Last news in Fakti

7 Юни, 2013 15:10 1 947 7

РЗС ще сезира прокуратурата за въдворяване на Сидеров в психиатрична клиника

  • рзс-
  • сидеров-
  • прокуратура-
  • психиатрия-
  • атака
РЗС ще сезира прокуратурата за въдворяване на Сидеров в психиатрична клиника - 1
Снимка:БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

РЗС ще сезира прокуратурата за въдворяване на Волен Сидеров в психиатрична клиника. Това се казва в официално съобщение на РЗС, което Факти.бг публикува без редакция, за да бъдем коректни към читателите ни, макар, че в съобщението има обидни квалификации:

"РЗС възнамерява да сезира компетентната прокуратура за предприемане на действия по реда на чл. 157 от Закона за здравето и Наказателно-процесуалния кодекс, с оглед въдворяване на г-н Сидеров за задължително лечение в психиатрична клиника. Налице са предпоставките по чл. 146 от Закона за здравето. Г-н Сидеров буйства, държи се неадекватно, налита на физически разправа с журналисти, заплашва политически опоненти с „чупене на глави, ръце и крака”, налита на бой в парламента, държи на заплата охрана от над 100 човека от гр. Самоков, които всеки ден пътуват до София с автобуси, без да разполага с лиценз за охранителна дейност, издаден от МВР. Г-н Сидеров публично използва цинични изрази, включително пред медиите, нарича трети лица с изрази като „педерасчета, презервативи, измекяри, ибрикчии, помияри, п...и, лумпени” и др. подобни. Достъп до тези медии имат и непълнолетни лица, а подобни порнографски изрази, съчетани с агресивно поведение и заплахи с физическо насилие се отразяват негативно на детската психика.

Поради което РЗС ще се обърне и към Държавната агенция за закрила на детето, с искане на г-н Сидеров да бъде дадено задължително предписание да преустанови публичното си порнографско поведение, с оглед защита на психичното здраве на децата.

Във връзка с поредните лъжи на Волен Сидеров, че Яне Янев се охранява от Националната служба за охрана /НСО/, Пресцентърът на партия „Ред, законност и справедливост” е упълномощен да заяви следното:
Действително Яне Янев в миналото беше охраняван от НСО по нейна преценка, предвид многобройните случаи на заплахи срещу него, особено във връзка с дейността на оглавяваната от него Комисия за борба с корупцията по високите етажи на властта в предишния парламент. След приключване на мандата на тази комисия г-н Янев сам поиска сваляне на охраната му от НСО, което беше сторено.

Ето защо РЗС призовава българските медии да преустановят публикуването на лъжите, произтичащи от едно недоразумение на политическата система в България с трайни психически отклонения и пристрастеност към психотропни вещества. Зад действията на червения турски пудел ясно прозира идеята да се отклони вниманието на обществото от извършеното от него национално предателство и подкрепата за неговите коалиционни партньори от ДПС и БСП."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Скрудж

    1 4 Отговор
    Напрееееееееед!
  • 2 Real

    0 1 Отговор
    За първи път сме на едно и също мнение с РЗС
  • 3 koko

    1 0 Отговор
    ми тои и янчо е за там бе
  • 4 Георги Георгиев

    1 1 Отговор
    Яне, този път не ти дадоха гласове от Атака и не влезе в Народното Събрание , и Волен ти е виновен , извини се на Волен , скрии се и се пакай!!!
  • 5 Георги Георгиев

    1 4 Отговор
    Атака победа , уважаеми Българи и Българки, да подкрепим единствената патриотична Българска партия Атака и нейния водач втория Левски , Волен!!!
  • 6 мария спасова

    1 1 Отговор
    Опитват се да изкарат Волен луд тези мошеници а техните педофили които се разкарват необезпокоявани на свобода какво да ги правим?
  • 7 Rosica Shileva

    0 0 Отговор
    ah qne qne ah qne qne sme6nik sus sme6nikati hodi pred parlamenta volen si e mnogo dobre ami viii mi64ici vii ste za ludnicata ima 1 voda4 i toi e Volen