Last news in Fakti

12 Февруари, 2023 13:00 2 382 145

Христо Иванов: Корупцията и руското влияние са тясно свързани

  • христо иванов-
  • корупция-
  • руско влияние-
  • магнитски

От години не правим необходимите реформи. Този тип интервенции са крайни мерки. Докарваме се до състояние на полувменяемост на държавата и на нейните институции

Христо Иванов: Корупцията и руското влияние са тясно свързани - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Новият списък със санкционирани по закона „Магнитски“ е вот на недоверие към българските правоохранителни институции. Това заяви пред БНР съпредседателят на ДБ Христо Иванов.

Службата за контрол над чуждестранните активи и Министерството на финансите на САЩ в петък разпространиха още един списък по глобалния закон „Магнитски“. В него са посочени двама бивши министри-Владислав Горанов - ГЕРБ и Румен Овчаров - БСП, двама бивши директори на атомната ни електроцентрала в Козлодуй- Иван Генов и Александър Николов, един партиен водач - Николай Малинов, който е обвинен и в шпионаж в полза на Русия.

ЕС не е предприел действия, свързани със санкционирането на българи от САЩ и Великобритания

„Това е огромен шамар за България. Трябва да се захванем да си оздравим държавата и институциите. От години не правим необходимите реформи. Този тип интервенции са крайни мерки. Докарваме се до състояние на полувменяемост на държавата и на нейните институции. Гешев трябва да си подаде оставката“.

Според Христо Иванов и Борислав Сарафов трябва да си подаде оставката.

„След този акт какъв Шенген ще търсим? Как ще искаме споделяне на информация? Да се махат тези хора, за да могат да се отпушат реформите. Гешев и Сарафов не намериха начин да разпитат Божков. Това се връща към нас като бумеранг“.

Трябва да се направи дълбока конституционна реформа на прокуратурата, посочи още той.

„Прокуратурата пази Борисов от отговорност, я той пази Прокуратурата от отчетност. Превръщаме се в болният човек на Европа“

"Ако българската прокуратура и американските служби, имаха нормални взаимоотношения, въобще нямаше да се стигне до подобни санкции. Това е извънредна мярка, която показва тежко недоверие", смята Иванов.

В България темата за системната корупция и системното руско влияние тежи от много години, посочи той.

„Двете неща-корупцията и руското влияние, са свързани изключително тясно. България с години е затъвала в корупция и руско влияние-това не е новина. Трябва да сме активна страна, която казва, че иска да се освободи от това влияние, но нашият президент го брани. Радев все повече влиза в ролята на главен руски лобист в ЕС“.

България е блокирана от ГЕРБ и ДПС да прави реформи, смята Иванов. Той посочи, че обединението на партията му с ПП е „възможност българските граждани да инвестират своето желание за промяна на едно място“

„Ние казваме, че има възможност да се направи правителство, което може да прави реформи. На този етап нашето партньорство е с българските граждани. Искаме от тях мандат“


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 81 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ристьо се радва

    117 24 Отговор
    на последните два месеца медийно внимание
  • 2 Последния Софиянец

    135 21 Отговор
    Във Вашингтон корупцията е официална.Викат им лобисти.Легално предлагат пари.Скоро и у нас.

    Коментиран от #49

  • 3 САТЪРА НА ХАНА

    138 23 Отговор
    ТОЯ ХРИСТО,
    НАПРАВИ ЧАК ГУШКА ОТ ГЪЛТАНЕ
    НА "АМЕРИКАНСКИ ТЕЧНИ ПРОТЕИНИ "
  • 4 Пич

    114 20 Отговор
    Ристе
    Нексо
    Пари
    Няма връзка.....Хич.....!

    Коментиран от #141

  • 5 да де

    101 20 Отговор
    Червеното отроче другаря Бойкикев ги знае тези работи от личен опит коалиция нексо е пример за това.
  • 6 9689

    115 20 Отговор
    Това е леке,продало се за пари.
  • 7 Потребител

    94 17 Отговор
    Христо Иванов нали беше с руски произход? Значи и той е корумпиран.
  • 8 КОРУПЦИЯ ЗНАЧИ РАЗВАЛЯНЕ, ВМИРИСВАНЕ

    90 17 Отговор
    КОРУПЦИЯТА И АМЕРИКАНСКОТО ВЛИЯНИЕ - ТОВА Е ЕДНО И СЪЩО НЕЩО. МОЖЕ ДА ТЕ КОРУМПИРА САМО БОГАТИЯТ, ЗА ДА МУ СВЪРШИШ РАБОТА.
  • 9 Хасковски каунь

    79 16 Отговор
    Притеснил се бях че още не се е обадил За здравето му де.
    Напред ДБ! Днес имате жалон и бая пари ви очакват от Козяк.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Сталин

    59 26 Отговор
    Всички читави хора и хора като Волен Сидеров винаги ще бъдат мразени и подигравани , защото такива хора напомнят на другите за собственото им нищожество.Еврейските медии винаги усмиват нормалните хора в техните медии ,това го пише в идеологията на евреите,винаги да убиват и принизяват най добрите от гоите.Така е било и по време на Турско, мижитурки и страхливци ,еврейски чорбаджии са предавали борците за свобода на Турските власти, защото са малодушни нищожества страхуващи се за мизерния си робски живот.Когато Христо Ботев влиза с четата си в България и излизат в Балкана искат от един овчар 10 агнета да се нахрани четата от 200 души и овчаря до последно е искал да му се платят агнетата, Ботев му плаща и казва"и ние за този народ сме тръгнали курбан да ставаме".
    Не случайно ЦРУ е отделило най малко пари за контрол на българската си колония ,защото знаят че България е самоконтролираща се колониална робска територия и изпращат треторазрядни чиновници за посланници ,дори за африканските държави ЦРУ отпуска повече пари за контрол.
    Българина не е способен на велики дела,защото по природа е мушморок и мишок,страхлив треперещ за мизерния си живот човек,затова няма и нито едно политическо убийство в България,за разлика от повечето държави в Европа.
    Така че надежда всякаква вие оставете.
    НЕ ПРЕЧЕТЕ НА Българина ЗА ДЕМОКРАТИЧНИЯ СИ ИЗБОР ДА БЪДЕ ОВЦА.

    Коментиран от #16, #105

  • 12 Пор Чвор

    81 16 Отговор
    Тоя гнъсар няма ли да се постриже и изкъпе. И като не му стане да обвини руското влияние
  • 13 Град Симитли

    45 13 Отговор
    Руското влияние и гешев-"красавицата има 90% вода"
    на тоя нашенски Мирча Кришан
  • 14 Българка

    27 73 Отговор
    България от Освобждението от турско робство не е излизала от рускопто робство. Прокуратурата ни е точно копие на сталинския модел и руската прокуратура. Дейността на каскетите е точно копие на руските милиционери- да преследват демократично мислещи хора, опоненти на тиранична власт, да рекетират замогнали се бизнесмени, да прикриват и адвокатстват на мафията. Тодор Живков не успя да ни направи република в СССР, но сегашните властници определено ни тикат към средновековен азиатски съюз, по-скоро слугинаж. Корупцията у нас е свързана с руската мафия в големи размери

    Коментиран от #25, #29

  • 15 Бурбъ с корупшъна

    58 12 Отговор
    Добре че от дай бъ са честни. Ей така колеги някви се събрали и торба пари им дали. После се оказва, че фирмата нещо не е по реда си, ама платиха едни милиони, където трябва и всичко е ток. И тоз Ломоносов корупция ще бори с аверите си Кики и Кокорчо, които се оказаха по-честни и от него
  • 16 Кабамилионеров

    13 7 Отговор

    До коментар #11 от "Сталин":

    Воле..не,дотам ли я докарахме...
  • 17 ЖЕКО

    70 15 Отговор
    ПРОДАЖНИК ТИ В МОМЕНТА СИ КОРУМПИРАН ВСЕКИ ЗНАЕ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ПАРИ КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ СОРОС, НО СКОРО ЩЕ ВИ ВИДИМ СМЕТКАТА

    Коментиран от #27, #79

  • 18 Важното Е

    34 12 Отговор
    Овцете да блеят ,Радев да си управлява ,другото са турски сериали
  • 19 Българин

    44 16 Отговор
    Бойкикев внедреният руски комсомолец се изказа. Верно ли бе бивш правосъдний министре?
  • 20 УСА боклук

    34 13 Отговор
    Ако аз съм член на ДБ и върл атлантик, още утре запасвам пояс с бомби бухалки. Наемам рибарска гемия и отплувам до Шурски поток за да се далдисам и да го взривя.
    Пари не ща - паметник искам
  • 21 Ха Ха ХА

    44 11 Отговор
    няма го коментирам тоА тъпунгер ,че ще ме изтрие .....некъпаната :)
  • 22 12345

    59 14 Отговор
    На тия за всичко са им виновни Русанците, нищо че родителите им са хранени и изучени от същите Руснаци.

    Цялата индустрия дето 30 години я приватизират, пак лошите Руснаците са ни я правили, е така да ни е зле.

    Такава пропаганда и Русофобия вече граничи с медицински състояния.

    Отделно такова лизане за центове и такова душевно пропадане, рядко може да се види.
  • 23 Плашимир

    50 9 Отговор
    Да тя корупцията в Европа и най вече в ЕС изобщо е непозната. А има и изнудване. Който не налага санкции като Орбан му отрязват от фондовете. Да , в ЕС няма никаква корупция. То тя ,корупцията е измислена от Путин още преди динозаврите. Мда. А евродупетатите не знаят какво е корупция. Не. Не знаят.
  • 24 ха ха

    40 10 Отговор
    то , американското влияние и грабежа на населението са свързани , но не искате да приказвате за него
  • 25 Реалист

    42 11 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Огледай се малко, американците и евросъюза съцо ни цицат, повече или по малко от руснаците. Всички ни използват, проблема си е наш.
  • 26 едсевдс

    47 12 Отговор
    Ристю демокрацията, тоя така се е назобил със грантове от Америка за България, че ако от Козяк му кажат ще тегли заем за да купи на хартия совалка. Със ГЕРБ са в пряка конкуренция, кои ще съсипе българите повече. Не бяха влезли още в парламента и ГЕРБ, ПП, ДБ и ДПС откраднаха от българите и дадоха на бандера фашистите оръжия и пари. Кога стана време за заплати викат няма пари. Ристьо краварска мастия, от къде да дойдат парите като сте ги окрали бре? За да ви кажат браво от Козяк, крадете от българите и храните фашистите. Никакъв глас за вас.
  • 27 А Бе Жеко

    25 8 Отговор

    До коментар #17 от "ЖЕКО":

    Недей вика на възраст си ще си докараш някой инфаркт .Ми те ако спрат парите един политик няма да остане.Все са за паре там
  • 28 Донки Хот и Сан Чопанса

    45 11 Отговор
    Ристьооо,ти не беше ли от комунистически род бе?
    🫡🤣

    Коментиран от #69

  • 29 Хасковски каунь

    30 15 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Май не е първа радост за теб българка да се наричаш.
    Добре щеше да е още да си под турско .
    Нъл тъй?
  • 30 Мегатъпотия

    42 12 Отговор
    Корупцията върви с парите а кой печата пари без покритие които се използват в цял свят гатанка за тоя гений Христо Иванов.Пак гласувайте за него за да ви управлява и да ръси мозък.
  • 31 САТЪРА НА ХАНА

    32 11 Отговор
    МЕЧТАТА МИ Е ДА РАЗДАМ НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ И НАД 25 ГОДИНИ ( МЪЖЕ И ЖЕНИ) , ПО 1 КАЛАШНИКОВ И 200 ПАТРОНА .. И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ

    Коментиран от #42, #55, #95, #104

  • 32 1111

    38 11 Отговор
    Ааа, то пък корупцията и хамериканското влияние пък хич не са дебело свързани. Особено пък тая подметка на маджото ша дрънка за корупция.

    Коментиран от #40

  • 33 Касапин

    30 10 Отговор
    ХИСТО НЕ Е СТАМНО ДА СИ ПР....ТКА ДОРИ И ЕФТИНА АМА НЕ Е И ОСОБЕННА ГОРДОСТ КОГАТО СИ ЕВТИНА ЩОТ СИГУРНО СИ ГРОЗНА ИЛИ ДЕБЕЛА ИЛИ НЕ ОСОБЕННО УМНА И КЛИЕНТИТЕ СЕ СТИСКАТ
  • 34 Някой

    38 11 Отговор
    Да разбирам, че Европейският парламент, примерно, е пропит от руските влияние. Така ли?
    На запад корупция няма, така ли?
    Американците са заложили (отново) на куц кон. Ама, много куц!
  • 35 ГОРСКИ

    32 11 Отговор
    Комунист номер едно кажи какво е Руско влияние като купуваме руски газ това влияние ли, щом ни устройва цената се казва търговия!!!!!!!
  • 36 САТЪРА НА ХАНА

    19 9 Отговор
    ДОКАТО НАРОДА НЕ Е ВЪОРЪЖЕН
    ....
    МОЖЕМ ДА СИ ПЛЯМПАМЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРИН :))
  • 37 Монтьор на немски коли

    29 10 Отговор
    Кой говори за корупция и руска зависимост ?!!! Ужааааас...... Хора, прогледнете и бягайте от тези ШАТЛАТАНИ. БОЙКИКЕВ ЩЕ ГОВОРИ ЧЕ ИМАЛО КОРУПЦИЯ И Т.Н......!!!!!!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Тясно свързани???

    11 17 Отговор
    Те са Неразривно свързани! Като матрьошки са, отваряш едната, изскача друга, втора трета….
  • 40 Българка

    11 15 Отговор

    До коментар #32 от "1111":

    Единствените аргументи на обслужващите мутри е да обиждат, заплашват ,лъжат и преиначават
    ИСТИНАТА Е, ЧЕ ОРТАК (ПОДМЕТКА СПОРЕД ТЕБ) НА МАДЖО Е НЕ ХРИСТО ИВАНОВ ,А СИКАДЖИЙСКАТА МУТРА БОЙКО БОРИСОВ!
  • 41 ХАХАХА

    30 11 Отговор
    Отново постановка преди изборите от ФАЩ. Гласят да изберат и сложат предателите и техни марионетки начело на държавата, а всички знаем ,че са "продай България " и "продължаваме предателството" .Надай се народе ,че си суверен и нещо зависи от тебе.
  • 42 Тцъ

    28 9 Отговор

    До коментар #31 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Един влиза в кръчмата с пушка и пита - кой е спал с жена ми? От задните маси се чува глас - пич нема да ти стигнат патроните.. Та и у нас така, с 200 патрона за къде...
  • 43 САТЪРА НА ХАНА

    19 8 Отговор
    ИСКАМ ДА ГИ ГРЪМНА ВСИЧКИТЕ .
    И ГОСПОД ДА ГИ ОТДЕЛЯ НА НЕБЕТО ПРАВЕДНИЦИ ОТ ГРЕШНИЦИ :))
  • 44 Свързва ги

    10 17 Отговор
    И Турски поток! 4 милиарда лева плюс една каракачанка!
  • 45 Кажи си колко се нагуши от NEXO!

    37 9 Отговор
    Продажен лакей на Козяк и виден българомразец!
  • 46 Обикновен човек

    31 15 Отговор
    Христо Иванов не е в час. По-голямата част от Българите симпатизират на Русия и очакват да ни избави от алчните грабители от десните партии като ГЕРБ, ДБ, отчасти и ПП. Ограбихти народа, че ча техните покровители от Щатит е се възмутиха от далаверите им. Ако Щатите държат за симпати от ннарода, трябва да разкарат тази алчна пасмина.

    Коментиран от #50

  • 47 Свързва ги

    12 25 Отговор
    И Движението Русофили и Малинов-Мазната физиономия!
  • 48 ганев

    24 8 Отговор
    КОРУПЦИЯТА И АМЕРИКА СА ТОТАЛНО СВЪРЗАНИ КАЗА БРАДАТ ТАЛИБАН ХЮСЕИН
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Трябва да разкарат

    8 14 Отговор

    До коментар #46 от "Обикновен човек":

    Само ГЕРБ, Движение Русофили и БСП! ДПС и ВМРО ще си заглъхнат сами!
  • 51 Токмакти Джун

    22 11 Отговор
    Вижте го добре Бойкикиев той и Дай България Бобоков Прокопи Америка за България и тн. обединение с Пп мразещи България и българите нито глас за тия тъмно червени комунисти пребоядисани в демократи . ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА ВЪЗРАЖДАНЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #54

  • 52 Мдаааа....

    30 9 Отговор
    Новата опорка на Козяк е всички купени от тях политици и шарлатани да говорят за "руско влияние" Ей то и тоя българоубиец, който захранват от години веднага изпълнява заповедта им.
    Абе, народен съд май ви трябва, предатели, че да се кротнете.
    Хр. Иванов дано никога повече не видиш власт, нещастник!
  • 53 Първа инстанция

    23 9 Отговор
    Викаш, не е като да си на издръжка от чужда фондация срещу скромната услуга да работиш против народа си.
  • 54 Ооооо

    13 19 Отговор

    До коментар #51 от "Токмакти Джун":

    Благодаря че ми напомни за плуж..ка Копейкин! Него трябва да натикат в затвора!
  • 55 ганев

    15 6 Отговор

    До коментар #31 от "САТЪРА НА ХАНА":

    ДААААА САМО ТОГАВА ЩЕ Я ИМА БЪЛГАРИЯ ЗВУЧИ СТРАШНО КОМУНИСТИЧЕСКО НЕ ДЕМОКРАТИЧНО НООООО НОЖА ОПРЯ ДО КОКЪЛА ТУМОР НЕ СЕ ЛЕКУВА С ЧАИ А СЪС С К А Л П Е Л
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Ами да

    13 4 Отговор
    Трябва да се сменя персоналът в бардака, няма друг начин! Не може да се проведе правосъдна реформа със сегашните лидери на партиите! Наложителна е крайна мандатност в партиите и във всички държавни власти! Народът трябва да го поиска и наложи! Това е само първата стъпка!
  • 58 Цитат:

    30 9 Отговор
    Сорос наля много пара и в България успя! Чрез ПП и ДБ занули държавата ни, както Клаус Шв аб препоръча в Давос.
    България е на колене със свалени гащи и без суверенитет. Македонците се гав рят с нас до захлас. Ами хак да ни е - нали първи ги признахме!
    Децата на просъветските другари станаха на Сорос партизани и първи неолиберали.
    Цензурата по телевизиите на Сорос - Би Ти Ви и Нова, е по-свирепа от годините на комунистическата перестройка.

    Сорос не може да стъпи в еврейската държава Израел и Орбан го изгони от родната Унгария, за да получи орден "Стара планина" в България.
    Ареста на Борисов, "бившите хора" на Рашков и герберските лакеи на Морфов, бяха посрещнати с мълчание от американското посолство, дето уж е за върховенство на правото.
    Всъщност, по време на Майдана през 2014 г., Викто рия Ню ланд рече: “Ма.на.та м у на ЕС!“. Е, не е трудно да се досетим, какво мисли за нас...

    Членството ни в ЕС и НАТО няма алтернатива, няма къде да идем другаде. Но това не значи, че трябва да сме световен шампион по раболепие и да търпим рушителите на съвременна България ПП и ДБ само, защото Сорос, “Америка за България“ и техният кръг “Капитал“, ги толерира.
    Не гласувайте за ПП и ДБ - рушителите на съвременна България! Кирчовците извършиха неолиберален преврат в България и украинизират Родината ни - трябва да ги спрем, за да не станем колония завинаги! Затънахме в блатото на Сорос и кръга “Капитал“ - бюлетината е спасителният пояс!
    С "Магнитски" новите ни г

    Коментиран от #60

  • 59 А-а-а-а,не

    8 18 Отговор
    Те руснаците не знаят какво е това подкуп.Питай нашите видни енергетици!
  • 60 Цитат:

    26 8 Отговор

    До коментар #58 от "Цитат:":

    С "Магнитски" новите ни господари надминаха съветските другари. САЩ отдавна не могат да бъдат пример за демокрация и върховенство на правото! Ама никак!
  • 61 ХА ХА ХА

    26 8 Отговор
    АБЕ ИЦКА КАЖИ КАКВО ПРАВИ МАДЖО И ПРОКОПА ??? ВЪРТИШ ЛИ ОЧИ КАТО ТЕ ИНСТРУКТИРАТ КАКВО ДА ПРАВИШ И ГОВОРИШ ????

    Коментиран от #145

  • 62 Сиганин

    30 8 Отговор
    Ристьо земи се обръсни и изкъпи , че те мислят от нашите и ме хваща срам !!!!!!!!!!
  • 63 Хахаха

    25 8 Отговор
    И това го казва човек, който се издържа от пирамидата Nexo:))) Ристьо, за затвора си!
  • 64 Христо Иванов Пополист, Лобист на

    20 8 Отговор
    Ч С И и Колектори! Локумджия и Ластикар!!
  • 65 Ми........

    15 8 Отговор
    Ако изгониш от партията дъртия комунист ГНОМА ....може и да гласувам за теб !
  • 66 ами да

    19 4 Отговор
    ама ДБ и козяка са още по тясно свързани
  • 67 Бай Ганьо Балканский

    19 6 Отговор
    Всичките са маскари! Всички бъркат у дисагите и обещават - едните "светло бъдеще",другите "ценности".Ама у дисагите вече нищо не остана и накрая ще хванат на Бай Ганьо дедовия през скъсаните потури!
  • 68 Ужас

    23 7 Отговор
    Изтъпанили се днес най-корумпираните да ни говорят за корупция.
    Абе вие наистина сте оперирани от чувства като срам, свян, честност, родолюбие, патриотизъм и т.н.
    Не ви спряха устата бе да прокарвате краварските опорки и истеричната ви русофобия.
    Колкото повече ви пълнят гушките, толкова по-нагли и безпардонни ставате.
    Христо, не си ли даваш сметка че на народа му писна от твоите медийни изяви, бръщолевения и плюене на отрова и омраза против Русия? Не си ли даваш сметка колко омразен и противен ставаш със всяко твое изказване?
    Власт и парламент ли? В пандиза за национално предателсто, мишко продажна.
  • 69 Ми то.....

    24 8 Отговор

    До коментар #28 от "Донки Хот и Сан Чопанса":

    Той РИСТЬО беше върл комундел ......но обстоятелствата са такива , че трябва да стане евроатлантик и демократ за да суче от народната пара и да ни оправя !!!
  • 70 Бай Ганьо

    25 9 Отговор
    Бойкикиев много мрази корупцията, в която не участва. Затова се старае да участва навсякъде. Беше министър при ГЕРБ, беше в коалиция с БСП, получи едни пари през Нексо, ма иначе никакъв коръпшън няма в йес бългериа. Я да си каже колко дена е работил извън политиката и какво?
  • 71 ПП+ДБ=ЛБГТ

    26 7 Отговор
    Корупция има в цял свят и явно според Ристьо за това е виновна Русия.Краварски подлоги...
  • 72 !!!?

    16 29 Отговор
    Антология на Раболепието !!!?

    Коментиран от #75

  • 73 Винету

    25 7 Отговор
    Корупцията и ЛБГТ влиянието са тясно свързани
  • 74 С.П.

    25 6 Отговор
    По тази логика корупцията и американското влияние са широко свързани. При Американските ТЕЦ-ове "няма" корупция, там има внос на американска демокрация и евро-атлантически ценности.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Бамбука

    16 3 Отговор
    Как ще ги стигнем румънците ? Великия Тодор Колев преди 20 години питаше за американците, а днес ние за съседите.

    Коментиран от #106

  • 79 ти пък

    22 5 Отговор

    До коментар #17 от "ЖЕКО":

    американските са нищо в сравнение с тези от боклука и хазарта на дружките му, а и другите грантове ще потекат след обединението с ПП, с Нексо и други незнайни поточета от всики посоки! Кой вика най-силно "дръжте крадеца"? неговият събрат по крадене! същото е и с обвиненията в корупция - забележете нашикият в чии коли се вмъква на заден ход за инструкции...
  • 80 Тоя долен

    23 2 Отговор
    Продажник,стотинкар мръсен за парички всичко ще продаде,но скоро когато стане ненужен ще отговаря пред българският народ.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Мнение

    23 4 Отговор
    Аз мисля, че най корумпирани са сащ,и това не бива да се премълчава!
  • 83 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    22 3 Отговор
    ВИЕ НЕРАЗБРАХТЕЛИ ,ЧЕ ТОЗИ СПИСЪК ПОДГОТВЯ ТЕРЕНА СЛЕД ДОГОВОРИТЕ С АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЦОВЕ СЪЩОТО ДА СЕ СЛУЧИ И С КОЗЛОДУЙ И НОВИЯТ РЕАКТОР КОЙТО УЖ ТРЯБВА ДА СТРОИМ.
  • 84 Пешо

    22 3 Отговор
    А по закон когато прокарваш американско"чуждо" влияние не е ли длъжностно престъпление,и защо прокуратурата не се самосезира?
    И този милее за България.
    Защитавайте българският интерес.
  • 85 Ристю Риститутката

    18 3 Отговор
    Продажен боклук

    Коментиран от #115

  • 86 човек от народа

    16 3 Отговор
    АМЕРИКАНСКА ПОЛОГА
  • 87 Павел пенев

    16 4 Отговор
    Корупцията и руското влияние у нас са тясно свързани с американското посолство от където идват парите и указанията за ДБ и списъците за закона Магнитски издаден в памет на един еврейски мошеник.
  • 88 истински демократ

    14 4 Отговор
    а бе христя абе комунистическа издънко на тебв главата ти е все гешев и и руското влияние както и думата корупция стига вече стова омръзна ни пък и ти имаш още 2 месеза и после никои няма да си спомня за теб и твоята злоба
  • 89 хихи®

    16 2 Отговор
    На Калпав Чyp, ВълнатаМу пречи!
    Учудвам се, че народ създал такава поговорка се връзвана подобни измамници...
  • 90 Стратега

    17 3 Отговор
    Кой командва ЕС и България? ОТГОВОРА Е САЩ!
    САЩ калят и клеветят! Кой са те да обвиняват? Къде са доказателствата? Имали данни! Щом имате покажете ги и докажете!
    Малко повече национализъм трябва а не да се хващаме на въдицата на най корумпираната фамилия Байден!
    На приказки и протежетата на САЩ са велики, честни и чисти като новородени!

    Коментиран от #100

  • 91 Реалист

    17 4 Отговор
    Всички на хранилка от Разтворено общество и Америка за България съе корумпирани и шпиони на ФАЩ.
  • 92 Адам Хилтън

    16 1 Отговор
    Евро-подлогите: "Русия е бедна и няма пари!"

    Също Евро-подлогите: "Русия ви подкупва всички!
  • 93 Българин🇧🇬

    16 4 Отговор
    Изхранващия се грантове - подкупи Христо Иванов говори за корупция хахаха хахаха..
  • 94 Шерлок Холмс

    17 3 Отговор
    Христо Иванов и цялото му НПО ДАпродадем България се изхранват с подкупи за свършена противодържавна работа под формат на дарения.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 дядото

    14 2 Отговор
    ей,голям гр оз ник си,а се правиш на умник.корупцията у нас била свързана с руското влияние, може,но себе си ли лъжеш или нас.западните ти приятели дали не внасят корупция.или даването на пари под масата от тях на полезните им хора не е корупция,а демокрация.пфу.
  • 97  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    17 2 Отговор
    Христо Иванов: Корупцията и руското влияние са тясно свързани======Корупцията и американското влияние са тясно свързани !!!!!
  • 98 Чичак

    18 2 Отговор
    Лапа недоразумението от Америка за България, но другаде била корупцията видиш ли ....
  • 99 Дааааа

    15 2 Отговор
    Трябва да се направи дълбока конституционна реформа на прокуратурата, посочи още той.--------пряко да е подчинена на Козяк.......боклук.....
  • 100 Ооо, Национализъм??

    0 7 Отговор

    До коментар #90 от "Стратега":

    Казано от таквиз русофили, означава, повече русофилство.
  • 101 Теле

    16 3 Отговор
    Боклук
  • 102 Наблюдател

    22 2 Отговор
    Лицето на корупцията е да плащаш вече 15 г по 300 млн годишно данък на американските тецове. Двата руски блока в Белене щяха да струват 4 млрд лв отдавна да работят и да са се изплатили вече. Сага се опитват да ни спрат техническата поддръжка и удължаването на живота на 5 и 6 блок и да ни натресат 2 американски за 20 млрд долара. Корупционен договор е при който даваш 2 млрд уж за 100%, но после ти искат още близо 500 млн за 8 каруци. Те не идват в срок но неустойка няма. Дори ти нареждат и руските си самолети да подариш на марионетката им Зеленски и ..Ето това е лицето на бруталната държава окупатор.
  • 103 Този Пръч

    18 3 Отговор
    го е въртяла центрофугата

    Коментиран от #113

  • 104 Раздай раздай

    4 7 Отговор

    До коментар #31 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Има толкоз недовършена работа от ноември 1989! Тогава трябваше да ви довършим, барабар с тези които оркестрираха Перестройката! Че дори и руско име и дадоха на Преразпределението.
  • 105 хххх

    6 25 Отговор

    До коментар #11 от "Сталин":

    Комунетата сте жалки!! Жалки в опитите си да оплюете единствената свястна алтернатива на БЪлгария. С цъкане на минуси не става..

    Коментиран от #107

  • 106 хммм

    5 17 Отговор

    До коментар #78 от "Бамбука":

    Aми ти кажи как ще ги стигнем?? Същите плюете по Христо че бил с Америка, но много лесно ви убягва фактът, че Румъния не е с Русия за да го постигне това... Как става?!?
  • 107 ганев

    13 4 Отговор

    До коментар #105 от "хххх":

    А СЕГА СЛУШАЙ НЯМАШ ПОТЕНЦИАЛ НИТО КАПАЦИТЕТ И НАЙ ВЕЧЕ МОЗЪЧЕН РЕСУРС ДА КОМЕНТИРАШ НЕЩА КОИТО НЕ РАЗБИРАШ ЧУ ЛИ

    Коментиран от #117

  • 108 Чичо Тончо

    23 3 Отговор
    Ако при всяка изречена лъжа на Бойкикев носа му растеше като на Пинокио - вече нямаше да се намери стандартен автомобил, в който да се вози седнал! Може би единствено показан от шибидаха като оня от рекламата с хемороидите!?
  • 109 Перо

    23 2 Отговор
    Други държави ли ще ни правят правосъдните промени? До сега закона Магнитски е абсолютно неефективен за БГ! Даже не влизат най-големите крадци и перачи на пари като Домусчиеви, Найденови и мн.други държавни милионери! Първите се откупиха с “инвестиция” в САЩ!
  • 110 Мнение

    12 7 Отговор
    Прав е Иванов, търговското ни салдо с РФ е отрицателно, експорт нула, импорт нефт газ ядрено гориво и корупция.
  • 111 ристьо затъпе от тия грантове ве

    23 1 Отговор
    Интересно твърдение , като у САЩ си е направо законна корупцията и се нарича лобизъм , дали пък от там се не прихваща , още повече , че тъкмо те си го направиха и като практика у нас , спонсорираш правителства , които да са ти нещо като колониална администрация в режим на финансово самозадоволаване чрез кражба и корупция .
  • 112 Пинокио

    23 3 Отговор
    Предателството и намесата на чужди държави доведоха България до тива положение. Всички като започнеш от Борисов 12 год.предаваха България на всяка чужда държава от която имаха лични печалби, грабиха и изнасяха, а сега са чисти като сълза. Сорос наля милиарди и подкупи всички жадни за власт, но подли и двулични български идиоти, като този безродник Иванов. Какъв си ти, на каква партия си водач. Та ти въпреки, че плащаха на теб и на дузина нехранимайковци, успяхте да влезете в парламенра като ПП ви продадоха някой глас, по нареждане на Сорос. Въпреки американския сценарий пред вилаета на Доган вие бяхте под линията. Сега си мислиш че от теб зависи нещо. Не, сега ще сринеш и харвардския идиот. Предателите на България нямат никакво място в българския парламент. Скечовете ви в три парламента показаха и доказаха че сте американски подлоги.
  • 113 гантаджийче , лаладжийче

    11 0 Отговор

    До коментар #103 от "Този Пръч":

    Не знам дали го е въртяла , но съм сигурен , че ще го върти .
  • 114 Читател

    15 1 Отговор
    Факти побликувайте коментари като статия да види Пинокио какво мисли народа, особено коментар 112.
  • 115 Българин

    4 12 Отговор

    До коментар #85 от "Ристю Риститутката":

    Кажи нещо за другаря Р.Овч. Не Ристю е обявен за престъпник, а едни други хора, с партийни билети! 😂
  • 116 Име

    13 0 Отговор
    Корупцията и Х нса тясно свързани, баща му е БКП/ДС върхушка. Да не се прави на ощипан.
  • 117 Христо Христов

    3 15 Отговор

    До коментар #107 от "ганев":

    Само ти , Копейкин и Десовия имате потенциал да коментирате, така ли, товарищ? 😂
  • 118 Урюрвкос

    9 9 Отговор
    прав е много е прав....Корупцията и руското влияние са тясно свързани....дойдоха двама руски депутата и набиха канчето на Орешарски публично да гледат всички и да треперят от шубе.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 еалиста

    21 1 Отговор
    Жалки десни същества, продали се на Сорос за долари, продадоха народа си на фашистите еврогейци и украинци отново за пари и власт! Търпелив и безразличен е народа ни , но децата и внуците им ще плащат жестоко за настоящата ситуация! Глад студ и мизерия ни очаква, а тези предатели охолен живот и милиони! Спрете ги!

    Коментиран от #123

  • 121 Ххх

    15 2 Отговор
    Родителите ти - комунисти са били в БКП, защото са били службогонци и така са се издигали и възпитали един нагаждач и продажник. Ние колония на САЩ и Англия ли сме, че ще изпълняваме техните закони??? Да си гледат тяхната корупция, а не такива като теб да продават НАРОДА си, затова стигнахме до тук. Голям борец на правосъдие си бил, нали беше министър, видяхме с какъв умствен багаж разполагаш - не е като да говориш едно и също години наред, НЕЩАСТНИК.

    Коментиран от #137

  • 122 Колеги

    6 1 Отговор
    Амчи , пет шест кюлчета и два милиона евра корупция ли е ? Аз какви корупционери знам .....................за милиЯрди евра и доларЕ, ама няма да ви ги кажа , защото са колеги от един друг парламент.
  • 123 ЛиБеРаст

    15 0 Отговор

    До коментар #120 от "еалиста":

    Само не им казвай десни! Десният човек е капиталист производител, човек който от суровини произвежда промишлени стоки улесняващи бита. Тези са либерасти на грантаджийска хранилка. Тези не са заковали един пирон. Тези материализират антируска пропаганда...и нищо повече!!!
  • 124 рекет даден рекет приет

    21 2 Отговор
    Христо Иванов: Корупцията и руското влияние са тясно свързани - каза Румбурак и отиде да си вземе гранта от Козяк. ХАХАХАХАХАХА.
  • 125 Я да се пробвам!

    15 1 Отговор
    Родителите ти - комунисти са били в КПСС защото са били службогонци и така са се издигали и възпитали един нагаждач и продажник. Ние колония на Русия ли сме, че ще изпълняваме техните закони??? Да си гледат тяхната корупция, а не такива като теб да продават НАРОДА си, затова стигнахме до тук. Голям борец на правосъдие си бил, нали беше министър, видяхме с какъв умствен багаж разполагаш - не е като да говориш едно и също години наред, НЕЩАСТНИК.


    Не е зле. Нали?
  • 126 МАРА

    11 1 Отговор
    Предател мръсен я се скрий
  • 127 Герб БСП Възраждане ДПС

    2 9 Отговор
    Герб, БСП, Възраждане и ДПС са на страната на мафията и гонят Руските интереси вместо Българските.
  • 128 Знае ли човек

    8 1 Отговор
    А бре Христо, не знаех, че ви издържат руски олигарси, а уж Нексо било. Но след като ти сам правиш такава връзка, ще да е така, знае ли човек. Че то нали и фамилно си свързан, Бокикев. Крушата си имала опашка, ха, ха. Ти сам си го казваш.
  • 129 Иво.

    7 3 Отговор
    Да, така е! Но когато го казва Ристьо Ментата звучи доста смешно! Ристьо, мисля, че има свободно място за портиер в Народния театър, не е лошо да се кандидатираш, защото за друго не ставаш!
  • 130 Иванова

    1 8 Отговор
    Поздравления за Христо Иванов за всичко, точно казано в статията тук. а кой ли път го казва?! Тези отбори в прокуратурата трябва да се изринат из основи, силни дезинфектанти да изчистят "въздуха там" и да влязат нови, кадърни хора да работят, поучили се добре от предишните как НЕ трябва да работят. Дано пак не трябва да си останем с надеждата и добрите пожелания за успех преди изборите.
  • 131 Ха,ха,ха

    6 1 Отговор
    Ти какво се притесняваш ,нали си свързан със САЩ, а не с Русия. Те своите хора не пипат. Те просто си ги купуват и си ги пазят
  • 132 ИСТИНСКИ ПОЛИТИК ДНЕС Е КОЙТО

    9 1 Отговор
    ЗАСТАНЕ В ООН И НАРЕЧЕ ЗЕЛЕНСКИ НАЦИСТ И ФАШИСТ !
  • 133 Мравчо И Мравояда

    7 0 Отговор
    Колониален мравояд такъв . Проводник на американският колониален капитализъм , който американците умишлено насаждат в най- пропадналите си колонии, чрез добре платени кариеристи , с дебело комунистическо минало.
  • 134 Шаран БГ

    3 2 Отговор
    Корупцията в България е руска ! Знаем го и без г-н Х.Иванов да го рече. Най-вероятно и тази в Брюксел е руска !? То от Москва - нищо хубаво. Дори СТУДЕНОТО идва от там. Така казват синоптиците...............
    А пролетта ще дойде "втечнена" с танкери от Майами, щата Флорида на 03.04. т.г., на пристанището, на река Перловец !!
  • 135 Маджо какво каза?

    7 0 Отговор
    Изключително противно корумпе е Мравояда. Това съвест или срам, просто не присъстват в кухата му угодническа главица. Един ден не е работел в живота си този биологичен отпадък
  • 136 Подигравка

    5 0 Отговор
    Изтърсакът на тъмночервени Коминтерновци ни ръси мозък и морал! Гнус!
  • 137 Тия това могат

    5 1 Отговор

    До коментар #121 от "Ххх":

    Хора с ген на Мравояда това могат - де подблизват дирниците на чужди интереси. Предците му подблизвали износа на Световната интернационална револУция,а днес изклесъвецът им подблизва нахлузването на Световната либерас-глобалистичва револУция.
  • 138 Няма по-големи корумпета

    5 0 Отговор
    от дъибъто
  • 139 564378

    4 0 Отговор
    Гнусничък тип е Ристе и все по-по става
  • 140 Ха ха

    4 0 Отговор
    Голям борец,голямо нещо.Защо не виждаш корупцията в ПП.Защо не обясниш как се сдобихте с жена ти с жилище и гараж в Брюксел за 3000 лв.Бил си го декларирал,но обясни как стават тези работи.Вашта секта вижда корупцията извън вашия кръг.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Мототехника

    0 1 Отговор
    Корупцията в комбинация че, имаме продажници на промоционални цени ни направи за смях. Някакви русофили започнаха да се явяват...срамота.
  • 143 БоБо

    1 0 Отговор
    Тече кампания за изтикване напред на ПП и ДБ, в която се включиха дори САЩ.
    Проблемът не е, че ДПС, БСП и ГЕРБ няма да управляват, а че ПП и ДБ (евентуално) ще управляват. Пак. Да припомним някои факти:
    - К. Петков стана министър и после Премиер след попълване на декларации с невярно съдържание. По време на управлението му скандалите бяха всекидневие. Лъжи, любовна афера, шуробаджанашки и "странни" назначения, съмнителни договори и споразумения.
    - А. Василев - съден за измами в особено големи размери. Делото прекратено след извънсъдебно споразумение за десетки милиони. Минава за супер-способем бизнесмен и финансист, но декларира само едно едностайно апартаментче и около 70 000 лв. Един плочкаджия има повече. Или не е толкова кадърен или лъже и той. Има информация, че има сграда в София за милиони, както и офшорни фирми. Значи и той е измамник.
    - Още през първите месеци на управлението им изчезнаха милиарди. После още и още, плюс милиарди нови заеми. За 7 месеца забатачиха България повече, отколкото Борисов за 12г.
    - ДБ - контакти с ъндергаунда, марионетки на Прокопиев, всеядни, т.е. безпринципно се съюзяват с всеки, който би им гарантирал победа над ГЕРБ и власт.
    - А. Атанасов - доста тъмни петна в биографията.
    Защо всички тези неща се премълчават от журналистите и политическите наблюдатели, а се говори само за партиите от "статуквото" ?!?!?
  • 144 Айде Бегай

    0 0 Отговор
    Ристе, кога вземахте парите от измамниците от НЕХО немаше корупция, а лобизъм, а африкански мравояде.
  • 145 Айде Бегай

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "ХА ХА ХА":

    Като го инструктират Ристе върти дупе а очите му изкачат.