Last news in Fakti

7 Август, 2022 21:00 6 814 127

Слабите места на Путин - как да бъде лишен от сила и безочие

  • русия-
  • владимир путин-
  • кремъл

Да спрем да настъпваме "мюнхенската мотика" - помним споразумението на западните лидери с Хитлер от 1938 г.

Слабите места на Путин - как да бъде лишен от сила и безочие - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Майката История лукаво си намигва с коварната си дъщеря Политиката и реди пред човечеството стария пасианс с поредния "диктатор-камикадзе" в ролята на жокер (главен антигерой). Не бива да приемаме лекомислено игривото настроение на тези две уважаеми дами. Политическият хумор е доста специфичен и от шегите им често шурти човешка кръв на всички страни. Нека не бъдем идиоти, не си играйте на Политика, приемайте я като сериозна наука със сурови закони, строги правила и непоклатими постулати. Нали на никого няма да му хрумне да отмени закона за гравитацията или нещо друго от този род. А в политическия живот подобно безобразие се случва доста често.

Време ни е да пораснем и да се научим да действаме разумно. Това ще ни позволи да избегнем повтарянето на стари грешки и да не довеждаме кризата до крайни варианти, когато наистина

ще потекат реки от кръв,

при това не само в Украйна. Тогава съдбата на цивилизацията отново ще увисне на тънка нишка, усукана от непредсказуема комбинация на индивидуални страсти, обществени интереси, банални недоразумения и почти браунови политически действия (случайни и хаотични, по аналогия подобие на Брауновото движене във физиката – б.р.). Време е да се научим да не настъпваме "мюнхенската мотика" (Мюнхенското споразумение на западните лидери с Хитлер от 1938 г.). Нека тази кървава шега да не сработи. За това е необходимо да се приложи комплексен план за разрешаване на конфликта. Единен план със съответните стратегически, тактически и оперативни действия по всички направления. Един от начините да се засили положителният ефект от бъдещите действия е да се приложи методът на съгласуваните логически линии. Но няма да се впускаме във военно-технически подробности, нека се съсредоточим върху политико-психологическите аспекти на стратегията.

Необходимо е стъпка по стъпка Путин да бъде лишен от неговата сила и безочие. Той трябва отново да стане дребен, слаб и изнервен (безполезна черупка). Тъй като имаме работа със строго персонифициран тоталитарен режим начело с диктатор-камикадзе, от принципно значение е разбирането на неговите психологически особености. И оглед на ограничените интелектуални способности на Путин (тъповат хитрец) и неговите психически комплекси (непълноценен егоцентрик), можем да го определим като човек с аналогово, фрагментарно нихилистично по същността си мислене. Необходимо е да изясним кои са опорните стълбове на психическото му равновесие и неговата самоувереност.

За това може да ни помогне покойният Жириновски. Този зъл клоун винаги е изричал съкровените мисли на своя господар. Така малко преди безславната си кончина този политически безумец изброи

военните предимства на Русия пред Запада

Нещо повече, определи създалата се ситуация като благоприятна за започването на войната – докато предимствата са налице. При това той посочи конкретните типове въоръжения, основно ракети, забравяйки по някаква причина доста развитите и опасни кибертехнологии. Тези знакови за диктатора-камикадзе видове оръжия трябва да станат обект на внимателно наблюдение от страна на всички съюзници (от демократичния свят – б.р.) и на съответните действия за тяхното неутрализиране, тъй като това ще бъде възможно най-силният психологически шок за Путин.

Процесът на "депутинизация" вече е в ход и пораженията на рашистките войски в Украйна и предприетата от Запада политика на санкции вече разклатиха психическата устойчивост на диктатора-камикадзе.

Психологическата черупка, в която живее той в последния етап от политическия си живот, засега издържа на този удар, конструирайки своя въображаема реалност. Преломен момент, разрушаващ илюзиите му, може да стане постигането на съществени успехи в укрепването на украинската противовъздушна отбрана – до степен да сваля най-съвременните ракети, откъдето и да са изстреляни. Съществена полза може да донесе и демонстративното ликвидиране на важни политически и военни обекти в централните и източните области на Русия. Финалният удар трябва да бъде нанесен срещу кибервойските му чрез сриване на сайтове на силовите структури, блокиране на комуникационни линии и т. н. Всичко това трябва да се организира в съответния момент, най-малкото като демонстрация на новото съотношение на силите и сигнал, че занапред трябва да се воюва по определени правила. Има исторически прецедент – споразумението с Хитлер за неупотреба на химически оръжия.

Ако след такава операция Путин все още е жив, най-малкото ще е разбрал, че сега могат на правят с него каквото поискат. Диктаторът-камикадзе може и да не отстъпи от своята "украинска девиация" (obsession), но ще е принуден да приеме тези условия и ще започне

нов етап на войната

Порядъчно смазано, царчето по-скоро ще рискува за последно като се обърне към традиционните и следователно губещи методи за водене на бойни действия, разширявайки мащабите им и протакайки развръзката колкото е възможно, в опит да тушира Украйна. Този коренен прелом ще даде импулс на дезинтеграционните процеси в политическия естаблишмънт на рашистката империя. Вече лишени от чувството за безнаказаност, всички ще се втурнат да оцеляват на принципа „спасявай се както можеш“.

На този етап ще започнат да се очертават контурите на бъдещото преустройство на рашистката империя и ново съотношение на силите в света. Украйна вече направи много, за да заеме достойно място в този нов световен ред и би било политическо безумие да загуби всичко това заради вътрешни проблеми. Затова няма да се уморя да повтарям:

деолигархизация, декриминализация, иновационен пробив

И умилени от тази разумност, уважаемите Дами накрая ще разкрият пред прилежните си ученици тайните на стария пасианс. И това ще бъде пътят към Победата.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 133 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 хъхъ

    145 19 Отговор
    И какво предлага авторът на този пасквил, който даже не си е написал името?

    Да обявим война на Русия или да спрем да се къпем?
  • 4 2222

    105 9 Отговор

    До коментар #2 от "Зззз":

    Какво тук значи някаква си личност?

    Авторът е ясен.
  • 5 Ерор 404

    125 14 Отговор
    Поредното порядъчно пасквилче от широкия спектър на пасквили на факти. Дори автора не са написали , но не защото ги е срам от самите себе си, а защото авторът го е страх да ходи спокойно по улиците.
  • 6 Пич

    107 19 Отговор
    Слабите места на Путин са , че обича да рендосва козяците !!! Но от друга страна , козяците обичат да бъдат рендосвани !!! В УСА на нищо нормално , не се гледа с добро !!!
  • 7 краен русофоб

    95 14 Отговор
    Взимам крайни мерки срещу путинизма - отказвам да се къпя и да си мия зъбите!
  • 8 Безумието ви е превзело

    113 14 Отговор
    Истински бливоч, лишен от всякаква логика и разум.

    Коментиран от #97

  • 9 Блекаут

    14 63 Отговор
    От безочие поне можем да го излекуваме със две вилици в очите
  • 10 Тая тактика

    17 42 Отговор
    вече не печеливша. Когато някой губи се хваща и за сламка, върши глупости..., и всичко за сметка на народа.
  • 11 717

    92 13 Отговор
    Минаха към злобни пасквили, автор факти.
    Нещата вървят зле.

    Коментиран от #106

  • 12 тодър колев

    9 37 Отговор

    До коментар #1 от "Тошо":

    Оооо,Тошка,и ти ли имаш право? Много ги чаткаш нещата,та......пир
  • 13 я пак прочетете историята

    77 14 Отговор
    Също както запада на времето си е затваряр очите за мераците и въоръжаването на нацистка германия и са правери подаръци на Хитлер за да се насочи на Изток, така и сега създадоха и крепят хунтата на зеления наркоман за да се насочи на изток. Не че нямаше пак да ядат дървото, но Путин ги изпревари. В крайна сметка по-добру война на чужда земя. А по повод пискането до къде ще стигне - до където ни изтъргуват.
  • 14 "Втората армия в Света"

    12 39 Отговор
    Новите униформи на Путлер!

    Коментиран от #62, #63, #70

  • 15 Мнение

    85 8 Отговор
    Нв виждам автор на статията.Това е чуждестранна пропаганда и има в нея думи,които няма в българския език.Украинците са си платили да ги публикуват.
    Пример :"ряшистки войски".Не е българско това.Докога чужденци ше ни водят пропаганда и ще ни се месят даже във вътрешната политика?
    Слаб две на статията...тук там редче е изпуснато.
  • 16 Урюрвкос

    11 25 Отговор
    за този сценарий говорихме преди 3 месеца. Зеленски е ербап защото е подготвен пъклен план. Удрят 100хил мирни жители в централна Русия и питат Путин още искаш ли да воюваш, на следващия ден още 100хил и пак питанка докато клекне. След като падна МН-17 на 17юли 2014 за наказание и отмъщение събориха руски над Синай на 31 окт 2015г . Сега пишат в статията за същото но вече в огромни размери.
  • 17 Слабото място

    8 49 Отговор
    Слабо то място на руснаците е копнежа им към западно славянските нороди, в последните 200 войните на тази тема са им коствали репродукция на 100-120 милиона население. Или копнежа им за тези земи са убили техния военен потенциал за да бъдат империя.
  • 18 Действителен

    65 5 Отговор
    Продължават ПРОСТОТИИТЕ и какво се печели с тях, СТАВАТЕ СМЕШНИ!
  • 19 Макаренко

    8 45 Отговор
    От сила и безочие може да бъде лишен със един куршум в тила,оловен,че да не рикошира да утрепе някой висш генерал.
  • 20 от село

    64 12 Отговор
    Когато на дедо мекият се вдигне , Тогава ще победите Путин !!

    Коментиран от #45

  • 21 мечо

    3 18 Отговор
    Затовали омрйаха кирил и методи нашипка
  • 22 Пловдив 1912

    60 8 Отговор
    Тоя който е дриснал с това четмо е за силни хапчета...Всичко и всички, според този трябва да се подчиняват на Атлантиците...е няма да стане, защото не е честно и защото на много народ му писна да играе по краварската свирка...
  • 23 ха ха хааа

    9 31 Отговор
    Колхознята ше изпрегне вече ...😁
  • 24 А50

    55 8 Отговор
    Невероятен бълвoч е излят по-горе, автора да понамали холивудските измишльотини. Русия е способна да спре интернета глобално а това ще внесе истински шок . Запада отива в каменната ера и без атомни бомби

    Коментиран от #47

  • 25 Кинжал

    56 11 Отговор
    Намерете интервюто на Хилъри Клинтън през 2016 година пред absNews , за да чуете какви са били пъклените дългосрочни планове на краварите. Знаят , че територията на задокеанския обор е обречена заради Йелоустоун и цветнокожите, и са решили да си потърсят нова територия за нови Съединени щати. Заявява открито, че са се спрели на Украйна, като за в бъдеще щели да приобщят и Полша, Прибалтика, Румъния, Молдова и България, като за целта населението на всички тези, според нея непереспективни държави , трябвало сериозно да се редуцира, за да се населят с американци. Говори без абсолютно никакви притеснение как тези държави трябвало да бъдат заличени за сметка на новите Съединени Европейски щати, като нашите евроатлантици са напазарувани като съучастници в осъществяването на тези планове. За целта НАТО се използва като бухалка към непослушните и потискане на непокорното население. За тяхно нещастие се появи Путин и играта за тях рязко се обърка и е на път да приключи . Намерете го , ще останете потресени!

    Коментиран от #29

  • 26 Име бе

    28 2 Отговор

    До коментар #2 от "Зззз":

    Във фактор бг го четах тоя и тука го дочетах.Руснак с резиденция в Торонто.Друго не помня.
  • 27 Иванушка  🇷🇺

    37 7 Отговор
    Невероятно
    И детински глупости, написани от Бивш журналист. Ключовата дума Бивш обяснява Всичко 😄😄😄

    Коментиран от #37

  • 28 ГруЮ

    33 6 Отговор
    Джамбаз, ти ли си?
  • 29 Някой

    37 7 Отговор

    До коментар #25 от "Кинжал":

    Затова ли вчера другарят посланик в САЩ ни запознаваше с новата доктрина на краварите за Черно море. Имала с крушка опашка.
  • 30 Тиква

    36 9 Отговор
    Пак някоя простотия на Дойче Веле или Стайков или Джамба.
  • 31 Иван

    18 6 Отговор

    До коментар #2 от "Зззз":

    Автор - Пурко.
  • 32 боил

    38 9 Отговор
    Дали Путин ще е на власт си зависи от руснаците ве , нахалници краварски с 31+ пола . След 200г. пропаганда , можш и да обърнете българите против Русия , ако удържите власта обаче .
  • 33 Запознат

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Тошо":

    Да ти си тук.
  • 34 !!!?

    9 11 Отговор
    "царчето" в цугцванг !!!?

  • 35 Генг-бенг

    20 45 Отговор
    Не е трудно да се направи психо-профил на дребен, злобен, глупав и комплексиран човечец, какъвто е дядя Вова ... Но също толкова лесно в и да се направи псхо-портрет на русофила - всеки русофил е дребна, злобна, комплексирана и искаща да бъде тъпкана жалка, малка и страхлива душица ... Кратко и ясно ...

    Коментиран от #38

  • 36 Биби Кинг

    3 25 Отговор
    Казвали сме ма за бавно сумясваштите пембераци че пофториме: Колегата бацо Пуцю най убаво го работи световниа полетик бай Ердо! Как? Ми тура на десната бокцова ракавица, с левата гушка Влади мишока а с десната,таа коя е с бокцова рукавица мо бръка у екскременталното одвърстие деа! После кремлйовскио карлик оди оправен извесно време до де одново се наложи да мо прават фистинг фнезапно и без плюнка!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 гост

    22 42 Отговор

    До коментар #35 от "Генг-бенг":

    За съжаление в България все още са живи един куп нещастни душици , които при тато са си въобразявали , че са нещо , щото хората около тях са същите голтаци като тях ! И сега виждайки какви са пълни нули си въобразяват че някакъв запад им е виновен , че са бездарници и не стават и за пазачи на библиотека ! Но простата истина е , че хората които имат нещо в главата вече избутват назначените "бизнесмени" и скоро в България ще има най-после нормална държава !! В която руски подлоги нямат място , ама въобще !!
  • 39 !!!?

    21 37 Отговор
    Целият контингент путинофили тук вече е демострирал първосигналното си безмозъчие !!!?

    Коментиран от #43

  • 40 готвач

    31 6 Отговор
    Много посна манджа.
  • 41 Тонката

    38 11 Отговор
    Дори не изчетох статията на явно "видни експерти", които искат да в крак с модата.
    А всъщност са тролове, вземащи пари от стотиците НПО-та.....Не руски естествено....И дори имената им липсват, но това е друга тема....:)
    Грешката на Путин е, че прекалено много търпя...Трябваше овреме да ошамари Украйна...Още през 2014 трябваше да го направи...Когато американците организираха преврата и повикаха грузинската паплач да изпозастрелят маса народ на площада, но и това е друга тема.
  • 42 Путинофил

    12 23 Отговор
    Горкият Жириновски! Винаги казваше, че България рано или късно ще стане задунайская губерния.
  • 43 Въпрос?

    40 9 Отговор

    До коментар #39 от "!!!?":

    Значи плащате си да ви публикуват статиите,в които логически не са свързани изреченията и после обиждате хората в коментарите?
    После не се чудете защо хората не ви харесват и насила стават "русофили".
    Слагам ви минус не,защото подкрепям Путин ,а заради обидните думи,които използвате към мои сънародници!
    Отивайте си в Украйна и не се занимавайте с нас щом не ни уважавате!

    Коментиран от #50

  • 44 Още един путинофил

    7 22 Отговор
    Ама вие кога сте видяли милиционер с акъл?
  • 45 рон джереми

    1 17 Отговор

    До коментар #20 от "от село":

    Я питай бабичката си дедо ти не я ли пердаши всяка вечер! Може и тебе да опраска,бай да уей!
  • 46 Иванушка  🇷🇺

    20 6 Отговор
    Моля Факти да пуснат Рубрика Екстрасенси и Гадателки предсказват Края на Украйна.
    Вярвам че Рубриката ще има Огромен успех и не по-малко огромни и забавни коментари.
    Леля Минка с нетърпение очаква вашите прогнози 😄
  • 47 ХАХАХА😂

    0 7 Отговор

    До коментар #24 от "А50":

    Е да, може да си го изключи.
  • 48 Украинка

    39 10 Отговор
    Защо нито Сащ, нито ЕС не предлагат мир, а Путин бил безочлив, военни престъпници. Целия свят знае, че американци подстрекатели и ЕС знаят и продължават да наливат военна техника.
  • 49 Утре излизам на протест !

    9 29 Отговор
    Срещу калпавото служебно правителство !
    Пред президентството !
  • 50 Какво уважение...

    8 37 Отговор

    До коментар #43 от "Въпрос?":

    Вие русофилите сте за Белене.
  • 51 !!!?

    15 18 Отговор
    Путинофили и "русофили" са две различни неща, а безмозъчието е причина те да се отъждествяват, защото така се манипулират денацифицираните ти сънародници - путинофилите !!!?
  • 52 Паралелепипедчо

    12 35 Отговор
    Крайно време е Путин да бъде нашляпан яко !!!
    Нещо, много си повярва !!!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ФакТииии

    13 4 Отговор
    Ако метеорити паднат в САЩ и Великобритания, и ги унищожат - Путин е свършен!
  • 55 Оги

    20 9 Отговор

    До коментар #2 от "Зззз":

    Естествено, че авторът на тези бръщолевини е Денчо Дажмбаза.
  • 56 Тонката

    23 6 Отговор
    @Паралелепипедчо.....Крайно време е Украйна да бъде срината със земята и този панаир да приключва......Да не остане камък върху камък....По американски: без значение колко ще умрат!
  • 57 Може ли да се има вяра....

    11 23 Отговор
    На човек, чиято фамилия е на женски полов орган ?!!!
  • 58 Бай онзи

    25 6 Отговор
    Мда, доста тъпо, това може да се случи само във факти разбирай Дойче зеле.Купихте ли си топли дрешки, че зимата се очертава хладна и всичките ви парици ще отиват за газ!
    Иначе- Слава Украинец!
  • 59 Прочетох до някъде...

    24 6 Отговор

    До коментар #2 от "Зззз":

    ...и после тотално се отказах да чета анонимни глупости...!
  • 60 !!!?

    12 28 Отговор

    До коментар #53 от "Украинка":

    Какъв "мир" искаш да предложи Сащ и ЕС като Путин каза, че това в Украйна не е война !? Освен това Запада виче каза какво трябва Путин сам да направи - да си изтегли башибозука от Украйна и тогава Украйна да му представи сметката за варварщината коята е сторил да плати ! Капито !!!?

    Коментиран от #64, #66

  • 61 Трябва да се мачка ушанка като сламка

    8 25 Отговор
    Евала на украинците, добре го правят

    Коментиран от #68

  • 62 Украинка

    26 13 Отговор

    До коментар #14 от ""Втората армия в Света"":

    Добре изглеждат. Дано победи Путин, въпреки че изпращат толкова много военна техника, а той се справя сам, господ да му помага.
  • 63 Пак бива...

    20 5 Отговор

    До коментар #14 от ""Втората армия в Света"":

    ...,че новите униформи на ,,Путлер",не са като униформите на ,,Азов"-с откривено СС-овски символи...!
  • 64 Украинка

    18 9 Отговор

    До коментар #60 от "!!!?":

    Като не война, защо изпращат военна техника. А? ЗА красота.

    Коментиран от #67, #72, #91

  • 65 Б@$и тъпата

    29 5 Отговор
    Статия! Нивото на журналята яко загнива !
  • 66 А кой ще плати!

    23 10 Отговор

    До коментар #60 от "!!!?":

    За убийствата от 2014г.,че чак до сега ,извършени от ВСУ и ,,Азов" на мирното -рускоговорящо население на Донбас...!!!

    Коментиран от #73

  • 67 !!!?

    8 19 Отговор

    До коментар #64 от "Украинка":

    Ами питай Путин защо изпраща техника и връща "Груз200", а не се прибере в росския си Гулаг !!!?
  • 68 ТОЧНО ТАКА...!

    22 9 Отговор

    До коментар #61 от "Трябва да се мачка ушанка като сламка":

    Евала на украинците, добре го правят- отстъпването и дезертирането...!Отличници са в тези две военни дисциплини...!
    Адмирации...👍👏👍!

    Коментиран от #100

  • 69 Аноним

    20 7 Отговор
    Закривай смешната редакция , паляци
  • 70 А бе...!

    10 3 Отговор

    До коментар #14 от ""Втората армия в Света"":

    Тая дясната,много ми прилича на...Лена Бориславова...?!
  • 71 Гръч

    20 5 Отговор
    Вие клон на дойче менте ли сте или българска медия?Ако е първото няма смисъл да си губя времето да ви чета глупостите постоянно
  • 72 хаааа1

    3 8 Отговор

    До коментар #64 от "Украинка":

    Ква "техника" ми,иишко...старо желязо само
  • 73 Как

    5 14 Отговор

    До коментар #66 от "А кой ще плати!":

    Ми що не е искал от ООН да потвърдят убийствата?Ако имаше осъдителна резолюция можеше съвсем спокойно да тресне украинците по тиквите.
  • 74 възрожденец

    2 25 Отговор
    Поздравления за тази статия, Факти!
    Благодаря на автора!
  • 75 Троссо

    15 2 Отговор
    Голям смях
  • 76 миме

    19 2 Отговор
    хехе бравос на анаЛлизатора и тоя явно яко захлебва при дедо сосрос. че то ако не беха ингилизите никав хилтлер немаше да има,те го отгледаха,пробутаха го на власт ,че и пари му даваха и даже не гърмяха по време на седящата война докат той трепеше съюзниците им лехите,с надеждата да отиде веднага още по на изток,ама другаря в джугашвили ви преева плановете и отсрочи нападението с почти две години и как риваха нАглетата ,че чичко им Джо ги е превал така мръсно зер само те могат нещо да подписват с идиотската си креатурка алойзевич и никой друг
  • 77 1111

    24 6 Отговор
    И какъв е смисъла от тази жалка дописка? Нищо вече няма да бъде същото. Стария ред си замина безвъзвратно.
  • 78 Източна ромелия

    17 6 Отговор
    Абе анонимното савторче, щеш не щеш след нова година се връщаме към Русията
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Гост

    22 6 Отговор
    Въобще сте много далеч от истината. Авторчето да вземе да се задълбочи в руската действителност, а не да чете разни западни измишльотини! Тези дето му наливат акъл си нямат представа от Русия! И най-вече не мислят като руснаци. А "филм за руска кокошка може да направи дано руснак" - цитат. Вижте колко тъпо изглеждат западни филми за руснаци - така тъпо изглеждат западни анализи за руската действителност!
  • 81 Макробиолог

    16 4 Отговор
    Ако се отделим от това кой крив кой прав и,диктатор прост ли е Путин ,какви са причините и още по важно-последствията и просто погледнем реалността ,автора и подобен тип пропаганда са в някаква дигитална действителност сътворена например в юнивърсал сити.Един вид--затваряне очи ,дръпваме от тревицата и оооо чудо,няма вече неконтролируемо и нарастващ икономически Китай,няма Индия,Персийски държави,Турция,Бразилия,Пакистан.....които си позволяват да имат и собствени интереси,няма вътрешни проблеми породени от самите нас,и собствените ни неотроцкистки разписания,няма безумните увереност че понеже контролираве няколко десетки трилиона активи ,политици,медии ,финанси по цял свят,можем да се правим на Бог,........ммм не.Първо Хитлер не е имал вълшебно куфарче с бутонче с надпис--край.Второ---Украйна изправена военно до Русия па макар и с доставки хамерси,мамерси и т.н. и стига до глезените....то не е нужно да си военен експерт за да видиш,Украйна не е смазана и подравнена все още,кат например Ирак щото очевидно Путин е решил да си я прибере/поне до Днепър/....Трето --добри герои в целия карнавал няма,просто банални боричкания в джунглата.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Освен Плюене по Путин нищо друго не

    18 7 Отговор
    Казахте!!! Бла Бла Бла!!

    Коментиран от #87

  • 84 Хаха

    16 7 Отговор
    Пак извадихте двойния аршин. Нещо за Афганистан да напише автора??? Или за Югославия???

    Коментиран от #88, #93

  • 85 Тарикат

    15 2 Отговор
    "ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати."
    То ест най-откровенна пропаганда от "наши хора", а другите "имат право да мълчат или всичко казано ще се използва срещу тях"
  • 86 Студопор

    17 4 Отговор
    Леле...! Зеленски чете ли ФАКТИ? Ако чете - войната е приключила до два дни... Направо му разкрихте всички слаби места!!
  • 87 Ватници ,

    11 19 Отговор

    До коментар #83 от "Освен Плюене по Путин нищо друго не":

    Докода ще целувате зад.ка на фашизоидното жуже ? Малко чест и доблест нямате ли ?
  • 88 Хохо секса

    7 14 Отговор

    До коментар #84 от "Хаха":

    Ако не оправдаваш случилото се в Афганистан и Югославия,
    ЗНАЧИ
    НЕ ТРЯБВА ДА ОПРАВДАВАШ
    и случващото се в Украйна!
    НАЛИ?

    Коментиран от #95

  • 89 456

    1 9 Отговор

    До коментар #2 от "Зззз":

    Има. Всички суверенни държави и Всички независими хора в света.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 ха ха хааа

    3 5 Отговор

    До коментар #84 от "Хаха":

    За кой Афганистан ?! За руския или за по - късния ?! 🤭
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Пешу Ерекцията

    3 6 Отговор

    До коментар #88 от "Хохо секса":

    Не чакай отговор ...
  • 96 ДОСТ

    13 10 Отговор
    ПУТИН НЯМА СЛАБИ МЕСТА. СЪЩО И ЕРДОГАН. ТЕ СА СИЛНИ ПОЛИТИЦИ.
  • 97 БПФ

    17 7 Отговор

    До коментар #8 от "Безумието ви е превзело":

    Просто вече изпадат в паника и истерия... след като Турция вече съвсем открито би здрав шут на Говeдорес и застана на страната на Русия !!!
  • 98 Абе

    11 7 Отговор
    Може да бъде лишен от силата му, но едва ли от безочието !
  • 99 Анонимен

    15 0 Отговор
    Война хубава няма, но е още по зле, че християни се бият срещу християни и кой в случая ви гледа резила, бай аметист.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 ГОЛЯМ СМЯХ

    11 8 Отговор

    До коментар #11 от "717":

    тука се пишат злобни пасквили защото украйна настъпва смело към границите на полша и скоро няма да има такава държава , автора вече се пука от здраво място и озлобява
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Аман

    4 1 Отговор
    От анонимници… факти
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 В.В.П.

    4 1 Отговор
    Зад Путин стои армията на Рф,която трябва да защити руския човек.Сащ какво би направило по такъв сюжет ??.Ами ще ликвидира врага ..Путин и Вс на Рф ,ликвидират ВС на Украйна ,защото се опасяват от НАТО + Азов + Вс на Украйна ..Не завъртай нещата...Просто е ..Като 2+2 =8
  • 115 В.В.П.

    6 1 Отговор
    Работата е проста ,,за умните хора ,НАТО въоръжава киев да се бие с руснаците ,Защо ??.Не се знае .Рф от своя страна ,ще ги ликвидира ,защото е опастност за сигурността на федерацията..Защо се бият двама души ,два елена два коня..за надмощие. ?..В боя нещата са елементарни .А тоя шебек ,ги изкарва нещата завъртяни и осукани..и т.н..Хитлер загуби защото нападна СССР ,Путин няма да напада СССР .Ясно е ..Руските седесари са комични и забавно глупави ..
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Мишел

    5 1 Отговор
    Писанието показва единствено безсилие и злоба.
  • 122 Мдааам

    3 0 Отговор
    "ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати."
    Но, дебати се водят между личности, които имат мнение. А това е един безименен и безумен пасквил, компилация от пустословия и френетично (по гьобелсовски) повтаряни до безкрай твърдения.
  • 123 Абе

    3 0 Отговор
    Не ви стана ясно , че докато в СМИформация не се казва обективната истина , Русия ще има предимство и народа ще подкрепя армията и. Докато не каже на всеослушание че ВСУ обстрелва мирните граждани, използува ги като жив щит, обстреляха атомната електроцентрала и т н ще бъде така. Съвременната украинска власт е маша в чужди ръце и изпълнява чужди цели. Тя няма бъдеще и те си го знаят и затова си правят и приказват, каквото си искат обвинявайки руснаците за своите действия.
  • 124 ПУТИН НЕ Е ЛЪЖИЦА ЗА ВАШАТА МУТРА !

    3 0 Отговор
    ПЛЯМПАЙТЕ ЗА КАЧЕСТВАТА НА ЗЕЛЕНСКИ БОЙКО И КИРО - ТЕ СА ЗА ВАШАТА МИРИЗЛИВА МУТРА !
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Дянков

    2 0 Отговор
    Бзочие ???????.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.