19 Октомври, 2021 15:13 20 934 99

Румен Радев може и без любовта на Нинова, но БСП...

  • корнелия нинова-
  • румен радев-
  • президент-
  • калоян методиев-
  • избори

От развалените отношения между лидера на партията и Радев може да пострада единствено Столетницата

Румен Радев може и без любовта на Нинова, но БСП... - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

БСП може и да е била единствената, същинска и упорита парламентарна опозиция на ГЕРБ през последните години, но когато Калоян Методиев "облае" по график президента, чийто секретар беше, за да се хареса на Нинова или бог знае защо, напълно естествено е Столетницата да бъде пришивана към статуквото като краен резултат.

Простичко следствие е. А защо го правят - те си знаят.

След напускането на Методиев от президентството, причините за което така и си останаха обвити в мъгла, политологът се превърна в нещо като Распутин за Позитанци. Хем го имат за чуждо тяло, хем по някакъв начин е полезен с нещо на началството. А каква е ползата от това да си символ на счупените отношения между БСП и Радев и да го развяваш на показ. Мистерия.

"Единственият лидер, който в тези преговори изкристализира като човек с държавническо поведение и с диалогичност, е Корнелия Нинова", казва Методиев пред БНР на 18 август, след печалния край на пазарлъците за редовен кабинет.

На 27 септември отново пред националното радио Методиев отсича: "Шансовете на Румен Радев за втори мандат намаляват с всеки ден. По-скоро няма да бъде избран. Една по една партиите, които го подкрепяха, се отказват от него".

Два дни по-късно той отново "лее хейт" по президента и венцеслави Корнелия Нинова, този път пред NOVA: "Румeн Рaдeв рaзбивa пaртийнaтa cиcтeмa, кoeтo дecтaбилизирa и държaвaтa. БCП чeтири гoдини пoд ръкoвoдcтвoтo нa Кoрнeлия Нинoвa бeшe cтaбилнa oпoзиция. Румeн Рaдeв щe пoнece oтгoвoрнocт зa прoвaл нa cлужeбнoтo прaвитeлcтвo, a ce виждa, чe пoкaзaтeлитe вeчe ca пo-лoши oт упрaвлeниeтo нa Бoриcoв и зaтъвa в пoвeчe и пoвeчe".

БСП официално подкрепи Румен Радев за втори мандат половин година след като двамата с Йотова обявиха, че ще се кандидатират отново. С много хъка, много мъка и много напоителни описания на безкрайно демократичната, но сложна процедура за вземане на крайно решение, което отнемало цялото време на света.

Любопитно е какво би било поведението на Калоян Методиев по време на започналата предизборна кампания. В края на краищата това му е работата - да анализира. Никой не може да го спре, но пък може да бъде "убеден" да "олаби" малко стрелбата. Не заради Радев, заради партията. На кого му пука, че Нинова, подобно на Методиев, била "разлюбила" президента, ако е решил да го подкрепи?!

Ако описаната по-горе линия продължи, нищо добро не чака Столетницата като добавена стойност на парламентарния вот. И вместо да обере част от периферните гласове на свободните от партийни пристрастия Радевисти и да хвърля капа с второто място, ще си навлече единствено гнева им. А президентът въобще няма да пострада от това, ако такава е идеята.

Затова и прогнозата ни е, че тази линия ще бъде изоставена или поне временно замразена. Защото след месец пак ще се чудят защо не ги броят за "партия на промяната". Ами няма как по този начин.

Опасността за президента е от съвсем друго и напълно прозрачно естество. В настоящата ситуация е ясно, че кампанията ще премине при перманентни браншови протести, съчетани с достигане на пик от заразени и починали в четвъртата вълна на коронавирусната епидемия у нас. Времето не работи в полза на Радев - ако изборите бяха преди месец или два, не би имало никакво съмнение, че щеше да спечели само в един тур.

Той все още има солиден аванс "за харчене". Но неминуемото му свързване с назначения от него служебен кабинет, имал нещастието да е на власт точно сега, неминуемо ще изяжда парчета от аванса му ден след ден.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 69 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БСП

    80 123 Отговор
    Да се хваща с ГЕРБ и ДПС да вадят държавата от блатото , в което я набутаха потресаващо некадърните и алчни " нови "

    Коментиран от #3, #25, #95

  • 2 КОТарАК

    100 15 Отговор
    в момента секи се бори да ,,изчегерта старите крадци и да сложи по пирамидата нови-колкото и да не ви се вярва е така

    Коментиран от #74

  • 3 Ха ха ха

    41 82 Отговор

    До коментар #1 от "БСП":

    Те отдавна са се хванали /БСП, ГЕРБ И ДПС/ и много им личи. Та нали те създадоха блатото.

    Коментиран от #5

  • 4 Последния Софиянец

    99 129 Отговор
    Целият народ е с Радев.

    Коментиран от #6, #34, #35, #36, #44, #45, #46, #48, #61

  • 5 Кое не , от което си

    13 7 Отговор

    До коментар #3 от "Ха ха ха":

    Изпълзял ли
  • 6 Така ли казват

    45 22 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Гласовете в главата ти
  • 7 Айде

    42 67 Отговор
    Руските подлози да изчезват, докога ще ги търпим?? По черноморието е пълно с руснаци, които изобщо не говорят български, само си показват империализма, от който на всички ни омръзна. Какъв е смисълът??? Ааа, чакай малко. Сетих се. Имат пари и пълнят хазната?! Ако това е идеята ни, значи наистина сме глупави. Забелязах някаква притеснителна тенденция че останалите държави смятат, че сме супер близки с руснаците и се обичаме взаимно. Пълни глупости! Няма такова нещо, предполагам отделни индивиди са си близки да, но нищо повече!!
  • 8 Да да

    91 56 Отговор
    И БЪЛГАРСКИЯТ народ може без Радев

    Коментиран от #22

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бройка

    57 25 Отговор
    От ДБ ясно и категорично казаха на БСП ,че ще ги използват,само,ако не им стига бройката депутати за съставяне на правителство.Даже Йордан Цонев го обясни още по-просто--- Христо Иванов може да покани Корнелия Нинова на вечеря и тя ще отиде.Обаче,ако тя го покани на вечеря,той ще откаже.Обидно е за БСП отвсякъде,но пуста жажда за власт.
  • 11 2317

    22 9 Отговор
    Измислени новини!
  • 12 ИЗБОРИ ДОДУПКА

    19 49 Отговор
    ОТ ТЕЗИ ПАРТИИ ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ИСКАМЕ И ДА НАПРАВЯТ ЩЕ ГО СВАЛИМЕ ! РАДЕВ НЕКА НАПРАВИ ПАРТИЯ НО БЕЗ СТАРИ МУТРИ ! ЩОТО И НЕГО ЩЕ СВАЛИМЕ !

    Коментиран от #97

  • 13 смЕх

    63 43 Отговор
    Хи ,хи ! Колко са жалки блюдолизците на Зеленото Чорапче?! Преди два месеца пееха елейни песнопения за БСП ,сега - когато и в БСП видяха ,че Чорапчето е обикновен ,алчен предател и заради това мислещите люде в тази партия няма да гласуват за него - започнаха заплахите. СмЕх.
  • 14 пенсионер

    63 49 Отговор
    Мильенчооу ,ми ти що си мислиш ,че пак някой ще гласува за Радев???!!! Що си мислиш ,че дерибействането му се харесва???!!! Що си мислиш ,че заради 50 лицеви опори ,българите пак ще му дадат да си прави експерименти с България???!!! Голям слепец си ,бе момче!!!

    Коментиран от #15

  • 15 5632

    4 5 Отговор

    До коментар #14 от "пенсионер":

    Твой е и по-долния коментар(13) смЕх. Познай по какво си личи.
  • 16 3.14К

    34 8 Отговор
    Милене, много са ти елементарни интригите и внушенията които правиш като главен редактор. Прокопиев си има медии и тази ли ще причислим към тях?
  • 17 Щерев

    43 31 Отговор
    Радев използва БСП за да направи партия и да разчисти за ,,харвардите,, посочени от Козяк.

    Коментиран от #26, #29

  • 18 Пламен

    47 29 Отговор
    На него всичко му е безплатно в резиденцията плюс 15000 заплата плюс пенсия на макс,ама на нас всичко ни става скъпо.Лъже.Прави си партия,назначава само противници на ръководството на БСП....явно в двете специализации в САЩ с него е работено.

    Коментиран от #19

  • 19 Ю.Кортес

    32 6 Отговор

    До коментар #18 от "Пламен":

    Как мислиш,може ли висш офицер с достъп до секретни американски бази да не е вербуван.
    Николай Малинов е руския говорител в София.Ясно беше казано,че са против него.Ако някой пита,кой е Малинов,това е човекът лично приет от Путин и награден с държавен орден на РФ.

    Коментиран от #21

  • 20 Българка

    59 32 Отговор
    Виждам,че много хора са започнали да осъзнават пагубното влияние на фигуранта и да го осъждат. Има надежда да махнем военния и хунтата му. Който и да е, но не и тоя. В противен случай рискуваме тотална изолация.

    Коментиран от #28

  • 21 Пламен

    39 15 Отговор

    До коментар #19 от "Ю.Кортес":

    За мен,показателно е че Радев, Гергов и Кирил Добрев работят заедно против БСП.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Антигербер

    31 25 Отговор
    А дано, искам БК(С)П да изчезне!
  • 24 Бивш левскар

    38 21 Отговор
    Славяновското фърчило е пародия, но тези глупаци около корнела просто удрят дъното.
  • 25 1234

    26 7 Отговор

    До коментар #1 от "БСП":

    Те са едни "нови"-деца на ДС сътрудници и ъндъргерунд, по-добре да ги няма, видя се, че загробиха държавата

    Коментиран от #30

  • 26 чичо

    18 12 Отговор

    До коментар #17 от "Щерев":

    Аааа,не мой така.Всичко си беше спонтанно,нямаше нищо организирано.Нито юмручето и мутри вън,нито после шкафчето с кюлчета и пистолет,нито...а бе всичко си е спонтанно.
  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 49 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ

    Коментиран от #32

  • 28 Хохохо

    16 41 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    Разбира се, че ще го махнете, но ще трябва да почакате още пет години.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Видя се , че

    43 5 Отговор

    До коментар #25 от "1234":

    " Новите " не стават за нищо.
  • 31 Бог

    24 0 Отговор
    Бог се пише с ГЛАВНА буква !!!
  • 32 ФАТМАКА ОСТАВКА

    42 17 Отговор

    До коментар #27 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    НЕ ПОЗНА...,р.р. € ДО$ВИДАНИЯ!

    ОСТАВКА ЗА ФАТМАКА!
  • 33 ВРАГ НА НАРОДА

    18 10 Отговор
    FAKTI.BG РАБОТИ ЗА БКП!

    ОСТАВКА!
  • 34 Бай Крас

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Аз народ ли съм, или да?
  • 35 Антикомунист и антирадевист

    19 6 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Имаш 34 плюса и 34 минуса как така целия народ бе чоджум или
    Ти си народа.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 юлия

    18 30 Отговор
    Калоян Методиев и Рошкев от БСТВ, да се прегърнат с ББ-мутра или Карадай и да прастанат да злорадстват срещу генерал Радев, просто стават досадни. Да избират между мутри и достоен българин.Правото имат, но да не занимават мислещите хора с техните глупости !!!
  • 38 Антикомунист

    28 14 Отговор
    Протестърите (всички) непрекъснато лъжат че има връзка ГЕРБ---‐ ДПС. Борисов поне 1000 пъти каза че единствено с ДПС и БСП няма да се коалира. Много са ми чудни така наречените уж десни от ДБ и ИТН с какво безочие подкрепят Радев и за това им се ръкопляска, ненормална работа.
  • 39 оня с коня

    13 9 Отговор
    Милен Г. е традиционен Поборник за Радев просперитет и заклет Враг на Борисов.Та пише Ганев че напускането на Методиев от Президентството така и си останало "Обвито в мъгла".Явно Ганев НЕ Е БЪЛГАРИН,защото на всички Българи им стана ясно,че ОТКРАЙ ВРЕМЕ Радев го чувства че е Човек на Нинова и задачата му е да Диша във врата на Президента и да й докладва.А поводът беше елементарен:Отива Методиев на някакво ОФИЦИАЛНО Тържество на БСП,след което го привиква Радев,пита го защо не е искал Разрешение да отиде ,след което произнася и Сакралната Фраза:"Така повече не можем да я караме"..след което и Методиев е принуден да си събира багажа.Все пак похвално е че Авторът най-накрая се съфирясва и КАНДИСВА да отчете как явно НЕКАДЪРНОТО Радево правителство с Действията/И МИЛИАРДНИТЕ СИ ЗАЕМИ/ "Ден след ден изяжда от Преднината му.

    Коментиран от #47

  • 40 КРОКОДИЛА

    22 7 Отговор
    ЛЪЖЕ МАЖЕ ДИРЯ НЕМА - ПАРИТЕ СЕ ОБЕЗЦЕНЯВАН А И ГИ НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ПЛОЩАМЕ СКЪП ТОК БЕ РУМЕНЕ .....................................ДА НЕ ВЗЕМАМЕ ТВОЯТА ЗАПЛАТА .......................................................................................................

    Коментиран от #54

  • 41 да не забравяме

    14 16 Отговор
    Нинова беше истинската опозиция на ГЕРБ!
  • 42 Бсп

    28 11 Отговор
    Калоян казва истината, ние комунистите и от село и малкия град ходим в магазина, сега ще дойдат сметките за ток.Да, радев е пълен провал, ще гласуваме за проф. Герджиков.

    Коментиран от #49

  • 43 666

    30 13 Отговор
    Дори и да спечели празноглавеца Радев вече няма значение. Държавата е съсипана хората гладуват и умират от чумата ковид. Фашиста сам ще бяга от гнева на хората.
  • 44 Българин

    23 11 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Цалата провинция е с ГЕРБ.............................

    Коментиран от #70

  • 45 Роко

    26 9 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Освен 200-300 лумпени от "всенародните" протести няма кой да подкрепя зеленото чорапче и бандата му. Дори подкрепата на на БСП не може със сигурност да му осигури победа на втория тур пък без нея няма и да стигне до втори тур.
  • 46 Едуард Петров-Едо

    13 29 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Целият народ е с Радев, с едно нищожно изключение - шайката на Борисов, шайката на Доган, шайката на Нинова, шайката на Меркел, шайката на Байдън, а може би и шайката на Путин! Но както казах, това са нищожни сили, които въобще не могат да повлияят на избора на Радев! Но, като разговарям с хората, те питат: ,,Защо Радев още не е учредил Партия, за да участва на изборите като политически лидер? Вероятният отговор е: Румен Радев е принципен и последователен! Той иска да затвърди достойнството на Президентската Институция и да я издигне на качествено ново ниво, а именно, Президентска Република с изразена Изпълнителна власт, както това е например в САЩ, Франция, Русия, Турция, Египет, Сирия и на много други места! Бог да пази България и Президента! Амин!

    Коментиран от #50

  • 47 Роко

    15 9 Отговор

    До коментар #39 от "оня с коня":

    Пич ако Нинова каже скачай Зеленото чорапче скача. Филм в които Зеленото чорапче пита някой защо не му е искал разрешение да отиде на мероприятие на Нинова по българските екрани не се прожектира още по малко би си позволил да уволни такъв човек. Е може и да си прав да е направил тази глупост (достатъчно е тъп да го направи пък и всички идиоти му предричат сигурна победа така че може да си е повярвал) но тогава ще гледаме Момчето си отива защото другарката Нинова не търпи клоуни със собствено мнение.
  • 48 Радев?

    24 10 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Не е батка, не е!
    Повечето виждаме в него арогантен, себелюбив, некомпетентен , злобен и незаинтересован за ефекта от действията си човечец. Мога и по-други работи да напиша...
  • 49 Едуард Петров-Едо

    13 19 Отговор

    До коментар #42 от "Бсп":

    Ти май си от шайката на Борисов или от шайката на Доган, които сте нищожни сили и въобще няма да повлияете на Избора на Радев! Съображенията написах по-горе! Вие, гнусни шайкаджии, май умирате от ужас, защото знаете, че дните ви са преброени и ще ви се наложи, ЛУМПЕНИ И КРАДЦИ ОТ КОСМИЧЕСКА ВЕЛИЧИНА, да отговаряте пред Българския Народ, Когото вие, проклети крупни мошеници, много подценихте! НИЕ ТЪРПИМ, ТЪРПИМ МНОГО, ТЪРПИМ СТРАШНО МНОГО, НО НЕ МОЖЕМ ДА ТЪРПИМ БЕЗКРАЙНО! АНАДЪН МУ? ,, Защото всеки един ще застане гол пред Съдилището и ще отговаря за това, което е вършил в тялото!"!

    Коментиран от #53

  • 50 Роко

    15 9 Отговор

    До коментар #46 от "Едуард Петров-Едо":

    Приятелю пази боже България да стане президентска република (само си представи Зеленото чорапче или Тиквоча с неограничена власт). Пък и няма нищо хубаво в президентските републики обикновено са зле като изключим САЩ (там е силно казано президентска република от желания от теб тип) и Франция (където президента също е много ограничен) останалите изброени са от зле до много зле.

    Коментиран от #55

  • 51 Христо от Ерусалим

    10 2 Отговор
    30години нормална нова България се занимава и дундурка недоносчето/израза е на Тодор Живков/БКП/БСП .
  • 52 Сбогом Радев

    27 12 Отговор
    Пълен провал е. Народът е гладен, деца умират - той прави лицеви опори..
  • 53 Роко

    18 9 Отговор

    До коментар #49 от "Едуард Петров-Едо":

    А ти явно си от бандата на Зеленото чорапче. Как не разбрахте че българския народ не е толкова тъп за колкото го мислите. Както показаха последните два избора никой не ви иска на власт. Точно за това партиите на протеста имате под 20% от гласовете (включително и тези от вас които оставаха извън парламента) и това при относително ниска избирателна активност. А ако на тези избори гласуват повече хора може би само ДБ ще минат 4% и то не е сигурно.
  • 54 Едуард Петров-Едо

    13 16 Отговор

    До коментар #40 от "КРОКОДИЛА":

    Ти явно си КРОКОДИЛ и не можеш да имаш високият Морал на Президент Радев, а си се овалял в нравствената кал от глава до пети! Тук ръмжат, грухтат и мляскат и ДРУГИ КРОКОДИЛИ, които , като проклети ЛИЦЕМЕРИ, викат под път и над път ,,НИЕ СМЕ КРАДЦИ, ПОДЛЕЦИ И ИЗМЕТ, НО ЕТО ГО ТОЯ, ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!"! Всички вие ШАЙКАДЖИИ, ще ви се наложи да понесете всички последствия от ПЪКЛЕНИТЕ СИ ДЕЛА! ЛИЦЕМЕРИ И ПРЕСТЪПНИЦИ, ПОДЛИ ТВАРИ, НИЩОЖЕСТВА, ОБЛАЦИ БЕЗВОДНИ, ТРИЖДИ ПРОКЛЕТИ! Писано е: ,,Каквото посее човек, това и ще пожъне!"! Кучетата са далеч по-мъдри от вас, алчни шайкаджии! Те ви дават Поука Свише за 7 много важни неща: Любов, Вярност, Преданост, Послушание, Чист и скромен живот, Охранителна дейност, Ловна работа и Теглене на шейна в Далечния Север! А вие какво правите, шайкаджии?
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Пази боже да

    21 9 Отговор
    Съм фен на БСП ,но в случая другаря Методиев е прав.Мунчо докара само беди и страдания на българския народ. Вдигна цените до небесата ,разедени българите и съсипа държавата. С разделен и озлобен народ не може да има просперитет.Колкото и да не ми се иска да го призная факт е, че при Боко се живееше по сносно и спокойно.

    Коментиран от #58

  • 57 Вия

    9 18 Отговор
    Госпожо Нинова, озаптете го този безморален Калоян Методиев да спре да напада Президента после да не чудите за ниския изборен резултат
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Нещо

    1 3 Отговор

    До коментар #55 от "Едуард Петров-Едо":

    Нещо си се объркал.Иди във фейсбук и пиши там.Ама малко се успокой.Никой тук не налага своето мнение.
  • 60 Чао шмак

    4 6 Отговор
    Стойчо днес му осигури любовта на милиони, да дойде да ми хване патката и да си я вземе този палячо! За един ден се превърна в аутсайдер!

    Коментиран от #69

  • 61 Минало свършено

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Беше!
  • 62 НАРОДЪТ

    20 10 Отговор
    РАДЕВ - ДИКТАТОР , ТОТАЛЕН РАЗДЕЛИТЕЛ НА НАРОДА , КРЪГОМ И МАРШ НА СМЕТИЩЕТО !
  • 63 Прав е

    15 8 Отговор

    До коментар #58 от "НАБЛЮДАТЕЛ":

    Прав е човекът!Какво ти се струва лъжа.Президентът раздели нацията с вдигнат юмрук,взе страна,обяви стотици хора за мутри.И да при ББ животът беше по-стабилен и спокоен.Сега ток,газ,продукти от първа необходимост ---нагоре.Ковида не може да се овладее,ваксини се изхвърлят, хората без заплати стачкуват, бизнеса без компенсация.И някакви злобни хора,забраняват спокойно да си казваме мнението.Иди да четеш вицове и се успокой.
  • 64 Сульо си

    17 7 Отговор

    До коментар #58 от "НАБЛЮДАТЕЛ":

    Ти.Навярно си същия безделник, като Фърчилков. Който цял живот е бил на държавна хранилища и не е свършил за пет пари работа. Не е важно ,колко езици знаеш а какво си направил за България. Недоразумението президент е такъв.
  • 65 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    10 7 Отговор
    оказа се некадърен!
  • 66 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    20 6 Отговор
    зарязал децата си и жена си ще води народ!?
  • 67 Няма начин

    23 7 Отговор
    Човек ,който е имал любовница още като е бил женен да ми го представят за морален и да го дават за пример.Освен ,че е с нисък морал той е и корумпиран.Да назначиш любовницата си на два договора ,да правиш далавери с държавни апартаменти ,да вземаш по своя опека агенти на ДС и съмнителни търговци на боклуци от Европа и още куп неща.Да настроиш народа си един срещу друг заради собственото си его и да предизвикаш галопираща инфлация и съсипеш държавата.Такава личност може да бъде всичко друго но не и президент на българския народ.

    Коментиран от #79, #80, #81, #82, #83, #84, #85

  • 68 достойнство

    18 7 Отговор
    КОЕ ОТ НАПИСАНОТО ОТ К.МЕТОДИЕВ НЕ Е ВЯРНО.МОЖЕ БИ ТОВА,ЧЕ ХОРА ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО УБЕЖДАВАТ ЦЕЛИ СТРУКТОРИ НА БСП ДА ПРЕМИНАТ КЪМ НОВАТА ПАРТИЯ НА КАНАДСКИТЕ МОШЕНИЦИ.ТАЗИ ПЪКЛЕНА ФИГУРА ФИГУРАНТА ЕДИНСТВЕНОТО ПОЛЕЗНО НЕЩО КОЕТО МОЖЕ ДА НАПРАВИ Е ДА ПОМОГНЕ БСП/БКП/ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА-УСЛОВИЕ БЕЗ КОЕТО БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ.
  • 69 факт

    5 3 Отговор

    До коментар #60 от "Чао шмак":

    ТОЧНО!!!
  • 70 РОМАН

    6 8 Отговор

    До коментар #44 от "Българин":

    Не съм от етносите, от провинцията съм, но не подкрепям герб. Определям се за Българин.
  • 71 Мимо

    17 4 Отговор

    До коментар #58 от "НАБЛЮДАТЕЛ":

    Стига бе, сега фатмак полиглот ли ще го изкараш? Българския му е труден, за английския му нямам думи просто. Дано поне руския да му е на ниво. Най-лошото е, че си е повярвал и си позволява да поучава хора , постигнали много повече от него. Народа има много поговорки за подобни само заблудили се галф0ни.
  • 72 Като летец

    17 5 Отговор

    До коментар #58 от "НАБЛЮДАТЕЛ":

    Мунчо може и да е бил добър.Но ,като президент е КРЪГЛА НУЛА.ФАКТ НЕОСПОРИМ.
  • 73 Сатана

    22 7 Отговор
    Глолям грях има другарката Нинова към Българския народ,като излъга БСП електората да гласуват за този ……неблагодарник и алчен за власт шапкар.Стана президент обут във вехти дънки а сега се кипри с Версаче,Гавази с брониран кортеж.Довиждане,довиждане и няма да ни липсваш Румене.
  • 74 Един

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    Какво значи "облае"?????
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 МУТРИ ЗАТВОР

    2 13 Отговор
    РАДЕВ НЯМА КОЙ ДА ГО СПРЕ - И ДА ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ , ТОЙ ПАК ЩЕ УПРАВЛЯВА - ДОРИ ТОВА ЩЕ ГО НАПРАВИ ОЩЕ ПО ,,НА МОДА" ! ВСИЧКИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ , ДА СЛАГАТ ПОРТРЕТА МУ НА ВИДНО МЯСТО !
  • 78 НАПРЕД

    5 7 Отговор
    РАДЕВ Е НА ХОД , БОЙКО Е ЗА ВЕКИЛСКИ !
  • 79 Кирило

    8 4 Отговор

    До коментар #67 от "Няма начин":

    Да не забравяме че при тоя пишман фатмак загина пилот. Да не забравяме че като говори никой няма желание да го слуша. Абсолютно безинтересен тип с вид на тирбушон.
  • 80 Кирило

    7 3 Отговор

    До коментар #67 от "Няма начин":

    Да не забравяме че при тоя пишман фатмак загина пилот. Да не забравяме че като говори никой няма желание да го слуша. Абсолютно безинтересен тип с вид на тирбушон.
  • 81 Кирило

    6 3 Отговор

    До коментар #67 от "Няма начин":

    Да не забравяме че при тоя пишман фатмак загина пилот. Да не забравяме че като говори никой няма желание да го слуша. Абсолютно безинтересен тип с вид на тирбушон.
  • 82 Кирило

    7 3 Отговор

    До коментар #67 от "Няма начин":

    Да не забравяме че при тоя пишман фатмак загина пилот. Да не забравяме че като говори никой няма желание да го слуша. Абсолютно безинтересен тип с вид на тирбушон.
  • 83 Кирило

    7 2 Отговор

    До коментар #67 от "Няма начин":

    Да не забравяме че при тоя пишман фатмак загина пилот. Да не забравяме че като говори никой няма желание да го слуша. Абсолютно безинтересен тип с вид на тирбушон.
  • 84 Кирило

    5 3 Отговор

    До коментар #67 от "Няма начин":

    Да не забравяме че при тоя пишман фатмак загина пилот. Да не забравяме че като говори никой няма желание да го слуша. Абсолютно безинтересен тип с вид на тирбушон.
  • 85 Кирило

    5 3 Отговор

    До коментар #67 от "Няма начин":

    Да не забравяме че при тоя пишман фатмак загина пилот. Да не забравяме че като говори никой няма желание да го слуша. Абсолютно безинтересен тип с вид на тирбушон.
  • 86 ЮЮЮЮЮ

    7 2 Отговор
    ОПАСЕН ПРЕСТЪПНИК РР .
  • 87 Реалист

    9 3 Отговор
    Само, че Радев го чака Прокуратурата, а БСП ще си живуркат още дълго...
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 бузю

    0 3 Отговор
    бах маа му ! поне 90% от антирадевските постове все едно един ги е писал. бах ти пича! евалла му правя как само измисля никове . иначе за съдържанието -кръгла нула , то бива хвалене на бойко , ма то много бе .като е такъв хубавец , що сме толкоз прости , че не го избрахме пак. тока сигурно щеше да е 2ст , а за газта щяха да ни плащат да я горим

    Коментиран от #98

  • 90 XXZ

    1 1 Отговор
    Ние знаем, че бсп бб ще си живуркате общо. Народа не му е до вас. Как може бкп старите комунисти, днес са на 80 години да клеветят безпартийните си колеги от системата, било то преди 40 години. Зли са бкп, и ще ви споделя бб, рр, жена му бе партиен секретат и топове с платове в една от стаите им по живково, в шивашка фирма, и именно те нападат днес безпартийни хора, като ги набеждат, че били с особен харектер, че XxLщото не е крал по ТЖивково. Не искам нищо, но спикойствието ни липсва. Бъдете здрави, че болници, онко болни народ много. И не винете този и онзи, а размислете се и много народ в някои наши родни градове, са категорични, няма да гласуваме, жени и мъже с черни забрадки, но и не винят Само този и онзи
  • 91 Анонимен

    1 0 Отговор
    Бкп са им родителите, в бсп са им децата. Те са капиталисти днес.
  • 92 1111

    1 0 Отговор
    Стига Радев, Стига Борисов Ако може поправете счупеното, ако ли не така ще е. И хората работещи в малки фирми и ни казват, очайваме фалут, но други ще дойдат, а тия, които са дали капаро също ги гони страха, че капарото.. И без тях и от притеснение идват болестите, но не може да вините само един Радев, било то Борисов. Защо съда отиде бе мили комунисти в цк на бкп сградата преди години. Лошо ли бе да са в близост мвр и съда, а отдолу стол за съдии и дознатели. Не е моя работа, аз съм прост човек, но като си казал А орофължете и до Я. По зле са провинции от Живковото. Уж 21 век, а хората по неграмотни днес. И ми напомня за през 70 години, в началото на миналия век и ще поясня, съдията пита х , коя година ти е родено детето не зная, коя година е родена майка ти не зная, коя година внуче не зная, а като не знаеш, какъв свидетел си ти... Кой има пари днес има квото си пожелае. Парата прави борбата за власт. Бъдете здрави, Ч е и бизнесмени са с коронавируса. Дай Боже да оздравеят. Напада пълните хора Короната. Карай на диета. Здравословно е. Не шега работата нинканиноваотбкпкапиталанабг
  • 93 Гошко

    1 1 Отговор
    Господин Главен редактор, много сте се обсебили с този Калоян. Трябва по широк поглед при такъв анализ.
  • 94 Терзиев

    2 0 Отговор
    А, бре, Мильо, ти джурналис ли се пишеш или си един шивач, който пришива поръчки?
  • 95 Бай Грую

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "БСП":

    Стига да може да устои на мераците и размера на порциите на властта ,които тези политически субекти потребяват и ще искат да увеличат с оглед участие във властта!
  • 96 цербер

    1 2 Отговор
    От развалените отношения между лидерката на партията и Радев може да пострада единствено Столетницата.

    Коментиран от #99

  • 97 Така така

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "ИЗБОРИ ДОДУПКА":

    А кои ще плаща
  • 98 Роко

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "бузю":

    Приятелю на последните два избора Боко Тиквата е с най - голям процент гласували за него (айде на вторите Плешивеца го изпревари с няколко гласа но това е в рамките на статистиката грешка) и това след като всички знайни и незнайни медии изляха тонове помия върху него. Явно въпреки че е нагъл крадец народа го харесва повече от Зеленото чорапче и шайката му.
  • 99 Роко

    1 0 Отговор

    До коментар #96 от "цербер":

    Не си прав без столетницата Зеленото чорапче е господин никой. Ако БСП оттегли подкрепата си или не дай боже издигне друг кандидат след три месеца никой няма да си спомня за Льотчика. Освен като за най - зле представилия се бивш президент на избори