Last news in Fakti

29 Март, 2022 13:01 4 462 142

За Адолф Путин, Рибентроп-Лавров и Гьобелсина Митрофанова

  • митрофанова-
  • путин-
  • лавров

90% от поведението на Гьобелсина Митрофанова си е чист, открит, пряк и директен резултат от нейните личностни дефекти

За Адолф Путин, Рибентроп-Лавров и Гьобелсина Митрофанова - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Не смятам, че винаги най-простото обяснение е най-достоверното, макар че Бръсначът на Окам много често улеснява намирането на вярното решение. Но в същото време почти инстинктивно възразявам срещу преднамереното търсене на някакъв много сложен, дълбоко закодиран, съзнателно заложен и последователно провеждан замисъл.

Ето, и по отношение на Гьобелсина Митрофанова се заредиха комплексни, дълбокомъдри, конспиративни и многопластово аналитични разсъждения, дешифриращи за непосветените нейното поведение като функция на редица системни и структурни, синергийни и ентропийни обстоятелства!

Съгласен съм, че има несъмнени инструкции, идващи от Адолф Путин и Рибентроп-Лавров, които са допълнителни мотиватори за хулиганското, арогантно, мутреещо, праволинейно и на пръв поглед безмозъчно поведение на Гьобелсина Митрофанова. Всеобща констатация е, че колкото повече руското Външно министерство е под властта на корумпирания, по старчески похотлив, първосигнален и недостатъчно интелигентен Рибентроп-Лавров (впрочем, не само с дипломатическите си безобразия, но и със сластолюбието, повърхностното си напъване да изглежда умен, алчността, арогантността, тщеславието и слугинажа на новия Адолф, Лавров започва да става копие на Рибентроп, сякаш Рибентроп буквално се е преродил), толкова по-слаби и по-брутални, безпардонни и като слон в стъкларски магазин се държат навсякъде руските посланици.

При все това, с подобни нагласи към и оценки на поведението на Гьобелсина Митрофанова - че тя е просто функция на инструкции и указания - някак се оправдава поведението ѝ спрямо България.

Според мен нещата са далеч по-семпли. Ние имаме посланик на Адолф Путин, който (всъщност която) е безспорното дъно, до което е паднал един представител на чуждестранния дипломатически корпус в България! Ако някак определим досегашния най-слаб посланик, идвал у нас за последните десетилетия, то Гьобелсина Митрофанова е с пъти под него. С пъти!

Такова чудо не е било изпращано в България и самото ѝ присъствие тук е обида както за страната ни, така и за самата Русия. Гьобелсина Митрофанова е уникум – ограничен човек с ниска обща култура, невъзпитана до арогантност, без позитивна ценностна система, без поне минимален интелектуален капацитет, лишена от капка обаяние, ощетена от поне някаква женственост.

Да се търси умишлено за посланик възможно най-неподходяща и отблъскваща персона, пак трудно би се намерила такава, която да е приличаща поне отчасти на Гьобелсина Митрофанова. Свидетели сме на безпрецедентно лош избор и той говори за четири неща, свързани с Адолф Путин и Рибентроп-Лавров:

- Първо, те пет пари не дават какво която и да е държава мисли за тях и за Русия.

- Второ, те демонстрират, че техните критерии за избор на посланици не се базират на професионални качества и не се определят от рационални критерии, а от някакви други, идеално пасващи на създавания от двамата образ на силна, брутална, арогантна, агресивна Русия, която с отказ от спазване на правилата на световния ред търси признаване на статут на велика сила; Русия, която другите може и да не уважават, но трябва да се страхуват от нея.

- Трето, те пределно ясно съзнават, че поведението на тяхната Русия като монстър, който трябва да плаши и като мастодонт с газово-нефтена и ядрена бухалки, изобщо не е свързано с качеството на дипломатите и на дипломацията; общо взето почти в духа на Троцки от времето на болшевишката революция – каква ти външна политика, затваряме тази лавка и се стремим към световна революция. Е, чак към революция не, но към „передел“ на света – да. Чрез шантаж, чрез рекет, чрез изнудване, чрез взимане на цели държави като заложнички. Единственото друго чувство, освен страха, който Русия приема спрямо нея, е Стокхолмският синдром, а той в сферата на геополитиката може да бъде наречен и български синдром.

- Четвърто, те ни дават на нас българите да разберем, че не ни броят за живи или поне за достойни да мислят изобщо за нас, затова им е все едно кой ще бъде посланик у нас – може дори някаква случайна женица от партията на Жириновски.

Ето защо 90% от поведението на Гьобелсина Митрофанова си е чист, открит, пряк и директен резултат от нейните личностни дефекти и интелектуални дефицити. Тя има пълен карт бланш да бъде в България себе си и го прави на макс.

В заключение, ние не можем да променим нищо от визията, която Адолф Путин и Рибентроп-Лавров имат за света и мястото на тяхната Русия в него. Това е патология на геостратегията и циклофрения на геополитиката. България тук е безсилна да внесе каквато и да било корекция. Още повече днешната страхлива, боязлива, плашлива, треперлива България, която не смее дори символично да подкрепи военните усилия на Украйна в битката ѝ за своята независимост, в битката ѝ за региона на Черноморието, в битката ѝ за Европа, в битката ѝ за Запада.Но поне можем да прогоним Гьобелсина Митрофанова.

Да, на нейно място пак ще дойде някой сляп инструмент на безумната воля към разрушения и военни престъпления, престъпления към човечеството и геноцид на Адолф Путин и Рибентроп-Лавров. Но който и да дойде, ще е поне малко по-интелигентен, поне малко по-възпитан, поне малко по-дипломатичен и поне малко по-приемлив като излъчване от сегашната посланичка. По-лошо от това, което е тя, няма как да бъде. Тя наистина е дъното.

И възниква логичинят въпрос – защо точно на нас тя трябва да се случи?

Утре децата и внуците на днешните българи ще питат – как можаха правителството и президентът да я търпят, как можаха да понасят униженията, на които тя подлагаше България?

Поне в името на децата и внуците на днешните българи трябва да я изпратим незабавно обратно в Русия.

Не просто незабавно, но и немедленно!


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 157 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грульо

    135 63 Отговор
    Чудих се кой е толкоз злобен, че е налепил таквиз епитети на държавни служители на независима страна, оказа се една от редовните подлоги. :D

    Коментиран от #29, #44

  • 2 Zzzzz

    141 68 Отговор
    Факти,защо му давате трибуна на тоzи смешник?

    Коментиран от #19, #140

  • 3 Аман от

    117 58 Отговор
    русофобия. Вече почвам да си мисля, че трябва да посетят и нас. Толкова изрод да имаме не е нормално бе слатински.

    Коментиран от #20, #28, #139

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Българин

    67 76 Отговор
    Тази още ли е в България. Що за гьонсурат трябва да си, за да не си си събрал още партакешите си? Тя е дефакто персона нон грата. Направо да я обявят и де мре персона нон грата и да се свърши накрая!

    Коментиран от #18, #127

  • 6 Зззз

    89 32 Отговор
    Я марш оттук бе ,айде да не ви вадим и на вас седесари ниедни мръсните ризи,че 32 години страдаме от такива нереализирани мишки по времето на соца.
  • 7 Grote Olifant

    75 31 Отговор
    Пернишкият пак се разписа. Гладен няма да умре. Най-големите предатели обикновено са най-верните на идеята. Нали всичко било въпрос на дати.
  • 8 Сократ

    71 26 Отговор
    И този с опорките тип Бай дън. И д и о т.
  • 9 И се чудя

    45 25 Отговор
    Сталин кой е? Байдън ли?
  • 10 Краварче

    83 34 Отговор
    Такава статия не се чете, заглавието буди смях и показва, че нищо смислено няма в самия текст. Много ниско ниво на западната пропаганда.
  • 11 Пловдив 1912

    66 28 Отговор
    Този колко е злобен...колкото всеки капиталист...който се явява като робовладелец на бели роби...тази изобщо няма нужда да се коментира , Карлуково е решението...
  • 12 Източна ромелия

    62 21 Отговор
    Този още от времето на СДС-то ближе хамерички задни отверстия
  • 13 гражданин

    29 37 Отговор
    Евала за заглавието.
  • 14 С тези приказки

    54 19 Отговор
    Ех Слатински и за партиен секретар в Слатина не ставаш. Да ме прощават слатинчани.
  • 15 Брях таварич Митрафанавна

    23 43 Отговор
    Стара и сдъфкана чанта.Мноо та одумват тука мъри Митрафанавна.Поне да беше некоя по-представителна кат оная,говорителката на Лаврича(че не моа си спомна името й сега...а,...Захаравна),ами ти стара,загубила чар(а може би и нокога да си нямала) и ги дразниш тука на хората.

    Коментиран от #24

  • 16 Тошо

    54 18 Отговор
    ДЯДО НИКОЛАЙ С ТОЯ САПУНИСАН МОЗЪК ИДИ СПЕШНО НА ПСИХИАТЪР. МНОГО СИ ЗЛЕ ЧОВЕК !
  • 17 Прекрасна новина

    17 18 Отговор
    След като по миналата нощ Въоръжените сили на Украйна ликвидираха батальон на агресорите, заловиха и най новата им военна машина

    Коментиран от #96

  • 18 Зззз

    49 20 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    И Мустафето е още в България ,ааа днес нейните сънародници през 44 година са бомбадирали София, цвекета пред паметника още ли не си поднесал?
  • 19 Емил

    21 33 Отговор

    До коментар #2 от "Zzzzz":

    Абсолютно вярно! Не може по такъв начин да се обиждат лидери като Хитлер и умове като Рибентроп и Химлер и Гьобелс!!!

    Коментиран от #77

  • 20 Българка

    36 18 Отговор

    До коментар #3 от "Аман от":

    Ти открито призоваваш за война в България. Това се разследва и се лежи в затвор!
  • 21 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    42 19 Отговор
    Не искам този СлаНински с неговата мозъчна диария да ми развали обяда,
    затова няма да го чета...
  • 22 Урюрвкос

    40 14 Отговор
    редакцията дълбоко е ровила в кофите за боклук, материала смърди че се не трае
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Зззз

    25 10 Отговор

    До коментар #15 от "Брях таварич Митрафанавна":

    Е не всеки иска на стари години да си сменя пола за разлика от Мустафето.

    Коментиран от #117

  • 25 асссс

    20 7 Отговор
    Малко история.

    Ленин умира януари 1924. Веднага след това Великобритания признава СССР. Тогава се борят Сталин и Троцки за властта в СССР.
    Сталин иска да индустриализира първо СССР.
    а Троцки иска да експортира съветската революция. Троцки е човекът зад който стои Великобритания и се надява той да победи, заради това те признават СССР. Той иска да прави перманентни революции, демек да напада други държави.
    Идеята е следната след като СССР нападне някоя друга държава, тогава западните империалисти имат пълното основание да и обявят война, демек обявяват война на СССР. И по този начин искат да я превземат. Тя тогава е била слабо развита и не индустриализирана държава.

    След като се очертава, че Троцки ще загуби битката със Сталин, Великобритания скъсва с дипломатическите отношения с СССР на 27. Май 1927.

    На 10. Февруари 1929 Троцки е изгонен от СССР.

    Паралелно с това се развива кариерата на Хитлер, тогава Троцки пищи, че без Сталин няма да има и Хитлер. Смисъла е следният, след като Сталин иска първо да индустриализира държаната а не да я хвърли в безсмислени войни това не устройва британците и те започват да финансират Хитлер.

    През 1924 Хитлер прави опит за преврат. Хващат го и го вкарват за 5 години в затвор. Той пиши моята Борба.

    Той диктува на Рудолф Хесс неговите замисли и постоянно изразява предимството от един съюз на германия и Великобритания срещу СССР.

    този ръкопис се печата .

    1925- 10000 бройки

    1926- 7000

    1927- 56

    Коментиран от #45

  • 26 Бивш левскар

    23 11 Отговор
    Най смешния новинарски сайт.
  • 27 асссссс

    22 13 Отговор
    С парите от книгата му не стигат да купи нищо и камо ли да живее от тях.


    През 1928 Хитлер няма достатъчно пари да организира на партията си
    партиен конгрес. Но снабдява неговата СА-Група с униформи.

    на 20 Маи 1928 при изборите в германия неговата партия печели 2,9 процента и се класира на 9 място.

    През август 1929 Хитлер организира в Нюрнберг най грандиозният партиен конгрес в историята на националсоциалистите, с 30 специално наети влакове композиции той докарва 200 000 членове на партията и 60 000 членове на СА маршируват покрай него.

    И това при обстоятелствата че една година преди това той няма пари да проведе един партиен конгрес.

    зад тази промяна стои Великобритания и западната богата върхушка, която го е избрала да води войната с СССР.

    и днес пак нацистите са на първо място във войната срещу Русия.
  • 28 Мутрофанов

    25 32 Отговор

    До коментар #3 от "Аман от":

    аман от русороби, разсипахте клета българия, кремълски подлоги !!!
  • 29 Емил

    15 24 Отговор

    До коментар #1 от "Грульо":

    И циганите, дето работят при мен, се обиждат един друг на "циганин"! Руска подлога плюе американска подлога! Що, бе, завиждаш ли му, че получава долари, а ти рубли?!

    Коментиран от #62

  • 30 Мики Маус

    15 9 Отговор
    Дано да оставят Митрофанова. Тя е толкова "мила ,усмихната и деликатна", че няма накъде. По "добър" посланик няма от къде да извадят.
  • 31 Тока

    26 10 Отговор
    Малиии, тая пропаганда няма ли да спре? Не знам що си мислят, че нямаме собствени мозъци, като пишат тия работи. Чак е смешно, ако не беше трагично.
  • 32 Да, да

    23 12 Отговор
    Съвсем е изперкал вече. Преди беше интересен.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Някой

    27 8 Отговор
    Този трябва да се пази доста. Руснаците са търпеливи хора, но и те си имат граница на търпимост.
    Я чай с полоний, я ще му намажат дръжката на вратата с Новичок...
  • 35 Чест и почитания

    15 31 Отговор
    Много силен текст, описващ с точност руската действителност.
  • 36 Дааа

    26 8 Отговор
    ФАКТИ,ВИЕ ДА НЕ МИСЛИТЕ,ЧЕ ВИ ЧЕТЕ НЯКОЙ ПЪРВОЛАК.СМЕШНИЦИ.
  • 37 Кочо

    29 8 Отговор
    Тоя Слатински е уникален! Трябва да му дадат награда за най-верен евроатлантик, шпакловчик и слуга!
  • 38 Циник

    24 11 Отговор
    Стига публикувахте фашистки пасквили, бе, това е забранено в Евросъюза. Следващият път, когато Путин каже, че не сме истинска държава пак ще плачете като изоставени булки и ще се чудите защо е такъв лош, видите ли. Нали видяхте как се отнася към украинските фашисти? Да не се чудим после като почне и с нас така да се отнася.
  • 39 Сашо

    13 16 Отговор
    Аз предлагам да я държим. Тя е такова чучело, че още малко "дейности" и путинофилите ще се броят на пръсти.
  • 40 САТЪРА НА ХАНА

    21 11 Отговор
    СЛАТИНСКИ МНОГО Е ОГЛАДНЯЛ ЗАВАЛИЯТА
  • 41 Слатински,

    19 12 Отговор
    Като ти нахакат литър бензин по десет лева, спомни си какво си говорил… от такива “спецове” цял народ пати и плаща чужди сметки!
  • 42 До автора

    20 9 Отговор
    Николайчо, да не си падал като малък на главата си или сегашното ти състояние е резултат от липса на възможност за лечение?
    Съжаляваме те, а ти си удари 2-ра бустерна доза и мъката ти ще приключи без дори да разбереш! Ще бъдеш най-полезен на "демократичния и цивилизован запад" точно, като тор, функция, която са ти отредили и е постижима за напъните, които не ти дават мира! УСПЕХ!!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Фермер

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "Грульо":

    На кого от световните играчи е изгодно създаденото положение в Украйна разисква в беседа с немски журналисти високопоставеният служител на американската Агенция за национална сигурност (АНС) и д-р по философия Пол Кристи. Пол Кристи е изпълнителен директор на „Института за глобални перспективи“ на Колумбийския университет. Беседата се е състояла в редакцията на немския седмичник „Европейски икономически вестник“ в Бремен

    Коментиран от #46

  • 45 Емил

    9 11 Отговор

    До коментар #25 от "асссс":

    "Тя тогава (Русия) е била слабо развита и не индустриализирана държава." Като сега!
  • 46 Фермер

    18 3 Отговор

    До коментар #44 от "Фермер":

    „За да се даде отговор на всеки политически въпрос, трябва да се използва похватът, известен още от древния Рим: „Кой има полза?“На кого от световните играчи е изгодно създаденото положение в Украйна, започва професор Пол Кристи. За отговора на този въпрос трябва точно да посочим основния световен проблем на съвременността, чието разрешаване вече не търпи отлагане. Това, разбира се, е разрешаването на финансовите въпроси, възникнали от бързото развитие на икономиката на САЩ през последните три десетилетия. Държавният дълг от 17 трилиона долара виси като дамоклев меч над американската икономика и може да доведе до глобална криза.

    Коментиран от #47

  • 47 Фермер

    10 5 Отговор

    До коментар #46 от "Фермер":

    Ако на Америка u се наложи да девалвира долара, избавяйки се от дълговете (при положение че не се намерят други начини за излизане от дълговата яма), целият свят ще изпадне в дълбоката икономическа криза, защото доларът е световна валута, с която е свързано цялото световно производство. Веднага ще се прекъснат всички международни връзки. Спадът на производството във всички страни ще бъде неизбежен резултат от разрушаването на международното коопериране. Заради спирането на производството ще се появи огромна армия от безработни. Неизбежно ще се стигне до спад на жизнения стандарт.

    Коментиран от #50

  • 48 Ицо

    18 7 Отговор
    Тоя е най големия експерт по говорене на глупости
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Фермер

    8 5 Отговор

    До коментар #47 от "Фермер":

    Спадът на потреблението ще стане решаващ фактор за политически изменения в различни държави, когато безпаричието и гладът ще наложат преразпределение на собствеността и политически сътресения. В този свят, пълен с оръжия, омраза, неразбиране и отложени спорове, може да започне световна война за преразпределение на сферите на влияние. Нито една държава няма да избегне този сценарий, включително Америка. Не искам и да мисля какво би станало, ако в ръцете на група отчаяни хора попадне ядрено или друго оръжие за масово поразяване“, пророкува политологът.

    Коментиран от #57

  • 51 1717

    8 13 Отговор
    Ако се чудите къде е извора на словоизлиянията на лелята от снимката, прочетете творбите на Дугин. Там е написано всичко това е една смеска от скрита злоба и завист към обединеният западен свят, подлагане на съмнение на основополагащи принципи на човешкото развитие. Коминистическа пропагандна боза.
  • 52 MAN

    23 6 Отговор
    ТЕЗО ОТ 4 КИЛОМЕТЪР СПЯТ,АЛООО ИЗПУСНАЛИ СТЕ ТУРБО ПАЦИЕНТ.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Тракиец 🇩🇪 🇧🇬

    5 14 Отговор
    Не е нормално да сравняваш най великата личност живял някога на планетата Адолф Хитлер- обеденителя на Европа защитника на бялата европейска раса и защитника на България с банда руски комунистически зверове убийци и терористи. Това говори за теб че имаш много ниско ниво на познания и елементарна дл санитарния минимум култура и интелект
  • 55 Някоя си

    12 7 Отговор
    "корумпирания, по старчески похотлив, първосигнален и недостатъчно интелигентен" те тва директно напомня задядо джо байдън 😜😁🤣
  • 56 АЙДАР, АЗОВ, ДЕСЕН СЕКТОР

    21 10 Отговор
    СА ПИОНЕРСКА АРМИЯ ЛИ ?
    ТОВА СА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ОБОРУДВАНИ,ОБУЧЕНИ,ВЪОРЪЖЕНИ И ФИНАНСИРАНИ ОТ САЩ НАЦИСТИ!!!
    ОТЯВЛЕНИ ГЛАВОРЕЗИ,САДИСТИ И ИЗВЕРГИ ОБУЧЕНИ ДА УБИВАТ ИЗМЪЧВАТ И НАСИЛВАТ.....ДЕМОКРАТИЧНО ОТ САЩ
  • 57 Фермер

    4 3 Отговор

    До коментар #50 от "Фермер":

    „Осъзнавайки опасността от унищожение на човешката цивилизация, ние започнахме да търсим мирен изход от тази ситуация, продължава Пол Кристи. Проблемът е да се организира такъв катаклизъм, който да няма разрушителни последици за САЩ и техните съюзници. Тоест, трябва да се разиграе такава карта, че проблемът с дълговете да се разреши без световна касапница, в която самият ти ще изгориш. Предложено бе интересно решение, чиято същност сега ще представя. Възможността да си погасиш дълговете, без да падне стандарта на собственото ти население, може да се осъществи за чужда сметка, колкото и цинично да звучи това. Трябва да се намери някой, с чиято помощ Америка би могла да реши финансовите си проблеми.

    Коментиран от #60

  • 58 Пут Ин Ам-Гъл

    6 17 Отговор
    НЕ! Не трябва да се гони! Толкова пpocта тьотка, отвръщаваща и най заклетите ни съветофили няма да намерят да ни пратят . Трябва да се остави да бълва змии и гущери, а вие продължавайте да пишете г-н Слатински. Ако и сега не видят истинското злобно и уродливо лице на кремълската управа, не ни остава друго, освен да чакаме времето да си прибере и последния съветофил - каксимум 10 г.
  • 59 hihi

    14 8 Отговор
    Тази злобничка реторика с лепенето на обидни прякорчета е на ниво първокласник. Само напълно безмозъчен индивид би се повлиял от толкова вяла и нескопосана пропаганда. Но пък то 90% обществена подкрепа стига...
  • 60 Фермер

    5 4 Отговор

    До коментар #57 от "Фермер":

    И такова решение бе намерено - самата история дава този шанс. Събитията трябва да се организират така, че целият свят, всяка една държава в една или друга степен да участва в разрешаването на финансовите трудности на Америка. Такава глобална кооперация не само ще позволи да се запази мирът на планетата, но и ще даде възможно най-силен импулс за напредъка, който ще последва. За да се справят с дълговете, на САЩ им трябват нови пазари, които по мащаба си да бъдат съпоставими с американските. Единственият такъв пазар е европейският. Следователно трябва да се намери начин, който ще доведе до пълното отваряне на европейския пазар за САЩ

    Коментиран от #63

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Грульо

    16 8 Отговор

    До коментар #29 от "Емил":

    Разликата е, че този наистина е подлога, което се вижда не само от тази статия, в която се опитва да ги омаскари, но не му се удава, и се налага да им слага несъразмерни епитети, белким некой глупак повярва. :D

    Коментиран от #87

  • 63 Фермер

    8 3 Отговор

    До коментар #60 от "Фермер":

    За целта икономиката на Европа трябва да бъде преориентирана към още по-тясно сътрудничество със САЩ. По същество, иде реч двете икономики буквално да се слеят в една, като взаимно се допълват. Следователно трябва да се създаде такава ситуация в Европа, при която европейците сами да се откажат от енергийното сътрудничество с Русия и с други доставчици на енергоносители и да свържат своя икономически интерес с доставките на американски енергоносители“.

    Коментиран от #66

  • 64 Коко

    11 10 Отговор

    До коментар #4 от "Стойко":

    И аз съм си взел пет приятелки от украина и те поздравяват всички българи вече поздравиха лично десетина мои приятели разбира се срещу малки суми

    Коментиран от #85

  • 65 Теодоро

    12 9 Отговор
    МАЗЕН ПАСКВИЛ слатински в затвора..
  • 66 Фермер

    9 4 Отговор

    До коментар #63 от "Фермер":

    „Тоест Западът няма намерение да отстъпи Украйна на Русия?“, е логичният въпрос, зададен на философа.
    „Какво общо има тук Украйна?, реагира гостът. Дали Украйна ще остане единна върху картата на света или ще се разпадне няма никакво значение за разрешаването на основния проблем. Главната цел на събитията в Украйна е да разделят Европа и Русия дотолкова, че европейците напълно да се откажат от сътрудничество с Русия и да преориентират икономиката си към пълно сътрудничество със САЩ. Главната цел е по-здраво да се обвърже икономиката на Европа с икономиката на САЩ, а междувременно какво ще става с Украйна, това не интересува никого.

    Коментиран от #80

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 ТОЯ

    8 4 Отговор
    ПОСЛУШКО СЛУГИНЧО И ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ ТОЧНО ДА НЕ ИЗКАЗВА МНЕНИЕ ПРИСМЕЛ СЕ ХУРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ ДВУЛИЧНИК
  • 69 Трак

    8 15 Отговор
    Путин ще бъде ликвидиран от Азов и Десен Сектор

    Коментиран от #131

  • 70 Дядо Йоцо

    16 7 Отговор
    Слатински, титане на мисълта! Как го сътвори този пасквил с това нелепо заглавие претендиращо за оригиналност! От 100 км . се вижда, че не си нищо повече от интелектуален лилипут, безсрамен слагач! Веруюто ти е "Прави плонжове с 200 на силните на деня"! Бъди спокоен, заработил си си грошовете от господарите!
  • 71 Александров

    9 14 Отговор
    Тая Мутрофанова трябва да се препарира и да се изложи като централен експонат в музея на съвременния нацизъм.

    Коментиран от #76

  • 72 Тракиец

    9 5 Отговор
    Факт

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 1111111

    7 10 Отговор
    есента идва, а с нея и глада.
  • 75 Очевидно

    13 8 Отговор
    Авторът не е отгледан добре. Никой не го е научил, че не е хубаво да се измислят обидни прякори на другите хора. Жалко за него, а защо Факти публикува простотии ?
  • 76 Тракиец

    8 3 Отговор

    До коментар #71 от "Александров":

    В музея на съвременния КОМУНИЗЪМ !!!
  • 77 браво

    6 6 Отговор

    До коментар #19 от "Емил":

    Значи се гордееш с любовта си към фашизма...
  • 78 НЯКОЙ

    12 0 Отговор
    Ако си мислите, че в коментарите ще намерите някакво достойнство - не, там има само чуждопоклонничество, граничещо с предателство!
  • 79 И КИЕВ Е РУСКИ

    9 11 Отговор
    ники ники Гад мръсна
  • 80 Грульо

    10 9 Отговор

    До коментар #66 от "Фермер":

    Да, САЩ въртят най-голямата пирамида понци схема в света, а знаем че пирамидите оцеляват докато има нови роби, които да я държат. Свършат ли балъците, пирамидата пада, откраднатото си остава за крадците, окрадените пият една студена вода и след това нова пирамида.
  • 81 кнаус 485

    13 7 Отговор
    Тоя индивид автора пак заработва.....голямо недоразумение е...... четох въобще като видях автора....
  • 82 Пернишки селяний

    13 9 Отговор
    Още един кьорав експерт, който не познава фашистките символи, фашистките методи и издевателства, а се опитва да ги вмени на други, само защото самият той си е измислил мисленето и е останал само по конструкция.
  • 83 Zz=SS

    7 17 Отговор
    Изключително добре написано! Всичко е явно и ясно!
    Тази смешна чиновничка на посолството на Руската федерация трябва, не веднага, а немедлено , без даже и чамадани да напусне България и територията на ЕС!
  • 84 гтр

    14 5 Отговор
    Това е някакво литературно есе, а не анализ на експерт.
    Този патриот не беше ли женен за съветска гражданка?
  • 85 666

    6 11 Отговор

    До коментар #64 от "Коко":

    Това са рускини от Донбас с украински паспорт, избягали от освободителите на Путляр! А ти явно си сводник, щом прибираш пари от тях и им се плаща от твои приятели, които явно по любов не могат да си намерят нищо и имат мазоли на ръцете, но не от работа, а от лъскане на малките джобни играчки!
  • 86 Анавв

    14 5 Отговор
    Слатински не се е убъркал ,той окончателно се е побъркал за да пише тези простотии,да обижда свестните и да защитава окраинските фашисти ,ухажвани от световните агресори САЩ ,НАТО ,ЕС ,и продажните укробългарски продали се медии на сатанинските манипуланти! Този да се срамува от пасквила и се извини на разумните мислещи хора!
  • 87 Емил

    0 6 Отговор

    До коментар #62 от "Грульо":

    А ти все още се стремиш да станеш подлога!? Не си защитил още позиция на платена подлога и сега се напъваш!!!
  • 88 ген Столти

    9 2 Отговор
    Винкела си е винкел, него нищо не го променя освен топилна пещ.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Иванушка  🇷🇺

    19 6 Отговор
    Кажи му слатински и прескочи "статията".
    Този е с акъл на петгодишно хлапе.
  • 91 НЕ ТРОГАЙТЕ РОССИЮ ,

    11 6 Отговор
    ГОСПОДА ИДИОТИ!
    НЕ ТРОГАЙТЕ РОССИЮ!!!!!!!!
  • 92 отврат

    18 4 Отговор
    "ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати."

    Аз бих казал, че Факти публикува мнения само от една гледна точка и не насърчава никакви дебати. Също така бих добавил, че спирам да чета този сайт, който открито насажда омраза към инакомислещите!
  • 93 ей тъпанаристига сте сравнявали

    4 11 Отговор
    АДОЛФ ХРИСТОС с московското джудже 😠
  • 94 Драйф

    14 3 Отговор
    Ама кви експерти сме си отгледали не е истина.Изказ възпитание интелект..ум да ти зайде
  • 95 Трън дрън

    16 6 Отговор
    Самото заглавие индиректно призовава към насилие. Авторът или доста добре е купен или се е разболял от кофти болест. Може би некои институции трябва да се самосезират.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Безпристрастен

    13 3 Отговор
    Ти не ни прилагай техниките с " прозореца на Овертон".Прилагате е 30 години. .В началото- сполучливо...Кой не скача е червен! За да скочите лично вие във ямата със народни пачки.Сега ,заради чужд интерес,ни тласкате насила в икономическо блато. Но дебелата сметка,ще е плащаме ние-6 милиона обикновени българи.Не вие- на яката хранилка .
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Ей, Слатински …

    12 4 Отговор
    … превръщаш се в глупаво “куче, което лае на голяма сватба. Дума дупка не прави, но попитай какво е ставало с някои изрекли думи?
  • 100 Карло

    18 4 Отговор
    Не обиждайте Слатински,той толкова може.
    Показва се и пише простотии,защо ли.
    Търси хранилка за дъщеря си,неосъществен още дипломат. Това е!
    А той отлично знае,че всичко идва от космическия дълг на САЩ—17-18 трилиона долара,който може да се изчисти с войни и заграбване на чужди богатства.
    По-голямата част от аудиторията има капацитет да развие казуса.
    Кой го интересува Окраина.Никой.

    Коментиран от #105

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 ужас

    18 3 Отговор
    Тази статия откровено проповядва Фашизъм! Не знам кой уважаващ себе си електронен ежедневник би я публикувал!?
  • 104 Далавера

    14 3 Отговор
    Леле, как пернишки брани поста на дъшеря си в Киев!? Ще му подхвърля една идея, която да сподели с паситата и ленчетата:
    Да спрат пенсиите на всички пенсионери, които не заклеймят Путин!!!
  • 105 Дългът на САЩ

    10 2 Отговор

    До коментар #100 от "Карло":

    Той отдавна е надхвърлил 30!!!

    Коментиран от #106

  • 106 Карло

    6 0 Отговор

    До коментар #105 от "Дългът на САЩ":

    Приемам корекцията. Благодаря ти.
  • 107 ХАН КРУМ

    17 2 Отговор
    Комплексарчето Слатински ,пак се е развихрило!Добре е ,че в България има и истински професори, наред с хилядите измислени псевдо учени ! Митрофанова ли ви пречи 32 години или това ,че сте пълни глупации неграмотници?Всеки ден да драскате и плюете , платено или безплатно ,ефекта е нулев.Няма как да я подчините и да я продадете държавата и българите на новите си господари,нещастни лакеи.За 32 години не успяхте и сега нямате шанс.За това сте бесни и злобни! Но идва време за плащане на сметката за вашата некадърност и продажност , за съсипаната страна и мизерстващия народ! И бъдете сигурни ,че ще си платите.
  • 108 8879

    10 4 Отговор
    Ще бъда кратък: слатински, да ти измре гнусната семка.
  • 109 Разгологъзено мутрофонче

    10 0 Отговор
    Иде ми да се гръмна отзад....тоя ни застреля с правата лопата 😢😢😢
  • 110 Гражданин

    18 2 Отговор
    Трябва да се изгони от страната и Мустафа защото излъга в официална декларация на посолството че, в Украйна няма биологични лаборатории. Тези лаборатории доведоха да чумата по свинете, птичия грип и чумата по овцете и огромния брой болни от СПИН в Украйна. Лъжкиня.

    Коментиран от #121

  • 111 минувач

    18 2 Отговор
    Пак ли тоя парцал показвате!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 КремтодороваМинджева

    15 0 Отговор
    Много вони, стига сте ровили баклуци то сметището!

    Коментиран от #124

  • 114 В момент,

    12 1 Отговор
    когато всички страни трябва да са премерени в изказа той нароил простотия до простотията. Угодничеството спрямо „Козяк” ражда подобни нелепи четива.
  • 115 ИСКРЕННО И ЛОГИЧНО

    5 4 Отговор

    До коментар #4 от "Стойко":

    Бог да пази Украйна и България

    Коментиран от #129

  • 116 Пепа Чевръстата

    3 10 Отговор
    Казват че посланника е огледало на държавата която го е изпратила.В РУСИЯ Може да я имат за КАПЦИТЕТ ?
  • 117 Тука си в неправилна позивия.

    1 9 Отговор

    До коментар #24 от "Зззз":

    Ако ги гледаш и двете Мустафата и Митрафанавна,то изразът,който употреби е точно за Митрафанавна.Чето го употребяваш тоя израз,както и често не фата декиш,сиреш наизус си го приказваш.
  • 118 Анонимен

    12 0 Отговор
    Постигаш точно обратният ефект, комсомолски!
  • 119 Какво му отпечатвате

    16 3 Отговор
    дебилщините на тоя? Много е зле, за принудително лечение е, в специализирана клиника. Такива са всички краварски подлоги.

    Коментиран от #128

  • 120 демокраничнасофра

    15 4 Отговор
    Комуниста-комсомолец Слатински станал демократ и западен краварски либерал. Смях! Бояджия...Всички ком. активисти, ДС сътрудници и прочие комунистическа гмеж са първи демократи...просто жалка картинка.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 124

    16 5 Отговор
    Слатински, жалък си с русофобията и лъжите си!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Сламката вижда,гредата не вижда

    13 4 Отговор
    Много евтино е, написаното!
  • 126 Гошш

    2 12 Отговор
    Всеки ден се убеждавам, че от рушляците по долно племе, няма! В Украйна имало биолаболатории, хаха убеден съм, че в расия, империята на злото има повече такива лаборатории от украинските.
  • 127 Любопитко

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    Ти още ли се мислиш за "българин", соросня без родна???
  • 128 Напротив,

    4 0 Отговор

    До коментар #119 от "Какво му отпечатвате":

    точно подобни дИбЕлизми постигат обратния на целения ефект😏
  • 129 ЛОГИЧНО

    6 0 Отговор

    До коментар #115 от "ИСКРЕННО И ЛОГИЧНО":

    Бог да пази България! За Украйна - Бог дава, ама в кошара не вкарва...
  • 130 ЦЪРВУЛАН СЛАТИНКОВСКИ

    14 2 Отговор
    СЕ ИЗКАЗА
  • 131 Трак?

    6 1 Отговор

    До коментар #69 от "Трак":

    Тебе дъската не ти трака, а оглушително хлопа😯...
  • 132 не може да бъде

    8 1 Отговор
    Който пише и говори такива героични неща непременно трябва да бъде приет в едно специфично болнично заведение ,което се обитава от Цезари ,Наполеони,Робин худовци и други герои -заради собственото си добро ,разбира се!
  • 133 БУЛЕКЗИТ И НЕУТРАЛИТЕТ!

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Стойко":

    А славата на Окраина (Украйна) е в порно сайтовете!
    Нищо чудно и твоята приятелка да припечелва там :)))
  • 134 Шоп от Сердика градъ

    2 2 Отговор
    Г-жа Митрофонова или другарко .... Въпроче!?!? Ако не бяхме ние преди 1158 години ... Да ви дадем език и Вяра , днес на какъв език щяхте да ни обясните , че ние без Вас нямало да съществуваме ? И ако Цар Борис Кръстител не Ви беше изпратил Киприян Български да ви покръсти , още щяхте да вярвате в птичките и пчеличките...... И още нещо, ние Българите не сме останали само Софийска област, не заради Вас -Руснсците , а въпреки Вас ! Поздрави г-жа Митрофонова!
  • 135 Шоп от Сердика градъ

    2 1 Отговор
    И още нещо, г-жа Митрофонова, през 864 година проверете как е изглеждала Плиска, нашата Столица и вижте по същото време какво е било в Москва и Санкт Петербург ! Още един път поздрави!
  • 136 Институциите спят

    9 2 Отговор
    Абе,този не трябва ли да бъде подведен под отговорност за реч на омразата??
  • 137 Номенклатурчик

    7 2 Отговор
    Слатински, професоре номенклатурен! На времето майка ти пътека направи до кабинета на Станко Тодоров за да те уреди на работа. Баща ти използва всичките си връзки за да те освободи от военна служба. В казарма не си ходил на военен експерт се праскаш. Ръсиш безкрайно злъч и злоба всеки ден. Спри се най-накрая, изчадие адово!

    Коментиран от #138

  • 138 Раменца и ханш

    3 0 Отговор

    До коментар #137 от "Номенклатурчик":

    На Слатински раменцата са пилешки,а ханшът - дамски. Глдал съм го от 2 метра.
  • 139 Гешев

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Аман от":

    Ей тролско Боклу4енце, нали знаеш че анонимност не съществува.Внимавай в картинката,че лошо ти се пише.Човек ви остави да изкарвате пари за хляб,ама прекалявате.Внимавай като се прибираш в дупката дето спиш.Ти, и другия, с който сте в комбина сте предупредени.
  • 140 сноу

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Zzzzz":

    А-а...както се казва не с лошо...Тука чисто и просто става дума за лЮбов ..Колето знаеш че е притеснителен и единственния начин да изрази чувства е с политическо оскверняване на другия полюс...Понеже аз му знам подхода се досещам ,че иска да се обясни на мустафъту...Как се казва в романите ,любовта е сляпа..
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 МВР

    2 0 Отговор
    Чудно, тази шушумига как не са го привикали навремето в детска педагогическа стая, при наличието на такъв хулигански речник?! Налага се само едно логично обяснение - принудителен престой в психодиспансер и последвало прилежателно членство в ДКМС, изкристализирало в съвременно демократично превъплъщение, ориентирано към извличане на лични облаги, за сметка на обществото. "Кажи ми кой ти плаща заплатата и ще ти кажа какъв си" - неизвестен автор.