Last news in Fakti

30 Август, 2021 10:03 19 640 124

Борисов да каже за машините или да замълчи завинаги

  • бойко борисов-
  • машини-
  • гласуване-
  • служби

Ако е съвестен и отговорен гражданин, да отиде и да даде показания, където трябва

Борисов да каже за машините или да замълчи завинаги - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Бойко Борисов видимо тъгува за славните "хартиени" избори от времето на проф. Михаил Константинов. На конгреса на Младежи-ГЕРБ доскорошният премиер почете почти с едноминутно мълчание освобождаването на математика от ръководството на "Информационно обслужване".

"Пипат нещо там по машините", изломоти бившият международник-медиатор във всички световни конфликти. И а-аха да заговори за софтуер, но с останките от здравия народняшки разум усети, че драматично е пресякъл червената линия в нивото си на некомпетентност.

Явно трикратният по волята на суверена премиер знае нещо, щом за втори път - първия по време на предизборната кампания - публично заяви, че машините за гласуване се манипулират. Чудесна възможност да бъде привикан отново от службите и разпитан. И то не за "кой какво казал преди 15 години по време на крос". А за пряко посегателство срещу демокрацията - покушение срещу честния вот.

Даже сам би трябвало да отиде като "отговорен и съзнателен гражданин", подобно на един негов авер от младостта.

А после да проглуши земя и небо, звяр и природа от брифинги за репресиите, на които е подложен, вместо да му благодарят по три пъти дневно във всеки храм, където е "дал" пари за блажна боя.

Така че, ако има нещо да казва по темата с "разбъзиканите" машини за гласуване - да отива и да говори. Или да замълчи завинаги, както става към края на сладникавите филми.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 170 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    40 122 Отговор
    Ако имаше топки, би казал, че с тях избраха във Венецуела Гуайдо.
  • 2 choko

    271 31 Отговор
    На снимката гледа като индианец пишеща машина :)

    Коментиран от #65

  • 3 Сретан

    267 39 Отговор
    Да замълчи завинаги звучи толкова примамливо...

    Коментиран от #103, #122

  • 4 Петър

    266 33 Отговор
    Гласуването с машини направи вота по обективен,хем няма недействителни бюлетини,хем един етнос е максимално затруднен при даването на вот.

    Коментиран от #10, #58, #79, #84

  • 5 Ама как

    207 32 Отговор
    ще замълчи? Тоя "международник" ще има да цапа пейзажа още време. Отдавна трябваше да му бъдат повдигнати обвинения, а не да ходи нагоре надолу и да ръси глупости!
  • 6 Наивко

    103 53 Отговор
    Абе ,не знам дали се манипулират машините ,ама знам (със сигурност) ,че изборната активност спадна с 20 % откакто се гласува (само) машинно. Както е тръгнало ,на следващите избори - 10 % от българското население (имащо право на глас) ще избира кой да ни управлява.

    Коментиран от #11, #18, #39, #81

  • 7 аз съм Веска

    40 14 Отговор
    БИБИ Е ФЕН НА ЧУКЧЕТАТА .А ВИЦОВЕТЕ ЗА ТЯХ ВЪРВЯХА И ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА .КАТО ЧЕ ОНЗИ ДЕН ПОЗДРАВЯВАШЕ ЦАРИЦАТА МАЙКА С ЖЪЛТО И ТЪМНО .МНОГО ИНОВАТИВНО ...
    ПОЧТИ КАТО ТОВА, ДА ГЛАСУВАШ ПРЕЗ ТЕЛЕФОН ....
  • 8 ТОЙ СЕ

    85 23 Отговор
    ЧУДЯ... ЗНАЕ ЛИ ЩО Е ТУЙ СОФТУЕР???. ПИПАТ НЕЩО.
    А ТЕ НЕ ПИПАХА НИЩО. И
    СЪМ ЧУЛ, ЧЕ СА СИ ГОВОРИЛИ
    ПО МЕЖДУ СИ ГЕПАДЖИИТЕ И
    ЦИК. ПО СКРОМНО ДА Я КАРАМЕ
    30-35% НИ СТИГАТ. А СЕГА ПЛАЧЕ.
  • 9 Пич

    58 148 Отговор
    За машините да кацат тези , които направиха далаверата с тях бе , идиот... Това не беше Борисов... И вота не беше в интерес на ГЕРБ , а в интерес на ИТН , благодарение на селяните от чужбина... Даже Ристо и Мая се самопрецакаха , защото очакваха дивиденти , а то - краставица... Сега Бойко ще ги спука от бой и с машини , и без машини , което разбаха " новите " , които видно започнаха да му се мазнят...

    Коментиран от #21, #91, #117

  • 10 Малииий

    127 27 Отговор

    До коментар #4 от "Петър":

    Нали това му е болката! Трудно се преглъща, че вече не може да симулира колко е харесван от българите.
  • 11 Петър

    86 15 Отговор

    До коментар #6 от "Наивко":

    Защо според теб,заради машините е спаднала избирателната активност с 20%?

    Коментиран от #27, #29

  • 12 Пич

    17 5 Отговор
    " Кажат " исках да напиша , редактора ме цака..
  • 13 ГЕРБ

    50 158 Отговор
    .
    С машини или не Борисов ще смачка всички на изборите хубавото е че после не може да кажете че ги е фалшифицира.Връщенето му е неизбежно

    Коментиран от #15, #16, #20, #113, #115

  • 14 герберасти

    80 27 Отговор
    Боко е св-и-ня
  • 15 Трай,

    61 14 Отговор

    До коментар #13 от "ГЕРБ":

    Коньо за зелена трева!
  • 16 проссти сте

    93 29 Отговор

    До коментар #13 от "ГЕРБ":

    а ти си неизбежно изкуфял гербераст. Герб е равно на лъжа и грабеж. А ти се наричаш гербераст , нямате дъно , наистина.

    Коментиран от #23, #55

  • 17 Крис51

    90 16 Отговор
    Не го знам по какъв начин се е спасил да не го назоват пряко САЩ по закона Магнитски като "корумпирания политически лидер", вероятно е предал някои "другарчета". Но как ще се изтърпят бръщолевенията му и откровените лъжи в следващата предизборна кампания, които явно пак ще заливат медиите, нямам представа. И за троловете, които все повтарят как във Венецуела гласуват с машини, да не забравят, че и в САЩ се гласува основно така, включително при избори на окръжни прокурори, кметове и др. в местната власт. Не съм чула някой в САЩ да говори за хартиено гласуване.

    Коментиран от #114

  • 18 Е досега,

    98 14 Отговор

    До коментар #6 от "Наивко":

    Другия етнос определяше кой да управлява, но край на неграмотниците.
  • 19 Киро Жарта

    109 18 Отговор
    Край на чувалите пълни с ЕГН на покойници ;!!
  • 20 Ако

    74 16 Отговор

    До коментар #13 от "ГЕРБ":

    има достатъчно глупав народ, борисов ще спечели изборите! Но и тъй да каже народа, какво от това!? Правителство няма как да направи, така, че поражение от подобна мало-умщина, не би имало! Но и да има, народа си заслужава, това което е избрал! Не политиците са виновни, а хората, които ги избират и им дават правото да ги лъжат и грабят!

    Коментиран от #25, #32

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 що се абиш

    72 19 Отговор
    Буцито е толкова просто устроен , почти като едноклетъчно , особено в пространството над раменете , че не е никакъв проблем да бъде разгадан и е напълно излишно да му се посвещават писания.
  • 23 айде

    25 53 Отговор

    До коментар #16 от "проссти сте":

    стига с тия грабежи бе,когато се докаже нещо тогава може да пищите колкото искате.
  • 24 Професора

    89 16 Отговор
    Трикратния,, победител" в избори по волята на продажния схемаджия председател на ЦИК Мишо Константинов.

    Коментиран от #30

  • 25 то понеже

    34 6 Отговор

    До коментар #20 от "Ако":

    сега са избрани едни стари муцуни не е истина,кой от кой по голям политик.
  • 26 Пич

    49 4 Отговор

    До коментар #21 от "1456":

    Всички знаят... Защото ги е мързяло да се образоват , мързяло , да се квалифицират , и не умеят нищо , освен да копаят картофи , да сменят памперси , и да бъркат бетон... Затова мразят всички успели , и всеки друг им е виновен... Да не говорим , че доста от тях са с оосновно образование , или с никакво от ромеите...
  • 27 аскувлия

    57 6 Отговор

    До коментар #11 от "Петър":

    половината пачи нямат телевизор,а какво остава да работят с машина.На половината индианци им пишеха на дланите номера на партията.

    Коментиран от #33

  • 28 666

    30 74 Отговор
    С машини и без машини ГЕРБ пак са първи. Каквито и гадости да говорят и да вършат комунистите не стават за нищо. Радев и Сатаниста го доказват всеки ден.

    Коментиран от #38

  • 29 Може ли да

    62 13 Отговор

    До коментар #11 от "Петър":

    отговоря аз с пример - в разговор с един познат от "Максуда" /квартал във Варна с преобладаващо -над 90% -мургавелковци/ - бях информиран, че въпросният и родата му - трима сина , снахи и съпруга - няма да гласува, защото "никой не плаща вече бе, бате" . Ето едно от обясненията - просто е много проблемно да платиш, той да си гласува и ти да не можеш да го проконтролираш. По една случайност - пропорционално спаднаха и гласовете на ГЕРБ с подобен процент. Изводи?

    Коментиран от #35

  • 30 МАФИЯ НА ББ

    67 21 Отговор

    До коментар #24 от "Професора":

    КАКВО ИСКАТЕ ДА ВИ КАЖЕ ЕДИН НЕУК И ТЪП ПОЖАРНИКАР???? ВИДЯХТЕ КАКВО СЪТВОРИ ТРИ МАНДАТА- КРАЖБИ И ПЪЛНЕНЕ НА ЧЕКМЕДЖЕТО С ПАЧКИ И ЗЛАТО. ГОЛЕМИЯ ВЪПРОС Е ЗАЩО НЕ Е СЛЕДСТВЕН ????????
  • 31 0707

    33 23 Отговор
    С машини без машини ГЕРБ пак ще са първи с около 20 % от вота на гласувалите въпреки, че едвали ще влязат в управлението ако се сформира правителство след изборите.. За Борисов най-изгодната позиция е тка наречените протестъри да направят правителство защото знае, че ще се изпокарат бързо бързо и в комбинация на неопитност и и 2-3 кризи вероятността за успех на такова правителство е под 20%... Да но явно другите също схванаха това и бягат от властта като дявол от тамян...
  • 32 ДВе разбирания

    23 14 Отговор

    До коментар #20 от "Ако":

    за "спечелил изборите" - първото - партията има най-голям брой гласове. При близо 600 000 калинки и подобни + истински поддържащите ГЕРБ /има и такива, нека ги уважаваме, те са като всички ни/ - броенето започва в неравностойна позиция и е резонно тези да са в челото; второто - изборите са спечелени от партия, която реализира мандат за съставяне на правителство -тук ГЕРБ просто няма шансове - освен ако "политикът "Слави Трифонов, който вчера заяви, че сред третите избори "трябва да се състави правителство НА ВСЯКА ЦЕНА", НЕ ПОДКРЕПИ ГЕРБ. Не е невъзможно, но би било предпоставка за нови протести .
  • 33 Петър

    37 1 Отговор

    До коментар #27 от "аскувлия":

    Значи с машините е решен проблема с неграмотните гласуващи.
  • 34 ТаУмВзе

    29 17 Отговор
    Ако мутропитека, каскета и шиши не са в Затвора, пак Нищо няма да се промени. Което е и целта, много ясно.
  • 35 Петър

    24 5 Отговор

    До коментар #29 от "Може ли да":

    Значи машините вършат работа?
  • 36 Фен

    6 18 Отговор
    А за машините за печатане на фалшиви долари и евро ,колко са заловили на брой как изглеждат? При него единствено се залавяха печатници за пари, че чак от САЩ подскачаха от кеф.
  • 37 тиквун

    51 15 Отговор
    ГОЛЯМ ПОЗОР ЗА НАЦИЯТА НИ ДА ТЕ УПРАВЛЯВА ТАКЪВ КАПАЦИТЕТ.КАКВО ЛИ НЕ ПРАВЯТ ХАРТИЙКИТЕ-ЧУХТЕ ЛИ Г-ЖА АТАНАСОВА КАК ПРОСЪСКА НОСТАЛГИЧНО ЗА ЧАСТИЧНО ГЛАСУВАНЕ С ХАРТИИ-МИСЛИМ ЗА ФАКУЛТЕТА ЗА СТОЛИПИНОВО МЕЧТИ МЕЧТИ....
  • 38 Мая

    31 17 Отговор

    До коментар #28 от "666":

    Бойко Борисов - най-предания комунист и явно все още е такъв!

    Коментиран от #47

  • 39 наивка

    10 6 Отговор

    До коментар #6 от "Наивко":

    Много добре, даже отлично. Естествен подбор.
  • 40 ттт

    11 10 Отговор
    Най-горното шкафче в средата. В табелката майсторски е скрита камера. При прегледа на записа се е оказало, че лицето на снимката е гласувало за ИТН.
  • 41 bbb

    7 14 Отговор
    А бе Миленчо баковото ти пак си спал на мокри вестници
  • 42 Само питам

    17 23 Отговор
    Миленчо да ни каже в кои страни от Европа се гласува с машини, какви са аргументите на Германия да прле машинното гласуване и тогава сда се упражнява в анализи.
  • 43 Павел пенев

    23 11 Отговор
    Възпитание,култура и морал от крадец и лъжец не чакайте.
  • 44 Колко да е съвестен

    20 9 Отговор
    "Ако е съвестен и отговорен гражданин, да отиде и да даде показания". Най съвестния гражданин да отиде при най съвестния прукорор :D
  • 45 БЛОГИ

    28 12 Отговор
    КЪДЕЕ СА ПАРИТЕЕ КЪДЕ Е МАТА ХАРИ!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 коментар

    30 32 Отговор
    С МАШИНИТЕ НАТАМАНИХА ЧАЛГАТА ДА Е ПЪРВА С ЕДНОСЕДМИЧНО БРОЕНЕ И 20% ГЛАСУВАЛИ --ТОВА Е НАЙ ГОЛЯМАТА ИЗМАМА СЪТВОРЕНА ОТ РАДИФ!АААААААА??
  • 49 Иван

    31 20 Отговор
    Борисов е напълно дегрдилала личност.В близката ни история няма такова падение.
  • 50 потресен

    12 21 Отговор
    Защо ГЕРБ ще са може би първи? Може би най вече, защото са "мънички, червенички на черни точици". Не мислите ли?
  • 51 Косе Босе

    26 16 Отговор
    БОЙКОВИЗАЦИЯТА ни залива отвсякъде , особено щом ВОЖДА проговори ! Да се смееш ли , да плачеш ли ? Типичен бай Ганьо , но в костюм.

    Коментиран от #60

  • 52 потресен

    11 16 Отговор
    Защо ГЕРБ ще са може би първи? Може би най вече, защото са "мънички, червенички на черни точици". Не мислите ли?
  • 53 jorj

    21 14 Отговор
    Какво да казва Борисов за машините, тя Европа го е казала!!!! Мъдурковски тарикатлъци на необългарските талебани!!!!
  • 54 Миранда

    21 16 Отговор
    Няма ли кой да му каже следното : “Имате право да запазите мълчание. Всичко, което кажете, може и ще бъде използвано срещу вас в съда. Адвокатът ви може да присъства на разпитите. Ако не можете да платите за адвокатски услуги, ще ви бъде предоставен държавен защитник. Разбирате ли правата си?” ????

    Коментиран от #63

  • 55 Подкрепа за Борисов

    20 29 Отговор

    До коментар #16 от "проссти сте":

    Баба ти е проста и ти тролеи комунистически Лъжлив Безсилни сте Свършиха ви манипулациите Безделници България е демократична европейска държава и тук живеят Здравомислещи българи ГЕРБ сега ще има 800000 гласоподаватели Комуняги Треперете

    Коментиран от #61

  • 56 Подкрепа за Борисов

    12 25 Отговор
    Баба ти е проста и ти тролеи комунистически Лъжлив Безсилни сте Свършиха ви манипулациите Безделници България е демократична европейска държава и тук живеят Здравомислещи българи ГЕРБ сега ще има 800000 гласоподаватели Комуняги Треперете
  • 57 Усещането

    18 13 Отговор
    Дайте възможност на ГЕРБ да кръдът в това са най добри и може да се разчита на тях.

    Коментиран от #59

  • 58 Подкрепа за Борисов

    18 27 Отговор

    До коментар #4 от "Петър":

    Значи Германия е проста държава и затова е забранила машините А България Е най най венецуелска държава и горда с разрухата и комунистическите машини струващи много милиони Вижте се българи що за умници сте
  • 59 Подкрепа за Борисов

    19 12 Отговор

    До коментар #57 от "Усещането":

    Сега тези Новите стари Мутри Не крадат ли Нали затова реват Ако мислеха за България отдавна да са направили правителство Защо се заблуждавате Или сте тролове Вижте служебните превратаджии Вижте тези сбирщина в парламента Дърти стари Мутри от 20 год БКП Потрес
  • 60 Подкрепа за Борисов

    16 19 Отговор

    До коментар #51 от "Косе Босе":

    ЗАЩО БОЙКО ЗАЩО НЕ ПОГЛЕДНЕТЕ НОВИТЕ ДЪРТИ МУТРИ СБИРЩИНАТА В ПАРЛАМЕНТА КРЪВОЖАДНИ ЗА МИЛИОНИ ПОТРЕС ОТ 20 ГОД СА НА СОФРАТА ЗАЩО НЕ СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО НАЛИ ИСКАТ ПРОМЯНА ДРУГ ПЪТ ПРОСТО СТАНИ ДА СЕДНА РАДЕВ НЕ СИ ЛИ ПРАВИ АГИТАЦИЯ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ СЕГА РАДЕВ НЕ Е ЛИ САМОВЛЮБЕН НАРЦИС ПРЕВРАТАДЖИЯ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ СА ВСИЧКИТЕ СЛУЖЕБНИ НАЗНАЧЕНИ

    Коментиран от #87

  • 61 Нетреперещ некомунист

    24 12 Отговор

    До коментар #55 от "Подкрепа за Борисов":

    За 800 хилядите гласоподаватели-гербопитеци разделението е следното:500 Хил. Държавни служители -нищонеможещи нищоправци,50 хил.милиционера,200 Хил .купени цигански гласа и 50 Хил контролиран вот ( служители на фирми на аверите на бибитя -краднали милиарди). Плюс това 800000 бяха допреди последните избори. Спряха кранчетата на купения и контролирания вот и на грип падна под 500 Хил...

    Коментиран от #74

  • 62 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 10 Отговор
    БОРИСОВ не иска машино а хартиено защото с машино гласуване електората му предимно роми не може да гласуват
  • 63 Лост

    16 6 Отговор

    До коментар #54 от "Миранда":

    После може да каже:Вижте какви съм ги приказвал. Нормален човек говори ли такива работа. Адвокатът му пледира за биполярна шизофрения и всичко е точно.
  • 64 здфг

    12 18 Отговор
    Не че харесвам ББ...ама само при Мадуро се гласува с такива емджикипляктори...

    Коментиран от #73

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 9 Отговор
    с маино гласуване герб няма никога да спечлят а с хартиените бюлетини циганите който са им гласоподатели гласуват за тях герб БОЙКО са мутри
  • 69 Бамбука

    17 9 Отговор
    Трудно му е на Боци с тези машинарии. Трябва да избира бутон, да го натиска, да гледа не е сгрешил. А с хартиените - драска ченгелчето и готово. А как сега да следи администрацията как са гласували ? Не може с телефоните да са правят селфита - хахаха
  • 70 Прави вятър на супата

    7 7 Отговор
    Машината ти издава касов бон за кого си гласувал..ако на предните избори няма грешки..значи всичко е ок и туй момче ще бъде опозиция до края на живота си
  • 71 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 11 Отговор
    БОЙКО е престъпник мутра

    Коментиран от #76

  • 72 Люси Дяковска

    11 6 Отговор
    Тъмносините не гласуват с машини! Иска малко ценз!
  • 73 Бивш канадец

    6 3 Отговор

    До коментар #64 от "здфг":

    В Холандия и Белгия също. Нещо по въпроса?
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 1122

    16 12 Отговор
    Привържениците на лъжеца Б. Борисов -циганите и други кафяви,няма да могат да гласуват."Уйде Коня/т. е. ГЕРБ/ в ряката".Няма да ви изберем.Останалите, които са глрамотни ,ще гласуваме машинно.И ще изберем Румен Радев, въпреки пяната от злоба ,която тече от устата на ибрикчията Б. Борисов.

    Коментиран от #77

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Подкрепа за Борисов

    12 18 Отговор

    До коментар #75 от "1122":

    Радев е Идеолог на БКП и мрази неистово България Единствено гледа собствените си милиони А Ти какво спечели от това Бедняк си и такъв ще останеш Но Къде ти толкова ум за да разбереш това Продължавай все така
  • 78 Подкрепа за Борисов

    10 14 Отговор
    Радев е Идеолог на БКП и мрази неистово България Единствено гледа собствените си милиони А Ти какво спечели от това Бедняк си и такъв ще останеш Но Къде ти толкова ум за да разбереш това Продължавай все така
  • 79 Онуфри

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Петър":

    Риторичен въпрос: Каква е разликата между невалидната бюлетина и "Не подкрям никого"????????????????
  • 80 1122

    11 8 Отговор
    Привържениците на лъжеца Б. Борисов -циганите и други кафяви,няма да могат да гласуват."Уйде Коня/т. е. ГЕРБ/ в ряката".Няма да ви изберем.Останалите, които са глрамотни ,ще гласуваме машинно.И ще изберем Румен Радев, въпреки пяната от злоба ,която тече от устата на ибрикчията Б. Борисов.
  • 81 избирател

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "Наивко":

    Не е толкова важно колко, а какви като разум са тези, които избират.
  • 82 F.F

    11 11 Отговор
    Нормално е че реве за хартиените бюлетини. Все пак заради въвеждането на машините загуби 200 000 гласа. Мъртви души, роми, неграмотни,недействителни бюлетини (пипнати )-цялата тая схема пропадна.
  • 83 Бате Бойко

    14 8 Отговор
    идва с 200 !
    милен ганев да си приготвя вазелина
  • 84 Хмм

    11 8 Отговор

    До коментар #4 от "Петър":

    То се вижда Боко Тиквуноф и той с този объркан страхлив поглед приспада към този етнос,а кой знае може и да е родом от Столипиново.С Иван Костов може да са братовчеди.
  • 85 Пипат

    12 5 Отговор
    там нещо по машините". Какво да каже като не знае нито що е машина, нито що е компютър, нито що е софтуер. Ама пипат! Той и Президентът "караше" самолет!
  • 86 Петров

    13 4 Отговор
    Какво е Задкулисие, кой се спотайва там, кой дърпа конците на политиците – г-н Кирил Домусчиев, е известен бизнесмен, председател на работодателска организация, притежател на футболен клуб, близък на Бойко Борисов олигарх.
  • 87 КараПутин

    8 5 Отговор

    До коментар #60 от "Подкрепа за Борисов":

    Самовлюбен нарцис, а?!
    Баце ли имаш впредвид?! Повелителят на таралежите..
    Барба Ганьос...Да ви е жив и здрав!
    Свещена простота!!!
  • 88 Хмм

    6 10 Отговор
    Много странно.
    Когато някой пише добри слова :) За Боко Тиквуноф минусите са над 10 пъти от плусовете.Как така Тиквун печели избори ?
    1 - мобилизира всички тиквунчета от страната,куцо и сакато от Село и махали иде с автобуси под строй.Само дето от Махлата ( Максуда, Столипино,Факултето ) някои забогатяват,докато наще белчовци вечер месят хлеб :).
    2 - Може би просто простоватите хора са свикнали с Тиквун и затова 20% гласуват за него
  • 89 Хмм

    8 6 Отговор
    3 - Или може би е вярно,Тиквун е новият Исус.Ще спаси Манг алия ( така де все още е България,ама след 50 год. кой ти знае как ще се казва ) ,като построи южен поток и няма да слуша американците за него,ще построи Белене и никак не му дреме,ще построи магистрали София-Столипиново,Пловдив-Факултето,Варна-Максуда,така бъдещия електорат,ще гласува по бързо и мигновено.
  • 90 Хмм

    9 6 Отговор
    Това след 50 години,а премиер Внукът на Тиквун,бъдещият Тиквун Бокоф Токвуноф. И света го духа.Амин
  • 91 Киркор

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "Пич":

    Ич,сложи очилата,че нещо се разминаваш с действителноста!
  • 92 БОЧКО

    7 6 Отговор
    На толйпа хедптем му са се отвързали конете. Хич не го слуша простата му тиква. А и доктор Гълъбова не го контролира, и той вече не знае нито какво прави, нито какво говори. Ужас!
  • 93 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    10 5 Отговор
    Чуторан от машини не разбира, той знае само мошенгии.
  • 94 asd

    10 5 Отговор
    Тиквата започнал от "електроника" и "софтуер" да разбира. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

    Вие там защото сте такива разбирачи като вожда си, затова кретате с най-одрищяния софтуер - собствено производство а?

    Последно КАТ "работеха" с 2-3 вида софтуер на 2-3 различни операционни системи. DOSът е жив още при тях тоест.
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
    И не можеха да направят справка кой си е платил глобата, а искаха бележките от хората.
  • 95 asd

    3 3 Отговор
    Ганьо Пограмиста и Ганьо Хакера сте там всичките.
  • 96 Суха съчка

    10 2 Отговор
    А защо не се четат разписките задължително няма отнеме ичас време.
  • 97 Комуновируса

    7 11 Отговор
    Господа позитански тролове,другари. Бойко Борисов с или без бюлетини винаги е бил победител, с изключение на пРезиденския избор на Румен Радев. И сега в България само с машини беше първи, в чужбина не се знае тези печалбари там как са гласували и дали не са фалшифицирани резултатите. Никой не може да каже.
  • 98 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 7 Отговор
    Cлeд мaшиннoтo, cлeдвa eлeктрoннo глacувaнe, зaщo пък нe и eлeктрoннo брaкocъчeтaниe.........? Тъкмo щe ce рeши прoблeмът c ДЖEНДЪРCКИТE cвaтби, хa-хa-хa!!! Ceриoзнo; глacувaнeтo нa избoри e oтгoвoрeн грaждaнcки aкт . Тoвa нe трябвa дa ce зaмeня c мeхaничнo нaтиcкaнe нa бутoни пo монитора, зaщoтo ce умaлoвaжaвa глacувaнeтo! Нe e cлучaйнo, чe дoри мeждупрaвитeлcтвeнитe дoгoвoри, рaзнитe пиcмa, мeмoрaндуми и т. н. ce пoдпиcвaт coбcтвeнoръчнo нa хaртия.
    Oтдeлнo, чe тeзи "мaшини" щe ce пoлзвaт мнoгo рядкo, a cтрувaт милиoни и милиoни....Публикувaнo във фaкти.бг: Мeжду 2000 дoлaрa и €3200 cтрувa eднa мaшинa........... 20 000 мaшини щe ca дocтaтъчни”, КOЙТO МOЖE НEКA ДA ПРECМEТНE!!! /близo 128 000 000 ЛEВA/.....ИМА МНОГОКРАТНО ПО-ЕВТИНИ НАЧИНИ ДА СЕ КОНТРОЛИРАТ ИЗБИРАТЕЛНИТЕ КОМИСИИ!!!

    .........нe прирaвнявaйтe глacувaнeтo нa избoри c прoцeдурaтa c вeндинг мaшинaтa зa зaкуcки или c бaнкoмaтa.
    Нaкрaткo: глacувaнeтo c мaшинa e ПРOCТAЩИНA, КAКТO И ЧAЛГA-КУЛТУРAТA прoпoвядвaнa oт шeбeкa Cтaниcлaвчo...
  • 99 малкия

    4 7 Отговор
    Забрави да споменеш шкавчето с кюлчетата и пачките,къщата в Барселона,Умрелите от ковид,острова в Гърция и др.
  • 100 Бай Крас

    8 4 Отговор
    А холам стига сте го пилили батя си Бойка. Той вече е история. Ами бъдещето къде е питам, никво го нема! Орел,рак и щука търсили сполука! Ха,ха,ха...измамените камилчета. Нашта беше квот беше,все ще я добутаме до края. Вие му мислете,дето не знаете кво е тва празен магазин.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Маринов

    5 6 Отговор
    Също така добре е Кунчев, Тиквата и дейците на НОЩ да бъдат съдени за убийство на повече от 25 хил българи през последните 2 години, причинено от фактическо ЗАТВАРЯНЕ НА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА под предлог плащания на компенсации за Ковид.

    Коментиран от #104

  • 103 русофилистик

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Сретан":

    Звучи за всички протестъри - ЛГБТ нали ?
  • 104 Йорданчо

    2 2 Отговор

    До коментар #102 от "Маринов":

    Колко боза може да събере главата ти ?
  • 105 Тиквата

    1 5 Отговор
    Езици и електроника ти за видиш ха ха хаа
  • 106 cpv

    3 6 Отговор
    Не ви ли ясно,че нарочно искат да се гласува само с машини,а трябва да има и хартиени бюлетини за онези възрастни хора които не знаят да работят с такива машини!
  • 107 незнайко

    3 2 Отговор
    На БЪЛГАРИНА не може да се угоди ! Хартиените бюлетини се манипулират , машините се манипулират а досега никой не е показал с видео как се прави това !!! ИСКАМЕ ВИДЕА С МАНИПУЛАЦИИ !!!
  • 108 КРОКОДИЛА

    2 4 Отговор
    НИКОЙ ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ ГЛАСУВА НА МАШИНИ - ЩЕ ИМА ДА НИ ЧАКАТЕ .....................................
  • 109 КРОКОДИЛА

    5 4 Отговор
    СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПОД СТРОЙ ВЪВ ЗАТВОРА -ПОДИГРАХА СЕ СЪС НАРОДА - ИЗЛЪГАХА НИ ........................................................................................................
  • 110 ПЕНКО

    3 2 Отговор
    ТАПАНАРИКУС : " НА БАБА ТИ МАШИНАТА " !!!!!!!!!!!!!!
  • 111 Цеци

    3 5 Отговор
    Тия баш машини, са забпанени със закон в Европа. Да ви напомня че 3 дни чакахме да стъкмят резултата.
  • 112 Винету и Пишеща Машина!!

    3 3 Отговор
    Мъка по" мъртвите Души" и хартиените Бюлетини!!! Всяко Начало има и Край!!!
  • 113 Дедовия

    2 5 Отговор

    До коментар #13 от "ГЕРБ":

    Ако още се чува нещо за тоя тулуп, то е заради подобни малоумници.
  • 114 dedo Risto

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Крис51":

    В САЩ машините броят гласовете. Ама за умни,красиви, млади(докога?) това няма значение.Нъл?8478
  • 115 Onq s konq

    1 3 Отговор

    До коментар #13 от "ГЕРБ":

    Брафо мой човек! Само Бойко! Той щи направи вазможното и невазможното секи про3т налгарин да фане от далаверити на ГЕРН
  • 116 тъкача

    1 2 Отговор
    корумпиран лидер на партия...
  • 117 Бойо наглото

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Пич":

    Секнаха му купените гласове и мъртви души и взе да реве. Ходи по села и градове и цигански махали да агитира. Всички от греб реват! Случайност ?! Не мисляя :) . А вие щом сте толкоз "слепи" си гласувайте за тоз с кюлчетата , ще ни докара до мишо бирата ..по негов собствен начин. За него вие сте едни кърджалийски ПУ, лумпени и прости...щом се разбирате. Тъпия летец, машинното гласуване...всичко щом е справедливост он възроптава срещу него..ама вие сте си прости и се разбирате де
  • 118 Gerb hartiikite

    2 2 Отговор
    Герб са мошеници, искат да манипулират отново гласовете.- точка
  • 119 Зълкойн

    1 2 Отговор
    Буци е от такива дето като ти кажат "добър ден", непременно трябва да търсиш звезди по небето. Така, че в машините няма проблем. Той е при мушмуроците, които накрая удурдисват крайните резултати.
  • 120 Marinov

    1 1 Отговор
    Господа,
    Има Много Избиратели който не са участвали във предишните Избори
    САМО и САМО
    ЗАТОВА че се ПРИТЕСНЯВАТ от тъй наречените Машини за Гласуване!

    Касае се не само за по Възрастната Генерация
    но и за Средната
    и се Касае за ХИЛЯДИ такива Избиратели!

    Те са Свикнали с Хартиеното гласуване
    и е Съвсем НОРМАЛНО това Машинно гласуване да ги ПРИТЕСНЯВА и заради това да се ВЪЗДЪРЖАТ да Участват в Изборите!

    Затова ТРЯБВА да се ЗАПАЗИ и Хартиеното Гласуване
    и Даде и Осигури КОНСТИТУЦИОННОТО Право и
    Възможност на тези ХИЛЯДИ Български Избиратели
    СВОБОДНО да Избират
    по какъв Начин да Дават своя Вот !!!

    Поредна ПОСТОТАЛИТАРНА Трагедия е
    да се ОГРАНИЧВА и лишават ХИЛЯДИ Избиратели
    от Възможността да Продължат да дават своя Вот с Хартиено Гласуване!

    ДА, Касае се за ХИЛЯДИ Избиратели !!!

    ЛИШАВАНЕТО на Тези ХИЛЯДИ Избиратели от Възможността да Продължават да дават своя Вот с Хартиено Гласуване ще НАПРАВИ тези Избори ПОЗОРНО Маниполирани, ДИСКРИМИНАЦИОННИ и НЕЛИГИТИМНИ!

    БОЖЕ, Спаси България от ПИШМАН Демократи и Дивия Партиен Комерсиализъм???
  • 121 psf

    1 2 Отговор
    Доказателство за това, че вота с бюлетини не е бил манипулиран е това, че получените резултати от гласуването, винаги са били сходни с прогнозните резултати на социологическите агенции!
  • 122 Пенсионер 200+ 50 изборни

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Сретан":

    Аааа, не така, ЙОЦА! Нреди се на опашката!
  • 123 антигерб

    2 2 Отговор
    БОЙКОЕТЪПАК - КАКВО ДА ВИ КАЖЕ ?
  • 124 БОКОКРАД

    0 1 Отговор
    БОЙКО ИСКА ДА ОТКАЖЕ НАРОДА ДА ГЛАСУВА ЗА ДА ОТИДАТ САМО НЕГОВИТЕ КРАДЦИ ..................