Last news in Fakti

7 Юни, 2013 15:30 4 169 12

Атака към СДВР: Утре ще ни атакуват

  • атака-
  • сдвр-
  • атакуват-
  • провокации-
  • вандалски действия
Атака към СДВР: Утре ще ни атакуват - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Настоявам да си свършите работата и да вземете необходимите мерки за предотвратяване на организирани провокации срещу ПП АТАКА, депутатите от парламентарната група, както и централата на партията /ул. Врабча 1/. Имаме информация, че тази събота / 08.06.13/ и тази неделя /09.06.13/ организирани и платени групи от ПП ГЕРБ, ПП РЗС и ПП НФСБ ще извършват провокации и вандалски действия в центъра на София и срещу централата на ПП АТАКА, се казва в официално съобщение на партия Атака, адресирано и до комисар Ивайло Спиридонов, и.д. директор на СДВР и заместник директора на СДВР Христо Терзийски.

Това са групи от наети млади мъже със съмнително криминално минало, на които е платено да създават безредици и да търсят конфликт с депутати, членове и симпатизанти на ПП АТАКА.

"До момента не сте предприели никакви адекватни действия срещу отговорните за нарушаването на закона от 02.06.13г. - Венцислав Тоцев от НФСБ, Георги Стоянов и Георги Ганчев от РЗС, които организираха вандалстваща група пред централата на ПП АТАКА миналата неделя. Напротив – Вие ги охранявахте. До момента не сте проверили дори личните карти на наетите биячи, които причакват на различни места в София депутати от ПГ на ПП АТАКА. Настоявам да извикате тези, които дават наставления и плащат на организирани провокатори, а именно Валери Симеонов и Яне Янев, под диктовката на Бойко Борисов и да им съставите предупредителни протоколи", обръщат се от Атака към началниците на СДВР.

"Официално Ви призовавам да си свършите работата и да се погрижите за реда в Столицата, както през тази събота и неделя, така и през останалото време. Ако, въпреки този сигнал, който подавам с информация за предстоящи организирани провокации, допуснете струпване на хора пред централата на ПП АТАКА, официално Ви заявявам, че ние ще защитаваме имуществото, живота и здравето си, както намерим за добре. Ако, въпреки този сигнал, не спазите закона и задълженията си, като временно изпълняващи длъжността директор на СДВР, това би означавало, че Ви е и служителите Ви изпълнявате политически поръчки и покровителствате безредици, провокации и престъпници.", обръщат се от Атака към СДВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Явор Мартинов

    1 3 Отговор
    Сидер бей, не всички които пишат и говорят прости Атака са платени, ГЕРБ-ери, обратни и не знам си кви! Като си толкова отворен, защо блокираш хората да не могат да ти пишат в страницата във фейсбук бе, ибрикчия?

    Коментиран от #6

  • 2 Олга Кръстева

    1 2 Отговор
    Досущ като бай Тошо , той се крие , но те не го търсят !!!
  • 3 веско алексиев

    1 3 Отговор
    Най големия предател Атака потурчи всички които гласувахме за нея.И за какво за пари.Всички гласовали за Атака са гласували за нея защото не искат турците да ни управляват а те им дадоха властта в ръцете.
  • 4 Nedyalko Genkov

    1 3 Отговор
    Сидеров ефенди, двама юнаци, с бяла риза с дълги ръкави, питаха за теб. Намериха ли те? А, и все забравям да питам, боли ли сюнета?
  • 5 Real

    6 1 Отговор
    Този човек стана за смях дори на малките деца!
    Самозабравил се нагъл индивид!
    Не разбирам от какво се страхува? От народа???
    Нормално е всеки предател на народното доверие, работещ против интереса на нацията да мишува!
    :) Искането му е за цензура на демокрацията :) да не се позволява на хората, почувствали се предадени и недоволни от водената политика на партия Атака да изкажат мнението си и да го порицаят... Смешник!
  • 6 Real

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Явор Мартинов":

    Аз лично не съм член или симпатизант на партия, не ме организират и не ми казват какво да пиша и говоря!
    Личното ми мнение за тази партия и за вожда Волен-Долен е много негативно и е основано на база поведение и изказвания.
    Наглостта и безочието, съчетани с кратна памет, грубо отношение и липса на елементарна култура ме отвращават.
    С удоволствие без да се наложи да ми плащат ще отида пред централата на Атака да изкажа мнение!
  • 7 хахо

    5 1 Отговор
    В колко часа е сбирката пред офиса на Атака ЕТ. Идваме.
  • 8 Бългaрин

    5 1 Отговор
    При следвaщи избори AТAКA отивa в историятa.Кaкто НДСВ ще си ближaт рaните съвместно!!!
  • 9 Георги Георгиев

    0 1 Отговор
    Атака победа , уважаеми Българи и Българки, да подкрепим единствената патриотична Българска партия Атака и нейния водач втория Левски , Волен!!!
  • 10 Яна Янева

    1 1 Отговор
    вижте какво са атака и ДПС а после следва това
  • 11 пенчо

    0 1 Отговор
    Долен Пидеров-партия ЮРУШ!
  • 12 Георги Георгиев

    0 0 Отговор
    Стига с хулите и лъжите за Атака от 2005 година се опитвате да я унищожите сега и физически!!! Атака победа тя проби крепостта на мафията 2005 и всички ги е страх че разбива сценария за колонизирането на България да живее втория Левски Волен Сидеров!!! Какъв е този Георги Флоров слуга маша за заличаване и физическо отсраняване на Атака и Волен!! Всички предатели и крадци са против Атака!!! Мутафчиев Българин лиси???????????