Last news in Fakti

4 Септември, 2023 07:55 5 403 36

Богомил Бонев: Борисов се възползва като мародер от убийството на Алексей, за да си плете селските схеми

  • богомил бонев-
  • бойко борисов-
  • мародер-
  • убийство-
  • алексей петров-
  • селски схеми

Не, Борисов, никакво его не си е преглътнал. Ще се спукаш от яд, че не можеш да мръднеш и си длъжен да си предадеш партията, спечелила изборите, коментира още бившият вътрешен министър

Богомил Бонев: Борисов се възползва като мародер от убийството на Алексей, за да си плете селските схеми - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Забавлявам се на селските вечеринки, които Борисов устройва на ПП/ДБ.
Тъкмо отрекат за връзки с Алексей Петров, и той ги опровергае. Защото всеки знае, че той никога не лъже.
За връзките наистина не лъже. Но се възползва като мародер от убийството на Алексей, за да си плете селските схеми.
Петров го бил убедил да си преглътне егото и да се срещне с Кирил Петров, въпреки ареста. И това се разпространява от малоумниците от коалицията ГЕРБ/СДС. То СДС отдавна няма, но това е друга тема.

Това коментира на страницата си във Фейсбук бившият вътрешен министър Богомил Ботев по повод последните събития от родния политически живот. Ето и още от публикацията на Бонев:


Не, Борисов, никакво его не си е преглътнал. Ще се спукаш от яд, че не можеш да мръднеш и си длъжен да си предадеш партията, спечелила изборите.
Но не заради Алексей Петров, който не може вече да те опровергае. А заради Галя от Посолството. И заради Магнитски. Това ти е вилката на дебелия врат.
И сега си в позицията на лъва, опънат от магарето.
То ти вика да мръднеш малко, да покажеш любов, а ти си викаш: "аз само ако мога малко да си мръдна главата...".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 82 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ХАХАХА

    70 27 Отговор
    Хората казват ела зло ,че без тебе по зло! При сегашните управляващи с глиста начело и простотокире аз ,който с две ръце гласувах за първото правителство на простотокире ,сега се моля толупа час по скоро да ги свали!

    Коментиран от #24

  • 3 Перо

    87 11 Отговор
    Много точен коментар на Бонев!
  • 4 Град Симитли

    70 8 Отговор
    Финала е много поетичен:))
  • 5 факт

    77 7 Отговор
    Докато тоз на снимката е на свобода ,никога няма да се оправи тази страна !!
  • 6 БОиКО АМНЕЗИЯТА

    63 7 Отговор
    СУТРИН ПЛЕЩЯ КвО СЪМ СЪНУВАЛ, ВЕЧЕР ПЛЕЩЯ .....КВОТ СИ ИСКАМ..........
  • 7 комунистче

    66 8 Отговор
    при селяните, там е силен той, в Лиляче, в Костинброд, селски схеми, селски приказки, преправя си говора на селски, защото се разбират, и се харесват, и при нашата демокрация всички вотове са равни, вота на помака от Родопите с осми клас, е равен на вота на професора в София, без селяните този е нула
  • 8 да де

    54 8 Отговор
    Галя си прави садомазо с тиквата.
  • 9 Дрън дрън

    43 6 Отговор
    Две седмици тоя казал, ония казал?! Да излезе таткото, да се закълне и да каже какво и как; ама нъцки.
  • 10 Ще му

    52 6 Отговор
    излязат през носа хитрините и мушенгиите ! Че и агитира свои и верни за подръжка ! Грозна работа !
  • 11 И той

    46 11 Отговор
    и герба отекоха у канала !
  • 12 Зеленски съм - гив ми очень паре, чаршаф

    47 7 Отговор
    Самата истина казва Бонев, повече няма какво да се добави...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ДяДо Ви КуРтИ От СеЛо ПиПерКоВо

    41 6 Отговор
    Всички убийствота водят към толупЪ
  • 16 Пян_Гъ

    10 37 Отговор
    Богомилчо, когато станеш 3 пъти пример на БГ и държиш ключовете за управлението 4-и път, ТОГАВА говори за "селски схеми". Мнооого си далече от ББ, толкова, че не можеш да си представиш.

    Коментиран от #25

  • 17 Артилерист

    30 7 Отговор
    Осъзнаването е в ход. Растат гласовете, като този на Бонев, които се въздигат срещу пропагандата на посолствоТО и атлантическите й проводници. Просто Киро и Асан лъжат като родени американци. Тази сутрин по националното радио опровергаха бодряшките лъжи на Асан Василев, че събираемостта на данъци и такси растат. Напротив, Велев каза,че работите са по-зле и от най-черните прогнози. Искрено съжалявам и, че днес родната Военна Академия ще бъде осквернена от натрапеното присъствие на американския агент и национален предател Тагарев. Много ми се иска офицерите и цивилните преподаватели на Академията да повторят примера на предшествениците си, които през 1992 г. НАПУСНАХМЕ киносалона, когато новият началник на Генералния щаб ген. Радньо Минчев, започна да ни агитира, че всичко, което правят е най-правилното, при положение, че Ран Ап-американските "реформи" бяха в пълен ход и хиляди български офицери бяха изхвърлени на улицата като мръсни парцали. Сега Тагарев, доминираните ни атлантически парламент и правителство, въвличат държавата във войната на американците в Украйна срещу Русия чрез укронацистите, предоставяйки оръжия и пари, но не вярвам да имат възможност да се обясняват, когато положението на страната се влоши още повече и народното недоволство се излее по площадите...
  • 18 тцтцтцтцтц

    6 28 Отговор
    Богомиле,ти откъде изпълзя ,бе калъф ?
  • 19 Казуар

    9 28 Отговор
    Радомирският политик от село Върба Богомил Бонев, пак се обади.
  • 20 Хайде ново комедийно шоу

    10 28 Отговор
    Хайде , и тоя свирач на серенади под балкона на Нона , започна да ръси мозък , а като беше министър нищо друго освен серенади не видяхме от него ....... само комедии разни .
  • 21 Въпрос

    27 6 Отговор
    Въпросът е защо цяла България и всички политици не смеят да кажат истината за Борисов и, ако щат всички те, а и целият народ се опълчи на един доказан бандит, и да го запратят там, където му е мястото, а именно в затвора. Той е виновникът за тежкото положениен на държавата и на хората, защото за цели 20 години се огради с крадци, бандити, лъжци и не спряха да крадат с милиарди. Е, как да е добре народа при толкова жестоко ограбване? Защо никой не смее да му каже, че такива като него нямат място в политиката, а се съюзяват с него?

    Коментиран от #27

  • 22 Блез Паскал

    23 5 Отговор
    боко е Лъжеца на Века!
    Той ще остане Ненадминат Лъжец Во Веки Веков...
  • 23 пашата

    22 4 Отговор
    Много е прав Бонев,Мутрата в ЗАТВОРАи държавата ще тръгне
  • 24 нннн

    18 10 Отговор

    До коментар #2 от "ХАХАХА":

    Песимист: Няма по- лошо от ГЕРБ. Оптимист: Има, има. Я виж ППДБ!.... Много хора излъгаха и предадоха тия мошеници. Трябва да ги накажем на местните избори, и след това!
  • 25 Даниел

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "Пян_Гъ":

    Че ние поради тази причина,че толкова пъти управляваше тоя сме на това дередже,последни по всичко ,ако не си от кохортата му ,там са милиардери на чужд гръб!
  • 26 Оракула от Делфи

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко Разбойко":

    То няма прокурор ,който да го обвини ,,, та камо ли съдии да го осъдят!
    Всичко е купено и подкупено, от "Сандъка -менте", ... пари за рушвети никога не е жалил!
    Ако нагласения от него лично , Б. С. ,..".годиняса" ,
    като главен прокурор , то примката около врата му ,
    ще се разхлаби значително!
    Партията за сега е "застраховката му " , че за сега , няма да го вкарат в затвора !
  • 27 Отговор

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "Въпрос":

    Мамин сладък запомни : В затвора вкарва СЪДЪТ !Ако имаш истини, но НЕ твоите истини или истините от фейсбук , докажи ги , поведи народа ! Народът ще те подкрепи и ще те последва, но без аргументи си оставаш поредния смелчага и плювач по форумите.
  • 28 Реалиста

    10 2 Отговор
    Както винаги Богомил Бонев е точен в анализите си! Мутрите , внедрените канадски грабители и ДПС, трябва да отговарят не пред "посолството" а пред народа си за това, че превърнаха Държавата ни в американска колония! Да отговарят за самолетите на хартия, да не се допусне договор за закупуване на оръжие за милиарди долари ,ТОВА Е ПОРЕДНАТА ИЗМАМА, ПЛАЩАМЕ И ЩЕ ЧАКАМЕ ОРЪЖИЯТА ДО СЛЕДВАЩИЯТ ВЕК !!! Сваляне от топлите кресла, тлъстите заплати, луксозните лимузини ,охрана и десетките им прищявки тези измамници да не дойдат следващите мутри!
  • 29 българка

    4 1 Отговор
    Има много вредни за българия хора във властта и Борисов е в челната тройка - много престижно място и е чудно, че Радев още не му е връчил орден "Стара планина"!
  • 30 Хахаха

    0 1 Отговор
    Бойко си има Илия, А радев си има Цвета. Всички сте едно, от комунистическо котило и с гаражи от данс и тати мама дс. Живи и здрави. Бойко, може и някоя мома по еконт да тии пратим. Много оженихме, но едно благодаря, сега стар ерген, като нашите, важно е Илия да е ок, може и с механотехникум, няма да се учудя, ако е министър на вас бойко радрв сашко любо атанас калина
  • 31 Факти

    0 0 Отговор
    Поне мохамеданитурцицигани се трудят, а номенклатурата на бкп за 35 г си купи всичко на безценица и така от трабант кара той и децата им лукс пари. Но умни, едни долара 3000, други задочно деца и у мвр, а на бонев направо преди 20,25 от улицата и още работят, а др в данс, тати гаражи във всеки град, а те се занимават с покойниците, до кога ли
  • 32 Анонимен

    2 4 Отговор
    Бонев червеният комунист и той вместо да се скрие в миша дупка, колко еродиран състав доуби и изгони. Седнал кусури на батето да търси.
  • 33 Б Бонев!! ТА ТОЙ СИЕ Мародер, защо като!

    3 1 Отговор
    Егото муе голямо на Бойко, като голяма Тройка въдица, няма преглъщане!! Магарока гое Нацепил и няма мърдане!!!

    Коментиран от #35

  • 34 БонеФ сега си

    1 0 Отговор
    в позицията на лъва, опънат от магарето.
  • 35 То затова ли на Кокорчо и на Бонев

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Б Бонев!! ТА ТОЙ СИЕ Мародер, защо като!":

    са им така изцъклени очите и пищят, като изоглавени? Не знаех че Бат Бойко е виновен...
  • 36 Пурко

    0 0 Отговор
    Това наистина е голяма смехория. А отгоре на всичко е и вярно.