Last news in Fakti

13 Март, 2023 14:00 9 900 124

Нещо зло се задава - Март 2023

  • емил йотовски-
  • избори-
  • партии-
  • статукво

И накрая легитимно ще ни уцелят

Нещо зло се задава - Март 2023 - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Изборите идват. Хората са обезверени и няма да гласуват. Вече показваме своя избор като масово не гласуваме. На партиите не им пука. Те тяхното са си го тапицирали със закони, проценти и т.н. И двама човека да гласуват, те пак ще напълнят целия парламент с някакви представители. Но какво казват числата.

Ще имаме две водещи партии. Уж крайно полярни и непоносими една към друга. Скоро след изборите обаче ще станем свидетели на библейско чудо. Ще видим с очите си големия катарзис. (Журналистите вече са инструктирани да задават въпроси в тази посока.) Двете партии ще получат сигнал свише (всички знаем къде се намира това свише) и ще се разберат. Ще се коалират. Ще изгладят различията по между си. Някои от по-малките ще се присламчат и ще чакат като гладни лабрадори нещо да падне от масата.

Ние, избирателите, ще бъдем свидетели на евроатлантическо чудо. По телевизиите ще завият като ранени хиени, как това е за наше добро. Гадно, ама добро. Излъгали са ни, но за хубаво. Гласували сме за друго ама нищо. Ококорени говорители ще повтарят до припадък сведените отгоре опорни точки. Това евроатлантическо чудо ще ни бъде представено като опит за излизане от кризата. Като желание за диалог. Всичко ще бъде разбито на краткосрочни и дългосрочни цели, за да доведе до по-голяма неяснота. Правилно прочетохте – неяснота. Всичко това ще бъде облечено в лошо скроеното палто, което ще се нарича „спасение на България“. Политическите лидери ще добият вид на изнасилени моми, но някак гордо изнасилени. Мотивирано оправени, с елементи на тяхно съгласие.

Това, което няма да ви се каже е, че това франкенщайновско правителство ще бъде създадено, за да може да ни набута във всички възможни неприятни неща. Не за тях. За нас. Защото от години има жестоко разминаване в целите на българската политическата класа и българския народ.

Тихо ще се приеме истанбулската конвенция. Независимо, че е противоконституционна. Ще бъде бързо и някак медийно не отразено. Оправданието ще бъде, че имаме по-важни работи за вършене.

Ще приеме еврото, независимо от резултатите на каквито и да е референдуми. Или по-скоро никой няма да позволи такъв референдум, дори и ако всеки жив българин се подпише под тази петиция. ( Все пак мъртвите са повече от живите.) Образно казано, тази коалиция ще покаже среден пръст на суверена, защото всички знаем, суверенът не е никакъв суверен, а биомаса.

Тук идва и най-неприятното. Биомасата ще бъде мобилизирана за война. Това ще е и най-важната цел на евроатлантическия Франкенщайн. Пред невярващите ви погледи ще бъдат приети безумни решения. Защото както вече на всички ни се набива в главите – война се спира чрез подсилване на конфликта. Колкото повече оръжия, толкова по-безопасна война. Смейте да се противопоставите на отговорностите ни пред НАТО. Дори и в София да протестирате - няма проблем. Ще докарат полиция от провинцията и ще ви канализират. След това доброволци ще заминат на фронта да защитават и аз не знам какво, а ние, останалите ще станем легитимна военна цел.

И накрая легитимно ще ни уцелят.

След това вече ще е лесно. Не за нас, а за пропагандата. След като ни ударят ще ни бъде обяснено, че вече не защитаваме някакви абстрактни ценности, а защитаваме себе си. Но ние не можем да се защитим, защото за 33 години сме станали напълно безсилни. Можем да бъдем пушечно месо, което да бъде хвърлено и да оправдае определени ходове.

Това ще се случи не защото сме глупави и несъобразителни, а защото такъв е сценарият. Формулата е проста - оръжието от запада, кръвта от изтока. За запада е печалбата, за нас погребенията.

Но за да си дадем кръвта ще ни трябва правителство, което да го изиска.

Ние го знаем. Остава да не го допуснем.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 195 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    176 34 Отговор
    Стягайте се българи! Фашизма надига глава.Да я смачкаме докато е малка.

    Коментиран от #3, #11, #47

  • 2 Делю Хайдутин

    169 31 Отговор
    На българите явно им се ходи на война щом гласуват за Партиите на войната.

    Коментиран от #6, #38

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ххх7

    143 15 Отговор
    Национални предатели!
  • 5 факт

    135 9 Отговор
    Боко не е ли в затвора, все роби ще сме си, без значение кой ни управлява.
  • 6 Айдука ,

    30 68 Отговор

    До коментар #2 от "Делю Хайдутин":

    Как па сички станахте партизани на 09 . 09 . 1944-та ?!🤭

    Коментиран от #9

  • 7 пфууу

    34 162 Отговор
    Айде и този цъфна с торбите с лъжите, страховете и манипулациите.

    Коментиран от #39

  • 8 Оги

    177 18 Отговор
    Дано не си прав, Емка, но колкото повече мисля над това, което си написал, толкова повече се уверявам, че е много вероятно да излезеш прав… Третата световна тече и набира скорост. Презокеанските ни господари имат огромна полза от това. Нашите продажници също. Накрая невинните го отнасят, както винаги….
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Фондация "Костя Копейкин"

    30 153 Отговор
    А, още един желаещ да е фон на Копейкин ... То даже вече и за фон не ги слага Уфцете, оито го следват гагаузкия нарцис .

    Коментиран от #45, #118

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Последния Софиянец

    48 14 Отговор

    До коментар #11 от "еййй":

    Значи признаваш че си фашист?

    Коментиран от #17, #30, #44, #58

  • 14 Гого

    105 13 Отговор
    Йотовски, ти си абсолютно прав . Това явно са директивите за "оправяне" на България. Мога да ти кажа и кои ще са "големите" , партии - ПП-ДБ и ДПС . То вече се знае от сега, само Народа не го знае. Гласуват не гласуват хората , това е положението и...няма мърдане

    Коментиран от #69

  • 15 Този път е дошло време разделно -

    33 161 Отговор
    който гласува за ПП и ДБ го прави за европейското ни бъдеще и откъсване от руското заробване.
    Всички други партии ги командва мацква, стига вече !
    "Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събуди, срещу народа москалски ти българите поведи"!

    Коментиран от #51, #101

  • 16 АРЕС

    132 13 Отговор
    Написаното е самата истина и това ще се случи ако не станат бунтове и не изметем Тиквата и Педра......

    Коментиран от #65

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Телевизия Видякуче

    65 6 Отговор

    До коментар #12 от "Радио Чукотка":

    Днес гласуваш, утре гладуваш
  • 20 Последния Софиянец

    79 14 Отговор

    До коментар #17 от "дали съм или не съм не е твоя работа":

    Чети история.На 9 ти септември 44 година фашиста Кимон Георгиев и Звено заедно с армията правят преврат в България.Пращат партизаните на фронта където поради слабо въоръжение и подготовка са били очукани.Фашистите от ОФ се пишат комунисти и управляват до днес.

    Коментиран от #62

  • 21 Простя Копейкин

    15 106 Отговор
    Ееее, браво ! Заслужи си 4-те хилки. Всичко следва правата линия .
    Ама да бяхте го бутнали малко този текст, то един и същи при всички , които изповядват "другата гледна точка" - като под калъп. ;)
    Толкова си можете. То ако можехте нещо нямаше да се налага да ставате путинофили и да търсите кой ви е виновен за мизерния живот.
  • 22 Ученика

    24 75 Отговор
    А ти другарю Емил Йотовски какво ще направиш по въпроса - ще направиш някоя акция срещу политическия цинизъм, който ежедневно ни сервират или ще се правиш на мъдрец, който мъдро отваря очите на масите за това колко са глупави и как ги лъжат. Между другото другарю Емил Йотовски знаеш ли защо Ботев е Ботев и Левски е Левски - защото с примера си показаха на цял един народ, че твърдо вярват в това, което говорят и народа ги тачи като светини. Въпреки, че сме си малко овце. Така че, докато не жертваш лично ТИ удобното си кресло никой няма да повярва на манипулативните ти подстрекавания.
  • 23 Бамбука

    15 71 Отговор
    Какво му остава на "Чапаев" освен да плаши и пророкува хвърляйки шарен боб. И защо народа няма да иска да гласува ? Заради "хартиената далавера" или просто бобените зърна така са предсказали ? И защо просто не си каже, че му плащат за да плаши ? Така , както ни плашиха с КОВИД, с липсата на газ и студената зима, която нямаше да изкараме. Дойде пролетта и ето ти и новата "реколта" измислици. Ще ставаме "пушечно" месо, ще се затриваме за чужди интереси и т.н. Ех "Чапаев", явно без Петка си загубил и чувството си за реалност.
  • 24 Гласувал за Възраждане.

    89 21 Отговор
    Евалла на бат Емо. Абсолютната истина. Но Все пак сме длъжни, да се опитаме да променим нещата. С бюлетина номер 3.

    Коментиран от #28

  • 25 НЯКОЙ

    17 83 Отговор
    От този текст лъха такава омраза към всичко и всички, че човек се чувства уцелен от нещо гадно ! Какво са му направили на този Емил, че винаги всичко му е черно ?
  • 26 без имена

    13 54 Отговор
    това хипотеза ли е или има факти? дай фактите , че точно така ще стане. иначе е предизборна пропаганда.
  • 27 БеГемот

    31 6 Отговор
    Кат сте прости в геометрична прогресия .....то няма световен заговор срещу вас...просто това е свят в който като нямаш нищо в кра.тунката трябва да имаш здрава гърбина...
  • 28 Възрожденец

    24 47 Отговор

    До коментар #24 от "Гласувал за Възраждане.":

    И за кого по точно. Нарциса Копейкин тази година не е поставил персонала си даже и за фон.
    Листите на копейката : роднина, танцьорка на пилон, роднина, оператор на Кекс телефон, роднина, корумпиран милиционер, роднина, бакшиш, роднина, сервитьор ... Неграмотник до
    Е тези ли ще ни оправят ? Копейката не е постигнал нищо през живота си - почнал е от секретарка на Каракачанов, слугувал на 6 партии, докато пристане на Красен Кралев .
    Какво е работил ? Назначен незаконно в музея в Добрич, от където е изгонен заради кражба на скъпи експонати .
  • 29 Къде ми е нощното шкафче?

    56 13 Отговор
    Адмирации!Това ни очаква-пушечно месо и много почернени български майки!
  • 30 Стариа Софеанец

    4 23 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    Не бъркай огняр с фашист...🤭
  • 31 Трай бе

    10 61 Отговор
    Тоз рошавия гездей не е разбрал че Украйна се справя добре и без нас
  • 32 Вирус

    44 9 Отговор
    Ще квичат ли сега евроатлантиците предателите

    Коментиран от #78

  • 33 Оракулът от Каспичан

    22 63 Отговор
    И това платено комуне,се опитва да ни плаши с някакви апокалиптични предсказания.Нищо подобно няма да се случи.Ще се случи това,че България ще има правителство в което формално няма да участват левите измекяри.Нито от "модерната лява",нито лумпените от "възраждане",нито чалгарите на славуца,нито която и друга лявоориентирана формация успее да се промъкне в Парламента.Това от една страна ще дръпне "килимчето" под краката на румен и на неговите треторазрядни ченгета и доносници,а от друга най-накрая ще имаме някакво работещо правителство.Друг е въпроса,че и тези,които ще спечелят,са до голяма степен пребоядисани комунета,селски тарикати и най-обикновенни некадърници.Но,това е "асортимента" на политическата зоологическа градина у нас.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Радващ се

    9 44 Отговор
    Защо ПП и ДБ да са зло? Аз съм доволен как разсипаха държавата заедно с Радев само за 2 години. Хубаво е, че хората обедняха, тъй като така по-добре се държат изкъсо, а и в мътна вода най-добре се лови риба. Голямата инфлация е нещо добро.
  • 36 Абе тази Конституция като

    30 0 Отговор
    не се спази да не разреши регистрация на етническата и терористична ДПС, сега колко процента трябва да гласуват за да са легитимни изборите ! Не съм я чел нямам и намерение да я чета след като не се спазва, ако някой знае да каже тук !
  • 37 .„=>>>>

    19 47 Отговор
    Тия руски тъпотии докога ще ги сервирате? Тоя е един от многото плъхове на руска хранилка.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Хаха

    18 39 Отговор

    До коментар #7 от "пфууу":

    Комунягите цял живот ни плашат с Русия и как ще ни удари, те за това живеят. После като нищо от измишльотините им не се сбъдне, почват да замислят нови, сякаш предишните не са ги писали те. На тоя лично ще му напомня след изборите какви ги е бръщилевил.

    Коментиран от #56

  • 40 Българин

    46 14 Отговор
    Партиите на войната са ясни- ПП, ДБ, Герб -сдс и ДПС. .Гласувайте против тях.
  • 41 ринге, ринге раааае, хайде от начало...

    18 30 Отговор
    Кое е вярното?
    1. "Хората са обезверени и няма да гласуват. Вече показваме своя избор като масово не гласуваме."
    2. "Гласували сме за друго ама нищо."

    В крайна сметка не стана ясно цялята тази словестна какафония какво се опитваше да ни внуши. Че сме нищожества, че от нас нищо не зависи, че не трябва да гласуваме защото е безсмислено, а трябва безропотно да приемем това което другите вече са решили вместо нас или, че сме такива некадърници, че каквото и да направим все е грешно? Затова по добре е нищо да не правим. Не знам кой "спонсорира" автора, но пропагандата или по точно казано помията с която непрекъснато ни заливат вече ни идва в повече.
  • 42 Потрес

    45 9 Отговор
    Така си е проамериканската и провоенна колация ПП, ДБ и ГЕРБ вече пише повиквателните? Но точно тези, ще се пишат джендъpи т. е. НГВС и ще пратят нормалните мъже на фронта да се бият за интересите на САЩ!
  • 43 Коментар

    53 11 Отговор
    Забравихте ли,че с отварянето на 48-мото НС ДеБето веднага вкара предложение да се гласува пращането на военно-техническа и военна помощ на укрите?Какво е военна помощ?Знаете ли?Това означава пращане на жива сила.За това гласуваха ПеПето,ДеБето и Бойко.Не успяха да направят правителство,за да обяват официално мобилизация.А ако сега успеят какво ще правим?Според Орбан Кирчо и Бойко са взели общо милиард да ни набутат в чужда война.
    Всичко в статията си е описано правдиво.Това ни чака.Не са измишльотини.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Студопор

    51 9 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    За пореден път - това е единствената статия днес, която си струва четенето.
  • 48 Чудя се

    14 30 Отговор
    И какво предлага този. Да направим Българоруска коалиция с Еритрейски отенък, ръководена вещо от Северна Корея. То най - лесно е да се пускат празни думи в пространството без решения.
  • 49 Хасан-избирателят

    33 12 Отговор
    Злото се казва Кокоркиро и Глиганът Козяшки.
  • 50 Хайде бе червени божури,

    14 29 Отговор
    никой ли не знае процентите за лигитимни избори, само да плашите с война и мобилизация ли можете, нали сте българска порода овце и разбирате от всичко, кажете !

    Коментиран от #61

  • 51 Студопор

    43 12 Отговор

    До коментар #15 от "Този път е дошло време разделно -":

    Който гласува за ПП-ДБ гласува да ходи на фронта.

    Коментиран от #79

  • 52 Рап

    17 39 Отговор
    Пълни глупости! Ето как работи руската пропаганда!

    Коментиран от #55

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 вейба амата

    3 9 Отговор
    пеераздопееразапеераздопееразапеераздопееразапеераздопеераза. КРАЙ.
  • 55 ........

    55 7 Отговор

    До коментар #52 от "Рап":

    Не са "пълни глупости",а самата истина
    На кое викаш "руска пропаганда"?!На това,че не ви искаме войната ли?Значи едно време хипитата от 60-те всичките са били под влияние на "руска пропаганда" така ли?!
    Разкарайте се с вашите войни!Искаме мир и неутралитет!Няма нормален,който да иска война.А ненормалните да си ходят в психиатриите!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Хохо Бохо

    9 32 Отговор
    И тоя се продаде за копейки...
  • 58 Българка

    6 21 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    И кое му е лошото на фашизма? За едни приятели питам, че си мнооого светнат по всички въпроси. Сама ще ти кажа, че фашизма и комунизма на теория са чудесни идеологии, практическото им приложение е изродено.

    Коментиран от #67

  • 59 Павел пенев

    40 9 Отговор
    Бравона автора. Чудесен коментар за управляващите, които не чуват,не виждат и мълчат за това. Иначе се разхождат безгрижно за да спасяват българските евреи, а кой ще спасява българския народ? Нищожества.
  • 60 итт

    24 6 Отговор
    Абсолютно точно и вярно! Само не знам защо трябва да обижда лабрадорите, те са интелигентни същества!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Психo от Курило

    14 3 Отговор

    До коментар #20 от "Последния Софиянец":

    Пишеш пълни глУпости! След 09.09.1944г до края на ВСВ българската армия води успешни боеве и няма загубена битка. Дядо ми е участвал в тези боеве.

    Коментиран от #66

  • 63 123456

    28 5 Отговор
    Брилятна статия ! Браво !
  • 64 .......................

    34 3 Отговор
    Най накрая жабите се усетиха че ги варят бавно вече 30 години
  • 65 Цитат

    20 0 Отговор

    До коментар #16 от "АРЕС":

    Ристо Ботьовъ е писал че: "Чомагите и байонетите показаха, че законът е напечатан само за робовете и ние имаме пълно право да кажем заедно с Прудона, че сяко едно правителство е заговор, съзаклятие против свободата на човечеството."
  • 66 Памет

    20 4 Отговор

    До коментар #62 от "Психo от Курило":

    И за туй ли дедите ни се въргаляха и гинаха в калните окопи на ВСВ за да може ние днес курбан да им се дадем на тия!
  • 67 Аналогия

    22 4 Отговор

    До коментар #58 от "Българка":

    По твоята логика, то и в робството няма нищо лошо, хранят те, поят те, покрив над главата и дрехи ти дават, работното ти място е сигурно, ти искаш ли да ти осигурява някой всички тия неща?

    Коментиран от #70, #72

  • 68 Правилна новина

    22 7 Отговор
    Ако народът гласува масово сегашните две партии които всички социологически агенции тръбят че ще са първи ще се окажат последни.
    Първи ще са Възраждане и Малинов
  • 69 Старец

    24 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гого":

    Герб задължително. След срещата с Херо, Боко гледа като уплашен. Ще подкрепи всичко, само да не го закачат
  • 70 Българка

    2 9 Отговор

    До коментар #67 от "Аналогия":

    Ти какво искаш, нон стоп революция ли? Логиката ми беше в съвсем в друга посока, а именно , да обиждаш хората на "фашист" без да знаеш какво означава това.

    Коментиран от #71

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Буха ха

    24 1 Отговор

    До коментар #67 от "Аналогия":

    Ако работиш за някого и заплата ти стига само за храна, квартира, дрехи и транспорт, ти си СЪВРЕМЕНЕН РОБ. Милиони хора приемат това и си подвиват опашките.

    Коментиран от #81

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Българин

    4 19 Отговор

    До коментар #32 от "Вирус":

    Квиченето се чува от развелите рашистки знамена пред МОЧА, товарищ!!!
  • 79 Българин

    7 18 Отговор

    До коментар #51 от "Студопор":

    Алоу, тролетариата, това го твърдяхте още преди една година, когато Матушката ви нападна Украйна!
    Колко призовки получи оттогава?
  • 80 ЛиБеРаст

    24 4 Отговор
    И понеже се е споменало рядко и тихо, ще кажа! Целта на глобалистите е РАЗРУХА. разруха за славяните, разруха за православните, разруха за Източна Европа. А западна още по-васална и подчинена. Банкерите празнуват при разруха. Банките комини нямат, нито суровини им трябват, нито производство. Те притежават системата на печатане на пари и генериране на лихва. Колкото е повече разрухата, финансовия олигархат е толкова по-силен.
  • 81 шоша

    10 6 Отговор

    До коментар #72 от "Буха ха":

    Да се връща бай Тошо на власт , тогава поне не бяхме роби !
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Юлиус Фучик каза

    27 3 Отговор

    До коментар #15 от "Този път е дошло време разделно -":

    Мммм да, дойде Време разделно. Както гледем соросоиди и нацисти се надушиха като крастави магарета през 9 дерета в десето. Вървим по пътя на Окрайнината и ще си получим отвратителен съюз между нацисти и жълтопаветковци. А навремето чехът Юлиус Фучик каза относно нацизма: "Хора бдете!". А днес трябва да се бди и за жендърските сатанисти,и за фашагенистите.
  • 102 патриот

    18 7 Отговор
    Познавам достатъчно хора, които ако бъдат мобилизирани и започне война, ще избиват всеки натовски офицер около тях, а всеки един от тях познава още по толкова – ликвидирането на западни сатанисти ще бъде поголовно, и в такъв вид, че останали живи елементи от правителство и хунта ще се опитат да избягат на Запад, но там ще бъдат заклани от мразещите мигрантите западняци; просто казано, ще има европейска гражданска война, където ще бъдат клани всички, които не са националността на държавата в която са.

    Коментиран от #104, #107, #109

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Българин

    2 6 Отговор

    До коментар #102 от "патриот":

    Българските офицери също са натовски, и тях ли ще "избивате"?

    Коментиран от #121

  • 105 бай Даньо

    2 9 Отговор
    Глупости Йотовски глупости! Франкенщайновска беше коалицията - Буля Курнела, Киро, Ристьо и Слави днес идваме на нормалното защото имаме на сцената едни добре сварени агнешки главички - Киро и Кокоро ... неистово искат да управляват ама няма как да управляват за повече от 6 месеца в някаква Франкенщайновска безпринципна коалиция , освен крепени от основополагащия принцип за българската политика стани да седна . Та си трябва коалиция с Бацо за да могат да крадат Киро и Кокора 4 години ... абе добре сварени агнешки главички ама ще пати "мъдрия" български "народ" ...
  • 106 Сър Пичук

    9 20 Отговор
    Глупава статия и глупави опорки!
    1. Ако някой е решил посочените в статията неща да се случат, те могат да се случат и без редовно правителство. Нужен е работещ парламент.
    2. Участието на доброволци не прави нито една държава легитимна военна цел.
    3. За участие на доброволци в някоя война не се изискват някакви специални решения от правителството или Парламента.
    Ясно е, че цялото писание е една платена услуга на Кремъл, с която се целят няколко неща:
    1. да се подкопае желанието на българите да се противодейства на агресорите в Украйна.
    2. Да се настрои българския народ срещу ЕС и НАТО.
    3. Да се осуетят усилията за създаване на редовно правителство, което ще удължи и задълбочи проблемите на страната, което е в услуга единствено на Кремъл.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 ХАХАХА😂

    3 7 Отговор
    Eгати глyпостите.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Веселяк

    1 8 Отговор
    Аз ше гласувам за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 а иначе въобще не ми дреме 😆

    Коментиран от #116

  • 112 Путинофил и антиваксър

    6 21 Отговор
    Този Йотовски е тъп като задник 😂
  • 113 Диамантената ръка

    11 2 Отговор
    Няма да станем легитимна цел, ние сме вече цел, ако някой си мисли, че покривът му е застрахован щото размахва портрета на Путин и пише хвалебствени публикации в сайтове , много се лъже...
  • 114 Емил Йотовски!! И тоя от ГЕРБ агитира

    8 3 Отговор
    Да не гласува Народа!! Ще Гласуваме, ЩЕ гласуваме, за да Олекне Купения и Корпоративен вот на ГЕРБ и ДПС!!! ЩЕ Гласуваме,! Борисов ще пуска всеки ден по някой като тоя, "Агитатор" да Разколебава Избирателите!!! Ще Гласуваме против ГЕРБ!!
  • 115 Ветеран от Протеста

    4 12 Отговор
    Ми като го знаеш Емиле,свивай червения байрак със сърп,чук и Червена звезда,слагай го в Чемодана и хващай първия вакзала за Масква.Там ще тощи връчат в началото медал,после венец и погребение във военно гробище...Пак е нещо...Няма да си КапО!!!

    Коментиран от #122

  • 116 Умен по цялата глава

    3 12 Отговор

    До коментар #111 от "Веселяк":

    Аз пък за майтапа ще издиря Офшоркитеj,които финансират Русофилите - Възраждане (на комунизма,БСП,БВ,Атака ,и така нататък ...Мислиш ли,че ако ги Хакнем ще смеят да се оплачат???
  • 117 Матей преображенски

    15 5 Отговор
    Сценарият е разгадан,как възнамеряват да ни фронтовизират,да подкарат хиляди млади хора като три синджира роби,дори не и роби,а обречени на жертвоприношение в името на американсткия Молох.Липсва само народен план за съпротива,бунт или нещо подобно,защото всички го осъзнават болезнено отчетливо,американците сериозно са ни хвърлили око да ни пожертват.Направиха един протест срещу войнолюбците,като за начало бива,но тук работата изглежда много по-сериозна.Задаващите се избори са възможност да се сложи прът в колелата на мер-зав-ци-те,може да им се организира една гражданска съпротива,с активни действия да се провалят фалшивите им избори,да се разлаят кучетата на световната общественост.Има и други възможности ,но те ще се наложат от само себе си,когато новото фа-шист-ко правителство започне да праща войници на източния фронт.И все пак е крайно време оцелелите българи да се стреснем и да направим нещо в края на краищата,защото иде гейм овер(край на играта).
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Да направим сечено на евроатлантиците

    14 3 Отговор
    Затова гласувайте против евроатлантиците ГЕРБ и ПП. Те са сумарно само 20% от населението. Ако всички излезем да гласуваме да им направим сечено, толково и ще получат и ще ги провалим пред суверена Козяк.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Мъжа на урсула

    8 2 Отговор

    До коментар #104 от "Българин":

    Сам го каза - натовски. Моята родина е България не нато. И съл се клел да я пазя от всички врагове, външни или вътрешни

    Нато-вски офицер е новото название за предател
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Някой

    9 3 Отговор
    Отдавна повтарям, че е по-добре да имаме временни правителства на Президента, отколкото редовно такова. Щото Кирчо и Бойко да готови на всичко, само и само да управляват. И във война ще ни вкарат, за да изпълнят поставените им от техния работодател (не е народа) задачи.
  • 124 ИНЖ

    0 3 Отговор
    Твърденията, които ни се "набиват" - "Хората са обезверени и няма да гласуват" и "Всички маскари", не са верни!!! Аман от глупостите на Кремълските 4000-ци!!!