Last news in Fakti

4 Декември, 2022 07:56 3 861 56

Евгений Кънев: Радев се възмущава от кумово безсрамие

  • евгений кънев-
  • шенген-
  • румен радев-
  • нидерландия-
  • вето

Отказът на Нидерландия да ни пусне в Шенген едва ли е изненадал някого у нас

Евгений Кънев: Радев се възмущава от кумово безсрамие - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Отказът на Нидерландия да ни пусне в Шенген едва ли е изненадал някого у нас. Дори самият президент, който обвини Руте в цинизъм знае, че се възмущава ей така от кумово безсрамие за пред публиката, за да прикрие собствения си цинизъм.

Защото какво друго освен цинизъм е да работиш като изнесено представителство на Путин в ЕС по време на войната му с него;


да даваш концесии на руски компании на бреговата (и на ЕС) ивица;


да уволниш човека разкрил мащабни престъпления на най-интензивната сухопътна граница на ЕС;


твоето правителство да е безсилно пред всекидневния трафик на мигранти към Европа;


С две думи, да работиш ежедневно срещу интересите на Европа и да се жалваш от нея?


Поведението на официална България е като на слаб ученик, който все се оправдава, че всичко е научил, казал, написал, но … опять двойка. Защото учителят не е оценил старанието му, а само резултатите му.

Колко пъти откакто Радев е президент - премиер е говорил пред медиите за фундаменталния проблем на България с организираната престъпност, за нуждата от дълбока съдебна реформа, за вината на сиамските близнаци ГЕРБ - ДПС да не ни приемат в Шенген?

И вместо да концентрира власт в угода на Русия и нейните наместници у нас - да е изразил грам подкрепа за партиите, които се борят за нужните реформи?
Е, Радев свали юмрука и получи юмрука на ЕС.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 72 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ууууууу

    28 45 Отговор
    Този като го е казал(писал) не фо ли е било поне малко срам?!
    Колко наши полицаи загинаха,за да се борят с мигрантите?!Или не е доволен?!
    Точно заради такива като този,които разпространяват долни лъжи без никакви доказателства ни отрезаха от Шенген.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Гешевче

    38 40 Отговор
    Кънев, ти си циникът скъпи. Кога ще разберете, че Радев няма да ходи на избори и че тези, които следва да обвиняваш се връщат на бял кон с циничната подкрепа на ЕНП и такива като теб.
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 19 Отговор

    До коментар #1 от "Ууууууу":

    ПРАВИ сте
  • 4 Мдаа..

    18 10 Отговор

    До коментар #1 от "Ууууууу":

    Той и мутряка му като на оберфюрер от Дахау
  • 5 РЕАЛИСТ

    24 25 Отговор
    Я стига. Холандия да не е цвете. Цяла Европа ходи там за наркотици и проститутки. Точно те ли ще ни броят косурите. Протести трябва да има пред нидерландското /или каквото е там името им/. Това ще бъде отразено по Евронюз, ББС , СНН и Джазира. Ще има отзвук. Като се самокритикуваш, като това човече на снимката, никой няма да те уважава.

    Коментиран от #36

  • 6 С президента

    26 22 Отговор
    Русороб никакъв Шенген! Само Евразия за нас! Там ни е мястото. Но защо само Холандия и Австрия го казват на глас?
  • 7 Дядо от село

    35 23 Отговор
    Този Кънев, не го знам какъв е, ама е прав в случая..
  • 8 Наблюдател

    8 12 Отговор
    Наши, хоми от германия, лично на четири очи им е било казано, че сутрин стават в 4 часа в германия и отиват в холандия.. Дрога. И когато са им казали, защо не се откаже, а отговора, ще ме убият, ако се откажа. Едно към едно истина. Всеки гледа кусурите без значение.. И не вижда своите. А за Др Радев, има нещо верно. Харесван е от тъмночервените диктатори сталинисти. Нищо против, но много са крайни, а и нагли и в деменцио. От 2 г това е
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Урко

    22 31 Отговор
    Още едно гербаджийско мекотело изпълзя за да оплюе Радев. И по традиция на тия все някой дру им е виновен. Нито дума за ужасяващата корупция при Боко, за пачките, кюлчетата, за чувалите с пари от магистралите.. Все случаи при които Каскета не открива данни за престъпление или гледа да обвини някоя дребна риба. Чудя се ако го нямаше Радев кой щеше да им е виновен на тия? Тодор Живков? Хан Аспарух?

    Коментиран от #45

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Зевзека

    25 18 Отговор
    А какво кумово безсрамие е да пл-юеш държавата си по цял свят, да обиждаш народа си и после да го питаш защо не гласува за нас? Срам са ПП и ДБ! Да напомням ли какви обиди сипехте по народа? То не бяхме гл-упаци, не бяхме Гань0вци, не бяхме жа-лки същества, защото помним историята на държавата си. Даже вчера ваш представител отново обиждаше учителите по история! Що за продали се хора сте? Като не ви харесваме като народ идете и станете депутати на тоя народ дето ви харесва и ни лишете отприсъствието си!
  • 13 анонимен

    6 5 Отговор
    Българският ром живееш в къща от църквата във Франкфурт на Майн го чака колата и го карат в Холандия да остави или да получи, но мисля, че бе ми казано, второто количество
  • 14 Кънев, Кънев, толкова ли си тъп

    14 9 Отговор
    Или се правиш на такъв!! Няма "Върховенство на Закона" Цацаров, Гешев Борисов, Доган, Пеевски десетки олигарси и ДС ченгета!! къде търсиш Путин!!
  • 15 Анна

    17 8 Отговор
    Значи на вас това ви било ясно, така ли? Е защо тогава не казахте на нашите момчета да не карат след тия убийци с мигрантите и да не умират залудо. Освен това, като ви е ясно какви са холандците, защо не го казахте директно на НАТОвските ни партньори, че да не ни натискат точно тия да ни охраняват въздушното пространство? Нещо не схващам изказването!

    Коментиран от #24

  • 16 Бамбука

    25 4 Отговор
    Трябва да сме единни срещу Нидерландия, казват нашите политици. Така , както сме единни в яденето на свинско със зеле - за нас месото, за народа зелето. Как пък никой не иска да признае грешките ни, да се огледа какво правят Румъния и Хърватия. Преки инвестиции на ЕС в Констанца надхвърлят 1.2 млрд.евро, инвестира се за нов РоРо терминал ( нови 600 работни места ) от Турция до Румъния, инвестира се за развитие на модерна инфраструктура и т.н. и т.н. Хърватия изгради нов терминал за втечнен газ, проект за строителство на корабостроителен завод, магистрали и т.н и т.н. Да не говорим за превъоръжаване на армиите на двете държави. Някой да напише какво правим ние в същото време. Давайте !
  • 17 Юмручко

    23 9 Отговор
    как бе, пРезидента с Юмрука, голяма борба падна с/у мутрите и мафията, докато го преизбраха, после само екскурзийки ..............
  • 18 777

    14 11 Отговор
    Генчо, откога ти стана експерт по международна политика?
    Кликата на Прокопиев и тя иска да папка..
  • 19 гражданин

    11 2 Отговор
    Лустрация трябваше, а не днес възродителите да са във всички партии дпсгербсп и сие. И вчера някоя си дошла от турция по БНТ да търси възмездие и пари. Много са моме репресираните българи, но не са между живите. Отлично ги познавах поименно през 60те и сие години. От тях имаше стойностни българи. И 1989 получиха инсулти. Прекрасни добри лекари, хора с имоти в центъра на града, мои роднини. И бойко е бил малък кво помни, но ние помним изселвания, помним как не им давахте работа, обидите помним и днес те, децата им са по върховете, дпс и там имате много червени линии относно вашите хора участвали по смяната на имената, познаваме ги, внуците са в дпс, а както казваше шефа ми от бкп дс един ден случайно се видяхме... Дпс турците от югозапада ги изпращаха в югосевера, за да не ги разпознават след това. Лъжа ли е, но е късно вече за всичко, и са прави репресираните, те децата ни остаряха, няма за кога, всички са деца на бкп. Бъдете здрави. По близо сте към евровазия, но не и вие, мили комунисти герб дпс бсп към ЕС. На там вървят нещата, посока турция. Всичко идва от турция, във Враца наскоро не бе ли открит завод от турция. Връщане историята 100 г назад. И познаха юрист, кога ми каза преди 100 г, не се инати, всички горе са комунисти, разпръснати по партии. Младото можете да заблюдите, но не и някои други хора.
  • 20 Реалист

    13 4 Отговор
    Хайде да си го кажем честно и откровено-вината е на тия, дето само обиждат държавата ни на всеки международен форум на който отидат и пред всеки с когото се срещат говорят против държавата. От 2 години нов стоп совалки да се обяснява колко зле е в България! А да не мислите че в Нидерландия е по-добре? Пълно е с араби и черни, престъпността им е двойна на нашата. Наркотици и леки жени са законно развлечение, дори децата им могат да си купят кексче с ка...набис. Порнографията и пуледофилията вилнеят. Не се шегувам! Но, да сте чули някой от политиците им да унижава държавата им? Да сте видяли политик да обсъжда кривиците на друг политик от държавата им? Няма да видите. Защото, когато показвате грозното, те после го използват срещу народа, срещу цялата държава и нагло ви гледат в очите, защото знаят че вие сте им дали оръжието, с което убиват държавата. Хайде сега пак да побързай всички жълтопаветници и техните избраници да насолят България и народа и да не забравят да се отрекат от държавата 3 пъти, както му е реда!
  • 21 Така си е

    14 5 Отговор
    Въпросът е: До кога ще го търпим този путенист?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Зевзека

    7 10 Отговор
    Т.е ако бяхме обявили война на Русия сега щяхме да сме в Шенген, така ли? Е, значи не искам в Шенген. По-добре мирни и без Шенген, отколкото пътуващи до меката на наркоманите без опашки на границата, но със срината до основи държава. С една дума, лалетата в стремежа си да ни извадят очите, взеха че ни изписаха веждите! Данке!
  • 24 Въпрос

    13 5 Отговор

    До коментар #15 от "Анна":

    На умствен багаж. А фактът, че има убити граничари, доказва неефективното и допотопно пазене на границата. А случая в Бургас- абсолютната аматьорщина и непргодност на МВР.

    Коментиран от #27

  • 25 Анонимен

    3 3 Отговор
    Дпс. Вчера по БНТ, българи ли плюеха. Българи ви казват, къде грешите, за да се поправите. Кой вчера по Бнт, каза, че в България няма Прокуратура. Туркинята не бе ли от Турция, а Турция е бизбизе с Байдън другаря ви от САЩ, а Мадан САЩ как др Шевкет Чападжиев не е бил убит на границата ни, много българи еридирани през 60те бяха убивани, а бяха 3 братя, и един ни бе упител убит бягайки за запада, по физикоско възпитание по ония години. А брат му бе хванат в Сърбия с Нела непълнолетната, преплували двамата Дунава, Нела е покойница, но бе спортист по плуване и бе само на 17 г, македонска българка, майка й македонка, а баща й тукашен пияница, върнаха ги, осъдиха ги и т н. Но те не търсиха възмездие, поне за Нела знаем, а др с нея бе начетен умен и неин комшии по голям доста от нея, и от 3 деца, двамата убити на границата, госпожо вчера по Бнт. Знаем ви потеклото 1984,но и ние си знаем, след 1989 какво се скучи с много български ченгета, обикновени граждани, оставени без препитание, именно от вас, вашата партия дпс и др българска партия на др костов. Удовлетворява ли ви. Бъдете здрава.
  • 26 Точен

    8 8 Отговор
    Г-н Кънев = г-н никой.
  • 27 Анна

    7 10 Отговор

    До коментар #24 от "Въпрос":

    Ти нормален ли си бе? Факта, че има убити граничари, означава че ЕС ни е оставил да се справяме на самотек. И вместо да дават милиарди за оръжия на Украйна да вземат да оборудват границите ни с модерни автомобили, модерни технически средства и да се дадат пари за повече полицаи които да бъдат наети и обучени точно за това, да ловят нелегално преминаващи. Колко мислиш че ще струва това? Едва ли 300 милиарда, колкото дадоха на Зеленски! Хем искат да ги пазим, ала с какво? Да даваме оръжия на Украйна, да им храним мрънкалатав 5 звездни хотели, от които да обиждат децата ни, че били убийци, а и да извадим едни пари за модернизиране на граничните пунктове?! От къде тия пари? От парите за здраве? Да източим здравната каса, какво ще кажеш? С това, което имаме толкова правим. Като им е важна границата да ни помогнат да я оборудване, а най-добре да спрат да правят войни! Може пък и мигрантския поток да спре!

    Коментиран от #39

  • 28 111

    2 3 Отговор
    Земята е закупена в края, в който живеем от Турция. Турски граждани и тук за Чапа нямаме доказателства, но от родовете на Карадайъ, а той е българомохамеданин. Продадоха я на турски граждани за 1 милион, някои купили през 60те и с парите си купиха в Гърция хотел. Варна е рускотурско, другата част е турскопомашко. Земята е богатство. Всеки българин, за да оцелее, си продава земята на хубави крайградски места за 200 хиляди на човек работещ в общината, 6 декара. Радват се българите. Те си имат Чапа, имат си Родина Майка. Българина е сиромах, ограбван от гръзко турско комунистическо кво очаквате
  • 29 Някой

    3 11 Отговор
    Още един плате плювач. Използва момента да оплюе и президента, и държавата си, вместо да види, че само една държава от цял ЕС слага вето.
    Господин плювач, вас са ви научили да се срамувате от държавата си и себе си по подразбиране. Да не се съмнявате в почтеността и превъзходството на западните ти господари. Да изпитваш опиянение да обиждаш страната си, народа си и всичко българско.
    Киряк Стефчо!

    Радвай се на 30-те сребърника, дето си получил, докато можеш. Че идва Видовден за всеки.
  • 30 Анонимен

    4 0 Отговор
    България се командва отвън, от големите сили и много баби кво излиза хилаво бебе.
  • 31 Фори

    10 4 Отговор
    Президентът се оказа шашкънин.Язък че гласувах за него. Спечели и веднага се демаскира като платен агент на КГБ. Заблуди ни ловко че иска да свали баце и веднага се прегърна с него. Ходи в дубай да хареса апартамент да му го купи путин

    Коментиран от #52

  • 32 Гарабед

    8 1 Отговор
    Всички се Изходите по темата Щанген но Всички и всичко работите Деструктивно срещу нас българите и България ,а румънските политици колкото и да им зле страната отидоха да я защитават пред Европа и спечелиха вземете пример от тях как да спечелите следващия път
  • 33 Анонимен

    3 0 Отговор
    Радев си постигна целта. БОЙКО СЪЩО. Да му мислят робите е заводи отровни, казват го младите. Пивръщаме, жалват се те, от турските им заводи. А и турция си постига целта и го казват турците, да не сме луди да си пращаме децата в отровата. И двете им деца са в Англия и Германия, но те р1962 болни, тежко болни, бай мюмюн и жена му. Съболезнования. Както е тръгнало, може и в Банкя да построят, на баце внуците им да работят при тях. Питай бате патилохохо
  • 34 ХоХо

    1 2 Отговор
    По зле и от бачо ви излезеруненчо ваш
  • 35 Анонимен

    4 0 Отговор
    Голяма е бюрокрацията в България. Лично мнение
  • 36 един

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "РЕАЛИСТ":

    А когато си прост и нагъл и зависиш от Нидерландия а не тя от тебе,мислиш ли че някой ще ти цепи басма?Изобщо що за нахалсто имате комунистите,да ви дават пари и вие казвате кое и как!Ако от мен зависи,комунистически крак в Европа няма да стъпи,егати нахалниците!За твое сведение,Холандия също има проблем с наркотрафика и употребата на наркотици,голямата разлика е,че правителствата там се борят срещу тоя бич на днешно време,държавата им отделя големи средства за борбата срещу наркоманията,за разлика от нас,където наркотрафика и употребата на наркотици е под чадъра на властта до най-висше ниво!Никаква борба никакви държавни средства,напротив полицията и власта печели от този черен "бизнес"!

    Коментиран от #40

  • 37 кънев не лъжи

    7 0 Отговор
    резидента банкет е дал
  • 38 !!!?

    17 0 Отговор
    Радев с юмрук срещу Европа !!!?

    Коментиран от #41

  • 39 русомилска подстилко

    8 1 Отговор

    До коментар #27 от "Анна":

    отивай в мамаша си поссия или анна си пуйкийе
  • 40 РЕАЛИСТ

    4 7 Отговор

    До коментар #36 от "един":

    Ти ли ще даваш за пример Холандия, бе. Най-големият разпространител на наркотици в Европа през пристанището в Ротердам. Производител на синтетични наркотици. Най-големият разпространител на детска порнография в Европа. Най-голямата проституция. Това което го има се дължи на кръвта на милионите избити и ограбени от колониите им. И стига с тези комунисти . И след 100 години ли това ще ви е извинението, че ни третират , като хора втора ръка. С какво са повече румънци и хървати? Сами се унижавате, за да се подмажете на господарите си.
  • 41 скоро

    8 1 Отговор

    До коментар #38 от "!!!?":

    юмрюк ще ву влезе в ивицата газа😄
  • 42 БеГемот

    1 1 Отговор
    Умен и красив!
  • 43 Трак🇮🇹🇧🇬🇩🇪🇺🇦🇮🇷🇯🇵

    8 1 Отговор
    Страхотен коментар ! Браво
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 йотов

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!":

    как е ве апз ?

    Коментиран от #48

  • 47 Най- голямата

    8 1 Отговор
    НЕПРИЯТНА изненада е Румен Радев.Народът недоумява какво става с него,пфууу! Заплашван ли е,притиснат ли е,взел пари ли е?
  • 48 "ВРАГ НА НАРОДА"

    4 0 Отговор

    До коментар #46 от "йотов":

    P.S.
    ПОПИТАЛИ РАДИО "ЕРВАН" НА КАКВО МОЖЕ ДА ОПРЕДЕЛИ БЪЛГАР$КИЯТ р€зид€нт ШТИРЛИЦ(р.р.)?
    ОТ РАДИОТО ОТГОВОРИЛИ:
    -НА Ч€БУРАШКА- ИЗМИ$Л€Н Г€Йрой ($ н€я$€н пол) И ДРУЖИ $ КРОКОДИЛ!:))
  • 49 НЯКОЙ

    5 0 Отговор
    Нафуканата му..а получи един в му...та !!! Гадно, а ???
  • 50 Румен Радев

    3 2 Отговор
    Така ми е писнало от моралисти, които нищо не правят а само разтягат локуми.
    Моралът е нещо лично, което всеки трябва да спазва, а не да да обвинява другите.
    Писна ми от евроатлантизма и евроатлантически ценности.

    Коментиран от #51

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 do Фори

    3 0 Отговор

    До коментар #31 от "Фори":

    Прав си! Видя ли, че някой от политиците ни е тръгнал към арабските емирства по "важни" държавни дела- веднага светва лампичката, че си урежда личните финанси! Я къщичка да купи, я пари да пере и да ги скрие по тяхни банки. Може , за награда по някоя фурмичка да получат като големи "инвеститори"!
  • 53 Страшна гнус е да си продажник

    2 0 Отговор
    Как се диша, не знам! То не лази, то се влачи! Прокопиеви калинки продажни! България не е на мафия и на боклуци!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 резервист

    1 0 Отговор
    Скъпи Евгени! Стига си джафкал бе човек! Отдавна разбрах, че не харесваш Президента. Твоя си работа. Само че разясни на хората какво точно искаш от него.
    Да управлява без "да концентрира власт";
    Да подкрепя конкретни политически партии, защото видите ли те знаят какво да направят, а другите не? Кои по-точно?
    Да не раздава концесии, пачки и половачки? На кого и колко?
    Кажи в интерес ли е на ЕС България да влезе в Шенген и какво точно направи по въпроса, освен да мрънка :" Абе покривате изискванията, които сме определили за влизане в зоната, ама нещо не достига. Няма да променяме правилата заради вас я!"
  • 56 България е в перманенто отъпяване

    2 0 Отговор
    Приемането на България в Шенген е фикция ! А защо това е така може да се допитате до САЩ и НАТО - плюс Великобритания ! Какво ни чака ?! Разрешаване на два основни въпроса ? АЕЦ и Нефтохим ! А след това следва геополитическо решение . За съседите от север проблема е аналогичен . Хърватия е друго нещо ! За Полша и Гърция там залозите са други и си струват ?! Горката ни България, кому е нужна освен на обикновения угрижен български народ ?! Черно море у Шенген ?! Как ви се струва ? Кога ?!