Last news in Fakti

13 Юни, 2022 16:00 5 299 14

БОЕЦ: Оставка на Спецов!

  • боец-
  • румен спецов-
  • оставка

Жалко, но друг ход нямаме

БОЕЦ: Оставка на Спецов! - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Преди десет дни БОЕЦ и Биволъ се срещнахме с Румен Спецов, шеф на НАП. Акцията бе част от инициативата на БОЕЦ "ДА СЪБУДИМ ПРОМЯНАТА" с цел да върнем фокуса върху най важните цели - борбата с корупцията, отстраняването на Гешев и сигналите на БОЕЦ за ЛУКОЙЛ, ТУРСКИ ПОТОК, Пеевски, Борисов и тн.

От Спецов поискаме информация за резултатите от действията на НАП по сигналите ни за ЛУКОЙЛ, Пеевски и Къщата в Барселона, някои от които сме внесли преди повече от година.

Поведението на Спецов бе неадекватно и срамно, защитна реакция и реплики - "Не ми дръжте сметка" и "Не ми се карайте". От него разбрахме само, че НИТО ЕДНА ревизия не е приключила и след наш натиск и настояване обеща публично, че до края на изминалата седмица ще ни изпрати информация за действията на НАП по сигналите ни.

Спецов излъга. Срока изтече а той мълчи, като гербаджия на разпит в ДАНС. Нямаме друг ход освен да му поискаме оставката.

Не разбираме и каква сила кара Кирил Петков и Асен Василев да защитават Спецов, който пази омертата на мафията по най-важните теми - ЛУКОЙЛ и интересите на кремълската пета колона, Пеевски и Борисов.

Добронамерено БОЕЦ се опитваме да извадим управляващите от самоубийствената спирала, в която влязоха защото забравиха за какво бяха избрани. Да ги принудим да се размърдат и да ги събудим. Да отвърнем на мафията, която мина в контраофанзива. И не сме спирали да го правим, да действаме и да бъдем активни всеки ден! Да компенсираме тяхната слабост и неспособност с нашата активност в борбата срещу мафията. Но тяхната работа не можем да свършим. И продължават да се давят в интриги и капани и да не разбират, че единственото им спасение е в незабавни реални действия и резултати по най важните за гражданите теми и сигналите на БОЕЦ. Не ни интересува кой какъв СМС е пратил, важно е какъв е резултата от ревизията на Пеевски! От ревизията на ЛУКОЙЛ. От ревизиите на Златев, Чаушев, Саздов, Борисов, Георги Йовчев и Борислава Йовчева по сигнала ни за Къщата в Барселона! От проверките по сигнала ни за ТУРСКИ ПОТОК! От проверките по сигналите ни срещу Гешев, Цацаров и Ханчева.

Спецов трябва да си ходи и омертата на мафията пробита. Кирил Петков и Асен Василев все още имат шанс за действия, за пореден път им "дигаме топката" и показваме верният път. Поели сме всички рискове и свършихме черната работа. Разбира се, могат и да задържат Спецов и той да продължава да пази, като втори Гешев интересите на мафията и лично на Борисов и Пеевски. И това ще е воденичният камък, който сами си нахлузват на шията и който ще ги завлече на дъното. Дано разума надделее и съберат смелост, ще ги подкрепим. Тяхно е решението. БОЕЦ взехме своето- оставка на Спецов и бой до дупка срещу наглите и марионетките им!

Битката продължава!


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо Хазарта

    29 2 Отговор
    Имам човек в НАП.
  • 2 Бай Георги

    36 3 Отговор
    Боец,не само тази оставка,какво става с обществените поръчки в строителството,всичко по старому,голяма промяна!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Това

    27 10 Отговор
    чудо откъде пак изкочи!? Кирчовците си купиха депутати, избори няма да има, явно нещо не е схванало Гошо Т.и пак се наема.
  • 6 СЗО

    30 2 Отговор
    Абе а я са махнали Спецов, я някой получил сърдечен удар.
  • 7 Шиша

    13 6 Отговор
    Подкрепям
  • 8 пушилка

    24 2 Отговор
    Бивол и Бърд да се заемат.
    Омръзна ми да гледам хора на статуквото под марката "ПП".
    Кредита на доверие е тотално изчерпан.
  • 9 Васил

    23 3 Отговор
    Спецов отдавна трябваше да бъде отстранен.
  • 10 Ххххх

    4 12 Отговор
    Боец, меди го приканва да идва да обува цървули галоши ботуши и да види как се строи в дъжд и кал. Хора с удари, рак раборят до последно Гоше. Все кусури намирате, 5,6 месеца не оставихте младите от ПП да работят. За 6 месеца искате чудеса да станат. Така виждам нещата, лично мнение. Предпичирам младото пред старите тарикати сталинисти живяли е, bали младото качвали се по баните градски през 60те да гледат младите, др директор ги хващал за циците. И го казват работилите хора. И днес са по на 70,80 годишни и зеят ли зеят, а не си гледат грозните и подгърбени жени
  • 11 пешо

    3 3 Отговор
    минете и през психиатрията навръщане
  • 12 11556

    16 2 Отговор
    Спецов само Кокорчо ще тъжи за теб, ние чакаме обещаните пари от Асена които не са плащани от бизнеса бяха милиарди но нещо ги няма или сте некадърници или сте крадци?
  • 13 Ал Бунди

    10 2 Отговор
    На Спеца дори физиономията му е на мошенгия. Как пък поне веднаж не случихме на управленци, а не на управници. И тия излязоха тиняци безподобни.
  • 14 Търси справедливост

    12 0 Отговор
    Защо БОЕЦ не пита до къде стигнаха делата на Арабаджиеви, Баневи, Миньо Стайков, Бобокови и др.
    много "болни" и вече оздравяли разследвани милионери??