Last news in Fakti

9 Февруари, 2024 09:43 1 603 9

Калоян Методиев: Баламурниците от ПП-ДБ-СС върнаха Борисов и в СО. Вече ще са само в ролята на боксова круша

  • калоян методиев-
  • пп-дб-сс-
  • бойко борисов-
  • власт

Овъртолени до шия снощи си разпределиха комисиите и изхвърлиха като мръсни котетата ПП-ДБ-СС от реалното управление на столицата. Първа от г-н Борисов в новото мнозинство получи пост Ваня Григорова – шеф на комисия по здравеопазване 

Калоян Методиев:  Баламурниците от ПП-ДБ-СС върнаха Борисов и в СО. Вече ще са само в ролята на боксова круша - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Всякакви типажи съм виждал в политиката, но такива баламурници (без никакво извинение) като ПП-ДБ-СС в София не съм виждал. Върнаха Бойко Борисов на национално ниво, снощи го върнаха и в Столична община. Вчера той така ги извъртя, че и да хленчат по всички медии, за тях оттук насетне остава само ролята на боксова круша. Номинално имат кмет и председател на общинския съвет, което искаха, и никакво мнозинство в съвета. Една кръгла нула. Комисии, обществени поръчки, структури, бюджети – всичко си остава в ръцете на софийската мафия, срещу която гласуваха софиянци. Борисов задейства любимия си специалитет – разбиване на групи, прекупване на хора, „овъртолване“ на всички в едно блато.
Представител на ПП тази сутрин буквално пищи по БНТ, че ги били измамили, че вече били опозиция. Като не разбираш от нещо – не се занимаваш с него. Ако си се хванал да се занимаваш – търсиш хора, които разбират. В същото студио представителят на остатъците от „Възраждане“ в СОС заяви, че са му предлагали 20 милиона, за да гласуват за председател на съвета. Било нищо от 3 милиарда бюджет на година. Е, това е СОС.
В София нещата вече са по-зле отпреди. Няма ясен субект на политическа отговорност. Едни фасадни боксови кукли – кмета и председателя на СОС от ПП-ДБ-СС и една управляваща клика от ГЕРБ, отцепници от БСП и Възраждане, съветникът на Мая Манолова, Синя София и ВМРО. Овъртолени до шия снощи си разпределиха комисиите и изхвърлиха като мръсни котетата ПП-ДБ-СС от реалното управление на столицата. Първа от г-н Борисов в новото мнозинство получи пост Ваня Григорова – шеф на комисия по здравеопазване.
Всичко е плаващо и без лице. Отзад остава някой да дърпа конците на аморфната маса в съвета, което е идеалната среда за корупция, беззаконие и злоупотреби с власт. Горките софиянци. Очертават се още 4 загубени години за града. А трябваше просто да се отиде на нови избори за общински съвет.

Коментарът е публикуван на Фейсбук страницата на автора


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко ги уши

    14 1 Отговор
    Прав е Методиев. Безкрайно прав.
  • 2 Е точно пък ти ли бре

    8 3 Отговор
    Бруте... точно ти ли бре Юда...
  • 3 Партизанин

    4 2 Отговор
    Дори и в лъжите ПП не надминаха Бойко
  • 4 Озадачен

    1 7 Отговор
    Направил е плах опит за мислене този анаЛЛизатор, обаче не му се е получило?
    И въобще кой е Калоян Методиев?

    Коментиран от #6

  • 5 Ети

    6 0 Отговор
    Абсолютни баламурници!
  • 6 Евро Пейка

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Озадачен":

    А ти кой си ?

    Коментиран от #7

  • 7 Озадачен

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Евро Пейка":

    Някой, който не дращи глупости и не се опитва да ги пробутва на хората като мислене!
  • 8 инж. Ганчо Илков

    3 1 Отговор
    Пореден псевдо експерт на политическа тема. Общините, господин Методиев, имат крещяща необходимост от Компетентни Функционално Грамотни, с Технократска Професионална Мисъл, подчинени на гражданите чиито интереси да защитават, Общински Съветници. Те нетрябва да бъдат подчинени на Лидерите на Политическите Проекти. Да, от Решенията на Общинския Съвет зависи кой ще получи Обществената Поръчка. Кой Дарител Олигарх на кой Проектен Лидер ще предостави своето Дарение. Конституцията трябва да постави бъдещите Политици в положении на Професионални Служители на Гражданите и Народа, а не да съдействат на Проектантските Лидери за задоволяване на Комерсиалните им Интереси.
  • 9 Ххххххххххх

    0 0 Отговор
    Промяната и демократите загубиха.