове даже ми сд се подиграват уж съм с памперси
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 6 Отговор

    До коментар #28 от "Мизия":

    никога няма да стане БМБ е аут
  • 47 ТРАКИЯ

    5 3 Отговор

    До коментар #28 от "Мизия":

    Повече ще му приляга , бяло магаре !
  • 48 Сух

    4 11 Отговор
    Иво Христов президент!

    Коментиран от #51

  • 49 Време е

    21 5 Отговор
    Минаха 31 г. от нашия живот и освен че сменят единия крадец с друг по голям от предишния друго не можа да се случи. Стигнахме най голямото падение с простия пожарникар, който е лъжец и крадец и на който комунистите трябва да му викат батко. Тоя по кражби би и сини и червени. Искам да ви кажа че е време за Възраждане. Само тези ще ги вкарат по затворите.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Смешници

    10 9 Отговор

    До коментар #48 от "Сух":

    Само Иво Христов е отговора..само че горкият е толкоз политолог колкото аз съм астронавт..на тия дето им е много мъчно за Русия едно да ви е ясно Сибир е вече продаден
  • 52 Волгата

    8 9 Отговор
    Волгин горкият е пряко доказателство колко са близки комунизма и национал социализма..проблема е че първо такива като него стават на сапуууннн
  • 53 Божеее

    2 4 Отговор

    До коментар #17 от "Мислещ":

    Пий си хапчетата,бе човек!!!
  • 54 Бамбука

    6 5 Отговор
    "Либералния глобализъм" - от САЩ до София бил много опасен, а от Москва до София как е ? Питам за един дето не знае за какво дадохме няколко милиарда за тръба, която изобщо не ние нужна и за едно 400 милиона които и те икономическо нямат място у нас.
  • 55 Кво му пее Волгин

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "долу ИТН":

    ама той си знае неговото дъртия комуняга!
  • 56 Георги v.

    14 6 Отговор
    За какъв Харвард става дума. Въпросното лице Петков е поредния селски хитрец, който за съжаление българинът харесва. Именно от такива мошеници, популисти и лъжци страдаме. Гласуваме за тях и после "Олеле". Така беше със Симеон и неговата кохорта от измамници, след това Б. Б. и простащините му. Сега е наред Трифонов с чалгата, нахалните му и невъзпитани сценаристи, простотиите им и некадърието им. До кога?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 БСП на Бунището

    8 13 Отговор
    Като си Волгин,а не Георгиев Петров и си се Отрекъл от баща си и Дедите си - отивай да живееш на Волга бе,червен цървул...
  • 59 пешо

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "FEFE":

    очевидно, това му е мъката на гусина. на няколко пъти я изплаква вече.
  • 60 виж ти

    7 6 Отговор
    Това "дълбокия познавач на демократичните процеси" Волгин ли е? Оказа се, че българите познават политиката много по-добре, отколкото той някога е допускал. 😂😂😂
  • 61 Слушател на БНР

    8 4 Отговор
    Знам ,че ще изтриете коментара ми поради мнението ,което ще изразя , но аз съм слушател на БНР от повече от половин век -та до днес, ,НО на това чифутче с мазното хюмнешко гласче , само ,като го чуя ...сменям станцията или изключвам радиото . Що за водещ е тоя бре ? Има едно предаване в събота ... ами то 1/4 от него преминава в разказване на историята на някакви си музикални парчета -после още толкова за да се излъчат , първият час нескомчаем разговор -интервю -обикновенно с индивид натрупал 90% омраза от българския народ ,а останалото с една соросоидка Андронова . А през седмицата ,когато води 12+3 ...на всяка цена връзка с Весито Райчинова от Израел , за да ни обяснява половин час какъв проблем има там - въпреки, че на нас в България хич не ни дреме ... Евреите нито са в ЕС , нито в НАТО ,нито дори и ...съседи ...Жалкото е ,че са навсякъде по Света и ни определят Живота ... А Волгин е един от тях !

    Коментиран от #67

  • 62 Коцалиев

    7 3 Отговор

    До коментар #8 от "😯 Няма време !":

    Корнелия ли ??? Много моля, не ни пробутвайте госпожа корнелия която и сега е на хранилка при Бойко и която е олицетворение на думата ЛЬЖА
  • 63 Доказаната в криза марка!

    6 6 Отговор
    РЕШЕНИЕТО Е ТОЛКОВА ПРОСТО,ЧЕ И ДОРИ ПРОСТИТЕ БОКО И СЛАВЧО СЕГА ТРЕПЕРЯТ ОТ НЕГО: ПРАВИТЕЛСТВО С ТРИТЕ СТЪЛБА ОТ СЛУЖЕБНОТО - ПРЕМИЕР, НА ФИНАНСИТЕ И НА ИКОНОМИКАТА. ТЕ ПОКАЗАХА,ЧЕ СА ДОКАЗАНА
    КЛАСНА МАРКА - ЖЕЛЕЗНИ БЪЛГАРИ! ОСТАНАЛИТЕ МИНИСТРИ ДА СЕ ДОБЛИЖАВАТ ДО ТЯХ - ДОСТАТЪЧНО Е! ПОКАЗАТЕЛНО Е, ОТНОШЕНИЕТО НА ПАРТИИТЕ ГЕРБ, ДПС, БСП И ЧАСТ ОТ ДБ КЪМ ТЯХ.
  • 64 ФАКТ !

    5 0 Отговор
    Тези, които създават партиите ,са ни управлявали винаги !!!! За какви промени , какви нови ,чисти и неопетнени хора в политиката ,може да се говори ???? Петър Волгин,казвате ли истината на хората ??? Докато все още НЯМА един осъден политик , министър,лидер на партия,цяла институция,цели дружества разследвани, осъдени,- НЕ МОЖЕ да се говори за
    никаква ПРОМЯНА в България , към по-добро !!!
  • 65 КЪРЛЕЖИ

    3 0 Отговор
    НИМА ЩЕ СЕ РАЗДЕЛИМ НЯКОГА С МАЯ И ХРИСТО , СТАНИШЕВ И ПИРИНСКИ , БОЙКО И ЦЕЦО , КАРАКАЧАН И ВИНКЕЛ , ДЖАМБАЗ И ТАФРОВ ......................... НИМА ? НЕ МИ СЕ ВЯРВА !ТОВА В БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ !
  • 66 Иванушка

    3 0 Отговор
    Волга, Волга ... А ти за политиката кога ще се готвиш?
  • 67 Очевадно

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Слушател на БНР":

    Волгин е в схемата "кой даде повече", за него и плюе.
  • 68 ПРЕСА

    0 0 Отговор
    БОРИСОВ ДА СЛОЖИ ДЕСИ ОТ ДУЛОВО ЗА ПРЕМИЕР ОТИВА И, ИЛИ ВИДИНСКАТА ТЪПА КП
  • 69 Ние от наведи се ние идваме

    1 0 Отговор
    Сме готови да оправим а ти гей ли си пдераст ли си
  • 70 До господина

    1 1 Отговор
    Нови лица, не могат да се намерят, по простата причина, че не всеки иска да се занимава с политика, БСП няма смисъл да,, експериментира,, със старите си похвати, единствения вариант беше, да дадат възможност на първата партия, нищо нямаше да им стане, не са приятни тези непрекъснати и,, ялови,, избори в БГ..... извинявам се за по грубата дума, но това е истината..!
  • 71 Петър волгин

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "СУВЕРЕН":

    Вземи да станеш Ген Директор на бнр и разпердошини всички клявки и лелки от това радио. Бнр мирише на нафталин и изпокъсани дантели ( по- скоро кюлоти)!!!!
  • 72 Volw

    1 0 Отговор
    Оплескана работата в Парламента депутатите и вече седмокласниците разбират,че трябват на България светили,отлично образовани хора.Асене,Петре чувате ли!!!
  • 73 Стоян Хлебаров

    0 0 Отговор
    "Те-лошите"готвят,а "Вие-добрите",се готвите да ги окаляте,нали!
  • 74 БРЦК

    0 0 Отговор
    На нас проститутки не ни трябват
  • 75 Румен Радев

    0 0 Отговор
    Благодаря Волгин ,после мини през Митрофанова да си вземеш пликчето , ако се засечете с Копейкин се прави , че не знаеш кой е