Last news in Fakti

27 Август, 2022 07:12 17 390 189

Борисов пред БЛИЦ: Да ме обесят в килията! Това ли ще е втората стъпка на Петков и Рашков?

  • бойко борисов-
  • герб-
  • продължаваме промяната-
  • избори-
  • трафик

Представянето ни зависи от това дали служебният кабинет ще се справи с честното провеждане на изборите

Борисов пред БЛИЦ:  Да ме обесят в килията! Това ли ще е втората стъпка на Петков и Рашков? - 1
Снимка: БНР
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Лидерът на ГЕРБ и министър-председател на България в продължение на три мандата Бойко Борисов даде ексклузивно интервю пред управителя на БЛИЦ Ивайло Крачунов по най-актуалните теми в държавата.

- Г-н Борисов, какви мерки трябва да предприеме правителството на Гълъб Донев, за да се справи с нарастващия мигрантски натиск?

- Изказването на служебния вътрешен министър Демерджиев тази сутрин ми направи добро впечатление. Той сподели, че още вчера е разговарял с турския си колега за мигрантския натиск. Опазването на границата може да стане само при положение, че имаме отлични отношения с Турция и поет ясен ангажимент от тяхна страна и от страна на президента Реджеп Ердоган да ни помага с охраната на границата, както и ясен ангажимент от страна на Европейската комисия.

Точно това правих аз през последните 10 години и затова в България имаше нулева миграция и всички европейски лидери ни даваха за пример.

Сами можем да направим много, за да се реши въпроса с бежанската криза както беше решен навремето и бяхме за пример в Европа.

Пресякохме балканския път на миграция и затова получихме помощ от 320 милиона лева, отпусната на среща на върха в Братислава.

- Потърсиха ли Ви за съвет поне веднъж предишните управляващи по отношение на бежанската криза, с която успешно се справихте?

- Арогантността на бившите управляващи и самооценката им за незаменяемост им изигра лоша шега, защото първо нямат опит, второ са некомпетентни и трето - интересуваше ги само как да облагодетелстват руските компании с газ и нефт.

- Има ли опасност България да остане на студено през зимата заради действията на кабинета "Петков" по отношение на вноса на газ?

- България няма да остане на студено, защото Балкански поток минава през нашата държава. Това е изключителен коз в ръцете но едно правителство, който човек само трябва да знае как да изиграе.

- БЛИЦ публикува множество разследвания за покровителство на определени структури на МВР за контрабандните канали. Каква е Вашата информация по тази тема?

- Знам, че за последните 7-8 месеца има чудовищна контрабанда!

Явно много хора по високите етажи на властта за разпъвали чадър над контрабандата, но това няма как да го докажем. Особено това се отнася за контрабандата на цигари, при която знаете, че те влизат за един - два дни, след това се продават и не оставят следа.

Това, което чувам е, че те буквално вдигат бариерите!

За разлика от тях, аз говоря само, когато имам доказателства.

Докато МВР чегърташе политическите си опоненти, не само нас, но и други партии, властимащите се ползваха с изключителен комфорт.

- Ще бъде ли потърсена отговорност на бившите управляващи за многомилиардните дългове?

- За последно чух, г-н Лорер, който каза, че в бюджета имало много пари и излишък. Затова задавам един въпрос на лаик - защо когато има толкова пари не вземете да върнете кредитите и заемите, по които България плаща лихва?

Защо хората и държавата трябва да плащат лихви, при положение че има свои пари? Значи облагодетелстват банки!

- Предизборната кампания стартира след дни. Как ще се представи ГЕРБ?

- Представянето ни зависи от това дали служебният кабинет ще се справи с честното провеждане на изборите. Знаете какво се случи с машините на миналите избори, когато МВР се ръководеше от Бойко Рашков!

Сега се надяваме, че ще има прозрачност в изборния процес.

- Проф. Михаил Константинов прогнозира, че след изборите ще има коалиция ГЕРБ - Продължаваме промяната. Възможно ли е да се случи това, след острата размяна на реплики между Вас и Кирил Петков?

- За да има коалиция трябва да има двама, трима или четирима желаещи. Аз разсъждавам по обратния начин от Продължаваме промяната.

Според мен коалицията зависи от начина, по който народът ни подреди на изборите.

Стабилност означава първата, втората, третата политически сили. Когато направиш коалиция с четвъртата, петата и шестата, тогава няма начин как партии с по 7-8% да излъчат вицепремиери и да обясняват как е важна тяхната политика, а не на тази на партии с 25% изборен резултат.

В подобно поведение няма логика и затова стабилните държави се стараят да направят стабилни мнозинства, а това става между партиите, които имат най-много гласове на избори и респективно най-голям брой депутати.

Затова казваме Глас народен - глас Божии!

Трябва да се съобразим с избирателите, които стоят зад съответната партия. Това са стотици хиляди български граждани.

Дали ти харесва Кирил, Борисов или Христо - това няма значение. Важно е колко българи са ни харесали. Ние трябва да проявим уважение към българите, които стоят зад тези партии.

- Възможно ли е антагонизмът между Вас и Кирил Петков да бъде преодолян и да седнете на разговор?

- В смисъл?

- Да намерите общ език, независимо от обидите, които си нанесохте?

- Те с Бойко Рашков минаха границите! С него не виждам как и по какъв начин можем да говорим.

- Съдът окончателно се произнесе, че арестът Ви е незаконен. Ще претендирате ли за обезщетение пред Европейския съд в Страсбург?

- Притеснителното тук е друго - че Кирил Петков обяснява, че неговите действия, които бяха осъдени от два съдебни състава като незаконни, за него са първа стъпка.

Какво означава това? Че след като беззаконието е първата ти стъпка, то втората е да ме обесят в килията! Аз не го разбирам по друг начин.

В правова държава след решения на съда, на първа и втора инстанция, да кажеш аз съм прав, то каква е втората ти стъпка? Това ме притеснява!


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 105 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Психо

    232 41 Отговор
    Този пак го хвана параноята.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Вервайте

    172 22 Отговор
    Сапуна от мен !

    Коментиран от #107

  • 5 Усмирителна

    206 28 Отговор
    риза е вариант и в затвирническа болница ! Страхопъзльо се загрижил за мизерния си живот , знаейки какво е вършил и се върши в затворите !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Беловеца

    146 15 Отговор

    До коментар #3 от "Горкия":

    На всеки му идва времето.Подочух че ,Йоца Амстердама си купил терен в Банкя,ама не вярвам да строи.

    Коментиран от #88

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Бойко не му стиска

    187 49 Отговор
    Мутрата е страхливец и Кирето трябва да го мачка непрекъснато, докато клекне напълно!

    Коментиран от #17, #64, #154

  • 13 чико

    189 30 Отговор
    На тези Бокови приказки се казва " Г У З Е Н неГОНЕН бяга " . Много добре знае какви ги е вършил и че всичко ЩЕ излезе на яве . КАКВО закара за арабите самолета който върна Ф У Р М И за НАРОДА и защо беше в него министър който вече не се чува ?
  • 14 Ганьо

    170 35 Отговор
    От къде този късмет.
    Затри държавата.
    Как няма да те оправдаят,то като си завладял прокуратурата .

    Коментиран от #118, #156

  • 15 Мнение

    82 17 Отговор
    Очевидно е, че двамцата въртят театрални сценки пред българското общество!
  • 16 Хехе

    78 55 Отговор
    Бокошенко е част от плана на Путин за инсталирането на резидента Радев като пожизнен президент в президентка република иизкарването на страната от ЕС и НАТО.Радев стана два пъти президент благодарение на пазарлъка с Борисов,който два пъти предлагаше неизбираеми кандидати.

    Коментиран от #117

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Буха ха

    116 18 Отговор
    Каква е тази тулупска снимка отпреди 20 години ?
  • 19 Та това

    125 18 Отговор
    е най - малкото , което заслужава за всички безброй престъпления и непоправимите щети , причинени на България и българите !
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 123

    114 24 Отговор
    Те този ни обречен на мизерия отказа Южен поток отказа Белене сега лъже боклука
  • 22 Типично

    123 16 Отговор
    по мафиотски маниер! Все покушения и атентати му се привиждат, "поръчват го", а той невинен и чист като херувимче! Мафиотското му подсъзнание избива над нормалното му, ако изобщо има такова! Псих някакъв сме допуснали да "управлява" държавата цели 12 години...Не в пандиза, в психиатрията му е мястото, при това до живот! щото с всеки изминал ден психясва все повече и повече...Да не говорим, че дори не съзнава какви лъжи дрънка при всяка изява пред "симпатизанти" и как клевети де кой му падне...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Чочо

    74 12 Отговор
    Де тоз късмет,де.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Ми чи тъй де

    65 9 Отговор

    До коментар #8 от "Хехе":

    Трябва да се бърза.В крайна сметка защо ги кродахме тия пари щом не можем да си ги харчим спокойно.Годините минават подполковника почва все по често да засича.
  • 28 Бай Иван

    83 15 Отговор
    Може и пред килията, бъди спокоен
  • 29 Борисов, никой няма да те беси в килията

    108 15 Отговор
    Народа ще бъде радостен там да живееш до дълбоки старини!! И тея които ще Управляват България за в Бъдеще, няма да забравят какво ги очаква като се краде!!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 БеГемот

    93 12 Отговор
    Тъпата мутра мисли по мутренски...като се замислиш те престъпниците наистина често свършват така от други престъпници в затвора...
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Онзи

    19 32 Отговор
    Тези и двамата са се продали на Глобалистите. Разиграват театър
  • 34 Страничен

    78 15 Отговор
    Няма да е загуба за България ,ако изтече в канала Бочко!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Да те обесят

    70 15 Отговор
    ще ти е твърде малко, тулупе
  • 38 Наблюдател

    87 14 Отговор
    Баце пак истерясва, много го е страх за животеца. Преди години пак ревеше, че Пеевски го поръчал и като го арестуват нямало да излезе жив от килията. Голяма фобия от килии и убийства има!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ФактЪ

    16 51 Отговор
    Най доброто решение е Президетска република. бЕсепе зад ПП и СДс зад Герб постановките и един “балансьор” като Депесе са само разход за Българина! По добре да имаме Лидер..от колкото тия “неща”...

    Коментиран от #157

  • 42 Инж

    54 15 Отговор
    Боко, не е лошо сам да се обесиш в Банкя. Каква общонародна радост ще бъде!
  • 43 Ели

    55 12 Отговор
    Т ъ п означава бг няма по п ро ст народ кой ще го търпи 12 гд на власт
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Голямата контрабанда

    53 9 Отговор
    Цялата администрация е Герб и те не могат да докажат! Тогава защо слагахте калинки 12 години?
  • 47 А дано

    37 8 Отговор
    Но надали
  • 48 Абе

    38 10 Отговор
    Не че ще е загуба
  • 49 дико

    56 8 Отговор
    Ч Л Е Н на Б К П на 18 години , учи в милиционерското Симеоново , след 1989г. Н Е се отказва от партията и напуска МВР , а ПЛЕЩИ наляво и дясно за ДЕДО си и комунистите . ЯЗЪК за свестните , които се окаляха около него .
  • 50 ИСТИНАТА

    66 10 Отговор
    Не! Не!! Не, "Другарю" Борисов, просто трябва да ИЗЛЕЗЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, Барселона,..............................., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви ОПГ "герб" и НИЩО ПОВЕЧЕ!!!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Реалист

    23 44 Отговор
    Това, което мен ме притеснява с казуса с ареста на Борисов е че Киро не зачита решенията на съда. В правото има правилото лош закон, но закон. А решенията на съда са закон за правоохранителните органи. Кирил продължава да дрънка като човек с нулево уважение към законноста в тая държава. Това е недопустимо. Защото законноста не е прокурор или съдия, а цялата машина на правораздаването. Поведението на Кирил кара народа да не спазва законите и вече виждаме страшните последици от това. Когато да си смел значи да не спазват закона, става смелост да минеш на червено, да се забиеш в полицейска кола, да прекараш 45 човека през границата. А реално това е беззаконие. За това не понасям Кирил. Този човек руши законноста в държавата.
  • 53 Голубой

    40 5 Отговор
    А късмет де!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 шогун

    58 6 Отговор
    Борисов е параноик и става опасен за себе си и най-вече за всички други. ГЕРБ са обсебени от стремеж към власт и мъст. Никога ГЕРБ !
  • 56 Българин

    46 6 Отговор
    С подобно говорене Борисов само губи. Но понеже е нарцис продължава да занимава аудиторията със скъпоценният си живот и със злодеят Кирчо, който искал да го отнеме. И дори не подбира медиите пред, които говори. Все пак един политик с авторитет, за какъвто се мисли Баце трябва да има елементарна морална хигиена и да не говори от всяка предложена му трибуна.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Йьйьйь

    3 44 Отговор
    А тия тримата са толкова тъпи, че не разбират, че възраждане е по-голяма сила от тях
  • 59 1221

    38 4 Отговор
    Не може да има коалиция между промяната и миналото.

    Коментиран от #158

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Приятел

    13 38 Отговор

    До коментар #6 от "Ганьо":

    Я кажи кога живя по добре при Бойко или при Кирчо и Асенчо?

    Коментиран от #70

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Наско

    40 9 Отговор
    Ако това се случи, очаквам всенародна радост, която да засенчи тази от световното през 1994 г.
  • 64 Жена

    19 36 Отговор

    До коментар #12 от "Бойко не му стиска":

    Киро не мачка нищо! Грешка. Мачка под полата на Лена, докато жена му мачка тесто за да прави торти за трите им деца. Но пък това е израз на морал, да мачка фусти въпреки трите деца дето има. Какво разбираме ние от морал та говорим въобще!
  • 65 Хм Хм

    44 5 Отговор
    Никакво бесене. Лежане му е майката. Дълго.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Джордже Балашевич

    32 2 Отговор
    Колко сребърника получи управителят и даде интервюирания? Фалш, лицемерие и мазане с голямата баданарка! В новият публичен дом искат да се намърдат старите и крадливи, изпечени в занаята, труженички!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 мишо бирата

    35 3 Отговор
    Я виж как знае какво може да му се случи на човек.
  • 70 Джордже Балашевич

    29 5 Отговор

    До коментар #61 от "Приятел":

    На фона на тридесет годишното разграбване и унищожаване на България и обедняването и разболяването на народа, няма как, нормален човек, да каже, че се е живяло нормално и добре! Бъдете здрави и до следващото обедняване!

    Коментиран от #166

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 един

    34 3 Отговор
    Страх го е/като си знае какви ги е вършил/!
  • 73 Надежди, говежди

    16 4 Отговор
    Тези се надяват, че номерът, глас народен = глас Божи (нали го знаете Божо, оня с машините), пак ще мине.

    Коментиран от #159

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Жегата идва,

    33 3 Отговор
    Май много те е страх,тулупе.
  • 77 един

    38 2 Отговор
    Тоя човек е лъ@ец и мани@улатор на N-та степен!Балкански Поток минавал през България,а не казва че само минава,и за една запалка газ не оставя в България!То бива-бива наглост, но дотам не бива!

    Коментиран от #122

  • 78 Иванова

    31 5 Отговор
    Борисов така и "не разбра" каква "правова държава" успя да създаде за да окопае така дълбоко всички свои и на част от съмишлениците си далавери. Той толкова е опиянен от собственото си величие, че фактът, че журналисти го търсят и канят все още, при всичко досега, показва колко е бутафорна цялата и държава. Какво да каже човек, осве ,само - жалко. Хората се умориха да вярват, че ще има справедливост и добър живот в България. Много е кратък животът. Но Борисов е лидер "на народа", това е друго нещо и то му дава куража да търси изяви, надежда за следващ "възход на България"!. Обратна страна, в арест, съд, затвор засега му се вижда, че няма да стане така. А ако - това за "обесен в килията", да, прав е за едно, възможни са повече от един такъв сценарии, и той, и ние знаем това. Да имаше повече акъл и умение, да напише книжка за себе си и се хвали там сам. Ще дава подписи и прави снимки с почитателите си. Ама иза една книга му трябва помощ както бе иза далаверите му.. Ще дойде иврене когато те ще започнат да се изяждат едно други... Още не им се вярва това
  • 79 112

    25 5 Отговор
    Те уволняваха назначаваха техни хора и сега Другите като правят същото им е тягаво. Много рекет имаше по време на герб. От 1989. 50% живеят ок и 50% много зле. Ограбиха народа и си живеят без да работят. Купиха си къщи на морето и децата им на 35 с две големи деца, цяло лято на морето. Майката в приватизираното предприятие. Щерка й що да работи или от гърция е адвокат. Богаташките деца все те умни и в елитни университети, как стана така. Месаря кове ботушите и и обратното. Който има ще живее, кой няма знаете къде, болести и у зърна земя, да остане всичко на чорбаджи генчо и мюмюна. От шевкет чападжиев, вълнев ли идват парите на бойковите хора, питат хората. 85% от мюсюлманите са за гербойко.
  • 80 Васил

    30 3 Отговор
    Бившият диктатор явно много се е развълнувал на кой ще му дреме за такъв мафиот даже за народа ще е празник ако отиде към въжето.
  • 81 Антагонизъм

    17 2 Отговор
    В смисъл. В смисъл, беден ти е речника...
  • 82 Оооо, баце знае как се самозатриват

    35 3 Отговор

    До коментар #3 от "Горкия":

    Арестантите при него се самозастрелваха, самопречукваха, сами си загиваха. Прави аналогия, с цветанката колко народ са затрили….

    Коментиран от #92

  • 83 Страх те е а?

    35 3 Отговор
    И правилно,трябва много да те е страх.Имаш много да плащаш.
  • 84 странен плач

    25 6 Отговор
    Не , че ще бъде нещо лошо , ама няма да се случи , а е въпрос на твоя склонност към това да ревеш и хленчиш в примитивните си представи за предизвикване на съчувствие и набиране на поддръжници .
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ !

    12 34 Отговор
    БРАВО БОЙКО ! КАЗА ГО КРАТКО ,ТОЧНО , ЯСНО !!!!
    КИРО Е ЛЪЖЕЦ , АРОГАНТЕН ЗАКОНО НАРУШИТЕЛ ! НЕ ГО КАЗВАМ АЗ , КАЗА ГО КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД И Е ЗА ЗАТВОРА !!!

    Коментиран от #104

  • 88 Руми Димчева певица

    31 5 Отговор

    До коментар #7 от "Беловеца":

    Точно така!
    Но, не обесване, а на площада пред министер
    ски съвет и всеки който минава с по-една иглич
    ка, и БАВНО ДА МУ ИЗТИ
    ЧА КРЪВТА!🤮
    Че да се сеща, какво е причинил на хората?
    Аз съм една от потърпев
    шите!😢😰😢
    Тази мръсна мутра, заради друга негова мутра, МИ РАЗСИПА ЖИВОТА а МУТРАТА му, така и не влезе в ЗАТВО
    РА, а сега продължава да си живее нагло с милио
    ните на Божков!😴
    През 2001 година, когато си смъкна панталона пред устата ми,"натупор
    чен" жена му каза, че бил "КЛАСЕН МЪЖ", а Бори
    сов и даде 3 милиона уж за други цели, А ТЯ МУ НАПРАВИ ПАРТИЯ!🤮
    УВАЖАЕМИ ЖУРНАЛИС
    ТИ, ПРЕСТАНЕТЕ да интервюирате, този "убиец на съдби" който унищожи толкова хора и живота им!🙏
    От 10 години, се опитвам да го ОСЪДЯ, но българ
    ският съд, го е страх да му образува дело! Сега съм на ВКС, но и те ще потвърдят предходната инстанция! ...😖
    Така че, ако се самоубе
    си, ще отърве много хора от ангажимент, да го съдят! ....🤢
    Успех на Петков и Василев!🍀🕊🍀
    Напред момчета!🤝🙏

    Коментиран от #95

  • 89 Българин !

    10 40 Отговор
    Връщай се Бойко на власт ! Да оправиш бакиите на харвърдските некадърници !

    Коментиран от #97, #102

  • 90 Джеръм К. Джеръм

    35 2 Отговор
    „Празни мисли на един празен човек“
  • 91 Рококо

    18 4 Отговор
    Истината боли, колкото да триете. Много народ баце е нещастен, не моя, а идват от Испания, Италия и др западни държави и родителите им, не искат тук, не, всичко е стари ергени. Важно е, че оод вашите внуци живеят и се хранят вече със златни лъжици от народа парите, от вас комунистите на глава герб не се излиза. Ние да ви кажем правилата, а да става, каквото ще. Много удари и от ипон, с измислени от Марева и инждд, искали легло да спят, много прости хора има и лъжци в бг орости им господи. Те не знаят, какви ги вършат. Убиха маса народ от стресдържава без ред, дисциплина, хаосът е на лице Днестър.
  • 92 Борисов уби!

    36 3 Отговор

    До коментар #82 от "Оооо, баце знае как се самозатриват":

    Мишо -бирата и съпругата му...!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 То Боко с призиви нЕма да се върне!

    32 3 Отговор

    До коментар #89 от "Българин !":

    Требе Народа да го иска и избере!А като чета коментарите-май само ти го сакаш тоА крадец и мошеник...!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Наглецо

    31 4 Отговор
    Тиквата ломоти глупости, защото му се кефят простите.И какво е станало с изборните машини ? Това,че нямаше как да изхвърлят бюлетини тиквениците и да ги подменят с фалшиви.В затвора му е мястото !
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Дон Отворко

    20 3 Отговор

    До коментар #89 от "Българин !":

    Да те оправи теб, но не знам дали ще те хареса, че не си Мата Хари, а си лизач на гърбави зад.ници!!!

    Коментиран от #105

  • 103 Анонимен

    11 2 Отговор
    Простите нямат пари за цирк, театър, за арда футбол и се кикотят. Пълна лудница. Изхвърлят от селата малки котенца, кучета, нямали пари да ги хранят. Оплакват се хората в центъра на града и в покрайнините. Навренето имаше партийни секретари, а сега на кого, те да се оплачат. На арменската, а и там поповете са на изчезване в арменската църква. Живи и здрави да сте всички паралии. Човек може с 2 и 200, хляб и лук е здравословно и уличните джанки са бол тая година.
  • 104 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ !

    8 28 Отговор

    До коментар #87 от "КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ !":

    ЩО ПИШЕТЕ МИНОСИ БЕ ??? ИСКАТЕ ДА ВИ УПРАВКЯВА КИРО - ИЗПЕЧЕНИЯ ЛЪЖЕЦ И МОШЕННИК ЛИ - КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ГО КАЗА ТОВА , НЕ СИ ГО ИЗМИСЛЯМ АЗ ????
    И ДА ПОДПИРА ПАРАПЕТА СЪС ЛЕНЧЕТО???????

    Коментиран от #161

  • 105 ПРОСТАК

    11 7 Отговор

    До коментар #102 от "Дон Отворко":

    ПРОСТАКА СИ ОСТАВА ЗА ВИНАГИ ПРОСТАК ! Това го пиша за теб , не за Бойко !
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Пионер

    6 19 Отговор

    До коментар #4 от "Вервайте":

    Крайно време беше немитите комунисти от ПП да разберете за какво служи сапуна. Къпете се колкото искате. Сложете Рашков да ви пази, да ви не видят какви сте се изпоцапали от всякъде. А Кирчо и Кокорчо си ги приберете някъде, ако изобщо искате да помиришете власт.
  • 108 121

    3 11 Отговор
    Не обиждайте на прости. Добре, че бяха те. Младите без осигуровки всякакви, днес да ви цепят дърва за 10 лева на кубик. Казва младото. Цепя 3 кубика, дават ми 30 лева и като отида в магазина, с тия 30 лева, нищо не са. Всичко е забатачено. Уж за хубаво, а стана за някои хора, макар и малцина, зле, за роми и турчи, поне дай 15 лева, 20 що не, след като не ги осигурявате. Кога им кажем истини на чорбаджии изедници и ако разберат, кой пише, те гледат на кръв, може би си имат айтиспециалисти. На гн Борисов, нищо няма да му сторят, няма, но пооправете нещата. И младото ПНС, ние сме заедно с герб и дпс. Излез бе, от ПП, младежо и кажи на висок глас ПП, че след изборите ще сте с ДПС и ГЕРБ, а не след дъцд качулка и пак избори, до полудяване. Не ме еня лично мен за Бг, ние сме гости и на тая земя сме ден за ден. Да остабат качествените хора. Както бе казал Балев Симеон. Видяхме ги...
  • 109 Яяяяяяя

    24 3 Отговор
    И да го направят какво лошо има. Просто ще сменят датата на националния празник.

    Коментиран от #162

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Дръж се смело

    23 5 Отговор
    Във Франция измислиха гилотина за по-лесно. Спокойно.
  • 112 определено

    20 5 Отговор
    тоя съвсем е изтрещял...
  • 113 Васил Петров

    4 26 Отговор
    За радост или за съжаление Бойко е цвете в сравнение с Киро,Корнелия,Радев и другите измамници от предишното правителство. Тяхното е " крадеца вика: дръжте крадеца".
  • 114 Коко

    3 10 Отговор
    Платените им тролове на всички партии да не би да обичат партията, за която работят, а да си получат хонорара в края на месеца хилядарката. Обикалят Бг и света, работят и на германски фирми, завършили в Германия. Поне парите на дедите им са чисти, лишавали се от всичко, за да живеят внуците им. Дано имат къснет, както обикалят, а вренето лети и не мислят, а трябва, тъжат вдовиците им майки, 1964. За копейкин работят, коцето, а са от заможни родове и от много бедни, су, право и други маленки 1988, не искали да работят, ит вкъщи, кво знаят р1988, 1993,коце,бойко,пп, добре че старите и вече стратите не ги еня за бг и политики. Старите Бг се управлява от Вън, бойко румен и сие. Живи и здрави на бойко внуците да са, щом пп герб дпс ще управляват, лошо няма, но младото от ПНС ще сдаде на старата Председателка на народното събрание Цвета Караянчева. Тя ще бие в бастиона на Ахмед Доган сред българските депутати, пп. Родопчаните си я сакат, млади момко от ПП. Лично мнение.
  • 115 111

    4 10 Отговор
    Гледайте млади хора да се задомите, да имате деца поне, на запад докато коко от ямбол печеляше остана си стар ерген, а е красив и умен. Построил си с парите от вън, малка кащурка, но сам в нея. Това го интересува народа. И много родители няма да излязат да гласуват, защото децата им са от испания за 1 месец в Бг и им е тежко, че порасналото им дете, на 46 не е семеен, сам българин, а и от родопчаните на запад. При живков е нямало, това с народа, самотен или сенейства без деца.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Пейчо Димитров

    7 3 Отговор

    До коментар #16 от "Хехе":

    Лупости на търкалета.Така могат да мислят само простички хора.
  • 118 Я пак

    4 17 Отговор

    До коментар #14 от "Ганьо":

    Я пак помисли,кога започна закриването на държавата.Защо преди управлението на самоправъзгласилите се за почтени,в България се строяха пътища,санираха се сгради,направи се метро в София,до всеки блок и детска площадка има,подпомагаха се църквите,47 пречиствателни станции се направиха и т.н и т.н.Сега ,чисто и просто Кирил Петков, иска да се "качи "на гърба на Борисов и започна под път и над път да го плюе.Да угоди на злобите,ама веднъж изчегъртаха ГЕРБ и резултатът за хората е ПЛАЧЕВЕН.Та,ако някой си мисли,че целокупният народ е прост и няма да гледа какво се прави,а ще слуша какво му се говори,ще остане разочарован.По ми харесваше ,когато Кирил Петков се хилеше постоянно.Не му прилича това злобно говорене.
  • 119 Мари

    15 4 Отговор
    Борисов спри с нападките и оплакванията направи нещо добро за народа.
  • 120 оня с коня

    20 5 Отговор
    баце,вървиш по пътя на луканов!!
  • 121 Иван

    22 5 Отговор
    Ами, крайно време е да те обесят !
  • 122 Чудя се

    6 14 Отговор

    До коментар #77 от "един":

    Защо някои продължават да мислят,че Балкански поток е излишен.То някои така мислеха и за Белене,а сега щяхме да сме си добре,ако го бяха построили.От Балкански поток ВЗИМАМЕ НАЕМ.При преговори,може да заплашим,че ще спрем газа по него и да поставяме условия и т.н.Къде щяха да отидат тези три милярда--нямаше и да разберем.Аз два апартамента давам под наем и съм си добре.ХУБАВО Е,КОГАТО НЕЩО Е НАПРАВЕНО.От ППдаже партия нямат направена,ама акъл раздават на лидера на най-голямата партия.Ама от раздаване на толкова акъл,за тях не остана.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Анонимен

    1 5 Отговор
    Трима души, хората на дпс, строят кооперация. Стягайте се млади хора да се трудите или чакате да родите Трето и като запада да ви се грижи Държавата Бг за децата ви.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 ГЕРБ до МАРА

    4 15 Отговор
    НАЙ ДОБРОТО МАРЧЕ Е -ГЕРБ ПОБЕДА!!!!
  • 127 Примката

    14 3 Отговор
    Сьс право трябва да се страхуваш
  • 128 Казуар

    17 4 Отговор
    Сто процента е вярно, че Борисов има за какво да бъде разпитван.
  • 129 бай Ставри

    18 4 Отговор
    Нема да те бесим, ше те еб.ме!

    Коментиран от #130

  • 130 Б Борисов

    12 4 Отговор

    До коментар #129 от "бай Ставри":

    Ти куче със салам ли ще плашиш?
  • 131 Четец

    3 2 Отговор
    Който иска да е на власт. Какво я топли Марчето от бкпдс. Всеки е на изживяване в повечето провинции и села. Деца, внуци са кой в София, Варна, а от Смолян всичко в Пловдив и от Пловдив в София. Има хора млади, без да работят си живеят, гледат си двете деца и са в Гърция, имат къщи, за децата закупени и внуците им. Гласува си техните хора, кой няма рода горе не ходи до урните.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Лично мнение

    13 2 Отговор
    Хората живеещи в чужбина нямат право да гласуват за парламент! Да гласуват за президент, защото той назначава посланиците. Но за Парламент не! Те не знаят какво става в България! Четат продажниге медии, слушат разказ на разказа от уж приятели, което си ги нагласят както им е угодно за да прикрият неуспехите си и си мислят че взимат най-правилното решение. И забележете, по-правилно дори и от хората, които живеят в България и фронтално се сблъскват с реалността. За обидите и нарицателните гадости дето изсипват върху българския народ не искам и да говоря. За това, честно и почтено е хора, които живеят повече от половин година в чужбина през последните 3 години, считано от датата на насрочените избори, да нямат право да гласуват за парламент!
  • 135 Дилъра

    2 4 Отговор
    Ти за лудото не питай, то само се обажда.
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Славчо Владимиров

    16 2 Отговор
    МУТРО, много добре знаеш, че никой не иска физическата ти кончина - не спекулирай, това би било НАГРАДА. Зад решетките, докато изгниеш!!!
  • 142 Румен

    11 1 Отговор
    Да,да бавно да висиш
  • 143 емо 73 канар

    9 3 Отговор
    Пеевски пита, Борисов отговаря.
    Не знам , да плача ли или да се смея.
  • 144 Оракула

    13 3 Отговор
    Ако се окаже, че си "заслужил " ,защо не?
    Съдиите и прокуратурата са ти приятели ,
    зависи докога ще "издържат" да си траят и те???
    Петков и Рашков, чисто и просто си гледат работата!
    Явно , се набиваш "много силно" на око!
  • 145 Матей преображенски

    7 4 Отговор
    Навярно бойко се надява отново да управлява,макар и в коалиция с такива като киро.Не им обръщайте внимание как се клепат един-други,всичките са от един дол дренки--и врагове на българския народ.
  • 146 Кочан

    1 9 Отговор
    Падналото Правителство на Престъпния Президент няма да може вечно да разиграва масите. Колкото и да са алчни и глупави, или може би точно затова, те видяха че Бандата на Румен ги води към бедност. Един бе Слави 30 години който развяваше знамето на соц носталгията и той падна вече в канала. Същото чака и Падналото Правителство.
  • 147 Мнение

    2 1 Отговор
    От запад бачкаторите не знаят миже би не сме ги питали познават ли или знаят ли кой е бойко методиев борисов те се борят с живота а тук и отвън от борене ще си останат стари ергени но нали това някои алчни желаеха те и родителите им бедни попаднали чрез бойко в политиката добре че бою им купи костюми на децата им изучи ги с наши пари на свекърви ни от мързел ще умрат мнозина ако не бе БМБ, от заможните взеха и даде бою на тях бедничките но до кога ще могат да поддържат закупените хотели дайте ги на хората на доган ще ги направят като за приказка дават им пари или вкизат ум на мюсмлманите но им се отблагодаряват а бойко им даде но много мръсни ва бойче твоите мацки от ямбол стамбул николово мъжа на директорката златото въшките ще ги изядат много мръсни хора с пари има боже дано и къшите им в гърция не са като бабите им от село никххххх. Претенции без покритие. Да имат парите. Има хора с вкус у домовете, нищо че са израснали родителите им от село без ток вода но да ти сготвят подредят у дома изучуха си децата на запад с труда и чисти пари не крадени бойче много си влюбен в твоите 9 г по млади бабки бейсиме бойкохохи
  • 148 Хахо

    3 7 Отговор
    Спикийно спете, мили деца. Бати ви Бойко Методиев се връща на власт с Дпс Пп възраждаНЕ
  • 149 Хахо

    1 9 Отговор
    СпОкийно спете, мили деца. Бати ви Бойко Методиев се връща на власт с Дпс Пп възраждаНЕ
  • 150 Надзирател

    10 1 Отговор
    Толкова си охранен, че ще трябва стоманено въже.
  • 151 Хахо

    1 8 Отговор
    СпОкОйно спете, мили деца. Бати ви Бойко Методиев се връща на власт с Дпс Пп възраждаНЕ
  • 152 ванчо михайлов

    11 3 Отговор
    Айде у лево бе !!! Само идиот като тебе може да си цапа ръцете !!! След изборите сам , че се си обесиш , ама не в килия , а у Банкя , на балконо !!!
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Лея13

    2 6 Отговор

    До коментар #12 от "Бойко не му стиска":

    Ооф,то Кирето ти къв е мъжага само:)))Ти май гледаш от някаква паралелна вселена!Нито на външен, нито на "вътрешен" вид,тоя дори се доближава до подобие на мъж.Страхлив, лъжлив, крадлив, прелюбодеец.Кое от изброено ти се видя мъжкарско??
  • 155 ГЛАСУВАМ ЗА КИРО АКО ОПАТКА БОЙКО ! СЕГА

    8 1 Отговор
    ................................................. А НЕ ПОСЛЕ ЩОТО КИРО Е ЛЪЖЕЦ !
  • 156 Лея 13

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ганьо":

    Абе неграмотник!Съд и прокуратура са две абсолютно различни неща.Защо пишете, като на две магарета сено не можете да разделите!? Важното е да се драска и да се налагат опорките, нищо че се прави неадекватно и некадърно.
  • 157 Лея13

    2 7 Отговор

    До коментар #41 от "ФактЪ":

    Ако" лидерът" е Рундьо -не,мерси! Президентска република,ама през крив макарон!Тоя съвсем ще ни закопае.
  • 158 Лея13

    2 2 Отговор

    До коментар #59 от "1221":

    Е то няма промяна!Никаква! Освен че едни шушумиги искат да овладеят машинациите за точене на държавни пари,измествайки старите такива.Промяна:)Хубава промяна, целият народ е в еуфория в момента от така наречената "промяна"!
  • 159 Лея 13

    2 3 Отговор

    До коментар #73 от "Надежди, говежди":

    И защо да не мине номерът с машините!?Я виж колко хубаво мина на предните избори.Толкова хубаво мина, че тези случайници кирококоровците цъфнаха на върха с 24%, нищо че предварителните резултати бяха за 12%.Хайде сега,да им някаква малка грешка при нашите рисърч агенции,нещо да са пропуснали.Ама от 12 на 24 процента?!Нали се сещаш, че не пасем трева и доматите с колците не ги ядем!Той тоя головодник Киро пак на тях се надява,на милите машинки.И не си прави илюзии, че без тях ще вземе и 10%.Затова и в НС не дадоха дума да се издума за хартиен вот.Нищо че цяла Европа ги отхвърли отдавна тези компрометирани машини.Ние сега ги открихме.И на някои им върши работа очевидно!
  • 160 за този

    7 2 Отговор
    ще е нужно не въже а стоманена верига да го издържи
  • 161 Лея13

    2 6 Отговор

    До коментар #104 от "КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ !":

    Абе човек, защо им обръщаш внимание!? Погледни внимателно коментарите и плюс-минусите и ще ти стане ясно, че повечето от "коментиращите"тук са слугинаж на кокорестите.Не виждаш ли, че и по т.н."национални" телевизии е същото - гледаш само муцуната на Киро,Асан и прилежащите им подложки от ПП.Изобщо не им обръщай внимание, че нали знаеш - който се смее последен, се смее най добре
  • 162 Лея 13

    4 2 Отговор

    До коментар #109 от "Яяяяяяя":

    Един умен човек беше казал: малък народ,но много прост!За нас се отнасяше.В случая -за теб,с пълна сила!
  • 163 спете спете кротко

    4 3 Отговор
    мили деца от от ПП и ДБ торбалан от банкя се завръща нема да ви прости дъртия сикаджия
  • 164 яростен

    8 1 Отговор
    България ще е спокойна и градивна държава едва когато ТОЛУПА получи това, което си е заслужил.
  • 165 Славчо Владимиров

    7 0 Отговор
    МУТРА, ДЪРТ КОМУНИСТ, какви са тези внушения, никой няма намерение нито да те беси / не че не го заслужаваш /, нито да те коли, нито да те трови, хората искат едно : да върнеш поне част от ОТКРАДНАТОТО и да лежиш в ДРАНГОЛНИКА докато костите ти ИЗГНИЯТ.
  • 166 Шамара

    1 8 Отговор

    До коментар #70 от "Джордже Балашевич":

    Вярно, обаче когато ГЕРБ дойде България беше фалирала на цяло! Помниш ли колко беше курса на долара тогава? Е питам и отговор не искам?! Тогава хората се позамогнаха и хукнаха по Гърция!
  • 167 НАЦИОНАЛИСТ-АНТИКОМУНИСТ!

    7 1 Отговор
    МОЛЯ НЕ БЕСЕТЕ разбойкУ -МИЛИАРД€РЧ€ТО,ЧЕ ЩЕ го ПРЕВЪРНЕТЕ В МЪЧЕНИК!

    НЕКА $И УМР€ ПР€ЗРЯН И ПО$РАН!
  • 168 Местим

    7 0 Отговор
    го в другия крачол за този тулуб.
  • 169 Йоца Амдама

    6 0 Отговор
    Не верам да си ме заборавил!
  • 170 От твоите

    4 0 Отговор
    Уста в божиите уши
  • 171 Стъки

    6 2 Отговор
    Да те бесят някъде, пък където и да е
  • 172 Ха- ха

    6 2 Отговор
    Голям мъж , умира от страх ! Защо не ви беще страх , когато изнесохте и окрадохте парите на БГ ? От вас сме бедни и последни по доходи и стандарт на живот ! Някой, трябва да дава обяснения за откраднатото от Бацето и шайката му!
  • 173 Богдана

    2 0 Отговор
    Дано, дано, данооо
  • 174 Минкова

    1 0 Отговор
    България да е неутрална. Нито капитализъм, нито социализъм. Единствено поддържане на търговско икономическите отношения! Да не се меси във военни отношения в други държави. Да си гледаме нашата държава.

    Коментиран от #178

  • 175 наблюдател

    2 3 Отговор
    Корумпетата са много уплашени да не се върне Бойко на власт за да не им пресъхне копанката.
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Мунчо

    3 0 Отговор
    "Да ме обесят в килията!" А късмет де!
  • 178 Даааа

    2 0 Отговор

    До коментар #174 от "Минкова":

    Много трудно Минкова! От досегашните управляващи през последните 32 г.станахме последни по доходи , най-бедни в ЕС и кой знае още колко ще копаем дъното ! Та те и от ЕС откраднаха сумати пари ! Как ни виждаш независими , все ще се намери кой да ни налази ! Защото сме бедни и се продаваме!
  • 179 Тъжно...!

    5 0 Отговор
    Няма пари за въже Баце , ти и тях прибра!
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 къде в килията ще те бесят бе ?

    5 0 Отговор
    ро пътя още , на милево ханче е по добре !
  • 182 ама

    2 0 Отговор
    Тоя какво си мисли че не е виновен за хала на държавата ли? Само той ни трябва с простия си антураж - Цвета Деса и т.н.т.
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Гост

    1 0 Отговор
    Тези Кирчо и ПП крадоха не с двеста а с двадесет хиляди вижте цените и не обвинявайте Путин 50% е виновен той ама другите 50 кокорчо и кирчо

    Коментиран от #187

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 не знам

    1 0 Отговор
    ПО ДОБРЕ И ТРИМАТА ТЕБЕ ЛЪЖАТА И КОКОРАТИЯ МВР МИНИСТЪРА ДА НЕ ЗАБРАВИ САПУН ЗА НЕГО
  • 187 браво бе

    1 0 Отговор

    До коментар #184 от "Гост":

    ТОВА НЕ ИНТЕРЕСУВА ВСИЧКИ ТЕЗИ ОТ ПП И ГЕРБАДЖИИ ТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ КРАДЦИ И КОМИСИОНЕРИ АМА БЪЛГАРСКИЯТ МАЗОХИЗЪМ НЯНА КРАЙ ВСЕ СЕ ГО НАБИВАМЕ САМИ ЕДИН ПЪТ ВТОРИ ПЪТ ,ТРЕТИ ПЪТ ТОВА СИ Е ПЕ-ЪК ЯВНО НАШ СИНДРОМ
  • 188 НЯМА ЗНАЧКА КЪДЕ ЩЕ ТЕ ОБЕСЯТ

    1 0 Отговор
    ВАЖНОТО Е ДА СТАНЕ , МЪКО НЕДОПРАВЕНА !
  • 189 ТО ЩЕ Е ФОЕРВЕРКИ , ТО ЩЕ Е ВЕСЕЛБА -

    1 0 Отговор
    БАРЕ СЕДМИЦА ЩЕ Е !