Last news in Fakti

7 Ноември, 2023 09:00 10 867 138

Деян Николов: Васил Терзиев е поставено лице

  • деян-
  • николов-
  • кмет-
  • софия-
  • васил-
  • терзиев-
  • ваня-
  • григорова-
  • възраждане

Твърде вероятно Ваня Григорова да е новият политически проект, зад който се скриват Борисов, Пеевски и останалият политически елит, зависим от посолството, казва той

Деян Николов: Васил Терзиев е поставено лице - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Очаква се екипът на Ваня Григорова, която остана втора на балотажа в София, да реши какви съдебни стъпки ще предприеме, защото смята да се „… бори за всеки глас". Разликата между спечелилия Васил Терзиев и Ваня Григорова е около пет хиляди гласа. В кампанията участва и Деян Николов от „Възраждане“. Как гледа той на вота в София и какви промени очаква…

- Г-н Николов, кметът на София е ясен. Васил Терзиев спечели с малка преднина. Вие участвахте в кампанията. Какво очаквате от новия кмет?
- Нищо не очаквам от него. Васил Терзиев е поставено лице и идеята му за проблемите на София се изчерпва с обучението, което са му направили малко преди кампанията. София ще продължи да се управлява по същия начин и чрез същите обръчи от фирми на същите олигарси в допълнение с няколко нови.

- Получи ли се сблъсък на идеи в кампанията, или отново слушахме повече обещания. Аз това, аз онова…
- Нямаше дори и много обещания. На ключовите въпроси се отговаряше политически коректно и общо с единствена цел да не вземе да се изложи някой кандидат. Това се прави, когато кампанията се крепи на пари и изкуствено изграден имидж, а не на качества на кандидата. За съжаление, това все още работи като медийна стратегия..

- Общинският съвет в столицата е много фрагментиран. ПП-ДБ нямат мнозинство. Ще има ли „сглобка“ или ще има „бизнес по интереси“…
- Аз очаквам скрита сглобка, преплетена с много бизнес интереси. На местно ниво ГЕРБ и прокситата им от БСП (квотата на Станишев) ще натискат ПП-ДБ, а те - колкото и да се дърпат, ще са принудени да се съобразяват с риска сглобката на национално ниво да падне, което ще ги направи зависими. Ние ще сме прагматични и ще подкрепяме добрите решения за София, докато изсветляваме задкулисието и схемите им.

- Какво не припознаха във вас софиянци…
- Лъскава и скъпа кампания, от каквато имат нужда много хора, за да повярват, че има шанс определен кандидат. Всъщност, хората ни подкрепиха изключително силно, но нямахме ресурс да достигнем до повече софиянци, което е наш пропуск, но нашият път винаги е бил да се борим без да си създаваме зависимости.

- От хората на „Възраждане“, които гласуваха за вас на първи тур, 9% са подкрепили Терзиев, а 84% Григорова. В същото време Борисов говори за ДС и държавната собственост, а от „Възраждане“ запазихте мълчание. Защо?
- Впечатление прави, че Ваня Григорова направи доста скъпа кампания в София, която противоречи на създадения ѝ образ на обикновен човек, работещ като служител в синдикат. Като прибавим подкрепата за нея, която изрази Борисов веднага след първи тур, и отнесем това към факта, че Пеевски и Борисов сега управляват държавата, е твърде вероятно Ваня Григорова да е новият политически проект, зад който се скриват Борисов, Пеевски и останалият политически елит, зависим от посолството. А кое е посолството мисля, че е обществена тайна. Тя ще е новият политически проект на американците. Нашата вина е, че не успяхме да разберем това в зародиш, което позволи на много хора да се подведат по нея. Ситуацията много прилича на възникването на ПП и Кирил Петков, когато всички ни казваха да го подкрепим, че да свалят ГЕРБ, само че ние гледаме няколко хода напред и това ни е работата. Сега много хора гласуваха за нея, за да не е ПП-ДБ, но новият проект не е решение на ситуацията, а още от същото, както се случи с ПП-ДБ. Много хора не го разбират, но времето ще го покаже, защото е лесно да си от нашата страна на барикадите на думи в рамките на една кампания, но е съвсем различно да си от тази страна на реални действия в дългосрочен план.

- Вие се отказвате от мястото си на депутат в парламента, за да влезете в Общинския съвет. И това е така, защото…
- Ние искаме да управляваме България, което включва и управлението на София. В Народното събрание имаме много силна група, която ще се оправи и без мен, а сега е моментът да създадем и много силна група в Столичния общински съвет с ясната цел да управляваме София след 4 години.

- И в Общинския съвет ли групата на „Възраждане“ ще бъде извечна опозиция…
- Никога не сме били "извечна" опозиция, но така изглежда понякога. Ние винаги подкрепяме добрите решения и сме против лошите. Понеже в България почти всички политически решения са лоши, ние винаги сме против тях, което създава такова усещане. Да следваш принципна позиция и да не се коалираш с престъпници е проява на политическо достойнство, а не постоянна опозиция.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дон

    68 99 Отговор
    Деян Николов е слуга на копейкин респективно на Москва.

    Благодаря довиждане

    Коментиран от #121

  • 2 Ден

    124 45 Отговор
    Терзиев ще стои на телефона и ще му диктуват какво да направи ! Да му мислят софиянци !

    Коментиран от #6

  • 3 Здрасти

    101 24 Отговор
    Правят се на ощипани, благодарение на тяхното поведение ПП спечелиха София и правителството отцеля. А, на тоз убавец майка му е член на ГЕРБ. Ама си трай и той, що ли
  • 4 Последния Софиянец

    50 42 Отговор
    Аз вярвам в Терзиев.В ДС няма случайни хора.Подбират ги добре.

    Коментиран от #18, #48

  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    45 57 Отговор
    Копейки Чао Чао

    Коментиран от #14, #122

  • 6 Трол

    74 33 Отговор

    До коментар #2 от "Ден":

    Терзиев е млада версия на Фандъкова с пакет в гащите.

    Коментиран от #10, #65, #138

  • 7 тракторист

    48 12 Отговор
    Предложение има едни такива четци, които като прекараш лист, той ти отчита каво е написано. Показваш бюлетината на СИК. Минава бюлетината през четеца отчита гласа. Архивира се в реално време. За минути протоколът е готов, без зловредно внимание. Ама дали им стиска на политиците?

    Коментиран от #128

  • 8 гост

    38 14 Отговор
    А ти си непоставен олигофрен !!

    Коментиран от #59

  • 9 Изчезвате като

    38 25 Отговор
    Партия,агитирахте и гласувахте на балотажа за ДС и г.. , а вашите поддръжници за Ваня.Всички видяха и разбраха кои сте.Вие сте чао,чао
  • 10 троли

    32 14 Отговор

    До коментар #6 от "Трол":

    То пакет има, ама топки има ли или само захарен памук?
  • 11 Хахаха

    24 30 Отговор
    Поставено от софиянци за кмет, а ти си никой..
  • 12 ха, ха, ха...

    27 4 Отговор
    Кой не е поставено лице? Нали ние ги поставяме?

    Коментиран от #125

  • 13 Твърде

    21 14 Отговор
    вероятно е да имаш нужда от психиатрично лечение !
  • 14 Мнение

    24 28 Отговор

    До коментар #5 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Кви копейки бе тролчо, тия може да се окажат по-големи центаджии и от Хр Иванов!
    Наскоро погледнах сайта на анонимните в бг и се оказа, че Възраждане (за съжаление) имат връзка с Герб, чрез лицето др. Милен Врабевски, който съвсем "случайно" е доста близък с Бил Клинтън?!

    Бях голям привърженик на Възраждане, но уви има голяма вероятност и те да са част от статуквото!
    Трябва нещо много значително да направят за България, че отново да ме спечелят!

    Коментиран от #26, #129

  • 15 гост

    28 15 Отговор
    Нали никой не си въобразява , че някой като тоя мунчо ще се откаже от парламента , за да става общински съветник без трайни материални облаги , мноооого меко казано !!! И без да е наясно , че престоя му в парламента , както и на всичките му дружки се очертава да е мнооого кратък , дори до преди следващите избори !!!

    Коментиран от #24

  • 16 Стига

    19 9 Отговор
    си си играл на политик , и ти като нея , бе ! Непоносими , а на хората им писна отдавна !
  • 17 Какво да каже Възраждане

    31 10 Отговор
    След такова твърдо приземяване едва си поемат въздух.
  • 18 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 4 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    КГБ Ресто не Връща Видя ли София по Времето и СледИзборите Държава Няма
  • 19 Анти Копейкин

    24 13 Отговор
    Щото Деян Николов, Кикимян и Ваня Григорова не са подставени лица. Не мога да разбера защо тези хора не си разпостраняват опорките на позиви, а не в мрежата. Там е техният електорат.
  • 20 Гришо

    9 8 Отговор
    6ой и е6ан не се връщат.
  • 21 България

    40 15 Отговор
    Имам въпроси към Николов от Възраждане .От къде има толкова пари човек на трийсет години ,за да носи часовник за 100 000 лв ? От къде има пари човек на трийсет години да притежава множество имоти апартаменти и фирми ?За колко години е натрупал Николов толкова милиони и с какво точно се е занимавал за да може за 3 ,4 , 5 или 7 години да бъде милионер ?

    Коментиран от #105

  • 22 Адрес 4000

    16 12 Отговор
    Да потвърждавам
    ДС-то Терзиев е подставено лице на Илюминатите
    Потвърди го и щатната врачка на възраждане която им даваше и резултатите от екзит пол-а

    Коментиран от #39

  • 23 Петър

    19 18 Отговор
    Шопска копейко, ти какъв си? ЗАКРИВАНЕ НА ИЗРАЖДАНЕ!
  • 24 гост

    18 21 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Само да напомня , че " електората" на Израждане , както и на БСП изчезва със скорост 40-50 000 годишно , това е официалната статистика на погребенията , хахахха !!! А той целия е има няма 500 000 по гласовете от изборите !! След не повече от 4-5 години Копейкин и дружина ще трябва да търсят друг бизнес , дори извън България , щото тука няма да събират и колкото Малинов , дето със все ордените от Путлер не може да стигне дори заветния 1 процент барем за субсидийка !! А Коцето без субсидийка може и евроатлантик да стане , глада е голям , хахахаха !!
  • 25 един

    12 9 Отговор
    Идиотите не спират да плюят!
  • 26 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 3 Отговор

    До коментар #14 от "Мнение":

    в Бг Управлява Олигаро мутро Мафията
    Ум
    Умува
    Ум
    Царува
    Ум
    Патки
    Пасе
  • 27 Ами

    22 16 Отговор
    Защо не подкрепихте Григорова, за да падне перверзната сглобка бре? Гласувах за вас, но след като не стана трябваше в името на нормалността да подкрепим Григорова, а не изпадналите в явна шизофрения синъожълти десни да се мъчат душевно пускайки гласове за фирма "ДС и синове".
  • 28 Срам

    24 17 Отговор
    Костадинов и подчинените му на практика подкрепиха атлантиците и сглобката .Костадинов е патерица на Борисов а приказките им не струват две стотинки защото фактите показват че те водиха кампания против Ваня и в защита на олигарха Терзиев .Предричам крах на тези самозванци от възраждане защото хората се опомниха и ги намразиха .

    Коментиран от #41, #117

  • 29 честит празник

    22 10 Отговор
    Честит седми ноември на всички възрожденци с руско самосъзнание.
  • 30 Линкълн

    10 6 Отговор
    такива агенти ги дообучават в американския за да са верни на краварите до смърт - буквално
  • 31 Радомир

    13 7 Отговор
    А ти,олигофр...н,с часовник за (менте)15000,да дразниш хора.
    После защо немате избиратели.
    И оня продаж. ..им който абсолютно подържа сглобката?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 истината

    3 6 Отговор
    всичките са подставени марионетки, които ще вършат работа на човек в сянка.

    Коментиран от #40

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 гост

    10 9 Отговор
    И Костя се отъркаля , подкрепяйки косвено тези срещу които УЖ се бори ! Тотално падение на самонареклите се "политици" Само една негова дума: "ГЛАСУВАЙТЕ ПО СЪВЕСТ" щеше да разглоби сглобката! !

    Коментиран от #46

  • 37 Мнение

    21 3 Отговор
    Тя и Ваня Григорова е поставено лице. Що за глупости! Естествено, че даден човек, кандидат за кмет е представител на определена политическа група хора.

    Коментиран от #54

  • 38 Бойко

    7 7 Отговор
    И магаре да поставим,че бъде избрано за кмет.
  • 39 хмм

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "Адрес 4000":

    Как се казва щатната им врачка да проверя колко е добра?
  • 40 Хахаха

    4 0 Отговор

    До коментар #34 от "истината":

    Брех, голямо "умозаключение".
  • 41 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 7 Отговор

    До коментар #28 от "Срам":

    Костадинов да върне парите
  • 42 Дааа

    19 5 Отговор

    До коментар #33 от "Глупаци":

    Те копейките спихнаха като спукан балон. И те като измамниците ИТН си показаха истинското лице.
  • 43 не разбрах

    8 3 Отговор
    Изборите минаха. Ще отваряме ли Белене, както обещахте? Или не бяхте разбрали за какво ще гласуваме?

    Коментиран от #47

  • 44 Българин

    9 3 Отговор
    Вижте в Интернет какво казва Ваня Григорова вЕфир
  • 45 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    10 4 Отговор
    Даже не смеят да кажат КОЛКО гласа точно е разликата между двамата в ДВУМИЛИОННА София ❗
  • 46 1111

    15 4 Отговор

    До коментар #36 от "гост":

    Избирателите, така или иначе, са гласували по съвест. Чудя се имат ли съвест негласувалите?

    Коментиран от #55

  • 47 Българин

    8 5 Отговор

    До коментар #43 от "не разбрах":

    ПП изпраха БМБ
  • 48 Така е! Прав си!

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Там тъ.па.на.ри Няма! Само високо интелигентни хора, които умеят да ръководят!
  • 49 Спаско

    11 5 Отговор
    Делянчо-мъданчо, никой не иска да ти слуша глупостите, ходи си реви на село, а не задръствай София.
  • 50 Харизан

    9 2 Отговор
    Като му слушах изявленията, заедно с хората от Спаси София все хубави работи говорят... пък незнам колко е подставен. Да се ограничат строежи, различен начин и подход за държавните поръчки, купуването на земя от знайни и незнайни подставени лица да се спре и тн. Така че, за мен като софиянец това са все хубави неща...

    Коментиран от #57

  • 51 Питанка

    24 6 Отговор
    Деяне, аз съм избирател на Възраждане. Костадинов подставено лице ли е, че даде победата на ПП, срещу които си прави цялата кампания в последните 2 години ?
  • 52 Мъдрият

    8 14 Отговор
    Браво г-н Николов! Бог да ви благослови и да бъдете винаги честен и почтен! И всички други политици - също!
  • 53 Математик

    19 10 Отговор
    Копейките безславно изтекоха в канала... Никой не обича националните предатели и слуги на Москва!

    Коментиран от #61

  • 54 СКАЛАТА

    11 7 Отговор

    До коментар #37 от "Мнение":

    госпожа Григорова Ваня обижда в Ефир показва си Истинското Лице

    Коментиран от #60

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Точен

    11 10 Отговор
    При две американски телевизии и безкрайно гаден платен и корпоративен вот Възраждане постигна добър резултат. Срамно е, че в средните и малките общини не само ромите, но и българите се продадоха за пари. от 10 съветници Възраждане вдигна до 176. Нито една партия няма такъв ръст.
  • 57 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 4 Отговор

    До коментар #50 от "Харизан":

    от Мечти и Сън Спомен Няма
  • 58 Няма такъв народ

    11 1 Отговор
    Писна ми от разбирачи по всичкология, Тиквун и Пеев трябва да са много прост че да залагат на куц кон, и тя върви по пътя на Майчето към канала.

    Коментиран от #66

  • 59 Гост

    7 2 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    в Интернет има Доста обидно изказване на Григорова 24 Часа БГ
  • 60 Кой е обидила

    4 3 Отговор

    До коментар #54 от "СКАЛАТА":

    Григорова?
  • 61 Това е безспорен

    2 1 Отговор

    До коментар #53 от "Математик":

    Факт.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Деянчо,

    7 1 Отговор
    Да не ти е лошичко?
  • 64 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 2 Отговор
    "Близо 1/3 от всеки българин ще бъде управляван от кмет от нашата коалиция. "

    Това е НИВОТО ❗🤔❗🤔❗
  • 65 Мутата

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Трол":

    Пакета му е само един водомер.
  • 66 СКАТ

    7 4 Отговор

    До коментар #58 от "Няма такъв народ":

    Преди Време мутри на Манолова Нападна Екип на ТВ СКАТ до Паметникът на САВЕТСКАТА АРМИЯ мутрите са на Копейкин Клипът го има в Ютуб
  • 67 Абе Мъсларова жива,ли е?

    5 1 Отговор
    За Емилия Мъсларова питам.
  • 68 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 5 Отговор

    До коментар #62 от "1111":

    Явно добре харесваш гласувания с разкопчани дънки , явно бързал след парапетно шоу❗
    Остана да ни разясни какво е "1/3 от всеки българин" ❗❗❗

    Коментиран от #78

  • 69 Българин

    8 6 Отговор
    Абе копейко, освен в ромската махала на Борован някъде другаде избраха ли ви :) хахахахаахахахахаа
  • 70 хахаха

    8 5 Отговор
    Надеян Николов се надява Слънцето да изгрее откъм Север, ама и той, както и гуруто му, нещо съвсем отвинтиха в злобата си от изборните загуби
  • 71 ВАК

    4 0 Отговор
    Много станаха теоретиците на заговора. Не смогваме да им присъждаме научни степени.
  • 72 Марина

    6 1 Отговор
    Ти кажи колко гласа взе?
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Професор

    1 15 Отговор
    София е нямала и няма да има по добър кмет от госпожа Фандъкова. Защото само ГЕРБ може да строи, да изгражда и да води до просперитет. Трябва да се касират изборите и да има балотаж между господин Хекимян и Ваня Киркорова.

    Коментиран от #76, #92

  • 75 Казуар

    9 4 Отговор
    Умникът Деян Николов каза, че България трябва да излезе от ЕС и НАТО.
  • 76 Професор

    1 4 Отговор

    До коментар #74 от "Професор":

    Пардон. Ваня Григорова имах в предвид.

    Коментиран от #96

  • 77 киро

    7 5 Отговор
    Здрасти! И децата са наясно,че терзията е нечия подметка
  • 78 жалки сте

    1 1 Отговор

    До коментар #68 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Ако мислиш, че така се печелят избори, разкопчей си и ти твоите!

    Коментиран от #119

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 пешо

    6 2 Отговор
    деянчо то и ти си поставен
  • 81 Адолфс

    8 2 Отговор
    Пише се "поДставено" лице. По времето на колегата Гьобелс, имахме само грамотни журналисти.

    Коментиран от #98

  • 82 Я чиба в сибир

    7 4 Отговор
    ти си слуга на изостаналата диктаторска русия
  • 83 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 5 Отговор
    Ваня как Борисов е изнасилил Терзиев то Вие и Възраждане отекохте
    Ваня Защо обиждаш в Ефира на БТВ Нюз с Едни
    Неприлични и Срамни
    Думи Къде Са Ви Първите Седем Години Въспитание
    Срама Нямаш Ли
  • 84 Артилерист

    6 2 Отговор
    "Да не се коалираш с престъпници е проява на политическо достойнство" е отлично казано за бруталните сглобки. Опасявам се, че в сегашното ни общество, понятието "достойнстмо" е загубило положителния си заряд за сметка новоговорни думи от рода на "сглобка".
  • 85 Панко

    10 4 Отговор
    Само хубави работи, ще се случват оттук-натам в София, вече спира източването, продаването срещу чекалъци на подставени лица и фирми, апетитни софийски имоти на безценица. Безразборното и безконтролно строителство с ниско качество и печеленето на обществени поръчки срещу комисионни на наши фирми и хора. Край свърши това - сега София, ще си отдъхне. Браво на младия екип и успех в усилията и борбата срещу корупцията!

    Коментиран от #99

  • 86 МЪРШШШ

    3 2 Отговор
    БЕ!!!!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Деян Николов Възраждане?? Първо

    4 3 Отговор
    Помислете, Проверете и тогава говорете на кой е проект Ваня Григотова! ТОШКО И Слави се опитваха да надговарят всички, Плюха навсекъде около тях и виждате до къде Стигнаха!! Деяне, създавайте си Приятели, а не Врагове!!! Мислете, проверявяйте преди да говорите!! Мислете, Мислете!! "Не горете мостове, а създавайте мостове"!! Погледнете миналия Израелски Ксенат, 7 много, много различни партии, Бутнаха Вечния Натаняхо???!! Само като Пример!

    Коментиран от #90

  • 89 До Деян Николов Кнесет

    3 1 Отговор
    Кнесет
  • 90 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #88 от "Деян Николов Възраждане?? Първо":

    Няма Вечни Приятели аИма Вечни
    Интереси
  • 91 Наливайко

    5 9 Отговор
    Софиянци,след като си избраха едното зло,пред другото да не се оплакват,а да се готвят за още по-мащабни Прайдове и всякакви такива и3вращения.София ще стане Транс-столицата на Балканите.Ще видите.А после плюйте "копейкатата".Нема се пУашите,кестени!

    Коментиран от #94, #106

  • 92 Казуар

    8 1 Отговор

    До коментар #74 от "Професор":

    Фандъкова беше предложена като фасон от Борисов, когато тълпата избиратели го наричаше бате Бойко. И наивно е да се смята, че в София не е имало по подходящ за кмет от детската учителка по руски език. А бащата на Фандъкова е комунист, насочил я да учи руски език.
  • 93 ИНЖ

    8 6 Отговор
    А вие кви сте бе, подлоги руски??? Предателчета и дребни душици!!! Продажници!!!

    Коментиран от #110

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА😀

    5 3 Отговор
    ДРЕБНИТЕ МОСКОВСКИ МОНЕТИ
    НЕ СТАВАТ И ЗА ЖЕТОНИ НА
    ПАЗАРСКИ КОЛИЧКИ В ГАСТРОНОМИТЕ☝
  • 96 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 3 Отговор

    До коментар #76 от "Професор":

    Не Отива на Жена и Кандидат за Кмет да Говори в еФИР ЗА
    лайномети
    СРАМОТА е
  • 97 Писна ми!

    9 4 Отговор
    До кога ще ни занимавате с магистралната труженичка Ваня?
    Още ли не сте разбрали, че прогресивният капитализъмпобеди недоносчето социализъм?
  • 98 Може би е цил поставен

    1 1 Отговор

    До коментар #81 от "Адолфс":

    Като в тениса. Но обикновено поставените отиват направо на балотаж. :-)
  • 99 СКАЛАТА

    3 1 Отговор

    До коментар #85 от "Панко":

    Мечтай Си
  • 100 Хаха хаха ха

    8 3 Отговор
    Кандидатката за кмет декламира,
    като правоверна комсомолка!
    Елементарна е!

    Коментиран от #102

  • 101 ФАКТ Е

    9 2 Отговор
    Ако премахнем гласовете на циганите от Факултето,
    Ванча нямаше да се класира дори на балотажа!
  • 102 Прав си

    7 2 Отговор

    До коментар #100 от "Хаха хаха ха":

    Куха лейка! Декламира кухи фрази! Също като кухия възрожденец.
  • 103 Гражданин

    4 2 Отговор
    Всички кандидати бяха подставени лица, кукли на конци. Нито един няма изискващите се компетентност и опит в управлението на голям град! Нито пък на малък град...
  • 104 Айде

    2 2 Отговор
    Ето, така се хвърлят приказки без нито едно доказателство! Стига вече глупости!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Майсторът 🐷 на Илюзийте

    4 8 Отговор

    До коментар #91 от "Наливайко":

    На софиянци не са им най големия проблем прайдовете. Прайдовете са проблем само за оня дето няма какво друго да изтъкне. На нормалните и уверени в себе си хора, гейовете на им пречат. А страха от тях говори за дълбоки подсъзнателни проблеми! Да няма някакъво дремещо в теб латентно влечение към собствения пол, та така "изригваш"?
  • 107 Майсторът 🐷 на Илюзийте

    6 8 Отговор
    Нито един от коментиращите тук няма понятие от общинска проблематика, икономика и решения. Цялата кампания се води в полето на гео-политиката. Сблъсък между анти-западен проруски и западен и анти-руски наратив. Това беше кампанията. Ако за малките градчета кмета е обединяваща и важна фигура, за значително по богатата София, Кмета е политик и продължение на гео-политиката. Ваня ясно декларира азиатската си насоченост. Отказа да отговори за Русия, и изпуснатите нерви с "..де да знам чий е Крим.." още по ясно показаха коя е тя. Тя е автентичния путинофил ставащ с Майчица Русия и живеещ с проблемите и. За разлика от Костадинов, който просто е бизнесмен - продава на електората "руски мечти". Та така.
  • 108 ДЪРТ

    5 4 Отговор
    в пепетата няма нищо случайно там всички са айдуци с харвард!!!

    Коментиран от #109

  • 109 Майсторът 🐷 на Илюзийте

    7 6 Отговор

    До коментар #108 от "ДЪРТ":

    Я кажи, какъв айдукт е Иван Таков? А Първанов? А Румен Петков? А Малинов? А Бялата Златка? Та така - зад Ванчето от "крайния квартал" май наднича грозното лице на реваншизма - на комунистите търсещи реабилитация. Тя не се разграничи от тях, но пък ясно показа руската си обвързаност. Така че, преди да плюеш, виж и другия. Но проблема е, че всъщност и ти си такъв.

    Коментиран от #113

  • 110 ехо

    1 4 Отговор

    До коментар #93 от "ИНЖ":

    изпий си аповете и бегай да се прегледаш имаш леки проблеми с черепната кутия

    Коментиран от #114

  • 111 Факти

    4 3 Отговор
    Деянчо Николов е рожба на пловдивски комунисти Терзиев на софийски ..деянчо е милионер получавал денги от фонда на фондовете ние..умираме или емигрираме нищо не ни ОСТАВА...
  • 112 Фандъка

    4 1 Отговор
    Фандъкова е била другарка по СЪВЕТСКИ ЕЗИК ...
  • 113 абе ланколу

    3 2 Отговор

    До коментар #109 от "Майсторът 🐷 на Илюзийте":

    нещо ме бъркаш с персонала на киро и нинова та те са еднакви такива като тебе не ги различават

    Коментиран от #115

  • 114 Лаврентий Берия

    4 4 Отговор

    До коментар #110 от "ехо":

    Опровергай го! Защото инак изглежда, че ти имаш проблеми с черепната кутия! Няма нужда да внушаваш, че всеки който не се моли ката ден на иконата на Путин е с проблеми. По скоро е обратното - 20 години живеете в европейска България и мечтаете за реваншизъм? Кой има повече проблеми?
  • 115 Майсторът 🐷 на Илюзийте

    5 4 Отговор

    До коментар #113 от "абе ланколу":

    Ох, милия. И затова - айде да доведем Радевото Ванче - така поне ще е съвсем ясно кой кой е!
  • 116 ИСТИНАТА

    5 4 Отговор
    Костадинов Копейкин е подставено лице на Путин!
  • 117 Минувач

    2 2 Отговор

    До коментар #28 от "Срам":

    Напротив, те не подкрепиха никого, защото тази Ваня, дали е нов проект на посолстовото или не е, но важното е, че е заплаха за Възраждане за отлив на техни избиратели. Затова и се дистанцират от нея, ясно е като бял ден. А сега, когато БСП ще мвнесат вота на недоверие, вероятно ще го подкрепят с шанса точно, когато ББ нещо се репчи на ПП белким да развали дослука им. Бъркаш се с тези постоянни коалиции и подкрепи между париите, защото Възраждане се целят високо и искат да управляват сами без да зависят от доброто настроение на други. А дали ще успеят в бъдеще, това зависи от тях, както и от световните събития в следващите години, които ще наклонят и нашата политика в една или друга посока.
  • 118 Гост

    1 4 Отговор
    У Бг непоставено лице НЯМА!!! НЯМА и да има....
  • 119 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 2 Отговор

    До коментар #78 от "жалки сте":

    Така е ЖАЛКИ СТЕ❗
    Нали скачАхте против БКП и ДС , а сега си искате ТРЕТО коляно потомствен ДС , че и ПЕ -ДАЛ ❗❗❗
    След ДЕВЕТИ дядо ДС, тати ДС, какъв мислиш щеше да е тоА, ако не беше ДЕСЕТИ ❓
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Казало

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "дон":

    Козяшкото развалено
  • 122 Чао, чао

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Но червената ви рубла от ДС взе стола
  • 123 Софиянец по рождение

    3 1 Отговор
    Успокоих се. Най-сетне се наредиха жълтите павета. Няма да има големи фуги и пропадания. Гладко ще минаваме по тях с джиповете.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Търновец

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "ха, ха, ха...":

    Терзиев е близък родственик на Генсека Петър Младенов който отиде търговски представител във Виена на Руска частна нефтена фирма. Със сигурност Младенов а може би и Терзиев познават Руски нефтени олигарси които вандалски приватизираха природни ресурси на Русия, а и тук Руската мафия шета.

    Коментиран от #135

  • 126 Ако Григорова

    2 3 Отговор
    oглави БСП и изрине тоя гьонсурат може да стигне далече. Тогава бих гласувал за нея. Засега е само падаща звезда или проект някакъв безидеен като цяло. БСПто реве за голяма вътрешна реформа.

    Коментиран от #127

  • 127 Търновец

    4 1 Отговор

    До коментар #126 от "Ако Григорова":

    БСП няма, няма социалисти, има далавераджии и мутри и кожодери
  • 128 Мммммм, дааааа

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "тракторист":

    Ако от изборите зависеше нещо, сиреч от гласа на народа, отдавна да са ги забранили.
  • 129 Герб

    5 5 Отговор

    До коментар #14 от "Мнение":

    Дпс и възраждане са три лица на една и съща монета. И тя е рублата!
  • 130 ганю

    2 1 Отговор
    изборите бяха една мръсна уйдурма
  • 131 Кмета

    3 1 Отговор
    Поредният нищоправещ празнодумец.
  • 132 И ти си един умничък...

    1 0 Отговор
    Казва се и се пише поДставено лице. Поставя се саксия на перваз.
  • 133 БРАВО

    1 1 Отговор
    133 коментара до 23ч 23 мин... а какво правихте преди няколко дни,когато възможността беше в ръцете ви... Сега е много лесно да се намира махна
  • 134 А ти какъв си бе?

    1 0 Отговор
    Мишок!
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 абе николов

    0 0 Отговор
    докато съда реши те са като охлюви и мандата свърши
  • 138 абе

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Трол":

    че е от неуточнен пол това е ясно ама защо да има аналог с учителката тя не е от ПП