Last news in Fakti

24 Март, 2023 10:12 5 037 31

Отцепникът се самоизобличи. И си го знае

  • соня колтуклиева-
  • николай радулов-
  • има такъв народ-
  • продължаваме промяната-
  • георги георгиев

Защо Николай Радулов приема разкриването на истината като опит за навреждане на Кирил Петков?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Николай Радулов, отцепникът от “Има такъв народ”, е коментирал моето интервю с Георги Георгиев, пред сайта “ФАКТИ”:

“ДАНС няма нищо общо с тази работа, а МВР трябва да се самосезира, че хора, които са били депутати, са събирани, за да им се предлагат пари.

Относно детектора на лъжата, не смятам, че ще даде резултат в случая. Детекторът не напразно не влиза сред документите, които могат да се използват като доказателства в съда, защото има безкрайно много провали.
Някак не идва години да твърдиш едно нещо непрекъснато, а днес да твърдиш точно обратното. Така че интервюто на Георги Георгиев за мен не е нещо сензационно. Истината е, че той максимално се опита да навреди на Кирил Петков, но не успя. Не мисля, че постигна целта си. Глупаво беше действието му.”(ФАКТИ)

Ето какво аз, Соня Колтуклиева, имам да кажа на Николай Радулов:

1. Да, точно така - МВР трябва да се самосезира за разкритията на Георги Георгиев, бивш депутат от ИТН и от ПП: как през юни 2022 година, в дома на Радостин Василев, сега кандидат депутат на коалиция ПП&ДБ в Плевен, са се пазарили с Кирил Петков - срещу 500 000 евро на човек - депутатите от ИТН да се отцепят и да подкрепят правителството.

2. Николай Радулов е присъствал на срещата с Кирил Петков в дома на Радостин Василев - защо не потвърди или не отрече офертата €500К? Защо всички мълчат? Това е престъпление! Това е търговия с влияние!

3. Щом детекторът на лъжата е ненадежден, защо Радостин и ренегатите, между които и Николай Радулов, се надпреварваха да се хвалят? През юни 2022 година, как ще се явят на теста, за да докажат, че не са взели пари за предателството си?! Яви се само Георги Георгиев и публично показа резултатите. Николай Радулов сега отрича полиграфа по една проста причина - брани Кирил Петков, защото мнозина призоваха бившият премиер да се яви на детектора на лъжата, за да се види как ще отговори на въпроса: платени ли са 500 000 евро на калпак на предателите от четата на Слави Т. Трифонов?

4. Някак не върви да твърдиш едно нещо - а днес да твърдиш точно обратното, казва отцепникът и така се самоизобличава.

Е, да, нали самият Николай Радулов е повтарял убедено (?!) лозунгите на “Има Такъв Народ”, докато е правил няколко предизборни кампании, за да влезе в парламента, а днес се отрича от всичко това и каканиже убедено (?!) лозунгите на “Продължаваме промяната”…Защо Николай Радулов не обясни, че не е морално да се правят такива мръсни врътки като пируетите на Радостин Василев, който искаше да вкара в затвора Кирил Петков; за Слави Трифонов изля сервилно похвално слово; репликираше сегашния си бос: “Не, г-н Петков, мафията не проби в ИТН”, а?!

5. Николай Радулов прикрива следния изключително важен факт, а журналистите забравят за това: проекто-кабинетът на “Има такъв народ” в 46-я парламент, беше отхвърлен именно заради него: Николай Хаджигенов, Мария Капон, Арман Бабикян, Мая Манолова, Татяна Дончева, Христо Иванов за нищо на света не искаха да приемат министър на вътрешните работи да стане той, защото е служил като старши разузнавач в Държавна сигурност и защото е работил като началник на охраната на Ветко Арабаджиев.

6. Николай Радулов казва: “За мен интервюто на Георги Георгиев не е нещо сензационно”. Да, разбира се, че не е сензационно. Интервюто на Георги Георгиев е откровение на очевидец. Разобличаващо е. Разтърсващо е. Свидетелство е за най-позорното политическо търгашество в най-новата история на България.

Защо Николай Радулов приема разкриването на истината като опит за навреждане на Кирил Петков? Така ли учи своите студенти - да прикриват истината, за да не навредят на силните на деня! Лошо. Слаб(2).
Впрочем, между студентите на Николай Радулов е Виктория Василев - тя е била още в ролята на много доверен човек на Слави Трифонов, от чиято ръка бял хляб е яла години наред, когато е започнала да събира в гарсониерата си в “Люлин”5 депутати от ИТН и да ги агитира да се отцепят, за да подкрепят правителството на Кирил Петков.
Проф. Николай Радулов пише шестици за подлости ли?!

И дава дипломи за предателства ли?

Виктория Василева предаде Христо Бисеров и СДС; предаде Слави Трифонов и ИТН, щеше да предаде Стефан Янев и “Български възход”, ако генералът се беше подлъгал да я направи главен секретар на партията!
Николай Радулов се пробва в политиката през 2013 година чрез коалицията между НДСВ-НПСД-Лидер и “България без цензура” на Николай Бареков, 8 години по-късно се присламчи към Слави Трифонов и сценаристите като “експерт по националната сигурност”. Малеееййй!


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ДПС, ГЕРБ,БСП, Възраждане - крадци

    36 15 Отговор
    Прави впечатление че повечето български генерали веднага смениха шефовете си и се продадоха веднага на САЩ и подлогите им, давали са клетва, с партийни билети но първи предатели!

    Коментиран от #6, #16

  • 3 гол

    49 4 Отговор
    Този е уникален случай в историята -двоен предател.

    Коментиран от #17

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 гост

    32 7 Отговор

    До коментар #2 от "ДПС, ГЕРБ,БСП, Възраждане - крадци":

    Тези никога не са били български генерали. Това са били съветски подлоги, а естествено после американски подлоги. Безродници, които историята ще ги забрави или поне няма да ги споменава с нищо хубаво. Веднъж подлога, цял живот такава.
  • 7 Бай Танас

    41 25 Отговор
    Никога повече ПП-ДБ в Парламента !!! на 02.април българският Народ ще ги прати в историята ! Вечна ОСТАВКА !
  • 8 лично мнение

    40 7 Отговор
    Радулов /когото имам не-удоволствието лично да познавам/ е изключително подъл ,двуличен ,меркантилен ,продажен и нечист човек. Не познавам Колтуклиева ,но това което е написала ,напълно отговаря на мнението ми за него. Стойте надалеч от хора ,като Радулов ,от тях лъха на мрак.

    Коментиран от #26

  • 9 Затова

    9 8 Отговор
    Защото разкриването на фейк-лъжи не са истината!
  • 10 ¹19008е

    28 3 Отговор
    Доносниците никой не ги иска дори и тези на които им служат, агент на ДС предавал брая и сестри за пари като тоя не трябва въобще да им се дава трибуна

    Коментиран от #19

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Това са нагли клевети и лъжи!

    8 28 Отговор
    Николай Радулов нито е доносник, нито е агент на ДС! Такива са в редиците на всички други партии одвен в редиците на младите и неопетнени в Прехода ПП!

    Коментиран от #14, #28

  • 13 Това са нагли клевети и лъжи!

    5 22 Отговор
    Колтуклиева е голяма лъжкиня! Пише мръсни статии по поръчка в полза този, който й даде най-много пари!
    Скандалът с 500 К беше с Татяна Дончева!
    "Историята с подкупа започва след сигнал на депутата от "Има такъв народ" Тошко Йорданов и сегашния спортен министър Радостин Василев, че е предлагала 500 000 лв., за да бъде разцепена ИТН. В предаване по телевизия "7/8" Василев обяви, че Дончева му показала листче с надпис "500 К"
  • 14 до ПП/ДБ тролчето

    24 6 Отговор

    До коментар #12 от "Това са нагли клевети и лъжи!":

    Ми ,влезни в ГУГЪЛ и напиши Николай Радулов - там излиза с биографията си и в нея - всичко е описано /и не пиши глупости/.
  • 15 илюЗия

    10 19 Отговор
    Слави е на тънка каишка към ГЕРБ/ДПС. Прикриха резултата от проверката на КОНПИ на доходите му, щото има несъответствие 100%. И сега хората на Слави, преди изборите, излязоха със скалъпени компромати против ПП. Стар ченгиджийски номер. Никой не е толкова тъп, да се върже на прокуроски номера. Макар че има много подмазвачи в Бг, готови да подкрепят ченгетата в лъжите им.

    Коментиран от #24

  • 16 илюЗия

    15 3 Отговор

    До коментар #2 от "ДПС, ГЕРБ,БСП, Възраждане - крадци":

    Българските генерали преди са се продали на СССР за кариерна служба, след 1989 год. се продадоха на другите партньорски служби. Животът им е минал така. Няма нищо чудно. Цялата държавна администрация и публичният сектор в Бг са така.
  • 17 илюЗия

    23 1 Отговор

    До коментар #3 от "гол":

    Веднъж предател, цял живот предател. Затова по време на война ги застрелват.
  • 18 Мдаа

    11 17 Отговор
    Соня Колтуклиева е върла защитничка и платен апологет на Бойко Борисов!
  • 19 Алооо

    7 9 Отговор

    До коментар #10 от "¹19008е":

    Колтуклиева е била близка с Държавна сигурност.
  • 20 1245677

    23 4 Отговор
    Браво Отлична статия точно в десетката да Изобличим агентите на ДС и техните производни
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 не случайна

    19 3 Отговор
    се казва че дб-бъка от комунистически издънки а пп от синове и дъщери на хора от бившата дс която дэрпа конците и управлява в БЪЛГАРИЯ вече 30 години
  • 23 Дано

    11 6 Отговор
    Мале, не але, това е! Има няколко недопустими допуснати факта: тоя Радулов какъв и къде е преподавател? Очевадно е, че е нечистоплътен, но обучава студенти, беше фактор в структурите на МВР по време на Герб, не го ли знаеха, Слави как му го пробутаха, че да го предлага за министър, толкова ли е елементарен? Всичко това се случва, защото цялата политическа среда е силно токсична, навлезли са много простаци, търгаши, алчни, безочни и безлични същества. Бъркаш в чувала, а там само смрад. Дано да пропадне и този вот та Радев да запази държавата от лапите на тези!

    Коментиран от #31

  • 24 гост

    20 5 Отговор

    До коментар #15 от "илюЗия":

    Стига с тия доходи на Слави бе. Изтъркахте се. Кажи нещо за НЕXO, нещо за къщата на Чаталджа, за Лорер и жена му, как Асен продаде на Киро в Божурище на безценица земята през 2013 когато беше министър на Пленвелиев.

    Нас...рах...те се с тази декларация. Всички други са девици и им са верни декларациите.

    Що не питах Христо Иванов от ДБ с кви пари си купи апартамент в Брюксел? Като е работил само министър няколко години ...
  • 25 бай Иван

    13 2 Отговор
    Предателя си е предател. Никой не ги обича.
  • 26 Българка

    16 0 Отговор

    До коментар #8 от "лично мнение":

    Не лъха, а си вони на продажник.
  • 27 Некой си

    16 3 Отговор
    Заради отрепки като тоя, държавата е заприличала на свинарник...
  • 28 Ветеран от Протеста

    11 4 Отговор

    До коментар #12 от "Това са нагли клевети и лъжи!":

    Николай Радулов не е агент на ДС.Той е щатен Офицер от Държавна Сигурност на БКП.Разузнавяч от Първо главно на ДС.Той вербува агентите...Всички като него бяха пряко подчинени на руската КГБ...т.е. руски разузнавач...Защо няма партия,която да иска Закон за Лустрация на Комунистите и служителите от комунистическите тайни служби е ясно на всички - във всяка партия са внедрени Разузнавачите от ДС...Бранят с платени портфейли паметниците на Руския Окупатор...Бранят с дебели портфейли забрана за износа на оръжия от военните ни заводи към Украйна...Руската КГБ ни управлява и до днес чрез тях....И по- зле ще става!!!

    Коментиран от #29

  • 29 ¹19008е

    6 4 Отговор

    До коментар #28 от "Ветеран от Протеста":

    Значи си е баш предател слуга на дявола Рашистан, докато не се премахнат тия предатели, офицери, агенти,информатори, доброволни заявители, хора давали жилището си за явочни квартира, където се вербували агентите и се предавали доносите всичката тая сган трябва незабавно да се направи Лустрация иначе България затъва в Руското блато
  • 30 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 0 Отговор
    ""ФАКТИ" ЗАЩО НИ ......... ЗАНИМАВАТЕ С ......... ТОЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП ? ? ?......... ФАКТ !
  • 31 Тредстоун

    5 5 Отговор

    До коментар #23 от "Дано":

    Точно радев ли , че от него по голям лакей на прусия има ли бре , нали ршетников го инсталира за една нощ с импексова , с една единствена цел да прокара диктатурата на путлер в БГ и да свали Борисов от власт , понеже покрай него путинските интереси дадоха фира. Сега и сега все още затова са така настървени срещу ГЕРБ , яслата на рубладжиите е пълна , радеф яко прокарва про путински интереси , без да се усетим ще ни поробят отново тия рашисти ....