Last news in Fakti

6 Април, 2023 16:00 6 260 106

Илиян Василев: Нали е победител герберският вожд, защо му е да говори с „победени“?

  • бойко борисов-
  • герб-
  • илиян василев-
  • пп-
  • дб

Не могат да съхранят и Гешев, и КЗК, и енергетика изобщо всички дойни крави на корупцията

Илиян Василев: Нали е победител герберският вожд, защо му е да говори с „победени“? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Публикацията е от фейсбук страницата на анализатора и бивш посланик в Москва Илиян Василев

Тези, които атакуват ПП за позицията им, да не правят коалиция и да не водят преговори с ГЕРБ, не са в час. ПП нямат никакъв друг полезен ход. И ДБ на практика нямат друг ход, освен и те да възприемат подобна позиция, може и с нюанси, но несъществени. Това е единствено възможната реакция – иначе ПП ще се разпадне.

Борисов може да се прави на хрисим и търсещ договореност с ПП-ДБ, но няма „кръгъл идиот“ на този свят, който да не познава неговата двойствена природа – едно говори, друго прави. Помията, която се изля върху ПП и ДБ от ГЕРБ, агресивното говорене, което на практика изключи каквато и да е възможност за взаимодействие.

Той твърдеше, че може и знае, как да извади България от кризите – ето, сега може да докаже пред електората си. Сега пак поставя условия, – без ПП и ДБ не можело да има стабилно управление. Ами да беше се сетил преди изборите да намали тона на неговите хрътки и своя. Знае, че нито Шенген може да реализира, еврозоната също, защото се поставят условия, които той не може да изпълни.

В ГЕРБ няма капацитет – нито знания, нито качествени кадри, които да разбират новите моменти в глобален аспект с овладяване на инфлацията. Видно е от предизборните изцепки. Като не могат да диагностират проблема – не могат да го решат. Не могат да решат едновременно проблема с дефицита /за да влезем в еврозоната/ и да успокоят бизнеса и населението по отношение на доходите, след като ще трябва да режат помощи, субсидии, програми, Да не говорим, че не могат да договорят и евросредства в хоризонт, който да има значение за местните избор.

Заплаха с приемането на бюджета е смешна. Той е първата сила и този път е ясно, че и без ПП-ДБ може да прави бюджети и правителство. Борисов не може да даде никакви гаранции, че ще затвори касичките на корупцията, от която купуват изборите. Просто спешно търси кому да прехвърли тежестта на своя предстоящ неуспех да управлява.

Каквито и финтове да правят от ГЕРБ – ПП-ДБ могат и трябва да си останат опозиция, и да подкрепят само онези политики, които на тях им импонират. Ако влязат в договореност с него, с ясното съзнание, че той ще ги излъже незабавно и тотално, ПП-ДБ ще лишат не само своите избиратели, но и другите български граждани, от надеждата, че има кой да контролира властта и може да има и управление без корупция и схеми.

По отношение на Украйна и смислени политики – ПП-ДБ могат да го подкрепят целево – и тук Борисов не може да направи нищо. Няма как да откаже подкрепа в Парламента.

Второ, Борисов ще се разбира с всички, включително с Президента, с Възраждане, с ИТН, но това е опасно за държавата, да остави управлението без противотежест. Защото при пленена и контролирана от задкулисието изпълнителна и съдебна власт /прокуратура/, единствената противотежест може да бъде само опозицията в Парламента. Иначе България от демокрация се превръща във феодално владение. Затова именно е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има опозиция на Борисов – системна, твърда, агресивна.

То е ясно, че Борисов търси да си затвори зоните на атака, но когато всички са на власт, кой да е в опозиция? Или ГЕРБ са източник на ултимативната мъдрост и безпогрешно знание? Къмон.

ГЕРБ така и не разбраха, че мрежите на властта, които изградиха и споделят с президент, с ДПС, с масони, с работодателски организации и т.н. няма да издържат натиска на войната и кризите и трябва да се променят за да се усъвършенстват. Но не могат защото са жертва на собствения си „успех“ или вярата, че са обречени на власт.

Не могат да съхранят и Гешев, и КЗК, и енергетика изобщо всички дойни крави на корупцията, и да искат взаимодействие с ПП-ДБ.

Всъщност опозицията на ПП-ДБ на този тип управление е единствената гаранция, че България има алтернатива, ако не днес, то утре.

Нали е победител герберският вожд, защо му е да говори с „победени“? Глупав човек, самата идея, че в тази обстановка може изобщо някой да се нарече победител, е гротеска. Кое точно се победил – кризите, проблемите, разделението?

Да изиграе още едно мачле, да свика партийния актив, който да го увери, че по-велик от него няма, да погали поредната ПКП по главата, да се изпъчи по ТВ, че пак е победил всички и заедно и по отделно – сега може всичко.

Едно не може – няма и понятие, как да излезе от кризите – не ги разбира, не разбира движещите им сили, но най-вече с инструментариума, схемите, манталитета, непроменени от предишното си управление, не може да направи нищо.

Сега и КЗК ще се активира, и БНТ, и СЕМ изобщо всички, които той и неговата система контролира, и при Борисов получиха нов шанс да докажат своята жизненост.

Да, България за пореден път ще плати данък корупция и нерешителност, но друг път няма – българският избирател сам избра да пие горчивия хап.

Борисов – управлявай! ПП-ДБ чакат доказателства, че ГЕРБ може да се промени и да бъде различна. Досега няма такива. Ако видите, известете ме, моля.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 126 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хммм

    29 56 Отговор
    Защото има само две големи евроатлантически партии. Една от тях са ПП/ДБ, другата е ГЕРБ.

    Коментиран от #34

  • 2 Той

    105 19 Отговор
    самият не знае кой и какъв е от шашми и лабиринт от лъжи ! Още малко и ще каже , че не се познава !
  • 3 )))))

    68 43 Отговор
    За пръв път да се съглася с тоя измислен посланик.

    Коментиран от #50, #91

  • 4 ХАХАХА

    56 86 Отговор
    Абе този плювач къде е аналлизатор,кой му плаща?

    Коментиран от #19

  • 5 Защото

    43 79 Отговор
    Суверена ,така се е разпоредил.Да управлява коалиция.Елементарно е .И ако точно ти не схващаш ,това говори много лошо за теб.
  • 6 УРА,, УРА

    123 45 Отговор
    Браво! Абсолютно реалистичен коментар! Но къде толкова акъл в пожарникаря да предвиди всичко това? Той е обсебен от мисълта за собственото си оцеляване. Защото е страхлив.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Град Симитли

    48 21 Отговор
    Да се избърше с тях, когато за пореден път се о. Ере!--
    " Комунистите са виновни! Станишев! Орешарски! Киро и Асен!".....
  • 9 Бойко, да хване да управлява с

    63 14 Отговор
    БСП. ДПС. ИТН. ВЪЗРАЖДАНЕ
    За какво влизат тия партии в парламента? Само да се набутват по комисиите и бордовете ли?

    Коментиран от #20

  • 10 ИНЖ

    90 25 Отговор
    Победа с подправени протоколи и ромски вот(напълно "спонтанен", разбира се)??? Като съдийските дузпи за Немахорец!!!
  • 11 Фройд

    79 23 Отговор
    Василев , не така бе човек . Вожда ако прочете / ако му прочетат/ това дето си го написал ,
    ще вдигне кръвно , ще вземе да загуби равновесие , и ще падне като тулуп връз масата .

    Коментиран от #14

  • 12 Защо ли?

    43 60 Отговор
    Защото е мъж, защото е политик,а не чугунена червена глава като теб . Елементарен си и нищо не разбираш.
  • 13 КовидманЯк

    35 51 Отговор
    Илиянчо ходи си слагай бустерчета до откат, не се занимавай с мислене.
  • 14 УРА,, УРА

    40 16 Отговор

    До коментар #11 от "Фройд":

    Евалата пич!!!!
  • 15 Хаха

    31 44 Отговор
    Позицията на ППДБ, че няма да подкрепят правителство, но ще подкепят политики, е отчаян вик към американското посолство “моля, не ни бийте”. Така, те казват на амбасадата, че ако има например искане за оказване на военна помощ към Украйна, те ще подкрепят и ще мине. Т.е. каквото си поискат американците ще става и без да подкрепят кабинета.
    Да, ама не. Защото цената на подобно решение се плаща от правителството. А те в него не участват. Няма кой да те остави да си гласуваш каквото си искаш, друг да плаща цената. Еле па когато си такъв аматьор в политиката.
    Сега на Борисов и ГЕРБ им предстои важен разговор с новия посланик, който започва така:
    - Ние осъзнаваме важността на подобни тежки решения за Украйна. Дайте сега да обсъдим с какво можете да помогнете да не паднем от власт след три месеца от подобни тежки, но много важни решения…
    И могат да си поискат всичко. От папката на Кирчо, до записките и записите на пътеводителя “По пътя, на копринката”. От гаранции за бъдещето си, до промени в Магнитски и в кой университет ще учат децата на Горанов... да не продължавам с примери, могат да си поискат абсолютно всичко.
    И ще им бъде дадено.

    Три месеца по-късно, ПП и ДБ губят смисъла на съществуването си. Еничарският корпус ще бъде разпуснат.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Монтьор на немски коли

    26 50 Отговор
    Този г-н , който излива толкова злъч и неприязън ,НОРМАЛЕН ЛИ Е ?!!!
  • 19 Пенев

    25 25 Отговор

    До коментар #4 от "ХАХАХА":

    На агент Сашо от ДС кой може да му плаща? Назначените за милионери.

    Коментиран от #24

  • 20 Никой няма да допусне

    13 7 Отговор

    До коментар #9 от "Бойко, да хване да управлява с":

    Изродените до управление!
  • 21 Бамбука

    33 9 Отговор
    Имало един генерал в Панама. Бил добре приет, радвал се на подкрепа. После дошъл момент, не знам прекалил с увереността в себе си, с корупцията ли, в преценките за недосегаемостта си ли, историята не казва, но го прибрали на топло.
  • 22 Вън американските

    11 39 Отговор
    партии ПП ДБ ГЕРБ СДС от България заедно с Цру агентите!

    Коментиран от #35

  • 23 Българин

    26 33 Отговор
    Абе стига писахте безсмислени глупави статии, нека избраните да направят правителство което да работи за България и народа, писна ни да разделяте, да се карате и да драскате конфронтации.Стига вече.Иначе на следващите избори ни няма.
  • 24 ДС отдавна

    14 21 Отговор

    До коментар #19 от "Пенев":

    няма, но в София ЦРУ агенти колкото искаш!
  • 25 Ханко от село Осеня

    26 35 Отговор
    илиянчооо , малък си , глупав си не си дорасъл , само дет си пасъл не ги разбираш тия работи.... нищо де плямпай си , за тва те бива , платена латерна на неудачници и копейки в едно , на хранилка , смешник
  • 26 8888

    29 6 Отговор
    Когато всички партии са в управлението, то народа е в опозиция!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 1234

    41 23 Отговор
    Какво е спечелил като в София пожарникаря загуби от Ицо Хазарта.В Пловдив също загуби.

    Коментиран от #94

  • 29 Мнение

    44 24 Отговор
    ГЕРБ са мафия. КОЙ още не го е разбрал.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Лондон

    29 36 Отговор
    Този става вече нахален с фанатизма си към ПП/ДБ , Борисов нямал право да ли критикува по време на кампанията,защо??!?
    ПП са брутални измамници и шарлатани. "критикуват" алкашите и Газпром , после купуват от тяхната компания , базирана в Румъния , чрез посредник с 30,% по-висока цена!!!!
    Разликата е стотици милиони евро , но Креди Сюиз фалира. дано са загубили откраднатото!!!
    А ДжемКор , за един милиард , руски подлоги на Путлер , но го разтуриха този цирк!!!
    Много приличат , в маниера на крадене на царските подлоги от НДСВ!!!
    Брутални кражби но с пиниз и с финес
    А за ДБ измамниците няма какво да говорим, съсипаха кв.Лозенец , тъне в мизерия и боклуци , А Красно село....кметицата им е отстранена от кметския стол , заради корупция
    Каква градска десница , какви 5 лева , просто дребни бивши комунистически мошеници!!!

    Коментиран от #38, #75

  • 32 Мнение

    38 16 Отговор
    Кой не познава двойствената природа на Бойко Борисов – едно говори, друго прави. На него не може да се разчита, той е двуличен, хитър и измамник.
  • 33 без имена

    18 17 Отговор
    ей с тия опорки ппдб загуби изборите. но пък дъно няма.
  • 34 Пепи

    35 17 Отговор

    До коментар #1 от "хммм":

    Мдааа, а едната от тях подари на Путин газопровод за 3 милиарда, наши пари, коя ли от двете партии беше?

    Коментиран от #54

  • 35 Кое не ти е ясно?

    27 5 Отговор

    До коментар #22 от "Вън американските":

    България е малка държава и си избира партньори, с коита става по-силна и защитена. Преди беше в соцлагера и ссср, сега е с ЕС и нато. България се нуждае от партньоски съюз!!! Никоя държава не може да съществува самостоятелно! Дори Русия си търси поддържници, а колкото по-малко са, толкова по-слаба е.
  • 36 Какво нахално, келешко говорене!!!

    27 25 Отговор
    Илиянчо, и ти ли мутра стана, че така се изказваш?!? А малоумниците те и публикуват! Че, като си толкава ербап, опъни се да Бойко, да ти набие два туката, че да се видиш кво струваш и че не можеш да говориш така!
  • 37 гост

    28 26 Отговор
    Браво за статията, много точно и ясно казано. Аз гласувах ТУЛУПА да бъде арестуван и опандизен а не да управлява, да се коалира с ДПС, БСП, ИТН, и КОПЕЙКАТА цялата корумпирана зган.

    Коментиран от #71

  • 38 Иван

    27 8 Отговор

    До коментар #31 от "Лондон":

    Гледам добре си наизустил опорките на ОПГ-то, барем поне си залебил нещо...че който няма глава попива каквото му кажат

    Коментиран от #49

  • 39 От злост

    16 21 Отговор
    Боко трябва да направи едно елементарно действие - да предложи правителство на малцинството ведно с ясно дефинирани политики приемливи за широк краг хора. Който приеме - приеме и по този начин ще се види кой за какво се бори ,а лапацалника Илиянчо ще се затъкне от злост.
  • 40 Анонимен

    7 15 Отговор
    Щом стигнахте до ицо хазарта, българия ще фалира безплатно и с военните на бойкоборисов станаха много. Увеличили хаповете на страдащи болни. Нямат срам. И лъжат като дърти цигани. Щом в богатият град на дпс на всяка улица има просяци, сме е вапцали. Циганите бяха просещи но се брояха на едната ми ръка, а по тия дни са по улички и по кюшета гладни. Същото и с българите. Явно целта е да умрат, за да има пари за пенсии + заплати. Резил. Плюят ви, храчат ви
  • 41 Гледай какво правя, а не какво говоря

    15 23 Отговор
    Много си злобен илиане! Искаш да кажеш, че смешниците петепета с парапета са евроатлантици, че нямат нищо общо с Путин и Рассия?!😂😂😂Също като теб, дето беше посланик точно в Раша, ама те изгониха, що ли?😂😂😂 И всичката ви стратегия е, да се вторачвате в Бойко и герб, да плюете, но НИКОГА да не давате алтернатива за по добър живот на българите, а не на себе си и на държанките си от двата пола😂😂😂Видяхме ви какво "можете", затова, когато и най заблуденият ваш избирател прогледне, вие ще оттечете като мръсна вода в канала....

    Коментиран от #44

  • 42 Мили мои

    15 22 Отговор
    Цялата работа е да се съхраниПп/Дб и да се прецакат всички останали, а това че следващите избори водят до същата ситуация и че държавата се разпада на Илиянчо му е през... Щото има от къде да цоца
  • 43 Приятел

    17 20 Отговор
    Илияне, приятелю, не знам къде си бил посланик, но твърде вероятно е ако си бил на Юг - да си слънчасал, ако си бил на Север - вероятно се е случило нещо друго, но ти приятелю си изгубил представа какво се случва в държавата ни!
  • 44 Хахаха

    25 9 Отговор

    До коментар #41 от "Гледай какво правя, а не какво говоря":

    Пълни глупости си нашляпал в неистовото си желание да възхваляваш Боко Шкафа
  • 45 Тома

    21 11 Отговор
    Боко тиквата е най най най и ако му дадеш и едно стадо овце и с него не може да се справи камо ли с един народ.Сам си признава че е прост ама 80% му вярват
  • 46 рака

    11 13 Отговор
    къде си посланик бил?
    не коментирай защото червени гниди не ни трябват!

    Коментиран от #51

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 8888

    9 3 Отговор

    До коментар #46 от "рака":

    Обявен е за “персона нон грата “ от Русия!

    Коментиран от #93

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Фибата

    9 7 Отговор
    След всеки коментар на Илиян Василев става все по-ясно защо персони като него трябва да бъдат държани далече от "Гешев, КЗК, енергетика и изобщо всички дойни крави на корупцията"! Щото ако лакомията, алчността и номенклатурното високомерие докопат дойната крава......!!!!!!
  • 54 Българин

    13 18 Отговор

    До коментар #34 от "Пепи":

    Поне насреща имаме газопровод, Кирчо купи ваксини за 1 милиард, които ги изхвърлихме и вечеря с Лена Парапеткова в Солун за 300 000 лв

    Коментиран от #64

  • 55 Леля Гошо

    18 10 Отговор
    Истината е че Чекмеджан сутринта говори едно, вечерта може да каже точно обратното. Истината е че Чекмеджан няма да му мигне окото да ти забие нож в гърба за да спаси кожата си. Истината е че който се е коалирал с Чекмеджан добро не е видял. Истината е че Чекмеджан е прост, злобен, завистлив и отмъстителен по характер. Трябва да има огромна изгода за този, който реши въпреки всичко да се коалира с Чекмеджан
  • 56 Вълк единак

    19 7 Отговор
    Докога ще търпи този народ бе не народ а плява мачкат ги , бият ги , крадат ги, лъжат ги те пак гласуват за за палачите си Герб-ДПС и Русофилите.
  • 57 Никой

    13 6 Отговор
    Би. Би. си отгледа една държавна администрация която получава заплати ,които са по големи от тези в частния бизнес,тези които по призвание произвеждат блага и на негова база би трябвало да расте БВП. А сега огговорете държавната администрация какво произвеждат тези кърлежи. Смучат ето какво. После Би. Би няма да има сигурни избиратели и корпоративен вот. Ще има и ще се натиска да управлява,той няма друга алтернатива , иначе дрънголника. Но като се сетя ,че досега няма вкаран политик в затвора от 35г, и това няма да се случи и в бъдеще. Ето това не виждат 60 % от негласувалите и ако сложим и ония 4% не подкрепям никого ,то тогава ?
  • 58 Само за П(р)осветени!

    12 8 Отговор
    От безкрайните престъпления и ЛЪЖИ, които "твори" ежедневно,
    вибрациите на Боко толкова много cа се понижили, че той е слязъл до нивото на най гъстата материя във Вселената...
    Който има очи ще види, който има уши ще чуе, който има разум ще разбере !
  • 59 Хахаха

    10 17 Отговор
    "В ГЕРБ няма капацитет – нито знания, нито качествени кадри"...скоро не бях се смял така:))) Да видим какво имат ПП/ДБ - Кирчо, който не знае къде се намират Шипка и Дунав мост, наркомана Ицо Хазарта / по известен по време на пландемията като Ицо Трите Дози/, Кокорчо с неговата крилата фраза "Да го д...т бедните" и накрая компаньонката Лена Мустачкова Парапеткова:)))
  • 60 Целувката на юда

    21 8 Отговор
    Този вожд го гледам от 2009 година. С която партия се е коалирал е изчезвала. Къде е Реформаторски блок, къде са Обединени патриоти, Волен Сидеров има ли още златен пръст на ръката си? Тази партия е като змия удушвач. Когото прегърне, престава да съществува.

    Коментиран от #92

  • 61 Истината

    16 9 Отговор
    Добре, че се появиха ПП та да разберем, че от милиционерското училище излизат по големи кадри от Харвард.
  • 62 Хари

    20 7 Отговор
    Статията точно определя но лапачите на обществени поръчки и администраците гласуват за ГРОБ за да продължат с лапането.Ако гласуват по съвест ГРОБ ще бъдат след Славчо чалгата
  • 63 Тити

    20 7 Отговор
    Който се е хванал с мафиотите от Герб не е прокопсал потъват като титаник.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 А победените

    11 15 Отговор
    Защо искат неговата подкрепа, а илиане?
  • 66 само питам

    11 8 Отговор
    господина не беше ли комунистическа издънка та толкова време беше посланик в ссср а сега пак е на власт
  • 67 123

    12 11 Отговор
    Ако джендър партиите на пирамидата Нексо не се бяха обединили щяха да са на 4-то и 5-то място след ГЕРБ, Възраждане и ДПС:)
  • 68 АзСъмАз

    8 18 Отговор
    що не си затвориш устата ... ненаяла се? ... „кръгъл идиот“ си ти!
    без Борисов на българите "жална им майка" ... ще ручат жабетата ... както последните две години при киретата и кокорчовците... ;)
  • 69 Московският кореспондент

    7 13 Отговор
    Задавал въпроси, а преди изборите про100то заяви , че вторият е длъжен да подкрепи, иначе било кощунство, само че не мислеха да са 2ри, сега врътнаха плочата обратно, наглециии
  • 70 ЕВАЛА БОЙКО

    9 15 Отговор
    Трескаш си ги легулярно, ама промитите мозъци пак не го признават....
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Коци Георгиев

    8 20 Отговор
    Здравейте. Какво е трябвало да предвиди Борисов. Герб си водеха най смирената кампания, , и резултата е налице- първа политическа партия. Най много шум и гюрюлтия вдигаха ПП-етата и даже бяха приготвили масите за банкет да направят - да ама не.. Цяла България видя що за стока са Кирчо и Асенчо, колко разбират от управление на държава .Видя се че от тях и чеп за зеле не става. За 8 месеца само лаеха против Борисов , дори го и арестуваха- и на края станаха за смях на цяла Европа. Е и какво да очакваме от тези шарлатани- всъщност се чудя как може след такъв провал в управлението на държавата , да има хора които да гласуват за тях. Да ГЕРБ знаят и могат да управляват държава, но след тези 8 месеца на ПП, ще е много трудно.

    Коментиран от #77, #87

  • 73 няма оправия

    10 8 Отговор
    Все някой умник ще налива масло в огъня. Хайде, за малко поне, да
    заключим егото си. Хайде, за малко поне, да бъдем по-обективни и смирени. Хайде да започнем да гледаме напред, а не назад. И защо е толкова недопустимо да си подадем ръка и да се обединим около някои проблеми, с единственото намерение да започнем да живеем по-спокойно и по-добре.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Изобщо не са десни

    5 8 Отговор

    До коментар #31 от "Лондон":

    Наследници на соц номенклатура, ДС, леви популисти и джендерасти, с предизборно лице троъинетката, щом тоя комундел ги защитава, има нужда от още доказателства
  • 76 6666

    6 13 Отговор
    Този измислен посланник е вреден ч0век и сигурно е бил агент.........,така че мнението му не важи.
  • 77 500 000 от сашо дончев,

    6 13 Отговор

    До коментар #72 от "Коци Георгиев":

    Нексо, толкова пари за кампания, торбички с лютеница и салам "кучршка радост", мислеха да са първи и 2рите да ги подкрепят, обратното не им изнася от сега ще са САМО надолу
  • 78 Как защо

    13 5 Отговор
    Трябват му будали да изгорят я питайте тумбак войводата Магарешки Валерката релсата и други преди тях. Докато не влезе я в затвора или в дупка няма нищо да направи този лукав тиквеник А да попитам БСПЕТО ДОСТА ДРЪПНА НО НА ЗАДНА СЪС ПЪЛНА ГАЗ, Дпутатите да гласуват бюджет и служебното правителство да наложи електронно въвеждане във всяка администрация и ще станем бяла държава а не ГЕРБЕНЛАНДИЯ ТУКВУНДАЦИЯ
  • 79 НЯКОЙ

    20 2 Отговор
    Коалиция "Магнитски -1, 2 и 3" - дали има по света друг толкова объркан народ като нашия - да избира най-големите престъпници да окупират и разграбват държавата ?!?
  • 80 простака

    6 0 Отговор
    с пръста.....
  • 81 Одит

    9 5 Отговор
    Кой е ИлиянВасилев?: През 1981 – 1990 г. по времето на комунистическия режим е сътрудник в Международния отдел на Българския земеделски народен съюз (БЗНС).1 На тази длъжност сътрудничи на Отдел 01 ДС при Софийско градско управление, който събира от него информация за чуждестранни контакти на БЗНС, като през февруари 1988 година е вербуван за секретен сътрудник на Държавна сигурност.1 Според доклада за вербуването му е приел да сътрудничи по „идеологически, морални и политически мотиви“.1
    След 1990 по „идеологически, морални и политически мотиви“ става западен агент!
  • 82 ха ха

    6 4 Отговор
    борисов е изпълнител и организатор на спуснатите с парашут формули и решения , кога от сащ кога от москва и най вече от задкулисието
  • 83 бай Даньо

    7 11 Отговор
    Глупости Василиев пълни глупости! Защо ПП да трябва да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в опозиция след като може да бъде и е НЕОБХОДИМА в управлението на държавата!? Надживейте го тоя мит за адската, канска и нечувана корупция на Герб и Борисов след като сами си повярвахте на фалшивите снимки от спалнята и да вървим напред ... Нищо не помага Василев нито парите на Божков , Цецо белградски и Прокопи , нито руската хибридна медийна война срещу България , Бойко пак ще управлява с вас или без вас ....
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 чичоичо

    6 14 Отговор
    Напук на американците ГЕРБ да състави правителство Магнитски и да сложат Хавадските шмекери на нара където лежа ББ.
  • 86 Стигнах до "бил посраник

    4 9 Отговор
    в русия" и спрях да чета словоблудствата МУ комунистически!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Като чуя някой само да

    11 3 Отговор
    споменава думата "евроатлантически" еди какво си или САЩ и Америка веднага разбирам, че това не е човек (хомосапиенс), а просто е нещо подобно което е под контрол на ВЪЗРОДИТЕЛИТЕ на опростачването и ЗАВИСИМ много силно от думи на Копейкин които повтаря и се "бори" за "независимост" каква и от кого няма "хал-хабер", щом са му казали това, значи така трябва ! Обаче това подобие на хомосапиенс не знае, че няма държава която да не зависи от някого, защото и самият Копейкин не може да обясни на простолюдието си как "аджеба" ще управлява България в ИЗОЛАЦИЯ когато излезе от ЕС и НАТО и от къде ще намери левове и валута за да съществува държавата ! Българският народ не е пRост, той е МНОГО ПRОСТ за да вярва на такъв манипулатор и диктатор като варненският Копейкин ИМИТАТОР на ПАТРИОТИЗЪМ !
  • 89 Илиян Василев и Костя

    5 5 Отговор
    Копейкин ги изсипа от "каруцата" си Путин, а преди тях от нея изпадна Тиквата !
  • 90 Алооооооо

    3 10 Отговор
    ТОЯ МАЙ ИЗОБЩО НЕ СЕ УСЕЩА АКО ПП ДБ СЕ НАПРАЯТ НА ЛУДИ ЩЕ ИМА СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ И ВТОРИ ЩЕ СА ВЪЗРАЖДАНЕ А ЗА ТИЯ НЕ ЗНАМ КОЕТО ЩЕ Е СУПЕР
  • 91 Така де

    3 6 Отговор

    До коментар #3 от ")))))":

    Тоя Илиян Василев, нали е руски възпитаник, много го е яд че Бойко Борисов спечели изборите.
  • 92 Бат Жоро

    2 7 Отговор

    До коментар #60 от "Целувката на юда":

    Мен не ме интересува съдбата на Реформаторски блок, къде са Обединени патриоти, Волен Сидеров и др. Интересно защо за теб това е важно!? Важното е българите да са добре, нещо което Бойко го осъществи. Затова хората го обичат, гласуват за него и той спечели за пореден път изборите. Неудачниците ще са недоволни дори и ако Господ слезе и вземе властта. Луузарите искат някой да им налива благинки, а те да си лежат в леглото и да лентяйстват.
  • 93 Съвет

    3 3 Отговор

    До коментар #51 от "8888":

    КГБ действа така, за да законспирира агенти като тоя съветски "посланник". Мнението на такива като тоя "автор" трябва да се четат с обратен знак, с инверсия.
  • 94 Селянин

    2 6 Отговор

    До коментар #28 от "1234":

    София е развъдник на наркомани и затова избират своя съмишленик Ицо Хазарта.
  • 95 Дааа

    1 4 Отговор
    Василев, като погледнеш под леглото ГЕРБ има ли? А в оченцето корабче?
  • 96 Хахаха

    8 0 Отговор
    Гепирастията е на амбразурата. Като ритната. А, Василев е мн точен в анализа, и много деликатен. Всъщност той трябваше да е основно от псувни.
  • 97 ЦарВул

    2 4 Отговор
    Айде де!!К,во бръщолевиш бе чиляк::ЧЕ ЕДИНСТВЕНО В ППРОСТА ПУ.....А/"ПП"ИМА СПОСОБНИ ХОРА!!!СТИГА С ТЕА ВАШИ НАТЯГАНИЯ И СВАЛЯНА НА ГАЩИТЕ ПРЕД ЛЪЖЛЬОВЦИТЕ!!!ТУК КОМАНДВАТ ХАМЕРИКАНЦИТЕ И К,ВОТО КАЖАТ ТЕ Т,ВА СТАВА!!!ТАКА,ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВО МОЖЕ ДА ИМА И С МАНДАТА НА ГРОБАРИТЕ СТИГА "КОЗЯК"ДА КАЖЕ!!!ОТВРАТИХМЕ СЕ ВЕЧЕ ОТ МЕГАЛОМАНИЯТА НА ТЕА ЛЪЖЛЬОВЦИ +ХАРВАРДЦИТЕ""!!ТА ПРОСТИЯ КИРО ЗНАЕ САМО ДА БЪРКА ПОД ПОЛАТА НА ЛЕНЧЕТО,А КОКОРЧО ДА СИ ОТВАРЯ ОЩЕ ПО ЩИРОКО ОЧИТЕ!!НА ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ ПРИВЕТ И ЧЕСТИТА ПОБЕКА КАТО НАЙ ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ!!И ВЪПРЕКИ ВСИЧКИТЕ УСПЕХИ НА ВАЗРОЖДЕНЦИТЕ ФАТМАКА НЯМА ДА ИМ ВЪЗЛОЖИ ТРЕТИО МАНДАТ!!ХАЙДЕ,ЧЕ ОКЪСНЯХ И КОНЯ ГО ИЗЯДОХА МУИТЕ!!!
  • 98 Разбиване

    2 1 Отговор
    Брилянтно...
  • 99 ГЕРБАР

    1 4 Отговор
    ПП НЯМА КАДРИ ДПС ИМА УМНИ НО ТЕСА ЧАЛГАРИ БСП СТАРИ КОМОНИСТИ КОПЕЙКИ Е ПРАБЪЛГАРИН ЖИВИЕ ПРИДИ 1500 ГОДИНИ ПРЕДИ СДС СА НАШИ БРАТЯ УМНИ И НАЙ УМНИЯ И ГОСПОДИН УВАЖАЙМИ БОЙКО БОРИСОВ АПОСТОЛА НА ДЕМОКРАЦИАТА
  • 100 пенко

    0 3 Отговор
    ТА -КОЙ Е ЛИЛИЯН ФАСУЛЕВ - КОЙ ЗНАЕ ЗА НЕГО --- ДЕЦАТА В ГРАДИНИТЕ--- ИЛИ СЕЛСКОСТОПАНСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ !?!?!?!?!?!?
  • 101 Ева ла

    0 3 Отговор
    Откъде се изводи толкова умен комунист да му се начудиш / Борисов стар и не може а този и акъл дава / този да ли е давал молба за назначение или е прощанье все от партията Борисов по не печели избори не го назначават
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 пенко

    2 3 Отговор
    Л ИЛИЯНЕ ---НА КОЙ МУ ПУКА - КАКВО ОЧАКВА -- ПиПи ДиБи - " Г Ъ ЗО Л ИЗ ЕЦ О ХРАБЪР " - А !?!?!?!?!?
  • 104 Бай Иван

    1 2 Отговор
    Петдал
  • 105 краси

    2 0 Отговор
    М,Баце е по кражбите!Разбира и от маркучи.Друго-не може!
  • 106 ТИКВАТА ПОБЕДИТЕЛ ?

    1 0 Отговор
    ДА ПОБЕДИТЕЛ Е - НО Е БОКЛУК ТА ДРЪНКА ! ПОБЕДАТА МУ Е СЪС 7% ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ! Е НЕ Е ЛИ БОКЛУК ?