10 Март, 2013 13:45 15 096 19

ВМРО: Правителството на ГЕРБ си тръгва с национално предателство

  • вмро-
  • герб-
  • турция
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

С национално предателство и уреждане на свои хора си заминава правителството на Борисов, заявиха в открито писмо днес от централата на ВМРО.

В последните две седмици от живота си кабинетът в оставка на ГЕРБ заработи активно, за да уреди свои хора на важни постове. Дошло с обещанията за „нов морал“, отиващото си правителство масово назначава свои хора на дипломатически постове в чужбина. В МВнР се правят спешни рокади за назначаване на „наши хора“ зад граница. Списък от 12 кандидати е предложен на президента от отиващия си външен министър Николай Младенов, твърдят в писмото националистите.

Питаме се защо и с какви пълномощия в последните си дни правителството на Борисов в оставка започва да променя и позицията на страната ни спрямо Македония, а именно - че страната ни се отказва от настояването за премахне на чл. 49 от македонската конституция, според който Скопие „се грижи за македонските малцинства в съседните държави“, казва се в документа.

В последните дни от функционирането си Външно министерство даде началото на политика от типа „крачка назад“ спрямо Македония, което показва, че това правителство няма ясна представа за приоритетите на Балканите във външната си политика.

Съмнителните манипулации, които в последните дни се правят от кабинета, засягат стабилността на страната и могат да се окачествят дори като национално предателство, коментират от партията на Каракачанов.

ВМРО има информация, че се подготвя откриване на турско консулство в гр. Шумен. Смятаме, че това е изключително безотговорен и опасен за България факт, който цели „облъчването“ на българското население в района на Североизточна България, пишат националистите и задават въпроса вярно ли е, че по настояване на Турция правителството на Бойко Борисов е дало съгласие за започване на процедура по откриване на Турско консулство в Шумен.

Чии интереси защитава ГЕРБ – на Република Турция или на българските граждани, риторично завършва писмото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 :))))))

    1 2 Отговор
    На този само хитлериското мустаче му липсва ... :)))
  • 2 испанец

    5 2 Отговор
    То не само си тръгва с национално предателство,то управлява като така.Пример-беднотията и повсеместните самоубийства.Постоянния приток на хора към летището за да търсят спасение и т.н. и т.н.
  • 3 Трибал

    4 1 Отговор
    Леле ченгето Каракачанов говори за предателство!Сега остава и Янко Хлапето да се изяви!Тия двамката дето разбиха БЗНС-то ли ще ми говорят за предателство?
  • 4 ВМРО(ДС)

    2 1 Отговор
    Още един ДС !

    Коментиран от #18

  • 5 Насо

    3 2 Отговор
    Прав е Каракачанов! Всъщност, ВМРО винаги в своята история и била права.Разликата с другите партии е,че там са на-интелигентните хора,особено с историческо образование.Наистина няма у нас друга партия с по-високообразовани членове и симпатизанти. Точно на другия полюс стоят ДПС и Евророма (само за статистиката)!
  • 6 kiki

    1 1 Отговор
    Коментари от изпаднали политици, които никога няма да влязат във власта а камо ли в управлението на България.
    Може да са интелигентни но каква полза от тях като се показват само по такова време.Народа не се интересува от такива като тоя Каракачанов

    Коментиран от #12

  • 7 Малко мозък

    1 1 Отговор
    Бившият комсомолски секретар на ВТУ и изявен пияница , назначен от ДС да присвои имотите на истинското ВМРО търси изява.
    В това размирно време всеки се стреми да отхапе парче от популяреността на момента
    Българско консулство в Одрин например има отдавна
    Руско има във Варна..
    Нормална практика, просто Каракачанов се активизира - както знаете той е регистриран агент на 6-то с име Иван
    Агент на Шесто е и Доган, така че се сещайте кой им дърпа конците
  • 8 немска овчарка

    1 1 Отговор
    ВИЕ ДАВАТЕ ЛИ СМЕТКА, ЧЕ АКО ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ МОЖЕШЕ ДА РАЗБЕРЕ КОЙ Е ДНЕС Е НАЧЕЛО НА ВМРО, ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ В ГРОБА....ТОЯ СЕ ЗАГРИЖИЛ ЗА ДЪРЖАВАТА, А ЗАЩО НЕ КАЖЕ КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ ОТ ИМОТИТЕ НА ВМРО? ПРЕД ТЯХ ПО ИМОТИ Е САМО ЦЪРКВАТА.
  • 9 по темата

    2 2 Отговор
    Новите кадри, които герберастите насаждат в последните дни от живота си започнаха поголовно да се самоубива, показвайки по този начин, че са съпричастни към проблемите на хората, които проблеми герберастите докараха с нефелното си управление насаждано от психически неадекватния си лидер!!
  • 10 pacoran

    1 1 Отговор
    Да бе я се скрйй каракачаново никой не те слуша
  • 11 НОВА ШВАБИЯ

    4 1 Отговор
    РАЗПАДАЩА СЕ ,,ДЪРЖАВА" С МИРИС НА ГНИЛО БЛАТО .
  • 12 селяк

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "kiki":

    Кой си ти,та да говориш от кого се интересува народа? Личи си,че си нямаш грам представа от нещата у нас , а по-сигурно е,че от теб пък никой не се интересува -това си личи както от "мисълта" ,така и от правописа ти-:)
  • 13 войвода

    3 1 Отговор
    Луд превърженик съм на ВМРО, най- старата и истинска партия, единствената която брани българите и го е доказала с делата си. НО ДОКАТО ТОЯ РУСЕНСКИ Е ТАМ НИКОЙ НЯМА ДА ИМ ГЛАСУВА ДОВЕРИЕ. Тоя освен да лае сруга не прави

    Пролет дойде и пиленце

    по Балканът пее;

    зеленее се тревица,

    слива се белее;

    а Мургаш е още черна,

    като черна врана;

    тя жалостно и печално

    гледа към Балкана,

    па му казва: "Ох, Балкане,

    побратиме верни!

    Темнее ми пред очите,

    дните ми са черни!

    Аз не мога и занапред

    да търпя неволи

    и да гледам как турчинът

    детето ми коли;

    аз не искам и занапред

    мирно да робувам —

    за свобода, за щастие

    само да бълнувам...

    Не вярвам аз, че калугер

    ще спаси раята —

    свободата не ще екзарх,

    иска Караджата."




    ("Свобода", г. II, бр. 38, 4 март 1872.)

  • 14 ат' Ицо

    2 1 Отговор
    До Кики - номер 12
    А бе, преди да говориш за правописа на другите, оправи своя. Когато думата "власт" се членува, се изписва с двойно "т". Когато думата народ е подлог, се изписва с пълен член и т. н. и т. н., ама тези неща се учат от 1 до 3-ти клас!!! А това, че във ВМРО членуват интелигентни хора и истински патриоти, си е абсолютната истина. Противно на безумните журналистически бръщолевения срещу Държавна сигурност, за тези които не знаят ще кажа, че подборът на български граждани за сътрудници на ДС беше изключително прецизен и като горепишещите никога не са били удостоявани с тази чест. Не напразно покойният вече Хачо Бояджиев, на язвителен въпрос в интервю на журналист-б...к дали е бил полковник от ДС отговори с думите: "Да, аз съм бил полковник в Държавна сигурност и се гордея с това, че достойно съм служил на Родината си". Що за мода сами да си смъкваме гащите пред враговете си. А те се кефят на това и ни гледат сеира. Коя балканска държава сама е разкрила агентурния си апарат... Ама въпросът е за професионалисти, а не за жалки драскачи и лумпенизирани дилетанти!!!!!!
  • 15 Гост

    2 1 Отговор
    Вън македонците от България!

    Коментиран от #16

  • 16 макети и трън

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    Ти у ред ли си , все едно да си скъсам х..я, та той е част от мен.
  • 17 БОБО

    3 2 Отговор
    Във ВМРО членуват много интелигентни хора,но има и п...ри като Огнян Костов Кронев.
  • 18 politolog

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "ВМРО(ДС)":

    4engeto pak se izkaza!
  • 19 Хайнрих

    4 0 Отговор
    Глупаци, може да е всякякв в момента е прав ...мислете малко...