Last news in Fakti

14 Септември, 2021 16:15 18 255 72

Нинова ще подкрепи Радев "с отвращение"

  • корнелия нинова-
  • румен радев-
  • избори-
  • президент-
  • подкрепа

Засега имат нужда един от друг, тази на Корнелия е по-голяма

Нинова ще подкрепи Радев "с отвращение" - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В общи линии нещата вървят към подкрепа от Нинова за Радев "с отвращение", каквато Костов "оказа" на Софиянски навремето.

Иначе по-зле за партията.

Нито Нинова може да си позволи трета загуба за годината, нито Радев с лекота да отпише и червения електорат, както направи с този на ДПС.

И президентът умело работи по прикаламисването на БСП-избирателите с "ценностите на хиляди социалисти - свобода, солидарност, справедливост". Без да споменава Столетницата, нито пък председателят ѝ.

Не че избирателите на БСП не си обичат президента - напротив. Просто е длъжен да подсигури тила.

Затова и към момента се държи като строг вуйчо на палавите Кирчо и Асен, давайки вид, че ще им дърпа ушите за тази пакост, дето са намислили.

Ще им ги дърпа, ама друг път. По-натам. Така че, Дондуков 2 и Позитано 20 ще се обичат служебно още два месеца, пък после... кой откъде е.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 54 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    50 35 Отговор
    По добре за него е да не го ,,подкрепя,,

    Коментиран от #71

  • 2 Петър

    118 26 Отговор
    А пък ГЕРБ, май не смеят да издигнат кандидат за президент. Защо ли?

    Коментиран от #4, #5, #36, #66

  • 3 Ива Николова

    28 63 Отговор
    Корнелия да издигне Юнаки Стоилов или Таско Ерменков за президент.

    Коментиран от #29

  • 4 ВсеДС

    113 24 Отговор

    До коментар #2 от "Петър":

    Лъжливото шофъорче на шкодичка няма топки за директен дуел с Румен Радев. Търси Цецко Цачев номер 2. Ще видите че ще издигне ПКП-то с вице Тома Биков.

    Коментиран от #7

  • 5 Жан Клод ( с двата ножа)

    21 11 Отговор

    До коментар #2 от "Петър":

    Те искат, ама Той не!
  • 6 ЮЛУ ДЕНЕВ

    21 17 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТ БОСИЯ КОЛЮ ВИЦЕ
  • 7 Петър

    22 9 Отговор

    До коментар #4 от "ВсеДС":

    Нямам представа дали Бико Томов има право да се кандидатира,80ти набор е и може да няма 40 години,каквото е едно от изискванията.
  • 8 сметки

    24 45 Отговор
    Нинова прави голяма грешка. Президентът вече си има свои партии и свои довереници, а БСП е извън тях. Освен това той е поел ангажименти към Запада, които противоречат на цялата идеология и практика на БСП и на всяка нейна дума. Политиката, която води - също. Радев не допринесе с нищо за издигане на авторитета на БСП, напротив - непрекъснатите скандали около него го сриват. Обаче Нинова не може да си позволи да изгуби и тези избори, което ще стане, ако издигне друг човек.Така поне ще се припознае с победителя, без той изобщо да я припознава. Но има и друг сценарии и добре е Нинова да го знае. Изборът на Радев не е сигурен и зависи от конфигурацията в дясно. Обща такава ще отвее Радев и тогава Нинова не само ще е от страната на губещите, но ще бъде и обвинена за загубата. А една приемлива кандидатура за всички в ляво-център може да изиграе същата роля, както се случи преди 4 г. с Радев - да победи всички останали и "непобедими". Така, че да му мисли. Защото подкрепата с отвращение остава горчив вкус в устата дори при победа, а при загуба да не говорим.

    Коментиран от #67

  • 9 Българка

    32 42 Отговор
    Днес БСП в съглашателство с ГЕРБ и ДПС провалиха последното заседание на комисията за Росенец поради липса на кворум, заради отсъствията им. Това вече им е навик. Така проваляха и заседания на комисията по право. Явно по някакъв начин Нинова или някои от ръководството са зависими от Гешев и сараите. Дано греша

    Коментиран от #25, #31, #37

  • 10 Павел пенев

    32 34 Отговор
    Нинова беше изпратена от СДС в БСП за да разцепи партията и почти успя. Радев ще спечели и без подкрепата на БСП, ДПС и ИТН. Тя може да командари Националния съвет и послушковците вътре, но не може да направи нищо на останалите честни български граждани от всички партии.
  • 11 БСП най крадливата партия

    32 47 Отговор
    А НАРОДА Е ОТВРАТЕН И ОТ ДВАМАТА.

    Коментиран от #33

  • 12 Ужааас

    17 31 Отговор
    Отвратени сме и ние ! Подкрепящите Радев са в странна компания за хора с особена сексуална ориентация. Всички, десни, леви и кремлофили в България са яко против джендърите, а в Брюксил си гласуват за лесбийките, гейовете, бисексуалните, транс и интерсексуалните/ЛГБТИ/ . Нямам нищо против хората, които природата е избрала да бъдат различни, но не искам да ми навират пред носа и пред децата своята наглост да привличат вниманието на хората и най-вече на младите. Ало, другари, кога ще си оправите лицемерието - гласувате за БСП и Дай България, а тук, у нас, по-големи пичове и бичуващи сексстранностите от вас няма? Ще получите раздвоение на личността , еей !

    Коментиран от #38

  • 13 Електората на никоя партия не зависи от

    38 5 Отговор
    Лидерите при Избора на Президент!! Това време мина отдавна!! Каквото и да говорят"вождовете на Партии за Президенските избори няма дае вярно" Народа нее стадо вече, сам ще си направи избора за Президент!! Изборите ще го Покажат!!
  • 14 ГОЛЯМ 🎪 💯

    9 11 Отговор
    ДЕМЕК ПО СТАРОООМОДНО ,,,,,, ПЕДЕРАСТТТ........😂🔞🚾🚽🧻🎪💯
  • 15 Кво става

    24 2 Отговор
    Документът на ЕП налага държавите в ЕС да признаят всички съжителства на лица от целия спектър на ЛГБТТрябва да са ясни имената на хората, които подкрепиха с гласа си този скандален и безобразен вердикт. От българските представители „за“ гласуваха евродепутатите Радан Кънев от „Демократична България“, Сергей Станишев и Елена Йончева от БСП, както и Атидже Алиева-Вели, Илхан Кючюк и Искра Михайлова от ДПС. Въздържаха се представителите на ГЕРБ Андрей Ковачев и Андрей Новаков. Единствените, които се противопоставиха на резолюцията, бяха евродепутатите от ВМРО Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков, заедно със своите колеги Александър Йорданов, Емил Радев, Ева Майдел и Асим Адемов.
  • 16 пешо

    14 10 Отговор
    злобничко, интригантско антрефиленце.
  • 17 Абе повечето хора го подкрепят

    26 14 Отговор
    Тези който искат положителна промяна и по добър живот.
  • 18 ИВАН

    21 11 Отговор
    За доброто на милата България, надявам се да се появят истински леви хора и с тяхна помощ да се възстанови държавноста и духовноста на тази прекрасна земя.

    Коментиран от #56

  • 19 Чегевара

    11 5 Отговор
    Фашист
  • 20 Риналдю

    10 5 Отговор
    Да почват да се "прикаламисват",каквото и да означава този "политически" термин.Фактолозите са карикатури на журналисти и политически анализатори.То и без това е ясно,че повечето са калинки,хванати на пазара в Тетевен,Стрелча и Каспичан.
  • 21 Бамбука

    23 7 Отговор
    на кой му пука коя политическа партия ще подкрепи Президента ? Който и да се заиграва с този избор, то това е свободния избор на народа, затова всеки ще сгреши. Няма значение - ДПС или БСП, или ИТН. За Герб не говорим - ще си търсят магарето до последно.
  • 22 Деймос

    21 16 Отговор
    Интриганстване ! БСП въобще не няма да пострада от новата партия , напротив с предварителен пакт за управление могат да генерират допълнителна помощ ! ще страдат - ДА ,ИТН ,ГЕРБ и изправи се :)
  • 23 Пламен

    23 11 Отговор
    Кирето Петков е американски проект

    Коментиран от #35

  • 24 Георги

    15 3 Отговор
    По- правилно е да се каже. Подкрепя Радев с лели резерви.
    Не са стигнали отношенията им до фаза ОТВРАЩЕНИЕ.
  • 25 Посетител

    14 3 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Грешите. БСП е изключила от сметките си двете формации. За БСП те са "токсични"...
  • 26 Щастие

    21 10 Отговор
    85годишната ми свекърва,е много щастлива,че комунистите пак ще ни управляват. Навремето ни учеха, че при комунизма ще има блага на всекиго според потребностите и на всекиго според труда.Та днес и Президентът това обещава(докато го изберат)
  • 27 3.14К

    19 5 Отговор
    Абе, главния редактор! Какви ги дробиш? Играеш на две писти май! Ще паднеш от стола!
  • 28 Примерно

    24 19 Отговор
    аз ще гласувам за проекта на младите и кадърни българи, ако има такъв, за парламент, но ще си гласувам за Радев- истински президент - обединител на честния народ.
  • 29 Абе

    13 20 Отговор

    До коментар #3 от "Ива Николова":

    вие нормални ли сте, Янаки Стоилов е в правителството на Радев, и е най- достойният и лоялен министър.Най- добре Нинова да си ходи, и да даде властта на Стоилов, тогава БСП ще дръпне нагоре.
  • 30 Чегевара

    19 15 Отговор
    Радев е човек на американците
  • 31 Нинова

    12 15 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    е работила в една стая с Гешев.

    Коментиран от #59

  • 32 Бунтата

    7 22 Отговор
    Господин президент,не я слушай тази овца!!!Тя е подлога на бойко,тя ти мисли лошото
  • 33 Кую

    9 7 Отговор

    До коментар #11 от "БСП най крадливата партия":

    За нито един от двамата.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Бамбука

    20 8 Отговор

    До коментар #23 от "Пламен":

    Той и Харвард е американски проект. Кое е лошото което си се засилил да критикуваш ? Магнидски също е американски проект. Защитаваш Пеевски и сие ли ? Искаш да си беден и корупцията да те управлява ? Няма лошо, имаш лош избор или празна глава.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Поредната

    5 7 Отговор

    До коментар #12 от "Ужааас":

    простащина. Изглежда, указанията "анти..." включват опити да се търсят каквито и да е сфери, члез които евентуално да се уязвяват противниците. Освен че е неетично, подобно действие е и непродуктивно. А за конкретното внушение - че обратните са част от електората на Радев - първо - в България има конституционно право на всеки да избира и подобни намеци са противоконституционни; второ - ДБ обяви, че ще издигне свой кандидат за президент, а в тази партия Стефан Тафров е един от ярките членове... има и трето, и четвърто...
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Президентската институция

    4 9 Отговор
    Е независима и без партийна.
    Сега да смята ме с данните който имаме и не точни.
    БСП и коалиция -14%
    ДПС - 14%
    ДБ - 14%
    ГЕРБ - 23%-35%
    ИТН - 22%
    Мая - 5%
    Патриоти 4%
    Можем да направим предположения от изказванията на политици

    Гн Петър Стоянов
    Ако ГЕРБ ДПС ИТН ДБ се обидинят за неговата кандидатура ще очаства. Прав е човека иска силна и сигорна победа на изборите.

    ГЕРБ 22%-35%
    ДБ -14% няма още техни мнения но предполагам заради някогашната дружба и силна кандитира на гн Стоянов.
    ДПС - 14% на втория тур
    Всичко 36%-39%
    И втори тур 53% и то без ИТН
    Която претендира да е дясна партия.

    При гн Радев
    БСП - 14% и то ако не сгафи
    ИТН -22% преди 2 месеца изказаха мнение че може би
    Патриоти - 4% преди година исказване за гн Радев
    Всичко 36%-40%
    Ако ????!!!

    Коментиран от #46

  • 41 Алфа Вълкът

    10 1 Отговор
    Това е като ония виц: Легнали стари познати от деца, мъж и жена в едно легло. И мъжът ѝ го турел, жената викнала: "– Ти що го тури?", "–Добре де извинявай, вадя го", "– Аз да съм ти казвала да го вадиш? Питам те що го тури?
  • 42 mi6osp

    18 5 Отговор
    Нинова правилно е преценила, че подкрепата на БСП за Радев е единствения печелещ президентските избори ход и за двете страни.
  • 43 кабала

    12 1 Отговор
    Прочетох по-долу "на всекиго според потребностите и на всекиго според труда". Точно така звучи формулата на комунизма. Преди години се заех да чета една кабалистична книга, наречена "Зоар" на руски. Напишете в Интернет, по добре в търсачката яндекс, на руски "каждому по потребностям от каждого по способностям зоар" и ще видите, че това е мечтата на кабалистите за съвършено бъдещо общество. В ю туб ще чуете и коментара на Михаел Лайтман от Академия Кабала.
    Много любопитно, нали? Когато говорим за това, че ние сме били комунисти и т- н., ми става тъжно. Всъщност сме били манипулирани през цялото време от световните кабалисти. Комунизмът е мечтаното от тях общество.
  • 44 trolldoctor

    7 2 Отговор
    Отвращение е да ви чета понякога, но тук е пълно с пациенти, все някой трябва да ги лекува!
  • 45 Сатъра на Хана

    14 10 Отговор
    Глупост, Радев е по-ляв даже от Нинова и затова го уважавам. А Васил Левски е по-ляв и от двамата
  • 46 Антитрол

    17 9 Отговор

    До коментар #40 от "Президентската институция":

    Сметките ти са без кръчмар - защо си мислиш че всички хора са без акъл и ходят да гласуват под строй като герберчетата.

    Ха сега пак смятай защото президента има повече гласове отколкото всички партии в парламента - ще има хора които ще гласуват за президент но няма да гласуват за партия.

    ДБ няма да играят с ГЕРБ поне предизборно въпреки че са им патерица защото това ще е смъртна присъда за тях и те много добре го знаят а казаха че ще издигнат свой кандидат. Много от турците въпреки че гласуват за ДПС ще гласуват за Радев.

    Колко ви е изкривено съзнанието и си мислите че хората са като вас и не ги интересува кой ще им е президент а какво е наредил Вожда ви и ще гласуват каквото нареди той.

    Коментиран от #47, #49

  • 47 Хихихихии.. хихихихии

    11 9 Отговор

    До коментар #46 от "Антитрол":

    Личи си, че си Селска ПЕДЕРУГА и то.. МАЛОУМНА!
    Хихихихии....
    Единствено ДЕБЕЛОСЕР селяндурин може да сравнява...Президентски и Парламентарни избори!
    Погледни с колко са избрани бившите президенти, Г-ЕЙ ТРЪТЛЕСТ!
    Хихихихии..........
    Ж.ЖЕЛЕВ- 2.800.000,....П.СТОЯНОВ- 2 700 000 И Т.Н.

    АРЕ..ОДИ ЛАПАЙ АНАДОЛСКИ РЕЗАНИ...САЛАМИ,... КУРОЛАПАЧ
    Хихихихии......
  • 48 Сатана

    13 16 Отговор
    Ганев,стига с тези внушения.Летеца отчаяно се нуждае от гласове,но надали някой ще се прекара да гласува за него.Особено след като разцепи БСП и взе страната на олигарсите Гергов и Прокопиев.
  • 49 Не съм мазохист

    16 1 Отговор

    До коментар #46 от "Антитрол":

    Продължавай да обиждаш,че съм без акъл и гласувам под строй и гледай ,как ще си променя убежденията.Вие като сте много умни и красиви,какво постигнахте?! Омъжена съм от близо 40 години.Мислиш ли,че щях да стоя толкова време,ако някой ми размахва юмрук.Ответна реакция на злобата е озлобяване.Не съм мазохистка--като ме ударят по едната страна,да обърна другата.Дайте програми,кажете какво хубаво ще направите за България, как ще го направите,пък да се замислим.От няколко месеца само хвърляне на кал от всеки срещу всеки и това трябва да ни харесва.Да,да,ама не.
  • 50 Защо

    11 3 Отговор
    Чудех се,защо от новите партии решиха,че най-старата партия от статуквото не е токсична.Сега знам--защото решиха,че е вече малка и лесно ще й се налагат.Ами то си е така.Представям си как някой ще накара ББ или Сл.Трифонов да гласуват "с отвращение" за някого или за нещо.
  • 51 Toko

    10 4 Отговор
    Двух дебила ЕТА СИЛА .....
  • 52 Стойко

    10 6 Отговор
    Очаква се Герб да не издигне свой кандидат! Това ще спести унижението на Борисов да бъде пребит убедително от Радев! Което едва ли ще преживее в залеза на своя политически живот! Той подготви почвата за това с думите че " Съдията на мача е купен". След толкова противопоставяне с Радев и хоп да го унищожи на 1-ви тур ще е края на Герберската шайка! Досега никога в новата 32-годишна история на страната никоя кандидат президентска двойка не е избирана на 1-ви тур! Борисов може да е тъп и прocт , но с вродения си инстинкт усеща това!
  • 53 Истината

    7 8 Отговор
    Само идиот може да иска да стане президент.
    Всеки нормален се стреми към министерски съвет

    Коментиран от #68

  • 54 Каиша

    17 1 Отговор
    ГЕРБ ще гласуват за опонента на Радев на втори тур, ако ще и маймуна да е!
  • 55 бай Даньо

    10 15 Отговор
    Всички които подкрепят Радев го правят с отвращение. Радев е каруца която се носи напред от народната глупост със 200 и всеки гледа да се метне да го закара малко по нататък по пътя ...
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Сис

    3 6 Отговор
    Господа комунисти, да си ги но сте на рамо и Нинова и Радев. С такива хора няма да спечелите изборите. П пожелавам да стигнете дъното, за да разберете какви ги вършат двамата.
  • 58 666

    5 10 Отговор
    Нинова си подписва присъда ако подкрепи фашиста Радев. Нали БКП е против монархо фашизма. Ще погуби партията завинаги. Радев не заслужава тази жертва.
  • 59 Посетител

    6 1 Отговор

    До коментар #31 от "Нинова":

    Това от кой пръст го изсмука?! То бива инсинуации, но това минава всички граници!
  • 60 Анонимен

    4 1 Отговор
    Всички са в един отбор. България я кимандват от вън.
  • 61 Архимандрисандрит Бибиан l

    1 4 Отговор
    Ма што така бе? Кога една жена од срам затвара очи кога прави онова, най убавото за един маж, то па си остава онова най убавото! Внетен сме надеваме се?
  • 62 Баберкян

    3 4 Отговор
    .... Даже за по-сигурно може и да му го осмуче .....
  • 63 Пръц

    2 3 Отговор
    БСП си е направила добре сметката и знаете ли защо?Защото за да се избере президент на първи тур трябва 3 300 000 гласоподаватели да са гласували,т.е.50% от всички.Това повелява Конституцията на България.На тези избори никога няма да излязат да гласуват толкова гласоподаватели.Пишете го бегАл на първи тур а на втори БСП ще го отстреля.Те ще са си взели своето подкрепяйки го на първия.
  • 64 Шабан

    3 0 Отговор
    По принцип на един човек колкото д-то му е по-близо до земята, толкова е по-проклет! А в случая и фашизиран!?
  • 65 Андреи 157

    3 1 Отговор
    3 партии на статуквото са една и съща партия за пред хората се карат но задкулисно са една и съща партия и всички до един са милионери и са готови на всичко за да им продължават далаверите
  • 66 Ал Тъпоне

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Петър":

    Те имат опит с провали, след като предния път издигнаха баба Цецолана!
  • 67 Стига!

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "сметки":

    Ала - бала! Видимо Нинова е до тук, защото е политик от миналото! По- нататък и БСП!
  • 68 Тоя па

    3 1 Отговор

    До коментар #53 от "Истината":

    Президентът не прави нищо през целия си мандат. Само ходи насам - натам по света за сметка на държавата. От него не зависи нищо, поне у нас. Ако се случи да се провеждат избори за НС по време на мандата му, издава някой и друг указ и толкова. Заплата му е най-висока сред тези на държавните служители и не му се налага да я харчи, защото всичко му е платено - храна, дом, транспорт, охрана, представителни средства и т.н. Носи титлата доживот. След напускане на президентството, държавата му осигурява служебен офис и заплата, пак доживот. Пенсията му е без таван. Защо му е да се набутва в изпълнителната власт, където трябва да взема решения, за които някой ден могат да го подведат и под съдебна отговорност. Лапачите ги блазни постът на министър-председателя, защото се изкарват много повече пари с корупция, но за там трябва и да си безскрупулен престъпник и печалбар.
    По-готино си е в Президенството. Яка пара с чиста съвест. Искам и аз!
  • 69 Българин

    4 2 Отговор
    Аз пък с удоволствие бих ви изритал и двамата от България, както и цялата ви проруска шайка.
  • 70 Не бе

    3 0 Отговор
    С омерзение беше май думата, която навремето сами се определиха като мерзавци !
  • 71 Уж софиянец

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Дпс го отстирки Сега ще клещи при доган за прошка
  • 72 Го4о

    0 0 Отговор
    Лозунга "свобода , справедливост и солидарност" трябва да се добави и РАВНОПРАВИЕ, за да може абривиатурата да стане ПЪЛНА! ... СССР...