14 Септември, 2024 20:04 5 866 93

Илиян Василев: Най-важната задача на предстоящите избори е да се спре Пеевски по пътя му овладяването на държавата

  • илиян василев-
  • пеевски-
  • дпс-
  • избори-
  • държава

Намираме се в условия на продължаващо престъпление

Илиян Василев: Най-важната задача на предстоящите избори е да се спре Пеевски по пътя му овладяването на държавата - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Най-важната задача на предстоящите избори е да се спре Пеевски по пътя му овладяването на държавата. Всякакви приказки за икономически растеж, реформи, доходи, влизането в Шенген и еврозоната трябва да отстъпят на по-задно място, защото ако позволим на този човек да завземе властта нищо от горните цели няма да има смисъл. Сигналите са повече от ясни. След рестарта на процедурата за избор на главен прокурор, Пеевски рестартира и процедурата за избор на шеф на ВАС - да същата институция, която служебно го класира на изборите с трибуквието ДПС. И това е изпреварващ ход, защото агентът Чолаков бе похарчен. Освен това е и с изтекъл мандат.

За това призова във "Фейсбук" Илиян Василев.

Не ви е достатъчно да ви убеди, че Пеевски е тапата на развитието у нас?!

ДП се разпорежда еднолично с всички служби, всичко друго в държавата - служебен премиер, служебни министри са подизпълнители. Изпраща жандармерия където си иска и по какъвто си иска повод, НАП, ГДБОП, всичко е под неговата шапка.

Да сте чули някой да работи по казуса с ареста на шефката на ГУ Митници или срещу бившия главен секретар на МВР? Не сте, няма и да чуете. Пеевски се храни от престъпна дейност - включително контрабанда през митниците, рейдърство, и тази машина на подчинение и контрол не може да просъществува без "слепи" служби и правосъдие на каишка.

Доган изобщо не е съпоставима опасност с него. Медиите на Пеевски насочват вниманието към това, че Вълкът щял да бъде кандидат в листите на Доган - но и децата ще ви кажат, че в този казус - обвиняемите трябваше да бъдат от страната на институцията която дава кредита и проспива обезпечението. Така че, Вълкът е този, който е ял баницата, но някой друг му я дал и държавното обвинение трябва да се фокусира именно върху шефовете на баката и надзорниците от ЦБ.

Пеевски си опитва за замете следите на част от своите кредити с имотите на Булгартабак в Благоевград. Вие наистина ли си мислите, че тези имоти, които ББР е получила ще са достатъчни при продажба да покрият и една пета от стойността на дълга. И това не се е знаело предварително?!

Намираме се в условия на продължаващо престъпление.

Ами системната атака на служебното правителство, което формално е на ГЕРБ, но реално е на Пеевски срещу машинното гласувани и арогантните опити за въздействие върху ЦИК? Пеевски иска да ви открадне изборите и предреши резултата, като ви внуши, че той е Господ, над всичко и вашият глас е безсилен.

И това е само началото - тепърва преторианците на Пеевски ще дискредитират машинното гласуване и ще се намесват служебно и през МВР и през МЕУ в полза на Пеевски.

Слушам някакви по детски наивни въпроси -как така политик с 88 процента неодобрение може да спечели избори или власт. Силата на Пеевски не идва от процентите на получени за него гласове и евентуално депутати, които ще пласира в Парламента, а от това че контролира най-голямата партия и то по безапелационен начин институциите. След като Нинова бе отстранена от БСП, контролира и БСП. Случайно да не знаете, че той отдавна има свои хора в ИБ. Ама Нинова си мълчеше, в името на "единството".

Само ППДБ остана, но те сами трудно ще го спрат, защото още наивно си мислят, че е под достойнството им да участват в пехливански битки, а трябва да се фокусират върху бъдещето на България. Кой точно България - тази, която Пеевски ще контролира напълно?! Лидерите хем виждат, че Пеевски отстреля техния човек Андрей Гюров, хем отстреля шефката на митниците - изобщо си прави каквото си иска, хем не намират за нужно да се изправят в защитата на нападните си партньори, и се срамуват да обявят тотална война на Пеевски по целия фронт. И то безапелационна.

За това тези, които не виждат нищо опасно в неговите действия и общата картина и цел - еднолична диктатура, извършват също престъпление през отсъствието си на реакция и трезва преценка за надвисналата опасност над демокрацията. И Борисов вече не ви е толкова проблем, защото той е вчерашен ден, напълно контролиран от Пеевски, Това е все едно да вините Медведев, а не Путин за войната в Украйна.

Фокусирайте се върху най-голямата опасност за българската демокрация от началото на прехода и начините за нейното блокиране още докато Корпулентният не е успяла да узурпира цялата власт. Направи ли го - ще бъде късно и ще струва на България не само години, но може да се стигне и до кръв, именно защото измъкването от диктатура предполага битки извън правилата..

Само кръгъл идиот може да се надява, че ДП е някакъв актив в битката срещу руското влияние - вижте медиите му - те са основни рупори на руската пропаганда - ПИК е на върха на пирамидата на руски агенти за медийно влияние. Да не говорим в социалните мрежи за инфлуенсъри, чиято претенция за независимост се изпарява колчем опре до теста - критика и оценка на Пеевски. Сутрин хвалят Пеевски, а през останалия ден громят Украйна и прокарват руски опорки.

Ще подкрепя намерението за протести на "Правосъдие за всеки" и на всяка друга НПО и отделни личности, като ви призовавам всички да участвате в тях - защото се уморих да чакам ППДБ да поемат своята отговорност в разпознаването на опасността от и блокирането на Пеевски чрез по-радикални действия. Цялата предизборна кампания трябва да мине под знака на битката за демокрацията срещу узурпатора Пеевски.

Започваме протести - само Улицата може да го спре, да спре тоталното превземане на съдебната система и институциите и превръщането на България в автокрация. Борисов и Доган са просто чираци, в сравнение с мащабите на грозната заплаха за бъдещото на България от настъплението на Пеевски.

Имам един единствен въпрос - готови ли сте да излезете на протест - защото без реакцията на Улицата Пеевски печели?


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 140 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеевски съм

    34 4 Отговор
    в сервиза казаха че спирачките на колата
    са ок

    Коментиран от #16

  • 2 така е

    79 5 Отговор
    Като искате да го спрете, ИЗЛЕЗТЕ и ГЛАСУВАЙТЕ.

    Колко от вас си спомнят как дойде ГЕРБ на власт с абсолютно мнозинство в Парламента през първия мандат на Борисов като Премиер?
    Крайно време е да излезем отново и масово да гласуваме, за да пратим целия шарен политически планктон да гледа парламента по телевизията.

    Коментиран от #7, #26

  • 3 КондЮ

    121 11 Отговор
    Смятай каква държава е че не може да се справи с една свиня

    Коментиран от #36

  • 4 демоникрация

    91 27 Отговор
    Що така, бе, г-н Василев? Та нали Пеевски е ваш човек - виден Евроатлантик? И ... той не овладява държавата сега - той я владее от 15 години поне....А вашите евроатлантици бяха в СГЛОБКА с него и с Борисов! И сега готвят НОВА СГЛОБКА след изборите!

    Коментиран от #45, #54

  • 5 докторът на трактора

    50 3 Отговор
    би помогнал със сигурност...
  • 6 ма разбира се

    75 8 Отговор
    Пеевски можел да купи до 120 000 гласа. Това ще му докара къде 128 депутата в Парламента, ако не си размърдате задниците и не излезете да гласувате.

    Коментиран от #9

  • 7 феодализъм

    53 36 Отговор

    До коментар #2 от "така е":

    И за кого да гласуваме? За БСП, за ИТН или за онези чужди подлоги - ПП-ДБ?

    Коментиран от #8, #15

  • 8 ма хич недейте да гласувате

    54 6 Отговор

    До коментар #7 от "феодализъм":

    Не разваляйте рахата на купувачите на гласове.
  • 9 фалшиви избори

    41 14 Отговор

    До коментар #6 от "ма разбира се":

    За какво му са тези гласове? Той и така владее държавата!

    Коментиран от #10

  • 10 да бе

    56 8 Отговор

    До коментар #9 от "фалшиви избори":

    На ФЕД печатницата му е в мазето. Всичко е купил и го притежава. Даже на целия Балкански полуостров. Само се чудя защо руските биячи го спукаха от бой в Абу Даби та беше се стопил наполовина. Вие знаете ли?
  • 11 хе хе

    38 3 Отговор
    Държавната Банка за развитие е отписала още един крупен заем, който не е бил обслужван - този на "Булгартабак". Банката доброволно се е съгласила да погаси 75 млн. лв. срещу придобиването на сгради и други имоти на "Булгартабак" в Благоевград от фирмата кредитополучател "Индастриал Солюшънс енд Технолоджи" (с дубайски собственик), съобщи "Медиапул".

    Това става ясно от нотариален акт от 20 август 2024 г. за сключения договор по схемата дълг срещу собственост, който "Медиапул" публикува. От страна на ББР споразумението е подписано от пълномощници на изпълнителните директори Илия Караниколов и Цанко Арабаджиев.

    Сделката се е случила само няколко дни след като институциите се задействаха заради непогасен заем от близо 150 млн. лева, отпуснат от ББР към свързани фирми на Румен Гайтански - Вълка и той се предаде доброволно. След няколко неуспешни опита ББР успя да продаде обезпечението за 5 млн. лв., което едва 3% от предоставения заем от 150 млн. лв., без да се броят лихвите.
  • 12 Айде

    51 16 Отговор
    Е, щом Борисов е невинно агънце! Глупости, Василев! Пеевски и Борисов са едно и също! Никакви реформи няма да има, до като това е възможно!
  • 13 Айде

    40 17 Отговор
    А ППДБ можеше да ги бият, но вместо това се съюзиха с тях! Вече е късно! Не подкрепям никого!

    Коментиран от #14, #74

  • 14 здрасти

    53 14 Отговор

    До коментар #13 от "Айде":

    Това ППДБ е някакъв рекламен медиен кьорфишек. Нямат програма. Нямат местни структури. До момента нищо не са направили за хората. Излъгаха ги веднъж. Пвече няма.
  • 15 Отговор

    35 4 Отговор

    До коментар #7 от "феодализъм":

    За Политически Ъгъл на Народа (ПЪН), на Филип Аврамов и българските артисти, които са погнусени от навързаните като черва чорбаджии и ратаи, носещи ни един и същ развален гювеч, бедност и мизерия до безконечие.
    Половината от доходите на всеки работещ отиват в държавата (веднъж данъци, втори път ДДС на всяка крачка). Къде отива всичко това?
    Защо газим кал и кози пътеки, вместо нови улици, пътища, тротоари и паркове? Нов транспорт? Всичко това сме го платили! Къде е?!
    Кой и кога ще спре огромните безнаказани кражби на" публични средства", т.е. нашите пари?
    Докога?!

    Коментиран от #27, #31

  • 16 ТтТ

    18 17 Отговор

    До коментар #1 от "Пеевски съм":

    Най големия проблем на комунистите е, че държавата им се изплъзва…….
  • 17 Маторичката

    5 22 Отговор
    Гласувайте за прасчо...
  • 18 Виж сега,

    17 43 Отговор
    По-добре да е Пеевски отколкото Куролацията
  • 19 Мафиотската Д-ва

    25 16 Отговор
    Бойко, Пеевски, Прокофиев- това не означава ли, че ДБ са същото зло като Пеевски.
    Единствено Ивелин каза вярното решение.
    На изборите на 27-ми-Бойко, Пеевски , Прокофиев- вън от НС.
    Веднага втори избори март, които ще бъдат гарантирано честни, след отсраняването на ОПГ-тата, на които ще се явят истински български партии.
    Откъде на къде, ще оставим ГЕРБ е ППДБ и да сме се съсредоточили на Пеевски, след като са сглобка и схема.
  • 20 шопар

    41 12 Отговор
    Осъзнай се народе Допуснахте Борисов сикаджията да ви управлява,човек чел само Винету и знаещ конгрелейшън.15 години не можем да се отървем от него,Ако Пеевски вземе власта или е в парламента тежко и горко на България

    Коментиран от #22, #79

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 хахахах

    18 8 Отговор

    До коментар #20 от "шопар":

    Да ве. То пък Кирчу летял с геликоптера на осем хиляди метра бе!
  • 23 Няма значение

    27 5 Отговор
    Всяка партийна структура е организирана престъпна група.ДПС о причаквам на Ндрагета-Калабрийската мафия от юга на Италия. Така е структурирана и кадрово окомплектована, че няма затриване. ГЕРБ също са добре организирани, които оприличавам на Коза Ностра. Другите са на ниво квартални бандити.
  • 24 Тези разклонения на ДПС

    24 1 Отговор
    Са на етническа основа, какъвто е коренът им! Озобщо не биваше да бъдат регистрирани! И защо никой не отнася въпроса до Конституционния съд!
    В кякой чужд парламент, няма значение как се казва, има ли българска партия!
    Тоя дебелия се крепи само на рекламите, които му правят медиите! Ако спрат да го навират в очите ни, никой няма да се сети нито за него, нито за Доган!

    Коментиран от #38

  • 25 Дотам стигнахме

    15 2 Отговор
    Да предлагаме екзотични идеи.Ама те Депутати и Министри ежечасно вършат престъпления.Ако трябва да се протестира, то трябва протеста да е за ЗАБРАНА на политическите Партии и директен избор на МИнистър Председател, директни избори за всеки Министър.
  • 26 Иван4о

    20 11 Отговор

    До коментар #2 от "така е":

    Изборите не решават! - Ако решаваха, щяха да ги забранят.
    Пеевски е сериозен играч, успя да разкара Доган.
  • 27 безпартиен

    21 5 Отговор

    До коментар #15 от "Отговор":

    Да видим КОИ плащат РЕАЛНО ДОД и ДОО!Дали това са 2 100 000 пенсионери,над 650 000 малолетни и непълнолетни,над 700 000 чакащи заплати от държавен или общински бюджети,над 1 млн.неграмотни без професионална подготовка и без трудови навици ц.....Гани???Ако това са плащащите,значи работата е сериозна!От държава с развито селско стопанство и промишленост за 35 години се превърнахме във ВНОСИТЕЛ на всичко и износител конкурентен само със зърнените храни и ниско платена работна ръка!Високи технологични производства и стоки с голяма принадена стойност вече са само мечта у нас.Всичко построеното деди и бащи се съсипа съвсем "ЗАКОННО"!!Започна след приемането на т.нар."ЗАКОН ЗА БАНКИТЕ".С парите на държавните обединения направиха банки- на кооперативния съюз КООПБАНК,на пощите ПОЩЕНСКА,на чинно добивните МИНЕРАЛБАНК и т.н!Държавните обединения останаха без оборотни средства и трябваше да взимат заеми,след което бяха "продадени" на безценица на "правилните" хора!Естествено с процент комисионна за продавача на когото заплатата от бюджета е недостатъчна!А банките? Тях също продадоха на западни ЧАСТНИ БАНКИ отново с процент!Наказа едни никакви 35 г. всичко отиде извън България,включително сметките на тези с комисионна

    Коментиран от #30, #91

  • 28 еми да

    5 23 Отговор
    България ще има мощно евроатлантическо правителство.
    Копейки про$ти.
  • 29 Кеф

    6 33 Отговор
    Шиши мачкааа копейките.Мачкааа!
  • 30 Партиец

    11 15 Отговор

    До коментар #27 от "безпартиен":

    Комунистите съсипаха България?
  • 31 Карлуково

    6 4 Отговор

    До коментар #15 от "Отговор":

    Този Аврамов три пъти е бил при нас.
  • 32 Българин

    24 6 Отговор
    Разбира се,само протести ще има,ако Пеевски спечели.Протести до дупка.Н..гъл и..иот.

    Коментиран от #64

  • 33 Доган

    18 3 Отговор
    Това е човека феномен. Айде да ви е честито.
  • 34 Вас

    7 24 Отговор
    Болен мозък е този боклук Василев.

    Коментиран от #55

  • 35 Да Илиане.....

    24 2 Отговор
    Това което си написал е така, со камъне и дърве трябва да се оправи тази каша, но като гледам гледам май на никой не му е до революции и протести в момента, сега всички гледат сеир как Шиши дупи дерибеите, но ти си прав че Шиши е евроатлантик колкото Костя е натовец, и тъй де този сеир дето гледаме и безхаберието ни в един момент може да ни излезе през носа.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ЖЕКО

    23 2 Отговор
    СТАВА ИНТЕРЕСНО НИКОИ НЕ ИСКА ШИШАКА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА ЕМИ ДА ГО ИЗХВЪРЛЯТ ОТ ПОЛИТИКАТА
  • 38 Може би не знаете

    4 9 Отговор

    До коментар #24 от "Тези разклонения на ДПС":

    Има решение на конституционния съд,че ДПС е нормална партия, не нарушава конституцията и е регистрирана според закона.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 алхимик

    17 2 Отговор
    Не виждам начин да го изхвърлят от политиката .ТОЙ е новият цар на България ! Ако случайно на изборите не вземе 4% , може би ще му се намали влиянието , но чак да го изхвърлят , докато не видя , не вярвам .

    Коментиран от #63, #67

  • 43 Ас.Вас.

    21 3 Отговор
    Човека си е купил държава ,Василев иска да го изхвърли .Как ще го изхвърли като цялата държава е негова собственот , а населението е пълнеж , роби .
  • 44 Коледа иде

    17 2 Отговор
    Иде Коледа...
  • 45 Хахахаха

    16 19 Отговор

    До коментар #4 от "демоникрация":

    Цъфна агент Сашо! И тази комунистическо-костовистла дриня имала мнение!
    Другарю агент на Държавна сигурност Сашо, какво работиш през последните 20г. и откъде са ти доходите? ЗАКОН ЗА ЧУЖДЕСТРАННИТЕ АГЕНТИ Е НЕОБХОДИМ ДОРИ само ЗАРАДИ САШО, наричан още и илиян василев!
  • 46 Пеевски е Национален герой

    8 17 Отговор
    Изхвърли Доган от политиката и разпадна ОПГто му.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Zахарова

    6 13 Отговор
    Нашият човек ДП!
    ПЕРФЕКТЕН!
  • 49 СМТЪТ з аБАНКИАНСКИА

    14 1 Отговор
    протести без оръгие ще завърсхат като в ХОНДУРАС през 1980 когатоо гну сните ХАААмериканци дават танкове на Ел МУЕРТЕ д атрепа невинни хондурасци... ИСТИНАТА е БРЕНЕКЕ
  • 50 ганев

    6 8 Отговор
    ПОЛЕКАААА....НЕКА ДА ОШВИТКА....ДОГАНОВ...А ПОСЛЕ......Е ВИЕ ЗНАЕТЕ
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Пенев

    3 15 Отговор
    Щом агент Сашо плюе Пеевски, ще гласувам за него. Аман от агентите на ДС и техните отрочета.
  • 54 Да бе

    12 3 Отговор

    До коментар #4 от "демоникрация":

    Довчера си въртяха малки музикални форми и пенисът на г-н пеевски беше достатъчно вкусен и за БайТанас и за Пинокио и за буля Асена и за Кики Тъпото и за цялата жълтопаветна гнус!!!
    Не, не и не Коминтерновски другари, това е вашата голяма любов, любовта без която не можем, както се пееше в песента, пеевски обеща да ни спаси от Русия и вашата мисия е да му лижете акиндаЗ! Моля, правете го с повече чувство!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Стига бе

    11 1 Отговор
    И що подканяш и се обръщаш към българския народ, а не към посолствоТО ис техния "Магнитски" ?

    Това е все едно да вините Нюланд, а не Обама за преврата в Украйна.
  • 57 ежко

    10 2 Отговор
    Василев, не сте вие хората бе!Не го ли разбрахте!Никой с капчица мозък не тича по акъла на западни марионетки!
  • 58 Фашкия от СДС

    7 1 Отговор
    Точно така ще спрат Пееф и ще назначи Веселин Дремждиев...
    Или бавноразвиващият се Румен Христов от СДС или Рамадан Кънев.
  • 59 ЕДГАР КЕЙСИ

    8 12 Отговор
    НЕ ПЕЕВСКИ , А МИСТЪР КЕШ ИСКА ДА ОВЛАДЕЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА .................. ФАКТ !
  • 60 Хохо Бохо

    14 1 Отговор
    Дали ще бъде спрян Пеевски зависи САМО от нашите сънародници, мюсюлмани. Дали ще гласуват за него...

    Коментиран от #62

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Моряка

    10 1 Отговор

    До коментар #60 от "Хохо Бохо":

    Да бъде спрян Пеевски зависи и от другите ни сънародници- циганите.Но техния морал е противоположен на нашия- продават се за пари.Този път зависи кой ще им плати повече- Пеевски или Боко.
  • 63 Моряка

    11 2 Отговор

    До коментар #42 от "алхимик":

    Никой не е по силен от Бренекето.А наближава и Коледа.
  • 64 Моряка

    7 2 Отговор

    До коментар #32 от "Българин":

    Протести- при този заспал народ?Ти наред ли си, бе колега?
  • 65 Бай араб

    9 3 Отговор
    Къде беше Илиан Василев Умника,когато 30 години Доган точене държавата ?

    Коментиран от #82

  • 66 Мафиотската Д-ва

    8 4 Отговор
    Не знам докога ще се правят на неразбрали, ДС агенти, мутри, Криминал олигарси, мошеници на държавни позиции, че тоя морков дето го ползваха досега с протестите приключи.Който призовава за протест-призовава за УНИЖЕНИЕ гражданите на Б-я.Какво ще се реши.А да, мутрите ще изпратят човек да яхне протеста, ДС ченгетата също, престъпния контингент също.Резултата го видяхме - ПП, сглобки.По време на тяхното управление- самоуправство в МВР, Съд, Прокуратура, в нац. медии-лъжи и пропаганда.И накрая, това от което се жалва Василев е китка в сравнение с това, което ги очаква всички тея 25 годишни ДС мошеници и след като Пеевски си свърши започнатото.
  • 67 Ха-ха-ха

    8 1 Отговор

    До коментар #42 от "алхимик":

    Има един начин. Дупка в челото.
  • 68 Най-важното е

    6 1 Отговор
    масово гласуване срещу проклятието на България: ДБ, СДС, ПП, ГЕРБ, БСП и ДПС. Миналите избори десет процента беше фалшифициран вот. Само 20% са твърдите ядра гласуващи и имащи преки финансови интереси от блатото. Купеният, корпоративен, етнически, мъртви души вотове се намаляват с масово гласуване.
  • 69 Шукри

    5 0 Отговор
    Пеевски-Магнитски що става?
  • 70 Наблюдател

    5 1 Отговор
    Към мантрата за "лошият Делян" и "добрият Доган" се добави и този за добрият Борисов!
  • 71 Т й казва

    6 4 Отговор
    Агент доносник на ДС "САШО11"
  • 72 Артилерист

    7 1 Отговор
    Авторът е описал цялата мафиотска политическа картина в България. Той, авторът, ни призовава на протест, но по същество не казва кои са добрите в замяна на Пеевски. Борисов бил вече вторичен, но и Подмяната не били съвсем категорични в противопоставянето си на ДП. Като имаме предвид, че Илиян Василев се представя за правоверен атлантик и яростен борец срещу Русия, може да заключим, че неговата цел с този матрял е само да се отстрани Пеевски, за да се разчисти пътя на старата/нова АТЛАНТИЧЕСКА СГЛОБКА. Това ни се приедлага: или Пеевски или Сглобката. Или пак от същото: от лошо по-лошо...
  • 73 Гандалф

    4 0 Отговор
    Я стига...пеевски,борисов..е така нататък..помните ли статийте против гешев...имаш чувството като махнат гешев..всичко ще е цветя и рози...същото с пеевски ,борисов ...едно време като махнаха тодор живков, смятахме ,че българия ще върви нагоре...поне така твърдяха по площадите хората които после доидоха на власт...
  • 74 да бе

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Айде":

    ПП-тата и ДБ-лите не могат никого да бият вече - лъжите и бездействието им, стопирането на проектите и нищоправенето в икономиката освен да теглят заеми, както и огромната жажада за власт отврати хората, щото обещанията бяха грандиозни - 5моста на Дунав, тунел под Шипка, завод за батерии и т-н, а нищо налице освен грандиозна задлъжнялост на държавата, невиждана досега в историята ни! Независимо от рзултата си смятат,че властта им се полага и лъжат като за световно нас и особено ЕС - но вече и там не им вярват и разбраха що за балон са
  • 75 Демократ

    6 2 Отговор
    Всичко това се случва,защото ДС-КГБ мафията управлява България 35 години. Най-важното условие- да няма честни избори,се изпълнява 35 години чрез партийния орган ЦИК,който узаконява беззаконията. Хората все по-малко гласуват,защото няма свободни избори. Партийните в ЦИК , а не юристи експерти отговарят и изпълняват сценариите. Кошмарът, наречен избори, се повтаря 35 години. Едни и същи чували с невалидни бюлетини се разнасят напред-назад. Властимащите не разрешават честни избори,защото всички бандити ще бъдат изхвърлени на политическото бунище.
  • 76 Тоест,

    3 2 Отговор
    как да се премахне Пеевски? Това може да стане на изборите. Има две крила - Доган и Пеевски. Кой ще доминира е въпросът. Много вероятно - Доган. А Пеевски я влезе, я не влезе. Какъв е тогава проблемът на Василев?
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Аква

    5 0 Отговор
    НА КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА.
  • 79 да бе

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "шопар":

    то щото Кире-тата са много образовани - как са взели дипломи можем само да гадаем, като виждаме колко са неграмотни и особено как са се изпраксали в лъжите и замазване на очите, и най-вече в огроното его и мераци за власт - а всички те са нследници и отрочета на бившата БКП и ДС и не го крият, а демонстрират и тесните си връзки с мафиотски босове въпреки грмките фрзи за борба с мафията и корупцията доато ги практикуват - т.е забранени са за другите, а за тях са начин на управление
  • 80 ха ха

    3 2 Отговор
    Супер си е Пеевски. По-голямо наказание за целия политически елит нямаше как да се намери. Сега всеки трепери от Шиши. Те си го създадоха, сега ще си ги погълне. И не е истина, че евро зоната и шенген не са по-важни от Пеевски.
    Удри, Шиши, таа мачка не е наша!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 То да е само

    2 1 Отговор

    До коментар #65 от "Бай араб":

    Доган. Зад тези е задкулисието - ДС, братята Велчеви, Гестапото, Бригадир Аспарухов, Стоян Денчев и всякакви масони и рашисти, Цветелина Бориславова,които са зад институциите. Не може един човек да е всичко.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Българската коледа

    3 0 Отговор
    Всичките шопари на мезета!
  • 87 граф Монте Кристо

    2 0 Отговор
    Блестящ манипулатор,пуска отначало истини за опасността дп,а после почва да ги окаращисва с лъжи за руското влияние.Само дето не призова а масово гласуване ,какъвто апел вече звучи непрестанно по медиите,сега пък за изграждане на граждански фронт срещу тоя разпасал се тип дп.Протести,то хубаво,ама кой ги организира и как точно ще бъде отстранен дп ,защото той подмолно е завзел властта и само трябва да я легализира.
  • 88 Пощурелите прасета!

    2 0 Отговор
    Ги спират само две неща :

    -куршум

    - трайно задомяване при Бай Ставри
  • 89 Бай араб

    0 0 Отговор
    Илиан Василев ти от коя дупка изпълзя ?
  • 90 Буха ха

    1 0 Отговор
    Тулупа може успешно да води дебат по две теми: мачовете и най-новите джипки. За съжаление всеки втори таксиметров шофьор е не по малко подготвен по тези теми
  • 91 надпартиен

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "безпартиен":

    Има и цяла армия от зидаро-мазачи, плочкаджии, жичкаджии, водопроводчици, общаци и други частници които не плащат данъци
  • 92 ШебекЛоен

    1 0 Отговор
    Шиши Кеша,известен още като "Отмора, който трябва да бъде изрязан" може да бъде спрян само от снайперистите на господарите му от Козяк, след като го размагнитизират.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.