Last news in Fakti

5 Март, 2022 21:03 141 287 730

Ние сме един от най-вероятните следващите обекти на агресията на Путин

  • николай слатински-
  • анализ-
  • българия-
  • русия-
  • инвазия-
  • агресия-
  • владимир путин

България има стратегически дефицити, които ни правят особено уязвими за силово въздействие

Ние сме един от най-вероятните следващите обекти на агресията на Путин - 1
Снимка: EPA/БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Не бива и за миг да ни минава през главата мисълта, че агресията на Путин срещу Украйна не ни засяга! Напротив, пряко ни засяга!
Путин е чудовище, което ако не бъде спряно навреме, ще трябва да бъде спирано много по-късно с много повече, с пъти повече жертви и разрушения.

Ние сме един от най-вероятните следващите обекти на неговата агресия. България има стратегически дефицити, които ни правят особено уязвими за силово въздействие на Путин срещу нея.

Първо, Русия има отровен змийски зъб на България, смята държавата ни за предател; масово руснаците са настроени със злоба и неуважение към нас, за мнозина от тях България вече е мръсна дума.

Второ, с България е свързана голяма руска общност – част от нея живее постоянно тук, част от нея има недвижимо имущество у нас. Разбира се, има множество руснаци (главно рускини), чиито семейства са тук, децата им са родени тук и живеят тук, и които са напълно лоялни на България, дължат ѝ много и са ѝ дали немалко; но има също така и пета колона руснаци, които могат да станат оправдание на Путин за бъдеща агресия срещу България.

Трето, навсякъде по всички нива на властта, особено във високите етажи на армията и специалните служби е пълно с хора, които симпатизират на Русия (достатъчно е да видите един прием в Руското посолство – тълпи възторжени апологети или откровени нахлебници с умиление или покорство в очите), съвсем съзнателно изнасят информация към тази посока, някои са доброволни доносници, а някои са вербувани и Русия смята, че прекрасно знае колко ниска била бойната готовност и колко занижена до критични нива станала подготовката на нашата армия, смята я за в пъти по-осакатена, недоокомплектована, недовъоръжена и недомотивирана в сравнение с украинската армия.

Четвърто, в България е пълно със стотици хиляди, ако не и милиони русофили, сред които има стотици хиляди, които ще посрещнат руските войски с хляб и сол, както и стотици хиляди, които като Русия нападне България ще казват за България – Така ни се пада! Имаме си и наш, български Видкун Квислинг, един патологичен мошеник и майкопродавец, за когото националната ни сигурност не струва и пукната копейка.

От войната на Путин срещу Украйна България ще излезе много по-слаба и по-разединена. Онази голяма част от русофилството в България, което поставя Русия над България, е патология, изразяваща се днес в откровено путинофилство. Путинофилството е тежко онкологично, патологично заболяване на русофилството. Путинофилите у нас ще предизвикват раздори в обществото, ще се стремят да свалят правителството, да извадят България от ЕС и особено – от НАТО. Българското общество е застрашено от поляризация и радикализация – предпоставки за тежка политическа, икономическа, финансова и социална криза. Щом и зверствата на ордите от путински орки в Украйна не могат да впечатлят путинофилите, то значи за тях никакви разумни аргументи не са валидни. Ако те победят у нас, ще започне мракобесно време за България с репресии и гонене на вещици. Ако загубят, радикалността им ще ескалира и могат да започнат дори някои терористични действия и саботажи, диверсии и индивидуални актове на физическа разправа с най-видни техни опоненти.

Нека не подценяваме опасността от путинизма в България. Путинизмът в България е тежка форма на ценностен кретенизъм, доколкото:
--- Той не се базира на никакви сериозни и обосновани логически и ценностно аргументи;
--- Той е тежка, склонна към метастази в особено големи размери, проява на фанатизъм.
--- Той се смята за автентично русофилство и по този начин намира за себе си историческо и морално оправдание;
--- Той ненавижда всичко западно, европейско, либерално, демократично, толерантно и различно от него;
--- Той обединява стотиците хиляди свои последователи в агресивна, движена от омраза, глуха за всякакви разумни аргументи и готова до отиде докрай в разправата си с опонентите секта.

Никъде на друго място извън Русия няма такова количество и такова (зло) качество на путиноиди, както в България. Путиноидите са една цъкаща зловещо бомба с часовников механизъм, която един ден може да се взриви със страшна сила и да разпарчетоса националната сигурност, суверенитета и националната цялост на България. И в този смисъл, като благоприятстващ фактор за управление на стратегическия риск за България, свързан с путиноидите и путинизма, за нас, за България е от жизнено важно значение Украйна до удържи, а след това Путин да бъде изхвърлен от сили в Русия от политическата сцена и евентуално физически отстранен. Защото поражението на Путин е най-силната гаранция, че путинизмът у нас също ще претърпи поражение.

05.03.2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 1257 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 СТАР ЕФРЕИТОР

    882 401 Отговор
    ОЧАКВАМЕ БРАТЯТА РУСИ КАТО ОСВОБОДИТЕЛИ АРМИЯТА Е С ТЯХ

    Коментиран от #153, #322, #623, #689

  • 12 Верно ли

    1118 236 Отговор
    Хайде стига сте давали поле за изява на такива безумци, като тоя дядка! За какво сме им на руснаците, бе, Слатински - ние сме оглозгана територия вече! Ще ни вземат, та да ни оправят икономиката ли? Аман от напълнили гащите мало.мници!

    Коментиран от #190

  • 13 Б.Х

    744 156 Отговор
    Може и да станем , заради такива като теб и Кирчо
  • 14 Щерю

    414 942 Отговор
    Като пишех, че Путин е боклук и касапин, вие ми цъкахте минусите...

    Коментиран от #193, #467, #598, #706

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 WTF

    410 746 Отговор
    "Путинизмът в България е тежка форма на ценностен кретенизъм"

    Хахахах, заби ги в земята путинопитеците!

    Коментиран от #503, #656

  • 17 Ганьо

    243 101 Отговор
    Ние сме лесни, чакаме с отворени...от вчера сме съгласни.
  • 18 Помак

    182 381 Отговор
    На после ви дойде в чутурата...ама улисани в кражби Бг политиците се самозабравят докато не забучи сама-льо-чика над главите ни и започне д ръси бомби

    Коментиран от #210

  • 19 Браво

    310 634 Отговор
    Много точна статия

    Коментиран от #93, #571

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ТОДОР СТОЯНОВ

    809 216 Отговор
    ТОА ПА...СЛАТИНСКИ ЕКСПЕРТ...ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ КВО ПРИКАЗВАШ ВЕ???ТЕБЕ ТРЯБВА ДА ТЕ АРЕСТУВАТ ЗА НАСАЖДАНЕ НА СТРАХ И ОМРАЗА!!!АРЕ АРЕСТУВАЙТЕ ГО ВЕ!!!СПЕЦИАЛИСТ БИЛ НИКЪД НЕ СИ ТИ...ОБИКНОВЕН ИЗМАМНИК И ЛЪЖЕЦ!!!

    Коментиран от #356

  • 22 Петьо Петров

    540 58 Отговор
    Да питам само, чия е хибридната война която се води в момента?

    Коментиран от #164, #325

  • 23 Този писач

    446 116 Отговор
    Си е повърнал червата всичките черва и хемороидите дори
  • 24 НАТО ВЕЦ

    485 120 Отговор
    Смешно човече.
  • 25 Минчо

    457 60 Отговор
    Точно така пряко ви засяга всички продажници от всякакви НПО.
  • 26 МислеНе

    598 127 Отговор
    не знам защо но напоследък хората, които не харесват Русия имат адска агреси в тях. Отказват да възприемат никакви доводи, история, политика: те просто знаят че я мразят и най-страшното държат да прехвърлят омразата и на хората около тях като мрънкат по цял ден ... същите хорат обясняват и как не им харесва да живеят в България и как навсякъде било по-добре ... ами време е такива хора да си ходят където им харесва, да си вземат агресията и да си живеят мирно там където им харесва. Замислете се дали не сте заобиколени от такива хора, хем имат добър живот (в сравнение с другите) хем мрънкат, хем някак си тяхното мрънката е да те разубедят теб: ти да напъснеш страната, а те ще останат. Трябва малко мислене и ще свържеш едно и едно да разбереш защо го правят и чий съседски интереси бранят тези хора.

    Коментиран от #82, #388, #394, #721

  • 27 споко

    253 326 Отговор

    До коментар #6 от "Мнение":

    Няма да воюваш срещу руски войски,не е заради това, че ги обичаш,а от страх, затова ще си първи на границата да ги посрещаш с хляб и сол. .Българийо,Българийо виж какви"синове" имаш. Украинци са смел народ знаят, че не могат да победят Русия,но поне хората се опитват да опазят Родината си, а нашите к.елеши пълнипотурковци

    Коментиран от #172

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Гост...

    163 26 Отговор
    Никъде на друго място... А в Сърбия

    Коментиран от #95

  • 30 Истерици

    594 158 Отговор
    Антируската истерия е в апогея си.Впрегната е цялата държава,атлантици и всички дуги подлоги на англосаксонците.Всичко което правите го правите срещу Родината си Предатели.

    Коментиран от #94, #119, #173, #337, #415

  • 31 Бог изпълнява обещанията

    275 136 Отговор

    До коментар #4 от "🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺":

    Бог да те благослови Братко който загине във войната срещу злият запад ще живее вечно в Рая.

    Коментиран от #61, #279, #338

  • 32 no name no face no number

    530 115 Отговор
    Не знам дали Путин е чудовище, но ти е хубаво да се погледнеш в огледалото, не не си страшен и чудовище, но си смешен и наивен, да смяташ, че някой нормален за разлика от теб ще се върже на простотиите ти
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Сам признаваш

    365 105 Отговор

    До коментар #15 от "Путинофил":

    Че руснаците са изкупили 500000 имота
    Сега изчисли по 50000 евро единият каква гигантска инвестиция сме получили от Русия само от имотите

    Коментиран от #53, #116, #572

  • 35 5555567889

    506 91 Отговор
    ние сме потенциално бойно поле подготвено от хамериката на балканите . почти наравно с босна и херцеговина
    не русите , хамериките ни бутат в огъня
    и кирчо позора

    Коментиран от #340

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Fury

    429 70 Отговор
    До автора на пропагандната статия. Прочетете за убитият член от преговорният екип на Украйна. Кой го е убил как го е убил и дащо го убил и след това помислете кой е животното.

    Коментиран от #569

  • 38 Студопор

    474 126 Отговор
    Бягай, скрий се бе! Такава мощна армия имаме, че ако Путин искаше, България щеше да е негова за 24 часа... Нищо не мине направил. В деня, в който ми дадат оръжие да тръгна срещу руснаци, ще се присъединя към тях! САЩ и НАТО да вървят по дявола!

    Коментиран от #449, #518

  • 39 на снимке

    132 46 Отговор
    какой пустой взор

    Коментиран от #342

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Балканъ

    292 94 Отговор
    Чакаме ви братя от изтока тук ще има доста забавление докато изчистваме злото.

    Коментиран от #152, #352

  • 43 Сух

    413 100 Отговор
    Хахахах хахахааха, нашите подлоги на запада направо се надрискват. Същите са като Зеленски и украинските крадливи и продажни управници. Страх ги тресе. За това и толко врява вдигат, защото усещат края си, който хич, ама хич не е хубав. Обикновения българин не се притеснява стои и гледа сеир, такива, като Путин не желаят нищо от тях. А властта знае, че българина, дори и тези на военна служба няма да вдигне оръжие срещу руснак. Мноо тъпо, няма да има кой да ги защити. Ще стане мазало..
  • 44 Чики-Рики

    360 84 Отговор
    Тоя Слатински е напълно изперкал! Даже изобщо не отива на политическата му принадлежност да говори такива глупости!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Тъй

    190 37 Отговор
    Слатински е бил съветник на Първанов-голям приятел на Путин. Вероятно назначен с любезното съдействие на службите през 2001г.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Ха ха ха

    141 249 Отговор
    Четейки повечето коментари, се вижда колко е прав Слатински!

    Коментиран от #113

  • 50 Слатински

    195 42 Отговор
    Активираха ли те
  • 51 Ivan

    262 56 Отговор
    Някой е забравил да си вземе хапчета навреме. Не знам защо такива ги пускат да се лекуват амбулаторно, пациентът определено изисква професионални грижи в стационара.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 И ти признаваш

    193 19 Отговор

    До коментар #34 от "Сам признаваш":

    как мислят продажниците! Те за пари и майките си ще продадат!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ивайло

    339 68 Отговор
    По голяма глупост не бях чел.Ние сме последните за които Путин ще се сети.
    Недейте да всявате паника излишно,защото има доста зле информирани хора на които биха приели това за чиста монета.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Тоя измислен експерт

    311 73 Отговор
    Явно му е платено да пише подобни глупости особенно за руския народ.Младите руснаци едва ли ще налучкат България от първия път на картата,а по възрастните имат само и единствено топли чувства към българския народ,за разлика от нас към тях.
  • 59 Мнение

    95 291 Отговор
    Николай Слатински е един умерен и разумен глас в тази лудница от пропагандни внушения тролщина. Повече такива гласове са нужни сега на българското общество.
  • 60 Вие

    119 40 Отговор

    До коментар #48 от "Националсоциалист":

    сте като националисти-бандеровци.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Лъжливия Бабикян

    89 24 Отговор
    БЛЯ...
  • 64 Народа

    194 39 Отговор
    И защо да ни нападат
    Всеки бяга от седеераст и геррберссти джендърски
  • 65 Главата

    91 27 Отговор
    Секи един, независимо Кой дето влезе в България без покана или с оръжие е...МЪРТВИЛО!
    ЕВА МУ СЕ МАЙКАТА

    Коментиран от #355

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 ЕВРОНЮЗ

    83 12 Отговор

    До коментар #52 от "Русофил ..Да живее Русия":

    А Македония какво си взема , да знаем накъде да се ориентираме 😄😄😄
  • 69 ньид

    205 44 Отговор
    Ми прав е Путин- тук е едно предателско племе!
  • 70 Алоооо Експерта

    285 39 Отговор
    Да бе верваме ти. Някой да е тръгнал да сменя руските имена на руснаците у нас? Някой да ми казва вече ще се казвате българи? Някой в продължение на 8 години да стреля по тях? Някой да ги задължава да говорят български?Някой да им спира руските канали?Някой да ги е накарал да живеят против желанието си в България? Някой българин у нас някога да е изгорил жив руснак и службите да са се направили на ударени? Ако сигурноста ни зависи от такива като тебе значи я нямаме никаква

    Коментиран от #523

  • 71 тоя

    223 32 Отговор
    да не нагнетява ситуацията, че ако стане нещо ще е първия избягал...
  • 72 Хаха

    82 236 Отговор
    Добре, че нашите путиняци са на 70 и отгоре. С изкуствени ченета, бастуни и 8 диоптъра очила. Пародия на русофили.

    Коментиран от #261, #346

  • 73 ньид

    242 54 Отговор
    И натото ви нема да ви спаси, гнусни подметки на краварите!

    Коментиран от #357

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Терминатор

    77 180 Отговор
    Това ще е краят на Русия едва ли ще нападне страна от НАТО
  • 76 Матьо

    262 76 Отговор
    Българският народ ще посрещне с цветя братята по кръв славяни - руснаците, да ви е ясно на българските продажни политици. Нищо не може да раздели българи и руснаци. Дори и да бъдат хвърлени българите във война срещу Русия, те ще дезертират при руснаците и ще обърнат автоматите срещу краварите.

    Коментиран от #85

  • 77 Айде и тоз

    223 41 Отговор
    Да ти пиая на експерта, ше ме плаши с Путин. Изтрябвала му на Путин точно България.

    Коментиран от #620

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Пффф

    235 36 Отговор
    Сега за да ги забележат всякакви олигофрени излизат от дупките си и започват да се надпреварват кой е по голям русофоб !
  • 80 А бе

    49 58 Отговор

    До коментар #67 от "хихи":

    ...по-тъп виц не бех чул скоро. Комунистически хумор?...
  • 81 ТОА ПА...?!

    188 32 Отговор
    Откъде го изкопахте...?!Беше зарит до уши в нафталина...
  • 82 Komapak

    88 205 Отговор

    До коментар #26 от "МислеНе":

    В повечето време от годината не живея в България. Не харесвам нито американците нито руснаците. С последните си действия руснаците ме накараха вече да ги мразя. Това няма как да се промени. Странно колко заблудени хора поддържат нищожеството Путин. Някакси Навални ми харесва, дори много. Който русофил не го е гледал май нищичко не знае за днешна Русия.

    Коментиран от #293, #361, #373

  • 83 Ицо

    159 37 Отговор
    Слатински какво ли имаш вместо мозък
  • 84 подивявамммммммммммм

    50 13 Отговор
    Що чините молебени тогава бе , щом и без това ще вали . Имам една идея , дай да си решим проблемите на местна почва , що до там ми е стигнало и после ни обекти , не субекти , та после Путин , БайДън да си се разбират за останалото по територията , се ми през ........ знаеш кое .
  • 85 Хаха

    61 41 Отговор

    До коментар #76 от "Матьо":

    Ако беше жив нашият герой генерал Колев, така щеше да ти запали врата...

    Коментиран от #136

  • 86 дядото

    179 32 Отговор
    боже,хора като тази са за незабавно настаняване в психиатрия.били демократи,били не знам както.теса платени злобни хора,закоито значение има техната злоба и плата.като сам пишеш,че в българия милиони са русофили,какво искаш,какво предлагаш.да ти избиеш ли,да ни затвориш ли.срамота,че се наричаш българин
  • 87 1111

    216 41 Отговор
    Като изключим 10 особи, които получават пари за да веят знамето на сащ в страната, някой виждал ли е жив враг на Русия в България?

    Коментиран от #104, #108

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 за да има мир

    31 94 Отговор
    русофила увий,увий !!!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 К фр ул

    138 30 Отговор
    Тоз е за Карлуково веднага.
  • 92 Цецо Елвиса

    115 23 Отговор
    Чак сега разбирам защо управляващите стягат армията ни и пращат повиквателни на цивилни хора, ми кажете го официално тогава, че Русия ще ни нападне та да се знае

    Коментиран от #101

  • 93 Още един Комик...

    130 26 Отговор

    До коментар #19 от "Браво":

    ...,като Другаря Зеленски...!
  • 94 ха ха

    95 9 Отговор

    До коментар #30 от "Истерици":

    Не срещу Родината, само срещу и.диотите в нея.
  • 95 Виталия Винокурова

    127 24 Отговор

    До коментар #29 от "Гост...":

    И да дойде няма да закача народа, но някои бг политици вкл.бивши да се въоръжават😂

    Коментиран от #102

  • 96 Аууу

    37 29 Отговор

    До коментар #52 от "Русофил ..Да живее Русия":

    А ти ко ша им праиш? Ша им мийш чиниити и ша им бришеш дирницити?...
  • 97 Другарю Слатински

    13 23 Отговор
    Валіза,залізнична станція, 404.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Сух

    138 27 Отговор

    До коментар #52 от "Русофил ..Да живее Русия":

    Не бе рунги, ще ги подариме териториите български за военни бази на братята от САЩ. Да мой да си пробват оръжията тук, че да не замърсяват тяхната държава..
  • 100 Арестувайте го

    127 27 Отговор
    Какви глупотевини тиражирате бе?!!!
  • 101 1111

    128 35 Отговор

    До коментар #92 от "Цецо Елвиса":

    Да се знае и да ги посрещнем отново с хляб и сол. Това ще стане.

    Коментиран от #125, #669

  • 102 Ха тъй! Винокурова

    40 16 Отговор

    До коментар #95 от "Виталия Винокурова":

    Не си ли много жестока за женска? А може и да си някой беззъб дядка. Което е по-вероятно.

    Коментиран от #105

  • 103 Гост

    150 27 Отговор
    Н. Слатински е толкова откъснат състезател, изобщо не се учудвам защо сигурността ни е на това дередже - щом тоя е експерт.... Абе хора държавата ни е полазена от страшно невежество и се шири като чума.. Установих с категорично ст, че единствените адекватни и интелигентни в тая държава са обикновените и не обществено известни хора. Явно мандата редовно трябва да се отпенва от повърхностния слой иначе ще ни за души с невежеството си...
  • 104 Komapak

    17 40 Отговор

    До коментар #87 от "1111":

    Като човек бил женен за рускиня 10г ме пиши в това число.
  • 105 Виталия Винокурова

    19 18 Отговор

    До коментар #102 от "Ха тъй! Винокурова":

    Защо жестока ? Трябва някой да им натрие носовете, за да виждат по-далеч от тях.
  • 106 Поредният ...

    103 23 Отговор
    ... платен олиго .рен !
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Хихи

    45 17 Отговор

    До коментар #87 от "1111":

    А ти виждал ли си жив американец бе, шубелийо?

    Коментиран от #114

  • 109 чичо

    131 20 Отговор
    Тоз разбирач от къде го изтърваха.Има ли връзка с главния си мозък да плещи такива глупости.Ако Русия нападне натовска страна това ще бъде ТРЕТА СВ.ВОЙНА,а никой няма полза от нея,защото в такава война няма да има победител,а само победен ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО.
  • 110 злоба , ярост и русофобия

    168 31 Отговор
    Каква истерия,ярост и злоба ! Колко омраза. Колко манипулация и пропаганда. Изглежда,няма да има мир. Явно историята се повтаря ,този път САЩ бутат напред неонацистите .Това е шанса им. Очевидно ще подпалят Европа а после ще избягат. Много тъпаци ще се хванат на хорото.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Всичко свърши там

    45 125 Отговор
    Руснаците ще виснат като соп.ли след тази война повече няма да могат да нападнат никой никъде
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 1111

    21 34 Отговор

    До коментар #108 от "Хихи":

    Не, но познавам поне 100 човека, дето много ги "обичат".
  • 115 Негов Колега

    151 27 Отговор
    Слатински, е доказателство, че никога не е късно човек да се ос .е. ре, и то на дърти години
  • 116 Значи, другари

    13 22 Отговор

    До коментар #34 от "Сам признаваш":

    Добре ще забогатеем, като им вземем всичко.
  • 117 кир Ливанчо

    67 15 Отговор
    Бихме могли да бъдем, ако не бяхме в НАТО и ЕС. Путин не иска война с НАТО.
  • 118 И Слава Богу ! У нас е Кирил Зеленски !

    87 16 Отговор
    Същият Случай е и в НАШЕТО СЕЛО ! ФАШИЗЪМ !
  • 119 Хихи

    49 61 Отговор

    До коментар #30 от "Истерици":

    Що бе? Аз тука виждам някаква руска истерия. От разни склерозирали старчоци...
  • 120 Дуай Липа

    64 14 Отговор
    вие сте умрели в кожата си, кой ще се занимава с вас
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 кир Ливанчо

    45 16 Отговор
    Руснаците ще ни оставят на турците, а после ще ни "освободят". Но и турците са НАТО-вски съюзник
  • 123 Чедо недорасло,

    103 14 Отговор
    Не ти ли е късно да се натягаш за зелена карта? Гледай си пенсията и не ръси непотребен акъл.
  • 124 Ей на тоя майкопродавец

    114 24 Отговор
    не му давайте да се изказва. Ти си за лудницата бе еничарин.
  • 125 А бе

    17 42 Отговор

    До коментар #101 от "1111":

    Такава сол ще им сложа, та да им окапат езиците...
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Да не ви пука

    114 14 Отговор
    Няма страшно! През последните 30 години управляващите в България унищожиха всички стратегически цели. Не остана нито една в която си заслужава Путин да се прицели. А и всички вече си научиха урока, че който се забърка с нас, не стига далеч. Само ЕС, като нова формация, още не е осъзнал, но ще разбере, когато вече ще е късно. Както е било при всички предишни.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Николай

    139 20 Отговор
    Създаването на паника по такъв долнопробен, но в същото време агресивен начин, е подсъдимо! Срам и позор за автора!
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Перо

    110 21 Отговор
    Тоя шизофреник трябва да е пациент на д-р Гълъбова!
  • 133 55555

    39 30 Отговор
    Идеална статия
    Лустрация съд и затвор!
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 grok

    138 13 Отговор
    Много шизофренно ми се вижда от една страна да се твърди, че Русия е затънала, обезверена, изтощена, почти разгромена, бяга, и всеки момент ще изгуби войната, и в същото време да се твърди че след това щяла да започне война с НАТО.
    УНИКАЛНО ПРОСТО!
  • 136 Гост

    31 9 Отговор

    До коментар #85 от "Хаха":

    Тя и бабати ако беше мъжка, най добре щеше да е, че нямаше да те има
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣ 🇧🇬🇷🇺

    100 33 Отговор
    По-злобна и тенденциозна пропагандна статия не съм виждал даже и от Иво Инджев! Бъркаш путинофил с русофил! Българите заслужено обичаме Русия, защото за нас тя е дядо Иван, който ни е освободил от турско робство. Не че сме някакви маниаци - русофили! А пък да смесиш русофил с путинофил си е пълна глупост и даже обида! Тези "русофили", които одобряват сегашните действия на Путин не са много!
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 ХАН КРУМ

    47 10 Отговор
    И защо истината не ви харесва .Кой е този ,на който цял народ му пречи! Такива ли са директивите!
  • 142 Вонбон

    30 11 Отговор
    Ей врачката се исказа ама дали ще познае
  • 143 Цецоууу

    51 15 Отговор
    Смешник!!!
  • 144 Иди в Анадола

    28 11 Отговор

    До коментар #6 от "Мнение":

    Ще те научат на занаят
  • 145 удивление

    84 18 Отговор
    Много ме учудват някои известни хора и оценките им за Русия.
    Колко пък да им е гузна съвестта, че се плашат толкова много
  • 146 чичо

    90 13 Отговор
    ДО МОДЕРАТОР ;НАШИТЕ КОМЕНТАРИ ГИ ИЗТРИВАТЕ,А НА ТОЗИ ГЛУПОСТИТЕ ГИ ПУСКАТЕ.БРАВО НА ВАС.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 2565

    16 17 Отговор
    Слатински ти да не сибраушка на Копейкин?
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 никой

    41 69 Отговор
    Щом трябва да умра за България, защитавайки семейството си, ще го направя независимо кой ми е насреща. Какво като са руснаци, да не са безсмъртни? Врагът си е враг.

    Коментиран от #158, #159, #176

  • 152 Трябва

    49 17 Отговор

    До коментар #42 от "Балканъ":

    Прокоратурата да се самосезира за такива като теб
  • 153 монгол

    48 21 Отговор

    До коментар #11 от "СТАР ЕФРЕИТОР":

    От какво ще те освобожава чужда армия бре? И мислиш басма ли ще ти цепят като дойдат?
  • 154 Технократ

    58 9 Отговор

    До коментар #149 от "ацсжсд":

    Ами няма да спрат, защото американците не искат да се спира, а на мен ми пука за цените и инфлацията.
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Точно

    41 4 Отговор

    До коментар #131 от "Гай Турий":

    Никой не воюва с хърби и то готови да се предложат за жълти стотинки.
  • 157 Точно така

    53 15 Отговор
    Или Турците,или Руснаците!Да идват по-бързо,че взе много да ни писва,и накрая сами(без помощ отвън) ще изметем "прегръдката на анакондата"!!!

    Коментиран от #161, #270

  • 158 Войната в действителност

    51 7 Отговор

    До коментар #151 от "никой":

    Не е като на екрана
  • 159 Антитрол

    59 21 Отговор

    До коментар #151 от "никой":

    Ами гледам не си защитил България срещу американските окупатори.
  • 160 7596

    82 13 Отговор
    Какви глупости и долни определения се пишат за някой лев! Аз категорично съм против войната, но съм и категорично към вземане на страна в конфликта! Ние трябва да подпомагаме решаването му , без да даваме предпочотания!
  • 161 По зле сме

    38 7 Отговор

    До коментар #157 от "Точно така":

    И от платена жена. Може и за без пари да се дадем.
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Иво

    72 15 Отговор
    Нато нали ще те пази какво ревеш? А всички който унищожиха армията последните 20 -30 години трябва да се съдят от народен съд като предатели
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Z За победу

    76 17 Отговор
    Аман от пишман анализатори. Стига сте ни настройвали един срещу друг. По добре дайте идея как да спрем зловредното влияние на режима край Потомак върху планетата.

    Коментиран от #274, #452

  • 166 Убрее,

    75 16 Отговор
    Поредната подлога изпълзя съботно ! Слатински,не знам какъв експерт си,освен по крадене...
  • 167 hmhmhm

    21 10 Отговор
    тоя пък ...
  • 168 Ооо и колето

    52 13 Отговор
    от слатина се събуди и започна да се упражнява, пардон изпражнява по темата, ами слагай схвастиката и бегай доброволец на фронта тогава…
  • 169 до Слатински

    42 11 Отговор
    От твоите уста в божиите уши,"експерте".Усещаш ли какъв хич не къс,но много дебел те чака скоро.
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 непукист

    16 40 Отговор

    До коментар #27 от "споко":

    Аз бих ги бил, набор 91-ва съм. Не ме интересува какви са. Каквото било-било, вече не е.

    Коментиран от #177

  • 173 ГОРАН

    27 24 Отговор

    До коментар #30 от "Истерици":

    Родината ми е България, ще съм предател, ако не я защитя.
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Пловдив 1912

    75 12 Отговор
    Божееее, Божеее , да се чудиш да си разбиеш главата в стената или да се нагълташ с хапчета ...Този , който е писал това е отчаян к..р..е..т..е..н....Този сигурно го мисли това от години и сега някой му даде трибуна ...В Раднево вероятно има места за този индивид ...НЕ НА ВОЙНАТА , ВЕДНАГА ДА СПРЕ ...но това е нереално идиотско писание , дори за пропагандатор на нещо.....
  • 176 Със сигурност

    30 7 Отговор

    До коментар #151 от "никой":

    ще избягаш и ще се скриеш в дълбоката, миризлива дупка от която си изпълзял…
  • 177 Ти първо

    44 8 Отговор

    До коментар #172 от "непукист":

    иди в казармата и си изтрий жълтото около устата…

    Коментиран от #421

  • 178 БОРУНА ЛОМ

    29 8 Отговор
    И ТИ ЛИ БЕ. СЛУЗ ТАКАВА
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 наполеон

    77 17 Отговор
    слатински спри да бълнуваш,а се събуди и си изпий хапчето имаш нужда да се прегледаш при психиатър провокираната агресия на Русия срещу марионетката на сащ украйна е напълно в реда на нещата също както би била и срещу българия ако реши да инсталира ракетни установки срещу Русия нещата са много прости,не дразнете руснаците и няма да имате проблеми

    Коментиран от #182

  • 181 1566

    18 13 Отговор
    Копейката изчезна появи се Слатински, те да на са на 2 работиш, два почиваш:)))))))))))))))))))
  • 182 Стоп

    48 7 Отговор

    До коментар #180 от "наполеон":

    престанете да се занимавате с Русия и Украйна! Оправихте всичко и с това се захванхте, има кой да мисли за войната там.
  • 183 Пуф

    50 10 Отговор
    Този от кой нафталин се измъкна? Един от крадците от Прехода.
  • 184 гошо

    44 10 Отговор
    това човече - слатински, съвсем изп.ер.ка. де да бяхме "следващ обект" - тук има такива обори за чистене. но уви, не ми се вярва.
  • 185 Ако ти си

    54 11 Отговор
    експерт, то аз съм трамвай. В случая аз не съм трамвай и логично е ти не си експерт. Руснаците ни се смеят за самолетите и за цялата ни българска работа където се правим на велики/тона се отнася за политиците/, а иначе те си знаят, че народа не мисли като тези които го управляват. И да те успокоя старче недъгаво, те въобще не се интересуват от нас.
  • 186 Далавера

    68 11 Отговор
    Срам Пернишки, срам! Колко дни бомбардираха съседна нам държава, а ти къде беше? Разбирам, че дъщеря ти е някаква ниска калинка в посолството ни в Киев, ама все пак всичко си има граници!
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Хахо

    29 8 Отговор
    Чакаме го с нетърпение.
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Plovdiv

    20 4 Отговор

    До коментар #12 от "Верно ли":

    Те нямат гащи, от 25 години са с памперси!
  • 191 ГруЮ

    60 13 Отговор
    Ако ви намирисва на злоба, омраза, безсилие и безкрайни комплекси - спокойно…вероятно сте чели статия на Слатински.

    Коментиран от #203

  • 192 124

    77 18 Отговор
    Стига сте демонилизирали Путин, прав е да защити страната си. Подкрепяните от империята на злото сащ киевски фашисти убиха в киев депутат от първата им делегация като куче. Америка и марионетките й са срам за човечеството! Те са съучастници в чудовищни престъпления срещу човечеството!
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 ПараШут

    61 16 Отговор
    Слатински, ние ще ги прегърнем и посрещнем в домовете си, а ти къде ще се криеш бе, пиле шарено?

    Коментиран от #206

  • 195 Слав

    44 7 Отговор
    Кой те излъга че се експерт???

    Коментиран от #197

  • 196 Мнение

    63 9 Отговор
    Всеки има право да пише глупости, но когато са против националната сигурност, стават вредни и дори престъпни.
  • 197 Един

    17 3 Отговор

    До коментар #195 от "Слав":

    Такива няма нужда да ги лъжеш- те сами си се назначават за каквито са се заблудили, че са.
  • 198 Искам да сме следващите

    56 19 Отговор
    Да плашиш българите с "агресията" на Путин е все едно да плашиш куче със салам.

    ...само да дойде, ще го посрещнем с хляб, сол и цветя, както винаги сме посрещали руснаците

    Коментиран от #219

  • 199 Аре

    66 13 Отговор
    Да Русия може вече и да ни мрази , но това е заради такива мерзавци и предатели като тебе Слатински.
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Малка идтория

    31 42 Отговор
    НАТО ще ни защити, но най-силния пример за руската омраза към нас когато не им се подчиняваш е сръбско-българската война. Русия е против съединението на България и за да ни накаже кара Сърбия абсолютно безпричинно да ни нападне. За щастие българските капитани са българофили , а не русофили и с техния героизъм прогонват сърбите и отрязват всякакви мераци на Русия към нашата страна. Така, че нека путинофилите колкото и да ги боли за Путин нека решат България ли е по-ценна за тях или Путинова Русия. Въпрос на възпитание , родолюбие, достойнство и много други.
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Това вероятно се отнася

    19 10 Отговор

    До коментар #191 от "ГруЮ":

    Само за полезните иди оти. Нормалните хора изпитваме задоволство от такива статии.😂😂😂

    Коментиран от #218

  • 204 Русофил

    48 18 Отговор
    Един изключително тъп и неграмотен анализ, изобщо не отговарящ на истината
  • 205 Слава на саш и нато

    15 39 Отговор
    Жужето обесен на райхстага

    Коментиран от #224

  • 206 963852

    32 4 Отговор

    До коментар #194 от "ПараШут":

    Самите окупатори отстрелват първо предателите. Така, че помисли си пак
  • 207 Стойчев

    23 7 Отговор
    Стига простотии!
  • 208 Майко мила

    43 10 Отговор
    Този който е написал това изглежда трябва да посети някои психолог
  • 209 Оня

    39 7 Отговор
    Че що да ни нямат зъб. Има ли някоя злобна простотия която нашите диригенти да не са ни накарали да направим
  • 210 Мима

    19 4 Отговор

    До коментар #18 от "Помак":

    Неграмотник
  • 211 Една от тях

    19 44 Отговор
    Аз обичам Русия и точно затова в момента мразя Путин. Хора трябва да разграничите Русия от Путин.
    Той в момента я унищожава! Превърнал се е в най-големия враг на собствения си народ- пълен фашист!
    Не вярвам, че хората които харесват Русия, могат да застанат зад него! По скоро това са хора които мразят Русия.

    Коментиран от #235

  • 212 Балъка BG

    39 9 Отговор
    На обикновения Българин не му пука за имането тук, крадено 30 години от наште боклуци. България 30 години е под българско робство.

    Коментиран от #525

  • 213 Филибяс

    11 29 Отговор
    Браво за статията
  • 214 Господи,прибери си версиите

    40 6 Отговор
    Боже мили! Защо си създал толкова луди на тази земя!
  • 215 Миро

    26 9 Отговор
    Фашонгите ги е страх да не дойде терминатора.
  • 216 Урюрвкос

    27 14 Отговор
    нацитата бягат от Украйна и ако се задържат у нас Путин може да пусне дългата метла да ги измете от наша територия и това най много

    Коментиран от #248

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 ГруЮ

    37 8 Отговор

    До коментар #203 от "Това вероятно се отнася":

    Нормалните хора дори не четат такива бози. Аз лично го прочетох просто от любопитство.

    Коментиран от #284

  • 219 ВАМ

    35 13 Отговор

    До коментар #198 от "Искам да сме следващите":

    И всички който сега мразят Русия, тогава първи ще ги посрещнат с хляб и сол. 7

    Коментиран от #232

  • 220 Терминатор

    39 5 Отговор
    По голяма глупост, отдавна не бях чел.
  • 221 9689

    37 6 Отговор
    Аман от пишман професори-глупаци.
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 За съжаление - факт

    11 34 Отговор
    Много точно написано!
  • 224 9689

    20 3 Отговор

    До коментар #205 от "Слава на саш и нато":

    Май не си ходил на училище....
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Ужас

    11 2 Отговор
    Страх ме тресе
  • 227 4-ти км

    40 8 Отговор
    Погоре прочетохте: Разсъждения на един ментално увреден индивид, достоен за отразяване и изучаване в учебниците по клинична психиатрия!
  • 228 Зоро

    32 7 Отговор
    Путин ни поздрави за националния празник. Отново се изхвърли един съветник специалист
    Слагай пижамата и сладки сънища.Сънуваи как се вее руското знаме ,и не забравяй историята на всички воини.
  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Пловдив

    16 31 Отговор
    По точно няма как да се каже , браво на автора
  • 231 St.Anger

    15 34 Отговор
    Да си обират крушите от черноморието, както спомена автора точно там е петата им колона заедно с бг милиционерите по слънчака вън комундели
  • 232 Аре

    11 11 Отговор

    До коментар #219 от "ВАМ":

    Сега след като задоволи руснаците, вдигай потурите и марш на къра! Или в кръчмата да се налйокаш и да си голям герой!

    Коментиран от #471

  • 233 Пацаки

    38 17 Отговор
    Дай боже руснаците да ни освободят от европейския джендерофашизъм!

    Коментиран от #236, #258

  • 234 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    18 34 Отговор
    Руснаците никога няма да стъпят в България. Ако го направят, ще се бия до смърт! Да живее свободна България
  • 235 Пловдив

    18 3 Отговор

    До коментар #211 от "Една от тях":

    И да не вярваш коментарите го показват.Половината са тролове,но другата половина не са
  • 236 Аре

    9 3 Отговор

    До коментар #233 от "Пацаки":

    Каза той вдигайки потурите след като не обладан от руснака!
  • 237 ЗАЧОХЛЕНИ ХЕЛИКОПТЕРИ И РАКЕТИ

    37 15 Отговор
    ПЕТ ТИРА С НАДПИС „ВЗРИВООПАСНО“ НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ В ПОСОКА УКРАЙНА ПРЕЗ ДУНАВ МОСТ! ПРОСТО/ТО/ КИРО И КОРНЕЛА НИНОВА НЕЗАБАВНО ДА ДАДАТ ОБЯСНЕНИЕ ЗАЩО НИ ВКАРАХА ВЪВ ВОЙНАТА, КАКВО ИЗНАСЯТ И ДА НЕ ЛЪЖАТ! РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ИМ ЛЪСНАТ ПРОДАЖНИТЕ ЗАДНИЦИ! - ВЕСЕЛИНА ТОМОВА. КИРТАКА ПРОДАВА СНАРЯДИ, ПУШКАЛА ,РАКЕТИ НА ФЮРЕРА ЗЕЛЕНИЯ И ВЕСЕЛО СИ ГУКАТ ДВАМЦАТА НА АНГЛИЙСКИ. КИРТАКА ОПРЕДЕЛЕНО ПОДКРЕПЯ НАЦИСТИТЕ. ПОСЛЕ РУСИЯ ВИНОВНА ЧЕ ЩЕ БИЕ ПО НАС!!!

    Коментиран от #239

  • 238 Мартин Петров

    31 8 Отговор
    Тази статия е безброен пример защо тази памина, наречена бъгарски народ заслужава да е следващата след Урайна - не гледаме себе си в опит да решим вътрешните си проблеми, а псуваме, обиждаме, мразим, злобеем, завиждаме и осъждаме други, вкарвайки се с всички възможни сили (изпращане на "хуманитарна помощ" с тези танкове от Карлово и какво ли не още като бойна техника) в конфликт, който изобщо не е наш. Но ми се иска да дойдат: Руката федерация, Урайна, Гемания, Фанция, Ниерландия, Бегия и вашите любими спасители САЩ!

    Коментиран от #464

  • 239 Аре

    7 11 Отговор

    До коментар #237 от "ЗАЧОХЛЕНИ ХЕЛИКОПТЕРИ И РАКЕТИ":

    Аре стигалъга бе црвул!

    Коментиран от #245

  • 240 Niknay

    23 35 Отговор
    Чесно да ви кажа симпатизирах политиката и стратегията на Путин до момента в който нападна Украйна ! Намираме се в 21 век а не във варварския 12 век ....
  • 241 Nnnnn

    15 17 Отговор
    Автора на статията е гяурин.

    Коментиран от #273

  • 242 Пламен

    29 21 Отговор
    Путин Освободител!Слава!

    Коментиран от #247

  • 243 Евгений Попов

    47 15 Отговор
    Г-н Слатински,
    Вие сте болен човек! Искрено съм загрижен за психичното Ви здраве и горещо Ви препоръчвам спешно постъпване в болница за незабавно започване на лечение.
  • 244 ВАЗОВ

    36 10 Отговор
    Руский цар е на земята
    най-велик, над всички пръв,
    русците са наши братя,
    наша плът и наша кръв.

    Кат Русия няма втора
    тъй могъща на света;
    тя е нашата подпора,
    тя е нашта висота!

    Руска сила, руска воля,
    руска кръв и руский пот
    ще избавят от неволя
    наший падналий народ.

    Бог поддържа крепка мишца
    и ръка спасителна;
    той е вложил ней в десница
    сабя отмъстителна.

    Нам Русия е надежда,
    руский цар е наший спас –
    никой друг не ни поглежда,
    не помисля зарад нас.

    Немци, френци, англичани
    наши са враждебници,
    дружни с нашите тирани,
    с нашите изедници.

    Спекуланти са омразни –
    интерес им покажи,
    че да виж дела проказни
    и чифутски в тях лъжи.

    Род и вяра е идея
    за Русия най-света;
    нейний подвиг е за нея –
    благородна й целта.

    Със Русия днес съгласни
    да застанем брат до брат
    и да станем сопричастни
    в този неин подвиг свят.

    Долу всички спекуланти,
    да сломи се техний рог;
    да смирят ся интриганти,
    да живее руский бог!

    Коментиран от #249

  • 245 ОЩЕ ЕДИН ЗАБЛУДЕН

    16 8 Отговор

    До коментар #239 от "Аре":

    ИМА КЛИП ОТ ДУНАВ МОСТ,ХОРАТА НЕ СПЯТ КАТО ВАС И НЕ СЕ ЛЪЖАТ КАТО ВАС.

    Коментиран от #251

  • 246 Байдън

    23 8 Отговор
    Ало, автора ти в кой свят живееш
  • 247 Аре

    11 24 Отговор

    До коментар #242 от "Пламен":

    Альоу копейко, 10 копейки няма да можеш да ги вземеш скоро, бегай бързо в русия да остебрявяш, тук не си добре дошъл!
  • 248 St. Anger

    15 29 Отговор

    До коментар #216 от "Урюрвкос":

    Кво означава нацита? Държавата си е тяхна и ще си правят паметници на който си искат рушняците са нагло племе и се държат по бг. черноморието като че им бащиния много са нагли и противни.
  • 249 Аре

    5 4 Отговор

    До коментар #244 от "ВАЗОВ":

    Я кажи кое е това стихотворение на Вазов!
  • 250 Ти си

    32 10 Отговор
    "КАВАЛЕРИСТИ, БОГ МИ Е СВИДЕТЕЛ, ЧЕ СЪМ ПРИЗНАТЕЛЕН НА РУСИЯ ЗАДЕТО НИ ОСВОБОДИ. НО КАКВО ТЪРСЯТ СЕГА КАЗАЦИТЕ В НАШАТА ДОБРУДЖА? ЩЕ ГИ БИЕМ И ПРОГОНИМ КАКТО ВСЕКИ ВРАГ, КОЙТО ПРЕЧИ ЗА ОБЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!” .... генерал Иван Колев бащата на българската конница !

    Коментиран от #253

  • 251 Аре

    6 11 Отговор

    До коментар #245 от "ОЩЕ ЕДИН ЗАБЛУДЕН":

    Аре бе, ако ми цитираш сайта с фейковете дунав мост на путин, я у лево и си дигни потурите!
  • 252 Просто човек

    5 1 Отговор
    А дано последните думи се сбъднат...

    Коментиран от #257

  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 ежко

    35 7 Отговор
    И ако това ...нещо е "експерт по национална сигурност" -спукана ни е работата!

    Коментиран от #364

  • 255 Под игото

    26 15 Отговор
    Ей неразумни юроде учи руски, ще ти трябва.

    Коментиран от #259

  • 256 Да да..

    16 5 Отговор
    Да, вие сте. Дано ви обстреля редакцията!
  • 257 Аре

    18 2 Отговор

    До коментар #252 от "Просто човек":

    А дано, може и да тръгнем нагоре
  • 258 Пловдив

    7 15 Отговор

    До коментар #233 от "Пацаки":

    Свободен си да напуснеш територията, давай към необятните съепи
  • 259 Аре

    12 21 Отговор

    До коментар #255 от "Под игото":

    Хаха, никак няма да ни трябва в следващите 30 години! Русия си спечели съдбата на северна корея, запомни го!
  • 260 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 261 Милена

    47 16 Отговор

    До коментар #72 от "Хаха":

    Като чета коментарите по статията устновявам, че вие гнусни краварски подлоги май сте малцинство. Лошо за България е само това, че във властта краварските подлоги са мнозинство.

    Коментиран от #263, #266

  • 262 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 263 Аре

    16 25 Отговор

    До коментар #261 от "Милена":

    Добре си научила опорката на алкохоличката която се мисли за безнаказана посланичка, ама сега след като се изходи в тоалетната на двора, много моля се научи поне да си миеш ръцете след това!
  • 264 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 Пловдив

    17 29 Отговор

    До коментар #261 от "Милена":

    Марш в Русия безгръбначно,без собствена идентичност

    Коментиран от #533

  • 267 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 268 Петкан

    28 6 Отговор
    Автора е един голям "чук"!
  • 269 Джипко Бибитков

    37 8 Отговор
    Николай Слатински... От къде ви идват на акъла такива и толкова глупости в кухите лейки????
    "експерт в областта на националната сигурност" ... Да ви ....... и експертите!
  • 270 St.Anger

    13 1 Отговор

    До коментар #157 от "Точно така":

    че те не са си тръгвали руснаците са окупирали черноморието пък за турците кво да говорим
  • 271 Светослав

    28 7 Отговор
    Оркестъра на Русия е около 10000,а нашата армия?
  • 272 Антинатов

    31 9 Отговор
    Дай боже да е по скоро,че с днещните съюзници врагове не ни трябват.
  • 273 nazi

    12 27 Отговор

    До коментар #241 от "Nnnnn":

    да разбирам ли, че вие дето се правите на русофили всъщност сте турци?

    Светът наистина е ненормален.
  • 274 мишмаш

    7 2 Отговор

    До коментар #165 от "Z За победу":

    С планетарна "денацификация", като чета коментарите.
  • 275 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 276 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 277 Край

    28 5 Отговор
    Айде моля преди да публикувате на някой умотворенията да го освидетелствате.
    Няма защо да се допуска до публичност мисловните конструкции на хора с очевидни ментални проблеми.
  • 278 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 279 Абе

    17 3 Отговор

    До коментар #31 от "Бог изпълнява обещанията":

    Лозунгите ти да имат нещо общо с ИДИЛ!!!Както се казва-"О,нещастний и юроде..."!
  • 280 Съд за слугите

    33 11 Отговор
    гусинът Слатински трябва да бъде съден за за разпалване на междунационална вражада и създаване на условия за разпалване на война, която в случая може да бъде само Трета световна термоядрена. А морално с пръста си посочен към нашия освободител от турската тирания той вече се самоосъди. Язък ми зу титлите и претенциите.
  • 281 Трагично

    36 8 Отговор
    Не знам какъв обект сме ... но силно имаме нужда от някой, който да дойде и да ни спаси от малоумната американска промивка лееща се последните години ...
  • 282 Левскар

    16 36 Отговор
    Сега като толкова си обичате Русия и Путин марш натам.Тук е България и предатели не ни трябват.Дойдат ли с война ще се бием срещу тях, клетва сме давали.

    Коментиран от #294, #302, #312, #321

  • 283 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 284 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 285 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 286 РУСКИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ ЩЕ АРЕСТУВАТ ФАШИТА

    8 13 Отговор
    ДЕМОКРАТ И ЩЕ ПОСТАВЯТ БЪЛГАРИН ОТ БЪЛГАРИЯ ДА УПРАВЛЯВА ЕВРОПА - НОВАТА РУСКА ПРОВИНЦИЯ
  • 287 Аре

    14 31 Отговор
    Какво и да пишете, колкото и да се опитвате да оправдаеете путин, няма оправдание за масовия убиец, това е факта! Аре стига ви за днес путинофили!
  • 288 Бабун

    36 4 Отговор
    Николай такива като теб продадоха България плужеци то и да си птос не е лесно
  • 289 Да, но

    7 34 Отговор
    ЧИЧО САМ И НЕГОВИТЕ ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ НИ ПАЗЯТ!!! СЛАВА БОГУ
  • 290 Тоя слатински

    23 4 Отговор
    Не беше ли подследствен за редица дела, в т.ч. и за кражби?
  • 291 Баварец

    17 31 Отговор

    До коментар #9 от "Айде":

    Грешиш, Турция е в НАТО и съответно, не е риск! Големият риск е Сърбия, която е изцяло доминирана от Путин, цялото общество е лоялно към него и потрива доволно ръце от това, което той прави в Украйна и чакат да дойде техният миг, в който да "връщат" загубено влияние в раздробена Югославия! Припомни си Междусъюзническата война, в която ни го забиват в гръб, във време в което, ние все още воюваме с Турция...

    Коментиран от #298, #515, #591

  • 292 БЪЛГАРИЯ - ЩАТ НА РУСИЯ И ЩЕ КАРАМЕ КОЛИ

    7 22 Отговор
    С БЕЗПЛАТНО ГОРИВО И ЩЕ СЕ ТОПЛИМ БЕЗ ПАРИ И КОЙТО Е ГЛАДЕН ЩЕ ХОДИ НА САФАРИ В СИБИР ДА СИ ГРЪМНЕ БЯЛ МЕЧОК - ЕЙ ТОВА ИСКА НАРОДЪТ БЪЛГАРСКИ - ВИВА СССР
  • 293 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 294 Кротко, бе

    16 8 Отговор

    До коментар #282 от "Левскар":

    и на фронта да не си збравиш памперсите, дечко. И дсе молои да не те срещна.

    Коментиран от #305

  • 295 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 296 В.В.П.

    18 4 Отговор
    Честно??.Преди туй може да дойдат турците.!Варианти много ..
  • 297 Татяна

    32 7 Отговор
    Само един пълен идиот може да напише това.
  • 298 Роко

    10 29 Отговор

    До коментар #291 от "Баварец":

    Вече дори Сърбия изостави Путин.

    Коментиран от #419, #645

  • 299 Петко

    7 19 Отговор
    Много точно казано!
  • 300 А БОКЛУЦИТЕ ОТ ФАЩ ДЕТО

    22 6 Отговор

    До коментар #295 от ".....":

    УБИВАТ С 5 Г И ВАКСИНИ С ОТОВЕН ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ И СЛАГАТ РОБОКОПИ В ПОЛИЦИЯТА
  • 301 Червен боклук

    16 1 Отговор

    До коментар #295 от ".....":

    Всяка втора дума ,е боклук,ве боклук.
  • 302 Зоро

    17 5 Отговор

    До коментар #282 от "Левскар":

    Каква клетва си дал? Да мизеруваш,или да си човек обезличен от продажна политическа върхушка.България да но не и тях които ще избягат първи.
  • 303 Някой

    4 5 Отговор
    Затова трябва да го смажем овреме
  • 304 ВРЕМЕ Е ДОКАТО УКРАИНЦИТЕ БЯГАТ НИЕ ДА

    7 15 Отговор
    БЯГАМЕ И ДА ПРЕВЗЕМЕМ УКРАЙНА ,СТАРА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ И РУСНАК ГО Е СТРАХ ОТ ПРАБЪЛГАРИН С ДОСПЕХИ НА КОН ЩЕ СИ СГЪНЕ АРМИЯТА И ОБРАТНО В МАСКВА

    Коментиран от #307

  • 305 Роко

    11 31 Отговор

    До коментар #294 от "Кротко, бе":

    Приятелю много си ербап зад клавиатурата само да не напълниш памперсите като "елитните"руски части когато срещнат силите на украинската териториална отбрана (това са едни чичковци не подлежащи на военна служба заради възрастови ограничения които правят весел живота на руските войничета много обичат да си правят барбекю от руски войничета, ако няма такива и с чеченски главорези се задоволяват абе въобще грижат се украинския чернозем да се наторява обилно с мърша)

    Коментиран от #308

  • 306 Bullneck

    13 6 Отговор
    Скрий се бе плъх селски
  • 307 Роко

    10 16 Отговор

    До коментар #304 от "ВРЕМЕ Е ДОКАТО УКРАИНЦИТЕ БЯГАТ НИЕ ДА":

    Пич планът ти е добър но има само едно малко проблемче украинците не бягат.
  • 308 Bullneck

    25 7 Отговор

    До коментар #305 от "Роко":

    Само и ти да не се нацапаш, като ти размажем мазната зурла фашистка

    Коментиран от #317

  • 309 Bullneck

    18 7 Отговор
    Да укропитеците не бягат, направо лягат
  • 310 Слатински,

    30 5 Отговор
    Безлична шушумига беше на младини, такава си и остана. А жена ти, рускинята, ще ти издърпа ушите за глупостите дето ръсиш!
  • 311 ТЪПАТА ЗЕЛКА

    9 31 Отговор
    на кремълския диктатор скоро ще бъде резната от нормалните хора в обкръжението му !
  • 312 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 313 Варна

    41 6 Отговор
    Като чета с каква омразна злъч е писана статията,то без много да се замисля един нормален човек,ще заеме страна на Русия. Имам чувството,че му е платено даже за да сипе омраза...много смешни и злобни същества се навъдиха в прекрасната ни татковина,много тъжно.
  • 314 Реалист

    32 6 Отговор
    Г-н Слатински явно разбира, че му секва финансовия поток от "западните партньори и затова злобее.
  • 315 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 316 Ивайло

    29 7 Отговор
    Ще бъдат посрещнати като освободители от европейското и американско владичество, което има връзка с бързото изчезване на българското население
  • 317 Реалист

    19 4 Отговор

    До коментар #308 от "Bullneck":

    Той вече се оцапа, защото знае какво го чака.
  • 318 WhiteNoise

    13 3 Отговор
    сигурно е завидял за мариците и дънди кви кинти се вадят... човещинка
  • 319 Анализатор

    29 5 Отговор
    Слатински, уж го даваш голям анализатор, а издишаш като балон. В момента ние сме последна грижа за руснаците. Но виж, когато дойде краят на войната и започнат преговорите, САЩ и ЕС могат да ни предложат на Русия като част от сделката. Това няма да е никак добре за България, защото този път руснаците ще гледат да ни изстискат, както го правят американците.
  • 320 Лея13

    11 26 Отговор
    Е , човека е прав във всичко и на първо място в това, че ако има някой,оправдаващ,харесващ и дори опиянен от зверствата, които Пу ти предизвика с абсолютно неоправданата си и неадекватна война,то такъв индивид се нуждае от спешна помощ.На ментално ниво!И наистина такива фанатични привърженици на този самозабравил се пси хар, няма как да са хора с нормална пси хика.Точно тези,за които Русия е над България,ще докарат много беди за изстрадалата ни родина.

    Коментиран от #517

  • 321 ЦСКА

    35 10 Отговор

    До коментар #282 от "Левскар":

    Ей говежди,я се събуди и бягай при братята си от ДПС и Сухата река! Американски подлоги не ни трябват в България, по-добре с братска Русия...!
  • 322 Лея13

    13 19 Отговор

    До коментар #11 от "СТАР ЕФРЕИТОР":

    Вместо да чакаш нещо, което няма да стане никога,по- добре стягай куфара и- тичай към Матушка.
  • 323 Не ни внушавйте, че Русия ще ни напада

    32 5 Отговор
    Първо: България никога не е била част от СССР като Украйна, за да ни плашите с Путин и нападение от Русия. Второ: ние вече сме в НАТО, а Украйна още не е. Трето: украинците имат опит с ядрен арсенал, а ние не. Четвърто: ние се отнасяме с уважение към руснаците, които живеят у нас, не им забраняваме да говорят на руски или да изучават майчиния си език и още мноооого неща ни отличават от украинците. Не ни внушавйте, че Русия ще ни напада, тя няма интерес от това, защото СМЕ В НАТО!!!
  • 324 Hahaha

    25 6 Отговор
    Докога ще пишете глупости ??? Кой ви плаща ?
  • 325 Лея 13

    7 18 Отговор

    До коментар #22 от "Петьо Петров":

    Много лесен отговор-Русия!Тя върви тази хибридна война от 80 години почти.И последните 30,и сега в момента си продължава с още по голяма сила.Та така.
  • 326 Uio

    13 5 Отговор
    Като четеш коментарите, ти е ясно, че путин и ракия вече са ни завладяли.
  • 327 Pranker

    5 3 Отговор
    Обливайте се в студена пот докато спите и сънувате фантазиите си с трепереща жопа!
  • 328 Чудя

    11 16 Отговор
    им се на акъла на путинофилите,срещнах такива сред съседите си и съм озадачена от тъпизма им.Те знаят ли руският народ под каква диктатура живее,ходили ли са в Русия сега ?Путин създаде олигарси,които да го ласкаят и поддържат също като нашия диктатор Кюлчев.Грабят държавните пари и се облагодетелства един кръг от хора само.Това вършат и ДПС с обръчите от фирми си напълниха гушите тия от ДПС,дето са на първия ред в НС.Така и руския народ като нас е беден и ограбен от"бизнесмените крадци на държавна хранилка".Ние сме най-бедните в Европа след управлението на ГЕРБ-ДПС.С най-голяма ножица между бедни и богати.И как Нова ТВ и БИ ТИ ВИ дори в събота и неделя ни натрапват лъжеца Кюлчев с простотии срещу правителството.Абе продажник ти12 години работи за Путин и Руски поток му направи с нашите пари и руска банка,която я управлява Велчев -бивш финансов министър с авоари отКГБ заграбени и имаш наглостта да се показваш.Гьонсурат чакаме следващи изказвания от затвора.Тикво власт няма повече да видиш .

    Коментиран от #335

  • 329 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 330 Импийчмънт и съд

    6 16 Отговор
    Радев избра пътя на предателя и злоупотреби с оказаното му доверие като даде лице на тъмните сили на ИЗ. Той е най-изявена фигура в разделението на нацията. Той е един болен мозък който има нужда от лечение. В това си състояние, той не годен да представя България пред другите страни и народи.
  • 331 До коментар 21

    11 26 Отговор
    Да арестуват продажниците Копейкин,Толупа,Малинов.Те атакуват българското правителство.Като искат Путлер да идат да му лижат ботоксовата зурла в Москва,ама и той ще ги държи като ЕРДОГАН на разстояние 10 метра.Никой не обича предателите и слабаците,а тоя сайт пълен с такива ненормални,които поддържат луднато джудже да показва имперските си апетити и се радват на агресора,егати долната паплач.
  • 332 Гост

    16 3 Отговор
    Все глупости.
  • 333 Март

    20 4 Отговор
    Състезание на факти по глупави статии на месеца.
  • 334 Бети

    13 4 Отговор
    От коментара на Слатински, лъха на пси
    хопатогенно отклонение, аналогично на
    путиновското за което говори в статията, такива хора са опасни по
    путиновски....
  • 335 това е като наркотик

    8 15 Отговор

    До коментар #328 от "Чудя":

    Проблема може би се крие в това, че за да дадат добър пример, някои от нашите възрожденци са превъплатили идеалите си в един имагинерен образ на Русия който нито тогава, нито сега има връзка с действителността. Много от русофилите които не са откровени престъпници просто намират в този образ нещо като религиозна вяра в която да се оповават. На такива, да и кажеш истината е като да издърпаш играчката от ръцете на дете.
  • 336 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 337 Лея13

    11 24 Отговор

    До коментар #30 от "Истерици":

    Всъщност предателят си ти,мой човек!Искаш с руски лъжи и пропагандата на един изку куригал дър так ,да ни направите пак сателит на една пропаднала в икономическо и морално отношение държава.Нас, които сме потомци на Хан Аспарух и имаме 1300 годишна държава!Защо да сме предатели,кого предаваме?България ли!? Мисля, че тя , родината,е май важното нещо.Ти и други зомбита като теб опитвате не само да я предадете ,но и да я продадете.За копейки...
  • 338 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 339 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 340 Лея 13

    2 2 Отговор

    До коментар #35 от "5555567889":

    Какъв огън?
  • 341 Бачо Киро

    25 5 Отговор
    Аман от изтрещели "експерти" ... Колкото САЩ ще тръгне директно срещу Русия, толкова и Русия срещу страна от НАТО. То бива прост народ, ма това е прекалено...
  • 342 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 343 БПФ

    21 6 Отговор
    Сам не знам на тоя къде му е мястото: в лудницата или в затвора !!!
  • 344 George

    24 4 Отговор
    С такива крайни статии, всяващи паника на база необосновани факти, само си опетнявате медията.
  • 345 Мими Кучева

    3 2 Отговор
    🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
  • 346 МмАаНн

    34 5 Отговор

    До коментар #72 от "Хаха":

    Не харесвам Путин и не съм русофил. Още по-малко съм на 70 и зъбите ми са си на мястото. Обаче не харесвам НАТО и смятам, че ЕС е вреден в този си вид. И причината за тази война не са имперски амбиции на Путин или някаква друга "опорка". САЩ, ЕС като негов филиал и "отбранителният" съюз НАТО сигурно знаят, че ако сееш вятър, ще пожънеш буря. Та исках да кажа, че т.нар. русофили са основно хора, отвратени от ЕС, от фалша и цялата тази демагогия. Фарс!

    Коментиран от #348

  • 347 Свински

    24 4 Отговор
    Тоя сласвински е най-изявения представител на кретенизма!
    От къде изпълзя да изхожда мозък?
  • 348 В.В.П.

    29 5 Отговор

    До коментар #346 от "МмАаНн":

    Аз съм русофил и Харесвам Путен. Мразя англичаните и гадния им безродов език ,както и те мразят източно православните..Сащ ,носят цялата вина за това ..ЕС ,се забива в огромна криза.
  • 349 Роко

    10 20 Отговор

    До коментар #267 от "Щерю":

    Щерю мамин червена армия няма от повече от 30 години. Освен ако нямаш предвид китайската. Ма китайчетата засега не се интересуват от територии западно от Урал ма апетита идва с яденето след като си вземат Сибир може да си спомнят че са потомци на Чингис Хан а както е известно Московстан е завладян от Чингис Хан и значи е изконна китайска територия. Още повече че Китай каза на Путин оправяй се пич симпатичен си ни но проблемите ти не ни интересуват важното е да си плащаш навреме.
  • 350 Vk765

    16 2 Отговор
    Психодясно куку
  • 351 ПЛАНдемия➡ВОЙНА➡ВЕЛИКО НУЛИРАНЕ➡РОБСТВО

    29 4 Отговор

    До коментар #9 от "Айде":

    Същите МАНИПУЛАЦИИ и ПРОПАГАНДА като за МЕДИЙНО ПРЕУВЕЛИЧЕНИЯ ковид грип! Само и само за да ни НУЛИРАТ тези лакоми изроди.
  • 352 Лея13

    17 1 Отговор

    До коментар #42 от "Балканъ":

    Според мен първо трябва да изчистим просто тията!Спешно!!
  • 353 Боб

    12 0 Отговор
    Научи се първо да пишеш,пък после публикуваи
  • 354 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 355 Лея 13

    5 5 Отговор

    До коментар #65 от "Главата":

    Доколкото разбирам, говориш за руснаците.
  • 356 Моряка

    28 6 Отговор

    До коментар #21 от "ТОДОР СТОЯНОВ":

    Двадесеттина години този син боклук се правеше на кротък,умен,обективен коментатор.Но синия боклук през товавреме е израснал до голям син боклук,чакащ да му дойде времето да се активира.Е,активираха го.Усети се по миризмата.На американско гнило.
  • 357 Лея13

    8 3 Отговор

    До коментар #73 от "ньид":

    Гнус на е май ка ти!Со пол...
  • 358 това

    18 4 Отговор
    човече трябва да го увият с мокри чаршафи, докато е време, на зле върви.
  • 359 123

    26 4 Отговор
    Не знам защо дават дума на разни психопати?Статия като тази освен пълна с омраза,показва,че на автора му говорят"звездите" е също опасна и за нац. сигурност.
  • 360 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 361 Андрей

    13 20 Отговор

    До коментар #82 от "Komapak":

    Като, чета невероятните простотии които се пишат... Ще кажа 2 неща. Българи, Вие въобще не познавате Русия. На тях не им пука и грам за нас. Руснаците нямат право на различно мнение. Живот в Русия: взимаш заплата, плащаш си режийните разходи, храната, пиеш 3 кафета и толкова. Ако тръгнеш да протестираш че са ти малки доходите и агитираш да излезеш на протест до 3 години затвор. Политически опоненти първия го застреляха втория в затвора. Всички сте чували за Северна Корея нали... Еее ми обучението им е Руско. И уважаеми съграждани време е да се събудите да Русия е освободител на България, но това е резултат от Руско-Турската война. А не че специално за нас са тръгнали да ни освобождават... И сме си платили репарациите в тонове злато за това.

    Коментиран от #368

  • 362 Иван

    24 3 Отговор
    Глупости на квадрат. Нищо подобно. Освен Украйна Путин друго не то интересува, освен ако не го предизвикат за трета световна.
  • 363 Казах

    11 25 Отговор
    За съжаление автора е много прав.В България е пълно с Путинолизци.
  • 364 ами

    20 2 Отговор

    До коментар #254 от "ежко":

    каквото експертите, такава и сигурността.
  • 365 мед.сестра

    20 3 Отговор
    пак интервю от психиатрията
  • 366 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 367 Пико

    19 4 Отговор
    Боже, този е по-зле и от Иво И нджев.От страх и паника си е загубил разсъдъка.Гони го яка параноя.
  • 368 Зззз

    19 8 Отговор

    До коментар #361 от "Андрей":

    А златото откъде го взехме ,че то държава е нямало ,за тонове злато да не говорим, но соросоидната опорка за същото върви ли върви.
  • 369 Кирил

    6 14 Отговор
    В руските форуми се обсъжда че им харесвало тук и само българите трябвало да бъдат разчистени
  • 370 Готин

    16 3 Отговор
    Статия изпълнена с квалификации не може да бъде оценена като експертно мнение.
  • 371 копейката

    5 5 Отговор
    Поради ситуацията на международните финансови пазари Българската народна банка (БНБ) не може да определи референтен курс на българския лев към руската рубла, който да е представителен за пазарните условия. Във връзка с това БНБ преустановява временно публикуването на курс на българския лев към руската рубла, докато пазарните условия не се нормализират. Последният курс на българския лев към руската рубла е публикуван на 1 март 2022 г.
  • 372 Бг реалист

    9 4 Отговор
    Сигорно някой математик го е исчислил пак както ковида или може този път някой заварчик от някой завод да са питали...ама пък то и заводи няма вече предполагам кирото пак се е исказал по сцебарий написан от някой 10 изречения не може да запомни пък сме завършили Харвърт не знам каде е туй Харвърт ама маи е във Факултета "циганския квартал на софия" даже съм сигорен че там ще намерим някой дет ще ги назубри за пред хората....
    .
  • 373 Сивата чапла

    12 3 Отговор

    До коментар #82 от "Komapak":

    Направо пращиш от акъл! Как не ти тежи главата!
    Навални дава за пример, ти направо изби мравките с атомна бомба!
  • 374 Слатински

    25 6 Отговор
    И ти ли, Бруте! Защо? Една и съща Дириктива ли ви спуснаха да бръшолевите Зеленски и другите "едри бели птици", ама не лебеди. Ние не сме горели живи хора в Одеса. Не сме убивали със снайпер на Майдана в Киев. Не сме убивали децата на Донбас и цивилни. На жълтите павета не сме марширували със свастики и факли, да възхваляваме колаборационистите на Хитлер. Не сме носели плакати "Руснасниците на Бесилото". Има една клика в България, както е казал поета "Дебела шуба, пура и балтон" на хранилка цял живот, но те са малцинство има няма десет процента. Ако съборите паметника на Съветската армия, може да ни погостува Русия, колкото да си построи наново паметника, така че внимавайте с вандалските изцепки. На народа му е писнало на тикива като Вас. Има огромно разделение между вас и обикновените хора, ето повод за притеснение.

    Коментиран от #506

  • 375 Ссссс

    14 3 Отговор
    По тъпи статии пишете простаци
  • 376 Глупости на Слатински

    20 3 Отговор
    Слатински, само едни и същи глупости от американски, натовски и брюкселски калъп предъвквате.

    Спрете с откровено тъпата си пропаганда.

    Путин просто е принуден да прави това, което прави.

    Принуден от тези, които ви спускат пропагандните глупости, които не се спряхте да бълвате.

    Но казано е, че ако твърде дълго време гледаш в пропаст, накрая падаш в нея.
  • 377 Чудовище

    12 2 Отговор
    Чудовищата сте тези които пишете глупости и онези в правителството...

    Коментиран от #378

  • 378 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 379 ДайБоже

    12 3 Отговор
    Най-обичам да четаКенефМедиятаФакти,защото правят свободни съчинения по картинка - без срам,без свян, арогантно,гнусно,тъпо, опитвайки да ни правят на балъци,угаждали на своите ционистки господари.
  • 380 САЩ Русия Война

    12 6 Отговор
    Един полезен ход има България, за да няма мат, и той е изход от НАТО. Цялата ви риторика говори за готвена агресия, включвайки България срещу Русия, както винаги без да е уведомен, или питан Българският Народ.
    От "политиците" подобна инициатива няма да дойде. Цялостното ви поведение, и агресивна логорея говорят за намеса в чужда война.
  • 381 Джуджи е отмъстителен

    7 19 Отговор
    Лелеее,... като гледам жестокостите , безчинствата , разрушенията и кланетата на руските "освободители" в Украйна, Ако и България стане един от най-вероятните следващите обекти на руската агресия , ще започна да искам отново да съм си под турско, пред това което ще ме очаква с новото руско робство...!!!
  • 382 Аз съм Донбас

    17 4 Отговор
    Слатнски да отива да спира Руският агресор във Украйна и без това вече се набират доброволци във фейсбук .А не да се перчи тук по радиата телевизиите ..
  • 383 Коце

    12 3 Отговор
    Автора на статията,ти наистина не си добре,как дават възможност на такива като теб да си излеят болният мозък не знам.ми на кого да симпатизирам бе ,на Байдън ли,пред него ли да свалям гащи като такива като теб.истината почна да излиза наяве и всички ще разберат, че Путин е прав
  • 384 Коце

    15 4 Отговор
    Автора на статията,ти наистина не си добре,как дават възможност на такива като теб да си излеят болният мозък не знам.ми на кого да симпатизирам бе ,на Байдън ли,пред него ли да свалям гащи като такива като теб.истината почна да излиза наяве и всички ще разберат, че Путин е прав
  • 385 Генерал Марш в къщи

    15 5 Отговор
    Тази "статия" очевадно е написана от шизофреник. Недоумяващо, как може подобни небивалици да се публикуват под шапката на уеб медия нарекла се "ФАКТИ" !?...
  • 386 Влади

    6 3 Отговор
    Като че виждам Громико! Само ако не говореше такива угоднически глупости.
  • 387 Самогонка

    9 12 Отговор
    Русофилията е ОПИУМА на българите !!!!!!!!!!!!
  • 388 Влади

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "МислеНе":

    Считаю че са турски тролове?
  • 389 хахаха

    10 4 Отговор
    Боже,прибери си вересиите...
  • 390 КДП

    4 9 Отговор
    Време е да ги поискаме Волжка България. И данък за ползване на българската азбука.

    Коментиран от #460

  • 391 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 392 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 393 Фффффф

    7 9 Отговор
    За съжаление автора е до болка прав,ние и сега сме руска колония с над 1милион поддръжници на Путин.

    Коментиран от #667

  • 394 Ами да

    8 2 Отговор

    До коментар #26 от "МислеНе":

    Държат се точно както се държаха ваксинираните срещу неваксинирани.
  • 395 Хамсал

    15 5 Отговор
    Аман от такива експерти и аналлизатори! Слатинката халюцинира сякаш е сдъвкал три кила конопено семе! Нивото му е на уличен дюнерджия! Слагай се на който искаш, но го прави професионално! Дори онези от околовръстното са на по-голямо ниво от теб!
  • 396 Чегевара

    13 4 Отговор
    Без мозъчна соросоидна подлога
  • 397 Сети

    13 5 Отговор
    Гнусна подлога
  • 398 Gost

    13 4 Отговор
    Как те засяга бе Ники?! Нали си натовец?! Нали колективно те бранят бре бивши военен министре! Това трябва да го знаеш! Или си викаш: Локкото помогнаха на гърците в Кипър през 1973г. от турската инвазия, толкова и на нас! Макар двете държави да са членове на НАТО-то….. Та какво остава на някаква си държавица с въоръжени сили половин стадион. Ми да те е страх! Като знаеш какви си ги вършил през годините, нека те е страх! Мен пък не ме е страх! Народа не го е страх! Ма соросоидните издънки ги е страх! Сигурно има защо ….
  • 399 Съмнява се

    13 3 Отговор
    Искам да видя статии на този журналист Слатински отпреди 35 години. Да видим какво е писал тогава и какво пише сега. Може да има интересни разлики.
  • 400 Tarja

    10 3 Отговор
    Не съм съгласна с написаното.
  • 401 Мим

    16 4 Отговор
    Ще претърпиш ти и то голямо поражение щото си байданофил амероангласаксонски,които сринаха София и избиха хиляди българи.,затова българите са признателни на освободителите ни от отоманско робство Ако не бяха те може и да те нямаше на този свят,ако ли пък те имаше,щеше да си с чалма...
  • 402 Скакауец

    18 5 Отговор
    Все си мислех, че не може професор, доктор на некви науки, да сътвори толкова елементарна статия! Оказва се, че съм грешал! На кого се опитваш да се харесаш, професоре? Очевидно имаш дефицит в мисловния процес, въпреки титлите, които си си прикачил към името...Да не говорим, че нанасяш жестоки обиди на повече от половината граждани на Република България, изкарвайки ги и д и о т и! Вярвай ми, не са такива, докато за твоето състояние има доста съмнения...
  • 403 Дони

    17 5 Отговор
    Изкам да попитам къде е демокрацията,спират руски канали и ние трябва да се съгласяваме със всички измами .Дайте да погледнем и от другата страна и всеки да прецени кой крив и кои прав.

    Коментиран от #413

  • 404 Д-р Бръкнипутев

    13 5 Отговор
    През последните тридесет години бяха свършени две много важни неща. Първо влизането в НАТО, второто членството в Европейския съюз. Сега предстой третото също много важно и трябва да стане час по-скоро, въвеждането на еврото. Ние сме малък, но за сметка на това много прост народ, но точно с тия три неща простотията няма да е фактор.
  • 405 .ай ..ййй

    7 2 Отговор
    Отвсякъде мирише на хайл хотела!
  • 406 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 407 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 408 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 409 Гост

    17 6 Отговор
    Който ти е казал че си експерт по национална сигурност, те е излъгал. Ти си американски шпионин който се опитва да насажда страх у Българите от Русия с цел да премахне факта че ние Българите обичаме Русия и не Вярваме на Америка.

    Коментиран от #425

  • 410 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 411 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 412 До Слатински

    15 3 Отговор
    Каква мисъл?! Какво чудо! Слатински, даже най-вероятната цел е Епицентъра в Перник. Пич, гледай си либералистията и не се занимавай с неща, от които не разбираш! Взимай си диларите подаяние както до сега и си трайкай!
  • 413 Днес пускам

    12 3 Отговор

    До коментар #403 от "Дони":

    Първи канал на рашатв, за да видя и другата гледна точка и пет минути не мога да разбера какво става. А те сменили канала с франс24 на английски.
  • 414 ГрУЮ

    13 3 Отговор
    Без да съм експерт като господина сътворил статията, виждам, че във всички конфликти, засягащи България, винаги преди тях сме заемали грешната страна. И след това такива експерти винаги са саботирали процесите. Да са им честити парите, заработвани отвън.
  • 415 мишо

    13 3 Отговор

    До коментар #30 от "Истерици":

    НИЕ НАЙ МНОГО ЗАСЛУЖАВАМЕ ДА ГРИЗНЕМ ДЪРВОТО ЗАЩОТО СМЕ НЕБЛАГОДАРНИ БЪЛГАРИ

    Коментиран от #424

  • 416 Щом е излязло от устата на Путин, значи

    6 5 Отговор
    е вярно, ако краварите не се разкарат от България, ще бъдем винаги на руски прицел. Това не е ли опасност и заплаха? Едни подлоги си подлагат дирника и им е хубаво, а после народа плаща за това, точно така стана в Украйна. Тук ще бъде по същият сценарий. Дано народа се вразуми и добре преценява кого си избира за управляващи. Колко пъти юпита ни подливат вода, и все такива си избирате? БСП се правеше, че е партия на народа, но и те станаха подлоги, забравиха какво говориха.
  • 417 Почит към Русия

    14 4 Отговор
    Хей долни мръсни писачи и псевдо ЕКСПЕРТИ. Нама как да се забрави помоща на Русия при освобождението ни от турско робство...Народа харесва Русия...Само някой долни Харвардски възпитаници се изкават неподготвени и ръсят тъпотия след тъпотия..

    Коментиран от #420

  • 418 По всички телевизии

    14 3 Отговор
    Тече яко облъчеане, че всеки момент Украйна ще победи Русия, което не се връзва с изявленията на Зленечука. Едно нещо е факт. Путин си е мислил, че укрсинците сами ще се предадат на третия ден и не нападаше жилищни квартали, но заради тоталната критика, че това стана прекалено дълго, в момента този действа вабанк. подпукали са наред всичко. В меомента е тотална война и нищо общо с операция. Има и друго нещо. След войната Украйна ще нъде раздробена, но ще раздробят и Русия. От всичко това печелят само евреите и американците! Само те!
  • 419 Един Човек

    15 6 Отговор

    До коментар #298 от "Роко":

    Кои новини четеш и гледаш !?Цяла Европа е на страната на Путин , ама няма да ти го покажат !Гледай ,в Ютуб истинските новини и ше видиш гърците и сърбите какви митинги правят в защита на Русия!
  • 420 Сега така е модерно

    14 7 Отговор

    До коментар #417 от "Почит към Русия":

    Трябва да се говори така, за да угодим на презокеанския господар, както и на неговата марионетка тук, мис Линда.
  • 421 Б. М.

    5 12 Отговор

    До коментар #177 от "Ти първо":

    Ботев е бил на по - малко години от това момче,когато загива за България.
    Като споменах Ботев, знаеш ли продажнико, че е съден и лежал в руски затвор? Че е екстрадиран и със забрана да влиза в Русия?
    Откъде ще знаеш, ти четеш само книги от руската книжарница и гледаш филми от Мосфилм.
  • 422 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 423 Анджело

    10 5 Отговор
    Наври си мнението някъде Експерте. Ти може да си Експерт по арпаджика но не ставаш за НС
  • 424 Много си прав Мишо, българина е

    20 7 Отговор

    До коментар #415 от "мишо":

    неблагодарник и неблагонадежден, живота го показва. За това има вина образователната ни система, училищата станаха като търговски дружества, даскала си пее урока за пари и не го интересува какво децата са научили. Да не говорим за освободителната руско-турска война, без която България нямаше да я има. За втори път Русия ни спасява след ВСВ. Ако Сталин не се е застъпил за България, сега тя щеше да е разделена между съседните държави, това са искали великите сили, които днес ни джуркат живота. И на Сталин сме неблагодарни, поклонничим на тези които са искали да ни затрият. Трети път едва ли Русия ще ни помогне, защото вижда какви сме подлоги на краварите, за което ще страдаме.

    Коментиран от #482

  • 425 Хачо

    6 11 Отговор

    До коментар #409 от "Гост":

    Тази държава напълно си заслужава съдбата да бъде втора провинция на Русия след Беларус.
  • 426 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 427 ВВП

    3 2 Отговор
    "Курица не птица, Болгария не заграница!" 😆
  • 428 Петър

    16 5 Отговор
    Спомням си времето когато Колю Слатински пишеше друго......Аман от ,,Експерти", заради тях сме на този хал
  • 429 Теодоро

    10 5 Отговор
    Мазен Пасквил
  • 430 Просветен илюминат

    13 0 Отговор
    Обърнете внимание какви стоки и коли масово купува българина и с това какво отношение и подкрепа дава на Русия.
    Това кой какво говори е едно,друго е какво прави.
    Не случайно се казва-Ако искаш да разбереш истината следвай пътя на парите къде те води.
  • 431 Апел

    17 5 Отговор
    Стига глупости! Украинците убиват собсвените си руско говорящи жители. Те търсят спасение. Нищо общо няма с България. Всявате паника! Пуууу!
  • 432 Борислав

    20 7 Отговор
    Не съм русофил, още по малко путинист.Но такъв бълвоч,скоро не бях чел!
  • 433 доко

    9 3 Отговор
    кои е следвашият...ами банкя..ха ха ха червеи гадни
  • 434 Взимаш

    8 5 Отговор
    Ей драскача ,много си смо" тан. Русия нас не може да ни напада защото сме в ес и нато. Тогава може да имат отговор от сащ. Не сме като украйна .
  • 435 Ссдс

    2 5 Отговор
    А дано!!!
  • 436 Коко

    6 12 Отговор
    Правилно г-н Слатински! България трябва да е на българите , страната на Ботев и Левски! А Путин да стои далеч от България! Ние с руския и с украинския народ проблеми нямаме. А въпросните гъзолизлювци незабравките, че ги има и на ул. "Козяк", въпрос на ценности е кого ще изберем за нашето бъдеще. Но какво ти и да водещото е да има МИР, войната не решава нищо, води да смърт и разруха!
  • 437 Факт

    19 8 Отговор
    Боже, то заради такива експерти във всяка една област страната ни е най-бедната и нещастна в Европа, Божеее!
    Чета и не вярвам на очите си, лелеее хем ми е смешно, ама много, хем ми е тъжно!
    Първо и да е ясно, милиони българи сме благодарни на Русия, за това, че днес сме държава и имаме собствен език! 5 века, демек 500 години нито една велика сила не погледна към страна ни, напротив помагаше на поробителя да ни мачка. Единствено Русия, независимо от подбудите си, помогна за свободата на България! Разбира се благодарни сме и на украинските, финландските и войници от други страни, но обединени в руската армия и командвани от руски генерали!
    Второ Русия към България никога не е имала, а и чисто геополитически не може да има териториални претенции, независимо колко руснаци живеят тук. Виж по отношение на Турция въпросът стои по друг начин.
    Трето, че нямаме армия и въоръжение е ясно на всички, даже и на децата в детската градина. Няма нужда от чуждо разузнаване по този параграф.
    Така, че нищо експертно не видях в статията, само дива омраза към Русия, и типична ганьовска неблагодарност и лицемерие!

    Коментиран от #469

  • 438 Ббб2

    20 7 Отговор
    Този плазмодии е учил в СССР,сега е най-големия натовец,що за безгръбначно мекотело.Ако ни нападне Турция,пръв ще сложи фес!
  • 439 Петър Стоев

    16 6 Отговор
    Това не е статия на експерт по националната сигурност, а емоционален, неграмотен, изпълнен с омраза пасквил на некомпетентен, или платен човек (вероятно и двете). Тежко ни с такива експерти, които правят не рационални анализи, а пропаганда. Разбираме, че времената са тежки, а авторът си получава заплатата от едно посолство. Но пък чак толкова русофобия и омраза към собствения си народ вече е проява на лош вкус.
  • 440 Марков

    15 7 Отговор
    Николай Слатински е абсолютно прав в точки 1, 2, 3 и особено 4. Но в писаното след това и изводите е много далече от реалността. Лъха страх и злъч. До толкова се е увлякъл, че при писане на изводите си е забравил да чете точките си по-горе. Пишещият този полупасквил забравя защо Путин стартира тази операция. Спокойствие на народа и ликвидиране или наказание за мъчители и убийци от фашистките формирования са част от целите.
    Да не дърпаме кучето за опашката. Тогава наистина ще ни охапе.
    Няма нужда от санкции. Живеехме в разбирателство и добросъседство.
    Няма нужда от истерии. Това нарушава душевното ни равновесие и е пагубно за здравето ни.
  • 441 Локо Сф1956

    18 6 Отговор
    Много жалка статия на Слатински. Последните години България е зависима от САЩ и Европейския Съюз. В момента България чака европейски пари, последните 15 години не се направи нищо за енергетика, здравеопазване, образование, младежта избята в чужбина. Е, Путин ли ни е виновен. Ние винаги сме били зависими и все някой ни е виновен. У нас се е зародило при всяка новост, да търсим лична изгода. Особено в политическия живот. Народа е един , а партии се пръкват всеки ден. И който докопа власт гледа да се облагодетелства . Ние загубихме общочовешките ценности.Ние сме малка държава , но не можем да се проявим като самостоятелни , да развием способностите си и да бъдем независими, за да ни уважават другите държави.
  • 442 БПФ

    18 9 Отговор
    Чакаме институциите да се самосезират, защото цялата статия е просто РЕЧНА ОМРАЗАТА - а това е престъпление !!! Отделно опит за всяване на паника, отделно провокиране на чужда държава за вражески действия срещу България !!! Тук вече отиваме на правната хипотеза за престъплението ПРЕДАТЕЛСТВО !!! Описано е в Чл. 98 на Наказателния кодекс !!!!

    Призовавам "ФАКТИ" незабавно да свалят тая гнус от сайта си, защото иначе и те попадат под ударите на закона като разпространители на тази гадост !!!
  • 443 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 444 Chernobyl

    5 13 Отговор
    Извод...Цялата путинофилска измет в конски вагони и към Белене!
  • 445 Глупаци

    10 4 Отговор
    Като ви чета глупостите и се питам, май не си пиете редовно антибиотика.В Карлуково има недостиг на легла вече.Кирчо нали си е възпитаник на запада та по хубави ги върти под масата от всички досега.
    Е няма такова тъпо племе.
  • 446 Guru

    10 6 Отговор
    Русия има своите основания за военни действия в Украйна. И това, по всичко личи, е най-тъжното.
  • 447 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 448 Куко

    14 4 Отговор
    Такива като вас, с тези безмислени и глупави статии, натягат напрежението за война,горива,храна и тн.
  • 449 Симеон Българина

    13 3 Отговор

    До коментар #38 от "Студопор":

    Много русофили (фоби), американофили(фоби), само няма БЪЛГАРОФИЛИ! И Русия(СССР) и САЩ са империи! Гледат си интересите и народите им страдат. Колко млади момчета и от двете Империи загинаха, осакатяха, полудяха за техните интереси??? Никой не знае точно. Американците успяха да вкарат във война два братски славянски и православни народа. Путин им се върза и настрои цял свят срещу себе си. Колко страни в ООН гласуваха срещу Руския? Колко съюзника има Путин? Беларус, Северна Корея, Сърбия...друго, много хора бъркат много изстрадалия руски народ с Руската империя. След като е толкова прекрасна Русия, защо всички бягат от там? Новия руски герб - амурче - гол, но въоръжен. Защо като се разпадна великия СССР всички републики образуваха отделни държави? Никой не пожела да остане с тях. Нещо много лошо ми напомня 1938 - тогава Хитлер окупира Судетската област в Чехословакия уж да "защити" немското население...Знаем какво стана след като не го спряха тогава...Трябва да сме далеч и от двете Империи!
  • 450 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 451 Артилерист

    17 3 Отговор
    Отчаян амерканоид. Пише за "разумни аргументи", а целият му текст е съставен от злостни, с нищо необосновани заплахи, клевети и обиди. Например, че привържениците на Вл. Путин ненавиждали всичко западно, европейско и демократично-откровена спекулация. Те ненавиждат американците, най-голямото зло на света-така го твърдят американски учени, журналисти, политици. Нямат чет американските бомбардировки, инвазии и цветни революции. Американците предизвикаха кризата в Украйна. Превратът с т. н. "Майдан" е тяхно дело. Те помогнаха на украинските фашисти да вземат властта и да избиват и тероризират украинския народ...
  • 452 Лея13

    8 4 Отговор

    До коментар #165 от "Z За победу":

    Ще спреш дядовия.Това беше най тъпото и нелепо нещо което съм чела последната седмица.А аз прочетох доста налудни блянове:))Как ще ги спираш, като всеки драпа натам и всеки иска да им е "приятел"!?
  • 453 Гняв

    15 2 Отговор
    Абе, който го е страх от руснаците да си купува памперси. Нашите политици ги е страх от българите. Вие предадохте и продадохте българите. Треперете, ще ви за стигне народния гняв.
  • 454 Българка

    3 4 Отговор
    Не прочетох нищо журналистическо в тази "статия". И въпреки това ентелегентно е.
  • 455 Дългият

    9 4 Отговор
    Че путЛЕР е чудовище е така,но стига всявайте паника.Много ясно е казано че нападайки една страна от Блока,се напада целият Алианс.Злодея няма да си позволи този лукс...
  • 456 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 457 Fridrih

    14 2 Отговор
    Щом са премахнати 8 коментара, значи статията е боклучава...стара китайска поговорка...
  • 458 Гойко Митич

    15 4 Отговор
    Глупости пишете.Путин ще напада Бг.Божеееее...
  • 459 Човек

    12 6 Отговор
    По-голяма глупост скоро не бях чел. Доводите са не състоятелни, и какво като има много Русофили. Смях.

    Коментиран от #466

  • 460 случаен

    10 3 Отговор

    До коментар #390 от "КДП":

    от 30г. не можем нищо от никой да искаме,щот сме никои,блгодарение на сащ и ес
  • 461 Божидар Тодоров

    14 4 Отговор
    Американско-ориентиран анал(из), който не зачита християнските ценности, които са ни съхранили като народ, през най-тежките периоди от историята ни ! Да живее източното православие и братята славяни по цялата земя!
  • 462 124

    12 6 Отговор
    Смешна фашизоидна русофобска пропаганда... , поета от амариканските подлоги.

    Не можаха да направят Путин своя марионетка като фашиста зеленски, който сега вече от америпосолството във Варшава зове укрите да проливат кръвта си (но за Сащ...).
  • 463 Прост човек-

    10 0 Отговор
    Съм аз.Не се страхувам от евентуални бомби.Страхувам се,че ще настъпи глад ,черна борса и цени до небето.
  • 464 Б. М.

    7 10 Отговор

    До коментар #238 от "Мартин Петров":

    Казваш, че този конфликт не е наш?
    Да помислим, там живеят 350 000 хора с българско самосъзнание, дали не е наш?
    Там е било 800 години България, в резултат на което, половината от населението на Украйна е с български гени, дали не е наш?

    Когато през гражданската война в Съветска Русия и в Съветска Украйна, са разбити армиите на Деникин и Петлюра, кой, КОЙ дава убежище на белогвардейците? Тогава България е била много по - зле от сега, НО СА ЖИВЕЛИ ХОРА СВОБОДНИ!!! Не като вас васали на Путинландия!

    Коментиран от #508

  • 465 Опълченец

    6 2 Отговор
    Абе, що всички коментари са ти нецензурни, защото ги пишеш на кирилица а не на хамерикански ли бре?
  • 466 Естествено

    9 1 Отговор

    До коментар #459 от "Човек":

    Ти сигурно си от тези, които яко намазаха покрай 30 годишното падение на България.
  • 467 Гиги

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "Щерю":

    То по голям от теб има ли? Боклю икасапин но факти на трият яко. А колкото до експерта по добре да си мълчи че е смешен.
  • 468 Историк

    5 5 Отговор
    Напълно заслужено ще си го отнесем като като куца кокошка домат!
  • 469 Теодоро

    5 16 Отговор

    До коментар #437 от "Факт":

    Точно написана статия! Истина! Все още има мислещи хора.Желая здраве на всички.
  • 470 Коко

    11 4 Отговор
    Няма ли закони които да спрът тия къде се мъчат всячески да всеят паника сред населението......
    Ако има някой някаква информация че някой смята да ни напада военно нека я разгласи официално и да е подкрепена с доказателства, по тая логика аз мога да настоявам че България е застрашена от Нова Зеландия
  • 471 Аре

    1 1 Отговор

    До коментар #232 от "Аре":

    Виж се колко си умен мръснико, един ник не можеш да си измислиш а крадеш и даваш акъл. Тук нямаш работа аре бегаи.
  • 472 Митьо

    4 3 Отговор
    Глупости! Пълни глупости! Вземи си изхвърли дипломите!
  • 473 Еми

    4 4 Отговор
    Кирю Канадеца да спре да праща оръжие за Крайна и няма да сме
  • 474 Rally

    8 7 Отговор
    Вие действително сте пълни идиоти! 😂По-малоумна статия не бях чела! Да не би Киро да се е изявил като писател? Жалки сте!
  • 475 Ддд

    7 4 Отговор
    Господин, Слатински. Спрете да плещите глупости. Хората са достатъчно стресирани, не е нужно да насаждате паника с глупотевините си
  • 476 смешници

    10 4 Отговор
    не ви ли беше достатачна 2 години психози покрай ковид, сега трябва да психирате хората и с руско-украйнските отношения? Вие сте пиявици, които се хранят от страховете на хората... заслужавате да ви мобилизират!
  • 477 Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя

    10 4 Отговор
    Ако Русия гарантира ликвидация на нашата олигархия и крадлива върхушка...отивам да бера цветя за посрещането и слагам питка с мед!!!

    Коментиран от #486

  • 478 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 479 Айде Бегай

    3 5 Отговор
    Тоя е българскиявандерЛюбе
  • 480 Обикновен българин

    3 6 Отговор
    Просто му боже, той не знае какво говори!
  • 481 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 482 Б. М.

    7 8 Отговор

    До коментар #424 от "Много си прав Мишо, българина е":

    Ще плагиатствам твоя вожд и учител Георги Димитров(Гошо Тарабата, или Мастиката)

    В БЪЛГАРИЯ ПРЕДАТЕЛИ СА САМО ПУТИНИСТИТЕ!

    Това, което си написал за "спасението", няма нищо общо с истината.
    Пример първи, ЗАЩО НАРИЧАТ КНЯЗ ВЛАДИСЛАВ - ВАРНЕНЧИК? Дали е руснак и дали в неговата армия има руси?
    А знаеш ли, колко пъти Австро Унгария защитава Виена? Колко от защитниците са руси?
    Знаеш ли, колко пъти Русия води войни с ОИ, колко са победни и ЗАЩО НЕ ПОЗВОЛЯВА НА БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ САМИ? Например през 1829?
    Знаеш ли, колко е територията на България, преди да бъдем "освободени" през 1944, и колко остава след това?
    Откъде ще знаеш, ти четеш само книги от руската книжарница и гледаш филми от Мосфилм.

    Коментиран от #509

  • 483 Илия

    4 4 Отговор
    Това може да го каже един болен мозък, ако въобще го е казал.
  • 484 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 485 Сашо

    2 5 Отговор
    Не ми се вярва тоя пасквил да е писан от Николай Слатински. По-вероятно е да е написана от някой боклук като Иво Инджев или Александър Йорданов.
  • 486 Божкееее, колко мъка има по света

    2 1 Отговор

    До коментар #477 от "Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя":

    Тя русия щото няма олигарси 😂😂😂😂
  • 487 Безпристрастен

    10 3 Отговор
    И този е " експерт по сигурност"! Три метра чаршаф покрит със бълвоч! Видиш ли,Путин и Шойгу ,едва ли не до дни ще ни нападнат!? Не е смешно,а страшно! И за какво ще ни " нападнат"? Да се вкарат във пряк конфликт с кравефермата,която точно това търси! Побеснявам от друго: Че този мракобесен наколенчик,хули и заплашва милиони българи( негов цитат) който били Русофили!? А защо са Русофили бе,това защо не коментираш?Ето такива са готови да запалят цялата страна,за да угодят на господаря си.И да ни пази Господ,но първи ще хванат самолета ,ако се завърти някоя мътна- кървава! PS.- Къде си завършил Слатински? В коя държава си получил " Више"?
  • 488 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 489 Развигор

    4 1 Отговор
    Човек се надява медиите да са обективни и да може да прочете нещо смислено. И се надява и се надява ...
  • 490 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 491 Булгароид

    6 6 Отговор
    Тоз писач не си е пил розовите апчета. В психиатриите поне свободни места има
  • 492 Shark

    8 7 Отговор
    Поредния предател се изказа,и що все такива са на ръководни постове.питам защо и сърбите не ни обичат а подлога,ами по добре роби на други отколкото българи да ни управляват.
  • 493 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 494 Пази Боже

    2 0 Отговор
    Да не дава господ.
  • 495 177

    6 6 Отговор
    Като искате Путин, може и да го получите. Само че ще загубите децата и внуците си, които ще изчезнат в омразния запад при първа възможност. Путин ще ви донесе само мизерия, каквато е донесъл на всяка от държавите до които се е докопал. Не виждате ли, че дори рускоговорящите в Украйна не го искат. Тази сутрин една жена, рускоговоряща от Мариопол, едвам дошла да България, плачейки казваше че не иска руснаците да я спасяват. Всъщност като гледам колко ви е акъла, напълно заслужавате положението в което се намирате.
  • 496 xxxx

    6 9 Отговор
    Автора е изключително точен.Очевидно аудиторията на факти е основно от путинофили или това са платени тролове.Жална и майка на България.Сле 5 години ще станем Балканския Крим с такива продажници путинофили.
  • 497 Лудият,умора няма!

    7 8 Отговор
    Не знам какви са русофилите,но виждам от публиказията,че русофобите не са с всичкия си! Да пази Господ!
  • 498 Отряд1

    17 3 Отговор
    Прави ми впечатление, че авторът на публикацията се е предозирал, но не мога да определя точно с какво.
    България е в НАТО не по волята на българският народ, а на малка група хора, със съмнителни мисловни потенциали. Аз не помня в моя съзнателен живот да се е провеждал референдум за външно-политическите решения и договори към които България е взела участие. В този случай, присъединяването на България към НАТО не е желание на мнозинството българи и поради това, може би единствената причина, е че всеки има право да се чувства пренебрегнат що се отнася до това, че някой друг е определил неговата съдба.
    ЕС е капиталистическа гнила ябълка. Когато Израел окупира Газа и Голанските възвишения и нахлу на територията на Палестина, аз не помня да са последвали санкции срещу Израел? Когато САЩ нахлу в Афганистан и в редица други държави с мотив да им продава демокрация, не видях санкции срещу САЩ. Поради това си мисля, че днес войната не е между Русия и Украйна, а е между САЩ и Русия, като американците използват тактика на отслабване на силният си противник с малки военно провокации и конфликти, без да подозират, че това може да засили търговските и военни отношения между Русия, Китай и Индия... тогава и Бог да дойде ще проговори или руски, или китайски или индийски с молба да се спре безумието, което американците предизвикаха...

    Нещо, което очаквам от много много време, защото този модел на живот на обществата е лицемерен, осакатяващ природата и екплоатиращ

    Коментиран от #507, #529

  • 499 Българин

    7 2 Отговор
    Коментарите са излишни! Тролове на по 20 години ревът за Русия и Путин а не знаят кога е априлското въстание!
  • 500 До експерта

    7 4 Отговор
    За да напишеш подобна статия, трябва или да си ти платили или да си надрусан...
    То бива първичност, цинизм и вулгарност и то в изказа на експерт по Националната сигурност!
    Ужас, какво ли ще ни чака в България от такива като теб!!
  • 501 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 502 минавам

    4 0 Отговор
    Доброе утро, таваришЧи, какъв е курсът на рублата днес? Да не ви са вдигнали таргета по него повод?
  • 503 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 504 минавам

    5 3 Отговор
    Аааах, да има как да засилим всички путирасти за Русия, само за един месец, да почувстват на ...ммм...гърба си величието на Империята и справедливата ръка на Герой России Рамзан Ахматович Кадиров. Блянове неосъществими.
  • 505 Русофилията е психична болест

    8 3 Отговор
    Време е русофилията да бъде включена в списъка с психични заболявания на СЗО. Русофилията също като некрофилията обича смъртта.
  • 506 Лея 13

    6 8 Отговор

    До коментар #374 от "Слатински":

    Ами ще събаряме каквото си искаме.Трябва ли за всяко подобно решение да искаме разрешение от любимият ви Пу тя!?Това е ненормално.Какви хора сте!?Страхливци и зверски дезориентирани от тридесет годишната руска диверсионна дейност на територията на България, които си действат и след 89 та година.Та ще правим всичко, което е правилно и което болшинството от хората решат.А този спорен паметник отдавна трябваше да го разкарат от центъра на София,да го местят някъде, където няма да вади очите на хората.Време му е да отиде в историята.Нали знаеш, че този паметник е правен само за да се подмажем на настъпващата червена армия, защото тя е окупатор,взел след това 45 години от живота на хората в България.Ъака че хайде малко по смелос и независимо да се изказваме.

    Коментиран от #616

  • 507 Руски троле

    13 3 Отговор

    До коментар #498 от "Отряд1":

    То и във варшавския договор когато вкараха България, никой не попита българския народ дали иска да се присъедини към Москва.
  • 508 Лея 13

    3 5 Отговор

    До коментар #464 от "Б. М.":

    Браво!Коментара ти е разбиващ.Дамо че за съжаление няма кой да чуе и разбере с тези промити чутури.
  • 509 Б.м. предполагам значи, че си безмозъчен

    6 3 Отговор

    До коментар #482 от "Б. М.":

    Къде хвърчиш из облаците, какво общо имаш с Австроунгария. Факт ли е, че освободителната ни война се води руско-турска(навремето османска). Имаш ли поне малко сиво вещество, да си мислиш, че българите сами могат да се изправят пред многобройна османска войска, която е подкрепяна от тези които сега ни поробиха, а наши подлоги като тебе им слугуват. Факт ли е, че след ВСВ, България е била обречена да бъде раздрабена и ликвидирана? Първо прочети по тези въпроси и тогава показвай, че си б.м..
  • 510 Джордже Балашевич

    11 12 Отговор
    За Николай Слатински няма ли прокуратура, за да се самосезира за нагнетяване на напрежение? И със сигурност Русия има зъб, но не на България и народът на България, а на поредното продажно правителство, което предава и продава собстветият си народ и държава. И понеже постоянно се афишира с нашето членство в ЕС и НАТО. Всяки един договор трябва да носи и полза на обществото и страната ни! Каква е ползата ни от НАТО и ЕС? Само деградация!!! Откакто сме в тези организации, България е в постоянен срив и разпад. През всичките тези години членство, се обогатиха шепа хора и обедня народът, срина се образование и здравеопазване, унищожи се икономиката, армията, животновъдство и земеделие и всичко което беше актив за тази държава! Когато имахме нужда от помощ и помолихме да си приберат недоразумението Бойко Борисов, те ни показаха среден пръст и ни казаха да се оправяме сами! Е, питам аз, за какво ни е това членство?

    Коментиран от #556

  • 511 Сопри се бре, Слатински!

    9 13 Отговор
    ЕЕЕ! ДОСЕГА БЯХ ЧЕЛ ГОЛЕМИ ДИВОТИИ, НО ТОЗИ СЛАТИНСКИ УДАРИ ВСИЧКИ У ЗЕМЯТА, ДОРИ АБСОЛЮТНИЯ ШАМПИОН ПО ГЛУПОСТ АСЕН АГОВ! ПУТИН МОЖЕ ДА Е ЛУД, НО ЧАК ТОЛКОВА ДА ИЗГОРИ МОСТА И ПОСЛЕ ДА ФОРСИРА РЕКАТА - ДОРИ И ПКП НЕ ГО ДОПУСКА! НА ТОВА Е СПОСОБЕН САМО ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ ОТ БАНКЯ!
  • 512 Българин

    12 9 Отговор
    Браво на Николай Слатински. Изключително точен анализ.
  • 513 ЗП 12

    10 3 Отговор
    Много точно казано!
  • 514 З 12

    6 3 Отговор
    Много точно казано!
  • 515 Стара пушка

    7 5 Отговор

    До коментар #291 от "Баварец":

    Да Турция и Гърция също са в НАТО ама бяха на косъм от война ,и все още огънчето гори.
  • 516 З 12

    7 1 Отговор
    Правилно!
  • 517 Даам

    4 6 Отговор

    До коментар #320 от "Лея13":

    Коментарите говорят красноречиво!
    Нека въпросният човек дал интервю и въпросните журналисти пуснали тазибстатия си направят извода,каква е истината и какво мислят нашите храня и сестри българи! Тези хора са позор за България и света,тъжна картинка!
  • 518 З 12

    8 4 Отговор

    До коментар #38 от "Студопор":

    Предател! Затова сме на тоя хал!
  • 519 Марио

    6 7 Отговор
    Тъпак и като ни нападне кво ще ни вземе танковете подарък от тях авиацията три развалени самолета какво недоразумение на природата дано дойде по скоро да ви вземе ;Малките заплати ;,които не знам защо и кой идиот ви ги дава
  • 520 Боко

    6 7 Отговор
    Еххххх,ако беше Блокчето война нямаше да има!И горивото щеше да е 1 кинта.Пенсионерите щяха да получават по минимум 1000 $ а икономиката,селското стопанство щеше да е в своят апогей! Фантазий на "клечка"! Бойче,Бойче къде си Бойче?
  • 521 Росен Симеонов

    12 6 Отговор
    За мен байдънофилите пък са по-лоши. Мога да кажа същото за тях. Само на местата на Путин, сложете бай Дън и готово. Обаче това не ви изнася. Всяко мнение в подкрепа на Русия е пропаганда. Всяко мнение срещу нея е меродавно. Горе-долу като при ковид. Ако някой се изкажеше против тая измислица, биваше наречен с най-грозни думи, заклеймен като замъгляващ съзнанието и пропагандиращ неистини, вярващ в конспирации. Знаете ли кой има властта в една държава? Мнозинството. А мнозинството е за това да излезем от НАТО и ЕС. И това ще стане. Тогава ще си платите
  • 522 Личко

    11 9 Отговор
    По добре да ме управлява Путин отколкото Байдън.
  • 523 скорпи

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "Алоооо Експерта":

    Не може да има сравнение с подмяната на имената.Това са два различни случая! Не ги бъркайте!

    Коментиран от #548

  • 524 Личко

    5 8 Отговор
    На репортера ще кажа че ако ще плаши Българи трябва да е с Турци а не с Руснаци.
  • 525 скорпи

    6 2 Отговор

    До коментар #212 от "Балъка BG":

    В грешка си ,крадяло се е от както е основана държавата България! Най- много от комунистите които 5 - пъти фалираха държавста!
  • 526 Ти луд ли си !?

    9 8 Отговор
    Как не те е срам да напишеш такава гадост !
    Спрете с тъпотиите бе !
    Поръчкови журналисти
  • 527 скорпи

    7 2 Отговор
    В грешка си ,крадяло се е от както е основана държавата България! Най- много от комунистите които 5 - пъти фалираха държавста!
  • 528 Какъв отвратителен журналист !

    11 8 Отговор
    Насаждаш омраза ! Как може да дават на подобни хора да публикуват такива статии !
    Нека ни нападне ,като имаме малоумници начело !
  • 529 Qqqq

    8 1 Отговор

    До коментар #498 от "Отряд1":

    Референдум не е имало , но е имало избори. Партиите , които са ни вкарали в ЕС и НАТО са били избрани от българския народ. А тичакива продажници като теб, тогава също са гласували за тях за да се облагодетелстват от властта и тогава са си мълчали. Сега обаче са тръгнали да плачат. Защото такива като теб са страхливци и продажници. Не може да се прави референдум всеки месец. Освен референдум имаш местни , парламентарни и президентски избори. Отивай , гласувай и мисли когато гласуваш. Ако не ти изнася , тогава върви на .....
  • 530 Независим

    4 5 Отговор
    Писна ми от псевдо ,,експерти", да се изказват за националната ни безопасност. Нагнетявят само страх и омраза у обикновенния човек. От къде се пръкнаха толкова разбирачи по национална сигурност, завършват разни кържоци и хоп вече ,,експерти".
  • 531 Нямате срам

    8 5 Отговор
    Спрете да публикувате подобни щуротии и да всявате паника. На хората малко им трябва! Никой няма да ни напада. На Путин не му трябваме. Той ли ще ни издържа малцинствата?
  • 532 Независим

    7 6 Отговор
    Писна ми от псевдо ,,експерти", да се изказват за националната ни безопасност. Нагнетявят само страх и омраза у обикновенния човек. От къде се пръкнаха толкова разбирачи по национална сигурност, завършват разни кържоци и хоп вече ,,експерти".
  • 533 Булаир Фружин

    2 4 Отговор

    До коментар #266 от "Пловдив":

    Ти па си много убав. Смел си само зад клавиатурата.
  • 534 Българин

    14 9 Отговор
    Не очаквах от Слатински такъв примитивен коментар, изцяло поднесен като подлога! Но сега е модерно и подлогите заработват при господаря. Слатински, като си много умен, кажи защо Макрон вчера е събрал 15те най големи фирми на Франция и им е казал да не напускат пазара на Русия? Само нечистоплътни български политици като теб не виждат нещата около тая операция която Русия извършва в момента. Не че не виждаш, не искаш защото така ти казват да пишеш, антибългарино!! А беше време когато беше симпатичен, но явно алтъните са по важни!
  • 535 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 536 Гранта ви говори

    7 12 Отговор
    Да плашиш българите с "агресията" на руснаците е все едно да плашиш куче със салам, смях!!
    Като руснаците дойдат пак, ще ги посрещнем както сме го правили винаги до сега- с хляб, сол, цветя и радост и признателност...

    Коментиран от #545

  • 537 Обикновена Пунта Мара

    3 3 Отговор
    Това не е вярно, та ТЕ са си ТУК!?
  • 538 ...

    13 5 Отговор
    Ей дедик смачкан , последните трима президенти но ФАЩ нахлуват с войска в 9 ! суверенни държави и причиняват смъртта на !!! 11 МИЛИОНА ДУШИ !!!
    Как ще коментипаш това , изветренак овехтял ?
  • 539 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 540 МАЛКА пенсИЯ

    4 2 Отговор
    РАШКИТЕ,с имоти,по Черноморието,так,думают.
  • 541 Иван

    5 7 Отговор
    Да, наистина като се има предвид количеството на путиноидите в България, в техните блянове може да е "вероятно". Да ма НЕ!
    Страхливото джъдже, няма да посмее, защото тогава открито ще обяви война на НАТО.
    И тогава жална му майка......
  • 542 Даа

    7 7 Отговор
    По и.диотско писане от тоя ма.лоумник не бях чел. С него удари тавана.
  • 543 kick

    6 1 Отговор
    Няма значение руснаци или турци, да ни превзема и оправя някой най после, че тук сме само лъжци и крадци
  • 544 България вън от ЕС и НАТО

    4 8 Отговор
    Колко жалък и дребен човечец... По-леко с обидите, че ще се задавиш в собствената си жлъч. Такива като теб, с простотията, която тиражират публично, предизвикват нежелано внимание.
  • 545 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 546 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 547 Григор

    11 3 Отговор

    До коментар #9 от "Айде":

    Сериозно?! Голям анализатор си значи. Я сега да кажеш кога държавата Турция е проявявала агресия към България. Не успяхте да разберете, че набиваното в главите ви десетилетия е пропаганда. Нито Турция ще ни нападне, нито доларът ще се срине, нито акълът ви ще дойде.

    Коментиран от #595

  • 548 Koko

    9 5 Отговор

    До коментар #523 от "скорпи":

    Сбъркан коментар от сбъркан човек.
    Ами всяка събота и недела хиляди българи отиват в Одрин и Истамбул, а не в москва !
    Понимайш по русски подлого путинска !
  • 549 Петко

    8 5 Отговор
    Бьлгария сьществува единствено и само защото Русия иска това! Иначе ще трябва да четем и пишем на турски и не само това!
  • 550 Бунтата

    4 5 Отговор
    Давай Вовка,давай!!!!!
    Покажи им кой командва парада
  • 551 Ники

    8 2 Отговор
    Ако Петков не подаде оставка и не остави някой адекватен да поеме държавата е почти сигурно, че ще сме следващите. Този кабинет е неспособен да се справи с държавата и особено външната политика. Моля Ви подайте оставка веднага!!!!!
  • 552 Недоволна

    5 1 Отговор
    Авторът на тази статия не си ли противоречи с твърденията, че руснаците ни мразят, а много руснаци имат недвижимо имущество у нас. Тези покупки от омраза ли са направени? Курорти има не само в България, ако руснаците толкова ни презират, няма да се заселват тук.
    Второ, България е членка на НАТО. Путин е наясно, че, нападайки ни, предизвиква война с Алианса.
  • 553 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 554 Ууууууууу

    4 4 Отговор
    Чудовища са фашистите в Украйна и нашите продажни политици! Оставка, докато има още шанс! Колко са спонсорираните от "Америка за "България".
  • 555 Баце

    1 1 Отговор
    Вие задължително, а народа знае и помни и не е неблагодарник като вас.
  • 556 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 557 Факт

    4 2 Отговор
    На този му трябва риза копчета на гърба и с по-длъжки ръкави!
  • 558 Владимир

    7 4 Отговор
    Путин ние агресор Путин е жертва в този случай . Агресорът е САЩ и Англия. Те както винаги гледат сеир и накрая обират лаврите. А такива като нас късогледи, плащат
  • 559 Владимир

    3 6 Отговор
    Кой глупак е писа тази статия. Навярно е съгласувана с Херо Мустафа. Защо не е подписана.
  • 560 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 561 Аз съм

    1 1 Отговор
    Пяна ти излезе на устата! Бесите помири ги лекуват само по един начин!!!
  • 562 ак47bul

    7 4 Отговор
    Вие господа наистина сте предатели и без паметни същества. Запада не иска да вижда 8 години украинските фашисти как избиват рускоезичното население в Дон ас. Подкрепяйки ги вие се нареждат до тях. Нима паметта ви е толкова къса че не знаете колко граждани на СССР дадъха живота си в Всв срещу фашизма. От тази гледна точка вие сте опасност за България. Самозвани ефрейтор и пожарникари нарекли се генерали и професори облъчват народа с глупоста си, ежедневно само и само да се харесат на натовскитеси покровители. Срам и позор сте за България.
  • 563 Миролюбец

    3 7 Отговор
    Фанатизиран фундаментализъм на българи към Русия, очакващи психологически привилегии за преданността си към нея, без да отчитат, че има една научно ориентирана държава, наречена USA, която определя какво и как да се случва на тази планета, за да се постигне най голям принос за добруването на човечеството! Силата й е в това, че притежава икономика, която й позволява да реализира 80 процента от научните открития на света и в това, да заделя за въоръжаване 770 милиарда долара, (близо 12 пъти по повече от Русия) с което се превръща в гарант на мира!

    Коментиран от #568

  • 564 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 565 Бесен

    2 5 Отговор
    ахахах невъобразим олигофрен! друго няма какво да кажа за подобна гнус
  • 566 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 567 Самуил Златев

    7 2 Отговор
    Такава омраза към Путин и Русофилите в България не бях виждал. За да има голямо Количество Русофили в България си има причина която автора на тази статия идея си няма и изкривява нещата през неговата призма. Бих желал в такива статии да има повече реализъм и по-малко омраза!
  • 568 Бодак

    1 4 Отговор

    До коментар #563 от "Миролюбец":

    "научно ориентирана държава, наречена USA, която определя какво и как да се случва на тази планета, за да се постигне най голям принос за добруването на човечеството! Силата й е в това, че притежава икономика, която й позволява да реализира 80 процента от научните открития на света и в това, да заделя за въоръжаване 770 милиарда долара, (близо 12 пъти по повече от Русия) с което се превръща в гарант на мира!"

    И блондинките казват същото -- Америка се бори за световния мир
  • 569 Христо Петров

    3 1 Отговор

    До коментар #37 от "Fury":

    Идиот.
  • 570 Бъгарин

    6 2 Отговор
    А бе вие нормални ли сте? Как може такива неща да пишете? Все още има хора дото ви вярват! Паника ли искате ?
  • 571 Кво е точното бе

    8 1 Отговор

    До коментар #19 от "Браво":

    За кой чеп сме им, една оглозгана мръсна територия. Мини през селата от Ямбол до Стара Загора например да видиш, сякаш е минал башибозука. Какво има тук - едни претъпкани мръсни квартали на няколкото останали големи градове в които все още живуркат хора и два бетонни комплекса на Лай-номорието със студия от гипсокартон. Къде в А група, жалки мизерници.
  • 572 Направо сме ги обрали

    1 3 Отговор

    До коментар #34 от "Сам признаваш":

    Пладнешки обир с тия студиа от гипсокартон, срамота, никой друг не купуваше тук, чак да му стане неудобно на човек кви кочини продаваме. Доста народ се обогати но от следващото лято ще питат къде с-ерат гладните....
  • 573 Бобо

    7 3 Отговор
    Не знам кой е писал тази простотия и не ме интересува, но искам да знам какво употребява?
  • 574 Българи и руснаци сме братя!

    11 6 Отговор
    Путун е единственият държавник, който милее за народа си, а също и единствен ни честити 3 март като Ден на освобиждението ни от турско иго.

    Коментиран от #683

  • 575 Дедо

    4 3 Отговор
    Лъжа,лъжа ама все пак трябва да имаме "едно наум "според мен.
  • 576 Иван

    4 6 Отговор
    Много точен анализ ! Такива тъпи политици, като Костадинов от Възраждане, искат да превърнат България във втора Украйна, да ни бъде отнета свободата от Русия и да се пръснем по света, за Путин това е решение , територията на България му трябва, тя е военностратегическа, ще ни смачка от раз !
  • 577 Вовак

    4 2 Отговор
    Браво! Да се види истината за нашата пробита отвсякъде държава.
  • 578 Ганьо

    6 4 Отговор

    До коментар #9 от "Айде":

    Каква опасност от Турция бе, паляк? Ако не е Турция, щяхме да сме залети с орди афганистанци и сирийци.
  • 579 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 580 Ген. Колев

    6 7 Отговор
    Всички руски подлоги на камионите и право в Русия, без право на връщане!
  • 581 7676

    4 5 Отговор
    Цял свят стана и си обърна гърба в ООН.За
    путиняците това не означава нищо,защото
    самите те са нищо.За статията отличен 6.
    Попадението е в 10ката.Право куме та в очи.
  • 582 Валентин

    8 6 Отговор
    Автора на статията ти си предател ,а аз ще се радвам след Украйна Путин да освободи България от ционисти ,фашисти и евроатлантически ценности
  • 583 Русия

    6 5 Отговор
    Заради Кирчо много работи могат да се случат като си вре п.... а дет не муе работа
    Да живее България и велика Русия.

    Коментиран от #605

  • 584 НОВО 20!

    6 3 Отговор
    $латин$ки $€ ОКАЗА- юд€й$ки!!!

    ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА от циони$ти БЪЛГАРИЯ И БРАТСКА РУСИЯ!

    нато($ащ)-Т€РОРИ$ТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА циони$тит€!

    СПЕШНО РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ нато($ащ)!!!

    БОГ ДА ПАЗИ СВЕТА ОТ циони$тит€- $ащ(нато),изра€л,британия,канада,ав$тралия...!


    ЗА ДА $И ру$офоб(натов€ц) ИЛИ ТРЯБВА ДА $И ГОЛЯМ Д€БИЛ,ИЛИ МНОГО ПРОДАЖ€Н (М€РКАНТИЛ€Н) ИЛИ И ДВ€Т€!
  • 585 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 586 Петков

    5 6 Отговор
    Още цар Борис 3 е казал на Хитлер, че ако изпрати български войски срещу Русия, те заедно с духовата музика ще преминат на страната на руснаците. Така,че Слатински не се направи да измисляш простотии,че ще прегрееш!
  • 587 Петков

    6 5 Отговор
    Още цар Борис 3 е казал на Хитлер, че ако изпрати български войски срещу Русия, те заедно с духовата музика ще преминат на страната на руснаците. Така,че Слатински не се направи да измисляш простотии,че ще прегрееш!
  • 588 Ангел

    1 3 Отговор
    Фашист .
  • 589 11122223

    2 5 Отговор
    Заглавието граничи с малоумие! Няма нужда да се чете.
  • 590 111122233

    2 5 Отговор

    До коментар #9 от "Айде":

    Според картата на бъдеща Европа от ЦРУ, 2035 г., Тракия и Южна България са турски

    Коментиран от #596

  • 591 11112222

    2 3 Отговор

    До коментар #291 от "Баварец":

    Като е в НАТО, как ще коментираш Турско Гръцкия конфликт за Кипър.
    Как половината стана Турски ?
  • 592 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 593 Да да

    9 6 Отговор
    Ама не. Г-н Слатински сега си представете че САщ бяха поставени в същите условия , както Русия. Как щяха да реагират - сигурно досега щеше да има ядрена война. Почти съм сигурен в това. Не САЩ са заобиколени от руски бази, а обратното. Не САЩ са обявени за враг на Русия, а тъкмо обратното в доктрините на съответните държави. Не Русия от почти столетие се стреми да разбие САЩ , а тъкмо обратното. Пишете честно , а не пропагандистки в услуга на западната пропаганда и цензура , защото на запад и в САЩ нормалните хора не знаят какво ставаше в Украйна в тези 30 години. Като им разкажеш малко от историята започвайки от Руски - Турската война те казват - ама ние тая страна на нещата не я знаем. Така че бъдете по-искрен, не пишете само за парични знаци.
  • 594 Владимир

    0 1 Отговор
    А дано !!
  • 595 1111222

    1 2 Отговор

    До коментар #547 от "Григор":

    Ердоган в изказването за Кърджели. Или пак грешен превод?
  • 596 Ебт-същия

    2 1 Отговор

    До коментар #590 от "111122233":

    А сащ къде са там? (; Сигурно само като отделни шест (6) държави ги има, защото само толкова ще останат не потопени от океянската вода!!!
  • 597 КУРти

    7 3 Отговор
    Ехее, вече и Херо Мустафа пише статии при вас, браво!
  • 598 11112222

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Щерю":

    Да не си писал пред огледало?
  • 599 Възраждане.

    3 11 Отговор
    Всички които гласуваха за Възраждане,трябва да знаят на кого помагат, на Костя Копейкин, прокси на Путинова Русия, зеленият сертификат отпадна,Копейкин остава и става все по силен използвайки войната в Украйна и нещастието на украинският народ,преценете сами кой ще подкрепяте,излезнем ли от НАТО изхвърлят ни от Евро съюза, пътя ни към Европа ще се затвори, на всички българи се отнема правото на работа,връщаме България във времето на соца.
  • 600 Кольо

    5 5 Отговор
    Този сланински, да си скъса дипломата.
  • 601 Гери Йорданова

    7 6 Отговор
    И кой го твърди това ? Защо няма име ? Русия няма да нападне България , ако България не предизвика ! Колкото по - малко такива писания има , толкова по - добре ! Да , българският народ , с малку изключения , обича Русия , защото тя заслужава нашата обич ! Да , ще ги посрещнем с хляб и сол , защото такава е нашата традиция ! И в това.няма нищо лошо ! Не е вярно , че България е мръсна дума за руснаците ! Аз , всеки ден говпря с мои приятели от различни краища на Русия и не съм чула подобно нещо ! Не си измисляйте подобни неща , защото не ви.прави чест да давате невярна информация ! Ако стоим мирни , неутрални , Русия няма да.ни нападне ! Никога ! Явно , не сте разбрали , защо Русия води тази война ! За всеки случай , не защото така им е кеф !

    Коментиран от #636

  • 602 мама

    3 3 Отговор
    Ние сме си задунайска губерния открай време и няма изгледи да се промени, освен ако метрополията не даде фира. Нали имат претенции рашъните да са Третия Рим, ама удобно пропускат, че всяка империя накрая е разрушавана. И техният ред някой ден ще дойде, може и да е сега, никой незнае.
  • 603 Другия един

    5 5 Отговор
    Този въпрос българите НАТО ли искат или Русия трябва да бъде решен с референдум а не от измислена представителна демокрация Това е въпрос който ще касае бъдещите поколения и хич не е пункта мара Който си мисли че като си отиде старото поколение и новото ще прегърне западните ценности нека провери истината с референдум В противен случай тук работите ще се задълбочават и ще вървим към нищо то

    Коментиран от #607

  • 604 Н Слатински!! Тоя и Филип Д

    5 3 Отговор
    Бяха най голямите Мишоци някога на Раковска 134!!!
  • 605 24 май национален празник

    2 7 Отговор

    До коментар #583 от "Русия":

    Всички паметници на въоръжени руснаци,издигнати в знак на благодарност от тези които на 09 09 44 год.взеха власта с преврат и обявиха България за фашистка страна избивайки елита на родината,с помоща на Москва ще бъдат премахнати живее България,без съветски паметници.
  • 606 Мими

    5 1 Отговор
    Господи, смили се над нас. Прости, вразуми и спри тази безумна война.Ако искаш, ти можеш. Не искам да виждам ранени, убити и страдащи хора. Моля те Господи, ти можеш.
  • 607 Възраждане

    1 6 Отговор

    До коментар #603 от "Другия един":

    Ти като си толкова отворен що не погледнеш индустриалните зони ,които са изградени след влизане в НАТО и Евро съюза, колко хора прехранват, всичко това ще изчезне, отворко, кой ще си държи бизнеса във вражеска държава, ще ходиш трева,твойте руснаци какво ще направят ,ще останат само турски инвеститори в районите със смесено население 40%от брутният вътрешен продукт е износ към ЕВРО СЪЮЗА, нещата са не обратими, свиквайте, свиквайте, или емигрирате в Русия и Китай.

    Коментиран от #633

  • 608 Иванова

    7 2 Отговор
    Слатински и Иво Инджев ще са първите които ще го възхваляват ако тръгне към България.
  • 609 Реджо

    8 2 Отговор
    Политическата некадърност и преди и сега е готова да вкара България в поредната военна катастрофа.Този Николайчо да си пие редовно хапчетата и да вярва и знае,че милиони и то у нас не мислят като него!Болен си,болен!
  • 610 ОНЯ С КОНЯ

    8 2 Отговор
    БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ НЕ ОТ ПУТИН А ОТ ТАКИВА НЕДОНОСЕНИ ДРАСКАЧИ...
  • 611 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 612 Иво

    6 1 Отговор
    Няма как Путин да прехвръкне през Румъния за да нападне България. Освен това и двете са членки на НАТО. Връщайте се в змиярника! Трета световна няма да има!!!
  • 613 Срамота

    1 6 Отговор
    По коментарите личи, че всичко казано е вярно!
  • 614 Антим

    3 8 Отговор
    За съжаление сте прав г-н Слатински. И коментарите към статията го потвърждават. Пълно е с червени гниди - майкопродавци. Господ здраве да Ви дава.
  • 615 Българин

    5 1 Отговор
    Това което пишете в статията са пълни глупости, плод на болен мозък.
  • 616 Само питам Лея

    11 3 Отговор

    До коментар #506 от "Лея 13":

    Коя е годината ви на раждане? Убеден съм на 100% че сте от онази част с продухани мозъци,пръкнати след Демокрацията.Която не е била дори сексуален блясък в очите на тати,когато ние живеехме при Диктатура. Много лошо живеехме.С планова икономика,думата клошар е срещахме единствено във книгите за Франция- клошари под мостовете на Сена! Когато същата Русия( тогава СССР) срещу консерви и зеленчуци,ни построи Кремиковци,Козлодуй,Соди- Девня,пристанища,летища.трите Марици,който твойте Любими кравари прилапаха за грош- пара.Сега се прицелиха и в третата- все още държавна.Когато бяхме на 27 място в света по данни на ООН по социален интегритет( разбирай- жизнен стандарт).Когато бяхме стигнали почти 9 млн.население,а безработицата беше нещо непознато.Когато тока над 20 г струваше 2ст/ квтч,а водата 2 ст/ куб.м.Това го постигна Българския народ с труда си,но и с огромната,безвъзмездна помощ на руснака.Сега франсето ти лапна водата,краваря тока,немци и чехи - тока, канадеца злато за милиарди.В главите ви,само кръчми,селфита и да пътувате.Но и това ше свърши.Като прескочите 40 г,ще ви светне,но ще сте в капана.А онези,пак ще ви успиват, че и за това,пак руснака е виновен.Зомбита нещастни!

    Коментиран от #624, #629, #647

  • 617 Зевзек

    6 1 Отговор
    Тоя дето е писал статията пил ли си е хапчето?
  • 618 Mъжот ти

    10 1 Отговор
    Слатински е долна подлога. Руснаците имат добро отношение към нас, но към такива евтини хора като тебе няма как да имат. ОСТАВКА ЗА СЛАТИНСКИ!!! ОСТАВКА ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПРЕДАТЕЛЯ КИРИЛ ПЕТКОВ И РУМЕН РАДЕВ! Заради такива малки човечета като вас могат да имат негативно мнение към такива като тебе. Злобно човеченце продажно, на което паричките все са му малко. Ти и със своите си все същия нещастник и продажник.
  • 619 2020

    8 1 Отговор
    Единствената опасност в този момент за България е некадърното правителство и сбиртока в него, всички министри работят срещу българския интерес!
  • 620 Очевидец

    5 1 Отговор

    До коментар #77 от "Айде и тоз":

    Колкото на Ердоган му трябва България, толкова му трябва и на Путин!Хората са ни преценили добре,че нищо не става от нас и не ни искат!
  • 621 абе никито

    2 1 Отговор
    дали има личен лекар

    да му напише направление
  • 622 ТОЧКАТА

    1 1 Отговор
    ...така изтрих се от слюнките дето бълва тоя!!!!!!!!То хубаво ама АКО САЩ 30Г НЕ СА СИ РАЗЧИСТИЛИ КОЛОНИЯТА има два извода..1.ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ!!!!!....2.ЯКО ЛЪЖАТ И НИ ПРЕКАРВАТ В МОМЕНТА......ДОВОД / Няма ангел дето иска да се прави на дявол/ Путин е дявол,по думите Слатински и на западните лидери..../...ОБАЧЕ ВСИЧКИ ДЯВОЛИ СЕ ПРАВЯТ НА АНГЕЛИ!!!!!!!!!....Като гледам кви ангели станаха всички западни лидери,как да не си спомниш поговорката...
  • 623 Неграмотник

    1 3 Отговор

    До коментар #11 от "СТАР ЕФРЕИТОР":

    Пише се" ефреЙтор". Ясно що си русофил (че и крещиш), щото толкова ти акъла и образоваността.
  • 624 незнайко

    6 4 Отговор

    До коментар #616 от "Само питам Лея":

    БРАВО ! Мислех, че на всички са промити мозъците, но не било така . Всичко което сте написал е самата истина, но след 1990 година пропагандата проми мозъците на много хора . Капитализма завладява света с ДУМАТА ДЕМОКРАЦИЯ !!! Експлоатацията е налице което се вижда много ясно със заплащането на една и съща дейност в страната колонизатор и в БЪЛГАРИЯ която сме колонията !!! Образованието ни го сриват нарочно за да сме по лесно УПРАВЛЯЕМИ !!! Много още може да се пише, но още веднъж БРАВО за Вашия пост .

    Коментиран от #727

  • 625 Шофьор

    3 2 Отговор
    Само да кажа от сега: изобщо не ме търсете за мобилизиране! Тез,дето така и не влязоха в казармата,те да воюват! Аз само ще викам и ще давам интервюта?
  • 626 Дънов

    6 4 Отговор

    До коментар #9 от "Айде":

    Нищо вярно няма в тази статия!
    Никой не ни мрази!
    Оставаме си в НАТО и Европейския съюз,но заемаме неутрална позиция относно изпращането на военна помощ!
    Имаме БСП в управлението и Възраждане в опозиция,кото ще допринесат за този неутралитет!
  • 627 Българин

    1 2 Отговор
    Хайде да не се вземаме на сериозно.
  • 628 stan40

    4 2 Отговор
    Трябва да се мислиш за голям манипулатор и да смяташ, че аудиторията е балъшка за да правиш такава пропаганда. Нека глупаците му повярват.
  • 629 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 630 Анонимен

    3 2 Отговор
    В БГ има много фашисти !
  • 631 Kolio

    0 1 Отговор
    Пълни глупости!
  • 632 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 633 До Възраждане

    3 4 Отговор

    До коментар #607 от "Възраждане":

    Много сте прав точно така е, както го пишете!
    Да заминават за Русия или Китай ....да ама не...със сигурност си пращат децата да учат на запад....харчат европари по програми и им е гот...що не вземат рубли, ааа ....???? Щото няма кой да им ги даде....нещата са необратими...комунизма е тотална утопия...тотална заблуда !!!! Ако не беше така досега да се е наложил в цял свят !!!
    Аре мислете с главите си....горните !!!!
    Ама всъщност вие си знаете, че е така....ама нарочно на обратно...ей така напук....
  • 634 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 635 Бенжи

    2 2 Отговор
    Като гледам скоростта на 60 километровия конвой към Киев, си мисля че докато дойде до София, войниците от състава му ще се пенсионират по възраст! Плашите гаргите! ;)
  • 636 Браво ма, браво

    3 6 Отговор

    До коментар #601 от "Гери Йорданова":

    Значи ти си за война.....не те е срам!!!!!
    Избиват невинни хора и деца....браво ма!!!!
    Каквато и да е причината, никаква война не оправдава постъпките на Русия....винаги има друг начин между разумни хора, винагииии !!!!
    Но няма такива за жалост!!!
    Айде заминава да помагаш на руските войници, що само лаеш от тук, аааа ....?????!!!!!
    Айде пътувай и не се връщаййй !!!!!!!!!!!

    Коментиран от #644

  • 637 Ivan

    7 2 Отговор
    Най тъпата статия до момента.
  • 638 Нели

    8 1 Отговор
    Поредният комплексиран идиот,демонизиращ Путин.
  • 639 Ура

    2 1 Отговор
    Ке се оправим най-накрая.
  • 640 Спрете

    1 2 Отговор
    Стига сте плашили хората, които и без това са достатъчно ужасени. Какви са тези заглавия?
  • 641 И аз си го мисля,

    1 1 Отговор
    Така е, ненормалника срещу Одеса, аааа трябва да му се отговори вече, на наша територия да поискат натовска техника и войници
  • 642 Е кво се плашим

    1 4 Отговор
    Нали сме е НАТО, или
  • 643 Питам

    1 1 Отговор
    Нали уж са 30% , подръжницити ,
    за какво се плашим ?
  • 644 Аре ма

    1 3 Отговор

    До коментар #636 от "Браво ма, браво":

    Ти отивай да помаш на украйниците ма, или квото е останало и внимавай руснаците са канибали

    Коментиран от #725

  • 645 Те са измекяри

    1 1 Отговор

    До коментар #298 от "Роко":

    Когато имат полза, тва са сърбите
  • 646 Ццц

    1 2 Отговор
    32 години грабежите продължават народа поробен с мизерни пари и данък след данък глоба след глоба ,как да заобича мизерната демокрация пълна с мафия и крадци .Може и с хлвб и сол да го посрещне народа ,знае ли се.
  • 647 Оптимист

    4 5 Отговор

    До коментар #616 от "Само питам Лея":

    Тъй ли ве? Ами защо тогава децата и внуците ви учат в западни университети, и работят в западни държави? Защо карате германски и японски коли, а не съветски/руски? Защо у вас нямаш нищо на което пише "сделано в россия"? Защо няма една успешна и известна руска фирма?

    Хааайде, чемодана и към вокзала.

    Коментиран от #726

  • 648 Змей Горянин

    3 2 Отговор
    Поредния продажен политик закърмен от Партията майка БКП клонирала в новите предателски креатури БСП, ГЕРБ, СДС, ВМРО, ДБ и всички останали Еднодневки.
    Безкрайна е редицата в Пантеона на предателите в нашата История и той заема достойно своето място.
  • 649 Ивайло Въков

    1 2 Отговор
    Злобни твърдения. Без съмнение, тази война е уродлива. Но е продукт на не по-малко уродлива политика досега и от двете страни. Трябва да се пазим от такива анализатори. Те също са рожба на тази уродливост. Вярвам в нашия народ и Бог да ни пази.
  • 650 Царя на сапуна

    4 2 Отговор
    Ами щени засяга защото дупедавците зорлем ни навират в беля ваща майка да поеба откачена и оня Киро даму се изпикая на главата
  • 651 Анонимус

    2 2 Отговор
    Кой ги пише тези безумни статии?
  • 652 НасраДамус

    3 2 Отговор
    Духовний джендъре (няма как да напиша господине, защото би било израз на уважение) Слатински, с простотиите и обидите, които си написал по адрес на българите в тази статия си искал да блеснеш като свинско м...до в кал - то, постигнал си целта си.
  • 653 Бай Шиле

    4 1 Отговор
    Този аналогов чичак е пълен кретен.
  • 654 Матей преображенски

    3 2 Отговор
    И защо да ви напада Путин,ЗА ТОЛКОЗ ВАЖНИ ЛИ СЕ ИМАТЕ?От известно време антируската истерия се излива като пълноводен водопад,недружествените действия също.За престъпния режим в Киев от българския режим като акт на побратимяване бяха пращани военни и хранителни припаси,прикрити като хуманитарна помощ.сСолидарността към бандеровците е най-сърдечна и неподправена,когато бъдат разгромени окончателно вероятно ще им предоставят политическо убежище,с което особено ще разгневят Москва.Може да измислят и вероятно ще пристъпят към изпълнение на други провокативни действия ,макар българския народ да гледа изпод вежди.Така че ,ако Путин предяви някакви искания към София С ИМПЕРАТИВЕН ХАРАКТЕР,няма да се учудя,и тогава кировци и радев;и да се сърдят на себе си,тъй като американските бази никак няма да им помогнат.
  • 655 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 656 Буха

    4 3 Отговор

    До коментар #16 от "WTF":

    А такива краваропитеци като теб ще тънат в кредити и чуждо влияние до края на заблудения си живот! Ваксинирай се пак да не те хване путин22
  • 657 СВОБОДА ЗА БГ

    3 2 Отговор
    ФАШКИИ (ФАКТИ) ,ЗАЩО ОБЪРНАХТЕ ПАЛАЧИНКАТА И СТАНАХТЕ НЕАДЕКВАТНИ ,СЛЕД КАТО ТЕЗИ ДВАМАТА ПИНОКИОВЦИ КИРЧО И КОКОРЧО ВЗЕХА ВЛАСТТА ?
    ЯВНО ДОБРЕ СА ВИ ПОАТИЛИ ПРОСТИБУЛЧЕТА ДРАСКАЩИ ,ПОЗОР СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ,ПРОДАЖНИЦИ !
  • 658 СВОБОДА ЗА БГ

    3 2 Отговор
    ФАШКИИ (ФАКТИ) ,ЗАЩО ОБЪРНАХТЕ ПАЛАЧИНКАТА И СТАНАХТЕ НЕАДЕКВАТНИ ,СЛЕД КАТО ТЕЗИ ДВАМАТА ПИНОКИОВЦИ КИРЧО И КОКОРЧО ВЗЕХА ВЛАСТТА ?
    ЯВНО ДОБРЕ СА ВИ ПОАТИЛИ ПРОСТИБУЛЧЕТА ДРАСКАЩИ ,ПОЗОР СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ,ПРОДАЖНИЦИ !
  • 659 Ника

    4 3 Отговор
    Не очаквах такова слагане от Слатински.И що за тъпотия - ПУТИНИЗЪМ.Това е простотия.А що е МЕРКЕЛИЗЪМ,ТРЪМПИЗЪМ И БАЙДАНИЗЪМ?
  • 660 No name

    1 5 Отговор
    Що за злобна и неадекватна имитация на анализ сте публикували?
  • 661 Тц,тц

    2 4 Отговор
    Човече, защо въобще пишеш. Текст без смисъл, пълен със злоба, лъха на поръчкова простотия изсипана на хартия. "Пета колона в България"... Как въобще успя да избълваш толкова глупост в 200 думи...
  • 662 Българин

    1 3 Отговор
    Вий по-добре не дразнете мечката, че да не вЪ гази! И щом ни искараха толкова раболепни към Русия, защо трябва да се страхуваме?
  • 663 Марко Петров

    1 2 Отговор
    А бе Слатински, много си писал да защитиш националната сигурност. А ние реално сме колония на САЩ. Ние не искаме да сме колония на никого. Искаме наистина да бъдем независима държава. Да живее България.
  • 664 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 665 Холокоста

    1 3 Отговор
    АКО ПУТИН НИ НАПАДНЕ, РУСОФОБИТЕ ПЪРВИ ЩЕ ГО ПОСРЕЩНАТ С ХЛЯБ И СОЛ !
  • 666 Пантуди

    2 1 Отговор
    Др. Слатински като гледам сте учили по време на соца. Тогава имахте ли куража да пишете така? Забравили сте да споменете че България е член на ЕС и НАТО и всяко нападение означава ТСВ! Моля не вменявайте страх у хората!
  • 667 Марко Петров

    4 1 Отговор

    До коментар #393 от "Фффффф":

    А не сме ли американскс колония.
  • 668 Бай Ганьо

    1 2 Отговор
    Колко ти платиха за да пишеш простотии Кой си ти??? Новият екстрасенс или човек,който промива мозъци???!!
  • 669 Ти чуваш ли се

    2 3 Отговор

    До коментар #101 от "1111":

    Да дойде чужда войска и ти да ги посрещаш с хляб и сол. Ако искаш им купи и пържоли да им дадеш като ти взривят болницата или училището. Нещастник. Предател. Опомни се бе...
  • 670 Мирослав

    0 1 Отговор
    Дано чакаме с нетърпение !
  • 671 НЕ ЕКСПЕРТ

    1 1 Отговор
    От езика използван в това словоизлияние на черво място изниква въпросът: По чия национална сигурност е "експерт" господинът?! Аз мисля, че работата и целта на експертите по национална сигурност е СИГУРНОСТТА НА НАЦИЯТА, а не дрънкане в стил "аз и аверите на по чашка". Надявам се тоя да не го чуват по високите нива на дипломацията и политиката, защото е срамно някой наричаш себе си експерт да говори по този начин. Същото може да се каже и с други думи и "експертът" да прилича на експерт а не на овчар.
  • 672 Гост

    0 2 Отговор
    Това не може да бъде изказване на Експерт в областта на националната сигурност!
  • 673 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 674 Poql

    1 1 Отговор
    Поне пишете без правописни грешки !!!
  • 675 " селянин "

    4 2 Отговор
    За разпространение на лъжливи слухове и насаждане на умраза се носи наказателна отговорност ! Всяване на паника и страх у хората без основание също се носи наказателна отговорност !
  • 676 Кр.Николов

    2 4 Отговор
    Колко много злоба!
    Хайде да уважаваме чуждите чувства, та дори да не кореспондират с нашите.
    Лично аз съм пацифист, твърдо съм против неофашизма и съм за разбирателството. Харесвам и напълно одобрявам руската военна операция, защото за разлика от мнозина се интересувам от историята, предшествала тази "агресия".
    Прочетете и вижте не само не само американските и проамериканските новини и анализи.
  • 677 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 678 Интелигентен/ Иван Илиев

    4 1 Отговор
    Слатински,
    Не те знам какъв " експерт" си? - и по какво, но .....
    НЕ Я РАЗБИРАШ ПОЛИТИКАТА, НЕ Я разбираш!
    Слушай много добре изказванията на Путин и руската посланичка у нас!
    Не лъжат, и не заблуждават.
    Откровени са!
    Това е "Алфата и ОМЕГАТА" на техните думи:- че, "Войната не започва сега, а окончателно е ПРИКЛЮЧИЛА( предпазили сме се от една ИЗЛИШНА, още по- мащабна ВОЙНА -- световна и даже ЯДРЕННА ВОЙНА". - по вина на НАТО и САЩ, която война щеше да се случи.
    Но,........размина се, с .......военната операция в Украйна.
  • 679 Гхйгййх

    1 1 Отговор
    Бля,бля,бля....
    Празни приказки.
    На всеки е ясно,че българин няма да тръгне срещу руснак....НИКОГАААААА.
    И на Западняците и Америката също е известно .
    Така е било и така ще бъде.
    Никога няма обикновения човек, да бъде лоялен и верен на НАТО.
    Но пък за "Троянски кон "ставаме.
  • 680 Българин

    1 0 Отговор
    Какво правим с другата гледна точка ? Какво се случва с майките и дечицата които са убити по най-зверски начин в Украйна ? Какво правим с българите които ги избиха като кучета в Украйна ? Русия никога няма да нападне България ! Това може да стане само ако ние го предизвикаме, А вие много добре знаете по какъв начин може да стане това ! Ние сме най-верните кучета на НАТО ! Почти всички държави взимат неутралитет
  • 681 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 682 Как

    0 0 Отговор
    Малоумни глупаци
  • 683 Путин

    1 1 Отговор

    До коментар #574 от "Българи и руснаци сме братя!":

    Да живей!
  • 684 Заплашен

    2 2 Отговор
    Слатински, ти луд ли си?
  • 685 Психар

    1 3 Отговор
    Стига сте плашили хората бе ненормалници, подлоги Американски . Путин си напада ей така за кеф слаби държавици да си гали егото. Ако нямаше американска намеса и подкрепа войната да е свършила вече!
  • 686 Generalissimo FRANCO

    5 2 Отговор
    Трудно може да се добавят други аргументи към изложеното от Николай Слатински за възможна руска инвазия в България. Президентът Румен направи всичко , което зависеше от него за : "да прочисти МВР, МО, МВнР от корумпирани служители на ГЕРБ", да промени светкавично Избирателния Кодекс, открил пътя за машинно манипулиране резултата на гласоподаването, да настрои българи срещу българи....
    И което е особено опасно и смущаващо е липсата на обединена, достатъчно влиятелна демократична опозиция, която да защити убедително парламентарната ни демокрация и членството ни в ЕС/НАТО...
    Смущаващо е и безразличието на голяма част от народа ни към случващото се. Ще дам един смразяващ пример: на 3 март, на връх Св.Никола, един бабаит от агитката на Възраждане похитù знамето на Евросъюза като го захвърли на паважа пред безразличните погледи на служителите от НСО. Не последва арест, задържане, нито протест в НС, в основните медии....като че ли нищо особено не се е случило ..
    Ако продължаваме да търпим....един ден ще гласуване машинно напускане на ЕС/НАТО със всички трагични последици за нас, за децата ни, за следващите поколения!
  • 687 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 688 Свидетел

    3 1 Отговор
    Лошо платен палячо. Беден и некадърен артист, който оплюва колегите си шепнешком на директора в кабинета си. Рядко може да се види толкива жалък лакей, какъвто е Слатински. Следя го от времената на началната САРС КОВИД криза и се убедих какъв адски парцал е този човек, то се вижда по външността му. Такива като него, лабораторни мишки в световен мащаб отвориха кутията на Пандора. И те първи ще бъдат погълнати от нея.
  • 689 Кличко

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "СТАР ЕФРЕИТОР":

    Очаквате ги начело с подлогата янев.
  • 690 Коментатор

    1 2 Отговор
    Може и да ни нападне ако продължаваме да пращаме оръжие в Украйна и да дразним руснаците. А бежанците защо не ги държат в лагери, да ги тестват за ковид, да ги ваксинират и т.н.? Нали до вчера ни тормозеха изродите с епидемията, как така изчезна изведнъж? Другите бежанци къде останаха? Лицемери!
  • 691 Notorious

    1 1 Отговор
    Хората, не е трябвало да бъдат създавани!!!! Както казва Киро скалата ние сме пълни нещастници.
  • 692 Коментатор

    3 0 Отговор
    Може и да ни нападне ако продължаваме да пращаме оръжие в Украйна и да дразним руснаците. А бежанците защо не ги държат в лагери, да ги тестват за ковид, да ги ваксинират и т.н.? Нали до вчера ни тормозеха изродите с епидемията, как така изчезна изведнъж? Другите бежанци къде останаха? Лицемери!
  • 693 Факти

    3 2 Отговор
    ФАКТИ не се излагайте с такива статии .Стига сте писали не верни неща ,насаждащи омраза.
  • 694 Путин

    3 1 Отговор
    Ти който си писал тази статия колко взе щи ти стигнат ли
  • 695 tomito

    2 1 Отговор
    Че е поръчкова статията ,но много евтино и прозрачно, изтрябвали сме им на руснаците нас никой не ни иска .
  • 696 Лео 325

    0 2 Отговор

    До коментар #338 от "Лея13":

    Боже бива ли да си такава куха краварска подлога, заработи си шекелите, вече може да си отиваш в прайда...
  • 697 Бандера

    4 3 Отговор
    Ей сега като свалят паметника на болшевишката пумия, кремълският озъбен пумияр ще нахлуе да го защити със спец операция. Дръжте украинци, московските гадове потъват бавно и сигурно!!!
  • 698 Вуте

    0 0 Отговор
    За да дойдат първо требе да си възстановят КПСС-о, оти сега се пробват като царщина, ама нещо не им оди как си го мислат. А докато дойдат мое да почнат да говорат на китайски, а китайците вече мое да са тука.
    И си мислим така щото има руска поговорка, че за един бит двама небити дават, а в Китай казват: Не е важно котката дали е черна или бяла, важно е да лови мишки.
    Та в Русия явно са решили, че броя на битите е понамалял значително и за собствен комфорт требе да го увеличат.
    И докато се занимават с простотии, Китай ще лови не само мишки, ами и дракони ако поискат.
  • 699 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 700 Чочо

    3 1 Отговор
    Леко пяна ще ти излезе от устата! Колкото и да бълвате хората не са толкова русофил колкото като ви гледат двойните стандарти и Убийствата на отбранителни съюз дето ни вкарате да не си въобразявате чв хората са малоумни не виждат не четат не помнят ракетите в Горна Баня, не Руски а натовски.
  • 701 Алекс

    1 2 Отговор
    Не разбирам защо се дава трибуна на подобен изтъкан от злоба русофоб?Обидно е,че има подобни хорица сред нас, но от друга страна е добре да ги има,за да не забравяме какво би могло да бъде,ако им позволим да се доберат до пълна и безконтролна власт!
  • 702 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 703 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 704 Енчо Дянков

    1 2 Отговор
    Толкова много злоба и изопачаване на фактите и стремеж на бялото да се каже черно,просто не съм очаквал.Защо никой не каза че украинската армия,над 100 000 беше в готовност да нападне двете републики и са довърши това,което осем години правеше,този терор и геноцид над населението,факта че украинската армия започна военните действия срещу републиките вечерта към 22/23 часа,и на другия ден сутринта руската армия се включи в бойните действия за да защити републиките според подписан между тях договор за взаимопомощ?!,Защо никой не казва че се факти Украйна е все още в състава на правоприемник а на СССР - РФ,защото няма подадена декларация от незаконното правителство на Украйна до ООН?
    Е сега да питам кой е агресора?
    ?
  • 705 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 706 Неандерталецът с колата

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Щерю":

    ...и продължаваме да ти "цъкаме" минуси
  • 707 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 708 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 709 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 710 Скорпион

    4 1 Отговор
    От далеч лесно се лае,я вземи калашника да те видим тогава .На украинците да не би да им се воюва, ама като не ги пускат на границата, за мъжете говоря.А къде са им олигарсите, духнаха да си спасяват задниците, както ще направят и нашите богаташи дето имат палати навън.Само че тази целенасочена пропаганда при нас не върви
  • 711 Тихо

    2 0 Отговор
    Откровено невярна информация много а драматично поднесена меко казано от феминистка с брада. Спазваме благоприличие. Сега моята гледна точка. Няма да стане нищо от написаното горе, а е страхотно, че голяма част от читателите са добре информирани и знаят, че след подобни публикации трябва да те викат на разпит и да споделиш откъде разполага с подобна информация за руски терористи омби с часовников механизъм и други подобни глупост, защото иначе си просто клюкар.
  • 712 Болгар

    2 3 Отговор
    Американофилството е не по-малко зло от русофилството ,та нали точно заради членството в НАТО армията ни е в окаяно положение.Всеки знае колко голяма армия имахме преди да станем "член" на сегашния съюз,много жалко.
  • 713 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 714 Анонимен

    3 1 Отговор
    Не го знам тоя,военен експерт ли е,ама най добре да си пие хапчетата редовно,Карлуково още работи
  • 715 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 716 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 717 Садам

    2 2 Отговор
    Много глупости пишете
  • 718 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 719 Ай стига бе

    1 2 Отговор
    кой знае ,кои незнае тръгнал да пише,какво целие???
  • 720 Гост

    1 1 Отговор
    И този изпълзя от дупката си, обаче колкото и да ни внушавате всевъзможни неистини,народа ни не е глупав. Той се информира от много на брои места и тогава прави изводите си. С внушения и манипулация, чрез всички продажби медии нищо няма да постигнете неуважаеми ми Слатински. А теб те знаем от времето на великото нявга СДС що за пионка си господин манипулаторе.
  • 721 Без Не-то

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "МислеНе":

    Само махни Не-то пред "не обичат русия" и ще си най-точен!
  • 722 Times

    1 1 Отговор
    Абсолутно точно казано!!!!
  • 723 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 724 Javelin

    2 1 Отговор
    Проснитесь Болгары!!! россия ВАМ НЕ ДРУГ, А ВРАГ!!! россия АГРЕССОР, путин МЕЖДУНАРОДНЫЙ ТЕРРОРИСТ!!!
  • 725 Арее мааа

    1 0 Отговор

    До коментар #644 от "Аре ма":

    Заминали вече да помагаш на руснаците маа
    Ако не си Пиши
    Хахаха
  • 726 Браво

    1 0 Отговор

    До коментар #647 от "Оптимист":

    Много добре си го написал...точно така е !!
    Айде с чемодана а на вокзала !
    Лицемери такива
  • 727 Всезнайковци...

    2 0 Отговор

    До коментар #624 от "незнайко":

    А защо социализма не завладя света ?!?!!!!
    Айде да отговориш !!!
    Помисли си защо стана така, че капитализмът го е завладял.....аре мислииии, ама с горната глава !!!
  • 728 ЗА 3ТИ МАРТ , ТАЗИ ГОДИНА ..............

    2 0 Отговор
    ВСИЧКИ ЗАПАДНИ ДЪРЖАВИ СА БИЛИ ПРОТИВ РУСКО ТУРСКАТА ВОЙНА - КОЯТО ЗА НАС Е ОСВОБОДИТЕЛНА ............. ДНЕС Е СЪЩОТО И ИМА НЯКАКВА ВЪЗМОЖНОСТ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ !
  • 729 Георги Крумов

    1 1 Отговор
    Лекцията е бълнуване на човек, който умира от страх пред военната мощ на Русия. Това не може да стане, поради това, че ние сме член на НАТО. То означава противопоставяне между САЩ и Русия, което е начало на трета световна война. Дори да стане, би довело до излизане от агресивния блок НАТО и неговите североатлантически "ценности". Това е добре за България. Само Русия може да ни помогне да върнем боеспособността на българската армия, съществувала преди криминалния преход. Освен това, Путин не решава сам. Това е решение на РУСИЯ, чиято цел е свързване на двата славянски народа, а не противоборство, предизвикано от опитите на САЩ за манипулиране на украинското общество.
  • 730 Този коментар е премахнат от модератор.