3 Август, 2022 13:01 18 242 165

Цончо Ганев пред ФАКТИ: Изправени сме не пред газова криза, ние сме пред колапс

  • цончо-
  • ганев-
  • възраждане-
  • радев-
  • служебен кабинет-
  • петков-
  • нинова

„Възраждане“ се явява на избори самостоятелно, казва той

Цончо Ганев пред ФАКТИ: Изправени сме не пред газова криза, ние сме пред колапс - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Четвъртият служебен кабинет на президента Румен Радев встъпи в длъжност. Как гледат на него от партия „Възраждане“. Пред ФАКТИ говори Цончо Ганев.

- Г-н Ганев, какви са очакванията Ви към служебния кабинет?
- Този кабинет, както и всички други служебни кабинети, имат една основна задача. Тя започва и свършва с това да гарантират провеждането на честни избори. Последните две служебни правителства на Радев гарантираха точно това. Факт е, че той управлява два пъти и неговият вътрешен министър Бойко Рашков гарантира именно това – да се прекратят колкото може схемите за купуване на гласове.

- Очаквате ли сега министър Иван Демерджиев да продължи това?
- Искрено се надявам. Когато бяхме на консултации при президента, изрично посочихме това, че той трябва да гарантира честен вот. Държавният глава пое този ангажимент. Друго важно нещо за предишните правителства на Радев е темата по отношение на ковид кризата. Както е факт, че прекъснаха схемите за гласове, така е факт и това, че правителство на Радев въведе Зеления сертификат. Това е тежко ограничение, което въведе служебен кабинет. Сега имаме назначен служебен здравен министър, който през изминалите години заставаше зад тезата за изключително строги мерки, карантини, маски навсякъде и т.н. Заявките на този здравен министър са обаче в точно тази посока. От „Възраждане“ няма как да приемем това. Не смятаме, че е нормално при почти 40 градуса навън да се налагат ограничителни мерки. И ще се противопоставим.
Също така не смятаме, че служебният кабинет ще имат куража да оправи отношенията ни с Русия, за да започнем да получаваме така нужните ни енегроносители.

- Това е четвърти служебен кабинет на президента Радев… Как виждате неговата роля?
- Надяваме се, че сега ще се прекърши гръбнакът на купуването на гласове. Без да бъдат организирани честни избори, няма как да имаме реална демокрация.

- Пред служебния премиер Гълъб Донев има различни предизвикателства, но водеща тема е газовата криза. Ще студуваме ли зимата?
- То не е само газът. Атомната ни енергетика също е зависима от Русия. Ние може да имаме подсигурени договори за гориво за ядрената ни централа, но 6-и блок излиза в планов ремонт есента. Ако Русия откаже да достави нужните резервни части, какво става? Аз ще ви кажа – затваряме ядрения си блок. Същото се отнася и за 5-и блок. Просто периодично си има неща, които се профилактират. Безумие е това, което си позволи на изпроводяк да говори Кирил Петков и да докара у нас „Уестингхаус“, да обяснява, че ще прави диверсификация на ядреното гориво.

Това е безумие, което буквално не искам да коментирам, защото касае ядрената ни безопасност.

Имаме проблем и с ТЕЦ „Марица-Изток“, защото и тя е строена по руска технология и частите не можете да ги купите от плод и зеленчук. Енергетиката ни, „Лукойл“, доставките на петрол и т.н. зависят от Русия. В парламента гласуваха санкции срещу Русия и само „Възраждане“ се противопостави. Това правителство и тази коалиция, начело с Кирил Петков, наложиха и искаха да инициират още по-тежки санкции на Русия. Ние първи затворихме въздушното си пространство и пристанищата си за руски кораби.

- Това е така, защото за Русия не може да се каже в момента, че е надежден партньор…
- Когато ответната страна наложи контрасанкции, се казва, че не е коректен партньор. Айде моля ви се. Целият Европейски съюз води война срещу Русия и доставя оръжие. Ние доставяме оръжие. Нека не се лъжем. Това, че Корнелия Нинова лъже от трибуната, че не доставяме оръжие, не е така. Доставяме оръжие до границата с Украйна и после пратките влизат в Украйна. Когато доставяш оръжие, когато обучаваш украинската армия да води война, ти водиш война. И сега последва реакция, че не е коректен партньор, когато ответната страна години наред е търпяла и сега каже: „Няма да ви доставяме газ!“ Това е война и има последици.
И затова от „Възраждане“ казваме, че на България не и е мястото в този конфликт. Ние не можем да си го позволим.
Никой от нас не иска да е зависим било то от САЩ, Русия, Турция и т.н. В момента обаче сме зависими, без значение какво искаме. Ако Русия спре доставките на петрол, ние затваряме всичко. Няма как да преработваме друг петрол. И за газа още нещо. Хората си мислят, че газ трябва най-вече на „Топлофикация-София“. По-малко хора знаят, че и „Лукойл“ не може без газ. Компанията е най-големият ползвател на газ. Изправени сме не пред газова криза, ние сме пред колапс.

Когато на този фон хранилището в „Чирен“ е пълно на 47%, хората е добре да знаят, че в него газ държат и частни фирми.

Че то не е изцяло с държавен газ. 1/3 от газта в него е на фирми, които търгуват със суровината. Има и санитарен минимум, под който не може да падне нивото в хранилището. И така се оказва, че количествата вътре няма да стигнат за нищо.
Идва един най-позорен премиер и казва, че има 7 кораба. Няма 7 кораба. Колкото имаше и два. Някой да ги видя тези два кораба? Никой не казва, че няма къде да ги разтоварим, защото нямаме договор за пренос с Турция. И никой не казва каква е цената, коя е фирмата, която доставя. Нещата са много сериозни. Министерски съвет единодушно, с четирите министри на БСП, решиха да прекратят договора с „Газпром“ и да спрат да плащат в руската банка с долари.
А Германия какво прави без руски газ? Изключват осветление и отопление още сега, за да пестят.

Подготвят се за студена и фалираща зима.

И на този фон бодряшки Кирил Петков и Корнелия Нинова заявяват, че сме се подсигурили. Не е така. Ние трябва да казваме истината такава, каквато е. И тя не е лицеприятна.
За това пак споделям, че служебното правителство няма да има нужния кураж да оправи отношенията с Русия. И като Русия не е надежден партньор, надеждно ли е да се изгонят 70 служители на руското посолство. Да изгониш чистачката, да изгониш фризьорката и да кажеш, че ще видиш сега как онази ще си оправя прическата. Това сериозно ли е, държавническо ли е. Трябва да сме готови сега да плащаме цената за безумните Кирил Петков и Корнелия Нинова.

- Какво оставяте зад гърба си в 47-то НС?
- В 47-ия парламент ние, от „Възраждане“, направихме за първи път нещо, което вече 33 години не се е случвало. А именно в парламента да има партия, която с всяко свое действие да защитава поетите ангажименти преди изборите. Има хора, които не харесват „Възраждане“. Няма значение. Различни хора сме, различни виждания. Това е красивото и хубавото на демокрацията. Ние, от "Възраждане", показахме последователност и пълно съответствие между думи и дела. Лошото е, че българският народ е обезверен вече 33 години.

Когато една партия влезе в парламента, променя вижданията си с гръмкия лозунг, че в името на България ще направи компромис.

Видяхме и тази четворна коалиция на компромиса, която събра „Демократична България“ и БСП. Едните обясняват за другите, че са сини утайки, а другите, че първите били комунистически отрепки. И управляват заедно. От „Възраждане“ показахме, че може да застанем зад думите си, зад обещанията си и зад посланията си. Това никой не може да ни го отрече.

- Ваш депутат напусна партията. Какви изводи си направихте?
- Изводите за нас са, че т.н. „граждански квоти“ не са добро нещо. Станахме свидетели на това, че някой пише и говори едно, а в парламента вече намира стимули и 1 милион "причини", за да отстъпи от думите си. Ще се върна на думите си от по-горе. 33 години гледаме как някой, който влезе в парламента, първо говори едно, а после прави друго. За нас изводите са ясни. Извиняваме се на нашите избиратели с този избор да вкараме депутат от гражданска квота в лицето на Елена Гунчева. Намерила е 1 млн. "причини" да направи това, което направи, да се опозори самата тя. Нашата група остана монолитна и гласувахме така, както го прави опозиционна партия. Граждански квоти повече няма да има във „Възраждане“.

- „Възраждане“ отивате сами на избори или в коалиция?
- Няма как да участваме в коалиция. Преди да влезем в 47-я парламент имахме предложение от парламентарно представени партии да ни дават избираеми места, но ние отказахме. Нашият път е ясен и точен. Ние сме отворени за разговори с всеки, който приема национално отговорните интереси. На изборите сме самостоятелно.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 129 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САМО ПАРТИЯ

    207 128 Отговор
    ВЪЗРАЖДАНЕ ,ЗАЩИТАВА НАЗИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ И ПРАВАТА НИ НА ГРАЖДАНИ

    Коментиран от #10, #25, #45, #58, #125, #143

  • 2 А ми

    107 175 Отговор
    Ти какво свърши в тоз парламент копейко

    Коментиран от #126

  • 3 Българин

    93 208 Отговор
    Цялата пета колона на Москва от национални предатели и българофоби е активизирана за да обяснява какъв апокалипсис ще настъпи ако не клекнем пред Москва, не целунем руския ботуш и не почнем да си плащаме в рубли! Това се прави за да може руската матрьошка Радев да подпише с лгоспочен договор с Газпром и да изпълни всички руски условия.

    Коментиран от #7, #9

  • 4 Пич

    169 58 Отговор
    Едни жълтопаветни идиоти не го схващат ! Ще им се отрази отрезвително мръзненето , което ги очаква !!!
  • 5 ПП-ДБ-БСП-ГЕРБ

    171 51 Отговор
    СА СЛУГИ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ

    Коментиран от #12, #18

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Говедо

    71 162 Отговор
    Защитават интересите на Путлер в България и нищо друго

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Божеее

    76 154 Отговор

    До коментар #1 от "САМО ПАРТИЯ":

    Партия въсизраждане защитавала български интереси хихихиии с пари от кремъл

    Коментиран от #59

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 селтак

    101 9 Отговор

    До коментар #5 от "ПП-ДБ-БСП-ГЕРБ":

    Па да беше добавил и ДПС!
  • 13 Браво

    159 64 Отговор
    глас за Възраждане на изборите.

    Коментиран от #131

  • 14 А ти

    49 109 Отговор

    До коментар #7 от "ПРОДАЖНИК СИ ТИ":

    Руски Подлог

    Коментиран от #128

  • 15 Бодрост96

    56 96 Отговор
    Цончо е добро момче, но до преди година разнасяше боя, силикони и пирончета с баничарка из Варненско. Как изведнъж стана патреот, възрожденец, депутат и зам.шеф на НС е съвсем друга тема. Работеше за западни фирми от Италия, Холандия и Германия. Сигурно са го експлоатирали и се е озлобил?

    Коментиран от #132

  • 16 Будьони

    52 84 Отговор
    Като ти гледам мазната физиомутра не си за колабиране Акъла ти малко а на изберателите ти още по малко

    Коментиран от #133

  • 17 Казуар

    44 67 Отговор
    Коце Бърбориното и Цончо ще оправят България.
  • 18 неееееееее

    60 103 Отговор

    До коментар #5 от "ПП-ДБ-БСП-ГЕРБ":

    ПО ГОЛЯМА ЛЪЖА И ЗАБЛУДА ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ,НЯМА!! ПАТЕРИЦА НА СТАТУКВОТО!!!
  • 19 Цончо?

    40 75 Отговор
    Кажи кога ще защитите гражданите на Варна, кога? Кажи на Костя да не се връща от София, срамуваме се от него, нищо не напровихте за Варна, блъскате лелички по моловете. Цончо, Варна беше най хубавия град, а го оставихте на ГРОБ!

    Коментиран от #134

  • 20 Навсякъде

    37 67 Отговор
    в Европа е така , гелосан ! В Германия газа е поскъпнал тройно . в Италия 350 % , в Испания с 420 % и т. н. !

    Коментиран от #136

  • 21 Аноним

    32 88 Отговор
    Не му вярвам на тоя , Кирчо каза че ще дойдат танкери по евтини Лена Борисова също за Кво говорим газ и то по евтина има и с азерите се е разбрал Киро за по големи количества всичко ще е Ок зимата

    Коментиран от #138

  • 22 Българин

    43 98 Отговор
    Русофилите са по пристрастени към руските нефт и газ, отколкото наркозависимите към кокаин и хероин. При липсата им изпадат в абстиненция, стават раздразнителни, проявяват вербална агресия и са готови да приложат физическо насилие към всеки, който ги лиши от руските въглеводороди.

    Коментиран от #88

  • 23 Голем смех

    44 89 Отговор
    Егати примитивния персонаж. То и какъв да станеш покрай Копейкин?
  • 24 сигурно

    41 79 Отговор
    Тези се мерят с АТАКА , но много по бързо ще залязат от тях !
  • 25 Наблюдавал

    38 86 Отговор

    До коментар #1 от "САМО ПАРТИЯ":

    ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ Е ПРОВОДНИК НА ИНТЕРЕСИТЕ НА КРЕМЪЛ, ХВАЩАЙКИ СА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИЯ САЛАМ!!
  • 26 Гоуем демократ

    115 37 Отговор
    Дали обичам или не Възраждане ама в дадения случай е прав на 100%! Всичките приказки за танкери, договорки и тем подобни са чист блъф! Тежко и горко на народа ни и малкия и среден бизнес които ще пострадат най-лошо!

    Коментиран от #31

  • 27 Винкело

    28 63 Отговор
    Направете предизборен съюз "Има Такова Възраждане" със Слави и ги отвявайте всички мазни медузи!
  • 28 Този

    32 77 Отговор
    Руска подлога
  • 29 Българин

    36 84 Отговор
    Ако зависеше от Израждане щяхме да сме на 100% зависими от руските нафт и газ и за да няма съмнение в каква валута ще плащаме щяха да въведат рублата като национална парична единица.

    Коментиран от #92

  • 30 РЕалистА

    31 70 Отговор
    мазен лъжец, като копейкин, баламосват наивниците, зада се задържат в парламента и да напълнят чекмежетата си ........
  • 31 Гоуем уйт

    5 26 Отговор

    До коментар #26 от "Гоуем демократ":

    Следващия път не пиши подобни на първите двата реда от коментара ти. Не съм мошеник, работя в ало измами.
  • 32 Умно

    68 41 Отговор
    момче е Ганев.Ясно изказа критиките си към Киро.Ще гласувам за Възраждане.Вярвам им.

    Коментиран от #41

  • 33 Само питам

    35 71 Отговор
    Откъде го изкопахте този жизнерадостен примитив? Освен руски пропагандни клишета нищо друго няма в кухата му лейка.
  • 34 Димитър Благоев

    26 52 Отговор
    „А жалките русофилски подметки, демаскирани са принудени да излязат и се покажат пред света в истинския си лик….“, (Работнически вестник, 21 юли 1915 година).
  • 35 БГ реалност

    50 10 Отговор
    Ела с мен доброволно в пещерата,
    защото няма парно заради Киро ламята.
    Не ме чакай в гората,
    защото няма бензин за колата.
    Чакай ме в леглото.
    Ще дойда с колелото.
    Умирам!Гладувам!
    Трябва да емигрирам!
    Гладувам!Умирам!
    За сметките събирам.
  • 36 Иван Грозни

    30 54 Отговор
    Израждане са същите като чалгарите, искат цялата власт. Няма как да стане. Тия хорица са умопомрачени.
  • 37 Възраждане

    68 25 Отговор
    защитава интересите на Б-я и гражданите и.Отношенията с Русия трябва да са такива,че да ни осигурява евтин газ и гориво за АЕЦ.Какво ви пука,че води справедлива война,да си върне собствените територии.
  • 38 похотливеца

    16 43 Отговор
    Тозе е добър екземпляр за Гейския отбор.

    Коментиран от #48

  • 39 талибан

    54 27 Отговор
    Кирчо и ,кокорчо се оказаха Руски шпиони,спряха евтиният газ от Русия и пак копуват Руски газ чрез посредници но на три пъти по висока цена и така образно казано преди плащахме на Русия 100 пари а след забраната плащаме 300 пари тоест пълним Руската хазна с повече пари. Къде е логиката Кирее и кокорчо кой ви даде дипломиии??

    Коментиран от #79

  • 40 Тролете

    60 26 Отговор
    колкото си щете.Възраждане ще е водеща сила.Само тя мисли за интересте на Бг.

    Коментиран от #47, #97

  • 41 Походката на умно

    23 44 Отговор

    До коментар #32 от "Умно":

    момче има Ганев. Ясно че ще плюе Киро. Не гласувам за имунизирани антиваксърски Възраждане,ци. Как да им варвам? анти евро а банкови сметки в евра, доказано от подадените дакларации.

    Коментиран от #46

  • 42 Към Киро

    47 11 Отговор
    трябват не само критики,а разследване и затвор за поразиите които направи.
  • 43 Мухаха

    18 34 Отговор
    Тоз клоун ли яде шамарите в лидъл??
  • 44 киро

    30 9 Отговор
    Интересно,защо някои идиоти мислят останалите хора за идиоти!

    Коментиран от #49

  • 45 Реалист

    10 24 Отговор

    До коментар #1 от "САМО ПАРТИЯ":

    За сидеров2 ли говориш?
  • 46 Това

    48 12 Отговор

    До коментар #41 от "Походката на умно":

    не е плюване,а справедлива критика за това което направи Киро.Еврата са си евра.Специалисти казват,че влизането в еврозоната е много вредна.

    Коментиран от #51

  • 47 Да живее

    41 13 Отговор

    До коментар #40 от "Тролете":

    Възраждане
  • 48 Ами да

    22 5 Отговор

    До коментар #38 от "похотливеца":

    Като теб и кокорчо
  • 49 Щото

    3 7 Отговор

    До коментар #44 от "киро":

    си такъв за каквито смяташ другите.
  • 50 ПП иZраждане - Она утонула!

    12 23 Отговор
    Нова Загора - 208 гласа от 22 992, площада с докараните с автобуси от ДПС още по отчайваща гледка . :)))
  • 51 Онова

    9 17 Отговор

    До коментар #46 от "Това":

    Не хвърляй бомбички във въздуха а напиши кои специалисти и какво против са казали за евро зоната.

    Коментиран от #57, #60

  • 52 Питанка

    15 34 Отговор
    От къде ТИМ-адлийския лакей Цонко разбира от енергетика и геополитика ? Няма и един от сектата, който да е успял в живота, нямат и един специалист . Съветниците им са меко казано компрометирани .
    Патерици на ГЕРБ-ДПС !
  • 53 Tутанкамон

    16 26 Отговор
    Откъде ги изравят такива капацитети...
  • 54 Плювайте

    35 15 Отговор
    сега ви е паднало.През зимата нема да можете да натискате клавишите,щото пръстите ви ще са измръзнали.Ще викате,олеле,що не гласувах за Възраждане.

    Коментиран от #65

  • 55 Ревете

    43 16 Отговор
    Сороски джендари Възраждане идва
  • 56 БЪЛГАРИН

    17 32 Отговор
    Кой беше този Цончо? Сигурно поредния поредния "никой"на опашката
    за голяма депутатска заплата.
  • 57 Нема

    25 6 Отговор

    До коментар #51 от "Онова":

    хвърляне на бомбички.Ще ти кажа само едно име.А то е доц.Григор Сарийски.Много ерудиран човек,вещ по темата еврозона.Ако искаш,поинтересувай се.

    Коментиран от #71

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Прочети

    25 5 Отговор

    До коментар #51 от "Онова":

    Кой е бащата на валутния борд в България и какво му е мнението за Европа.

    Коментиран от #76

  • 61 ХА ХА ХА

    31 9 Отговор
    АБЕ ЦОНЧО , ДА НЕ ГРЕШИШ ??? КИРО И ЛЕНЧЕТО ДОГОВОРИХА ЕВТИНАТА ГАЗ ОТ КРАВАРИЯ ЗА ЗИМАТА !!!!!! САМО ОСТАВА И ДА ДОЙДАТ СЕДЕМТЕ КОРАБА И ЩЕ ЦЪФНЕМ И ВЪРЖЕМ !!!!!!! А ОНИЯ ДВАТА ПЕДИШНИ ЛОДКИ СЪС ГАЗА КЪДЕ СЕ ИЗГУБИХА ....НЕ СЕ ЗНАЕ ?????
  • 62 Истината

    26 17 Отговор
    Ще гласуваме за "Възраждане" на Костадинов . ❗След като властта не допуска "Възраждане на България" на Малинов .

    Коментиран от #64

  • 63 Абе

    34 13 Отговор
    Прост народ сте българите.Затова няма да се оправи България.Вместо да подкрепите различните,защитавайки националния интерес вие плюете.Еми гласувайте пак за Борисов или за Петков щом и тези не стават ....и се самосъжалявайте .Носете маските ,и се ръгайте със бустери за някой друг ваучер.Отдавна си бих шута от БГ.Защото с прост народ предатели и продажници могат да управляват.Не ви остава нищо друго освен да се самоизядете.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 А бе смешко

    13 29 Отговор

    До коментар #54 от "Плювайте":

    Копейкин да не е открил в Максуда петролен кладенец, та ще топли държавата. Рушляци нещастни...

    Коментиран от #73

  • 66 предателите вън

    11 32 Отговор
    Цолчо Драгойчев, ти си една наведена нещастна душица, продаваща България за пет копейки. Дано хората да поумняха и на следващите избори да отидете при атака, където ви е мястото.
  • 67 Голем смех

    12 27 Отговор
    Вече няколко месеца Копейкин е инсталирал тука няколко трола да се трудят. Плаща им с нашите пари, от субсидиите. Е и с някоя и друга рубла отгоре. Израждане, сър...

    Коментиран от #145

  • 68 Спиридон Спиров

    4 21 Отговор
    Копейкин ми е единствената надежда, като дойдът руснаците и Костя го направят главен на България, той да ме направи кмет на селото.
  • 69 Бай Танас

    29 7 Отговор
    Никога повече „ПП“, мари от България !!! отивайте в Канада и никога не се връщайте !!! ОСТАВКА ЗАВИНАГИ !!!
  • 70 Иван

    16 23 Отговор
    Защо изобщо давате трибуна на този зализан мамин убавец? Подобна пропаганда трябва да се потушава още в зародиш.
  • 71 Губиш корупцията

    10 25 Отговор

    До коментар #57 от "Нема":

    Проф. Боян Дуранкев: Корупцията у нас ще бъде уловена в менгеме от Европейската централна банка, ако влезем в еврозоната.
    А твоя доц.Григор Сарийски аргументи против не са икономически а че уж си губим суверенитет. От 27 държави само ние си губим суверенитета.

    Коментиран от #75, #80, #146

  • 72 Козметик

    13 5 Отговор
    ПП-тата имат спешна нужда от козметични процедури. Заповядайте при мен ! Безплатно ще ви обслужа !
  • 73 А бе плитък

    6 3 Отговор

    До коментар #65 от "А бе смешко":

    за това,че не можеш да мислиш,проблема си е твой.

    Коментиран от #101

  • 74 кьорчо гаднеф

    7 4 Отговор
    за тебе винаги ще се намери .я нервно-паралитичен я цианид
  • 75 Явно

    4 2 Отговор

    До коментар #71 от "Губиш корупцията":

    не вдеваш.Прекратявам диспута.

    Коментиран от #77

  • 76 проф. Стив Ханке 

    8 2 Отговор

    До коментар #60 от "Прочети":

    Има притеснения от българските закони и от последващи партийни решения. Пак бомбички във въздуха.
  • 77 Само с бомбички във въздуха не става

    8 0 Отговор

    До коментар #75 от "Явно":

    Напиши аргумент, ти чети, не карай други, които знаят.

    Коментиран от #139

  • 78 Цончо гей ли е?

    8 16 Отговор
    все в такива нацупени пози застава...

    Коментиран от #89

  • 79 Асан

    9 0 Отговор

    До коментар #39 от "талибан":

    Не, по-скоро се оказаха некадърни!
  • 80 Хайрсъзина

    23 7 Отговор

    До коментар #71 от "Губиш корупцията":

    Корупция има навсекъде брато.Виж Дания и Швеция,а преди и Англия,как не се отказват от националните си валути.Освен това имат силна икономика.

    Коментиран от #94

  • 81 Възраждане не предлага нищо Градивно!

    15 16 Отговор
    Само с, "АНТИ" може да се случи само веднъж, да те подкрепят!! Когато има кризи, най лесно е да играеш"анти" на всичко! Но успех нее гарантиран!!
  • 82 Хаха

    10 14 Отговор
    Ганюпитека и на ердоган ще повярва, ако му обещае, че ще громи жендъри и сорoсоиди. Не се усеща обаче, че така прихващат баламите и после жив и здрав. Смех, ама скоро ще се усетят най-вероятно.
  • 83 Айде

    8 6 Отговор
    Ндей тъй! Колапсът са партийните върхушки в парламента! От вас иде всичкото зло за народа! Направихте си политическа система за законно крадене! Всички вън!
  • 84 666

    12 23 Отговор
    От фашистката организация иZраждане нищо ново. Внушават че без Русия ще спрем да съществуваме. Много познато нещо като "слънцето и въздуха". Сега е момента да се откъснем от руското влияние завинаги. А и Zраждане в затвора.
  • 85 Хмммм

    6 12 Отговор
    Възраждане как са против сертификатите след като прислужват на Рундьо??

    Коментиран от #87

  • 86 Мислете

    21 4 Отговор
    Вместо да пишете простотии по форумите,здраво мислете кой да управлява Б-я,щото 32г. от немислене сме на тоя хал.
  • 87 Мххххх

    3 8 Отговор

    До коментар #85 от "Хмммм":

    Кой е тоя Рундьо бе?

    Коментиран от #147

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Кокорчо

    2 10 Отговор

    До коментар #78 от "Цончо гей ли е?":

    Е..........
  • 90 Тролчета

    15 11 Отговор
    Гласувайте пак за Славиту,Бойкоту,Кирету и подобни.Отново ще има тъжен сеир.

    Коментиран от #102, #105

  • 91 Ами ДА

    8 17 Отговор
    Това ли ви е начина да привличате избиратели с лъжи и манипулации ?Сега вие ли ще ни оправяте , Боже упази!
  • 92 оня

    3 4 Отговор

    До коментар #29 от "Българин":

    Я иди на сянка:))
  • 93 Илиян

    13 1 Отговор
    Газ има, акъл няма
  • 94 Защо ли се захващам с невежи ?

    14 3 Отговор

    До коментар #80 от "Хайрсъзина":

    Дания е договорила клауза за неучастие в еврозоната и поради това не е задължена да въведе еврото. България, Хърватия, Чехия, Унгария, Полша, Румъния и Швеция, са в преговори. За Англия не знаеш L, евро.
  • 95 Такааа

    8 17 Отговор
    "Който сее хаос , ще жъне бури "!Плашите хората с надеждата да ви се вържат , че ви се услади в парламента ! Не гласувам за проруска партия!
  • 96 Хмммм

    15 19 Отговор
    Вгьзраждане са сиганите от Максуда. Гагаузо-сиганина Костадин е фашист!! Иска да краде власт от българите.
  • 97 неееееееее

    11 21 Отговор

    До коментар #40 от "Тролете":

    ВЪЗРАЖДАНЕ ,ВОДЕЩА СИЛА- НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!! НА КУКОВ ДЕН!!
  • 98 Българин

    22 13 Отговор
    Подкрепяйте каузите, а не партиите и вождовете. Каузата на Възраждане в момента е най-близо до българската. Вижте какво ви предлагат другите и после изборът е много лесен.

    Коментиран от #103, #107

  • 99 Запознат

    21 9 Отговор
    На изборите през октомври българският избирател ще “купи“ еднопосочен билет за Канада на Кирчо и Ленка ! Ще видите резултата :)) хубав ден !

    Коментиран от #116

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Наблюдавал

    10 19 Отговор

    До коментар #90 от "Тролчета":

    Ами купете му на копейкоту още един имот. Той няма да ви се разсърди. И отново ще има жалък сеир!
  • 103 Баш Българин

    11 17 Отговор

    До коментар #98 от "Българин":

    Путинист, неофашист, който се прави на националист, НИКОЙ НЯМА ДА ПОДКРЕПИ!!
  • 104 цончо бе

    8 9 Отговор
    ми ти къде беше или спа кога ПП ни вкараха в тоя филм на мизерия ,лъжи,мародерство и безумието в качване на цените в търговията все едно наистина сме Ние във война ,което непрекъснато се опитваха да ни вменяват другарите от ПП не ние Украйна и РУСИЯ са ако не знаете!Браво Харвардци и кво да не сте хванали Господ за шлифера!

    Коментиран от #144

  • 105 По добре тъжен сеир.

    11 14 Отговор

    До коментар #90 от "Тролчета":

    От колкото руски камшик от двузнамените въZраждане,ци.
  • 106 Иван

    15 2 Отговор
    Не е важно на нас да ни е добре, важното е на Путин да му е зле! Ама на него не му е зле, а ние сме зли отвсякъде!
  • 107 неееееееее

    14 4 Отговор

    До коментар #98 от "Българин":

    В КАУЗИ НА ДУМИ-НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВЯРВА!!
  • 108 Бай Стоил

    11 15 Отговор
    Да го ду%%%% възраждане

    Коментиран от #149

  • 109 Ами да

    4 3 Отговор

    До коментар #101 от "А бе кух":

    Мисленето за такива като тебе е труден процес.

    Коментиран от #120

  • 110 Анонимен

    20 11 Отговор
    Много ясно формулирани и национално отговорни позиции. Ще продължат да печелят привърженици. Съпротивата срещу тази партия личи от активизирането на коментарите против тях. Народът ни обаче вече ясно разбира кой го защитава и кои го лъжат.

    Коментиран от #127

  • 111 Българинът

    11 19 Отговор
    Този чобанин с вид на комунистическа мижитурка, какъвто всъщност е няма никакъв ценз за да говори за енергетика.
    По-добре да си ходят на митингите с ДПС и после в ценралата на ГЕРБ за опорни точки срещу промяната!
    Аман от такива национални предатели!

    Коментиран от #140

  • 112 12345

    16 7 Отговор
    Единствената партия ,която е срещу еврото. ЕЦБ ще ни прибере буфера за валутния борд (5 млрд. лева) и ще подпомага новоприети държави с нашите пари .Който иска евро, да му намалеят доходите почти на половина , да си замрази стандарта , като сегашното ниво ще е максимума, да плаща енергоносители на спот цени от европейските пазари скъпо и прескъпо и да се къпе един път на месец,нека да гласува за всички останали.Моят избор е направен.Не ангажирам никого с личното си мнение.

    Коментиран от #117, #118, #119

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Продажна рублоизмет

    10 18 Отговор
    Израждане трябва да е в затвора, копейко обесен
  • 115 Шарлатанин

    19 4 Отговор
    Просто Кирчо , Кокорчо, Общото Ленче и цялата им ОПГ в панделата! За няколко месеца управление тези сложиха в джоба си и Костоффф, и Царо, и Орешарски и Тиквата, по отношение на кражби, далавери и некадърност!
  • 116 Незапознат

    8 13 Отговор

    До коментар #99 от "Запознат":

    Гладна копейка власт сънува!!

    Коментиран от #130

  • 117 Дааааааа

    5 13 Отговор

    До коментар #112 от "12345":

    Иди да си ръсиш смешките на село на пейката! Защо мислиш хората за неграмотни? Все едно че слушам агитациите на някой от БСП!!
  • 118 Баууууу

    4 11 Отговор

    До коментар #112 от "12345":

    Защо лъжеш като дърто комуне бре?
  • 119 Нееее бе

    5 10 Отговор

    До коментар #112 от "12345":

    Или си тотално неграмотен, или си кремълска подлога!
  • 120 А бе кух

    3 2 Отговор

    До коментар #109 от "Ами да":

    А за тебе, нещо тотално неизвестно!!

    Коментиран от #148

  • 121 Бамбука

    5 12 Отговор
    ПП"въздух" както винаги са "услужливо" неграмотни. И петрол има от къде да се доставя, и газ, има и ядрено гориво за АЕЦ-а закупено за следващите няколко години. Колкото до "Лукойл" господина да каже, колко фракции се отделят при преработката на суровия петрол и тогава да се изказва и т.н. за еврото и другите засегнати теми.
  • 122 хммм

    9 10 Отговор
    Цончо Тъпаков. Прав беше ХРИСТО, като каза че вече има абсолютни случайници в политиката.
  • 123 Костя копейкин

    8 6 Отговор
    Хаха, ти само карикатури клоуни изкарват от тва жалко сборище
  • 124 Матей преображенски

    9 4 Отговор
    И какво се оказва в края на краищата,че държавата продължава в свободно падане,служебния кабинет никой не очаква да си мръдне пръста и да оправи някои от ба-кии-те,типично без-вре-мие.Надеждата е на външни обстоятелства да променят картината в страната и да се тръгне по пътя на очистването от хилядите прес-тъп-ни схе-ми.Между Косово и Сърбия се мъти нещо,сигурно е пак американска провокация,този път може да се намеси и Русия с експедиционен корпус и точни ра-кет-ни попа-дения,за да изринат нато от Балканите.
  • 125 До 1 възраждане

    8 11 Отговор

    До коментар #1 от "САМО ПАРТИЯ":

    Тоя зализан пе.дал в нищо не е иксперт, досега никакво ценно предложение не е дал..а пък по енергетика просто повтара някои мисли на друга иксперти и по- добпе да си гледа партията и да на се обажда много.И без това сега имат 1 цал: как да вземат повече гласове, че да получат 1 милион субси.дия, преди бяха 600 000..Но това е мечтата на Коп.ейк.ин:( и да си купи и дпуг имот!
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 боко

    7 11 Отговор
    цоко лъжливо крадливо възраждане стига крадохте субсидия
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 гост

    3 2 Отговор

    До коментар #19 от "Цончо?":

    Градски ,никой не го е оставил на ГЕРБ ! Немогат да управляват след като не са избрани .
  • 135 Проф. Мърморски

    10 12 Отговор
    Възраждане са опасни за политическия климат на България и нямат място в българския Парламент!
  • 136 гост

    10 4 Отговор

    До коментар #20 от "Навсякъде":

    И Унгария е в централна Европа , там поскъпна ли?
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 отворко

    15 1 Отговор

    До коментар #21 от "Аноним":

    Ами не му вярвай , обаче трябва да вярваш на сметките в края на месеца и на касовия бон в магазина!
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 отворко

    5 2 Отговор

    До коментар #111 от "Българинът":

    Що ти да не си Ален Делон и да имаш по-голям ценз?
  • 141 Лея13

    7 12 Отговор
    Я па тоя!Хем харесва демокрацията,хем пък ни тласка към путинова Русия.Поредните демагози.Не щем руски газ! Стига с тези мантри, че почнаха да се изтъркват адски много.И да се напъне служебното правителство да оправи отношенията по повод газта,след нова година трябва вече да са намерили алтернативни източници на газ,най вече.На кого му е притрябвал "партньор" като Русия!? Абсолютно ненадежден.
  • 142 Продажна рублоизмет

    6 13 Отговор
    Израждане трябва да е в затвора, копейко обесен
  • 143 Лея 13

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "САМО ПАРТИЯ":

    Ти ще даваш мнение когато научиш българският език!
  • 144 морски

    4 5 Отговор

    До коментар #104 от "цончо бе":

    Ами човека беше в парламента и ги критикува , ограмоти се малко ! А ти къде беше на изборите?
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Лея 13

    3 1 Отговор

    До коментар #87 от "Мххххх":

    Ами как кой бе- Рундьо е оня.... Мунчо де!Или и него не знаеш?

    Коментиран от #150

  • 148 Кретени

    0 0 Отговор

    До коментар #120 от "А бе кух":

    като тебе,дал Господ
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Мххххх

    2 1 Отговор

    До коментар #147 от "Лея 13":

    Знам един Мунчо от Под игото.

    Коментиран от #153

  • 151 Б-г

    2 1 Отговор
    Честен вот в полза на кого?!:)
  • 152 Времето е пари, какво се занимавате с

    5 5 Отговор
    Тази копейка, има статистика в интернет сайта на НС, с кого за какво са гласували. И преставете си! най много с дъпъсъто. УЖАС да гласувам за тези дето един път не бяха срещу сараите! Една дума против жабчо от копейката? Как ще каже, нали сараите са на руски терен в росенец ? Лъжепатриоти развяват руското знаме на национални БЪЛГАРСКИ празници. Сега тук някой въZраждане,цки умник да не ми каже че е било САМАРСКОТО, той ако не ги разпознава аз ги разпознавам. И възраждане,ци напишете името на един наш патриот, който е подържал официалната руска власт, преди и след "ОСВОБОЖДЕНИЕТО" Знаете ли колко Българи са разселени от руските власти по техните степи ? ........патриоти.....и пак искат власт да пращат Българи по русията.
  • 153 Лея13

    2 2 Отговор

    До коментар #150 от "Мххххх":

    Лол.Същия де:)) Селският ид и от!Ама сега се мъдри на Дондуков:))

    Коментиран от #154

  • 154 Мххххх

    2 0 Отговор

    До коментар #153 от "Лея13":

    Затоплих вече.Ясно.Благодаря

    Коментиран от #155

  • 155 Лея13

    1 0 Отговор

    До коментар #154 от "Мххххх":

    За нищо:)И аз понякога не вдявам веднага за кого иде реч, когато ги назовават с различни имена/прякори.
  • 156 ОРАКУЛ

    1 4 Отговор
    Който е дошъл на власт с омраза - мразен ще си отиде (БСП). Който е вдигнал юмрук - юмрук ще получи (ПП). Който е лъгал - излъган ще остане (ИТН). Който е комунистическо чедо - комунист ще си остане и руското ще го влече. Който е управлявал успешно - пак ще управлява…..кучетата нека си лаят.
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Лапа Лума Бланка

    2 2 Отговор
    всички руски водоноски пеят в един глас, по имтелигентните ще разберат това надуване по медиите защо се прави, нито дума обаче няма за Нефтохим и схемата която продължава да ни ощетява всеки ден
  • 159 ВЯРНО ЛИ ЧЕ ВЪЗРАЖДАНЕ НЯМА ДА ПРАВИ

    2 2 Отговор
    РЕФЕРЕНДУМ ЗА НАТО И ЕС , АКО ТОВА ОТСЕГА Е ВЯРНО КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ - ТОЕСТ ТЕ НЕ ИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ НАИСТИНА !
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 ганю

    0 0 Отговор
    СА СЛУГИ НА едни ЧУЖДИ южняшки ДЪРЖАВИ
  • 162 ганю

    1 0 Отговор
    ПП-ДБ-БСП-ГЕРБ
    СА СЛУГИ НА едни ЧУЖДИ южняшки ДЪРЖАВИ
  • 163 ганю

    1 0 Отговор
    Велико народно събрание всички гадове в затвора
    и продължаваме напред
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 гост

    1 2 Отговор
    Тоя разбирач от всичко откъде се пръкна..? Явно Копейкин му дава част от субсидията за дребни разходи.