Last news in Fakti

17 Август, 2023 10:17 6 234 10

Добър ден, днес няма да се убиваме!

  • охрана-
  • кирил петков-
  • алексей петров-
  • петко петков-
  • слави трифонов-
  • депутати

Дали депутатите не се скриха в новата сграда?

Добър ден, днес няма да се убиваме! - 1
Кадър: Гугъл
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Добър ден, днес няма да се убиваме! Или поне така си мислим… Както се казва, човек предполага, Господ разполага, а килърът действа… Без ирония.

От третия път
Убийството на Алексей Петров не е просто убийство, това е знак. Знак, че някой нещо знае за някого, а някогото не иска много да се знае за него. Просто е. Не е просто обаче това, което се случва.

Кирил Петков изведнъж „тръгва“ (защо „тръгва“ с охрана ще обясним допълнително) с охрана (б.р. -това бе потвърдено от ПП, защото за генерал Атанас Атанасов и Христо Иванов още не е). Убиват Алексей Петров показно. Бащата на Кирил Петков – Петко Петков, се познава с Алексей Петров по линия на бойните изкуства. Алексей Петров е благодетел на федерацията по карате, а Петко Петков е майстор по айкидо. Кой, какво и как – въпросите зададе Слави Трифонов.

Прекалено много охрана се случи изведнъж, че даже и до убийство. И то все свързана с политици. Какво трябва да си направил за близо 2 години в политиката, за да имаш нужда от охрана? Народен представител се пази от – много врагове или “народната любов“…

Страх лозе пази
Народните представители пак се местят в сградата на бившия Партиен дом наесен. Това съобщи председателят на Народното събрание Росен Желязков на 2 август. Първото пленарно заседание след ваканцията – на 7 септември, ще е в тази сграда.

Дали и това не е ход с едно наум...
А причината е проста. В сегашната сграда депутатите трябва да ходят пеша – говорим за около 100 метра от паркинга до сградата, но все пак са сред хората. Всеки може да ги види и да им каже какво мисли за тях.

А в стария партиен дом не е така. Пак могат да влязат през главния вход между, който се намира между президентството и Министерски съвет, но може и да се прокраднат вътре тихомълком – през задния вход. Всъщност, той не е заден вход, защото се намира откъм бул. „Дондуков“. Просто там е входът за гаража. А през гаража влизаш в Партийния дом и отиваш на работа, но тихомълком. Не е нужно да имаш досег с избирателите. Просто. „Народната любов“ някак не те касае.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Благодаря

    35 3 Отговор
    Сега разбрах каква е целта на връщането там на народното събрание.
  • 2 Lоста

    24 17 Отговор
    Бомбастично заглавие и празни приказки, от които никой не се интересува. Жълтичко е.

    Коментиран от #4

  • 3 Запознат

    10 29 Отговор
    Елементарно, УОТСЪН...
    Другарите дадоха свидна жертва, за да се отклони вниманието от бутането на МОЧА.
    Но и това няма спре премахването му.
    МОЧА при Алекс !!!
  • 4 среднощен

    18 2 Отговор

    До коментар #2 от "Lоста":

    "...Жълтичко е...";

    "Депутат": ...По-добре "жълтичко" - отколкото "кафявичко" примесено с "бордо"....
  • 5 ВИЖДА СЕ

    29 1 Отговор
    Мишките се крият от народната любов.
  • 6 Здравейте жълтопаветници

    13 3 Отговор
    Как е Новото нормално? Доволни ли сте вече, или пак ше фърляме свински ушички? Този път номера няма да мине. Тези не са меки души като Борисов.
  • 7 Открийте приликите

    10 6 Отговор
    9.юли.2020 г. — Официално: България е приета в чакалнята на еврозоната
    Страната влиза в банковия съюз и в ERM II при запазване на настоящия режим на валутен борд.

    9 юли 2020. Президентът Румен Радев на протеста.
    "Не на страха. Ще си върнем България. Мутри, вън!" - с този призив президентът Румен Радев завърши обръщението към събралите се на площада пред сградата на президентството хора, които протестират срещу днешната безпрецедентна акция на прокуратурата в администрацията на държавния глава.
  • 8 ха сега де!

    18 4 Отговор
    Тоя Слави Трифонов, след като се видя, че никой вече не му гледа чалгарската телевизия, всички медии започнаха да ни го натрапват по няколко пъти на ден. На такива ли ще вдигаме вече рейтинга и ще ги правим държавници? Малко ли са ни другите подобни?
  • 9 байгън

    27 2 Отговор
    ще има ли охрана и за кирчовият баща,след като си казаха кой колко милиона е откраднал
  • 10 ФЕН

    7 5 Отговор
    По-тъпо изказване не бях чел това лято....нещо в стил Израждане-Презаждане-и т.н.