Last news in Fakti

7 Юни, 2024 13:03 3 693 96

Цончо Ганев пред ФАКТИ: При много висока избирателна активност ГЕРБ ще се борят да влязат в НС, а ДПС няма да ги има

  • цончо ганев-
  • възраждане-
  • избори-
  • българия-
  • ес-
  • герб

Тези избори са ключови за България, защото светът – и в частност Европа, са изправени пред Трета световна война, казва кандидатът за депутат от „Възраждане“

Цончо Ганев пред ФАКТИ: При много висока избирателна активност ГЕРБ ще се борят да влязат в НС, а ДПС няма да ги има - 1
Снимка: Личен архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Изборите на 9 юни вече са на прага… Кой ще е първи, каква ще е силата на втория, какво чухме от кандидатите за депутати, какво запомнихме… Пред ФАКТИ говори Цончо Ганев, зам.-председател на „Възраждане".

- Г-н Ганев, ще бъдете ли пак заместник-председател на Народното събрание. „Възраждане“ ще бъде част от следващия парламент, а въпросът е дали ще бъдете и възможната втора политическа сила?
- Тези избори са ключови за България, за българската история в момента, защото светът – и в частност Европа, са изправени пред Трета световна война. Това, което предстои на тези избори, е българският народ да реши дали страната ни ще бъде включена във военния конфликт, или ще запазим мира. Избирателите трябва да знаят, че алтернативите са две - война, ако продължаваме да бъдем управлявани от евроатлантици, или мир, ако изберат „Възраждане“ и ние станем първа политическа сила. Това, което имаме като резултати, което показва и социологията, е, че „Възраждане“ към този момент е втора политическа сила. Самите социологически агенции обаче казват, че има едни 60 000 българи, които са декларирали, че ще гласуват, но не казват за кого. Така че резултатите на „Възраждане“ зависят изцяло само и единствено от избирателя, от българския народ и това какво избира той, как избира да живее той.
Колкото до това дали аз, или някой друг от „Възраждане“ ще заеме някакъв пост - това няма никакво значение. И това е така, защото избирателите на „Възраждане“ гласуват за политиката, която защитаваме. Дали някой от нас ще заеме пост на държавна служба някъде, повярвайте ми, това не е важно. Важни са резултатите. Важно е България да тръгне по нов път и да кажем, че повече така не може.

- Говорим за „Възраждане“ като втора политическа сила, а това означава президентът да ви връчи мандат, ако първият се провали. Как ще реагирате, какво ще се случи…
- Ако бъде връчен мандат на "Възраждане", ще предложим състав на кабинет. Ние работим за това да сме първа политическа сила. Борим се за доверието на българския народ и нашите резултати на поредни избори няма да са просто отрицание на предишните, защото избирателите са разочаровани от някой друг, а ще са положителен вот за нас, защото ние защитаваме всичко, което говорим преди изборите. После и го покриваме с делата си. Така че това, за което работим, в което ние вярваме и за което хвърляме усилия, е да станем първа политическа сила. Имаме определена програма, имаме хора, които да изпълнят тази програма, имаме визия за развитие на нашата държава, имаме партньори, с които ще работим дори, и на международно ниво, за да подобрим нещата в България.

- Приемаме, че имате мандат в ръцете си, но с кого ще управлявате, ще се търси някаква конфигурация…
- Това, което предстои в новия парламент, е това, което ние сме правили и в предишните – а именно, ние ще водим разговори с всички с изключение на ДПС,

защото ДПС не е партия, а една престъпна организация, която просто трябва да бъде забранена в България.

Ние водим разговори, защото имаме програма, ще я поставим на дневен ред пред всички партии. Ще търсим подкрепа за конкретни политики, които са свързани с националните приоритети. Давам примери. Ще искаме да се реализират два референдума, които касаят бъдещето ни - както в еврозоната, така и в НАТО.
Българският гражданин трябва да се произнесе дали това нещо трябва да продължава. Ще стартираме веднага и определянето на преговорен екип, който да води разговор за бъдещето ни в Европейския съюз и при какви условия ние ще продължим да членуваме в този Европейски съюз, защото, ако тези условия на нашето членство в ЕС не бъдат променени, ние трябва да поставим на дневен ред въпросът дали изобщо трябва да бъдем част от този Европейски съюз. Не на последно място като приоритет на България, като държава, подчертавам като държава, е ние да искаме‚ следващото правителство на България да декларира пред всички международни институции, че спира да изпраща каквато и да било военна помощ, под каквато и да е форма - нито инструктори, нито военно оборудване, нито оръжие, в Украйна. И това е така, за да избегнем въвличането на България във войната.

- Вие обикаляте страната. Ще има ли висока избирателна активност, или ще е ниска. Какви са нагласите?
- Една от големите мантри, които ни се обясняват последните години, е, че българинът е изморен да гласува и затова не ходи да гласува. Истината е, че българинът не гласува, защото се умори да вярва на тези, които искат да спечелят неговото доверие. Точно заради това най-голямото постижение на „Възраждане“ в парламента не са приетите закони, които сме предложили, както и всичките промени, които са гласувани и одобрени от другите политически партии, след наши предложения, а това, че сме политическа сила, която си изпълнява поетите ангажименти. И, да, печелим доверие на все повече българи благодарение на нашата последователна политика в парламента, а така и малко по-малко започваме да вдигаме избирателната активност. Аз не мога да кажа дали ще е ниска, или висока, но знам, че тя е от ключово значение. Ако имаме висока избирателна активност, няма никакво значение колко ще е купеният вот. Няма никакво значение колко ще е корпоративният вот или вотът, който ще дойде от Турция. При много висока избирателна активност - ако имаме активност между 80 и 90%, ГЕРБ ще се борят да влязат в парламента, ДПС просто няма да ги има. И тогава вече ще имаме една изцяло нова България. Както в цялата страна, така и в София, хората искат последователност, а ние - от „Възраждане“, им я даваме, защото защитаваме националните интереси.

- Какво чухте и видяхте в тази кампания. С какво ще я запомните…
- Ще я запомня с едно единствено нещо - в цялата страна няма област, няма град, в който от „Възраждане“ да не сме били всекидневно сред хората. Няма село, в което да не сме отишли поне няколко пъти, дори и да живеят двама човека или трима, а то да е в обезлюдените райони. Където и да сме отишли, сме запознали всички тези българи с това какво смятаме да правим и как да постигнем тези цели, когато започнем да управляваме страната. Това, с което ще запомня тази кампания, е, че „Възраждане“ беше във всички градове и села на страната през цялата кампания.


- Споменахме за войната в Украйна, президентът Радев също я коментира, говорим какво и как ще направим, а всеки политик обещава. Но не чуваме да се говори за един огромен за България проблем – демографската криза. Как гледате на проблема от „Възраждане“…
- В средносрочен и дългосрочен план това наистина е най-големият проблем пред България. Но да не забравяме, че въвличането на страната ни във война може да направи така, че всичко да избледнее, а това е реална опасност. Но на въпроса. Към момента, гледайки напред, има много неща, които може да се направят за започване на решаването на демографската криза. От „Възраждане“ имаме конкретна програма за решаване демографската криза и тук е моментът да кажа, че, за да почне да се решава демографската криза, трябва много и различни политики да бъдат
реализирани от управляващите. Не само да дадем пари за детските, да дадем възможност за данъчни облекчения за тези, които имат две деца и т.н. Така няма да стане. Това е работа на парче. Това не е правилната политика. За да имаме реално решаване на демографската криза, трябва да започнем да си оправяме земеделието по райони, да си оправим икономиката като цяло, да си създадем условия и сигурност на младите семейства да започнат да искат повече деца. Трябва да създадем такива условия, че да предложим на хората, които днес са диаспора някъде, които са се евакуирали извън България, или пък тези, които са родени в чужбина, да започнат да искат да се връщат у нас, да милеят за България. Решаването на демографската криза е нещо, от което няма как - който и да иска да управлява, да се избяга. А трябва много да се работи за решаването на този проблем.

- Ще има ли нова „сглобка“ след вота, или отиваме на нови избори…
- Възможността за нови избори след тези избори е съвсем реална. Дали ще има нови избори, които да предстоят, които да ревизират в кратко време тези от 9 юни, това ще реши българският избирател. Ако не гласува масово, ако не излезе, ако не изрази вота си, ако отново даде доверие на евроатлантически партии, които да направят безпринципна „сглобка“, в каквато ние няма да участваме, нещата няма да се променят.

С тези пагубни за България политически субекти, които управляваха доскоро, ние нямаме нищо общо.

Ние имаме приоритети за доброто бъдеще на България. И пак казвам - нашите избиратели очакват да защитаваме именно конкретни политики и затова отиваме в следващото Народно събрание. При всички разговори, на които ще бъдем канени за подкрепа, ще искаме ясното реализиране на нашите приоритети. Така че, отивайки до урните на 9 юни и подкрепяйки „Възраждане“, хората трябва да знаят, че подкрепят това България да бъде сигурна и просперираща държава.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селянин

    64 56 Отговор
    Братя и сестри, българи.
    Гласувайте масово, но и с главите си!

    Не продавайте гласа си, защото това може да струва живота на някой ваш близък, изпратен на фронта, чрез вашия продаден глас!

    Не вярвайте на доказани лъжци с лъскави костюми, двуличници, марионетки, чужди агенти, изнудени чрез пороци, вълци в овча кожа и колекционери на пачки и кюлчета!

    Ако не вземем в най-скоро време съдбата си в собствени ръце, сме обречени на забвение и нищета и децата ни ще ни съдят затова!

    Не подкрепяйте "мислещи ни доброто" - сатанисти, урсулисти, неморални и извратени хора, секти и организации със съмнителни цели!

    12. Да Възродим родна България!

    Коментиран от #6

  • 2 реру

    53 20 Отговор
    По-важно е готовността на Цончо за Парламента...

    Коментиран от #34

  • 3 Рибар

    52 82 Отговор
    Готвят ни усилено за война с Русия.
    Ще ни бъде заповядано да изпратим войски в Украйна (няма да ни питат),
    защото в основата стои огромния американски стремеж Русия да я няма.
    Под предтехт, например да защитаваме българското малцинство в Одеса, ще ни го натресат.
    -Някои ще кажат, че ние нямаме войска?
    -Погледнете тогава как по улиците на Украйна ловят насилствено мъжете и ги пращат на фронта.
    В Украйна приеха закон за мобилизация на хора от 18 до 60 годишна възраст.
    Ето как нашите послушни "Сглобкаджии" също ще постъпят, когато им заповядат, не се съмнявайте нито за секунда в това.

    И тук е момента да кажем ясно и категорично:
    На 9 юни ние не отиваме да гласуваме за партия или нещо друго.
    - > Отиваме да гласуваме за война или за мир.
    Който иска да гласува за мир
    - избира "Възраждане"!
    Който иска да гласува за война
    - избира всички останали.

    Има само два пътя - Война или Възраждане!
    Трети път няма.

    Коментиран от #59, #83

  • 4 българка

    57 28 Отговор
    Явно някой им подпали фитила на тези /май знаем КОЙ/ и те съвсем откачиха!
  • 5 Това

    56 27 Отговор
    лице, как изпълва със смисъл и съдържание думата "шматарок".
  • 6 реру

    71 37 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    България има нужда от възход, но не може да се възроди от проруските квазипатриоти,
    за които агитираш непрекъснато...
  • 7 Бацо Гацов

    51 24 Отговор
    Приказки от 1001 нощ. Тоя вярва ли си като говори? Ако си вярва, значи е фантазьор. По неговата логика, не само ГЕРБ и ДПС, ами и Възаждане заедно с ПП/ДБ, ИТН, БСП. Малко малоумно ми звучи, въпеки, че е възбуждащо.
  • 8 Сотир

    58 26 Отговор
    Цончо,къде ти е гей дружката?

    Коментиран от #16

  • 9 Селянин

    38 51 Отговор
    "Европа - но не НАТО - трябва да изпрати войски в Украйна". Това е заглавие от 22 април в едно от най-влиятелните световни политически списания, "Форин афеърс".
    Споделям го по повод често срещаната пропаганда как няма опасност от война с Русия. А за изказванията на Макрон, Урсула и всички останали значими европейски политически фигури по темата, дори няма да говоря.
    Както се казва, всеки сам си преценя. Който си остане вкъщи в неделя и не гласува, или пък продаде гласа си, или гласува за евроатлантическия слугинаж в страната ни, на практика вкарва България във война. Нека да е ясно!
    Аз съм направил свой избор - с Възраждане!
  • 10 И този е прекалил

    44 23 Отговор
    С бояришник 🤣🤣🤣🤣
  • 11 Мишел

    31 42 Отговор
    Прекрасен анализ на известен политолог -
    Кирил Петков - "За 2 години от 610 лв.минимална заплата при Борисов,сега е 940. За 4 години от 2017 до 2021 година направиха минималната пенсия от 200 на 300 лв.а ние за 2 години сега е 610 лв." И тъкмо народа да се разплаче от умиление и Борисов излиза във Варна и крещи в залата: Тия ПеПетата обрааа кеша в държавата, кеш нема, кеша го нема никакъв да си знаете отсега.
    Стари номера, но всеки път минават пред гладната оФча публика.

    Коментиран от #28

  • 12 Кой

    38 21 Отговор
    Го чете тоя дълък пасквил ,цомчю си мисли ,че при масово гласуване едва ли не ще вземат власта
  • 13 Даниел

    43 24 Отговор
    Хахаххаах Възраждане щели да спрат войната!

    Коментиран от #41

  • 14 Галя от посолството

    34 32 Отговор
    Има голяма опастност българският народ да се пробуди от дълбок сън и с помощта на Възраждане да ни изпрати в небитието.
    Много ми е мъчно, щото ще спрат грантовете, а ако не хванем колесника, може и в затвора да се окажем.
    Затова, мили мои марионетки, започвайте да плюете по Възраждане, че иначе се утекахме у канало.
  • 15 А стига , бе !

    37 29 Отговор
    Само споменаването на Възраждане хвърля цялата тролска ферма на Козяк в атака .
  • 16 реру

    25 3 Отговор

    До коментар #8 от "Сотир":

    Тези дни той си е платил "такса спокойствие" и дори да има материал за/с него, коментарите са забранени.
    Явно още няколко дни ще е "свещена крава"...
  • 17 българин

    31 20 Отговор
    Много е прав за високата избирателна активност. Само, че не си дават сметка, че и възраждане ще се борят за влизане. Имат много неща в които са прави, но имат и много, които отблъскват. Не може да ми говориш, че сме се навели на американците и европейците и в същото време да ми развяваш руското знаме. Това не е патриотизъм, а пак си е навеждане. Не може да искаш излизане от НАТО, защото нямаме армия с която да възпираме мераците на съседите. Това показва, че пак ще чакаме на руснаците. Ми то е същото. Не бих гласувал за тях и призовавам всеки трезво мислещ да направи същото. Има си типично български партии, милеещи за България, без да плашат хората с война, глад и какви ли не катаклизми.
  • 18 Пенчо

    28 11 Отговор
    Тоя е в облаците пак!
  • 19 А при ниска активност?

    24 0 Отговор
    Ако гласува само един човек, партията, получила неговия глас, печели изборите със 100% и стават нейни всички видове власт.
  • 20 Повече така не може

    21 43 Отговор
    Всички ние искаме едни и същи неща, а именно :
    ✅ Запазване на националния ни суверенитет.
    ✅ Референдум за членството ни в НАТО.  ✅ Прекратяване веднага на доставките на оръжие за Украйна и даване на гаранция, че български войници няма да бъдат изпратени там.
    ✅ Вдигане на санкците срещу Руската федерация, които са убийствени за българската икономика и създаване на компенсационна програма за претърпелите загуби и щети български предприемачи.
    ✅ Предоговаряне на условията за членството на България в Европейския съюз.
    🔴 Искате ли корупцията да продължи да е първата асоциация с България?
    ❌ Не, нали? 
    ✅ Ние също.
    🔴 Искате ли да бъдем управлявани от безскрупулни лъжци и престъпници? ❌ Не, нали? 
    ✅ Ние също. 
    🔴 Искате ли сирените, страхът, бомбите и разрухата на войната в дома си?
    ❌ Не, нали? 
    ✅  Ние също.
    Повече така не може.
    Да възродим Родината си!
    -----
    Излез и гласувай на 9-ти юни!

    Коментиран от #32, #49

  • 21 ИЛИ

    25 16 Отговор
    Народе излез и гласувай. Иначе нова сглобка пак старите сглобари ще съберат и "кожите" ви пак ще дерат. Модела трябва да се разчупи за един по достоен живот.

    Коментиран от #56

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Електра🇪🇺🇱🇷🇺🇦🇧🇬

    32 17 Отговор
    Тая луд кретен ми прилича да доктор Менгеле от Аушвиц...

    Коментиран от #42

  • 24 Стършели

    36 14 Отговор
    Толкова високо си държи носа Цончо, че не вижда реално какво става на земята и в България!
  • 25 Бай Иван

    18 16 Отговор
    Като я гледам тая сачма ще ида да гласувам за Синя България.

    Коментиран от #35

  • 26 Да ти

    23 7 Отговор
    имам тъпните и самочувствието , смешен и жалък !
  • 27 Истината

    26 10 Отговор
    1 лъжа: От България нищо не зависи дали ще бъдем въвлечени в световна война, България може да запази неутралитет, но ако друга държава ни нападне какво правим?
    2 лъжа: Кога и с кого сте преговаряли?
    3 лъжа: Никакви ангажименти не изпълнявате, върнахте ли субсидиите?
    .....
    Спрях да чета опашатите лъжи на възраждане.

    Коментиран от #33

  • 28 Анджо

    25 11 Отговор

    До коментар #11 от "Мишел":

    Нещо кажи за инфлацията и какъв ефекта. Тоя и копейкин за затвора, тези са предатели и ще ни продадът без да се замислят. Такъв боклук е бил Георги Димитров. Тоя отиде на посещение в русия , която ни обяви за вражеска държава. Ако има безмозъчни същества гласувайте за предатели. Нали сте патриоти .
  • 29 6666

    24 14 Отговор
    Откъде имат пари тези от възраждане да налазват телевизии и сайтове всеки ден. Май са червени мръсни пари.Волен се разкара сега тези навлеци(лъжепатриоти) налазиха.

    Коментиран от #57

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Стефко

    24 11 Отговор
    Този човек не го слуша главата!
  • 32 Анджо

    22 12 Отговор

    До коментар #20 от "Повече така не може":

    Това не го искаме. Ние искаме Украйна да победи и също никога вече да не попадаме във, руската орбита. Нека си стоят там кафето са.
  • 33 Цомчю

    21 11 Отговор

    До коментар #27 от "Истината":

    Аве как да върнем субсидиите ,шефа иска нова къща ,а и идва новата партия на радеф и ще ни обере електората
  • 34 Цончо

    28 6 Отговор

    До коментар #2 от "реру":

    За ваше сведение, тествах се за IQ, спокойно, отрицателен е
  • 35 Мнение

    15 18 Отговор

    До коментар #25 от "Бай Иван":

    Гласувай за Бойкова България и събирай сака за фронта!
    Вие бойкопитеците не си научихте урока, че евроатлантик ли е, НЕ ви мисли доброто!!!
  • 36 Българин

    15 31 Отговор
    Време е за "ВЪЗРАЖДАНЕ".
  • 37 Маке

    10 32 Отговор
    Който има очи и вижда с тях,
    който има уши и чува с тях,
    който има мозък и може да го ползва,
    който се чувства свободен, а не роб,
    той избира "Възраждане"!

    Да живее България!

    Коментиран от #86

  • 38 Иван

    11 30 Отговор
    Мирът е възможен само с партия Възраждане.Евроатлантиците вън от парламента.

    Коментиран от #50

  • 39 Гост

    20 7 Отговор
    При война НАТО Русия дори България да е извън НАТО мислите че ще останем незасегнати? Шегаджии .. Вие по-скоро ще ми вкарате във война с Турция от колкото НАТО и Русия ще се сбият …
  • 40 Сила

    27 5 Отговор
    КАКВА БЕЗПРЕДЕЛНА ТЪПОТА ИМА В ПОГЛЕДА НА ТОВА НЕЩО.......
  • 41 Даниеле

    8 13 Отговор

    До коментар #13 от "Даниел":

    Никога не е казвал, че ще спре войната, нещо не си разбрал. Ще повторя и дано разбереш и запомниш:
    Казал е, че ще спре изпращането на помощ за Украйна. Има разлика -схващаш ли?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 инж. Ганчо Илков

    23 9 Отговор
    Каква Програма предлага ВЪЗРАЖДАНЕ? Защо не е Представена по отношение на Социално Икономическите Реформи? Непрекъснато, дори със Заплахи заявяват Привързаността си към Диктаторския Режим на Путин. Трябва ли Българинът да подкрепи Проект, който го поставя в Изолация. Да остави Стремежа си към Свободно Движение на Хора и Стоки и да Вярва в Необозримото Светло Бъдеще в Условията на Диктатура. Путин, както сам казва към Момента, избива по 20000 сънародници на месец. Това ли Вижда ВЪЗРАЖДАНЕ като Мирно Съществуване? ВЪЗРАЖДАНЕ иска Политическа Подкрепа за да вкара ТРОЯНСКИ КОН в Евро Парламента. Такива са Инструкциите на Митрофанова.

    Коментиран от #58, #62, #77

  • 44 ггггггггррррр

    23 6 Отговор
    Излизане на България от ЕС и от нато и връщане на казармата това са думи на волгин и костадинов..демек ще ни върнат в 1989 .Тотално ме отказаха с тези изказвания
  • 45 Българка

    10 19 Отговор
    Единствения начин да не се въвлече България във войната е като се гласува за Възраждане.Война ли искате или мир? Изберете на 9 юни.

    Коментиран от #55, #70

  • 46 оракул

    4 14 Отговор
    Излезте да гласувате , хора ! Бъдете активни ! Нека покажем на Европа, че имаме глави на раменете си. Че не сме роби. Искаме бъдеще. Дайте доверие на новите формации. Бюлетина номер 16. Нека влязат в парламента.
  • 47 Поредните псевдо-патриоти

    20 3 Отговор
    Не ви ли писна с една и съща лъжа да минавате - независимо дали се казвате РЗС, Атака, ВМРО, НФСБ или квото многобуквие измислите...накрая всички сте патерици...но не е луд тоя дето яде баницата...
  • 48 Ейййй

    18 5 Отговор
    ПЛЮНКА

    ЗАМЪЛЧИ .

    ЗНАЕМ ЧЕ СИ ПЛИТКОУМЕН.
  • 49 абе моркофф

    20 1 Отговор

    До коментар #20 от "Повече така не може":

    Корупцията в България няма нищо общо с членуване на страната в ЕС.Защо в Германия няма корупция ???аз живея от 10 години в Германия и тука,който извършва престъпления заминава в затвора по бързата процедура.
  • 50 Ей Ванка

    15 3 Отговор

    До коментар #38 от "Иван":

    Качвай се на Танка
    И към Мускалието.
  • 51 глупости

    20 4 Отговор
    "Цончо Ганев пред ФАКТИ: При много висока избирателна активност ГЕРБ ще се борят да влязат в НС, а ДПС няма да ги има"
    А от теб ще останат само очилата:)
  • 52 454545

    17 3 Отговор
    Тоя не е на себе си, май ползва еднакви вищества с копейката.
  • 53 Майора

    19 6 Отговор
    Абе Цончо за какво се борите след като подкрепяте заедно с Корнелка Путин и Русия и искате излизане от ЕС от НАТО? Та по този начин ставате предатели на страната и защитници на един окупатор , водещ безпринципна война стещу суверенна държава! Това ли са критериите ви за управление! Срамота!
  • 54 иZпростял

    10 5 Отговор
    Десо Чука (бог да го прости), адютантът на предишния рубладжийски грантаджия, въпреки странната му политическа ориентация беше колос в сравнение с тази плюнка.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 инж. Ганчо Илков

    9 1 Отговор

    До коментар #21 от "ИЛИ":

    Тази Възможност в Настоящата Изборна Обстановка е Пропусната. НАРОДА иска ПРОМЯНА, но Действащите Политически Проекти са негодни да я Осъществят. НАРОДА би Гласувал за Една Обединена Опозиция срещу Статуквото, с Ясна Реформаторска Програма, Коалиционно Споразумение и Коалиционна Дисциплина. Без Вождизъм и Олигарси.
  • 57 ами да

    15 4 Отговор

    До коментар #29 от "6666":

    а билбордовете на копейката ми се пулят от всеки ъгъл и са най-големите което означава и най-скъпите! сещам се от три пъти откъде им са парите
  • 58 реру

    24 9 Отговор

    До коментар #43 от "инж. Ганчо Илков":

    "Каква Програма предлага ВЪЗРАЖДАНЕ? Защо не е Представена..."


    Защото освен кухи, шаблонни и т.н. фрази, които гъделичкат част от електората си трябва и акъл за програма.

    От друга страна всички, които нямат проблеми с паметта, помнят какво каза и обеща Коцето...
    – ...
    – каза, че ще връща партийната субсидия;
    – каза, че ще махат "Аз съм БЪЛГАРЧЕ" от учебниците;
    – каза, че ще демонтират паметника Шипка;
    – каза, че ще изпращаме войска в Украйна;
    – каза, че базите на NATO са американски и са под командване на САЩ;
    – каза, че ще извади България от ЕС;
    – ...
    Явно той и клакьорите му са забравили или поне се правят на разсеяни...
  • 59 хахаха

    17 8 Отговор

    До коментар #3 от "Рибар":

    "Готвят ни усилено за война с Русия" Не-вие руските тролеи ни подготвяте за да ви станем 16 республика дето и бае тодар не го допусна, ама криви ще ви излязат сметките!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 реру

    18 4 Отговор

    До коментар #60 от "кой беше тоя?":

    "цомчо Ганю???? Някой си Никой! "


    Един щастлив човек, когато е в отбраната компания на Айлин Секизкьок, Карадайъ,
    Соломон Паси... и най-вече Митрофанова...

    Коментиран от #85

  • 62 Хост

    16 6 Отговор

    До коментар #43 от "инж. Ганчо Илков":

    Тия яхнаха КОВИД кризата сега войната в Украйна … едни популисти нищо повече. Хубаво говорят но за жалост неизпълними са тия неща..
  • 63 Мъдрият

    9 23 Отговор
    Браво, човек!

    Ето това е правилна, разумна и мъдра позиция за всичко!

    Затова и аз ще ви подкрепя на тези избори, ще гласувам за Възраждане!
  • 64 аааахахахааа

    15 5 Отговор
    Абе Цончуууу, що не си смениш дилъра бе Цончууууу!Много гадна трева ти пробутва явно.
  • 65 Анонимен

    6 17 Отговор
    Възраждане работи за България, не се отказва от заявени позиции, не лъже избирателите си и това е видно за всички. И сега ще има коментари против. Защото са основен враг на статуквото.

    Коментиран от #67

  • 66 мани беги

    7 8 Отговор
    ако масово излезем и гласуваме за възраждане, величие и атака - сме право в батака :) бъзикам се ... тогава от герб, сдс, бсп и дпс ня да има и помен! а това е едно добро начало :)
  • 67 Копейкин е бастун на Бойко

    9 7 Отговор

    До коментар #65 от "Анонимен":

    Няма как да се скрие, че са проект и патерица на Буци-Гуци.
    Действията им в Парламента го доказват. Приказките им преди избори нямат никаква стойност.
  • 68 Жалки продажни копейки 🤪🤡

    17 9 Отговор
    Представям си как късоПишkoв и цомчо плюнчев се изправят срещу НАТО.
    Няма такива клоуни ! Всъщност има - техните избиратели.
  • 69 Марио

    14 4 Отговор
    Цонке! Три месеца, мила, няма да издържиш в " могучая"!
    Лъжете хора, които представа нямат от Русия.
    Там наред е само армията, Цонке!
    Там, Цонке за масалите, които разтяга КоцЕ, досега да са му спретнали " балконинг ", Цоне...
  • 70 Толкова

    5 12 Отговор

    До коментар #45 от "Българка":

    дълбок сън е заспал народът и дори не сънува, че ако бъдем въвлечени във война, на фронта ще бъдат изпратени мъже и синовете от народа. А "избраните" ще се спасят на островите
  • 71 Марио

    11 5 Отговор
    Цонке! Три месеца, мила, няма да издържиш в " могучая"!
    Лъжете хора, които представа нямат от Русия.
    Там наред е само армията, Цонке!
    Там, Цонке за масалите, които разтяга КоцЕ, досега да са му спретнали " балконинг ", Цоне...

    Коментиран от #76

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Цончо, Цончо!

    13 3 Отговор
    Стига гледа като облъчен! За теб има две възможности: Или си много глупав и облъчен да вярваш на простотиите на Костадинов и да си мислиш, че "Възраждане" има някакъв политически хоризонт, или че си хитра сврака, желаеща да се възползува от времевия прозорец и да "натупа патето" в суматохата!
  • 75 При много висока...

    12 3 Отговор
    При висока, при ниска, шута в г@.zo.ве.те ви излитайте за Русия..... муйльо очилат....
  • 76 Кадир бей....

    6 1 Отговор

    До коментар #71 от "Марио":

    Бе кви три месеца🤣🤣🤣, три часа няма да може да удържи на напъна😂.
  • 77 12345

    3 11 Отговор

    До коментар #43 от "инж. Ганчо Илков":

    Това, че не си си направил труда да прочетеш програмата ,която е публикувана на сайта им от 3 години и е разписана за всяко нещо по отделно , не значи че нямат.
  • 78 Цайса

    11 5 Отговор
    Този човек на снимката ми прилича на една пее... раа... сс.. кааа копейка Цончо, той ли е? 🧐.
  • 79 Българин

    5 5 Отговор
    Цончо, момче младо. ДпС притежава България. Те саопределени от Кремъл, да наследят властта на БКП тука. Така че, независимо от каквито и да е избори, икономиката, закондателната, съдебната и изпълнителната власт винаги ще се определя от ДПС. Това са аксиоми в геопполитиката и ако не го разбираш си пълен идиот!
  • 80 Чугун

    11 4 Отговор
    Бойко си отглежда простаци, копейкин идиоти.
  • 81 Една и съща

    17 6 Отговор
    Капейка
    Написала
    100 коментара

    Хаха ..

    Изрожденски Палячовци
  • 82 Възроден

    18 6 Отговор
    Ако "Възраждане" управлява България, определено ще бъдем въвлечени във война, но на страната на губещите в лицето на Русия. България винаги е губила, когато е подкрепяла руски подлоги. Гласувайте разумно, не като овце, мислете с главите си, не с джобовете.
  • 83 Та казваш

    14 3 Отговор

    До коментар #3 от "Рибар":

    Ако искаме мир, да гласуваме за тези, чийто ментор започна война.
  • 84 Въй, въй

    8 4 Отговор
    Да се чуди човек, ти с чия глава ще гласуваш.
  • 85 Уникален

    18 6 Отговор

    До коментар #61 от "реру":

    Какъв Кадър само

    Цонча Плюнката

    Виж къде бил .

    Ай какъв Михлюзин се оказа

    Тоя Продажник.
  • 86 Верно

    13 2 Отговор

    До коментар #37 от "Маке":

    Който е Русороб,
    Не е Роб
    Просто е Изтривалка .
  • 87 Ветеран от Протеста

    13 4 Отговор
    Любопитно ми е ,с какво ще ми повиши жизнения стандарт излизането на България от ЕС??Ще ни наложат Визови ограничения,невъзможност да работим в ЕС,мита на всички стоки, Санкции заради руския Агресор,който подкрепят Възраждане...И заминаване,където бяхме 89 та година- в царството на руската Зависимост....Ми няма как да се случи,копейки тва нещо....Отивате на Бунишето на Историята при БСП и всички комунистически русофилски партии !!!!
  • 88 Кандидат Милионер

    13 3 Отговор
    Правнука на бай Ганьо - Цончо Ганев ,иска да управлява България...Там е келепира,Ганьо...Там е!!!

  • 89 Стършел

    9 1 Отговор
    Гледаш коцко, гледаш цончо и се чудиш, кой от кой е по-убав! Ма не е крив тоз, който яде баницата(цончо и копейката), а тоз, който им я дава! Дай Боже избирателите да им покажат, че са за миманса и да не се хващат на тъпотиите, които ръсят!
  • 90 Ман

    9 1 Отговор
    Боже, тоя гелосан човек, колко е прост. Ако интелигентният българин гласуваше, вероятно щеше да си кара таксито цял живот
  • 91 Хахахаха

    11 1 Отговор
    А къде ще сте вие бре цомчо??? В руската дума!!!
  • 92 ИЗХОДИЛ СЕ НЯкакъв

    10 1 Отговор
    Изходил се някакъв от партия израждане, фантазира колкото може, е толкова си може младежът, сиреч неможе дори и да фантазира
  • 93 Кандидат Милионер

    6 1 Отговор
    30 години след половин вековната Руска Комунистическа Окупация на РБългария,не можем да настигнем по доходи европейските държави и Демокрации,а тоя смешник с останалите от Възраждане ни връщат пак в началото ...Връщат ни отново като Сателит на руския Окупатор и Агресор..Спрете ги бре...Спрете тези продажни и алчни за Власт държавни Изменници!!!Войната в Украйна ще свърши,когато кажем дружно НЕ на руския Агресор и Окупатор с всички средства,които разполагат Демократичните Държави в Европа ...Никога повече руска Окупация !!!НЕ на окупацията на Украйна...!
  • 94 Ха ха а така

    9 0 Отговор
    Този на снимката ми изглежда като рекламно лице на психодиспансер......
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.