Last news in Fakti

10 Април, 2022 13:00 5 327 52

Просто не е смешно

  • министър-
  • атанас атанасов-
  • култура-
  • ирина асиова-диамант

Едно напушено хлапе си играе на министър

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Не просто не е смешно, не е и тъжно вече. Страшно е и зловещо! Правителството изпраща пагубни сигнали, че е сбирщина от инфантилни, полуграмотни, неспособни, отчаяни отломки от потъващия кораб на промяната. Затова ли бяхме по площадите?! Това ли е чегъртането, за да се покаже отдолу още от същото. Само от вчерашния ден ми настръхва косата…

Едно напушено хлапе си играе на министър, докато хората на изкуството у нас мизерстват! Още с в първите му медийни изяви беше ясно, че не става. Не просто не става. То крещи безпомощност и единствено привлича настървените до кръв гербави хиени.

Да замениш с инфантил боеца проф. Минеков, да го оставиш да го ръфа Рашидов и да го влачи по съдилища… това е предателство срещу един от героите на площада и дълбока, потресаваща неспособност да разбереш, че срещу мафията не се излиза с лигльовци от детската площадка.

А бездарните жалки сценаристи съчиняват нескопосани мафиотски сюжети, за да прикрият факта, че ИТН е заложник. Най-нагло вкараха и Македонския въпрос… да бе, ние сме пълни кре$ени и изобщо не виждаме, че целият този дебил&н водевил е, за да прикриете факта, че Слави не просто не може да управлява… уплаши се, направо се … от ужас. Но като имаш големи разходи, няма как, ще изпълняваш поръчките. Изобщо някой виждал ли го е това митично уморено чудовище от черната дупка.

Абе ей, смешници, толкова отчайващо нелепи сте, че правите Бойко да изглежда ПРОСТО величествен. Всичките ни надежди, цялата онази ядрена енергия от протеста… смачкахте я и я набутахте обратно в чекмеджето. Ей, взимайте се в ръце, че след вас идва апокалипсис!


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 99 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    61 21 Отговор
    Украински националисти, оттеглящи се от Мариупол, заловиха два чуждестранни кораба". Това съобщи в днес заместник-началникът на отдела на народната милиция на Донецката народна република (ДНР) Едуард Басурин, цитиран от агнция ТАСС. Единият от тях е "Царевна", на който са българските моряци.

    "В морското пристанище на град Мариупол отстъпващите остатъци от украински националистически части заловиха два чуждестранни кораба - "Царевна" и "Лейди Августа". Държейки екипажите на тези кораби за заложници, азовските националисти стрелят от палуби от 120-мм минохвъргачки, различни видове гранати, пускови установки и стрелково оръжие. Съдбата на членовете на екипажа на тези кораби и тяхното здравословно състояние все още не са известни. Народната милиция на ДНР, съвместно с въоръжените сили на Руската федерация, прави всичко възможно за спасяването на живота на моряците, насилствено държани от украински националисти", цитира ТАСС изявлението му в канала Telegram от пресслужбата на Народната милиция на ДНР.

    Коментиран от #11

  • 2 Последния Софиянец

    42 19 Отговор
    В САЩ официално разрешиха марихуаната.Нали искате да сте европейци?

    Коментиран от #13, #15

  • 3 сара

    93 5 Отговор
    Голям резил и излагация. Жалко за нашите надежди - оставени са в краката на такива инфантилни момци.

    Коментиран от #4

  • 4 Последния Софиянец

    39 18 Отговор

    До коментар #3 от "сара":

    Не ти ли харесват Европейските ценности!?
  • 5 Възмутен

    107 10 Отговор
    Едно зализано к.пеле си играе на премиер а банда пе.али на правителство.

    Коментиран от #31

  • 6 Behemoth

    58 22 Отговор
    Споко ще се научи момчето ...той ТИКВАТА се учи дванайсет години на ваш гръб и виж как се научи....дайте му време....и цигари...
  • 7 Последния Софиянец

    11 53 Отговор
    Тая па с диплома от някой български университет ще определя наклона на Кирчо. Той заедно с Асен дето са завършили Харвард. Абе къде е Харвард, къде е България. Пък и момчето може да си пада веселяк и да е почерпен или на стимуланти, но е завършил в Холивуд. България има огромен късмет с такива хора

    Коментиран от #16, #24

  • 8 С какво

    33 14 Отговор
    право се казва "напушено хлапе" и всякакви субекти , солидарни с жалкия имитатор от Банкя , си играят на развален телефон ? И се смятат за значими и оригинални в падението си ! Абсолютно жалка Ганьовщина !
  • 9 Българка

    69 7 Отговор
    "Не просто не е смешно, не е и тъжно вече. Страшно е и зловещо! ...Едно напушено хлапе си играе на министър, докато хората на изкуството у нас мизерстват!
    Затова ли бяхме по площадите?! "
    Подкрепям гнева и възмущението. Този палячо, който се подигра с достойнството на българите ВЕЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА Е ОТСТРАНЕН! Той е позор не само за културните дейци, но и за България. Върнете Минеков
  • 10 Комон Сенс

    29 1 Отговор
    За едно е прав авторът - изчегъркването не се състоя. Да, сигурно разни хора около новата власт вече подобряват скоростно социалния си статус. Но властчицата по места си остава в същите ония хора, срещу които избирателите протестираха и в последствие гласуваха протестно. Ни не би - гласът на обшеството явно няма да премести тези несменяеми фактори, дялъни камъни на всяка далавера и преразпределение.

    Останаха си съшите практики, дори в изказа на някои нови уж лица вече се наблюдават преки заемки от Тиквения език....

    Изоставянето на Минеков не е добър знак. Апропо, не е сам отой от протестиращите, който някак странно получава институционални шутове каче ли в момента е кабинет ББ4...

    За друго обаче човекът не е прав - не може да хули ИТН и БСП. тези формации са 50% от упралвението и то без тях не може да съшестввува. Съответно, тяхното мнение тежи толкова колкото на другите парньори, Освен това, тези фомации не показват нищо по-ралзично от тоеа, което се очкваше от тях.
    Щом другите 2 партии са намерили за добре да се колаират с тях, то нека бъдат така добри поне да извършат птомените по които беше постигнат кнсенсус преди гласуването на кабинета.
  • 11 Димо

    50 16 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Да се постави ултиматум на Украйна - или осигуряват коридор за моряците ни ,или им връщаме всички бежанци . Трябва да скъсаме всякакви дипломатически отношения с тази изкуствено създадена държава ,която е е.рейско отроче ( създадена от Ленин ). Руснаци по кръв и произход ,а се правят на нещо различно. Дори езикът им е 95% с руски думи. Руски македонци.

    Коментиран от #41

  • 12 Наско

    21 2 Отговор
    Палнах едно фасче и ме боли култура ми Янко за такива като вас!
  • 13 Нищо че в САЩ

    29 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    1. Продължителната употреба на марихуана е отключващ фактор за шизофрения.
    2. Ефекта от употребата на марихуана върху мозъка, поведението и реакциите е брутален, многопластов и изключително само негативен, до изчистването от кръвната картина.
    3. От това следва, че е абсолятно забранено шофирането при употреба на марихуана.
    4. Всичко написано горе, важи и за употребата на амфетамини и метаамфетамини. Те се различават от марихуаната, по това, че са изккуствено синтезирани, синтетика, което само говори за вредността върху мозъка, психиката и организма.
  • 14 Абе то

    17 5 Отговор
    И с Рашидов и Банов бая клипчета излязоха наквасен до козирката, дърти мъже, че една млада момче, артисти, с нестандартен поздрав го дъвчете. А относно ИТН по несполучлив сарайски проект не сме виждали. Всички с зависимости.
  • 15 Мъжът

    12 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    на госпожата помакиня , възмутена "моралистка " , е възрастен евреин , американец , с 5 или 6 деца от предишни връзки !
  • 16 Asdfg

    30 5 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Какъв Харвард бре? 🤣 Тези пееееаааси са супер неграмотни! 🤦‍♂️ Такива като теб ни ги натресоха!

    Коментиран от #21

  • 17 Рускиня

    8 10 Отговор
    Ирина Асиова - руско име! Сигурно е руски шпион!

    Коментиран от #20

  • 18 Дечицаа

    10 1 Отговор
    айде да нанкате от 14:00 до 16:00
  • 19 пс76гф

    12 31 Отговор
    Брей чудо голямо станало, че младежът се почерпил за рождения си ден и е решил да благодари за поздравленията на приятелите си. Голяма драма, голяма постановка и лъжи на опозицията, които всячески се стремят да съборят правителството, за да се докопат до парите, които идват от ЕС. То бива алчност, злоба, лъжи и инсинуации, ама опозицията мина всякакви граници.

    Коментиран от #28, #51

  • 20 Помакиня

    9 4 Отговор

    До коментар #17 от "Рускиня":

    от Разложко .
  • 21 нс6

    14 19 Отговор

    До коментар #16 от "Asdfg":

    По-добре Харвард от милиционерската школа и некомпетентни бивши мутри.

    Коментиран от #25, #37

  • 22 А когато

    9 14 Отговор
    тези от герб запалиха 40 души беше смешно а.Благодарете се ,че сме разбрани хора иначе щяха да текат реки от кръв на народни предатели.
  • 23 Просто човек

    9 4 Отговор
    Съжалявам и аз, но това е самата Истина... Опомнете се!
  • 24 Тъп

    11 5 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    В Харвард се пафка и няма рубли, абе както казваш европейски ценности
  • 25 Тъй ли?

    21 7 Отговор

    До коментар #21 от "нс6":

    И кое му е по-доброто? 3 лева бензин, 6 лева олио, ток за индустрията - 300% отгоре - оттам цените и те нагоре... Заеми по половин милиард всеки месец(седмица). Кое точно му е по-доброто???

    Коментиран от #40

  • 26 Иван

    17 4 Отговор
    Защо за Веждичката и за Банов нямаше дрегери? Тези от ГЕРБ много възмутени бе. И "всички" артисти е доста обобщено като понятие. По телевизиите отново са плъзнали зависимите, тези дето срещу някой лев и от майка си ще се отрекат. Къде било учило сега. Вие деца нямате ли? То бива помия, ама пък чак толкова. Вече си мисля, че никога няма да се оправи тази наша клета държавица. Прав беше Тиквун, материалът ни е калпав.
  • 27 Хаах

    4 9 Отговор
    Чудите ли се защо в Украйна избиват деца и кои и какви са тези високообразовани и преливащи натури от култура, дето ги избиват.
    Ами, така е в Руския модел и Свят.
    Чудите ли се защо в България мутри, мафиоти, дейци на културата, голяма част от ЕЛИТА, са на едно мнение и позиция спрямо младото поколение завършило в училища, където с тестове се оценяват знанията, а не с преписване и плагиатство.Каква арогантност в Парламента беше в началото към училите и живели в цивилизования свят млади хора.
    Чудите ли се защо факти и истини ЧОВЕШКИ, ни се интерпретират като пошли, неморални и незаконни.
    Ей тези руски ценности още май работят.
    Минеков е пример за честност и човечност, но не искаме да ни провежда политика на 20--ти век.
    Смяна на поколенията има, какво му е страшното е нередното.Свиквайте бе хора.Не 4, 2 години трябва да е мандата и хайде при обикновените граждани.
  • 28 Браво

    1 9 Отговор

    До коментар #19 от "пс76гф":

    Това е най-точният и синтезиран коментар на събитието. Бих добавила само - момчето - министър е зодия "овен", а при тях тъпи и слаби личности НЯМА. Хайде гледайте важното, а не се залисвайте с глубости и дребнавости.
  • 29 А стига де

    10 7 Отговор
    Предишния, Веждьо беше непрекъснато фиркан. Защо веднъж не го проверихте с дрегер и да му вземете министерството. Не оправдавам момчето, но сега всички скочихте срещу него, а за злоупотребяващи я с алкохол мълчахте.

    Коментиран от #36

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 случаен

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Възмутен":

    щот плешивия разсилен не си играеше
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Да излизаме и да ги гоним

    14 4 Отговор
    Не могат да се вземат в ръце, защото не знаят и не могат да управляват. Дубай си ги купи и фуражката с неговите отрочета опоскаха държавата. Наистина сега разбрахме, че Герб се е справял прекрасно. Имахме парички в банката и лятото ходихме в Гърция на море.

    Коментиран от #42

  • 34 Кики

    6 0 Отговор
    Адмирал Колчак , занимая когда- то очередний город , сказал;
    " Не трогайте артистов, проституток и кучеров .Они служат любой власти."
  • 35 Грую

    9 2 Отговор
    Иринке,долу горе съм съгласен с теб за написаното освен простотията ,че Минеков бил боец.Той просто е едно чер ве но ме ке ре.Нищо повече.
  • 36 А бе каУн

    11 4 Отговор

    До коментар #29 от "А стига де":

    Колко ,трябва да си обратното на остър за правиш сравнение на това л...но с Рашидов.

    Коментиран от #39

  • 37 Тогава стой гладен. Прост народ.

    8 5 Отговор

    До коментар #21 от "нс6":

    Гладувай и се радвай на харвардците и летеца
  • 38 Пекинска патица

    5 2 Отговор
    За разлика от предишните тиквени правителства, които бяха съставени изцяло от високо ерудирани интелектуалци и експерти.
  • 39 7,62

    5 6 Отговор

    До коментар #36 от "А бе каУн":

    Така е , прав си ! Веждата е мнооооого голямо л...о !!! Още по-пияяяяяяноооо
  • 40 7,62

    5 5 Отговор

    До коментар #25 от "Тъй ли?":

    Точно тъй ! По-доброто (всъщност най-доброто) е че герб никога повече няма да управляват и да крадът !!! Други въпроси ?
  • 41 Qwerty

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Димо":

    Къв ултиматум бе, братле! Няма и да го давам! Експулсирам всички, и им пращам 2 камикадзета! После член 5 на НАТО, и цирка е пълен! Ама те нащи управляващи са, са, абе нищо не са!
  • 42 Гепи црвл ът

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Да излизаме и да ги гоним":

    Непременно тр да се изходи във форума за да заслужи мизерните пет кинта от Кюлчев. Щото той тролът пари няма. Има само злоба и мн малко мозък поради което не може да вдене, че даже никой от неговите не го вава.
  • 43 Алооо

    9 1 Отговор
    Думи казани точно на място. Това Лике трябва да го махнат.
  • 44 КУЛТУРАТА

    8 1 Отговор
    ЕДИН ПИЯН , ДРУГ НАРКОМАН . КО ШИ ПРАЙМ СЕГА ?
  • 45 Кинжал

    6 2 Отговор
    Слави, не толкова не може да управлява, а му забраниха да управлява от едно посолство. Казаха му да се откаже доброволно от управлението, да намери някакъв начин, докато се подготвяше новият проект на посолството, наречен ПП. Затова той предлагаше неизбираеми хора за правителство, защото знаеше че няма да минат. За компенсация го включиха частично в управлението и му дадоха още няколко бонуса. Затова ходихме три пъти на избори! Посолството трябваше да замени проваленият дългогодишен проект с нов по--привликателен и дори доста по-послушен. На българският народ му се разигра един театър, а Радев беше наивно изигран, защото точно той, пътувайки в самолета за Китай заедно с Кирчо, искрено и наивно му е повярвал и го лансирал за министър. После се усети, но вече беше късно. БСП също се усетиха, а итн просто постлаха килима на новото чуждо проектче!
  • 46 БОБ МАРЛИ ОТ БОБОВ ДОЛ😝

    7 0 Отговор
    НО ИМА ЕДНА МАЛКА КОЛКОТО да сме РАЗЛИКА ЧЕ ТО(.....)СЕ Е „НАПУШИЛО” В ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ МИНИСТЕРСТВО НА КУЛТУРАТА!!!!🤔А НЕ В КЪЩИ С ПРИЯТЕЛИ ☝☝☝ А ИНАЧЕ ВСЕКИ САМ СИ ПРЕЦЕНЯ😉
  • 47 7,62

    1 3 Отговор
    А ти коя си и кой ти дава право на комплексна оценка ? Можеш да изказваш лично мнение и дотам !!!
  • 48 qwerty

    2 1 Отговор
    Правителството изпрати тези зловещи сигнали още в началото, а сега ще бере каквото е посяло.
  • 49 Хлапе ли?

    6 0 Отговор
    На 32 години хлапе? Ако беше такъв, щеше да му е простено, но на 32 години, не знам как може да мине за хлапе. Влязъл в политиката, заел поста министър, няма извинение за поведението си. Съжалявам, трябва да си понесе отговорностите.
  • 50 Ае обективно

    3 0 Отговор
    Какво ли не сме видели от политици. Този поздрави и пожела хубав петък. Не знаете дали е друсан, пиян и тн.
  • 51 Гост

    2 6 Отговор

    До коментар #19 от "пс76гф":

    Не съм фен на Кирчовците,вижда се че гола вода ,поне засега, но да изкараш момчето наркоман,пияница и какво ли не, това само гербажийчетата го могат.Тоя клип го гледах нарочно поне 7-8 пъти. Нито е дрогирано момчето,нито пияно. Просто си изразява някакво задоволство,усмихва си се нещо което си мисли или си спомня,всеки има такива моменти в живота в които както си седиш и те обземат някакви добри чувства,някакво усещане за радост,че живота не е низ от неприятности/ както си е в действителност/ а че има и хубави моменти Но Ганьо си е ..........по рождение и не споделя чуждите радости Жалка история...

    Коментиран от #52

  • 52 Еееее

    4 0 Отговор

    До коментар #51 от "Гост":

    Ами не е така. Изобщо не е. Не знам какъв клип точно сте гледали, или какви са ви разбиранията, но толкова отнесен, мисълта му тече бавно, физиономиите, които прави са неадекватни, хили се ни в клин, ни в ръкав.... Как пък не виждате, че нещата са зле???И това нямаше да направи впечатление на никого, ако беше изпълнение на някой непознат келеш. Само че, нито е непознат, нито е келеш. Защото това изпълнение е направено от министър, който е на 32 години!